7. januar 2021

Mediernes højreradikale statskup: Ubevæbnet ’shaman’ i bar overkrop og pelshue tog billeder i Senatet

Gennem længere tid har MSM-kommentariatet advaret mod, at Donald Trump ville begå statskup. Jeg har været på arbejde hele aftenen, og kan forstå at forsøget blev gjort i dag. Stor var min skuffelse, da jeg ramte en pc, og opdagede at Trumps Qanon-orkestrede statskup var lidt en overdrivelse. Her var ingen bevæbnede højreorienterede ‘Proud Boys’, endsige stoute ‘Bungaloo Bois’-militante. Ledende var ‘Qanon-shamanen’ Jake Angeli, der på billederne herunder ses i bar overkrop iført pelshue og horn. Megafon og flag var eneste våben, og ser man på det tilgængelige materiale, så handlede det mest om at få taget en selfie i Senatet.

Donald Trump manede til besindighed, og opdaterede Twitter med beskederne: “Please support our Capitol Police and Law Enforcement. They are truly on the side of our Country. Stay peaceful! og “I am asking for everyone at the U.S. Capitol to remain peaceful. No violence! Remember, WE are the Party of Law & Order – respect the Law and our great men and women in Blue. Thank you!”. Det gør ikke medierne tilfredse, og Trump er helt ligeglad. Lige den del anerkender jeg.

Desuagtet. Selv en statsmand skal kende sin besøgstid, og den sidste måned er en trist afslutning på fire år, der blev langt bedre end forventet. Mere om ’statskuppet’ i Business Insider – A well-known QAnon influencer dubbed the ‘Q Shaman’ played a highly visible role in the Capitol siege.

“As supporters of President Donald Trump stormed the US Capitol Building in a riot on Wednesday, one figure stood out among the mob: the ‘Q Shaman,’ aka Jake Angeli.

Angeli, known for wearing red, white, and blue face paint and a horned helmet, has become a notable figure in the QAnon conspiracy-theory movement, popping up at far-right rallies in Arizona in the past year, The Arizona Republic reported.

On Wednesday, Angeli took photos on the Senate dais and marched through the Capitol with a megaphone.

Angeli’s presence at the riot, along with others wearing QAnon paraphernalia, comes as the conspiracy-theory movement has been responsible for the popularization of Trump’s voter-fraud conspiracy theories. …

The ‘Q Shaman’ is one of many figures in the world of QAnon whose actions inspire and influence the movement. … As Q has become increasingly hands-off, giving fewer and fewer messages to his devotees, QAnon leaders like Angeli have gained fame and power in the movement. …

Later on Wednesday afternoon, Angeli grabbed a microphone outside the Capitol and told people to go home, according to a tweet from Kevin Roose, a technology columnist at The New York Times.”

(Qanon-tilhængere i Senatet, 6. januar 2021; Foto: Twitter)

(Qanon-shamanen Jake Angeli med bar overkrop, pels og horn; Foto: Twitter)

Oploadet Kl. 02:06 af Kim Møller — Direkte link71 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116122/trackback

71 Comments »

 1. Jeg så det på CNN fra da de stod i den runde sal. CNNs kommentatorer var virkelig grove og ondskabsfulde at høre på. De tænker slet ikke på at mange millioner amerikanere måske synes at aktionen var rigtig.
  Men jeg tror også at det var et stort selvmål for Trump.

  Den eneste fornuftige på CNN var en sort herre som udtrykte at dette kunne være starten på noget, eller det kunne være slutningen på noget. Og at det nok kunne være starten på en ny måde at afholde valg på.

  Resten var meget ondsindet og subjektiv reportering og tilsvinen trods den forholdsvis ro og orden fra det jeg så – selv ordet “protesters” blev korrigeret til “terrorists”, så CNN folkene var tydeligtvis blevet instrueret af produceren.

  Kommentar by gutmenchen — 7. januar 2021 @ 02:22

 2. Very good Jake.

  Go go go

  Kommentar by Nielsen — 7. januar 2021 @ 02:40

 3. Mr. Trump has done less harm,than most Commanders in Chief before him.

  Kommentar by Nielsen — 7. januar 2021 @ 02:44

 4. businessinsider dot com virker som en dansk (den ringeste avis) Information med endnu flere reklamer.

  Kommentar by Nielsen — 7. januar 2021 @ 02:57

 5. “… fire år, der blev langt bedre end forventet.”

  Arbejdsløsheden er steget, folkesundheden er ringe, landet er splittet og i dag finder vi ud af at amerikanerne tilmed har opgivet at forsvare parlamentet. Hvis det er “langt bedre end forventet”, hvad forventede du egentlig?

  Kommentar by William — 7. januar 2021 @ 03:26

 6. Psst…Kim Møller… Du kan se sandheden hos thegatewaypundit.com og finde ud af, at de professionelle ballademagere arbejder for Soros. Hint Hammer og Sejl.
  Din vinkel er helt skæv, kære ven.

  Kommentar by Iznogut — 7. januar 2021 @ 04:12

 7. Den “skudte” kvinde – totalt udstillet og flot fotograferet af satanisternes MSNBC er FF.

  På c-span.org kan du se satanisternes luderkarle og kvinder udstille sig i klart lys.
  Så er pladen ved at være fuld og oprydningen kan begynde.

  THE BEST IS YET TO COME.

  Kommentar by Iznogut — 7. januar 2021 @ 04:15

 8. De har sandsynligvis ladet dem komme ind i Senatet. Billederne ville blive set af hele planeten og Trumptilhængere ville til evig tid ligne klovner..

  Kommentar by Martin — 7. januar 2021 @ 04:19

 9. William alias Simon 72, du er totalt fakta-resistent! præcis som alle der støtter DNC og luderne i MSM.
  At høre den pædofile kolbøtte Jeppe, fuldstændig fortie den valgsvindel der vitterlig er foregået og derfor frygte for demokratiet, er uhørt! Han lød som linseluderen Steffen Krtz.

  Om DNC virkelig slipper afsted med denne kæmpe svindel, er USA blevet et nyt Kina! Det betyder farvel til det demokrati som vi kendte for 25 år siden, brud på Grundloven bliver legalt som vi ser det i DK, senest med Mette Fusk. Ja, demokratiet er afskaffet i DK!

  USA kan sige farvel til frie valg, det bliver en et parti stat og alle GOP-medlemmer vil blive fredløse.
  Creepy Joe og Kamelen Haris er klar til at importere 11 millioner latinos, for at sikre sig stemmerne.
  I bedste fald håber jeg, at 74 millioner amerikaner ikke accepterer dette bedrag!

  Globaliseringen vil nu få frie tøjler, the Great Reset kan sættes i gang, Kina kan overtage verdens herredømmet(tak til Creepy Joe), sammen med internationale finans-institutioner.
  Alt vil blive styret/kontrolleret af overnationale ikke demokratiske institutioner, som EU, FN, IMF, Bill Gates, Wall Street, ChineeseNationalBank m.fl.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 7. januar 2021 @ 04:36

 10. Rettelse:
  Alt vil blive styret/kontrolleret af overnationale ikke demokratiske institutioner, som FB, Google, MSM, EU, FN, IMF, Bill Gates, Wall Street, ChineeseNationalBank m.fl.

  P.

  Kommentar by Piotr — 7. januar 2021 @ 05:04

 11. National garden indsat. Dræbte.
  Jo det går godt i usa. Ender det med borger krig? Nord – syd eller. .

  Kommentar by Islamarebad — 7. januar 2021 @ 06:26

 12. Hvis man støtter- eller ser op til en organisation som QAnon, så har man i hvert fald tabt sutten.

  Kommentar by Bilka — 7. januar 2021 @ 07:35

 13. Oddsene på at 25th amendment kommer i brug inden d. 20 ligger omkring 1.50 !

  Kommentar by Jack Achaius — 7. januar 2021 @ 07:44

 14. Qanon Shaman…:-) Det er sgu da fin HUMOR…. Fed aktion…:-)

  Kommentar by Ignoranten — 7. januar 2021 @ 07:57

 15. https://pjmedia.com/news-and-politics/robert-spencer/2021/01/03/trump-reminded-us-what-its-like-to-have-an-american-president-n1301270

  Kommentar by Peter Buch — 7. januar 2021 @ 08:00

 16. Amerikansk MSM er fyldt med artikler, kommentarer og ledere som handler om, hvor forfærdeligt det er med politisk motiveret vold. Hvor forfærdeligt det er, hvis politikere ikke tager kraftig afstand fra det – eller har den mindste forståelse for det. Hvor forfærdeligt det er, hvis der ikke er en ordensmagt, som slår hårdt uden at spørge om noget først. Og lige præcis den her begivenhed diskvalificerer selvfølgelig Trump til evig tid.

  Vi skal endelig ikke snakke om hvad BLM/Antifa har foretaget sig i månedsvis. Og hvordan fremtrædende demokrater har opført sig i den forbindelse. Forbandede hyklere.

  Kommentar by BE — 7. januar 2021 @ 09:03

 17. “Et stort selvmål for Trump” skrives der i nr. 1 kl. 02.22.

  Ja, MSM vil selvfølgelig give Trump skylden. Men har Trump bedt demonstranterne om at trænge ind i regeringsbygningen? Det har han vist ikke, og siden har han manet til ro og besindighed. Men nu har MSM brugt boykot og censur mod republikanerne, så både præsidenten og andre på højrefløjen har svært ved at komme til orde.

  En kæmpekonflikt eller ligefrem borgerkrig i USA er måske ikke helt utænkelig? For mange millioner amerikanere er hårde modstandere af et fremtidsland domineret af radikale socialister, BLM, Mee-too, feminister, opløste familier, illegale migranter, narko-handel, kinesisk indflydelse, højere skatter og kafkask overvågning m.m.

  At det hele ender tamt og fredeligt er måske mere sandsynligt. Men i så fald kommer republikanerne nok aldrig igen.

  Kommentar by BENT A — 7. januar 2021 @ 09:08

 18. Yderst trist dag for Demokratiet.

  Kommentar by Michael Unna — 7. januar 2021 @ 09:27

 19. Utroligt at det kan lade sig gøre at snyde til et valg om det så er i danmark eller omverdenen.
  Skrive regler de kan blive siddende uendeligt og ikke kan straffes.
  Bortskaffe modstandere.

  Kommentar by Islamarebad — 7. januar 2021 @ 09:51

 20. Iznogut skriver at drabet på kvinden var FF, som jeg gætter på er en forkortelse af Falsk Flag, men vi mangler henvisninger til underbyggelse af det.

  Derimod kan der ikke være tvivl om at selve invasionen i kongressen var bestilt arbejde med aktivister fra Antifa og BLM i spidsen. For dem som ikke er vant til at sætte sig ind i faktuelle spørgsmål er her googleoversat lidt fra en artikel, som bruger Thegatewaypundit som kilde:

  https://www.votefraud.news/2021-01-06-staged-storming-event-congress-to-re-convene-tonight.html

  Vi ved nu, at de mennesker, der førte stormen af bygningen, er de samme mennesker, der tidligere er blevet fotograferet som aktive individer ved BLM-samlinger, der matcher deres tatoveringer, ansigtshår og endda slidt udstyr.
  De planlagde det hele tiden
  For det første bruger de BLM- og Antifa-agenter til at “storme” Capitol-bygningen ved hjælp af politiet, der koordinerede det hele. Se de følgende videoer, der viser Capitol Police åbent indvarsler “demonstranter” i bygningen. De inviterede dem faktisk ind!

  Kommentar by perhag — 7. januar 2021 @ 09:51

 21. Sidste nye er at fire er omkommet/blevet skudt i forbindelse med urolighederne. MSM vil give Trump skylden.

  Kommentar by BENT A — 7. januar 2021 @ 09:55

 22. Oddsene på at 25th amendment kommer i brug inden d. 20 ligger omkring 1.50 !

  Kommentar by Jack Achaius — 7. januar 2021 @ 07:44

  Den kommer først i anvendelse, når Biden har fejret sine 50 år i politik. Så er det bye bye Biden.

  Kommentar by tavsen — 7. januar 2021 @ 10:22

 23. -> Iznogood, Perhag mlf.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/trump-protestors-inside-capital-today-evidence-shows-werent-trump-supporters/

  Hvis det her er dokumentationen, så er den ikke god nok.

  Hippiens tatovering forestiller eksempelvis ikke hammer og segl. Det tager 60 sekunder at finde den i højere opløsning. Jake Angeli til BLM-demo – tja, man ser hans skilt (hvor der normalt står ‘Q sent me’)… Var han til moddemonstration ved siden af, eller gik han målrettet efter at provokere.

  Jeg synes mit snit er rigtigt. USA er et enormt land, og der er skæve eksistenser overalt. Nogle bekæmper staten fra venstre, and fra højre, og nogle hopper på alt. Trump har mobiliseret underklassen, og de typer fylder selvfølgelig meget i en ophidset situation.

  Kommentar by Kim Møller — 7. januar 2021 @ 10:27

 24. FESTLIGT

  Havde situationen været omvendt, ville alle blodrøde medier have jublet over den våbenfrie demo. Så ville det have været FOLKET, der havde udøvet deres menneskeret.

  Men nutidens ypperstepræster, journalister afgør suverænt, hvem der tilhører FOLKET.

  Der kommer næppe nogen medie forfølgelse af, hvem der dræbte denne kvinde.

  Dræbt Trump-tilhænger var krigsveteran
  https://www.bt.dk/udland/draebt-trump-tilhaenger-var-krigsveteran
  Ashli Babbit var en glødende Trump-tilhænger – det endte med at koste hende livet.

  Den amerikanske kvinde fra San Diego var den første, der onsdag blev slået ihjel under urolighederne ved USAs kongres i Washington.”

  Kommentar by tavsen — 7. januar 2021 @ 10:40

 25. U.S.A. er nu med sin åbenlyse valgsvindel, trådt ind i rækken af bananrepublikker. MSM har sammen med Google, Facebook, Amazon, Microsoft og storkapitalen i øvrigt overtaget magten i U.S.A.. Det regeres nu ved hjælp af den senile sprællemand Joe Biden som overbanan.

  Landet hedder nu: United Bananarepublics of America = U.B.A.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. januar 2021 @ 11:15

 26. Trump har et stort medansvar for det, der er sket. At hævde noget andet, er en løgn.

  Kommentar by Holger_Danske — 7. januar 2021 @ 11:24

 27. På NTD var der interviews med rigtige mennesker for hvad der skete og på deres frustrationer over f.eks Dominionvalgmaskiner som man ikke vil udlevere til nærmere undersøgelse. Ret svært at forstå at magt ifølge den amerikanske forfatning er at mindske magten hvor staterne er grundpillen……dette her er just ikke skuespil!

  Kommentar by Moth — 7. januar 2021 @ 11:51

 28. Kommentar by gutmenchen — 7. januar 2021 @ 02:22.

  Jamen, så ved DDR’s journalister hvordan sagen skal fremlægges nu. Ligesom politikerne herhjemme skal de også have tingene dikteret udefra, fordi de reelt ikke har lavet dagens gerning i årevis, og bare ordret kopierer det CCN fortæller dem.

  Kommentar by Kim Møller — 7. januar 2021 @ 10:27.

  Tak for den yderst relevante betragtning om, at nogen hopper på alt…

  Kommentar by Kimski — 7. januar 2021 @ 11:56

 29. Fedt, at bønderne i usa går til angreb på de pædofile satanister!! Det er en skændsel, at de røde på eb kalder dem højreekstremister, for dette er “We the People”, som kæmper en kamp, for de er ved at blive tvunget ind i et kommunistisk styre. Jeg tror ikke, at danskerne ved, hvor slemt det står til i usa. Piotr, du har ret i det, du siger, at the Great reset er undervejs, og kin@ ejer alt for meget land, produktionsfaciliteter, havneområder osv i usa. Det er noget, som Trump har ønsket at stoppe. Hvis usa falder til den nye verdensorden, så ved folk vel, at de trækker os andre med i faldet.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 7. januar 2021 @ 12:34

 30. Det afgørende i spørgsmålet om erobringen af Kongressen var bestilt arbejde er om Capitol-politiet lukkede folk ind eller ej.

  Et virkeligt godt debatråd i øjeblikket er ikke at bruge så meget tid på efterretningstjenestestyrede medier og dem som kopierer disse. I stedet kan oplysninger fremsøges med ucensurerede søgemaskiner, hvor jeg bruger Yippi.com , som forhåbentligt ikke er opkøbt af Google endnu.

  Kommentar by perhag — 7. januar 2021 @ 12:47

 31. Den politisk ucensurede søgemaskine stavet rigtigt:

  https://www.yippy.com/

  Kommentar by perhag — 7. januar 2021 @ 12:53

 32. Lirekassemanden – selvfølgelig gør han ikke det. Jeg er ikke maga noget som helst, men måske skulle folk se dette fra ABC Australia, hvor der advares mod ‘fire repercussions’ i forb med elitens syge forestillinger om NWO, her kaldet ‘the Great reset’. Jesus advarer i Matthæus kap 24 om en tid, der vil komme over jorden, som er så frygtelig, at der aldrig i historien har været noget lignende. ‘Mennesker vil besvime af skræk’, står der i Bibelen. https://youtu.be/pF_kXE-HXSQ

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 7. januar 2021 @ 13:45

 33. ‘DIRE repercussions’, skulle der stå. .

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 7. januar 2021 @ 13:45

 34. Var det anti-fa der trængte ind i regeringsbygningen? Det er ret sandsynligt iflg. hodja, som mener at det kan have været en manøvre for at republikanerne skulle få skylden. Hvordan gik det til da fire personer blev dræbt? Bliver det nogensinde oplyst?

  Under alle omstændigheder ser det ud til at det var corona-virussen og stemme-tællings computerne der vandt valget i USA.

  Hele verden går en mørk tid i møde. Globalisterne, “humanisterne”, kommunisterne, co2-fantasterne, feministerne, kineserne og islamisterne har vind i sejlene. Alle de almindelige og normale borgere i middelklassen mv. befinder sig i en strid og kold modvind.

  Se Prager U.com og læs “1984”, “Fagre nye verden”, Marokko-traktaten, rigsdagsbranden i Berlin 1933 osv.

  Også “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”, “Sundhedsplatformen”, S-V deroute m.m. er besøg værd.

  Kommentar by BENT A — 7. januar 2021 @ 13:46

 35. Men BLM og facisternes raids hele sidste år i hele USA var ikke terrorisme og det var ikke en ekstrem radikal voldelig venstrefløj

  FØJ “medier” skam jer

  Medierne indoktrinerer hver dag.

  Kommentar by H.nielsen — 7. januar 2021 @ 13:53

 36. Lirrekassemanden, Holger Danske, William og lignende, på hvis side er de mon?

  Kommentar by BENT A — 7. januar 2021 @ 13:56

 37. I bør se den udsendelse hurtigst muligt! Jeg er benovet over, at der findes så kloge journalister, og selvfølgelig skal det komme fra udlandet. Her i dk er journalisterne sikker tbetalt under bordet til at være med til at styre agendaen og undertrykke sandheder, fx at folk er faldet døde om efter ha@@inen (det har stået på Jerusalem post og andre udenlandske medier). Tør I forresten ta va@@inen? Gates står for modern@ va@@inen, og han har direkte sagt, at med ‘gode vacciner kan vi reducere jordens befolkning m 10-15%! Find det selv på youtube. Hvorfor tror I, at de har smidt over 17,000 store youtubere af nettet?

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 7. januar 2021 @ 14:04

 38. Kommentar by BENT A — 7. januar 2021 @ 13:46

  Hodja-blog er useriøs.

  Det var folk fra venstre og højre der var trætte af systemet der gik ind på Capitol Hill. Det ligesom i Frankrig hvor de “Gule Veste” består af højre og venstreorienteret.

  Nu er der endelig nogle folk der gør noget, også hopper i på QANONs psyoppet og gør dem til fjender. I fucking kujoner.

  Kommentar by KineserSnot — 7. januar 2021 @ 14:39

 39. Dansk presse og tv i dag er mere ensrettet og føjelig lakaj end under den tyske besættelse.
  DR som statskanal har ynkeligt optrådt som MSM’s underhund; fedtet for den senile Biden og tilsvinet den kompetente præsident Trump.
  Gennem mere end 4 år har danske licensbetalere lagt øre og øje til DR’s ensidige propaganda bras.
  En statskanal skal være objektiv, neutral og præsentere alle synspunkter.
  Føj for en ynkelig TV-kanal. Der er kun ét at gøre nu efter DR1’s klamme svinestreger – privatisér den rådne feminazi styrede MSM kanal DR1.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. januar 2021 @ 14:53

 40. Optøjer ja, uacceptabelt ja, statskup nej!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. januar 2021 @ 14:56

 41. Super stats kup i USA! Endnu et skridt mod total Globalisme!
  Alt tilrettelagt i mindste detalje af Obama&Suckerberg (Rustad/Søberg 29/12-20).
  Lovændringer, i strid med forfatningen, der ændre valgets forløb totalt, stemme-PC´er der ændre stemmen på den
  valgte, når der er stemt “Forkert”.
  Ingen fra GOP kan få adgang til at kontrollere hvad der er foregået, i specielt 7 stater der er ledet af DNC samt DNC dommere.

  MSM har valgt side og godkender dette Kup mod demokratiet i USA!
  Trump får selvfølgelig skylden, det har han fået i 4 år, For ALT!
  Demokratiet er en saga blot i USA, det bliver en et parti stat, som Kina, med ansigt-genkending, fordi så ved DNC hvem GOP medlemmerne er og hvor de befinder sig.

  I EU presser globalisterne på for at få udslettet national-staterne, bl.a. ved at forgifte den Vest-Europæiske civilisation med masse import af “sand-niggers” og muhamedanere.
  Google og FB får uhindret lov til at censurere ytringsfriheden. Pestager taler om beskyttelse af brugerne, men ikke om begrænsninger af tech-virksomhederne.
  Det er så bekvemt når man har andre til at censurerer ytringsfriheden “sådan er det jo”.
  Med indførelse af G5 får vi nærmest ansigt-genkending “gratis”.
  Ansigt-genkending vil gøre borgerne tryggere. Iflg. DummerNick.
  Jo-jo, tag ikke fejl, EU er godt på vej! oBs: EU borgere dør som fluer, fordi EU ikke kan organisere destribution af vacinene!

  USA vil igen få en fattig underklasse uden jobs, afhængig stats-subcidiere, gå med i utallige krige, specielt i MEA +SEA, samtidigt som Kina øger sin globale magt, klar til at besætte/kontrollere hvad de finder interessant. Grønland står for tur.

  Kun få medlemmer af GOP tør vise deres støtte til Trump, resten viser sig som sande levebrødspolitikere, de sætter deres personlige taburet højere end at kæmpe for demokratiet i deres fædreland.
  Men, hvorfor skulle de være anderledes end vores kolbøtter på hoPPPeborgen.

  Når “The Great Reset” rulles ud over os alle(Soros og Klaus Staub er klar), bliver vi trælle i vores eget land.
  Den elitære magtelite/Regime har deres på det tørre, de vil trykke flere penge til sig selv og de i forvejen rigeste, opkræve endnu flere skatter&afgifter fra middelklassen og de fattigeste.

  Alle nationale forskelle bliver udslettet, godt blandet med arabere & niggers, vi skal alle være fattigere, med mindre end den halve livskvalitet vi oplevede sidste i 2018.

  Forbered jer på at blive kvalt langsomt!

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 7. januar 2021 @ 15:31

 42. Q-Anon er højest sandsynlig godkendt/kontrolleret opposition.

  Selvom man kan have stor forståelse for den frustration, som førte til aktionen i Capital Hill, så har jeg svært ved at se formålet eller de positive effekter.

  Tværtimod tror jeg at aktionen vil blive kaldt “det nye Charlottesville” og blive brugt som anledning til at stemple alle patrioter som “terrorister” og “ekstremister” og i forlængelse heraf indføre ENDNU MERE censur, chikane og forfølgelse af nationalister.

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. januar 2021 @ 15:46

 43. Kommentar by Peter Nielsen — 7. januar 2021 @ 15:46

  Det åbenlyst at magthaverne, igen udnytter ægte patrioters små-naive tilgang. Til at gøre bevægelsen til terrorister.

  Det utrolig så ringe DC Police’ “Riot Control” var inden de “stormede” Capitol Hill.

  Feminister/BLM stormede Capitol Hill i forbindelse med Kavanaugh høringen.

  Black Panther stormede Capitol Hill i 70erne.

  Kommentar by KineserSnot — 7. januar 2021 @ 15:54

 44. Det er en blanding af VIDENDE/BEGAVEDE og UVIDENDE/UBEGAVEDE kommentarer der fylder kommentarfeltet. Og nogen af dem som skriver ind, er enige om at Danmark bør ruineres og ødelægges indefra. Men det afspejler vel befolkningen.

  Hvor flertallet er så ubekymrede over indvandringen, afrikaniseringen, den voldsomme kriminalitet, den feministiske familie- og skilsmissepolitik, den kommunistiske infiltration af folkeskolen og folkekirken, nedbrydningen af infrastrukturen osv.,

  at de bliver ved med at stemme på de gamle partier der har snydt dem mange år i træk.

  Mod dumhed kæmper guderne forgæves. Og inden længe falder Danmark, Norge, Sverige, Europa, USA osv. ned i globalisternes sorte gryde, hvor hele verden ender som en sammenkogt ret.

  Piotr, Gustav, k.m. og flere andre har ret i det de skriver. Men mod de gamle mediers massepropaganda har de få fornuftige røster ikke mange chancer.

  Kommentar by BENT A — 7. januar 2021 @ 16:31

 45. Lirekassemanden = Notarius Umulius?

  Kommentar by k. m. — 7. januar 2021 @ 16:34

 46. Lirekassemanden = SIMON72 = SANDT!
  P.

  Kommentar by Piotr — 7. januar 2021 @ 17:21

 47. Under politi escort ankommer 5 lejede busser med Soro’s prof. ballademagere. Den planlagte aktion er nøje planlagt og de sidder af busserne og udgør fronten af marchen fra Eclipse til Capitol Hill. Angrebet sættes ind og organiseres af Soro’s lejesvende.

  Resten kan ses hos Hollywood/MSDNC.

  THE BEST IS YET TO COME.

  Kommentar by Iznogut — 7. januar 2021 @ 17:40

 48. Kommentar by Iznogut — 7. januar 2021 @ 17:40

  Hold nu kæft din kujon. Folkene var Patrioter.

  Kommentar by KineserSnot — 7. januar 2021 @ 17:46

 49. Fake News har godt fat i den sovende del. Kinesersnot, idioten er nær.

  https://parler.com/profile/linwood/posts

  Kommentar by Iznogut — 7. januar 2021 @ 18:35

 50. Den 20. januar 2021 ser jeg Præsident Trump blive sværget ind for endnu 4 år som USA’s 45. Præsident.

  Champagnen er klar.

  Kommentar by Iznogut — 7. januar 2021 @ 18:54

 51. Uriasposten er blevet et cirkus. Jeg vil foreslå en længere periode med kommentarer slået fra. Eventuelt med en åben offtopic-tråd.

  Jeg har nu fjernet alle kommentarer i min ad-blocker.

  Kommentar by BE — 7. januar 2021 @ 18:56

 52. All focus on Italy.

  Kommentar by Iznogut — 7. januar 2021 @ 18:56

 53. Kommentar by Iznogut — 7. januar 2021 @ 18:54

  Selv Pence er gået imod ham. Jeg har læst om sagen i italien.

  Der er en god gennemgang her.

  https://threadreaderapp.com/thread/1346602136663162880.html

  Kommentar by KineserSnot — 7. januar 2021 @ 19:25

 54. BE – censur er kommunistisk, og du bør afstå fra sådanne tanker! Zuckerberg m fl går netop ned ad dette kommunistiske spor, og det er sligt, der leder til diktatur og tankekontrol. For hvem er du til at sige, at visse kommentarer falder udenfor din smag og derfor bør kommentarsporet lukkes?? Den tid kommer sikkert snart, hvor du vil sidde og glo på en Tom skærm, hvor sider som denne ikke findes længere, og så vil du nok savne selv de kommentatorer, du ikke bryder dig om. Men her er noget meget, meget vigtigt, som jeg håber I vil høre. Sluk for løgnekassen m dens hoaxes og hjernevaskende pladder, og lyt til disse to messianske israelere – CHAOS & PROPHECY https://youtu.be/CGHAd9NuDp4.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 7. januar 2021 @ 19:34

 55. Møller er det ikke ved at være på tide at du får luget ud m.h.t alle disse konspirationstosser der boltrer sig her med deres langt ude og virkelighedsfjerne stunts med henvisninger til den ene mere obskure hjemmeside efter den anden ?
  Med andre ord en flok psykisk syge og mentale krøblinge der ukritisk kolporterer bl.a Trumps uendeligt mange og helt ud i skoven løgnehistorier.
  Hvis ikke bør du seriøst overveje at omdøbe uriasposten til kolbøttefabrikken.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 7. januar 2021 @ 21:30

 56. – det er trollene der forsøger at udøve censur..

  “Censur er undertrykkelse af tale eller fjernelse af musik, kunst eller kommunikationsmateriale, som betragtes som kritisabelt, skadeligt eller følsomt af en censurerende myndighed”

  “En censurerende virkning kan evt. opnås alene ved psykologiske midler (f.eks. ved skabelse af et gruppe-, moralsk eller andet pres, der virker til at holde den potentielt kommunikerende tavs eller dog til at lamme hans medie)” https://da.wikipedia.org/wiki/Censur Forbyd trollene..

  Kommentar by anno — 7. januar 2021 @ 21:33

 57. #70 Per Henrik — 7. januar 2021 @ 21:30.
  Den gode Per Henrik kan ikke selv se, at han opfordrer til censur. Uriasposten er netop stedet man sender kommentarer til, fordi der er minimalt censur.
  Hvad er definitionen på en ‘konspirationstosse’? Det er sandsynligvis en person som mener noget andet end Per Henrik.
  Jo mere censur der anvendes, desto mere forløjet og angstpræget bliver samfundet.
  Det er Trump, som er helt normal. Biden er en usædvanlig inkompetent debil lakaj der hører hjemme på en kolbøttefabrik, med alle hans uendeligt mange helt ude i skoven senile løgnehistorier.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. januar 2021 @ 21:53

 58. Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 7. januar 2021 @ 21:30

  PHR, din venstreradigale snotklat, pis af med dig.

  Vi gider ikke at høre dit infantile gejl om at skulle redde alle små negerbasser og andre ørkenrotter, som muslimaer spytter ud af øksehugget på samlebånd, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Lirrekassemanden — 7. januar 2021 @ 21:57

 59. En troll (på dansk også kaldet internettrold) er et fænomen, der huserer på internettets forskellige debatfora, bl.a. i nyhedsgrupperne (også benævnt Usenet), hvor vedkommende skriver indlæg egnet til at provokere folk og fremkalde en hidsig diskussion. En troll mener ikke nødvendigvis, hvad han skriver; hans primære formål med sine indlæg er ikke at argumentere for en påstand, men at få folk til at hidse sig op og “bide på krogen”. https://da.wikipedia.org/wiki/Troll

  Kommentar by anno — 7. januar 2021 @ 22:17

 60. Så så i små tumper der har gennem flere år optrådt opfordringer til Møller om at banne mig som ellers er både fysisk og ikke mindst mentalt sund og rask.
  Notorius dit nye nick “Lirrekassemanden” er spot on.
  Hold da kæft et cirkus.
  God bedring til de fleste.
  Tossehoveder

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 7. januar 2021 @ 22:19

 61. Der venter nogle interessante retsopgør, hvor detaljer om de indtrængende vil komme frem. I den danske Grundlov §34 står:

  “Folketinget er ukrænkeligt. Enhver, der antaster dets sikkerhed eller frihed, enhver, der udsteder eller adlyder nogen dertil sigtende befaling, gør sig skyldig i højforræderi.”
  Kommentar på Folketingets hjemmeside:
  Folketinget er landets øverste myndighed. Det anses for højforræderi at gøre noget, som truer Folketingets sikkerhed eller frihed til at bestemme. Ifølge straffeloven kan det give fængsel i op til 16 år eller livstid.”

  Jeg antager, at noget lignende gælder i USA.

  Kommentar by Gunnar Biering — 7. januar 2021 @ 22:24

 62. Absolut ingen tvilv om at det var AntiFa, der stod bag urolighederne på Capitol Hill.
  Mange Antifa´s er genkendt fra tidligere uroligheder bl.a. i Portland og ja, nogle få TRump tilhængere gik med indenfor, fordi politiet nærmest inviterede dem, indtil de fandt ud af de, at de fleste var Antifas, da de begyndte på deres sædvanelige hærværk!
  Trump tilhængerne demonstrede i fredeligt uden vold.
  Antifas terror action var bestilt og betalt af DNC!

  DC Washington er demokratisk styret, der for var er ingen sikkerheds-foranstaltninger på Capitol Hill, så kunne alle se hvor frygtelige republikanske tilhængere de er, rene dyriske voldmænd! godt lavet DNC.
  Da de samme Antifas lavede uroligheder i mange amerikanske storbyer, bakkede CreepyJoe dem op, de var da bare en interesse organisation.

  74 millioner amerikaner accepterer ikke dette bedrageri.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 7. januar 2021 @ 22:24

 63. @ 77, Gunnar Biering: der kommer ingen detaljer frem om hvem der stod bag urolighederne på CapitolHill:
  MSM vil fortie og benægte at det var Antifas! præcis som MSM fornægter, at der foregik massivt valgsvindel d. 3. November.
  MSM producerer FakeNews/ falske informationer når deres magthavere befaler dette. Som DDR i DK.
  P.

  Kommentar by Piotr — 7. januar 2021 @ 22:29

 64. Kommentar by Piotr — 7. januar 2021 @ 22:24
  “DC Washington er demokratisk styret, der for var er ingen sikkerheds-foranstaltninger på Capitol Hill”
  Stop dig selv din tosse.
  Under Black lives matter demonstrationen var der et massivt sikkerhedsopbud så din påstand er så langt ude i skoven at du burde i lighed med spirituskørsel frakendes både dit internet og debatkørekort

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 7. januar 2021 @ 22:35

 65. >78. Piotr:
  Retssager er offentlige, og MSM kan naturligvis ikke forhindre Trump-venlige rapportører i at fortælle, hvem de indtrængende er.

  Kommentar by Gunnar Biering — 7. januar 2021 @ 22:51

 66. Det er altså ikke dem der opfinder de fleste og største løgne der har ret !!!!
  Det var Trump tilhængere der trængte ind i Capitol Hill og ikke Antifa.
  Stop jer selv

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 7. januar 2021 @ 22:57

 67. Gunnar Biering: “Retssager er offentlige”. Ja, nogle af dem, men ikke alle. Og hvis MSM ikke rapporterer fra retssager, har det ikke ret megen betydning hvad der siges i retssalen. Slet ikke i USA. Der er jo normalt ikke plads til ret mange i en retssal.

  Kommentar by BENT A — 7. januar 2021 @ 23:17

 68. “Det anses for højforræderi at gøre noget, som truer Folketingets sikkerhed eller frihed til at bestemme. Ifølge straffeloven kan det give fængsel i op til 16 år eller livstid.”

  Eller en ministerpost…

  Kommentar by Michael Jensen — 8. januar 2021 @ 00:30

 69. Så er Trump banned fra Fakebook https://edition.cnn.com/2021/01/07/tech/facebook-trump-restrictions/index.html. USA er ved at blive kommunistisk.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 8. januar 2021 @ 01:07

 70. Peter — 8. januar 2021 @ 00:19

  Den store rorgønger i SF hængekøjen (Gert Petersen blev her kendt som en ivrig debattør og var en af de mest fremtrædende ideologer i DKP) udtalte en gang i en valgkamp, at hvis Glistrup blev valgt, så startede borgerkrigen.

  Jo, totalitære Rødgardister har deres egen opfattelse af demokrati

  Kommentar by tavsen — 8. januar 2021 @ 05:16

 71. Tag lige at doxxe PHR, så han kan blive resat

  Kommentar by Træt — 8. januar 2021 @ 14:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper