6. januar 2021

Twitter versus Grease (1978): “Den her film er alt for sexistisk og hvid, og den burde bandlyses…”

BBC har i julen vist Grease fra 1978, og flere engelske medier gengiver kritikken fra Twitters overdrev. Det er ikke nødvendigvis en historie værd i sig selv, men det siger alligevel en hel del om Woke-typernes manglende jordforankring. Hele 99 procent af BT-læserne, har ikke et problem med filmen.

I julen så jeg den første James Bond-film fra 1962, og der er ikke gået mange minutter før Sean Connery grovflirter med ‘Miss Moneypenny’. Jeg fik også set den anden Indiana Jones-film fra 1984, hvor Harrison Ford afslutter et skænderi med den kvindelige hovedrolle med sin pisk. Det handler ikke om Grease, men om filmhistorien, der jo egentligt blot afspejler virkeligheden. Fra BT.dk – Seere raser over Grease: ‘Forbyd den!’.

“… Ifølge de kritiske røster er filmen nemlig både racistisk, sexistisk og homofobisk. Ja, ifølge flere af de rasende briter på sociale medier er storfilmen faktisk så politisk ukorrekt, at den aldrig bør vises på tv igen. …

Den her film er alt for sexistisk og hvid, og den burde bandlyses fra skærmen. Vi er trods alt i 2021 lige om lidt,’ skriver en bruger på Twitter.

‘Øv altså … Jeg ser Grease, som er en af mine yndlingsfilm, og den er så ude af trit med tiden. Kvindehadsk, sexistisk og en smule voldtægtsagtig,’ skriver en anden. …

En af de mest kritiserede scener i filmen er scenen, hvor sangen ‘Summer Nights’ bliver sunget.

Det er Danny, der synger sangen, da han skal prale over for sine venner om, hvordan han mødte Sandy, og her bliver sætningen ‘Did she put up a fight’ (kæmpede hun imod) blandt andet sunget, hvilket kritikerne på Twitter kalder for en voldtægtsreference.”

(Harrison Ford indfanger Kate Capshaw i Indiana Jones og templets forbandelse, 1984)

Oploadet Kl. 01:57 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116087/trackback

20 Comments »

 1. To be fair- de artikler baserer sig på en lille minoritet af tøsebørn som bare viser deres mangel på forståelse for historisk kontekst, samt deres manglende evne til at tolke og forstå budskabet i en historie. Desværre tror celebrities, medier og firmaer at disse woketard halvhjerner er nogen man bør lytte til, ene og alene fordi de råber højest på Twitter.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 6. januar 2021 @ 02:19

 2. Det er sjovt at man ikke har den slags “problemer” i lande uden passiv forsørgelse/borgerløn. En flad indkomstskat og meromsætningsafgift på 15 procent og havregrødsautomater til at opfylde grundlovens § 75, stk. 2.

  Kommentar by Skatteyderen — 6. januar 2021 @ 02:41

 3. ville løse meget!

  Kommentar by Skatteyderen — 6. januar 2021 @ 02:41

 4. Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 6. januar 2021 @ 02:19.

  Et eller andet sted må man jo stadigvæk more sig kosteligt over, at ingen af dem tilsyneladende har fanget Grease-filmen’s overordnede budskab, til segmentet der værdsætter den mest:

  At hvis du vil have din mand, må du fremstille dig selv som en billig luder, og klæde dig tilsvarende.

  Så kan man jo bagefter sætte sig til at spekulere over, om det skyldes bevidst uvilje mod at anerkende det, eller fordi de alle ser det som den naturligste ting i verden nu om dage, og derfor slet ikke har opdaget det.

  Og så bliver anklagen om sexisme i filmen jo først for alvor rigtig morsom, idet den både er blindt accepteret når de selv gør det, og dermed jo så også, i yderste konsekvens, overvejende selvpåført.

  Men det er jo heller ikke første gang, at vi har set det scenarie udspille sig, idet online chikane mod kvinder viste sig fortrinsvis at komme fra andre kvinder. Dette ifølge FN’s undersøgelser, efter at feminismen for N’te gang havde været ude med riven, i forsøget på at få opsat restriktioner på ytringsfriheden, tilbage i 2014-15.

  Hvad skulle de i det hele taget gøre, hvis ikke de havde mændene til at anklage, for deres egne selvmodsigende adfærdsmønstre og gennemgående hykleri?

  Kommentar by Kimski — 6. januar 2021 @ 03:04

 5. Jeg så den godt på BT, men når medier baserer deres artikler på tilfældige udsagn fra “en bruger på twitter” så er der virkelig ingen grund til at bruge tid på andet end at rejse spørgsmålet igen om hvorfor de “medier” skal have så mange skattekroner i mediestøtte.

  Udover det, så bruger både EB og BT den samme taktik når de laver den slags artikler:

  1: Skriv en artikel om noget der ikke er et problem, som om det er et problem.
  2: Afvent reaktionerne.
  3: Skriv en masse nye artikler baseret på reaktionerne fra de få der gad at hoppe på maddingen. (“En bruger på twitter skriver”, “folk raser”, “nettet koger” og blog indlæg om sagen fra pseudo-kendisser der spiller forargede og pis og lort)

  Min pointe er at de medier er til at lukke op og skide i, og det bedste man kan gøre er at tie dem ihjel når de forsøger at få folk til at bide på historier de selv har opfundet for at hidse folk op. Den seneste historie om “john dillermand” var et perfekt eksempel, og grease historien er lavet efter præcist samme opskrift hvilket afstemningen jo også understreger tydeligt.

  Den gode nyhed er at jeg har lagt mærke til at standarden for reklamerne på EB er begyndt at falde til den samme type som på den korte avis, de der google-oversatte “han tabte sig 30 kilo med dette mærkelige trick” og lignende. Forhåbentlig er det begyndelsen på enden for deres lort, men uanset:

  Lad være med at hoppe på deres clickbait når de opfinder deres egne historier på den måde. I giver dem præcist hvad de ønsker = En reaktion, og et grundlag for at skrive flere artikler baseret på dem.

  Kommentar by Per — 6. januar 2021 @ 03:10

 6. FRA TOSSERNES OG DE SÆRE MINORITETERS RÆKKER, mobiliseres der en strøm af aktivister, mens der fra den mere normale majoritets masser kun er nogle ganske få der rejser sig fra sofaen.

  Men aktivisterne konstant er i offensiven, er de normale, de konservative, de samfundsbevarende, de nationalt sindede, konstant i defensiven. Ude på de politiske frontlinjer er der masser af aktivister, mens der på den modsatte linje kun er nogle få forsvarere. Resultatet er at aktivisterne hele tiden vinder terræn.

  Den store majoritet har ikke gjort sig klart at hvis aktivisterne erobrer sproget og hele landskabet, er alting tabt, og sofaerne og meget mere til vil blive konfiskeret og destrueret. Derfor bliver majoriteten, som hverken ønsker et skørt, et kommunistisk eller afrikaniseret samfund, liggende på deres sofaer, uden at forstå at deres passivitet snart kan blive deres undergang.

  Når en majoritet er sløv og træg, ender den hurtigt med at miste magt og indflydelse, ender den nemt med at blive udmanøvreret, sat skakmat, lagt i lænker og blive udskiftet eller udraderet.

  Verden har set det ske igen og igen i lande hvor røde, brune og skumle minoriteter kom til magten.

  Hellere lade sig plyndre, hellere blive slaver og trælle, hellere ende som ofre for ubegrænset vanvid og blodtørst, end rejse sig fra sofaen, synes at være flertallets mentalitet.

  Derfor finder man sig i alt hvad folkemordstinget og medierne finder på. Men finder man sig i alt, kommer man til at finde sig i endnu mere og derefter endnu mere.

  Danskerne som end ikke kan finde ud af at uddele løbesedler og pjecer om Danmarks situation, som ikke opretter et nyt og bredt appellerende dansksindet parti, er sandsynligvis dømt til at lide samme skæbne som jøderne, armenerne, aztekerne, svenskerne og Afrikas kristne.

  Farvel frihed, farvel demokrati, farvel fremtid, farvel Danmark.

  Kommentar by BENT A — 6. januar 2021 @ 03:18

 7. Og,til jer der tror at journalisterne er woke og skriver den slags artikler for at ændre noget: Gu er de ej, de er bedøvende ligeglade med både grease, john dillermand, og alt muligt andet. De ved derimod at de arbejder på et døende medie, og forsøger bare at få en reaktion fra folk som de kan basere flere artikler på. Derfor er de clickbait medier et af de det ABSOLUT største samfunds problemer overhovedet, for jeg vil vove den påstand at 95% af den slags sager er startet af disse medier for at få en reaktion fra folk som de selv har hidset op. For “en bruger på twitter” anede ikke at det var et problem eller skænkede det en tanke før EB eller BT påstod at det var et problem!

  Selvfølgelig findes der også woke venstreradikale der raser over alt muligt, men ville de fortsat gøre det i samme grad hvis de ikke konstant fik en reaktion/omtale i medierne? Nej.

  Hvad kalder man normalt folk der splitter samfundet på den måde, og spiller folk ud imod hinanden til de næsten er på randen af borgerkrig, for deres egen vindings skyld?

  Disse rage-bait journalister er terrorister, og burde behandles derefter.

  Kommentar by Per — 6. januar 2021 @ 03:28

 8. Og bent kan med fordel læse hvad jeg skrev 2 gange..

  Kommentar by Per — 6. januar 2021 @ 03:29

 9. Hvorfor helvede skriver jeg egentlig stadig herinde? Uriasposten er jo også bare rage-bait uden noget andet formål end at hidse folk op, og nu er barren sat så lavt at der skrives artikler om artikler om “en bruger på twitter”..

  NYT. SERIØST. MEDIE. NU!

  Kommentar by Per — 6. januar 2021 @ 03:33

 10. Samtidig kan vi blive fodret med eksempelvis den aktuelle serie Bridgerton på Netflix. En Golda Rosheuvel er blevet castet til rollen som dronning. En Regé-Jean Page er castet til rollen som “duke” – en britisk adelsmand.

  “The portrayal of Queen Charlotte (1744-1818) in the TV series Bridgerton as having been of African descent has sadly wasted a splendid opportunity to tell her true story, which is all the more compelling because it is true.

  By putting their ultra-woke agenda of twisting history to fit into a Critical Race Theory agenda, the novelist Julia Quinn and producer Shonda Rhimes have passed up the chance to bring the real Queen Charlotte to life,…

  Princess Charlotte of Mecklenburg-Strelitz – a North German principality about the size of Sussex – was only 17 when she was chosen by King George III of England as his bride,…”
  https://www.telegraph.co.uk/tv/0/pandering-woke-casting-bridgerton-has-ignored-fascinating-queen/

  Kommentar by BE — 6. januar 2021 @ 03:54

 11. Til de forargede så findes der også løsninger for dem, et normal TV har en ON and Off tast, hvis man trykker på Off knappen så er problemet løst, der kan også skiftes kanal på TVet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Emmagad — 6. januar 2021 @ 05:07

 12. Det er som Trump sagde under valgmøde i Georgia, venstrefløjen vil slette USA´s historie

  ang. netflix, her kører en serie der rammer tæt på virkeligheden og det tyrani der allerede bygges op i Europa lige nu.
  Nedlukning, udgangsforbud, overvågning med tjek af ID, en ekstrem hårdhændet regering, stikkere og jagten på en vaccine.

  Bemærk, man lige får flettet Trump og hans mur ind i beskrivelsen

  citat fra anmeldelse :
  Fiktion imiterer virkeligheden
  Med begivenhederne i Muren (eller The Barrier) er det nærmest umuligt at tro, denne serie er skrevet, inden Corona-pandemien brød løs. Serien fik endda premiere i Spanien i januar, så der må det næsten have været endnu mere underligt at følge den uge for uge, mens Corona-krisen gjorde sit indtog. Spanien er trods alt et af de lande, der har været allerhårdest ramt.

  Dét er også tilfældet i Muren, hvor der netop er en virus (der involverer hoste og altså rammer luftvejene), der får lukket ned for samfundet. Det er dog ikke plottet i denne film. Næ nej, for der kommer også 3. verdenskrig, og så overtager en nyvalgt spansk regering, der virkelig tager fat med hård hånd.

  Og så springer vi 25 år frem i tiden, hvilket ikke ligefrem giver associationer til (eller håb om) en positiv udvikling, hvis vi skal sammenligne med den verden, vi lever i nu.

  I 2045 ser vi et Madrid, der mest af alt ligner en stor lurvet baggård, men byen fungerer og er aktiv. Der er dog også en stor mur i byen. Den er betydeligt større end Berlinmuren og nok af den slags, en vis amerikansk præsident drømmer om. På den anden side af muren ser Madrid ud som tidligere. Virussen eksisterer dog stadig, så der kæmpes fortsat for at finde en vaccine.

  Kommentar by k.m. — 6. januar 2021 @ 08:42

 13. Det er da et billede fra John Dillerman

  Hvis sexy ting og sager fx John Dillermann kommer fra frelste venstrewokere, røde lejesvende og DDR, selv så er alt ok

  Hvis sexy hvide billeder kommer fra storkapitalister fra Hollywood er der tale om diskrimination, racisme og terror imod minoriteter

  Kommentar by Carsten Thrane — 6. januar 2021 @ 08:51

 14. Vi er godt inde i den puritanske middelalder!
  Den sidste middelalder varede 1000 år, jeg håber denne bliver kortere! Jeg foretrækker søde smilende små flirtende piger og kvinder i korte sommerkjoler, frem for mere eller mindre mandhaftige vrede woke typer. Vi kan håbe på roaring twenties og forhåbentligt undgå 30erne og 40erne.

  Kommentar by Den Nervøse — 6. januar 2021 @ 11:05

 15. Hvis historien “Grease” bygger på den daværende samtids realiteter, og laver lidt skæg med det (Det er jo en Romantisk humoristisk Rock An Roll Romance med 50 erne som baggrund), men ikke passer til det politisk korrekte idealer, så skal den selvfølgelig cencureres :-) :-) :-). Vi skulle jo nødigt fornærme nogen :-) :-) :-). Folk som bliver fornærmet over ytringsfriheden, skal selvfølgelig have fortrinsret til at cencurere :-) :-) :-). Vi kan jo ikke have et samfund, hvis nogen er fornærmet over det som de oplever, hvis realiteterne eller en fortælling ikke harmonere med Deres sensitive humør, så må staklerne vide, vi nok skal cencurere i ytringfriheden, så de aldrig aldrig aldrig bliver fornærmet igen (De stakler) :-) :-) :-). Nogle mennesker er hvide og andre mennesker er sorte pga den nedarvede DNA natur der igen er formet af miljøet i forhold til Solens stilling….Men vi må aldrig aldrig aldrig fornærme nogen ved at nævne hudfarve på latin, italiensk eller spansk (Det kunne de jo gå i stykker af) :-) :-) :-). Sort på hvidt :-) :-) :-) …Hent mig en Codygmagnyl (Skal man grine eller skal man græde?). Tolerancen og ytringsfriheden forudsætning er jo man aldrig i hele sit liv må blive fornærmet. Hele sit liv. Det kunne jo skabe omtanke, og udvikling af forståelse videnskabeligt og socialt…..og det må jo ikke ske…cencurere…(Hit med den Codygmagnyl) :-) :-) :-). Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com
  God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. januar 2021 @ 11:43

 16. Selvfølgelig hader de progressive “Grease”, da den fremstiller hvide mennesker og normal seksualitet/kønsroller i et positivt eller neutralt lys.

  De har et uendeligt had imod hvide mennesker, normale seksuelle relationer og normale kernefamilier.

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. januar 2021 @ 12:12

 17. De siger det selv. Alt er racistisk, sexistisk og homofobisk.

  Den eneste måde at få tosserne til at falde til ro er at angribe dem med deres egne våben. Simpelthen overvælde dem med anklager og påstande der roder så meget op i deres egen tid og fortid at de ikke får tid til at angribe normale mennesker.

  De vil med glæde skrælle lag på lag af deres personlighed og afsværge sig enhver forbindelse til deres egen fortid for at få ro hvis de selv blev bombarderet af aggressive “aktivister” 24/7.

  Det morsomme er at det slet ikke er så svært. Alle har begået dumheder og andre ulykker i deres fortid, det er bare at få lokket dem frem så Vi kan håne dem når de går ned. Se senest Jes Dorph-Petersen “den pæne mand”.

  Det eneste Vi mangler er en flok hobby-detektiver der nådesløst vil gå fuld Se&Hør på venstrefløjen i samme omfang som de har forfulgt “højrefløjen”, hvide mænd og hetroer. Når skandalerne vælter ned over hver eneste deres kransekage-figurere går det forhåbentlig op for folk at den slags nålestiksoperationer ikke er andet end misundelse og nid.

  Den kriminelle del at forsamlingen kan sagtens klares af retssystemet og ikke af en småfed tv vært der hiver op i kjolen og kommer med svævende påstande om “magtmisbrug” og sårede følelser!

  Kommentar by Santor — 6. januar 2021 @ 14:13

 18. https://www.berlingske.dk/aok/den-danske-udgave-af-populaer-pixar-film-vaekker-undren-det-her-ville-ikke-gaa

  Nikolaj Lie Kaas må ikke lægge stemme til en sort figur, men Eddie Murphy må godt lægge stemme til et æsel?

  Kommentar by kartoffeldansker — 6. januar 2021 @ 15:30

 19. Jeg hørte lidt på Jordan Petersons debatter på Youtube.
  Dette er ikke et citat fra ham, men lidt med hans inspiration.:

  De fleste af os fædrelandskærlige nationalkonservative bliver jo tit kaldt Facister, af nogle tåbelige Venstrefløjsfolk, som ikke aner hvad det er. Fazisme: Er et Politisk fænomen som Benito Mussolini fandt på ud fra et Socialistisk synsvinkel. Det er et symbolsk knippel af nogle grene, nogengange med en økse i. Man mener symbolet stammede fra Etruskerne, og Romerne overtog det fra dem. Det er et kollektivt symbol. En af grenene kan man knække-individet- men samlet kan man ikke knække grenene-Det kollektive-. Så i bund og grund betyder det at Individet må ofre sig for kollektivet,…øksen betyder kollektivets ret til at straffe (dødsstraffe?) dem der sætter sig op imod kollektivet. Mussolini mente at Staten var udgangspunktet for kollektivet. Her er Førerfiguren et godt udgangspunkt. Hitler, Mao, Stalin, Pol Pot, for slet ikke at tale om den Store Førerprofet fra Islam….Det store kollektive selvmord og medmord for sagen i f.eks 11 september 2001. Som Hitler sagde ifølge Albert Speers erindringer: “Ulykken for os tyskere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanernes selvopfrelse ville passe meget bedre til os end kristendommens slappe tolerance.”…..Støt SIAD. http://www.saiddk.wordpress.com.
  God onsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. januar 2021 @ 16:39

 20. PS: Så kan Venstrefløjen jo tygge lidt på det, når Antifa forvirret render rundt og chikanere dem som demonstrere for frihed.

  Kommentar by Michael Unna — 6. januar 2021 @ 16:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper