2. januar 2021

Mette F. om corona-pandemi: Historisk som 2. Verdenskrig, ‘Vores heltedåd er også det, vi ikke gjorde’

Hvis man ikke kommer ud i den friske luft, så risikerer man at glemme proportionerne. Man kan eksempelvis bilde sig selv ind at Sofie Linde er en frihedskæmper på linje med folk, der satte livet på spil under 2. Verdenskrig. Eller det at handle ind med mundbind eller udskyde en planlagt fest, har noget som helst med heltedåd at gøre, endsige minder om ‘livet under Anden Verdenskrig’. Er der en voksen tilstede?

Fra statsminister Mette Frederiksens nytårstale, sakset fra STM.dk – Mette Frederiksens nytårstale 1. januar 2021.

“God aften. Vi har taget hul på et nyt år. Og det kan kun blive bedre end det gamle. 2020 var et hårdt år. Et usikkert år. Pandemiens år. … Når tilværelsen skæres ind til kernen – liv og død – bliver det hele på en gang mere kompliceret og mere enkelt.

Vi vil fortælle om tiden under pandemien fra generation til generation. Ligesom mange af os selv blev fortalt om livet under Anden Verdenskrig. Det, vi gennemlever i denne tid, er historisk. …

2020 skriver sig ind i historien som et år, der har haft mange helte. På en helt særlig måde.

For vores heltedåd under pandemien er også det, vi ikke gjorde. At vi ikke gav hånd. At vi udskød en fest. Den måde at være ‘helt’ på ligger nok godt til os danskere. Vi er ikke til store armbevægelser. Men vi forstår at tage ansvar og passe på hinanden. Med alle de små handlinger, som summer op til den store bedrift.

… 2021 bliver bedre. Tak til alle i Danmark for indsatsen. Godt nytår!”

(Statsminister Mette Frederiksen, Marienborg, 1. januar 2021)

Sofie Linde er en sand frihedsheltinde. Det er ikke bare hendes kjole, der er endt på Nationalmuseet. Hun vil selv gå over i historiebøgerne på linje med modstandsbevægelsen under Besættelsen.” (Carsten Jensen, 30. december 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116030/trackback

55 Comments »

 1. Det bliver gribende at læse bøgerne med tweets fra dem, der blev ført ud til en sofa i Ryvangen med den grufulde besked, at de bare skulle blive liggende og måtte udskyde festivalbesøgene et år…

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 2. januar 2021 @ 19:23

 2. Carsten Jensen er en propotionsidiot. Hvad Mette Frederiksen angår….Ja hvis vi bliver fri for Pandemien, vil vi kunne fortælle vores børn og børnebørn om den tid….alt er historisk….Men jeg vil, MED UNDTAGELSE AF DE FRIHEDSHELTE DER SATTE LIVET PÅ SPIL IMOD DEN NAZISTISKE BESÆTTELSE, ikke kalde Danskerne for nogle helte under 2 verdenskrig. Det var Diplomatisk fejhed ganske som det er, hvad Islam angår idag (som jo også er en Diktatorreligion med en Førerprofet ideal, ligesom Hitler var det for Nazisterne)- “Fører befal. Vi følger”. Hvad andet er der at skrive end . Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. Godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. januar 2021 @ 19:39

 3. Jeg havde ikke kendt Carsten Jensen, hvis ikke du havde præsenteret mig for ham nu, Kim. Tak for lort.

  Kommentar by Skatteyderen — 2. januar 2021 @ 20:07

 4. ….og alt hvad disse socialister foretager sig er “historisk” og Danmark er nummer 1 i hele verdenen….Juuubiiiiieeeee, vi er sande helte!

  ja, især den måde vores frihed og rigdom bliver sat overstyr p.t.

  Nå, det nævnte Mette Fusk ikke noget om….hvis bare hun får kontrol med sit socialistiske regime, er vejen derhen underordnet.

  …at danskerne køber dette bedrag er mig totalt ufatteligt, danskerne er dopet med velfærd og betaler idiotisk nok 85% i skat (med glæde! hold nu kæft!) for vi har det jo så godt, Øh, på nær lige de gamle, der på 10énde år ligger og dør i deres eget lort!

  Michael U´s anskuelse, at Fusk tillader sig at sammenligne 40´ernes Frihedshelte med stupide “dumme Dänen” i dag, fordi de ikke giver hånd eller ikke gik til fest, er 100% korrekt og siger alt om Mette Fusks bedrag!

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  ps: nu skal politiet overvåge hvad vi skriver på UP, spændende tider venner, hvornår skal vi tage vores frihed tilbage? Godt Nytår!

  Kommentar by Piotr — 2. januar 2021 @ 20:19

 5. Er det muslimer?

  En mand er lørdag aften afgået ved døden efter et skyderi. Det fortæller vagtchef ved Nordsjællands Politi David Borchersen til Ekstra Bladet.

  – En person er afgået ved døden. Der er tale om en mand, siger vagtchefen.

  – Jeg kan ikke for nuværende sige noget om hans alder. Efterforskningen pågår, og vi er til stede ved hospitalet, fortæller han.

  Ifølge vagtchefen holdt en bil med skudhuller foran Nordsjællands Hospital.

  Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at politiet er talstærkt til stede ved hospitalet, og at der også er politihunde, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 2. januar 2021 @ 20:27

 6. Mette Frederiksen er ikke meget anderledes end det gennemsnitlige propagandaoffer. Hun ved ikke der er tale om en plandemi igangsat af Bill Gates med Kina, WHO og medicinalmafiaen som redskaber gennemtvunget ved en hidtil uset medieensretning med undertrykkelse af masser af vaccinesandheder og andre afsløringer af globalisternes forsøg på at skabe en ny verdensorden efter en stor nulstilling efterfulgt af total overvågningskontrol og sandsynligvis også en befolkningsreduktionsdagsorden.

  Læs https://kristigenkomststorpolitik.blog/author/abrulau/ for at dykke ned i detaljer am vaccinefaren.

  Kommentar by perhag — 2. januar 2021 @ 21:03

 7. I dag kommer helte i mange størrelser og former. Det heroiske ved at hive op i kjole, som en 4 årig pige ville gøre for at fremvise et blåt mærke, er i vel helt på linje med at uddele præmier til folk der kan bage en kage på Tv med dertilhørende nervesammenbrud.

  Undskyld mig hvis jeg kaster lidt op i munden når jeg hører den pludrende narcissistiske klasse rose sig selv!

  Kommentar by Santor — 2. januar 2021 @ 21:25

 8. Jeg tvang mig til ikke at se statsministerens nytårstale (det var nu ikke svært) – Jeg kan kraftstejleme efterhånden ikke tåle synet af den selvtilstrækkelige uforskammede kælling!

  Kommentar by T. Flodur — 2. januar 2021 @ 21:36

 9. Der er simpelthen ikke noget mere ækelt end Carsten Jensen typerne, der med en klam blanding af floromvundne vendinger, udtalt og dog accepteret sexisme, og ‘White Knight’ism, forsøger at dække over deres trang til at kneppe tomhjernede trunter som Sofie Linde.

  Hans underliggende sexisme, i antagelsen af at kvinder ikke kan sige fra, og at vi derfor må forstå, at Sofie Linde er en “heltinde”, netop fordi hun, ironisk nok, IKKE sagde et pip før der ikke var fare på færde længere, mange år efter, er utroligt sigende om hans generelle syn på kvinder som sarte mimoser og uskyldige ofre, der selvfølgelig skal forsvares af leflende soyboys som Carsten Jensen og Co.

  Der er fand’me meget langt fra langt fra den maniske offermentalitet, som landets kvinder lige fik udvist i den sag, og så til feministernes fremstilling af kvinder som “stærke og selvstændige”. Man skulle jo næsten tro, at det netop var formålet med ideologien at skabe dybt mentale svæklinge, stik mod alt hvad de selv påstår, når man ser så voldsomt et opbud af samme. Selv landets forhenværende kvindelige statsminister, “ofret” over alle må man forstå, fik lige kradset lidt offer-point til sig, i den dybt dysfunktionelle sags tjeneste.

  Og at sidestille Sofie Linde med modstandsbevægelsen, svarer til at denne konstaterer at de er besat af tyskerne, for derefter at rette deres sabotage virksomhed imod de kvindelige tyske turister i landet i 1957, mange år efter krigens afslutning, og på et tidspunkt, hvor de ikke bringer sig selv i antydningen af fare ved at gøre det..
  Uhh, altså, hvor ER vi dog bare nogle fantastiske heltinder, ikke?

  Sofie Linde er sgu ikke nogen “frihedsheltinde” eller et “offer”:
  Hun er en rendyrket opportunist, der brugte en hjernedød og sandsynligvis beruset bemærkning fra en julefrokost for 12 år tilbage, til lige at få luftet sin utilfredshed med, at man ikke ville betale hende, en forholdsvis ukendt TV-vært fra DDR’s børnekanal, lige så meget i løn som Thomas Blachman får.

  Og uden at nævne et ord om, at de nævnte lønforhandlinger faktisk blev ført af en kvinde, Lotte Lindegaard, selvfølgelig.

  Det ville jo ligesom stille resten af Lindes ‘attention-whoring’ i et dårligt og tvivlsomt lyst, idet Lotte Lindegaard kategorisk nægter, at kunne genkende Lindes fremstilling af nævnte lønforhandling.

  Lyder det som en troværdig person i nogens øjne, udover Carsten Jensens, og landets øvrige feministiske offer-ryttere?

  Den eneste tilnærmelsesvise sandhed i alt det her, kommer fra vores alle sammens lommediktator, Mette Frederiksen. For vi skal helt tilbage til anden verdenskrig, før vi sidst så Staten bruge politiet på samme måde som dengang, da hun valgte at sætte dem og militæret ind mod en sagesløs del af den danske befolkning, minkavlerne. Og det samtidigt med at hun brød Grundloven, og nu ser ud til at slippe heldigt fra det, også.

  Må hendes regeringsperiode blive lige så kort som den anden hardcore feminist, Thorning-Schmidt’s, der i sin tid groomede Frederiksen med den nuværende totalitære magtovertagelse i tankerne, selv om de vel dårligt har kunnet forestille sig, hvor belejligt fremkomsten af COVID virussen skulle vise sig at være i den sammemhæng.

  “DRENGE OG PIGER, MÆND OG KVINDER,
  – VI MÅ ALLE BLIVE FEMINISTER”
  ~ Carsten Jensen.

  Gå ud og leg på motorvejen, Carsten Jensen!
  Vi har sgu mere end rigeligt af totalitære, venstreorienterede fascister her i landet, så gør resten af os den tjeneste at tage dem med.

  Kommentar by Kimski — 2. januar 2021 @ 22:15

 10. Kommentar by T. Flodur — 2. januar 2021 @ 21:36.

  Du er én blandt mange, det kan jeg roligt betro dig.

  Kommentar by Santor — 2. januar 2021 @ 21:25:

  Jeg kommer ALDRIG NOGENSINDE til at støtte en ideologi, de gør kvinder til flæbende og klynkende ofre, uanset hvor meget de så selv tror på at de er “heltinder”.
  Så når du er færdig med spanden, vil jeg meget gerne låne den bagefter.

  Kommentar by Kimski — 2. januar 2021 @ 22:27

 11. Bare lige et par erfaringer herfra, som tillæg til blogtemaet:

  De kom fra Københavstrup til Klitmøller, Vorupøre og Sydthy (billigst i selvindkøbt bolig) og de tog deres fine “lærdom” med fra staden, med både “se mig kokke”, “jeg handlede kun ved den prominete bager”, min Mor købte altid råvarer”, “mine dyr får kun det jeg vil spise”,…

  – men da den selvophøjede “lærde”/”elite” fra storstaden havde forladt sig på “vel udført arbejde”, sad jeg med et frokostbord, der lignede krummerne fra de stores bord, mens skabene i stuen, med postelinet, stod gabende åben og kogepladerne i køkkenet lignede noget der var tørret af med en beskidt karklud fra i går, mens en hel røget torskefilet lå, skamferet på tværs, i køleskabet, …

  jo,jo, de´ “kender” (/har hørt om) suset fra de store steder, men suset går vist mest på deres ego-konto/se mig på FB, når de altså ikke selv skal stå inde, for økonomiske følger og en nytårsfrokost der nærmest lignede resterne fra en fiskers madpakke :-(

  – så også med regeringen, MF og støttepartierne:
  “Se os, se hvor godt det vi ser ud”, mens dem de skulle tjene sidder med regingen og skammen over et hjem, der mere ligner noget der er forladt i hast, end et velordnet og plejet hjem.

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. januar 2021 @ 22:28

 12. Kimski, tak for de vise ord.

  Kommentar by Bastardo — 2. januar 2021 @ 22:50

 13. Det er jo simpelthen det værste historieløse vås, du kommer med Kim Møller. Og som historiker er det direkte useriøst, at du ikke lige tjekker op på netop historien, for du har åbenbart ingen viden omkring pandemier i Danmark og hvorledes de er blevet opfattet his politikere og blandt befolkningen.

  Under anden bølge af den Spanske syge sammenlignede man i høj grad situationen med 1 verdenskrig. Sundhedspersonale, chauffører og bedemænd blev også fremstillet som helte! Gå ind på arkiv.dk, søg på avisartikler og billeder og du finder i hundredvis af eksempler på, at borgere der havde opgaver i forbindelse med epidemien blev hyldet.

  Faktisk talte man mere om og fotograferede mere beredskabet til den Spanske syge end man gjorde om krigen der knap var overstået og de hjemvendte danske soldater. Der var selvfølgelig en direkte kobling til epidemien og krigen, men man talte sgu ikke krigshelte vinteren 1918-19 mere end man talte den Spanske syge og beredskabet.

  Kommentar by Jack Achaius — 2. januar 2021 @ 23:01

 14. Fuck Off Jack-off.
  Ingen gider læse dine referater fra løgnepressen

  Kommentar by Træt — 2. januar 2021 @ 23:09

 15. Kommentar by Jack Achaius — 2. januar 2021 @ 23:01.

  Wow, det er sgu næsten en skam, at Kim møller ikke har en konkurrence kørende her på UP, hvor man kårer den person, der mest gennemført kan misforstå en artikels mest basiske, grundlæggende, og letforsåelige budskab.

  For så havde du, allerede nu i dag, d. 2 januar, været selvskrevet til den medfølgende førstepris, at blive klasket hårdt og gentagne gange i nakken med en våd Berlinger, i din egenskab som Årets Klaphat, 2021.

  Godt gået, det kræver alligevel et talent af en betydelig størrelsesorden, det du lige præsterede dèr.

  Har du andre tricks du gerne vil vise os, såsom at skide i nælderne og blive voldsomt forbrændt samtidigt, nu du alligevel er i gang?

  Kommentar by Kimski — 2. januar 2021 @ 23:26

 16. Rådhuspladsen var afspærret, pga. Coronaen, men:

  https://www.document.dk/2021/01/01/nytaar-indvandrere-trodsede-coronapaabud-og-indtog-omraadet-omkring-koebenhavns-raadhusplads/

  “Nytårsaften på Danmarks nationalplads blev et synligt bevis på, at tilvandrede befolkningsgrupper, fra primært muslimske lande, har svært ved at efterkomme simple ordrer fra myndighederne.
  Årsskiftet 2020/21 blev et ægte multikulturelt nytår i Danmark.”

  – HVORNÅR reagerer regeringen/Mette F. og støttepartierne på Danmarks allerstørste udfordringer i ALT samfundsskadeligt/anti-samfundssindigt???

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. januar 2021 @ 23:27

 17. Jack Achaius — 2. januar 2021 @ 23:01 Under den anden bølge døde folk i millione, særligt børn, hele familier blev udryddet. At sammenligne noget som helst i dag med 1 eller 2. verdenskrig eller den spanske syge er jo latterligt. Ja det er svære tider, men der går for meget Nordkorea i lovprisningerne af wienerbrødsdanskernes ekstraordinære indsats i form at blive hjemme foran fjerneren og køre en rullekebab i skuret. Hvis at udskyde en fest er en heltegerning, så fortjener vi turen til huggeblokken.

  Kommentar by Flaskeposten — 2. januar 2021 @ 23:31

 18. M.S. Carstens — 2. januar 2021 @ 23:27 Du kan blive ved. De hjernedøde socialister lærer det aldrig.

  Kommentar by Flaskeposten — 2. januar 2021 @ 23:33

 19. Er det muslimer?

  Fire mænd ankom lørdag aften til hospital i bil fuld af skudhuller. En er død, en er såret og to er anholdt.

  Politiet har anholdt flere end ti personer i forbindelse med skuddrabet.
  En 38-årig mand er lørdag aften afgået ved døden efter et skyderi, som formodes at være banderelateret. Også en 21-årig mand er blevet ramt af skud.
  Til TV 2 oplyser Svend Foldager, der er politiinspektør ved Nordsjællands Politi, at de to skudramte ankom i selskab med yderligere to personer til Nordsjællands Hospital i Hillerød klokken 19.05.

  – De er alle kendte af politiet i forvejen, og vi arbejder ud fra den hypotese, at det banderelateret, siger han.

  Den 21-årige er på operationsbordet på Nordsjællands Hospital. Hans tilstand er ukendt. De to andre mænd er begge blevet anholdt.
  Bil med skudhuller foran hospitalet

  Foran Nordsjællands Hospital holder en bil med adskillige skudhuller i, og politiet bekræfter over for TV 2, at det er den pågældende bil, de fire mænd ankom i.
  – Vi ved ikke på nuværende tidspunkt, hvad der er sket op til, eller hvor skudepisoden fandt sted, men vi arbejder ved flere mulige gerningssteder, siger Svend Foldager til TV 2.

  Politiet er fortsat talstærkt til stede både ved hospitalet, hvor de har foretaget flere anholdelser, men også i og omkring Hillerød.

  – Der sker altid en helt masse, når vi har de her episoder, så vi vil være massivt til stede resten af natten og nok også i morgen, siger Svend Foldager.
  Han tilføjer, at politiet gerne hører fra borgere, der kan bidrage til efterforskningen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. januar 2021 @ 00:16

 20. De forbandede sataner og snotaber, DER SLET IKKE SKULLE VÆRE I DANMARK TIL AT BEGYNDE MED, kunne kun lige holde sig på måtten et døgn ind i 2021, før kuglerne begyndte at flyve om ørerne på dem, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. januar 2021 @ 00:28

 21. Vi må straks rejse et monument for alle de mange tusinder af helte, som overlevede og udholdte ikke at komme på Roskilde Festival eller til “Distortion” i 2020. Hvad skulle nationen have gjort uden dem?

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. januar 2021 @ 00:51

 22. Kommentar by M.S. Carstens — 2. januar 2021 @ 23:27

  Dominans adfærd…de vil vise at de bestemmer hvor de vil være uanset love og regler…og de får lov!!

  Kommentar by Black Watch — 3. januar 2021 @ 01:22

 23. Er det muslimer?

  To somaliske børn er i al diskretion blevet reddet fra en genopdragelseslejr i Somalia af de danske myndigheder, og børnene er nu hjemme i Danmark.

  Deres 54-årige forældre, der bor i Gentofte, stilles fredag for Retten i Lyngby, hvor de er tiltalt for at have sendt børnene til udlandet under forhold, der har bragt børnenes sundhed eller udvikling i alvorlig fare.

  Forældrene nægter sig skyldige.

  Børnene, en pige, som i dag er 17 år, og hendes 19-årige bror, skal begge vidne mod forældrene under retssagen og forklare om deres rædselsfulde ophold i Somalia.

  Ifølge anklageskriftet blev drengen udsat for fysisk afstraffelse, hvor han blev slået under fødderne, og pigen overværede adskillige gange, at andre børn i genopdragelseslejren blev afstraffet.

  Pigen fik slået alarm
  Ekstra Bladet erfarer, at det på et tidspunkt lykkedes pigen at ringe hjem til de danske myndigheder, og Udenrigsministeriet fik sat en redningsaktion i værk. Børnene kom ud af lejren, men blev indkvarteret af familie alene i et hus, hvor en onkel holdt øje med dem, og hvor de blev holdt socialt isoleret.

  Det var, ifølge tiltalen, den 54-årige far som 12. juli 2018 rejste til Somalia med børnene.

  Knapt et år senere, 14. maj 2019, lykkedes det de danske myndigheder at få børnene til Danmark. De var i genopdragelseslejren frem til 19. januar 2019 og opholdt sig derefter under opsyn i familiens hus, indtil de rejste til Danmark.

  Ifølge tiltalen blev børnene afskåret fra for eksempel undervisning og lægehjælp, de havde ingen retssikkerhed og fik ingen omsorg.

  Senioranklager Susanne Terp Kjølhede ønsker ikke forud for retssagen at fortælle detaljer om børnenes ophold i Somalia eller om redningsaktionen, men siger, at det var ’problematisk’ at hente børnene hjem. Danmark har ingen ambassade i Somalia.

  Ifølge tiltalen var forældrene tilsyneladende utilfredse med datterens opførsel, og hun blev afstraffet i flere år, inden hun og broderen blev sendt på genopdragelse i Somalia.

  Når hun ikke overholdt reglerne i hjemmet eller kom for sent hjem fik hun, ifølge tiltalen, tæsk. Det skete med lussinger og knytnæveslag eller slag med en metalstang og en træstok, hvor pigen flere gange blev jagtet rundt i hjemmet, mens faderen slog hende. Hun fik blå mærker på arme og ben.

  Tog foto af skaldet datter
  19. maj 2018 kulminerede afstraffelsen, da datteren ikke var kommet hjem som aftalt. Faderen gav hende først en lussing og beordrede hende ud på badeværelset, hvor han mod pigens vilje barberede hendes taljelange hår af med en hårtrimmer, så hun blev helt skaldet.

  Moderen overværede hårafklipningen, og bagefter tog hun et foto af sin skaldede datter.

  Ifølge tiltalen deltog moderen ikke direkte i volden, men hun overværede og accepterede den stiltiende, som led i opdragelsen. Kun enkelte gange skred moderen ind mod ægtemandens vold, siger anklageskriftet.

  Dommen i retssagen, der varer i tre dage, ventes på tirsdag.

  Anklagemyndigheden begærer forældrene udvist, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. januar 2021 @ 01:35

 24. Danmark var ikke en del af 1. verdenskrig – der manglede dog en del sønderjyder efter krigen (ca. 5000 ? Tvangsudskrevet til den tyske hær?)
  1. verdenskrig: 15 millioner døde og savnede. 20 millioner sårede.

  15000-20000 danskere døde af den spanske syge.
  I alt slog den spansk syge 50 millioner mennesker ihjel.

  – og så var der vist knap så mange mennesker dengang, som nu..

  Kommentar by anno — 3. januar 2021 @ 01:37

 25. Hvorfor er de bundkriminelle perkersvin i Danmark?

  Den 38-årige mand, som lørdag blev erklæret død, efter at han blev bragt ind på Hillerød Sygehus, var tidligere relateret til rockerklubben Bandidos og blev senest sat i forbindelse med den kriminelle gadebande NNV.

  Den dræbte har også tidligere været en del af Brothas.

  Det erfarer Ekstra Bladet fra flere af hinanden uafhængige kilder med indblik i miljøet.

  Politikommissær Svend Foldager fra Nordsjællands Politi ønsker ikke at kommentere oplysningerne.

  Han fortæller, at politiet fortsat er talstærkt til stede på og ved hospitalet, hvor man blandt andet undersøger den bil, den dræbte blev afleveret i.

  I bilen befandt sig tre andre personer. En af dem er en 21-årig, som efter ankomsten til hospitalet røg på operationsbordet, mens de to øvrige blev anholdt.

  Den 21-årige er ifølge Ekstra Bladets oplysninger også relateret til NNV.

  Efter den nu afdøde blev afleveret på hospitalet, mødte flere op på stedet. Flere af dem er siden anholdt, oplyser Svend Foldager til Ekstra Bladet.

  Fortsat kan politiet ikke oplyse om noget gerningssted til årets første drab. Man er massivt til stede i og omkring Hillerød og efterlyser vidner til og om episoden, der har kostet en person livet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. januar 2021 @ 01:39

 26. Forbyd NU, nu..

  Kommentar by anno — 3. januar 2021 @ 01:48

 27. Alle partier har nogle SLAGNUMRE der lyder fornuftige og borgervenlige, hos S er det decentralisering, 20 politistationer og pension til Arne m.m. Hos Venstre brugte man indvandringsstop, lavere skat, hjælp til provinsen og 69 milliarder kr. til velfærd som valgflæsk. Hos DF var der også masser af valgflæsk på hylderne, osv.

  Men læs: “Det borgerlige Danmarks langsomme død” hos 24nyt, og se hvordan vælgerne selv danser lystigt på den faldlem som snart vil åbne sig under dem.

  Mette F siger jo bare det som hun og spindoktoren regner med vælgerne gerne vil høre. Man forsøger sig med smiger og ros. Og Carsten Jensen siger vel det som sjov tobak får ham til at sige. Eller han er omgivet af et par hysteriske feminister som han er bange for eller afhængig af.

  Tidsånden, skabt af DR, TV og Pølletiken mv., er forrykt og selvmorderisk. Og nu vil mange mænd så have politik-kvinder til at redde landene fra politik-kvinder som har svækket, undergravet og ruineret Europa.

  Det skal jo nok lykkes. Mændene kan roligt sove videre eller slappe af på sofaen, så ordner politik-kvinder resten, og redder vores kultur og fremtid. Pia Kjærsgaard og andre stærke borgerlige kvinder skal nok klare paragrafferne.

  Kommentar by BENT A — 3. januar 2021 @ 02:22

 28. “DET BORGERLIGE DANMARKS LANGSOMME DØD” er en lederartikel hos 24nyt.dk som klart påviser hvor langt ude på overdrevet Danmark er. Trofast og blindt følger vi i svenskernes fodspor.

  Kommentar by BENT A — 3. januar 2021 @ 06:00

 29. FRUSTRATION WIKIPEDIA

  Frustration kommer af latin frustra: forgæves.

  Frustration har flere bibetydninger.

  I daglig tale menes ofte, at man er irriteret eller bekymret og den frustrerede føler typisk en blanding af sorg og vrede.

  Den dybere psykologiske forklaring peger på den psykiske tilstand – den følelse – man kommer i, når et ønske ikke bliver opfyldt, en plan ikke realiseret eller et behov ikke tilfredsstillet, samtidig med at grundene til at det går således ikke forstås.

  Det kan for eksempel være et ægtepars uønskede barnløshed samtidig med manglende viden om årsagerne hertil.
  Det kan være frustration over kuldsejlede økonomiske planer, hvor man ikke kan gennemskue, hvorfor man mangler adgang til de økonomiske midler.
  Det kan også være af mere kollektiv art, for eksempel: En forventet bedring af de generelle leveforhold for borgerne i et land slås ned af uigennemskuelige politiske magtforskydninger.
  Frustration skal ses i modsætning til sorg, hvor baggrunden er klarlagt.

  Frustration er forskellig fra vrede, som har et mål og hvortil energien retter sig. Man forsøger at forandre verden væk fra det, man er vred over.

  Kommentar by Ronkedor — 3. januar 2021 @ 08:05

 30. Enhedslisten vil banke på hos folk ! de kalder det smitteopsporing.

  Jeg kalder det terror, som beskrevet i epedemiloven.

  Sundhedsministeren bestemmer hvad der “kritisk sygdom”, ingen ved hvad det dækker over, men bare mistanke om at du er syg, er nok til at myndighederne kan bryde Grundloven og krænke privatlivets fred.

  Achaius er den nye np, en rød lort der stinker langt væk.

  Mette Frederiksen opfører sig efterhånden som en kvindelig Julius Caesar, det er lige noget der passer venstrefløjen.

  Kommentar by k.m. — 3. januar 2021 @ 08:06

 31. For næsten tre måneder siden blev minkavlere i risikozoner ved coronaudbrud lovet kompensation for aflivningen af deres mink. Løftet lød, at pengene kunne udbetales “med det samme”, men avlerne venter stadig.

  Rød blok fik nedlagt minkerhvervet, og avlerne står tilbage uden penge. Den skandale turde Mette ikke røre ved i talen.

  Minkavlere får måske en undskyldning om 50 år, lige som Godhavnsbørnene måtte gå så gruelig meget igennem før regeringen gav en uforbeholden undskyldning.

  Kommentar by k.m. — 3. januar 2021 @ 08:47

 32. Lige for at sætte tingene på plads.
  Corona er ikke navnet på den virus, der forårsager vores nuværende pandemi. Corona er en fællesbetegnelse for virus, der påvirker åndedrættet, bl.a. SAARS virus og MERS virus. Forskere opdagede corona virus i dyr så langt tilbage som i 1920erne, mens man for første gang konstaterede det i mennesker i 1960erne. Det betyder ikke, at corona ikke har eksisteret før. Det er påvist i middelalderen, og forskere mener, at corona-”forfædre” eksisterede så langt tilbage som 8.000 år f.Kr.

  Den pandemi, som raser i dag, er forårsaget af det corona virus, som går under betegnelsen SARS CoV-2 og forårsager sygdommen “COVID-19.

  Er der stadig nogen der tror på at vore magthavere/medier mfl. ved hvad de taler om?

  Kommentar by Danskeren — 3. januar 2021 @ 08:55

 33. Når man hører Mette Frederiksens nytårstale, tror man, at hun fremfører et indlæg i en poesi konkurrence for politiske lyrikere.
  Her er sand poesi:
  Der er smerte i Mettes hjerte
  der er godhed i hendes sind
  hun gerne ønsker at fjerte
  mod alle med minkskind

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. januar 2021 @ 09:12

 34. Hvad med at slå to fluer med ét smæk og lade statsministerens grundlovsbrud i ‘mink-sagen’ behandle i Instrukskommisionen sammen sammen med Inger Støjbergs ‘barnebrudssag’?

  Kommentar by Amad — 3. januar 2021 @ 09:43

 35. Er det danskere eller muslimer?

  Nordsjællands Politi har fundet gerningsstedet, hvor de mener, en 38-årig mand fik det skud, der kostede ham livet lørdag aften.

  – Vi vil gerne tale med nogen, der har set noget på Rønbjerg Allé 2 i Hillerød, siger leder af Afdelingen for Organiseret Kriminalitet, Henrik Gunst, til Ekstra Bladet.

  På det formodede gerningssted, som ligger i et industrikvarter bag ved Bauhaus og tæt på McDonalds, er blandt andet fundet afskudte patronhylstre.

  Politiet arbejder lige nu på stedet.
  Derudover har man stormet Bandidos’ klubhus på Industrivænget i Hillerød, hvor politiet søndag morgen fortsat er talstærkt til stede.

  Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet slog politiet til omkring klokken 00.35 i nat.

  Som Ekstra Bladet har afsløret, var den 38-årige mand, som lørdag blev erklæret død, efter at han blev bragt ind på Hillerød Sygehus, tidligere relateret til rockerklubben Bandidos. Han har senest været sat i forbindelse med den kriminelle gadebande NNV. Den dræbte har også tidligere været en del af Brothas.

  Henrik Gunst vil ikke kommentere oplysningerne, men bekræfter, at det miljø, man efterforsker, er vanskeligt.

  I bilen, som den dræbte ankom til hospitalet i, befandt sig tre andre personer. En af dem er en 21-årig, som efter ankomsten til hospitalet røg på operationsbordet, mens de to øvrige blev anholdt. De er i lighed med en stribe andre blevet løsladt igen.

  Flere er fortsat sigtede for overtrædelse af våbenloven og loven om euforiserende stoffer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. januar 2021 @ 10:22

 36. Ja proportionerne er måske ikke helt på plads!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. januar 2021 @ 10:54

 37. De rigtige danske helte, under den anden verdenskrig, var dem der bekæmpede kommunisterne på østfronten. Uden deres indsats havde vi talt russisk idag!

  Lad ikke historiebøgerne manipulere med jer!

  Ps. fremtiden bliver en krig mellem Globalister og Nationalister!

  DØD OVER LANDSFORRÆDERNE!!!

  Kommentar by Jesper — 3. januar 2021 @ 10:55

 38. DET BORGERLIGE DANMARKS LANGSOMME DØD……

  DET NATIONALKONSERVATIVE DANMARKS SØRGELIGE FALLIT……

  er der årsager til, og de fleste mener at det er vælgerne der er hovedårsagen. Og det er det måske også, for mange vælgere er unægtelig naive, godtroende, husker dårligt, er historieløse og lette at narre.

  Men fuldstændige idioter er de trods alt ikke allesammen. Bl.a. sagde de nejtak til Marianne Jelveds euroer.

  Nej, hovedårsagen til at Danmark hærges af økonomiske og sociale ulykker…… af nedskæringer, forringelser, sygdomme, kæmpekriminalitet og verdens højeste skatter, er nok de borgerlige partiers FORRÆDERI !!!

  De har aldrig givet vælgerne hvad de lovede. De har svigtet, hyklet og bluffet vælgerne uafbrudt i de sidste 25 år. De konservative, Venstre og DF har snydt deres vælgere så vandet drev af dem.

  DF er vel det tydeligste eksempel. Ved valget i 2015 blev partiet større end Venstre. Alligevel krøb Tullesen og Pia K rundt ved Lars Luskebuks fødder og slikkede hans skosåler. At blive 100% stuerene var deres højeste mål.

  Men hvis de havde stået fast på deres politik, havde de forhindret Luskebuksen i at bryde sit valgløfte om straks-stop for indvandring, de havde hjulpet lønmodtagerne, de selvstændige, landmændene, virksomhederne, de arbejdsløse, de boligsøgende, folkepensionisterne og de syge. Men i 1460 dage i træk udrettede de praktisk taget ingenting.

  Deraf valgnederlaget. Men hvis de ikke havde snydt og bedraget deres vælgere, kunne de have været det største eller næststørste parti i dag. Og så havde Danmarks politiske og økonomiske situation været en helt anden, og vi havde haft udsigt til fremgang.

  Den uduelige Tullesens svigt er nok det største flop og vælgerbedrag i dansk historie siden 1920. Og resultatet er at kaotiske, kafkaske og totalitære forhold vil sænke sig ned over Danmark og blive til et evigt mareridt bestående af en pærevælling af røde, afrikanske, arabiske og islamistiske tilstande.

  De borgerlige partier har alle været skabsradikale gennem mange år, og Danmarks skæbne er ved at være beseglet.

  Kommentar by BENT A — 3. januar 2021 @ 11:09

 39. PS: Hvis de gamle borgerlige partier ikke havde været så ligeglade med det danske folks fremtid, havde vi også haft medier af en langt bedre kvalitet. Så havde DR ikke fået over 4 milliarder kr. til at drive rød propaganda, osv. Og vi havde ikke haft et land med hullede grænser, næsten intet forsvar og konstant underkastet Merkels luner.

  Kommentar by BENT A — 3. januar 2021 @ 11:30

 40. UD UD UUUUUUU AF DANMARK MED ALLE PERKERNE, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. januar 2021 @ 12:47

 41. En blå mandlig statsminister ville aldrig have sluppet godt fra Mettes handlinger.

  Kommentar by tavsen — 3. januar 2021 @ 16:33

 42. Jesper — 3. januar 2021 @ 10:55:

  Næste gang kæmper vi side om side med vores europæiske brødre …

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. januar 2021 @ 16:52

 43. 6 – Perhag: helt enig! Folk vil ikke se det. De er hjerneblæste af medierne. Men hvis jeg nu siger, at de vil skabe hungersnød som et led i at få kontrol med de mennesker, der bliver tilovers efter corona biovåbnet og den efterfølgende “vaccine” (verdens første og helt uprøvede mRNA vaccine, hvor der – sjovt nok – er opstået ‘mutationer’ på teststederne Sydafrika og England) så vil folk kalde mig sølvpapirshat. Til det vil jeg sige: de gør tingene ret åbenlyst nu – tjek denne groteske video fra satanisterne i World Economic Forum! På tide, at folk indser noget om dette. Det gør de først, når de ikke kan få kød på grillen eller gå ned og bestille en Jagger burger. Når mæskerlivet tager slut, SÅ bliver der piveri fra danskerne, men intet oprør. De vil aflive kødproduktionen!!! Ligesom mink produktionen! Våååågn op! Wakey wakey, little boys! WORLD ECONOMIC FORUM https://youtu.be/WCb8QkUOYvg Tjek nogle af deres øvrige og stærkt manipulerende videoer. Se, hvem der står bag (fx Prince Charles ) og bemærk de syge emner!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 3. januar 2021 @ 16:53

 44. Helt enig Løsriv Jylland.

  Kommentar by Nielsen — 3. januar 2021 @ 18:36

 45. Nielsen – UK pansere opfører sig som visse folk, vi så i begyndelsen af den såkaldte ‘pandemi’ . Gå på Bitchute og søg efter ‘British woman arrested for filming empty hospital beds’. Kan ikke linke her.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 3. januar 2021 @ 18:53

 46. “Woman who filmed gloucester hospital empty arrested. . “ det er mere nøjagtigt.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 3. januar 2021 @ 18:55

 47. Tjek Free Speech Warrior på Bitchute – “Kudos to this guy. . Be the resistance” megasjov video af en sur amerikaner i et supermarked. Det er værre, end jeg lige troede; de vil have hele verden til at synke i knæ økonomisk. Små og mellemstore butikker lukker i titusindvis, men Amazon og andre giganter bliver endnu mere rige.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 3. januar 2021 @ 19:32

 48. De eneste helte er dem der sagde klart nej til tests, vaccinen og mettes mundkurv.

  Kommentar by KafirHarbi — 3. januar 2021 @ 20:23

 49. […] been awhile, but Kim@Uriasposten blogged about the nationally televised New Years speech from Little Mette F, the Prime Minister of D…. It was among other things an homage to those heroes who have been fighting against the pandemic. […]

  Pingback by A Tyranny of the Good – Real Life, Part 7 | Things to Remember, Things to Cherish — 3. januar 2021 @ 20:26

 50. Biderman report on communism 1956 – and covid restrictions! Se kort sammenligning. Ret uhyggeligt! https://www.reddit.com/user/JudgeChickfilaSauce/comments/jtjbmp/coercive_methods_for_enforcing_compliance_the/

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 3. januar 2021 @ 21:16

 51. Hvad kan man forvente med en statsminister i afrikanske studier …

  Og eller:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 3. januar 2021 @ 21:43

 52. Helt klart en fair sammenligning.. mine genboer er begge offentligt ansatte og har virkelig lidt hen over foråret, sommeren og nu igen. Hver gang jeg ser dem på hesteryg ud i naturen tænker jeg på denne scene https://youtu.be/xqcSY770aYA

  Kommentar by redneck — 3. januar 2021 @ 23:01

 53. Jeg er helt – jeg vil have en medalje og livslang forsørgelse. Fordi:
  – Jeg går med mundbind
  – Jeg giver ikke hånd
  – Jeg aflyste julefrokost
  – Jeg holder afstand
  – Jeg overlevede ikke at tage på festival
  – Osv. osv.

  Oh, Mor Mette. Dine tanker, ros og omsorg for min opofrelse går dybt i hjertet på mig.

  Jeg havde ikke set det komme, men nu forventer jeg da en betydende rolle i en opdateret nyindspilning af Hvidstensgruppen.

  Undskyld – men er der ikke en voksen til stede, der kan proppe noget fornuft i hovedet på Mette?

  Carsten Jensen gider jeg ikke kommentere på – han er helt uden for pædagogisk rækkevidde.

  Kommentar by Realist — 4. januar 2021 @ 23:51

 54. Udlændinge eller…..
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/hoteldirektoer-om-borgmester-brev-voldsomt-blaest-op/8419585

  Kommentar by Anonym — 5. januar 2021 @ 09:47

 55. De viste et indslag hvor hun regnede med at det var slut omkring påske.
  Jamen der er også ramadan slut.
  Så fristes muslimer da ikke.
  Indespærring af folket i england.
  Ja befolkningen må ikke møde muslimer. Hold jer inde!

  Kommentar by P — 5. januar 2021 @ 09:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper