1. januar 2021

Ellemann forklarer Støjberg-degradering: Hun afveg fra Venstre/venstrefløjens feministiske position…

‘Vi vil åbne Danmark, indadtil og udadtil’, forklarede Røde Kors’ Jørgen Poulsen i en valgreklame for Ny Alliance tilbage i 2007. Partiet ville have en uforbeholden internationalisme, og partidannelsen var overordnet en protest imod Dansk Folkepartis indflydelse på Fogh-regeringen. Foruden borgerlige blødhjerter, sås Kashif Ahmad og Mohammed Gelle. Begge forlod partiet kort efter valget. Ahmad blev senere byrådsmedlem for Hvidovrelisten, som han også droppede. Senere stiftede han Nationalpartiet, gik over til Alternativet, og er i dag aktiv i De Radikale.

Det var den partidannelse, der fik Uffe Ellemann-Jensens søn til at melde sig ud af Venstre. Onsdag var Jakob Ellemann-Jensen i Deadline, hvor han forklarede hvorfor det var nødvendigt at undsige Inger Støjberg. Hun var lidt for gode venner med støttepartierne, hun kritiserede Sofie Lindes MeToo-stunt, og anvendte ‘Trump-retorik’. Værdipolitisk er Ellemann-Jensen på væsentlige områder blot en venstreorienteret med slips.

Referat set hos DR Online – Ellemann sætter ord på dråberne, der fik det til at flyde over: ‘Dræn sumpen’, ‘feministisk hævntørst’ og selfies med andre partiledere.

“… Venstre-formandens bæger er blevet fyldt op i løbet af det seneste år, hvor hans næstformand flere gange har indtaget en helt anden position, end de linjer, Jakob Ellemann-Jensen som formand har tegnet for partiet.

– Vi så det i sommer, da en række af de blå partiformænd var ude med en relativ kras, både politisk og personlig, kritik af mig, siger han. …

– Der bad jeg Inger Støjberg om opbakning. I stedet blev det til reklamefilm med andre politiske partier og selfies med andre blå politiske partiledere. Det er ikke den slags opbakning, jeg har søgt, siger Venstres formand. …

Et andet eksempel på det dysfunktionelle makkerskab i Venstres formandskab stod til offentligt skue, da MeToo-debatten tog fart i kølvandet på tv-vært Sofie Lindes opsang til Zulu Awards.

Inger Støjberg sagde i den forbindelse til Berlingske, at ‘debatten er præget af feministisk hævntørst med så ekstremt meget vrede, at man er på vej til at sætte vigtige principper over styr’.

Jakob Ellemann-Jensen gjorde det efterfølgende klart, at han har en helt anden tilgang til den debat og gjorde det klart, at han ser det som godt, at kvinder træder frem, når de har haft oplevelser, der er aldeles uacceptable. Og at de kvinder skal tages alvorligt.

– Vi så det med MeToo, hvor jeg lagde Venstres linje. Den blev udfordret af næstformanden, så jeg var nødt til at korrigere den linje igen, siger Jakob Ellemann-Jensen.

Det tredje og sidste eksempel handler om, at Inger Støjberg sagde, at hun vil ‘have drænet sumpen fyldt med Mette Frederiksen magtarrogance’ under en demonstration mod regeringen i november.”

(Collage: Ny Alliance-valgvideo, 2007)

Apropos: Jakob Ellemann-Jensens dråber (2007)

“For knapt ti år siden meldte Jakob Ellemann sig ud af Venstre. I starten af februar 2007. Dagen efter, at det var blevet offentliggjort, at den tidligere socialdemokrat og stærkt indvandrerkritiske Karen Jespersen havde meldt sig ind i Venstre og Venstre-folkene modtog hende med kyshånd. For Ellemann blev det dråben, men følelsen af ikke at høre til længere havde været der et stykke tid. Et voldsomt brud for en mand, der er født ind i partiet og opvokset med dets værdier.

Men der, i 2007, hvor Anders Fogh Rasmussen havde været statsminister i seks år og hvor den udlændingepolitik, som Uffe Ellemann-Jensen havde holdt ud i strakt arm, var blevet en central del af partiet og hvor der blev jublet over at få Karen Jespersen ombord, fik Jakob Ellemann-Jensen nok og meldte sig ud.” (Fyens Stiftstidende, 8. januar 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116004/trackback

74 Comments »

 1. Sagde Inger Støjberg ikke bare at man ikke kunne sammenligne en kommentar ang en flot kjole, med Sofie Lindes “sut min pik eller du bliver fyret”-citat?

  Findes der større tøffelhelte end Elleman, LOL.

  Kommentar by KineserSnot — 1. januar 2021 @ 19:45

 2. Og Ellemanns fjolset mener, at den muslimske invasion af Danmark har været en berigelse for danskerne…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 1. januar 2021 @ 19:47

 3. Ellemann gør som LLR til valget, man forsøger at parkere de indvandring-kritiske på sidelinjen, til-gengæld for et sammenarbejde over midten på venstrefløjens præmisser.

  Civic-nationalisterne vil aldrig være på danskernes side, de vil være på globalisternes side, de eneste der endnu ikke har solgt totalt ud er DF og NB, men de skal holdes i kort snor. Konservative har solgt ud for længst.

  Kommentar by KineserSnot — 1. januar 2021 @ 19:48

 4. Kommentar by KineserSnot — 1. januar 2021 @ 19:45:

  For at forstå Ellemann er man nødt til at forstå hans opvækst, og hvorfor han endte op som den tøffelhelt han er. Jeg forsvarer ikke manden, men lad os bare sige, at hans mor havde det med at blive indlagt i tide og utide, for at “falde ned af trappen”; en slet skjult hemmelighed i dansk politik, bag kulisserne.

  Ironisk nok kan man jo nu konstatere, at hvad politisk behandling af partifæller af den kvindelige orientering angår, er æblet ikke faldet voldsomt langt fra pæretræet, i hvert fald i forhold til Inger Støjbjerg.

  Personligt glæder jg mig meget til at kunne oplyse de omkringliggende landmænd om, at de nu har en “feministisk position” som Venstre vælgere. Jeg kan allerede høre latterbrølene, så det skal nok blive morsomt. Mon ikke også der kommer til at snige sig en lille henvisning til NB og HL ind i den snak? Åh, jo, det kunne jeg faktisk godt forestille mig.

  Kommentar by Kimski — 1. januar 2021 @ 20:05

 5. Kommentar by Kimski — 1. januar 2021 @ 20:05

  Manden er også påvirket af 90ernes tilgang til “nationalisme” hvor man blev total forbavset over at landene i Øst-Europa ikke bare omfavnede “moderne” liberalisme og istedet blevet nationalorienteret.

  Han ser sig derfor som en slags vogter imod Nationalisme, han tror vi ender som Rusland eller som Serbien.

  https://www.berlingske.dk/politik/som-26-aarig-blev-jakob-ellemann-konfronteret-med-et-fuldstaendig-grotesk?

  Lars Løkkes og Ellemanns generationer er fostret op med dette mantra.

  > “There is no place in modern Europe for ethnically pure states. That’s a 19th century idea, and we are trying to transition into the 21st century, and we are going to do it with multiethnic states.

  Wesley Clarke, NATO Supreme Commander 1999

  Kommentar by KineserSnot — 1. januar 2021 @ 20:13

 6. På mange måde er JEJ på samme tid det bedste og værste der kunne ske for Venstre, nu cementeres det røde ryk i partiet (efter narrehatten Løkke), så partiet nu risikerer helt at gå til grunde. Og det ville kun være godt for Danmark at andre blå tog over, for Venstre har for længst forrådt landet.

  Kommentar by LarsB — 1. januar 2021 @ 20:29

 7. Ja så ham kommentere Statsministerens nytårstale- Han blev totalt opreklameret på TV2 og DR1. Han sagde INTET relevant. Han var en tom skald. Flot mand uden på intet indeni……Han kunne sælge hvad som helst.

  Kommentar by Michael Unna — 1. januar 2021 @ 20:42

 8. Kommentar by KineserSnot — 1. januar 2021 @ 20:1.

  Et eller andet sted er det jo fuldkommen grotesk, at de to er endt op med at repræsentere et parti, hvis mest fremtrædende vælgersegment tænker på den jord, som de pløjer og dyrker til daglig, som ‘den Danske muld’. Nok ikke lige i den vending, men tanken bag det er der da 100%.

  Kommentar by Kimski — 1. januar 2021 @ 20:52

 9. Kommentar by Kimski — 1. januar 2021 @ 20:52

  Det fordi bondestanden har jord i hovedet, alle med løsninger står de gerne og kalder nazister.

  Kommentar by KineserSnot — 1. januar 2021 @ 21:09

 10. Inger Støjberg bliver nu løsladt fra Venstre Fængsel, hvor hun har siddet inde i mange år. Den lå lige til højrebenet hos overfangevogter J. Baboon, at sparke hende ud gennem loftet, for der er ikke så højt til loftet i det højreekstreme Venstre Fængsel, som der aldrig har været.
  Når nu finanssvindlerne og jord(d)rotterne i UrlaubsParadies Dänemark behøver billige slaver, skal den Røde Inger ikke bare skræmme det globale proletariat væk fra finansrotternes og jordsvindlernes slavebure. Det giver et dårligt ry hos gnomerne i Frankfurt og Bundeskanzleramts baglokaler.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. januar 2021 @ 21:19

 11. Vi skal ikke have de møgsvin i Danmark.

  Alle der hedder Mohammed og Kashif og alle deres slags (muslimer) skal UD UD UUUUUUUUUUUUUUD AF DANMARK.

  Muhamedanere hører til i Muhamedanien, OG DET ER IKKE I DANMARK, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. januar 2021 @ 21:45

 12. “Overgangsfiguren” kalder de ham. Lad os håbe, at det bliver sådan.

  Kommentar by J — 1. januar 2021 @ 21:55

 13. DER ER SÅ HØJT, SÅ HØJT TIL LOFTET I VENSTRE. Det har været Venstre-pral i mange år. Men nu er Venstre omdannet til en krybekælder, og man skal være fladpandet for ikke hele tiden at støde hovedet mod loftet.

  Hvorfor tog Venstre Jakob poppedreng-ha-sukker tilbage efter at han havde meldt sig ud, og hvorfor valgte de den femdobbelte Jacob til formand?? Han er jo nærmest en mandlig udgave af Sofie Linde, Rosa Lund, Pernille Skipper, Sofia Carsten og Greta Tunfisk til sammen.

  Jacob ville have været et perfekt medlem af det alternative badutspringer-parti, men at have ham med i et borgerligt parti er fuldstændig til grin.

  Er Venstre i virkeligheden et marxistisk-bolsjevikisk parti?

  Kommentar by BENT A — 1. januar 2021 @ 21:56

 14. Venstres ledelse var så ude af trit med befolkningen, at de valge Journalistisk Venstrepartis foretrukne kandidat til posten som Venstres landsformand

  Kommentar by Træt — 1. januar 2021 @ 22:15

 15. Kommentar by BENT A — 1. januar 2021 @ 21:56.

  Det er de sgu alle sammen fra en ende af, for de har ALLE været igennem det danske uddannelsessystem. Der er utroligt langt imellem undtagelserne, fordi den nødvendige intelligens til at erkende den livslange indoktrinering, er distribueret i et tilsvarende begrænset omgang.

  Kommentar by Kimski — 1. januar 2021 @ 22:21

 16. Lars Løkke Rasmussen melder sig ud af Venstre og bliver løsgænger, oplyser han, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. januar 2021 @ 22:24

 17. Man kan selvfølgelig sige, at VENSTRE HAR FORSTÅET AT TILPASSE SIG til vore dages moderne tider, hvor det er blevet moderne at AFSKAFFE nationer, folkehjem, demokratier, ytringsfriheder, retsstater og traditioner osv., og at UDSKIFTE OG AFSKAFFE befolkninger. Venstres nye værdier går ud på at der ikke længere er plads til værdier, ud på møddingen med dem.

  Hvide mænd er der heller ikke plads til længere, hvis DR-sexistfeministerne, Mee-too, BLM, Sofierne og Pernillerne skal bestemme. Men Jacob satser vel på at blive opfattet som en mandsling, kagekone, tøffelhelt og rød tomat/grøn melon, så han ligesom kan krybe under “radaren”.

  Kommentar by BENT A — 1. januar 2021 @ 22:30

 18. Hvem er mest muslimbegejstret, Lars Løkke Rasmussen eller Jakob Ellemann-Jensen?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 1. januar 2021 @ 22:49

 19. Kommentar by BENT A — 1. januar 2021 @ 22:30.

  Der er simpelthen ikke noget mere bindegalt, end kvinder der aktivt arbejder på at dekonstruere den civilisation, der holder dem i live.

  Og lad os nu være ærlige, vi ved jo godt at majoritetsvælgeren på venstrefløjen ikke er dem, der lige trækker op i bukserne før de sætter sig, af indlysende årsager.

  Faktisk ville der aldrig mere være et venstreorienteret parti ved magten, hvis bare 50% af de kvindelige vælgere stemte til højre, fordi majoriteten af mænd netop stemmer til højre selv.
  Men det er jo også mændene der betaler den store majoritet af skatterne, så det giver næsten sig selv.

  Kommentar by Kimski — 1. januar 2021 @ 23:22

 20. Husk nu, at Jacob Ellemann er søn af verdens klogeste mand.
  Men han er en katastrofe, og det har han ikke efter fremmede.

  Kommentar by B. Christiansen — 2. januar 2021 @ 00:51

 21. V, K, LA er ikke andet end en flok rådne skabsradikale.
  Det borgerlige Danmark eksisterer ikke.

  Kommentar by Bilka — 2. januar 2021 @ 00:56

 22. Nu hvor JAKOP EDDERKOP ELLER THEKOP er sprunget ud som FEMINIST, kan vi vel betragte Venstre som det nye “Alternativ”. Jacob er en ny badutspringer helt på højde med de bedste fra det nu hedengangne Uffe Elbæk parti. Spørgsmålet er vel kun om Jacob når Elbæk og Magdalena Krog Meyer til sokkeholderne? De var i det mindste fuldt professionelle LGBTQ’ere. Hvor Jacob mere ligner en famlende amatør med høre- og synshandicaps.

  Venstres bestyrelse, centralkomité og forretningsudvalg bakker Jacob 100% op. Men de er nok også hæmmede hvad syn og hørelse angår.

  Kommentar by BENT A — 2. januar 2021 @ 01:39

 23. Carolina Magdalena Meier…. er nok den utopiske fantast-kvindes alternative navn.

  Kommentar by BENT A — 2. januar 2021 @ 01:49

 24. OT: DRs program-serie “Supertanker” burde nok tage navneforandring. Her er fem forslag til et mere passende navn:

  1: Rød propaganda, 2: Klima-hysteri ad libitum, 3: Små, snollede og synkefærdige tanker, 4: Her behøver man ikke være tosset for at lytte med, men det hjælper. 5: Er du tom og tankeløs i forvejen, er dette programmet for dig!

  Kommentar by BENT A — 2. januar 2021 @ 02:03

 25. Husk forresten at se de gode videoer hos Prager U.com som afslører meget om “den grønne omstilling”, co2-hysteriet, el-bilerne og vindmøllerne, feminismen og anden galskab.

  Kommentar by BENT A — 2. januar 2021 @ 02:11

 26. Er det muslimer?

  Myndighederne havde afspærret Rådhuspladsen i København og bedt befolkningen holde sig væk på grund af den igangværende coronakrise.

  En stor mængde migranter med mellemøstlig og afrikansk baggrund trodsede politiets opfordringer og indtog området omkring Rådhuspladsen ved årsskiftet.
  Der var både ophidsede mænd med arabisk udseende og kvinder iført shariatørklæder. Flere indvandrermænd holdt eksplosive bomberør i hænderne.

  2021 var kun tre minutter gammelt, da kampklædte politibetjente måtte presse en større mængde indvandrere væk fra Rådhuspladsen ned ad shoppinggaden Strøget.
  Da betjentene efterfølgende gik tilbage mod Rådhuspladsen, prøvede indvandrergruppen at trodse politiets ordrer og genindtage pladsen. Herefter måtte Københavns Politi igen presse de utilpassede indvandrere væk fra Rådhuspladsen.
  Den pågældende gruppe af migranter trodsede åbenlyst forsamlingsforbuddet på 10 personer, men Københavns Politi undlod tilsyneladende at udskrive coronabøder i dette tilfælde.

  To personer er anholdt for at kaste kanonslag efter folk på Københavns Rådhusplads. Anmeldelsen tikkede ind hos politiet klokken 00.26. Det multikulturelle politikorps har valgt at skjule de involveredes etniske baggrund.

  Nytårsaften på Danmarks nationalplads blev et synligt bevis på, at tilvandrede befolkningsgrupper, fra primært muslimske lande, har svært ved at efterkomme simple ordrer fra myndighederne.

  Årsskiftet 2020/21 blev et ægte multikulturelt nytår i Danmark.

  https://www.document.dk/2021/01/01/nytaar-indvandrere-trodsede-coronapaabud-og-indtog-omraadet-omkring-koebenhavns-raadhusplads, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. januar 2021 @ 02:24

 27. Jeg håber inderligt at Inger forbliver medlem af Venstre/Venstres folketingsgruppe – Nu hvor hun ikke længere er næstformand (og således ikke pr. definition skal please formanden) kan hun trygt fremføre sin politiske idéer; der er jo højt til loftet i Venstre – ikke sandt I gemene skiderikker som fik hende strittet ud !?

  Og så må vi håbe at Inger aktivt deltager i alle arrangementer, landsmøder osv. – Så vil vi ved næstkommende folketingsvalg se vælgerne bære hende ind i folketinget med et af de største personlige stemmetal hidtil set! Og dermed vil formandsjobbet være en realitet – Hold ud Inger!

  Kommentar by T. Flodur — 2. januar 2021 @ 02:37

 28. CHRISTIANSBORGS samlede politik er en katastrofe for det danske folk. Borgen har importeret ikke bare hundredtusindvis af kulturfremmede evighedsturister, men også et hav af problemer, konflikter, sygdomme og kriminelle/agressive grupperinger.

  Nytårsaften blev det bl.a. demonstreret med en del ballade plus smadrede eller afbrændte biler m.m.

  Nu har vi så også reservoirer af covid-19 smitten, som vil vedligeholde sygdommen længe endnu. Og vaccinen er næppe den lyksalighed og herlighed som MSM foregøgler os. For virussen muterer med korte mellemrum.

  Kommentar by BENT A — 2. januar 2021 @ 02:42

 29. Lad være med at stemme på Venstre
  Lad dem glide ned under spærregrænsen fordi de ikke evner at forstå at udlændingepolitikken er ret vigtig for mange danskere

  Når de er under spærregrænsen kan det være nogle af dem fatter hvorfor sosserne igen blev store,nemlig på at kopiere dele af DFs politik

  Da er det vel for sent,for da kan de ligge og slås om den samme gruppe vælgere som R+LA+muligvis Uløkkes nye projekt allerede bejler til.

  NB+C+DF er tydeligvist klar til at snuppe de vælgere der render væk fra den skabsradigale rodebutik

  Kommentar by jønne — 2. januar 2021 @ 04:31

 30. Mange kvinder kan man sige meget godt om. De er charmerende, fornuftige, flinke, dygtige, pålidelige, trofaste, kloge og næsten som engle. Men man er nødt til at skelne mellem de almindelige og ordentlige kvinder og politik-kvinder. Den sidste slags er en særlig slags, hvor 9 af 10, eller 19 af 20, ikke egner sig til at være med i politik, fordi de slet ikke repræsenterer noget med fornuft, overblik eller loyalitet overfor folket, landet og kulturen.

  Mændene må tage sig sammen. Hvis de ikke selv gider redde Danmark og Europa, men vil overlade magten og redningen til politiserende kvinder, viser de sidste 50-100 års politiske historie at det eneste de får ud af det, er en lang næse og skuffede forventninger.

  Se på kvinderne i de røde, radikale og falske borgerlige partier. Fremsynet fornuft er der intet af. Oveni har de en dårlig indflydelse på mændene, som det kan ses hos de feminiserede mænd, Ælle-Bællemann, Lars Quisling, DF-Tullesen, EL-Karl og adskellige andre lignende typer.

  Kommentar by BENT A — 2. januar 2021 @ 06:43

 31. PS: Den marxisme, feminisme, pladderhumanisme og masseindvandring som især politiserende kvinder har været fortalere for, har kostet Danmark hundredvis af MILLIARDER af kroner, ja flere tusinder af milliarder siden 1980. Og resultatet er utallige forringelser, nedskæringer, lukninger og verdens højeste skattetryk.

  Danmark er blevet et samfund propfyldt med unødvendige udgifter, trusler, overfald, ulykker og sygdomme. Og med Merkel, Ursula og Ylva i spidsen er hele Vesteuropa blevet destabiliseret….. og ligheden med Sverige, Venezuela, Libanon og visse afrikanske lande bliver større og større for hver dag.

  En tåbelig, udemokratisk og menneskefjendsk udvikling der kan ende i civilisationens og økonomiens sammenbrud.

  Kommentar by BENT A — 2. januar 2021 @ 07:00

 32. De 2 Radikale Venstre, ender som de forenede fallitboer.

  Kommentar by Hul igennem? — 2. januar 2021 @ 08:01

 33. “Det ender altid med en Lilly-model”. Når de kommer ud af skabet og viser sig som det, de er. Så skal de giftes med det Radikale Venstre, som de altid har drømt om.

  “Det Radikale Venstre. Kendt fra TV!”, som det hedder, når firmaer gør opmærksom på deres tv-reklame kampagne i annoncer i diverse print medier.

  “De ender altid med en Lilly-model”:-)

  Kommentar by Amad — 2. januar 2021 @ 08:26

 34. Venstre ved man altid hvor man har, har, har – til venstre for månen og til højre for solen ude på Lars Tyndskids mark.
  Hvis DF’erne er klamme skimlede kældermennsker, er Venstrebavianerne de egotrippende grabsende tvetungede nisser på loftet – de trives fint med de andre rotter på loftet; med grødskeen langt nede i almindelige skatteborgeres grødfad.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. januar 2021 @ 09:31

 35. Admiralens vise :
  Som grøn konfirmand blev jeg af mor
  sat i lære på et officielt kontor.
  Jeg svang min kost og pudsed’ vinduesfag
  og jeg gnubbed’ alle hoveddørens guldbeslag.
  Fordi jeg gnubbede for dem der sidder højt på strå
  så endte jeg med kors og bånd og stjerner på.

  Med strømmen flød jeg stolt min vej
  for den der flyder, ja, han drukner ej!
  Ad små kanaler strømmen foer
  til jeg endte på en administrationskontor
  Fordi jeg kendte vejen, som en strøm kan gå
  så endte jeg med kors og bånd og stjerner på.

  kors og bånd og stjerner på
  kors og bånd og stjerner på

  Politisk set var jeg liberal –
  højresindet – socialistisk – radikal.
  Jeg stemte altid med den største flok
  og de tanker, andre tænkte, var mig mer’ end nok.
  Da mine egne tanker var så små og få
  så endte jeg med kors og bånd og stjerner på.
  Så blev jeg på grund af flid
  kontorist på mindre end et halvt års tid.
  Min flip var hvid, og mit smil var stift
  og blanketterne skrev jeg ud med spids og sirlig skrift.
  Blanketterne skrev han ud med spids og sirlig skrift.
  Fordi skriften havde retning og stod smukt på skrå
  så endte jeg med kors og bånd og stjerne på.

  kors og bånd og stjerner på
  kors og bånd og stjerner på

  Som grøn konfirmand blev jeg af mor
  sat i lære på et officielt kontor.
  Jeg svang min kost og pudsed’ vinduesfag
  og jeg gnubbed’ alle hoveddørens guldbeslag.
  Fordi jeg gnubbede for dem der sidder højt på strå
  så endte jeg med kors og bånd og stjerner på.

  I landsmænd her, som gerne vil nå op
  til vor samfundsstiges allerhøjeste top,
  flyd med, men hold jer i enhver forstand
  til stadighed og altid fra det dybe vand.
  Til stadighed og altid fra det dybe vand.
  Stå aldrig til søs! Lad de andre stå!

  I får stribevis af kors og bånd og stjerne på!

  kors og bånd og stjerner på
  kors og bånd og stjerner på

  Kommentar by k.m. — 2. januar 2021 @ 09:37

 36. 34) Ja det er vist ham op af dage :-).

  Kommentar by Michael Unna — 2. januar 2021 @ 10:02

 37. PS TIL 6.43: Fik ikke med at bureaukratiske kvinder også kan være en særlig slags. Som det fx. kan iagttages i familie- og skilsmisse-bureaukratierne m.m.

  Kommentar by BENT A — 2. januar 2021 @ 10:27

 38. OT: Tænke sig at regeringen og røde Brostrøm var op mod et halvt år om at finde ud af at mundbind i butikker, så alle beskytter hinanden mod smitte, var en god idé. Man ville absolut være klogere end andre lande.

  Den træge og sløve fatte-evne har sandsynligvis kostet tusinder af ekstra og unødvendige smittetilfælde.

  Hvor var det iøvrigt smart og snedigt at sælge/forære vores VACCINE-FABRIK og SERUM-INSTITUT væk til S-arabien. (det klarede tre kvindelige ministre elegant, og tabet var kun på et par milliarder kroner)

  Kommentar by BENT A — 2. januar 2021 @ 10:39

 39. Løkke-Fonden lusker af. No deals.

  Bliv opdateret her, så du kan glæde dig til næste uge, hvor satanisterne og Løkke-Fonden et al bliver udstillet i skarpt lys:
  https://rumble.com/vcd0az-latest-drain-the-swamp-news-saturday-2nd-of-january-morning-coffee-edition.html

  Kommentar by Iznogut — 2. januar 2021 @ 10:55

 40. Alt håb er ude, Stan. Covidiot-19 er her og vi har kun 99,98 procent change for at overleve.

  Mette-Minkdræber et al skal trækkes til pælene.

  Kommentar by Iznogut — 2. januar 2021 @ 10:57

 41. ->Sådan BENT A 10:39. Og det Radikale Venstres politikere og vælgere tog på deres årlige skiferie til skisportsstederne i de italienske og østrigste Alper og regeringen og røde Brostrøm bød dem velkommen hjem igen, da mange af dem var smittede. Uden kontrol i lufthafthavnen kunne de tage ud i byen og smitte os andre.

  Sådan fik coronaepidemien en flyvende start i Danmark. I Norge testede de i lufthavnen dem, der vendte hjem fra skiferie i de italienske og østrigste Alper, inden de blev lukket ud i samfundet. Det fandt Brostrøm unødvendigt. Hvor mange ekstra smittede og døde gav det? Hvad med en dommerundersøgelse eller en rigsretssag?

  Kommentar by Amad — 2. januar 2021 @ 11:02

 42. Kære Muhammed myndighed

  Tiden går og klokken slår – hvor tror i selv at i skal hen ?

  Venlig hilsen Ronkedor/GUD

  Kommentar by Ronkedor — 2. januar 2021 @ 11:12

 43. Amad — 2. januar 2021 @ 11:02

  Brostrøms råd til danskerne i februar.

  “Tag bare på skiferie. Den virus kommer ikke til Danmark. Skulle der smutte én indenfor, klarer vi den. Beredskabet er klar”

  Jeg var målløs. Vi er virkelig godt hjulpet med sådanne eksperter. Troede, han blev fyret, men kommunister kan lave alle de fejl, de magter, Kammerat Napoleon lever stadig i statslige medier. Nu er han forfremmet og tilknyttet WHO, hvor ledelsen er af samme kaliber.

  Danskerne fulgte hans rød. En læge kom tilbage og smittede et dusin kollegaer på hospitalet.

  En kvindelig læge kom tilbage og smittede 20 af hendes private patienter. HURRA så kørte rouletten.

  Der er stadig åbne grænser for anerkendelsesværdige formål, såsom søge asyl. Eller en lønseddel. 7 Italienere på en dansk tegnestue smittet. osv osv. 40% af de smittede her på Vestegnen var pakistanere, så selvfølgelig også Sikandar Siddique

  Efter Brostrøms livsfarlige råd i februar genså jeg denne film og vidste, hvad der ville komme.

  Contagion https://www.imdb.com/title/tt1598778
  Mettes taleskriver benyttede den film flittigt

  Kommentar by tavsen — 2. januar 2021 @ 11:24

 44. I Norge testede de i lufthavnen dem, der vendte hjem fra skiferie i de italienske og østrigste Alper, inden de blev lukket ud i samfundet. Det fandt Brostrøm unødvendigt. Hvor mange ekstra smittede og døde gav det? Hvad med en dommerundersøgelse eller en rigsretssag?

  Kommentar by Amad — 2. januar 2021 @ 11:02

  Kan tydelig aflæses her https://www.worldometers.info/coronavirus/

  91 Norway 49,803 tilfælde >> 436 døde
  54 Denmark 165,930 tilfælde >> 1,322 døde

  Kommentar by tavsen — 2. januar 2021 @ 11:34

 45. Det var ikke planlagt, men så tilfældigvis noget af TV Charlie året der gak show.

  Her sad mange af de kendte politikere, folk fra showbizz og Søren Brostrøm ved runde borde i salen.
  Ingen mundbind, mange krammede i løbet af showet, der var i det hele taget en løftet stemning.

  Os, pøblen fik besked på at se så få som mulig i julen, helst kun dem fra husstanden.

  Gæster i studiet gjorde lige modsat – her var mindst 50 til stede, jeg nåede ikke tælle samtlige borde.

  Showet kan ses på TV2 Play, hvis man har adgang til den slags.

  Det er til at brække sig over en sådan ligegyldighed, når alt andet er lukket ned.

  Kommentar by k.m. — 2. januar 2021 @ 12:01

 46. Ingen er bedre til at smadre et parti end en Ellemann-Jensen aka Halalleman, så heldigvis er landsforræder-partiet Venstre snart historie og en skamplet i Danmarks historie.

  Kommentar by piphans — 2. januar 2021 @ 12:04

 47. Kære Muhammed myndighed

  Husk det ikke er rødt, når det er grønt

  Venlig hilsen Ronkedor/GUD

  Kommentar by Ronkedor — 2. januar 2021 @ 12:11

 48. Enig tavsen 11:34. Kammerat Napoleon lever stadig i statslige medier. Jeg kommer også tit til at tænke på Enhedslistens partisang i DDR: “Die Partei, die Partei, die hat immer recht! Und, Genossen, es bleibe dabei”:-)

  Kommentar by Amad — 2. januar 2021 @ 12:21

 49. “Et voldsomt brud for en mand, der er født ind i partiet og opvokset med dets værdier.” Kan vi læse at den kloge verdensmand med de pæne manerer og viden om dansk kultur siger.
  Og den tygger vi så lidt på.
  Desuden,piphans -er konservative nok et større forræderi mod danskerne,end inklusionspartiet venstre.

  Kommentar by Nielsen — 2. januar 2021 @ 12:40

 50. Lars Quisling har givet så meget til Venstre, snøftede Stephanie Loose.

  Men hvad har Lars Q givet til Danmark andet end valgflæsk, løgn, løftebrud, mere indvandring og flere milliarder spildt på folkefjendsk politik?

  Dertil en særdeles asocial boligpolitik….. en for patienter og pårørende dødssyg “reform” med smadring af betydelige dele af sundhedsvæsnet (afskaffelse af skadestuer og hospitaler)….. en liggen på maven for Merkel og EU….. en undergravning af danskernes frihed og sikkerhed, osv.

  Lars Q har som forsvarer af danskernes værdier været en typisk skabsradikal politiker. Så kan det vel ikke siges hårdere? Hans snakketøj fungerer, mens hans moral og troværdighed ligner en husruin hærget af vandaler, narkomaner, storm og styrtregn. Taget er blæst af, alle ruder er smadret, dørene er revet af hængslerne, i garagen står en rusten afbrændt bil, og indenfor vrimler det med sære dyr, mug og skimmelsvamp.

  Men i visse journalisters øjne er det stadig et smukt hus.

  Kommentar by BENT A — 2. januar 2021 @ 13:20

 51. Jakob Ellemann-Jensen er som Mette Frederiksen elitære socialdemokrater, der hele tiden udligner hinandens falske “forskelle”, og opretholder en falsk “opposition” i et socialdemokratisk EU-puppet diktatur. Vi skal helt tilbage til 70’erne, for at finde de sidste rester af reel dansk politik.

  Kommentar by Skatteyderen — 2. januar 2021 @ 13:56

 52. “Værdipolitisk er Ellemann-Jensen på væsentlige områder blot en venstreorienteret med slips.”

  Jep! De såkaldt “borgerlige” er fuldstændig ubrugelige.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. januar 2021 @ 14:16

 53. Ellemann er en soy-boy og Inger Støjberg en støjsender uden reelle resultater. Ingen af dem vil blive savnet

  Kommentar by redneck — 2. januar 2021 @ 14:26

 54. Jeg kan ikke helt lade være med at se Støjbergs exit fra partiledelsen som et kup rettet mod den ikke-radikale del af partiet.
  Da han blev formand, vidste alle jo at Elleman II lå tættere på midten af folketinget end de fleste Venstre folk, og som kompromis tog man så Støjberg som næstformand, da hun lå på højrefløjen.
  Det holdt ikke i længden, og nu er den semi-radigale linje knæsat med Støjbergs exit. Det spændende bliver om den “gamle” højreorienterede del af Venstre vil acceptere det for at undgå mere ballade og uro på bagsædet, eller om de vil insistere på at blive repræsenteret i partiets ledelse af en ny tilsvarende højreorienteret næstformand?

  Kommentar by Hertz — 2. januar 2021 @ 15:09

 55. OT: Skatte- og aktie lovene er som bekendt noget af en jungle. Men lyder det her ikke både skørt og uretfærdigt?:

  Man har købt aktier for fx. 100 kr. i udlandet. Og rejser så senere tilbage til Danmark. Hvis kursværdien er faldet til 10 kr. den dag man rejser ind i DK, og aktierne senere efter kursstigning sælges for 120 kr., så skal man betale skat af ikke bare fortjenesten på 20 kr., men af 110 kr, og det betyder at man får underskud. Dvs. at hele ens opsparing og mere til konfiskeres af skattevæsnet. Er det rimeligt? Eller er der regler som er overset? Kan man stille noget op? Kan skatten mindskes eller udskydes? (100 kr. er bare et tilfældigt tal)

  Kommentar by BENT A — 2. januar 2021 @ 15:11

 56. Kommentar by Hertz — 2. januar 2021 @ 15:09

  Det ikke bare Venstre, Danmarks Radio og Berlingske er åbenlyst også med på vognen.
  Man forsøger ihærdigt at fastsætte en ny front i dansk poltik, der skal ligne den Macron har i Frankrig, så man kan sætte højrefløjen i skak.

  Kommentar by KineserSnot — 2. januar 2021 @ 15:17

 57. Kommentar by Hertz — 2. januar 2021 @ 15:09

  Man sidder fast i sit egne selv-forherligende drømme, som i 2015 hvor man mente der ikke var plads til et parti til højrefor DF, i værdipolitikken.

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/professor-ikke-plads-til-parti-til-hoejre-df

  Kommentar by KineserSnot — 2. januar 2021 @ 15:23

 58. OT. @Kim Møller: Billedet af “Vejen til Damaskus” linker til http://www.bibliotek.trykkefrihed.dk/vejen-til-damaskus.htm, men dette link duer ikke længere.

  Kommentar by MartinH — 2. januar 2021 @ 15:42

 59. > Kommentar by KineserSnot — 2. januar 2021 @ 15:23
  > …hvor man mente der ikke var plads til et parti til højrefor DF, i værdipolitikken.
  Men det er der selvfølgeligt.

  Jeg har hørt, at NB nu er landets tredjestørste parti målt på medlemsantal efter Venstre og sosserne.

  Og pt. står NB fx. til 13 (±1,6) mandater hos Voxmeter: https://voxmeter.dk/meningsmalinger/

  Kommentar by Hertz — 2. januar 2021 @ 15:43

 60. Venstrefløjen har jagtet Trump de sidste 4-5 år, og det lykkes dem måske at få Biden valgt ind.

  Canada knytter tættere bånd til Kina, og kinesiske tropper holder vinterøvelse i Canada

  Det vil sige vi bliver små lus, omgivet af et kommunistisk USA og Canada på den ene side, og en rød dansk regering og EU på den anden-

  Ikke sjov udsigt, og jeg tror ikke 2021 bliver bedre end 2020. De vil fortsætte med restriktioner og overgreb på vores frihed.

  Kommentar by k.m. — 2. januar 2021 @ 15:56

 61. Jeg har venner, som er fuldstændig enige med mig i at masseindvandringen af muslimer og negre er en katastrofe, hvorefter de med hovedet oppe i røven går hen og stemmer Venstre, sådan som de plejer.

  Kommentar by Træt — 2. januar 2021 @ 16:40

 62. #60
  Ja, og de gør det også næste gang. Tja….

  Kommentar by Henrik Wegmann — 2. januar 2021 @ 17:39

 63. 54- Bent A.– 34% af kurstabet kan altid fratrækkes i skat. I nogle tilfælde kan kurstabet udlignes med kursgevinsten før skat. Men reglerne er komplicerede. Klager man til skatteankenævnet kan det gå op til 4 år før man får svar.

  Kommentar by dansker — 2. januar 2021 @ 17:53

 64. Der er nok en symbiose imellem Ellemann-fløjen og segmentet af VL-grupper. Segmentet er faktisk lettere woke, og man skal ikke forvente, at Arla og Salling vil støtte folkestyre, ytringsfrihed og borgerlige rettigheder.
  Socialdemokraterne virker faktisk mere driftsikre.

  Kommentar by Henning — 2. januar 2021 @ 18:03

 65. Det måtte jo gå galt når man vælger en noget udflydende og ikke særlig populær person som Elleman som formand, istedet for den mest populære figur blandt Venstres vælgere. Ellemann er favoriten i Venstres ledelse og i Folketingsgruppen, der stadig nærer en næsegrus respekt for Ellemann klanen. Ellemann kunne ikke leve med at have en næstformand, der på alle måder overskygger ham selv.

  På langt sigt må det vel være Venstres vælgere, der skal afgøre hvilken retning partiet skal køre i, og hvilken formand der skal tegne partiet.

  Kommentar by JC — 2. januar 2021 @ 18:08

 66. Ellemann bad om Støjbergs støtte, måske Støjberg kunne have brugt Ellemans støtte mere end Vermunds støtte da det brændte på! Så “reklamefilmen” fra NB har han sådan set selv været skyld i!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. januar 2021 @ 18:17

 67. Verden bliver mere og mere ABSURD, GROTESK OG VANVITTIG.

  I Berlin går man som bekendt ind for at Europa skal afrikaniseres og islamiseres. Koste hvad det vil.

  FNs råd for MR er indtil fornylig blevet styret af S-Arabien, og nu er det så Kina der tager over. Og i Canada får kineserne lov til at afholde militærøvelser. Og i USA kan man blive præsident ved at have styr på stemme-optællingsmaskinerne.

  Jakob Ellebællemann vil forbyde almindelige danskere at tage sig af pindsvin hvis disse små hyggelige dyr er kommet til skade, eller er medtaget af kulde eller sult. Jakop tror ikke at danskerne selv kan finde ud af hvordan det skal gøres, fortæller 24nyt.,

  Som også fortæller at dansk BORGERLIG politik er bluff, skuespil og humbug. Den har afskaffet sig selv og findes ikke mere, og måske der derfor venter alle danskere en svensk eller nordkoreansk fremtid. (lederartikel)

  Kommentar by BENT A — 2. januar 2021 @ 18:18

 68. # Dansker, 17.53: Tak for svar. Men i princippet urimeligt at man skal betale skat af penge man ikke har tjent. Ja, reglerne må da være vildt komplicerede når det kan tage fire år at få svar. Eller ligger ens brev 3 år og 11 måneder i en skuffe og samler støv?

  Findes der evt. muligheder, eller kan man modregne udbytte-skat? Har hørt at SKAT plejer at sende masser af millioner og milliarder afsted, når udlændinge skriver om at det vil være rart hvis man skynder sig at sende dem 40, 125 eller 574 millioner kr.

  Kommentar by BENT A — 2. januar 2021 @ 18:35

 69. Hidtil har det været svært at finde konkret bevis for at Jakob Ellemann er globaliststyret, men disse latterlige begrundelser for at fyre Støjberg er et godt indicium. Hans far Uffe deltog 3 gange i Bilderbergmøder, og det gør man kun når man er i lommen på globalisterne.

  Kommentar by perhag — 2. januar 2021 @ 20:42

 70. perhag — 2. januar 2021 @ 20:42 Præcist.

  Kommentar by Flaskeposten — 2. januar 2021 @ 23:55

 71. Venstre er et skodparti og det har det været i årtier.

  Kommentar by Flaskeposten — 2. januar 2021 @ 23:57

 72. Jacob Ellemann er ganske enkelt for dum til at være leder af partiet. Han bliver sur og fornærmet hvis nogen ikke mener nøjagtig det samme som han selv. Støjberg nuancerede blot hans meninger, eller gav Venstre en lidt større bredde. Det kunne Jacob have valgt at se som en fordel. Det havde gavnet partiet og ham selv.

  Men sådan set er det udmærket at Venstre har fået en nar sat i spidsen. Det udstiller hvad Flaskeposten så rigtigt skriver ovenfor: Venstre er et skodparti.

  Kommentar by BENT A — 3. januar 2021 @ 05:48

 73. “DET BORGERLIGE DANMARKS LANGSOMME DØD”….. Ja, med “borgerlige” partier som Venstre, Konservative, DF og LA er der ingen vej væk fra det rødradikale totalitære samfund. Lederartikel hos 24nyt.dk.

  Kommentar by BENT A — 3. januar 2021 @ 05:54

 74. Inger Støjberg er Nationalist og elsker Danmark.

  Venstre er et globalistisk parti og hader nationalister. Det gør alle partier i folketinget.

  Kommentar by Jesper — 3. januar 2021 @ 10:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper