8. januar 2021

Perspektivering: For to år siden blev 226 venstreradikale anti-trumpere anholdt i kongresbygninger…

Det er altid interessant at debattere Trumps USA på Facebook, men man skal ikke sætte forventningerne for højt. De fleste følger kun danske medier, og det har indlysende konsekvenser. De store ord var fremme i dag, både i medierne og hos tilfældige debattører, og man får nemt det indtryk at 68 anholdte i Kongressen var historisk.

Man behøver ikke gå helt tilbage til 1967, da bevæbnede Black Panther-radikale stormede delstatsregeringen i Californien. Ja, faktisk så er det kun to år siden, at der sidst var flere anholdelser i Capitol Hill. Hele 226 blev anholdt over fire dage i efteråret 2018, da venstreradikale under et feministisk hashtag aktionerede under Brett Kavanaugh-høringen.

Ingen husker det i dag, og det forstår man godt. Udover et Ritzau-referat med overskriften ‘ramt af kaos’, der fokuserer på selve høringen, kom der intet i den danske presse. Ikke et eneste billede af de anholdte i medierne, med undtagelse af DR Online, der bragte et foto med billedteksten: “Aktivister forsøgte at forstyrre høringen af Brett Kavanaugh…” De var ubevæbnede, men det var Qanon-shamanen og hans følge også.

En kvinde blev skudt af politiet i forsøg på at komme længere ind i Kongressen, men ellers foregik det stille og roligt, selvom Berlingskes Ulrik Bie omtaler det som ‘Trumpfanatikernes storm på Kongressen’. Ashli Babbit blev skudt gennem en dør, mens hun havde flere sværtbevæbnede betjente bag sig, og det ligner en overreaktion. Hun satte sig selv i en situation, hvor sådanne ting sker, men det gjorde de fleste af Black Lives Matter-‘heltene’ også. Der kommer næppe folkelige demonstrationer for en Trumpstøttende (hvid) krigsveteran.

(35-årige Ashli Babbit, skudt af politiet gennem en dør, med politifolk lige bag sig; Foto: Twitter)

Politiet lukkede demonstranterne ind bag afspærringen, og det foregik udramatisk. Taktikken kaldes ‘Kid Glove’, og anvendes ofte af dansk politi overfor venstreradikale. Det går selvfølgelig ikke, når nu medierne er ved at skrive historien om højreradikale militsers igangværende statskup. “Jeg spekulerer over hudfarven på pøblen, der angreb Kongressen. De var alle hvide.”, fortæller lektor Jørn Brøndal til Stiften.dk, og fortsætter: “Havde demonstranterne været afroamerikanere, så tror jeg, det havde udviklet sig langt mere dramatisk.” Det har han jo nok ret i, men mellemregningerne holder ikke. Der er en verden til forskel på en broget forsamling med skilte og flag og maskerede Black Lives Matter-tilhængere. Sidstnævnte havde ikke klovnet rundt med en megafon og taget selfies.

(Feminister anholdes under aktion i Kongresbygning, 4-7. september 2018; Fotos: Rollcall, AP, NPR mfl.)

(Black Lives Matter-aktivisten Linda Sarsour, der var blandt de anholdte)

“The Capitol Police reported that 17 protestors were arrested in the first hour of the hearing. Linda Sarsour was one of the first in line for the hearing and was one of the first to be arrested. Ultimately, 70 people were arrested that day. Altogether, at least 227 protestors were arrested over the course of the four-day hearing, with most being charged with disorderly conduct, crowding or obstructing with fines paid between $35 – $50 USD. Senator Orrin Hatch said, ‘These people are so out of line they shouldn’t even be allowed in the doggone room.’ …” (4. September 2018)

“… Interruptions from protestors continued to be seen in the courtroom, with both Judge Kavanaugh and Senator Grassley and others speaking about the disruptions, with Grassley placing blame on the Democrat Senators. According to Capitol Police officials, 73 protesters were arrested and charged for unlawful demonstrations during the day of the hearing including 66 who were removed from the hearing room.” (5. september 2018)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116140/trackback

73 Comments »

 1. TAK for den perspektivering.

  Utroligt så mange vigtige detaljer statsansatte journalister glemmer i deres forsøg på at hjernevaske danskerne

  Internettet skulle udbredes noget mere.
  STOP den dyre mediestøtte. Har vi virkelig brug for så mange medier til at fortælle det samme?

  Kommentar by tavsen — 8. januar 2021 @ 05:22

 2. Fra mere eller mindre pålidelige kilder fortælles det at Trump-supportere har beslaglagt 20 – 30 laptop computere deriblandt Nancy Pelosi`s.

  Har ingen anelse om om det er korrekt men det er en spændende udvikling!

  Kommentar by Santor — 8. januar 2021 @ 07:07

 3. Ashli Babbit blev skudt i halsen sekunder efter hun havde smadret glas/vinduespartiet i en dør ind til selve kongresssalen, hun hang i selve åbningen, som hun var på vej igennem da skuddet faldt fra den Capitol police agent der affyrede det fra den side Babbit forsøgte, at trænge ind til.

  De svært bevæbnede “betjente” der stod umiddelbart omkring Babbit i det entrélignende rum, var Blackwater folk der nu undersøges for deres rolle i, at de indtrængende “demonstranter” overhovedet kom ind i selve kongressbygningen der ikke var åben for offentligheden eller gæster i øvrigt på dagen.

  Selve kongressbygningen var nedenfor trapperne op til huset afspærret af metalhegn “demonstranterne” havde forceret, inden de altså tiltvang sig adgang til bygningen eller bevidst blev lukket ind af de hyrede bevæbnede Blackwater folk, hvilket nu undersøges.

  Selve Capitol police undersøges også i forbindelse med, at nærmest ingen af de ulovligt indtrængende blev anholdt inde i kongresssalen og i de kontorer der ligger i bygningen hvor “demonstranterne” hærgede og stjal.

  På et tidspunkt under den ulovlige indtrængen og umiddelbart før Trumps melding om, at de “gode folk” han elskede skulle gå hjem(folk han dagen efter tidligt i nat hadede og vil ha straffet hårdest muligt) kom Secret service med en melding til FOX News og CNBC, at de samarbejdede med Capitol Hill police om, at få styr på situationen i kongressen og på Capitol Hill i øvrigt hvilket nu var deres førstreprioritet.

  Normalt er præsidenten ALTID Secret services første prioritet. Trumps melding om, at de gode folk han elskede og altså dagen efter hader og ser straffet hårdest muligt skulle gå hjem, var ikke Trumps første besked til de indtrængende. I flere beskeder på sociale medier imens den ulovlige indtrængen stod på opfordrede Trump sine indtrængede følgere, at afstå fra “unødvendig” vold og i øvrigt være tålmodige og vente på at FLERE SAMLEDES!

  Det var umiddelbart herefter Secret service proklamerede, at kongressen var deres førstreprioritet og ca. samtidigt, at vicepræsident Pence første melding kom om, at nationalgarden var tilkaldt og at angrebet skulle stoppe nu og ville blive stoppet nu. Altså et vink med en vognstang til Trump(Nok nærmere de nærmeste rådgivere) om at 25th amendment ville være næste træk.

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 07:40

 4. Betjenten der skød Babbitt var sort
  https://twitter.com/LeftyCrypto/status/1347083637393653761?s=19

  Kommentar by BB — 8. januar 2021 @ 07:42

 5. Tak for rettidig omhu ved at omtale de tidligere venstreorienterede besættelser. MSM hylder Antifas og BLMs demoer og viser forståelse for deres voldsudøvelse. MSM er fake news. MSM hyldede f.eks Antifas og BLMs voldelige demoer i Kenosha i august 2020.

  Kommentar by Amad — 8. januar 2021 @ 07:50

 6. Jeg har snart opgivet at se nyheder på nåde DR og TV2.

  På TV2 news blev der sagt at demonstranterne angreb kongressen MED VÅBEN, og i aftenshowet fik den lige en tand mere, og demonstranterne blev omtalt som TERRORISTER.

  Der er i den grad brug for, et dansk tv medie som kan nøjes med at formidle nyheder.

  Kommentar by M.P. — 8. januar 2021 @ 08:11

 7. Ja. det er nu interessant hvad der kommer for en dag, naar man ikke noejes med ( eller var det: lader sig spise af med ) mainstream/mainscream-medier…

  Kommentar by krassisten — 8. januar 2021 @ 08:18

 8. Trumps melding på Twitter kl. 00.25 efter kongressen og Capitol Hill er ryddet.

  》These are the things and events that happen when a sacred landslide election victory is so unceremoniously & viciously stripped away from great patriots who have been badly & unfairly treated for so long. Go home with love and in peace. Remember this day forever!《

  55 minutter senere fordømmer Trump selvsamme begivenheder og “great patriots”….

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 08:25

 9. >>I flere beskeder på sociale medier imens den ulovlige indtrængen stod på opfordrede Trump sine indtrængede følgere, at afstå fra “unødvendig” vold og i øvrigt være tålmodige og vente på at FLERE SAMLEDES!<<

  Er det noget du kan dokumentere Jack Achaius?

  Kommentar by sebastian — 8. januar 2021 @ 08:39

 10. @Kim Møller: Kan vi ikke få afsenderens navn øverst, så vi slipper for at læse Jackoff’s referater fra løgnepressen?

  Kommentar by Træt — 8. januar 2021 @ 08:46

 11. Tak for perspektiveringen, Kim. Jeg var i går dybt skuffet over Kontrasts leder, der nedlod sig til “Trump er dum”-retorik. Ikke meget kontrast over det i forhold til mainstream medier.

  Nu er du jo selv skribent for Kontrast, så måske kunne du sørge for at sprede lidt lys der, så man ikke helt fortryder at have kastet penge i deres retning?

  Kommentar by Bob Glitter — 8. januar 2021 @ 08:47

 12. Jeg mener, man går jo ikke på Uriasposten for at læse det samme tendensiøse skrammel som den samlede løgnepresse udsender 24/7.

  Kommentar by Træt — 8. januar 2021 @ 08:52

 13. Sebastian

  “og vente på, at FLERE SAMLEDES!”

  Står for min egen regning, men en naturlig konsekvens af ikke, at bede sine elskede “patriotiske” stormtropper om at gå hjem!

  PS. Kan du dokumentere, at Jake Angeli har en Hammer & Sejl tatovering på hånden ? 😘

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 09:24

 14. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 09:24

  Fint eksempel på at dæmonisere en politisk modstander ved at blande fakta med underlødige og infame løgne. Og bruge løgne bevidst og ikke bare i uvidenhed. Et selvportræt af en politisk aktivist.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 09:41

 15. Man kan godt være bekymret for at det lykkes de røde femte-kolonne-bloggere at afspore og ødelægge debatterne her, så UP til sidst er næsten uden læsere.

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 09:48

 16. # B-G 8.47: Ja, det er påfaldende så travlt Kontrast og 24nyt.dk har med at kræve registrering. Det samme gælder flere andre netaviser. Er der skumle bagtanker med det? Hvem véd?

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 09:54

 17. Berlingske Tidende har i dag 11 fulde sider alene med Kongres-demonstrationen.

  Og det hele er – ifg. Berlinger – som sædvanligt Trump’s skyld – også når det gælder de 4 døde, så er det Trumps skyld.
  Berlinger er i dag Woke, ekstremt sekterisk og overgår nemt Information i ensidighed og mange udeladte informationer.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 8. januar 2021 @ 09:54

 18. Kommentar by Træt — 8. januar 2021 @ 08:52

  Ja, vi ser den kedelige tendens, at politiske aktivister nu også prøver at manipulere i denne site til ensretning efter den herskende mediepolitiske dagsorden, som man til bevidstløshed kan læse alle andre steder og endda med statsstøtte.

  Jackass brillerer ovenfor i, hvordan løgnepressen fungerer med at lyve med fuldt overlæg. Man kan sige, at det er uskadeligt i et frit samfund, men man må desværre frygte næste skridt, hvor den mediepolitiske magt ikke længere accepterer, at deres løgne bliver afsløret og diskuteret og bruger deres magt til at få lukket denne site på den ene eller anden måde.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 10:05

 19. MEGET TEGNER TIL at den Vestlige civilisation er på vej til at blive udskiftet med barbari og diktatur.

  Når over halvdelen af befolkningen accepterer kommunisme og masseindvandring, trods verdens utallige dårlige og blodige erfaringer med begge dele, står man nok ret snart overfor at sige farvel til de goder der ellers er opbygget gennem over 1000 år.

  De feminiserede hvide mænd er efterhånden ude af stand til at forsvare og bevare nogetsomhelst, end ikke sig selv klarer de at forsvare.

  Den næsten totale fordummelse er over os, og om 5-10 år er Danmark antagelig så afrikaniseret og islamiseret, at der ikke er nogen vej tilbage.

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 10:10

 20. DE TYNDE BJÆLKER som adskiller debatemnerne/oplæggene er alt for tynde. Det ses af at en del indlæg havner forkerte steder.

  Nok god idé at sætte navne øverst.

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 10:14

 21. Den selvfede, kulturradigale, muslimelskende Robert Capa wannabe overtatoverede fotograf Jan Grarup, der holder nytår i Zanzibar, er færdig med at arbejde sammen med kvinder.

  Jeg får dagligt og ugentligt mails fra unge fotografer, både mænd som kvinder der gerne vil være assistenter – nogen lønnet, andre som ulønnet. De er alle dygtige – har mod på fotografiet og vil gerne lære at redigere, arbejde hårdt og lære reportage fotografiets væsen.

  Jeg ved ikke hvad jeg kan bidrage med, men også jeg har oplevet at blive eksponeret for vanvittige beskyldninger. Derfor traf jeg for flere år siden en beslutning om ikke længere at ville arbejde med kvinder omend de var og er sindssygt dygtige… Jeg vil simpelthen ikke leve i et kreativt miljø hvor ord bliver drejet og twistet imod en køns diskrimination – Jeg har tre døtre som jeg forsøger lære at selvstændighed er det vigtigste og at man altid må og skal sige nej, men jeg vil ikke eksponeres for trusler eller ord jeg har måtte sige forkert.

  Tom Tramborg og jeg lever med et frivolt sprog – det er en del af vores samarbejde. Hvorfor udsætte os selv for anklager når vi kan leve godt uden assistenter og hvad vi ellers måtte kunne bidrage med ? Jeg elsker unge fotografers energi – de er sindssygt dygtige – Jeg nyder at se deres arbejde og føler mig beriget af deres resultater, men festen stopper her. fremadrettet arbejder jeg kun med mænd – jeg vil ikke rammes af alt det der sker pt. og alene følelsen af ikke at være korrekt gør at det ikke kommer til at ske.

  Alle jer unge mænd der gerne vil have fuld adgang og være assistenter er velkomne – kvinder skal søge andetsteds og der er massere af muligheder blandt fantastiske kvindelige fotografer i landet. Jeg støtter 10000 % op om Jes Dorph – Det her er for meget – ønsker alle jer kvindelige fotografer alt det bedste – I er blandt de aller bedste i verden, men jeg kan og vil ikke hjælpe mere – alene følelsen af ikke at kunne tale frit og kreativt uden at ville kneppe, røre eller flirte har ødelagt alt.

  Vi er faktisk mænd der anderkender talent for hvad det er uden at sex har noget som helst med det at gøre…. food for thought, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Lirrekassemanden — 8. januar 2021 @ 10:14

 22. Kommentar by Oppenheimer fan — 8. januar 2021 @ 09:54

  Ja det er uhyggeligt så meget statstøttet woke, der hersker på ellers såkalde borgerlige medier. Det er gået helt over gevind de seneste år. Ikke bare bevidste løgne, men også en absurd prioritering af nyhedsstoffet.

  Såkaldt borgerlige politikere har taget bestik af denne situation og er blevet til politiske bløddyr, der eftersnakker medierne, så godt de nu kan, for ikke at blive hængt ud som den onde fjende i medierne.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 10:15

 23. Hjertelig tusind tak for det perspektiv…kim. Havde vi ikke dig, havde vi troet at det var en engangsskandale, som kun Trumftilhængere kunne finde på. Men pressens enøjethed i den forbindelse er hermed synliggjort. Journalister er hermed tydelig bevist en enøjet Venstreradikal uddannelse.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com . God weekend og god fredag.

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2021 @ 10:18

 24. Tak for det Kim.
  Det er en skændsel. Hele nomenklaturaen hertil lands kalder det et kupforsøg. LOL. En flok ubevæbnede uorganiserede tosser er et kup?

  Trumps fald viser at, i USA er forsvaret af nationen nu ikke længere en demokratisk mulighed. Sådan er det nok også i det meste af Vesteuropa. Den æra vi har kendt siden slutningen på 2.verdenskrig er overstået.

  Kommentar by John Sorensen — 8. januar 2021 @ 10:23

 25. Der er en video der viser Metropolitan Police flytter barrikaderne og lader demonstranter komme ind, meget tyder at de lader den lille gruppe af Antifa forklædt under falsk forklædning som Trump-støtter lader blive den fredelige demonstration sat i en fælde…….igen dette er adiafora for at hellige målet ved at gøre den fredelige demonatration voldelig.

  Kommentar by Moth — 8. januar 2021 @ 10:34

 26. Kan da huske der var en nu kendt politiker, som spredte Høns ud i Folketinget (Protest imod burhøns). Hun er vist minister idag :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2021 @ 10:43

 27. Traveler

  Jeg står trods alt ved hvad jeg fejlagtigt tilføjer modsat visse andre….

  Derudover var det stadigvæk en naturlig konsekvens af ikke, at bede sine antidemokratiske stormtropper om at gå hjem.

  Patriotiske Pences besked kort efter antidemokraten og kupmageren Trumps beskedne opfordring til stormtropperne om blot at være fredelige, understreger fint, at problemet i høj grad var, at flere antidemokratiske stormtropper kom til!

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 10:43

 28. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 10:43

  “Jeg står trods alt ved hvad jeg fejlagtigt tilføjer modsat visse andre….” Fordi du mener, at andre lyver, så kan du også gøre det, fordi du lyver på en meget bedre måde. Jeg lærer aldrig at forstå denne selvretfærdighed ind i løgne og bedrag. At ville sandhed trods egne svagheder, det respekterer jeg, men ikke den selvretfærdige løgner med alle hen/hendes udflugter.

  Og den med, at hvis og hvis og fordi Trump ikke lige skrev det, er ren spekulation. Og i den her sammenhæng en rigtig ondskabsfuld en af slagsen. Det at tillægge folk egenskaber helt frit ud fra egne ondskabsfulde fantasier for at fremme egen dagsorden, er uhyggeligt og tegn på dæmoniske personlige træk. I dette tilfælde også medløberi for at tækkes den mediepolitiske magt.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 11:02

 29. Jeg kan ikke helt frigoere mig fra det indtryk, at havde Trump villet et kup, ville der nok have vaeret tale om helt andre middler/methoder; den lille opperette-performance der lige nu bliver blaest op af mainstream/mainscream-medier og deres nyttige idioter kan hvis kun bruges af Trump-hadere til at fortolke begivenheden som fanden laeser bibelen…

  Kommentar by krassisten — 8. januar 2021 @ 11:10

 30. Tak, Kim – fuldt på linie med Tavsens kommentar # 1

  Hvem tror idag på danske medier?

  Kommentar by Anonym — 8. januar 2021 @ 11:12

 31. @29, selv. Maa hellere komme patologiske kussehaars-spaltere i forkoebet: der skal staa”operette” .

  Kommentar by krassisten — 8. januar 2021 @ 11:12

 32. Selvfølgelig er er ikke en skid kup og har aldrig været. Det er bare løgnepressen, der vil have solgt deres skide lort – spekulationer og bevidste løgne af værste skuffe sminket som nyhedsstof. Og det betaler vi skat til at støtte. Vor herre bevares.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 11:14

 33. Jo tættere vi nærmer os den 20. januar, desto mere febrilsk bliver MSM, demokraterne og resten af den fascistiske fløj i amerikansk politik.
  Deres opførsel minder mere og mere om nazisternes opførsel lige før de tog magten i 1933. Den samme groteske tilsvining og hadefulde grundløse angreb på jøder og kommunister.
  Præsident Trump og republikanerne er vor tids jøder, pålagt skyld og skam for amrikanske demokratfascisters egen fatale uformåen.
  Biden er vor tids Reichspräsident von Hindenburg; den gamle senile repræsentant for fortiden. Han vil snarest belejligt, som Hindenburg, blive smidt under bussen for at virkeliggøre det neokapitalistiske paradis. Efter Biden vil den amerikanske präsident hedde Harris, udpeget af MSM og hele kleresiet til at erstatte USA’s befolkning med latinoer og muslimer. Gud bevare USA – ingen andre end ham og Trump vil.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. januar 2021 @ 11:15

 34. Kommentar by krassisten — 8. januar 2021 @ 11:12

  Hvad mener du? Hvad er der galt i, at jeg beskriver prototypen på den selvretfærdige løgner.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 11:17

 35. Her er en 44 min video af hele “Stormen”.

  https://banned.video/watch?id=5ff6857e00bac0328da8e888

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 11:19

 36. Kommentar by Gustav Jensen — 8. januar 2021 @ 11:15

  Hvordan kan du stadig støtte Trump, når han lige har smidt sine støtter under bussen?

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 11:20

 37. Rablende Rudy hygger sig med rabiate Angeli.

  https://images.app.goo.gl/vaTXSLmrvWsTGM7M6

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 11:21

 38. @Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 09:24

  Jeg tænkte nok at du blot havde lagt Trump ord i munden.
  Så det forbavser mig ikke at du gør det samme med mig.

  Jeg har aldrig udtalt mig om Jake Angeli, derfor agter jeg naturligvis ikke at dokumentere noget som helst vedrørende Jake Angeli.

  Kommentar by sebastian — 8. januar 2021 @ 11:24

 39. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 11:21

  Prøv at se det her interview, der er ingen tvivl om at det bliver svært at placere Jake Angeli på en fløj.

  https://www.youtube.com/watch?v=adxJpxqGr2s

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 11:30

 40. Tak for en interessant perspektivering. Black Panthers stormede Capitol i Sacramento altså den californiske lovgivende forsamling. Det bør præciseres.

  Kommentar by Espen — 8. januar 2021 @ 11:32

 41. Kinesersnot

  Sådan er det jo generelt med Trumpister, fløjmæssigt er de over hele skiven. Samhørigheden findes i deres rabiate og antidemokratiske holdninger og tilbøjeligheder.

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 11:37

 42. @ 33, Traveler. Hvad mener du? Jeg har da ikke med en stavelse givet udtryk for at der er noget galt i at beskrive den prototype?

  Kommentar by krassisten — 8. januar 2021 @ 11:37

 43. Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 11:30

  Jeg kan godt lige kommentarerne:
  Thanks for sharing this. Shows he’s from the far left dimension.
  Is this Nancy Pelosi son in law. ?
  Focus on the penial gland
  I bet he is an expert at everything
  Cured with a magic patch!!

  Der er ingen, der forbinder denne skøre shaman med Trumpisme.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 11:48

 44. Hvis skydegale betjente havde brugt aftrækkeren i tilsvarende eller langt værre situationer under det sidste års optøjer og nedbrændinger af amerikanske byer, kunne de have dræbt titusinder.
  Der er intet der tyder på, at der her var tale om at standse en potentiel morder.
  Der var tale om en henrettelse af en ung kvinde, som dummede sig, javel, men ikke fortjente at dø.

  Iøvrigt har Biden-holdet dummet sig under valget til Senatet i Georgia, så Trump’s team nu har sikret sig de sidste, afgørende beviser for valgsvindlen.
  Det involverer en italiensk kommunikationssatellit, den italienske regering samt Vatikanet.
  Fortsættelse følger…

  Kommentar by Jern Henrik — 8. januar 2021 @ 11:50

 45. Lad os lave et tænkt eksempel.

  Obama ville ikke acceptere sit valgnederlag, opfordrede lad os sige BLM, at gå imod kongressen.

  Lad os kalde oprørslederen George Floyd. Efter urolighederne kommer der så billeder frem af oprørslederen Floyd hvor han hygger sig med Obamas advokat…..

  https://images.app.goo.gl/vaTXSLmrvWsTGM7M6

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 11:53

 46. Journalister er bare specialarbejdere. De gør hvad forvalteren siger, ellers bliver de fyret.
  Forvalterne gør hvad direktøren siger, ellers bliver de fyret.
  Så er der nogle kontorfisser, der kan rages på, hvis de ikke bliver fyret, når fabrikkerne lukker rundt omkring, for så vil fisserne have flere penge, selvom såret længe er groet til igen.
  Og fabrikkerne lukker af mangel på penge, af mangel på læsere af mangel på troværdighed.
  Så er der kun DDRfabrikken tilbage, så skal der suttes igen, så skal der slikkes forvalter, så skal der vises røv…
  Et rigtigt luderjob, og ikke alle får den store cigar, trods ihærdig slikning.

  Kommentar by Hul igennem? — 8. januar 2021 @ 12:16

 47. Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 11:48

  I er seriøst idioter. Det utroligt at jeg her skal være enig med Jack.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 12:22

 48. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 11:53

  Sandheden er at det var en broget skare af både folk fra radikale venstre og radikale højre. Lidt ligesom “De Gule Veste”, dog med en klar klar overvægt af Trump-støtter.

  https://banned.video/watch?id=5ff6857e00bac0328da8e888

  Det står klart når man ser denne video, uanset hvor mange ANTIFA affilerede, som diverse QANON retards herinde kan finde, der også deltog.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 12:25

 49. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 11:53

  Ikke tag dig af dem de totalt fortabt i det “neo-konservative”-ekko-kammer. Når zionister som Ben Shaprio siger noget, så springer de.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 12:26

 50. Nu har jeg ikke en FB-profil, men det kunne være, at nogle skulle poste denne post på https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/signemunk/ECE12673519/trump-har-inficeret-usa-med-mistillid/ for ingen i min omgangskreds, var bevidste om ovenstående. JP har jo relativt mange læsere, så det vil da være meget informativt.

  Kommentar by Cicero — 8. januar 2021 @ 12:30

 51. Lirekassemanden = Notarius Umulius ?

  Man kan ikke banke fornuft ind i knolden på venstreorienterede psykopater, der flokkes på Uriasposten

  De er MSM og big tech forlængede arm = censur og misinformation

  Kommentar by k.m. — 8. januar 2021 @ 12:31

 52. Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 12:22

  Shamanen er lige netop et eksempel på en, der ikke drives af Trumpisme. Det er tydeligt, at der er slet ikke plads til andre end hans eget ego. Som een skriver: I bet he is an expert at everything.

  Hvorfor den type skulle have noget som helst med Trumpisme at gøre, er igen igen fra denne fantasifulde løgneverden, som Jackass abonnerer på. Alle fantasier, spekulationer og påstande grebet ud fra den blå luft kan bruges, og nogle hopper desværre med på trippet…

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 12:40

 53. Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 12:40

  https://banned.video/watch?id=5ff6857e00bac0328da8e888

  Se den her og fortæl mig det ikke er Trumpisme, uanset hvor mange skæve eksistenser du kan finde, så tyder alt på at hovedparten af deltagerne støttede Trump.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 12:42

 54. Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 12:40

  I for vilde, selvom det åbenlyst at Trump har opgivet kampen og gået imod sine støtter, så falder i stadig for Neo-konservativ grifting.

  ……….

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 12:44

 55. Lirrekassemanden, der heller ikke kan stave, kan bare lukke røven

  jeg blander mig hvor det passer mig, og jeg behøver ikke skrive med forskellige profilnavne

  Kommentar by k.m. — 8. januar 2021 @ 12:54

 56. @57 – Trump har ikke opgivet kampen. Langt fra.
  Biden og co. har dummet sig ved senatsvalget i Georgia, og ufrivilligt leveret de sidste, afgørende beviser på valgsvindlen.
  Der er lang tid til den 20. januar. Der kommer til at ske ting og sager. Vent og se.
  Men forvent ikke noget i MSM om dette. Endnu…

  Kommentar by Jern Henrik — 8. januar 2021 @ 13:33

 57. Da nationalkonservative og patrioter BLEV SAT UDEN FOR INDFLYDELSE i Rusland 1917, Tyskland 1933, Norge, England, Iran, Cambodia, Kina og Sverige, var der mange som jublede. Det kom de siden til at fortryde, eller de fortryder det snart.

  I Rusland, Tyskland, Iran, Cambodia og Kina blev millioner af de lalleglade gjort til slaver i frygtelige lejre, eller de blev tortureret og myrdet. I nutidens Norge, England og Sverige bliver borgerne i stigende omfang ofre for diskrimination, forringelser, sygdom og grov kriminalitet.

  I tysk, dansk og svensk politik er det nu kun feminister og feminiserede mænd som bestemmer hvor skabet skal stå.

  I USA vil de røde demokraters overtagelse af magten sandsynligvis få katastrofale konsekvenser for størstedelen af befolkningen. Bare vent og se.

  Menneskehedens civiliserede lande er på vej mod tyranni og barbari som beskrevet i “1984”, “Fagre nye verden”, “Kammerat Napoleon” og i bøger om Sovjet-unionen, Nazi-Tyskland og Mao-kina.

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 13:40

 58. Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 12:44

  Jeg bryder mig normalt ikke om at tilhøre en eller anden bevægelse. Det er venstrefløjstænkning med massemobning og massesuggestion. Men “Neo-konservativ grifting” lyder meget spændende og lidt frækt, selvom jeg ikke forstår, hvad det betyder. Ideen med at have “Neo” og “konservativ” i samme ord, hedder vist en oxymoron, og hvad “grifting” går ud på, aner jeg ikke.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 13:46

 59. Kommentar by Jern Henrik — 8. januar 2021 @ 13:33

  Tænd for FOX & Friends nu på https://ustv247.tv/foxnewslive/ og se, hvem der bliver indsat den 20. januar 2021, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Lirrekassemanden — 8. januar 2021 @ 14:50

 60. Ingen europæiske statsledere har udtrykt “chok og forfærdelse” over at Demokraterne, optændt af had og hævngerrighed, gennem mere end et år har ladet deres stærkt voldelige stormtropper, Antifa, BLM, etc., hærge amerikanske storbyer og Trups vælgermøder med optøjer, overfald, hærværk og røverier.

  Både Joe Biden, hans dukkeførere og medierne har nærmest kigget den anden vej og blot kaldt dem for “demonstranter”.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 8. januar 2021 @ 14:58

 61. 2018 råbte de en blød senator ind i ansigtet på gangen, så han skiftede side og stemte mod sin gruppe

  Kommentar by AN — 8. januar 2021 @ 15:00

 62. – Espen

  Rettes i aften. Takker

  Kommentar by Kim Møller — 8. januar 2021 @ 16:02

 63. Når Creepy Joe taler i TV kniber han øjnene næsten helt sammen til to smalle sprækker. Han kan ikke længere tåle at se virkeligheden. Heldigvis skal han kun holde en månedstid endnu, så kan Harriskamelen og hendes føringsofficerer fra Facebog, CNN og N.Y.T. kyle den senile olding ind på et fint plejehjem. Her kan sidde varmt og godt og lalle for sig selv om sin vidunderlige søn, Hinter Hunter og sin hjerteveninde samt sin åndsbeslægtede “queen Halalary of the swamp”. Derefter bliver USA til et latino-islamisk jagtgevir, hvor byttedyrene er hvide mænd.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. januar 2021 @ 16:34

 64. KineserSnot — 8. januar 2021 @ 12:25 skrev:

  “Sandheden er at det var en broget skare af både folk fra radikale venstre og radikale højre.”

  Hvordan definerer du “radikale højre”? Udtrykket “højre-radikale” bliver mest brugt som skældsord af mainstream-medierne og jeg var derfor lidt overrasket over at se dig bruge det …

  traveler — 8. januar 2021 @ 13:46 skrev:

  “Ideen med at have “Neo” og “konservativ” i samme ord, hedder vist en oxymoron”.

  LOL, seriøst, har du aldrig hørt om Neo-Konservative før? https://en.wikipedia.org/wiki/Neoconservatism

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. januar 2021 @ 17:19

 65. @ 48 Hul Igennem? Meget fin beskrivning af luderne i MSM.
  Specielt DDR´s løgne ludere, Krætzz og hans klamme påhæng, er simpelthen de største løgnere jeg nogensinde har op levet på tossen.
  Udeladelse af fakta, fortielse, egne konspirationer, løgn på løgn, der alt sammen er iblandet DDR politiske agenda, feministisk-radigalt-socialisme, føj for den lede!
  Og, regimet i DK tvinger dansken at betale for denne propaganda, jamen, jeg fatter ikke at dansken accepterer dette!

  MSM-luderen Lilijan K stod ved KapitolHill for leden aften på tossen og løj som sædvane, indtil 2 bøller truede hende med tæsk, desværre nåede hun at smutte, inden de gjorde alvor af det.

  @ Lirekassemanden, hvor DUM er du?
  nu indrømmer du, at du har flere profiler.
  At Lirekassemanden= NotariusUmulius= JackAchaius= Simon73= idioter= sandheden!

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 8. januar 2021 @ 17:59

 66. Biden vandt ved valgsvindel

  Man kan nemt forestille sig det var George Soros betalte voldsbøller fra venstrefløjen der blandede sig i demonstrationen

  Kommentar by k.m. — 8. januar 2021 @ 18:39

 67. @59 – Tro ikke ét ord af, hvad MSM fortæller.
  De har løjet om Trump i fire år. Og gør det stadig.
  Og ja, Fox er også MSM.
  Biden bliver ALDRIG præsident.
  Der vil rulle hoveder.
  Vent og se…

  Kommentar by Jern Henrik — 8. januar 2021 @ 20:33

 68. ER EN HACKER PÅ SPIL? En hel stribe af kommentarer efter kl. 18.39 er FORSVUNDET….???????????

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 21:01

 69. Kommentar by Jern Henrik — 8. januar 2021 @ 20:33
  Stop dig selv dit stakkels konspirations Alex Jones offer.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 8. januar 2021 @ 23:48

 70. Jern Henrik – enig! MSM hjernevasker folk på bedste kommunist-maner. At sociale medier har så enorm magt, at de kan – med et lille dask med fingeren – udelukke verdensleder nr 1, USA’s præsident, det burde være en kæmpe advarsel til alle om, at usa begynder at ligne Kina, og vi følger efter! Mediemogulerne kontrollerer verden. https://www.bt.dk/udland/donald-trump-junior-raser-det-her-er-fuldstaendig-vanvittigt Læg mærke til, hvordan størstedelen svarer i denne læser-undersøgelse!! 🙄 Folk synes, det er i Orden!?? What? Det beviser, endnu en gang, at medierne er dygtige til at manipulere og hjernevaske befolkningen. Danskerne flest er dummere, end jeg troede.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 9. januar 2021 @ 12:57

 71. @ 63 Gustav J.: du riser fint sandheden op.
  Det er skræmmende, at vi bare bliver siddende på den fede og accepterer dette sker!

  @ 56 JernHenrik: Enig! Trump har 88 millioner følgere på Tvitter, rigtig mange af dem er 100% kampklare, Trump støtter er ikke alle de sociale udskud der ikke kan passe et job, er medlem hos AntiFa og støtter Black Lies Matters. NO-nono, it ain´t over yet!
  Creepy-jOe og den skinddøde Pelozi ved det dette, derfor er de i panik-mode så længe Trump har nøglerne.

  Fint nok for mig med et opgør nu, jo før vi får stoppet dette diktatur-regime, des bedre!

  @ 70 Løsriv Jyderne: BT’s “menings-undersøgelse” (undersøgelse Hahaha) er til at tørre røv I! SElvfølge skal de komme til det resultat, det er jo bestilt. DE skal udtrykke Regimets holdning ellers er det Goodbye til Mediestøtten!

  oT: Præcis som i heksejagten på JessDorph, af Kællingerne Engdal& Lindegård. Hvorfor er de overgreb, de selv har begået, ikke blevet indberettet? DEtte stunt på TV2 kaldes for vildledning af Borgerne, for vi IKKE skal se hvor meget lort MetteFUSK & SkidneMagnus er i gang med, at dække over for EU!

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 9. januar 2021 @ 15:34

 72. INTET nyt under solen kan man sige!

  Verden nærmer sig gruopvækkende et opgør mellem kommunister og nationaltsindede, for ikke at tale om det religions- og racemæssige aspekt!

  Det kommer ikke bag på os, at de kommunistisk-semitiske medier sætter alle sejl til for at udrydde de hvide vesterlændinge!
  Hvad de helt glemmer er, at det er netop denne forsvindende lille andel af verdensbefolkningen, som sørger for indtjeningen og ovenikøbet er så selvudslettende, at vi deler ud af vores midler til de milliarder af tanketomme eksistenser, for hvem masseformering og tiggeri er de eneste 2 tanker!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 11. januar 2021 @ 08:06

 73. Når man læser Søren Pinds kvalmende udgydelser på Twitter, kan det kun være et spørgsmål om tid, inden han konverterer til Det Radikale Venstre.

  Den skabsradikale mandsling lyder som en klon af Carsten Jensen og Mogens Lykketoft…

  Kommentar by Revisoren — 11. januar 2021 @ 18:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper