1. januar 2021

Ledig stilling hos ‘ETHOSLab’: “… a critical feminist methods Lab at the IT University of Copenhagen”

Et syret stillingsopslag fra ‘ETHOS Lab’ fra 2020, men hvis man kan læse ‘tykfobi’ på Teologisk Fakultet (AU), så kan man vel også forske på IT-Universitetet i København med udgangspunkt i ‘critical feminist methods’.

“The ETHOS Lab, founded in 2015, is a critical feminist methods Lab at the IT University of Copenhagen (ITU). It operates in close collaboration with the Technologies in Practice research group, one of Scandinavia’s largest interdisciplinary groups working on IT and Society. The ETHOS Lab sits within the University’s Business IT Department. ETHOSLab is currently looking to hire a full time Lab Manager to maintain and develop the Lab’s unique profile at the intersection of teaching, research and external collaborations. The proposed starting date is January 15, 2020 or soon thereafter.”

(Foto: Hr-manager.net)

Oploadet Kl. 17:35 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/115994/trackback

25 Comments »

 1. Er der en voksen til stede?
  Hvis universiteterne ønsker at bevarer troværdigheden, som videnskabelige fyrtårne, så må de simpelthen tage sig grundigt sammen! Hvordan kan noget så pseudovidenskabeligt overhovedet slippe gennem en godkendelse!
  Det videnskabelige niveau på diverse humanistiske uddannelser styrtdykker, måske pakkes det ind i fine ord, men når universiteterne er til grin for pølsemanden nede om hjørnet, så må selv universitetets ledelse kunne se det pinlige, selvom de selv stemmer radikalt!
  Jeg ved ikke hvorfor jeg kommer til at tænke på den danske litteratur, Holbergs Erasmus Montanus, og HC. Andersens kejserens nye klæder!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. januar 2021 @ 17:56

 2. Universiteterne er ved at blive en del af underholdningsbranchen. Jeg synes mere og mere at det er god humor. Det kunne dog gøres billigere.

  Kommentar by BE — 1. januar 2021 @ 18:07

 3. Det pga af sådan noget som det her

  https://www.ajl.org/spotlight-documentary-coded-bias

  Kommentar by KineserSnot — 1. januar 2021 @ 18:11

 4. Man har også erklæret at matematik er racistisk, så det vel det næste der står for skud.

  https://www.mathvalues.org/masterblog/anti-science-policy-censure-of-discourse-on-race-and-racism

  Kommentar by KineserSnot — 1. januar 2021 @ 18:12

 5. Det vigtigste forskningsprojekt bliver “Korrelationen mellem roedyrkning og for tidlig udløsning hos feminazier, set i grønlandsk perspektiv”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. januar 2021 @ 18:30

 6. #2 Kommentar by BE
  Enig. Det er grotesk. Jeg har altid syntes at det at kalde sig overledvogtermedhjælper med diplom på at være mester i pandehår og langspyt med ret til at bære sabel og høj hat om søndagen, lød flabet og gadedrengeagtigt. Nu er det virkelighed på de højere uddannelser. De er bimlende ragende vanvittige.
  Og ja, det kunne gøres langt billigere.

  Kommentar by Danskeren — 1. januar 2021 @ 19:40

 7. Det er præcis sådan noget Ungarn nu har fjernet fra deres Akademia, som værende samfundsnedbrydende nonsens. Det er vel efterhånden unødvendigt at nævne, at de mest højlydte protester efterfølgende kom fra EU og FN, og at undertegnede er ovenud begejstret for Ungarn og dets ledere..

  Kommentar by Den Nervøse — 1. januar 2021 @ 17:56:

  Stående respons på alt hvad der relaterer til det ovenstående her i huset: ‘Jamen, de har jo ikke noget tøj på’.

  Kommentar by KineserSnot — 1. januar 2021 @ 18:12:

  Der findes allerede et begreb indenfor amerikansk Akademia, det såkaldte ‘Emotional Mathematics’, fordi almindelig matematik er blevet stemplet som værende ‘for patriarkalsk’, I kid you not.
  Når éns force fortrinsvis ligger i at lære tidstypiske fraser på rygraden, og derefter, som en anden tam papegøje, at rable dem af sig, uden den grundlæggende, nødvendige forståelse af ordenes betydning, så er matematik simpelthen bare så svææært,(indsæt selv passende klynken her), må man forstå.
  ….

  I øvrigt burde ordet ‘kritisk’ være bandlyst i den samme sætning som ‘feminisme’. Det er definitionen på et oxymoron, og findes vel næppe mere udtalt.

  Kommentar by Kimski — 1. januar 2021 @ 19:47

 8. Kommentar by Kimski — 1. januar 2021 @ 19:47

  Problemet for dem er at matematik og kodning er logisk-baseret i henhold til naturens-orden. Det svært komme uden om den sandhed.

  Alle firmaer der går i denne retning vil miste tærren, men det må de selv om.

  Kommentar by KineserSnot — 1. januar 2021 @ 19:50

 9. Kommentar by KineserSnot — 1. januar 2021 @ 19:50.

  Der eksisterer allerede en alenlang liste over sandheder, som den ideologi fornægter, så jeg smækker det bare på den.

  Blandt andet den sandhed, at for ikke så længe siden, i en mere normal tid, der ville de fleste af dem være anbragt på landets psykiatriske afdelinger, hvor man i dag vælger bare at give dem antidepressiver, og så slippe dem løs på verden.
  Fakta er bare, at rigtig mange af dem lider af det man kalder BPD, altså Borderline Personality Disorder, en tilstand psykologerne skyer som pesten, da det er komplet umuligt at helbrede.

  Kommentar by Kimski — 1. januar 2021 @ 20:18

 10. Hvordan er kvinders stilling-digitalt-på det binære niveua :-) :-) :-). Ja jeg prøver bare på at være med og -In- på dette niveau :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 1. januar 2021 @ 20:34

 11. The proposed starting date is January 15, 2020 or soon thereafter.

  Application deadline is 3 January 2020 at: 23:59.

  Noget så banalt som at finde ud af at skrive korrekt årstal, kan de heller ikke finde ud af. Hele to steder i jobopslaget, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. januar 2021 @ 21:12

 12. undertegnede er ovenud begejstret for Ungarn og dets ledere..

  Kommentar by Den Nervøse — 1. januar 2021 @ 17:56

  Ungarn og øvrige Visegradlande har de politikere, de fortjener. Ved at landenes vælgere har stemt på disse.

  Dummark og dumskerne har Mette Skideriksen og det asocialdemokratiske halehæng, som de har fortjent ved at stemme på hende.

  Løsning: Stem på nogle andre, hvis I dumskere er så utilfredse med Mette F. og hellere vil have Orbanske ledere på Slotsholmen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. januar 2021 @ 21:19

 13. Kommentar by NotariusUmulius — 1. januar 2021 @ 21:19.

  Hvis man ser på sig selv som så ufejlbarlig, at man er i en position til at belære andre, så hjælper det ens sag ret betragteligt, at man også har check på, hvem det er der har skrevet den kommentar, man har valgt at svare på…

  Ellers kommer det let til at virke som om, at man ikke har check på en skid, når det kommer til stykket, vil du ikke give mig ret i det?

  Kommentar by Kimski — 1. januar 2021 @ 22:04

 14. Kommentar by Kimski — 1. januar 2021 @ 22:04

  Check, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. januar 2021 @ 22:27

 15. DET ER SVÆRT OG VANSKELIGT at anvende matematik, at bygge huse, at konstruere biler, flyvemaskiner, flygler, computere, vacciner osv. Og det er besværligt og anstrengende at anlægge gader, fortove, infrastruktur og motorveje osv.

  Og derfor er matematik osv. og HELE SAMFUNDET ET DAGLIGT BEVIS på hvor modbydeligt mændene konstant udnytter og undertrykker kvinderne.

  Kan godt forstå at feministerne, studinerne og kvindesagskvinderne er sure og gale i skralden over al den tarvelige undertrykkelse. Og hvor er det dårligt at de hele tiden bliver mindet om det. De kan jo ikke gå eet skridt uden at rende ind i symboler på mandschauvinisternes nedrigheder. Selv når de er hjemme, opholder de sig i en bygning bygget af mænd. Det er jo til at brække sig over.

  Er det ikke på tide at vende tilbage til jord- og stenhulerne?

  Kommentar by BENT A — 1. januar 2021 @ 22:53

 16. Kommentar by BENT A — 1. januar 2021 @ 22:53.

  Forestil dig graden af min dårlige samvittighed…

  Næh, se, der er en topmejse!

  Kommentar by Kimski — 1. januar 2021 @ 23:25

 17. I annoncen er den sædvandlige klamamse med
  “Vi opfordrer alle til at søge stillingen uafhængigt af deres etniske, religiøse, seksuelle, bla. bla. baggrund”
  erstattet med
  “We encourage applicants from underrepresented groups.”

  Man behøver ikke engang læse mellem linjerne for at se, at det betyder
  “(White cis-)males need NOT apply.”

  Kommentar by Hertz — 2. januar 2021 @ 07:20

 18. Vores forfædre var heldigvis ikke så dumme, ellers havde vi kørt i biler med firkantede hjul

  Kommentar by k.m. — 2. januar 2021 @ 08:03

 19. Ringsted.dk :
  “Ringsted Kommunes målsætning og måltal for mangfoldighed.

  Indledning

  Økonomiudvalget besluttede 10. august 2009 at tydeliggøre medarbejdersammensætningen, således den i højere grad svarer til befolkningssammensætningen i Ringsted Kommune. Ligeledes besluttede Økonomiudvalget, at det årligt forelægges en oversigt over medarbejdersammensætningen. Hertil kommer at det i 3-partsaftalen er fastsat, at Ringsted Kommune periodisk drøfter måltal for andelen af kommunens medarbejdere med ikke-vestlig herkomst.

  Måltal for mangfoldighed

  Trepartsaftalen indebærer, at Ringsted Kommune hvert år skal opstille måltal for hvor stor en andel af kommunens medarbejdere, der skal være indvandrere eller efterkommere med ikke-vestlig baggrund.

  Formålet med måltallene er, at indvandreres/efterkommeres andel af kommunens ansatte i videst muligt omfang afspejler det omliggende samfund.

  Ringsted Kommune skal fastsætte følgende måltal:

  · Et samlet måltal for andelen af medarbejdere med ikke-vestlig baggrund

  · Et måltal for hvert af fem fagområder: administrativt område, børne- og ungeområdet, teknisk område samt service, undervisningsområdet samt ældre, sundheds- og handicapområdet.

  For at understøtte målet om at øge andelen af indvandre/efterkommere foreslås at følgende tiltag iværksættes:

  – at der i alle stillingsopslag opfordres til, at ansøgere med anden etnisk baggrund end dansk søger stillingerne

  at de bedst kvalificerede kandidater indkaldes til jobsamtale, men hvis der er lighed mellem en dansk og en ansøger med anden etnisk baggrund, så indkaldes personen med anden etnisk baggrund.

  ***************

  Det må være ulovlig jobopslag, og tegn på hvordan det offentlige undergraver Danmark. Sørg for at få importeret så mange fremmede som mulig, og sæt dem forrest i jobkøen.
  Hvis kommunen står med to lige kvalificerede ansøgere, en etnisk dansk kvinde og en tørklædeklædt Somalier, da vælger de Somalieren.

  Røde idioter, der råber om ligestilling gør sig selv til bistandsklienter, og i sidste ende – udrydder sig selv.

  Kommentar by k.m. — 2. januar 2021 @ 08:46

 20. DET SOM K.M. fortæller om kl. 08.46 er jo HÅRREJSENDE. Det er sydafrikansk- og sydamerikansk apartheid-politik omplantet til Danmark, og rød diskrimination af egen befolkning.

  I forvejen er Ringkøbing kommune berygtet for sin kommunistiske familie- og børneværnspolitik. DR P1 har afsløret noget om hvor iskoldt og infamt forældre, bedsteforældre og børn kan blive behandlet af kommunens betonbureaukrater. Børn kan fx. blive tvangsfjernet på et tyndt grundlag, hvorefter nærmeste pårørende må nøjes med at se børnene hver anden måned,
  et kvarter eller en halv time på et offentligt kontor, overvåget af en pædagog og en sagsbehandler.

  Er der en overvægt af byrødder fra Enhedslisten og RV?

  For de røde betyder grundloven og danskernes MR intet.

  Kommentar by BENT A — 2. januar 2021 @ 10:07

 21. GRIBER MAFIABORGENS folkemordsting mon ind overfor Ringkøbings ulovlige diskrimination af danskere? Det gør de næppe, for samme ting diskriminerer selv danskerne på mange områder, i forhold til indvandrere. Set fra folkefjendernes højborg er det helt politisk korrekt at diskriminere, undertrykke og pisse på folk hvis de er pæredanske. Så skal de jo alligevel snart udskiftes og udrenses.

  Kommentar by BENT A — 2. januar 2021 @ 10:19

 22. Stine Bosse må være oplagt.

  Kommentar by Bastardo — 2. januar 2021 @ 10:44

 23. Den Nervøse — 1. januar 2021 @ 17:56 skrev:

  “Hvis universiteterne ønsker at bevarer troværdigheden, som videnskabelige fyrtårne”.

  Bevare? Så du mener altså, at universiteterne lige nu rent faktisk har “troværdigheden som videnskabelige fyrtårne”. Virkelig?

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. januar 2021 @ 14:03

 24. Hertz den 2. 07:20. “Man behøver ikke engang læse mellem linjerne”. Dette tilfælde er særligt grelt.

  Såvidt jeg ved, er det almindeligt kendt, blandt dem, der er kvalificeret til et job i det offentlige, at man skal ’stikke figeren i jorden’ først inden man overvejer at begynde at skrive en ansøgning. En telefonopringning til den, der ansøger, er ofte nok. Vedkommende vil mere eller mindre direkte sige, at man lige så godt kan lade være med at søge.

  Det er jo problemet ved at det offentlige i et socialistisk samfund er det suverænt største arbejdsmarked. De skal fremme deres politiske ideologi ved udvælgelsen af medarbejdere. De belønner dem, der er enige med dem selv. I kommunistiske samfund er der slet ikke andre steder, man kan få arbejde.

  Derfor skal den offentlige sektor være så lille som overhovedet muligt, men herhjemme er det gået den forkerte vej. I 1951 var 13 privat beskæftigede for hver offentligt ansat. I dag er der kun 2 privat beskæftigede pr. offentligt ansat.

  Kommentar by Amad — 3. januar 2021 @ 10:29

 25. Amad — 3. januar 2021 @ 10:29 skrev:

  “Derfor skal den offentlige sektor være så lille som overhovedet muligt” …

  Ja, så længe den er fyldt med globalister. Hvis den var fyldt med nationalister ville jeg ikke have et problem med den …

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. januar 2021 @ 17:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper