3. januar 2021

Løkke vil samarbejde over midten, appellere til ‘nyankomne’, frigøres af ‘højrefløjens ultimative krav’

Blot fire timer efter Mette Frederiksens nytårstale bekendtgjorde tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, at han har meldt sig ud af Venstre. Han nævner afslutningsvis at ‘medlemsdemokratiet i Venstre blev kortsluttet af partiets forretningsudvalg’, men lussingen til Jakob Ellemann-Jensen, er også et angreb på Støjberg-fløjen. Inde længe står han formentligt i spidsen for endnu et radikalt parti, der bilder folk ind at de er midtsøgende.

Der er ingen samlet borgerlig opposition, og det gør intet med nybrud, hvis blot det tvinger danskerne til at tænke over hvilket Danmark de ønsker. Lige på det punkt er Marrakesh-Løkke relativ ærlig: En politik uden højrefløjen, der appellerer til nyankomne…

“Med lyst og mod til at møde den ny verden, der står foran os, men naturligvis også iblandet vemod, har jeg her til nytår besluttet at sætte mig selv fri og melde mig ud af Venstre efter 40 års medlemskab.

Der er to skillelinjer i dansk politik. Den gamle, der handler om individ over for stat, privatøkonomi over for kollektivt forbrug, balancen mellem frihed og fællesskab. Og den nye, der drejer sig om balancen mellem nation og omverdenen, vilje til forbedringer op mod trygheden ved at undslå sig forandringer, åbenhed over for lukkethed – skal der bygges broer eller mure til omverdenen?

Derfor appellerede jeg i sidste valgkamp til samarbejde over midten. For at blive frigjort af højrefløjens ultimative krav. Og med et ønske om at frisætte den reformvillige del af den socialdemokratiske bevægelse fra venstrefløjens jerngreb. Så der kunne laves politik med appel til den brede befolkning – i by og land, på kontorer og i produktionshaller, unge og gamle, generationsfæstede og nytilkomne.

… Udlændingepolitikken er ikke længere den definerende forskel i dansk politik. Det er ikke et yderligtgående synspunkt at støtte en fast udlændingepolitik, der går til grænsen af vores internationale forpligtelser – det er mainstream. Så det er tid til at stoppe råberiet…”

(Lars Løkke Rasmussen i Marrakesh, 10. december 2019; Foto: Twitter)

“Med mit kendskab til Lars Løkke, så melder han sig ikke ud af Venstre for at blive løsgænger og ikke ville noget mere i dansk politik. Jeg er overbevist om, at han vil danne et nyt parti, ellers giver hans adfærd og handling ingen mening.” (Carl Holst, Berlingske, 3. januar 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116035/trackback

75 Comments »

 1. Han har en god pointe:
  “Udlændingepolitikken er ikke længere den definerende forskel i dansk politik. Det er ikke et yderligtgående synspunkt at støtte en fast udlændingepolitik, der går til grænsen af vores internationale forpligtelser – det er mainstream. Så det er tid til at stoppe råberiet”

  Der er kun EMRK, EU’s opholdsdirektiver og diverse konventioner ift. statsborgerret og asyl i vejen nu. Folketingsarbejdet betyder reelt ingenting, når EMD fastsætter rammen for deres “arbejde”.

  Derfor er alle partier undtagen DF og Nye Borgerlige, som er de eneste der er imod EU og konventionerne, reelt overflødige partier.

  Kommentar by Skatteyderen — 3. januar 2021 @ 11:57

 2. Han arver Uffe Elbæks tylskørt, den skal bare have syet en kile i, så øl-vommen kan være der

  Kommentar by k.m. — 3. januar 2021 @ 12:04

 3. EMD fastsætter rammen for deres “arbejde”.

  Kommentar by Skatteyderen — 3. januar 2021 @ 11:57

  EMRK kender jeg, men hvad er det nu lige EMD står for, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. januar 2021 @ 12:10

 4. Kommentar by NotariusUmulius — 3. januar 2021 @ 12:10
  EMD er domstolen, der fortolker EMRK, der er selve konventionen. Altså dem der underkender vores Højesteret og fortæller vores domstole, hvordan kriminelle udlændinges ret til familieliv i Danmark bl.a. skal tolkes.

  Af EMD-dommere, der fastsætter retspraksis for udvisning af kriminelle udlændinge i vores domstole, kan bl.a. nævnes:

  – Latif Huseynov, Aserbajdjan
  – Jovan Ilievski, Nordmakedonien
  – Darian Pavli, Albanien
  – Saadet Yüksel, Tyrkiet
  – Branko Lubarda, Serbien
  – Iulia Motoc, Rumænien
  – Yonko Grozev, Bulgarien
  – Ivana Jelić, Montenegro
  – Ganna Yudkivska, Ukraine
  – Dmitry Dedov, Rusland

  Dommere fra lande, der selv skider højt på EMD’s afgørelser, men som Danmark følger til punkt og prikke.

  Kommentar by Skatteyderen — 3. januar 2021 @ 12:21

 5. Den europæiske menneskerettighedsdomstol.
  https://no.wikipedia.org/wiki/Den_europeiske_menneskerettsdomstol
  Findes også opført på dansk dog uden så tydelige forkortelser…

  Kommentar by Peter Buch — 3. januar 2021 @ 12:24

 6. Han er socialist og det har han altid været. Han passer godt ind i det Radikale venstre.

  Skatteyderen — 3. januar 2021 @ 12:21 Det er skræmmende læsning du der disker op med.

  Kommentar by Flaskeposten — 3. januar 2021 @ 12:39

 7. – Latif Huseynov, Aserbajdjan
  – Jovan Ilievski, Nordmakedonien
  – Darian Pavli, Albanien
  – Saadet Yüksel, Tyrkiet
  – Branko Lubarda, Serbien
  – Iulia Motoc, Rumænien
  – Yonko Grozev, Bulgarien
  – Ivana Jelić, Montenegro
  – Ganna Yudkivska, Ukraine
  – Dmitry Dedov, Rusland

  Dommere fra lande, der selv skider højt på EMD’s afgørelser, men som Danmark følger til punkt og prikke.

  Kommentar by Skatteyderen — 3. januar 2021 @ 12:21

  Sikke et skrækkeligt rædselskabinet 🤮, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. januar 2021 @ 12:40

 8. Marrakesh-Løkke er en forfærdelig politiker, går den, så går den. Løkke ser ikke noget problem med islam, dette sagde han på vej til Folkemødet Bornholm til Isam B, i flyveren, men der er nogle i folketinget der ikke kan lide islam. Men Løkke kan. Rigtigt hvad NotariusUmulius skriver hver gang; “forbyd islam i Danmark”

  Kommentar by IES — 3. januar 2021 @ 12:49

 9. jamen kan da bare melde sig ind i Radikale Venstre :-) :-) :-). hvorfor bøvle med Partidannelse som ligner alle andre fra Liberal Alliance, Venstre (i sig selv) med Jacob Ellemann, De Radikale etc etc. At løkke sikkert er antinational og flintrende ligeglad med konsekvensen af Islam, har han bevist med Marrakesh aftalen. Diplomatisk fejhed til en grænseløs union med verden…..men hvad skal man så med Nationale Politikere, som er flintrende ligeglad (skider på) det nationale? Så kan vi ubeskyttet jo lade et hvilket som helst diktatur eller diktatorisk overbevisning overtage Danmark.? Blæse være med frihed og Danmark i vores diplomatiske fejhed. Det eneste De arbejder på er Deres personlige karriere. Søg dog ind i EU bureakratiet Løkke og bliv der. Du er selvovervuderet i dit verdenssyn. Grænseløs pop til midten fra Løkke.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com. Godt nytår. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. januar 2021 @ 12:57

 10. Dem han kalder – Højrefløjen- ser ud til at være De eneste der (prøver) at værne os imod Islams modbydeligeheder (sharialov og erobringer), og arbejder for at værne den frihed vi har. Løkke er blot en ansvarsfri lykkeridder (Løkkerider).

  Kommentar by Michael Unna — 3. januar 2021 @ 13:01

 11. Højrefløjen, borgerligheden er siden indførelsen af indkomstskat uden indflydelse.

  Ingen politiske partier, eller politikere har mig bekendt heller ytret krav, ønsker eller præsenteret visioner om et Danmark hvor danske udgør en nævneværdig procentdel af landets borgere.

  Nedlæg politiske partier. Opstil og vælg andre politikere.

  Kommentar by Peter Buch — 3. januar 2021 @ 13:01

 12. Skatteyderen — 3. januar 2021 @ 12:21

  EU’s ydre grænser har sørme forskubbet sig en hel del med alle de ikke-medlemslande.

  Kommentar by tavsen — 3. januar 2021 @ 13:06

 13. tavsen

  Den fungerer i regi af Europarådet.
  Domstolen behandler anklager fra enkeltmennesker, grupper av mennesker eller stater om brudd på EMK begått av Europarådets medlemsland. fra link tidligere.
  Af en eller anden årsag lukker min computer op for norske sider først.
  Europarådet er en traktatfestet, mellomstatlig organisasjon med 47 hovedsakelig europeiske medlemsstater, som har tilsammen 800 millioner innbyggere. Denne organisasjonen ble opprettet den 5. mai 1949, og er dermed blant de tidligste tiltak for europeisk integrasjon som fulgte i kjølvannet av den annen verdenskrig.
  https://no.wikipedia.org/wiki/Europar%C3%A5det

  Kommentar by Peter Buch — 3. januar 2021 @ 13:11

 14. Undskyld. Jeg tager selvfølgelig fejl (stratetisk). Opret endelig et helt nyt parti efter dit hoved Løkke. (Så der kan bliver overtrængsel og stemmespild på midten imellem De Konservative, Kristendemokraterne og Alternativet De Radikale/gale, etc) :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 3. januar 2021 @ 13:14

 15. Ridder Løkke, ridder hvid
  ridder du, alene
  i en helt anden tid
  aha aha
  ridder Løkke, ridder hvid
  ridder du, alene
  ridder Løkke
  skrub dog af

  Kommentar by ino — 3. januar 2021 @ 13:34

 16. “Frigøres af højrefløjens ultimative krav”.
  Mon det er lingo fra Hoppeborgen om fornuftige danskeres krav om total migrantstop?
  Løkke kan da bare sige lige ud, at kapitalen i Danmark har tænkt sig at importere slavearbejdskraft, lige indtil pjalteproletariatet er genoprettet som 1870’ernes glade kapitalistparadis. Danskerne skal dele deres fattigdom med alverdens migranter – skal de!

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. januar 2021 @ 13:41

 17. Kommentar by tavsen — 3. januar 2021 @ 13:06

  EMD og EU-domstolen er to helt forskellige ting. EMD har intet med EU at gøre, uanset at begge anvender navnet “europæisk”, hvilket skaber en del forvirring.

  Mht. EU-ret er det største problem ift. udvisning opholdsdirektivet, der bl.a. betyder, at når Albanien og Nordmakedonien på et tidspunkt bliver optaget som medlemmer i EU, så kan alle albanske statsborgere der har boet i Danmark i over 10 år ikke udvises, medmindre de begår terrorisme.

  Kommentar by Skatteyderen — 3. januar 2021 @ 13:53

 18. Kommentar by Peter Buch — 3. januar 2021 @ 13:11

  Bruger du VPN? Alt mit er på svensk, medmindre jeg meget aktivt vælger dansk ved at tilgå da.wikipedia.

  Kommentar by Skatteyderen — 3. januar 2021 @ 13:57

 19. Globalisterne vil forsøge at sætte højrefløjen i skakmat, ligesom man gør i Sverige.

  Kommentar by KineserSnot — 3. januar 2021 @ 14:02

 20. Den brede befolkning, DEN ALMINDELIGE DANSKER, kan ikke bruge Lars Ulykke til nogetsomhelst. Han er globalist, europat, radikal, anti-dansk og tilhænger af afrikanisering, islamisering og folkeudskiftning.

  Han snød også vælgerne da han i 2015 lovede straks-stop for indvandringen og besættelsen af Danmark. En mere usympatisk vælgerbedrager end Lars Luskebuks kan man næsten ikke forestille sig. Ikke mærkeligt at nogen kalder ham Lars Quisling.

  Den eneste politiker som konkurrerer med eller overgår Lars Lusk er nok DF-Tullesen.

  Hvad angår svigt overfor Danmark og deres eget folk, er de begge noget helt for sig selv. Alligevel har begge en del fans. For normalt tænkende danskere er det ubegribeligt.

  Kommentar by BENT A — 3. januar 2021 @ 14:10

 21. Fadbumsens vælgerskare er skrumpet ind til kulturberigere alene. Han satser på at stjæle fra Muhammed Østergård, for at kunne fortsætte taburetklæberiet. For Lars går Lars forud for alt.

  Kommentar by Lider af danskhed — 3. januar 2021 @ 14:11

 22. For mig vil essensen af Lars løkke altid være defineret af billedet af ham, stående med en Kalashnikov i hænderne, mellem Mujahedinerne i Afghanistan: En lille og tyk klovnefigur helt ude på det dybe vand, med en hang til sprut og magt, men uden format til at håndtere nogen af delene.

  Kommentar by Kimski — 3. januar 2021 @ 14:28

 23. Meget tyder på at NB kan få et godt valg om 2½ år. Og DF vil måske ikke gå yderligere tilbage. Og SK eller Hardline kan evt. også komme med. Men hvad hjælper det altsammen? For ALLE de øvrige partier er radikale/radigale og anti-danske, og vil tilsammen have mindst 125 mandater ud af 179.

  Kommentar by BENT A — 3. januar 2021 @ 14:39

 24. OT: Fra den 1. februar i år har alle banker smækket kasserne i for kontanter. I første omgang går det mest ud over hjemløse og kronisk syge. Det næste kan blive det kontantløse samfund, hvor mønter og sedler er ugyldige. Det vil kunne gå ud over mange flere, også helt almindelige borgere, fortæller en 24.nyt artikel.

  Det næste igen kan blive at ejendomsretten udhules yderligere, og at skattetrykket øges med et væld af ejendomsskatter, klima-skatter og co2-afgifter.

  Og det næste igen kan blive at der skrues yderligere op for mængden af diskrimination, retsløshed, EU-direktiver, “kinesisk” overvågning, hetz mod danske mænd, bureaukratisering af familielivet, indskrænkning af ytringsfriheden, indgreb i den personlige frihed og retten til privatliv,

  samt fjernelse af danskeres borgerrettigheder, tilsidesættelse af grundloven, afskaffelse af danskernes tryghed og sundhed via mangedoblet kriminalitet og sygehusbesparelser osv.

  Alt tyder på at vi har kurs mod et KAFKASK samfund.

  Kommentar by BENT A — 3. januar 2021 @ 15:02

 25. Det er jo ikke nyt, at Lars Løkke tilhører det islamleflende segment i folketinget.

  Det Lars Løkke viser danskerne og sætter to fede streger under, er Dansk Folkepartis monumentale svigt, hvor de solgte danskerne og fædrelandet mod betaling i gyldnekæder; Folketingets formandspost gik til Pia Kærsgaard, Henrik Thorup (Pia Kærsgaards mand) blev statsrevisor, Søren Espersen kommitteret for hjemmeværnet, Morten Messerschmidt excellerede i kreativ bogføring og drak dyr årgangsvin i Bruxelles med sin bedstemor osv. osv.

  Det du kan gøre, er at holde Nye Borgerlige til ilden og straffe Nye Borgerlige PROMT, hvis de (fortsætter) med at stille sig tilfredse med symbolpolitiske indrømmelser.

  Vi må ikke begå samme fejl som med DF, og give Nye Borgerlige den tro, at de uanset hvordan de skalter og valter med vores stemmer, også for dem ved næste valg.

  Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka — 3. januar 2021 @ 15:06

 26. Skatteyderen — 3. januar 2021 @ 13:57

  Nej. Ledningsforbindelse til router, Linux os. Duckduckgo søgningen giver aktuelt langt flere udenlandske forslag end tidligere, for kort tid siden.

  Kommentar by Peter Buch — 3. januar 2021 @ 15:08

 27. Hoppeborgens indolente hedonister har intelligens og reaktionsmønstre som hunde: Hedonisterne forstår ikke teksten i en diskurs og reagerer alene på ‘tonen’ i budskabet.
  Til gengæld udtrykker Hoppeborgens indolente hedonister sig så bredt, at teksten ender med at være et påhæng til ‘tonen’ i udtrykket.
  Monstro Mette F. og Løkke R. tror, at alle danskere er ligesom mink i deres private minkfarm – at destruere og erstatte med islamiske mink efter behag. Men er hvid mink ikke af bedre kvalitet end sort og brun mink?

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. januar 2021 @ 15:25

 28. lars løkke er for sent på den. han tænker , handler og tror sig selv ind i en anden tid.

  Kommentar by heisahero — 3. januar 2021 @ 15:55

 29. Borgerliges topfigur Pernille Vermund kan se tilbage på et aktivt og succesrigt år på Facebook.

  Medietrends kortlægning af folketingspolitikernes aktiviteter på Facebook i 2020 viser, at Pernille Vermund er den politiker, der har skabt næst mest liv på Facebook. Sådan er billedet i hvert fald, hvis man opgør liv og engagement som summen af likes, delinger, kommentarer og de forskellige stemningsreaktioner, love, sad, haha mv.

  På den målestok har Pernille Vermund i 2020 opnået hele 3.084.539 interaktioner. Kun overgået af statsminister Mette Frederiksen.

  Ligeledes kan Pernille Vermund noteres for at have leveret otte af de 100 opslag, der gik mest viralt i 2020 fra Christiansborg.

  Vermunds gode resultater skal ses i lyset af, at hun startede året med et lavt udgangspunkt, hvor “kun” 21.969 personer fulgte hende. Men takket være et langt, sejt træk – 433 opslag – med masser af holdninger, følelser og til dels private opdateringer, har Pernille Vermund mere end tredoblet sin følgerskare og slutter året med hele 77.918 følgere.

  Screendump af Pernille Vermunds følgere i 2020. Medietrends.dk/Crowdtangle
  Den stigende tilslutning til Pernille Vermund på Facebook, afspejler sig også i antal interaktioner, som er støt stigende gennem hele året frem til oktober, hvor et opslag om Nye Borgerliges gode meningsmålinger helt sigende er månedens bedst performende opslag, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. januar 2021 @ 16:05

 30. Nye

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. januar 2021 @ 16:16

 31. Kun GUDE musik på Uriasposten – DJ Ronkedor/GUD

  https://youtu.be/bNowU63PF5E

  Tillykke NOTARIUSUMILIUS – Du har vundet korsridder titlen – Skål

  Kommentar by Ronkedor — 3. januar 2021 @ 16:20

 32. Sådan er danskerne, jo? Ingen overraskelse at partier, der støtter integration af islam, har tilslutning af det store flertal af vælgerne. Sådan var det også i årene efter Danmark blev besat for 80 år siden.
  Dengang udtrykte få i folketinget modstand mod samarbejdspolitikken.
  Kun f.eks Arne Sørensen og Dansk Samling. På venstrefløjen kom kommunisterne med, da Sovjetunionen blev invaderet. Modstanden mod besættelsen var dengang ikke specielt højreorienteret. Det er den efter min mening heller ikke i dag.

  Kommentar by Amad — 3. januar 2021 @ 16:25

 33. EMD har intet med EU at gøre
  Kommentar by Skatteyderen — 3. januar 2021 @ 13:53

  Domstolen behandler anklager fra enkeltmennesker, grupper av mennesker eller stater om brudd på EMK begått av Europarådets medlemsland
  Kommentar by Peter Buch — 3. januar 2021 @ 13:11

  Hvis EMD intet har med EU at gøre, hvorfor så være forpligtet af afgørelser? Burde være et smuthul for alle dem, der ikke hænger sig i gamle utidssvarende konventioner.

  Nej, det går langt over min forstand.

  https://da.wikipedia.org/wiki/Europar%C3%A5det
  Ikke at forveksle med Rådet for Den Europæiske Union og Det Europæiske Råd.

  Kommentar by tavsen — 3. januar 2021 @ 16:30

 34. DJ NotariusUmulius/G U D kører GUDE musik ind med remix: https://youtu.be/JNvZfL_cDGw, forbyd dårlig musik, elendige remix og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. januar 2021 @ 16:40

 35. Løkke! Du har opfundet den dybe tallerken! Du vil samarbejde hen over midten med alt og alle. Du kan både være til højre og venstre, samt op og ned, for islam og kristendom og alt og alting og ingenting. Genialt! Lige hvad vi hr brug for. Må du få 20000 underskrifter, og placer dig så imellem Konservative, Venstre, Alternativet, Radikale, De Grønne, Kristendemokraterne, Liberal Alliance, SF osv. Dig og Kun Dig har patent på den dybe tallerken :-) :-) :-). Må Du få så mange stemmer som der er til 3 mandater :-) :-) :-). ((Så slipper vi måske også for nogle af alle de andre i midten)) :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 3. januar 2021 @ 16:45

 36. Det afgørende skel er imellem:

  Globalister, som ønsker åbne grænser, masseindvandring, multi-kultur, LGBTQAP, feminisme etc. og

  Nationalister, som ønsker at sætte etniske danskere, danske kernefamilier, danske traditioner og kultur etc. først!

  Lars Løkke er desværre klart i den første kategori (ligesom flertallet af nuværende folketingsmedlemmer).

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. januar 2021 @ 17:02

 37. Der er en del fornuft i Løkkes udmelding, angrebet på Socialdemokraterne for at overforbruge og købe stemmer for de penge tidligere regeringer møjsommeligt har sparet op, vi har prøvet det før med Anker Jørgensen, indtil Knud Heinesen forklarede ham at vi stod ved afgrundens rand! Men der er også fortvivlende forkerte udmeldinger, f.eks. tror han at man kan integrerer muslimer, det kan man ikke og beviset ligger lige for, samtlige VestEuropæiske lande har forsøgt de sidste 30-40 år, men ingen, absolut ingen er lykkedes med det, så hvad er det lige Løkke mener at have fundet på som virker?
  Han tager også fejl i, at vi skulle have en fast udlændinge politik, det har vi ikke! Bare i Løkkes sidste statsministerperiode ankom der 65.000 hovedsageligt muslimske uintegrerbare migranter, svarende til indbyggertallet i Randers eller Kolding, det er ikke stramt! En stram udlændingepolitik er ikke mulig unden at forlade konventionerne og det vil Løkke ikke! Vi har heller ikke glemt at han egenhændigt rejste til Marrakesh for at underskrive aftalen som ligestiller migranter med flygtninge! Det er i alle tilfælde ikke stramt! Beklager Løkke, hvis du laver et parti får du ikke min støtte – tvært imod!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. januar 2021 @ 17:06

 38. ER DANSKERNE KLOGERE END SVENSKERNE? Hvis ja, kan de måske overleve. Ellers vil Danmark blive et rædselskabinet ligesom Sverige.

  Kommentar by BENT A — 3. januar 2021 @ 17:45

 39. Carl Holst kan også godt lide meget rigeligt fryns. Ulækkert meget fryns, han var også en plage for alle omkring sig… så bare tag ham Lars.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. januar 2021 @ 17:58

 40. Løkke er Frasernes Mester (for De Radikale). :-) (36) Ja hans egenrdige rejse til Marrakesh…..føj for den lede.

  Kommentar by Michael Unna — 3. januar 2021 @ 18:00

 41. Mon ikke Lars Løkke ønsker at starte et helt nyt parti men en globalistisk ideologi. Lars Hedegaard skriver i dag en kort artikel i “Newspeek” med titlen “Tilbage til aberne”. Her henviser han til Thomas Aastrup Rømers meget skræmmende artikel ” Smittede tanker 81: The Great Reset – konspiration eller faktum? Udgivet den 29. december 2020. Her kommer nogle citater fra denne artikel, som har noget at gøre med Lars Løkkes visionære fremtidsudsigter.

  “Det drejer sig om, at Lars Løkke Rasmussens regering – igen som det første land i Europa – i februar 2018 indgik en aftale med World Economic Forum (WEF), som er en stor og ekstremt magtfuld global interesseorganisation, der arrangerer årlige møder med verdens beslutningstagere og politikere i den Schweiziske by Davos….WEF står for ”societal and technological transformation”

  “Aftalen refererer også til det globale, men dansk initierede, P4G-initiativ, som minder lidt om WEF, men som har mere eksplicit fokus på Parisaftalerne og verdensmålene. Verdensmålene og FN bliver dermed en slags passage for en dyb teknologificering og konsulentstyring, og det hele finder sted i horisonten af et globalt ’det store vi’”

  “WEF/DK-aftalen rammesættes via en teknologisk ”Fourth Industrial Revolution”, som er i gang med at ”forandre naturen af vores globaliserede verden”, som det hedder. Derfor vil WEF og den danske stat ”join forces”. Hele tiden kører FN’s mål og de teknologisk-økonomiske diskurser sammen. Der er ingen henvisning til spørgsmål om rettigheder, dannelse eller traditionel politik.”

  “OECD, WEF og FN flyder sammen i en ny altomfattende utilitarisme, i et ”samfundssind”, hvor menneskehedens liberale og sociale traditioner langsomt opløses og omdannes til et nyt tekno-vi, hvor biomedicin spiller en central rolle i kroppens og åndens teknificering og uniformering. Bagved arbejder enorme økonomiske interesser, der har rod i det, som den amerikanske professor i i sociologi Shoshana Zuboff har kaldt for “overvågningskapitalismens tidsalder”, og hvis formuer raketerer ud i universet.”

  Kommentar by Tim Pallis — 3. januar 2021 @ 18:25

 42. det ævl lyder somom Løkke vil have en international karriere :D

  Kommentar by Poul Sørensen — 3. januar 2021 @ 19:16

 43. NBC News
  Jan. 3, 2021, 8:18 PM CET
  By Allan Smith

  President Donald Trump begged Georgia’s secretary of state to overturn the election results in a remarkable, hourlong phone call obtained by NBC News on Sunday.

  The call, which took place Saturday, was first published by The Washington Post earlier Sunday.

  The phone call featured Trump, days before he is set to leave office, pleading with Raffensperger to alter the vote total and launching into a barrage of discredited conspiracy theories about the election. Trump even suggested that Raffensperger may face criminal consequences should he refuse to intervene in accordance with Trump’s wishes.

  Raffensperger and his office’s general counsel, Ryan Germany, pushed back on the president’s claims and said President-elect Joe Biden’s victory of more than 12,700 votes was accurate.

  “The people of Georgia are angry, the people in the country are angry,” Trump said in the call. “And there’s nothing wrong with saying, you know, um, that you’ve recalculated.”

  “Well, Mr. President, the challenge that you have is, the data you have is wrong,” Raffensperger responded.

  In a separate exchange, Trump said he wanted Raffensperger to “find 11,780 votes, which is one more than we have. Because we won the state.”

  The president, since his loss in November’s election, has sought to overturn the results by pushing state legislatures to appoint a pro-Trump slate of electors and promoting legal efforts that have fallen short. He has also sought to press top Republican officials in states like Georgia and Arizona to disregard the outcomes of elections in their states, baselessly alleging widespread fraud.

  A significant number of congressional Republicans will challenge the results on Wednesday, they have said, though this is not expected to overturn Biden’s win.

  “There’s no way I lost Georgia,” Trump said. “There’s no way. We won by hundreds of thousands of votes.”

  Other Trump allies were present on the phone call, including White House chief of staff Mark Meadows and attorney Cleta Mitchell.

  Georgia has conducted multiple recounts and audits of the vote since November. Recently, a signature match audit in Cobb County found “no fraudulent absentee ballots,” Raffensperger’s office announced, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 3. januar 2021 @ 20:22

 44. https://www.youtube.com/watch?v=-TKrtXM2ceI

  Kommentar by Nielsen — 3. januar 2021 @ 20:46

 45. Kommentar by Tim Pallis — 3. januar 2021 @ 18:25

  Hvorfor glemmer de at nævne 2030-Netværket og Klaus Schwabs ønske fra 2016 om at der skal 1 milliard afrikanere til Europa for at arbejde?

  Kommentar by KineserSnot — 3. januar 2021 @ 21:54

 46. Kommentar by Peter Nielsen — 3. januar 2021 @ 17:02

  Ja men hvordan overtaler vi folk, der stadig stemmer på partierne, f.eks. så tror mange at det kommer til at foregå på danske præmisser, når Lars Løkke Rasmussen eller Jacob Elleman-Jensen stå og siger at der skal være en balance imellem det nationale og globale.

  Kommentar by KineserSnot — 3. januar 2021 @ 21:56

 47. Kommentar by Peter Nielsen — 3. januar 2021 @ 17:02

  Bare se herinde, der er rigtig mange der støtter Venstre pga Støjberg, selvom hun blot er en skrigeballon i en regering, der sørger for masse-indvandring.

  Kommentar by KineserSnot — 3. januar 2021 @ 22:00

 48. # Tim Pallis henviser til new speek – jeppe juhl, men her nogle andre artikler samme sted fra, som er lige så aktuelle:

  Uddrag fra L134, den ny epidemi-lov – noget om TVANG og corona-DIKTATUR.

  “Nedlukningen har kostet flere liv end den har reddet”.

  “Kulturberigelsens sjakaler”. (livsfarligt at køre i S-tog mv.)

  “Er der ved at gå hul på covid-19 bylden”?

  “USAs demokrater lægger op til krig mod befolkningen”.

  PS: Kan der være en sammenhæng mellem at flere tusinde sengepladser er blevet sparet væk, og at der nu er mangel på sengepladser? Så at kræftpatienter mv. må flyttes fra Sjælland til Jylland.

  Kommentar by BENT A — 3. januar 2021 @ 22:15

 49. Løkke-Fonden er korrupt som dagen er lang.
  “…ingen beviser på valgsvindel…” sagde Fake News et al:
  https://got-f r ee dom.org/evidence/

  Kommentar by Iznogut — 4. januar 2021 @ 00:23

 50. Snot-dum-Umuligus… du linker til korruption og bagvaskelse.
  thegatewaypundit.com er din kilde til sandheden om virkeligheden.
  Braibart.com har også en sandfærdig udgave af dit falske link.

  Du har mindre end 4 dage tilbage på dit løgne -og bedrag slot. Nyd dem…
  Dark to Light. The Great Awakening.

  Kommentar by Iznogut — 4. januar 2021 @ 00:27

 51. KineserSnot — 3. januar 2021 @ 22:00 skrev:

  “Bare se herinde, der er rigtig mange der støtter Venstre pga Støjberg, selvom hun blot er en skrigeballon i en regering, der sørger for masse-indvandring.”

  Ja, der er desværre stadig mange, som falder for tom “hård” retorik og symbolske “stramninger” selvom “Den Store Udskiftning” fortsætter ufortrødent. Det skal åbenbart blive endnu værre før folk får nok.

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. januar 2021 @ 01:24

 52. Kommentar by tavsen — 3. januar 2021 @ 16:30

  EMD har intet med EU at gøre. Alle EU-lande har ratificeret EMRK, men ikke alle lande der har gjort det, er medlem af EU. Vi er forpligtet af afgørelser fra både EMD og EU-domstolen, fordi “vi” har besluttet det og fordi vores regering vælger at følge dem, men EMD og EU-domstolen er to helt forskellige domstole. Danmark har ratificeret EMRK og det er årsagen til, at EMD har kompetence i Danmark. Derudover er Dnamark medlem af EU, og det er årsagen til at EU-domstolen har kompetence her. Mig bekendt er DF og NB de eneste folketingspartier, der ønsker et opgør med EU samt afgørelser fra EMD.

  EU har intet at sige ift. udvisning af ikke EU-borgere i Danmark. Her det EMRK og EMD, der spiller ind. Kun i forhold til EU-borgere og borgere fra lande med associeringsaftaler med EU, yder EU en begrænset beskyttelse imod udvisning. Det gælder primært, hvis EU-borgeren har boet i Danmark i over 10 år. Associeringsaftalen med Tyrkiet giver tyrkiske statsborgere en begrænset beskyttelse, men det er ikke suveræn. Det vil dog blive en katastrofe for udvisninger i Danmark, hvis lande som Albanien, Makedonien og Tyrkiet bliver medlem af EU med Danmark.

  Kommentar by Skatteyderen — 4. januar 2021 @ 01:26

 53. Et eksempel på EMRK-indflydelse i dansk ret:

  1) En enlig syrisk mand voldtager dit barn i Danmark. Udvises for bestandig.

  2) En syrisk mand voldtager sit eget barn i Danmark. Kan ikke udvises under henvisning til EMRK’s artikel 8 om retten til familieliv, da man ikke kan forvente, at datteren vil følge med ud af Danmark, hvis han udvises. Han tildeles i stedet en “advarsel om udvisning”.

  Kommentar by Skatteyderen — 4. januar 2021 @ 01:33

 54. # K-S kl. 21.54 mv.: 1: Ja, hvis Merkel får sin vilje, vil EU importere en MILLIARD afrikanere og arabere til Europa.

  2: Ja, noget tyder på at Lars er uden skrupler.

  3: Ja, muligvis er Støjberg ok, men Venstre har brugt hende som pyntedukke, og alle hendes stramninger har været symbolske.

  Kommentar by BENT A — 4. januar 2021 @ 02:01

 55. LARS ULYKKE har et projekt: Det er ham selv, og derfor er han nu ved at gøre sine hoser grønne hos indvandringsindustrien, de radiGALE, globalisterne og klima-tosserne.

  Det fortæller jp-Jalving indirekte noget om: “Når projektmagere kupper historien”. Se også Prager U.com om el-biler, vejrmøller, co2 og feminisme m.m.

  Kommentar by BENT A — 4. januar 2021 @ 02:52

 56. Asylsøgere og migranter der har begået vold af SÆRLIG RÅ, VOLDSOM OG FARLIG KARAKTER, endda gentagne gange, får som regel straf-rabat og udvises ikke. Der gives advarsler om udvisning til samme forbryder op til fem gange, uden at det bliver til effektiv udvisning. I de danske fængsler hvor der mangler over 500 fængselsbetjente, kan overfalds- og voldsforbrydere, bander og klaner dyrke hinanden, og i fællesskab grine af retsvæsnet og danskerne.

  Vores retsstat er på sammenbruddets rand, ligesom demokratiet, økonomien, velfærdsstaten og sundhedsvæsnet.

  Kommentar by BENT A — 4. januar 2021 @ 07:05

 57. For nogen dage siden var der en der citerede “Admiralens vise” og jeg syntes den passer perfekt på LLR. Han overlever uanset hvad man kan næsten se det i hans lumske smil og rolige øjne.

  Det er ikke helt uden beundring jeg skriver det men øvelsen i Dansk politik må og skal være at få Danmark til at overleve og undervejs helst udvikle sig til en endnu bedre stat for Danskerne, gerne med lidt stil og profil der gør Os et flot eksempel resten af verden kan følge uden at kny!

  Det er vel ikke for meget forlangt af Danske politikere men Vi har for mange der vil udleve deres egen politiske utopi i håb om ophøjelse og guddommelig status på Danskernes bekostning.

  Kommentar by Santor — 4. januar 2021 @ 08:47

 58. Tak for interessant info, Tim Pallis den 3. 18:25.
  Den er sikkert på vej, den “ny altomfattende utilitarisme, i et ”samfundssind”, hvor menneskehedens liberale og sociale traditioner langsomt opløses og omdannes til et nyt tekno-vi, hvor biomedicin spiller en central rolle i kroppens og åndens teknificering og uniformering”. Det betyder vel at ideen om demokrati – folkestyre – forlades helt til fordel for et internationalt oligarki (“fåmandsvælde”). Den ændring kommer nok ikke til at gå stille af? Oprør vil skyde op som paddehatte i skovbunden om efteråret, tror jeg?

  Kommentar by Amad — 4. januar 2021 @ 09:02

 59. lars løkke har et for øje og kun et ,- lars løkke. hvorfor stemmer folk herinde på venstre?

  Kommentar by heisahero — 4. januar 2021 @ 09:02

 60. Vores retsstat er på sammenbruddets rand, ligesom demokratiet, økonomien, velfærdsstaten og sundhedsvæsnet.

  Kommentar by BENT A — 4. januar 2021 @ 07:05

  Nå, er vi så tæt på sammenbrud.

  Bent, kan ikke være mere præcis?; Hvilken dato sker sammenbruddet og hvad betyder det for mig som hvid, kristen, midaldrende, privatansat mandsperson?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 09:22

 61. Lars Løkke skal på slankekur. Han er grim og ulækker at se på. Han er den Marianne Helveds ukendte bror.

  Kommentar by Jp — 4. januar 2021 @ 09:29

 62. De satans kommunister i Einsatzlisten VIL bare diktere og bestemme over andre mennesker son Hitler og Stalin gjorde det før dem.

  Enhedslistens sundhedsordfører, Peder Hvelplund, mener, at det er nødvendigt at se på yderligere restriktioner allerede nu, selv om samfundet i forvejen er delvist lukket ned med restriktioner frem til 17. januar for at bremse coronasmitten.

  – Vi vil foreslå, at der lukkes ned i dagtilbuddene, altså vuggestuer og børnehaver, hvor man selvfølgelig skal fortsætte med nødpasning.

  – Og de nuværende restriktioner skal gælde ud over den 17. januar, siger Hvelplund.

  Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) har indkaldt partiernes sundhedsordførere til et møde mandag over middag. Her skal den aktuelle coronasituation i Danmark diskuteres.

  Især den særlige meget smitsomme britiske variant af covid-19, kaldet B117, skaber udfordringer i øjeblikket. Den skal tages meget alvorligt, mener Hvelplund.

  Også Mads Albertsen, der er professor med særlige opgaver ved Aalborg Universitet, mener, at det kan give mening at stramme restriktionerne, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 09:32

 63. Er det muslimer?

  Mindre end to døgn inde i 2021 skete det første drab i Danmark. Nærmere bestemt i Hillerød nord for København, hvor en 38-årig far til fem blev dræbt af skud.
  Der er tale om Cem Kaplan, som er af tyrkisk afstamning. Han var tidligere relateret til rockerklubben Bandidos og blev senest sat i forbindelse med den kriminelle gadebande NNV. Han har også været en del af Brothas. Det har kilder med kendskab til miljøet uafhængigt af hinanden fortalt til Ekstra Bladet.
  Nordsjællands Politi betragter drabet som et resultat af en konflikt i rocker-bandemiljøet. Her har ingen dog tilsyneladende ønsket at udtale sig, og søndag aften havde efterforskningen ikke ført til noget gennembrud.
  Alle løsladt
  Politiet mener, at tidspunktet for skyderiet, der kostede Cem Kaplan livet, ligger et sted mellem 18 og 19 lørdag aften. Politiet modtog anmeldelsen klokken 19.06, da en leaset sort Audi S3 Sportback var ankommet til Hillerød Sygehus med den 38-årige dødeligt sårede mand. I bilen var også en 21-årig skudramt og to andre.
  Den 21-årige, som kom på operationsbordet, blev siden meldt uden for livsfare. De to andre blev anholdt. Det gjaldt også flere andre, som indfandt sig på hospitalets matrikel. De mere end ti personer blev siden løsladt, men er i flere tilfælde stadig sigtet for både ulovlig våbenbesiddelse og narko.
  Politiet mener, at skyderiet, der kostede Cem Kaplan livet, fandt sted ud for Rønbjerg Allé 2, hvor man både har fundet afskudte patronhylstre og glasskår, som kan stamme fra en bilrude.
  Normalt ville køreturen herfra og til Hillerød Sygehus højst vare 15 minutter. Politiet mener dog, at de fire mænd i bilen har været en halv times tid undervejs, før de afleverede den dødeligt sårede Cem Kaplan på Hillerød Sygehus kort efter klokken 19 lørdag aften.
  Leder af Afdelingen for Organiseret Kriminalitet ved Nordsjællands Politi Henrik Gunst kan ikke svare på, om turen er blevet gjort længere, fordi der var en døende mand i bilen, eller de ikke er stedkendte i det nordsjællandske område, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 10:07

 64. Da den dræbte både er perker og rocker kan vi glæde os over at grupper ikke kan dømmes for drab i forening,kun enkeltpersoner, lex Blekingegadebandens røveri mod Købmagergades postkontor.
  Så de kan slagte løs på hinanden med fuld bemanding.

  Kommentar by Træt — 4. januar 2021 @ 10:14

 65. Der er flere oplysninger om den beskudte og gennemhullede bil hos document.dk, der også har en skarp og hvas artikel skrevet af Ulrik Høy.

  Kommentar by BENT A — 4. januar 2021 @ 10:40

 66. Løkke vil samarbejde over midten, appellere til nyankomne migranter, frigøres af danskeres ultimative krav om at overleve som en selvstændig nation beboet af etniske danskere i stort flertal.
  Kort sagt – danskerne er i vejen for Løkkes globalistiske fantasier. Fantasier, hvis formål er at skaffe Løkke en fed plads i en fed international organisation – og ikke andet. Han ville elske en direktørstilling i IOM (International Organization for Migration). En dansk statsministerpost er allerede reduceret til sognerådsformand i EU diktaturet under Macron-Merkels førerskab.

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. januar 2021 @ 10:42

 67. Er enig med Ulrik Høy i at indvandring er Danmarks største problem. Men der er andre problemer som er næsten lige så store, og som indtil nu har påført danskerne endnu større lidelser og endnu flere dødsfald end indstrømningen af kulturfremmede. Men i længden vil invasionen og besættelsen nemt blive til den allerstørste katastrofe.

  Kommentar by BENT A — 4. januar 2021 @ 10:46

 68. # G.J. kl. 10.42: Ja, for GLOBALISTERNE er de oprindelige befolkninger kun i vejen, de virker som fodslæbende landsbytosser set fra de ambitiøse projektmageres side. Derfor er det bedst at få dem udskiftet med afrikanere og arabere og kunstig intelligens m.m.

  Selv fuldblods slyngler kan være vældig populære i visse kredse. Så er man ambitiøs og utopisk fantast med hovedet fyldt med storslåede projekter til milliarder af kroner som inddrives hos skatteborgerne, er der pæne chancer for et fedt job i diverse godhedsindustrier.

  Det er vel det som politikere uden moral og samvittighed går efter. Deres ledestjerner er ikke folket og fædrelandet, men økonomiske fiduser til dem selv. At rage til sig er for dem livets eneste mål.

  De skruppelløses forenede bestræbelser er nok en stor del af forklaringen på hvorfor Danmark, Norge, Sverige og Europa og måske også USA er på vej ind i et sovjetlignende fremtidsmareridt.

  Kommentar by BENT A — 4. januar 2021 @ 11:27

 69. Fars Fede Gris Lars løkke vil mange landsskadelige ting, men han kan ikke engang betale for sine egne underhylder selv, sikken en sæk lort.
  Han er præcis ligeså landsskadelig som partiet Venstre samt dets vælgere.

  Kommentar by piphans — 4. januar 2021 @ 13:31

 70. Kommentar by piphans — 4. januar 2021 @ 13:31

  Pip, er du stadig sur og vred på Dummark og dumskerne?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by NotariusUmulius — 4. januar 2021 @ 13:41

 71. En ronkedor er en gammel, ofte aggressiv hanelefant, der lever adskilt fra flokken. Ordet kan også anvendes om ‘en ældre, vrissen mand’.

  I ældre betydning kunne det også være en pralhals. Ordet kommer af det hollandske ronkedoor, som betyder ‘enligt levende elefant’.

  På hollandsk findes også ordet ronkadoor om en pralhals og om en art flyvefisk. Begge ord stammer oprindeligt fra det portugisiske roncador, som både betyder ‘en, der snorker’, ‘flyvefisk’ og ‘pralhals’.

  Hvorfor elefanten er kommet ind i billedet forklares i Ordbog over det Danske Sprog således: »Der skal findes en Slags gamle Han-Elefanter med udgaaede Stødtænder, der er drevne ud af Parringskampen af yngre Medbejlere og alene kan give deres Maskulinum til Kende gennem en Brølen eller Brummen, der lyder baade latterlig og gyselig«.

  Kommentar by Ronkedor — 4. januar 2021 @ 13:45

 72. # 65 og 67 BENT A.
  Du og jeg kan sagtens blive enige om at Ulrik Høy er/var en udødelig journalist. Andre vil måske mere undre sig over at han skriver på Document.dk næsten et år efter sin begravelse.

  Kommentar by bjarne binee — 4. januar 2021 @ 14:10

 73. Høy kan være/må være genopstået. Eller nogen andre bruger hans navn.
  https://snaphanen.dk/2020/01/02/16-aar-uden-proeveloesladelse/

  Kommentar by Peter Buch — 4. januar 2021 @ 15:36

 74. Et frit og liberalt Danmark kan kun være islamfrit, siden islam hverken er frit eller liberalt og derfor tilsmudser Danmark. Migranter er gæster ligesom gamle fisk – efter 3 dage begynder huset at lugte for meget.

  På grund af Løkkes særegne lingo, forstås i det følgende ‘nyankomne’ til “muslimske migranter” og ‘højrefløjen’ til ‘dansksindede’.

  Løkke vil samarbejde over midten, appellere til ‘nyankomne’, frigøres af ‘højrefløjens ultimative krav’.
  OG
  Højrefløjen vil samarbejde over midten, deportere ‘nyankomne’, frigøres af ‘muslimfløjens ultimative krav’.

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. januar 2021 @ 15:51

 75. Kommentar by piphans — 4. januar 2021 @ 13:31

  Jeps…og her ser du hvad jeg mener om os danskere og vores største fjender…

  https://jyllands-posten.dk/jperhverv/ECE12642072/nye-afgifter-giver-bilejere-en-milliardlussing/

  Så indledes året med skattestigningerne fra Danmarks fjender nr. 1 …politikerne i folketinget og især den siddende socialistiske regering.

  Og bare vent, afgifter og skatter vil drysse rundhåndet ud over det skatteplagede folk med alskens mere eller mindre skjulte afgifter, skatter, bøder og kvajeafgifter…vand og renovation, elforbrug, brændsel, drivmiddelafgifter, værdipapirskatter og alskens skatter og afgifter på alle mulige økonomiske forhold, afgifter og skatter på alle familiens og enkeltpersoners levevis og handlemåder, formynderistaten i fuldt flor osv. osv.

  Kreativiteten og opfindsomheden med at plage folket vil ingen grænser have, når magteliten med dens tro lakajer i medier og administrationerne i det offentlige, udfolder deres absoluttet potentiale i at tryne og udplyndre befolkningen i deres ubændige selvforstærkende lyst til at udfolde deres magtbrynde og magtfuldkommenhed…

  Magt, indflydelse og bestemmeret ligger i lige linje fra det KZ-SS-håndlangerne følte og bedrev…den altoverskyggende gudelignende beruselse af magt og ufejlbarlighed!!

  Danskerne er helt ubetinget det dummeste folkefærd på jorden…da vi på trods af vores utallige gode muligheder, vælger at sætte det hele over styr i form af et underkuet folk der er spundet ind i en offentlig ubrydelig velfærds spændetrøje…som vist ikke er set tidligere på denne klode!

  Kæft vi er dumme!!!!!!

  Kommentar by Black Watch — 4. januar 2021 @ 16:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper