8. januar 2021

‘Kupforsøget’: Nationale socialister, en Trumphader… og en mand der ‘kan se ind i højere dimensioner’

Berlingske navngiver i dag otte deltagere i det der kaldes et forsøg på at ‘kuppe det amerikanske demokrati’, og nævner at der var en overvægt af ‘nazister’. Det være sig Matthew Heimbach, der omtales som propagandachef for ‘National Socialist Movement’. Tilstede var også ‘nazisten’ Tim Gionet, der ifølge artiklen flere gange har ’skiftet mellem nazisme og antinazisme, nationalisme og libertarianisme’. I 2019 mente han, at ‘nazisterne havde hjernevasket ham’, men ’sidst på året var han tilbage på det ekstreme højre’, som det noteres af avisen. Bid mærke i ordvalget – Poul Høi skifter umærkeligt mellem nazisme og højreorienterethed. Det er vigtigt her.

Man undrer sig umiddelbart over, at der ikke var flere helt almindelige Trumpstøttende amerikanere – Trump fik trods alt i omegnen af 74 mio. stemmer. Flere end folkekære Barack Obama. Det giver ikke sig selv, at nationale socialister støtter Trump (Richard Spencer anbefalede eksempelvis Joe Biden), og blandt Qanons mange teorier er eksempelvis, at staten bruger medierne til at skabe splid’ – “… the problem was never capitalism or socialism, Democrat or Republican, black or white, Muslim or Christian” (Qanon, 2018). Qanon går imod det etablerede fra alle retninger, og det afspejler sig i tilhængerne – en broget flok.

Kuplederen var ifølge medierne Jake ‘Q sent me’ Angeli, der sidste år under et tv-interview fortalte at han har kontakt med flere dimensioner. Han virker ikke ligefrem som en type, der er motiveret af politisk ideologi.

“Som shaman er jeg en multidimensionel eller hyperdimensionel skikkelse, jeg kan modtage adskillige frekvenser af lys, der går ud over mine fem sanser. De tillader, at jeg kan se ind i højere dimensioner og finde disse pædofile, voldtægtsmænd, mordere, disse virkelig højtstående mennesker, der skjuler sig i skyggerne.” (Cit. fra EB.dk, 8. januar 2021)

(Qanon-shamanen Jake Angeli, 2020; Foto: Youtube)

Når ekstremismeforskerne skal forsøge at forklare islamisk terror, ender de ofte med at væve om terroristernes iboende oprørselement, der blev aktiveret af online-imamer. Terrorangrebet var kulminationen på en personlig tragedie, og havde i virkeligheden meget lidt med Koranen at høre. Tænk hvis man brugte samme forklaringsmodel her, hvor den giver mere mening. De her typer har meget lidt til fælles.

På højrefløjen spredes rygter om at det hele var iscenesat af den yderste venstrefløj, men jeg er endnu ikke stødt på noget der er værd at bringe her på siden. Eneste faktuelle bekræfter blot ovenstående forklaringsmodel. Det viser sig at videoen af det dræbende skud mod Asli Babbit blev filmet af John Sullivan under aliasset ‘Jayden X‘. Han var i Washington for at protestere imod Trump, og deltog efter eget udsagn for at dokumentere uroligheder. Der er ingen grund til at tro ham på ordet. Han har skabt ‘Insurgence USA’, hader det etablerede system, og samler penge ind for ‘creating a revolution’. Han hader også Trump, men forstår godt aktionen. Måske er oprøret det samlende aspekt, ikke trumpisme.

(John Sullivan, lige efter han havde filmet det dræbende skud; Foto: Twitter)

“Protesters weren’t really, like, trying to burn anything down, they weren’t really trying to break anything, their main motive was to make it into the chambers.” (Venstreradikale John Sullivan, KUtv, 7. januar 2021)

(John Sullivan på Twitter, 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116153/trackback

138 Comments »

 1. Jeg vil opfordre alle der mener at den demonstration ikke overvejende bestod af Trump-støtter om at se denne video og overvej igen, istedet for at falde for neo-konservativ grifting.

  https://banned.video/watch?id=5ff6857e00bac0328da8e888

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 12:59

 2. https://banned.video/watch?id=5ff6857e00bac0328da8e888

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 12:59

  God video. Men temmelig besynderligt hun først bliver dræbt, da der er kommet 4-5 swat-betjente til syne. Så ligner det en målrettet likvidering.

  Kommentar by tavsen — 8. januar 2021 @ 13:22

 3. Kommentar by tavsen — 8. januar 2021 @ 13:22

  Hun brød igennem en dør der tydeligvis var kraftig barrikaderet. Men ja politiet der stod bagvedhende, skulle nok have grebet ind lidt tidligere, istedet for at agere som Tour-guider for demonstranterne.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 13:44

 4. ->Tavsen og Kinesersnot. Frygteligt at se politdrabet af kvinden på videoen. Det virker som overdrevet voldsanvendelse mod en – såvidt jeg kan se ubevæbnet – kvinde, der givetvis skulle stoppes i sit forehavende om at smadre ruden i døren. Men ingen politifolk var akut truede, såvidt jeg kan se. Svært bevæbnede politifolk var desuden lige på trapperne.

  Kommentar by Amad — 8. januar 2021 @ 13:46

 5. Kommentar by Amad — 8. januar 2021 @ 13:46

  Jeg gider ikke se en video med vold og mord. Men har hørt om, at mord for åben skærm censureres eller at man herhjemme får besøg af politiet for at beskytte sørgende pårørende. Hvordan kan det så egentlig være, at politidrabet på kvinden cirkulerer frit rundt.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 14:15

 6. Enhver demonstration tiltrækker sære eksistenser, der har en egen dagsorden. Venstrefløjen påstår, at ekstremt voldelige meddemonstranter ikke repræsenterer dem, og her er det tydeligt, at en kugleskør, men ufarlig shaman bare øjner chancen for selv at komme i centrum (af universet). Fred være med det.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 14:21

 7. “Et forsøg på regeringskup”.. Haha, for helvede de ynkelige mainstream-medier.. Hvis man vil kuppe en regering møder man sgu da ikke op med en selfie-stang og vinterjakke.. – I stedet planlægger man det godt i forvejen, og møder op med en stort bevæbnet gruppe; hvilket der var intet af i DC i forgårs.. Min respekt for danske mainstream-medier har officielt passeret nulpunktet og er gået ned i -10. – Hvad er grænsen for deres manipulation af perspektiver? Tilsyneladende ingen. Dét vi så i forgårs var intet andet end bøvede og uorganiserede uroligheder. Man skal være meget dum, ideologisk eller løgnagtig for at fremføre at det var et decideret kupforsøg.. Skodmedier.

  Kommentar by Realisten — 8. januar 2021 @ 14:25

 8. Hvad med den der video, hvor eksplicitte Trump-støtter buher af dem, der prøver at tiltvinge sig adgang til Capitol og kalder dem Antifa. Har vi noget medie, der kan fortælle den historie, eller er alle medier hypnotiseret til at fortælle helt enslydende løgnehistorier.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 14:37

 9. Jake Angeli…..Hvis det glipper for ham i USA,s politik, vil jeg da gerne have ham til Dansk Politik, med de evner han har :-) :-) :-).
  Som Rasmus paludan har sagt på spørgsmålet om han er Nazist (National Socialist). Nej jeg er ikke Socialist :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2021 @ 15:04

 10. 2) og 3) Tusind tak for de video Kinesersnot. Håber De bliver gemt godt til eftertiden.

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2021 @ 15:10

 11. The Washington Post

  By Emma Brown

  January 8 at 15:08 Denmark Time

  
Dominion Voting Systems on Friday filed a defamation lawsuit against lawyer Sidney Powell, demanding more than $1.3 billion in damages for havoc it says Powell has caused by spreading “wild” and “demonstrably false” allegations, including that Dominion played a central role in a fantastical scheme to steal the 2020 election from President Trump.

  
For weeks, Powell has claimed that Dominion was established with communist money in Venezuela to enable ballot-stuffing and other vote manipulation, and that those abilities were harnessed to rig the election for former vice president Joe Biden. Her claims — though rejected by multiple judges and elections officials — have gained traction with many right-wing voters and with Trump himself, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Lirrekassemanden — 8. januar 2021 @ 15:15

 12. Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 14:37

  De kaldte alt hærværk for ANTIFA, fordi det er det Venstrefløjen gør og ikke noget Konservative gør. Ikke nødvændigvis fordi de var ANTIFA.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 15:15

 13. Det er selvfølgelig alvorligt det her, men det er fanme også sjovt, at se hvorledes de antidemokratiske højrerabiate loonies snubler rundt i begreber, ideologier og ja ikke mindst hinanden 🤣

  ‘Great patriots go home with love, remember this day for ever’

  Ps. 60+ højrerabiate antidemokratiske tosser anholdte 40 eftersøgt af FBI

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 15:17

 14. Kommentar by Lirrekassemanden — 8. januar 2021 @ 15:15

  Hvorfor poster du 3 dage gamle nyheder? Det var allerede ude i Mandags at advokaterne ville gøre dette idag.

  Var du forresten ikke blevet banlyst i denne måned? NotoriusUmulius?

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 15:19

 15. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 15:17

  Husk de 600 venstrerabiate terrorister i ‘WomensMarch’ der blev anholdt samme sted i 2018.

  https://abcnews.go.com/Politics/womens-march-protesters-call-end-family-separation-capitol/story?id=56240419

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 15:21

 16. Tjah, som videon fremviser render de ikke rundt og river Statshuer ned, eller smadre ting omkring sig vilkårligt som Venstreradikale, men ja det er trist. Som Kim tidligere har fremvist er det ikke første gang Kongressen er bestormet….Tidligere var det folk fra Venstrefløjen. Men ja trist når kongressen bestormes.
  Hvad Venstreradikale angår og Demokrati…..Behøver vel ikke at fremhæve Marxes Teorier om Proletariatets diktatur.

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2021 @ 15:23

 17. Tænker på den tidligere Video, som Kinesersnot fremviste.

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2021 @ 15:24

 18. De kaldes Antifa, fordi Trump-støtterne føler, at de opfører sig som Antifa, dvs. de har ikke noget med Trump-støtternes sag at gøre. Det er hele pointen, fordi medierne løgnagtigt kalder netop dem, som Trump-støtterne tager afstand fra, for Trump-støtter.

  Om de så er ægte Antifa eller ej, er ligegyldigt i den sammenhæng. Det er en gruppe, som Trump-støtterne tager afstand fra, men som medierne unisont lyver om.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 15:33

 19. Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 15:33

  Hvorfor har i så travlt med at give ANTIFA skylden, når det står klart at et overvældene flertal af dem der deltog åbenlyst var Trump-støtter.

  Du godt klar over de neo-konservative kun grifter ANTIFA, så de kan overbevise deres vælgerhav ang en kommende censur lovgivning….

  Du falder i med begge ben.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 15:37

 20. Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 15:33

  Faktum er at de mænd der indtog Capitol Hill, kæmpede for vestlige civilisation.

  Desværre så går der stadig længe, når typer som dig ikke tør indtage tabernes parti, selvom de åbenlyst gjorde det rigtige.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 15:40

 21. Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 15:37
  “Hvorfor har i så travlt med at give ANTIFA skylden, når det står klart at et overvældene flertal af dem der deltog åbenlyst var Trump-støtter.”

  Jeg giver netop ikke Antifa skylden. Jeg ser en video, hvor Trump-støtter buher og kalder en gruppe, der stormer Capitol, for Antifa. Hvad disse stormtropper ideologisk er, hvis de overhovedet er politiske, er mig ligegyldigt. Men Trump-støtter opfattes de ikke som af Trump-støtterne. Kun af medierne. Og sådan skabes en løgnehistorie.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 15:45

 22. Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 15:45

  Godt vi enige. De siger det “ANTIFA”-adfærd, ikke at de er ANTIFA. Og det gør de fordi det imod konservativ overbevisning at smadre det bestående.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 15:46

 23. Har nu fundet den video som viser at det tilsyneladende drab på den 35-årige militærpige var falsk flag, som nævnt af Iznogut. I hvert fald ser det i videoen ud til at negeren skyder på langs i stedet for mod pigen:

  https://www.brighteon.com/22375a2f-1f93-44fe-8fb5-4a2d0b27298c

  Ashli ​​Babbit ALIVE og WELL THE FALSE FLAG Shooting
  159182 visninger
  kanalbillede
  QAnon Official Channel
  Offentliggjort for 15 timer siden |
  Du er blevet SPILT. Kridt en mere til DeepState. Sheeple vil stadig tro, hvad de får at vide. I denne Slow Down and Stop Motion-video vil du med dine egne øjne være vidne til, at hovedstadspolitibetjenten svinger sin pistol i en anden retning inden du skyder.
  Ashli ​​Babbit “Højt sikkerhedsofficiel” med Air Force = CIA, hun arbejdede for CIA.
  Lad os se på denne FALSE FLAG FAKE SHOOTING.
  Capital Police Officer Gun ser ud til at være en Glock .45 kaliber = stor kugle, masser af magt
  Ashli ​​Babbit er en luftvåbenveteran i 14 år og er gift med mange venner, men alligevel er hun alt for sig selv, bryder et vindue og klatrer ind i Halls of Congress. Ingen mand, ingen venner. IKKE KØBER DET.
  Så her er de “rapporterede” fakta: Ashli ​​Babbit blev skudt en gang i NAKKEN. Ja, igen, IKKE KØBER DET. Der er IKKE meget plads i nakken, da det er skudt med en .45 cal. på tæt hold i nakken vil være MEGET MESSY, masser og masser af blod, sprøjtning og strømning. Men videoen viser meget lidt blod. Som et par små blodpakker eller blodkapsler.
  Lad os se på GUN, se på Shooter. Skytten retter pistolen mod pigen, MEN svinger derefter pistolen væk og vender lige ned ad gangen og fyrer den. Pistolen blev aldrig peget OP mod hendes hoved / hals.
  Okay, skyder skyder et skud. Ashli ​​falder derefter forsigtigt bagud og lander på sin polstrede rygsæk. At blive skudt tæt på med en .45 cal ville medføre mere reaktion og derefter give slip på vinduesrammen og falde bagud.
  Okay, Shooter er en hovedpolitibetjent, iført handsker, HVORFOR FORLADE han scenen? En politibetjent, der er involveret i en skydning, forlader IKKE stedet.
  Okay, hvad med Ashli ​​klatring. Ashli ​​klatrer gennem et knust vindue ind i kongressalerne, MEN Ashli ​​er omgivet af politibetjente bag hende, IKKE EN PRØVNING TIL AT STOPPE HEN
  Ashli ​​er skudt, disse politier tager straks kontrollen, men IKKE fjerner tøj, ingen forsøger at vurder såret, ingen trakeotomi, ingen HLR. Hvad disse politier gør er at råbe “Kom tilbage”, selv når en “borgermedicin” tilbyder.
  Hvor er kriminalscenen. Nogen bliver skudt og dør, det er en kriminel scene.
  Og hvad med fyren i den sorte frakke. Han blokerede bekvemt trappestolpen / banestangen, da Ashli ​​faldt baglæns. God ting, fordi denne søjle er lavet af marmor, og Ashli ​​kunne have ramt hendes hoved. Men efter at manden i de sorte frakker blokerer Ashlis fald, forlader han.
  Igen, hvor er alt blodet. Hvis du bliver skudt i nakken med en .45, vil du bløde MYE.
  Det er vigtigt at sige SE ALLE. Se videoen et par gange, og fokuser på forskellige mennesker.
  Ashli ​​er IKKE død .. du kan ikke dø af et pistolskudssår, hvis pistolen ikke blev rettet mod dig, da den blev fyret.
  Så du blev narret, sutter, spillede. Føler dig ikke dårlig Sheeple, DeepState har gjort dette i årevis … men ærligt talt blev denne dårligt handlet og henrettet.
  Åh, ja, endnu en ting … google Definitionen for ordet BABBIT

  Babbitt – [ˈbabət] – NOUN – NORTH AMERICAN:
  en materialistisk, selvtilfreds og konformistisk forretningsmand.

  Kommentar by perhag — 8. januar 2021 @ 15:46

 24. Kommentar by perhag — 8. januar 2021 @ 15:46

  Stop dig selv.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 15:48

 25. Kommentar by perhag — 8. januar 2021 @ 15:46

  Hun er ved at hoppe igennem rudden da hun bliver skidt. Hun står ikke stille. Pga hendes momentum, så kommer der ikke det der .45 knock-back som man påstår der vil være tilstede.

  tænk nu forhelvede selv.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 15:53

 26. Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 15:46

  Men det er jo ligegyldig snot du kommer med der. Vi som tilskuere, kan aldrig vide, hvor der foregår inde i tilfældige demonstranters hoveder. Det kan medierne heller ikke.

  Trumpstøtter tager afstand fra en gruppe, de ikke er enige med, og kalder dem derfor noget grimt. Pisse være med, hvad de kalder dem. Pointen er, at medierne ikke tager det op, men kalder dem, Trumpstøtter tager afstand fra, for Trumpstøtter. Og det er en forkastelig politisk aktivisme af medierne.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 15:55

 27. Hvem er Perhag? En nordmand? Sproget er ikke dansk. Ihvertfald er der mange underlige udtryk/sætninger/stavemåder.

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 15:58

 28. Kinesersnot

  Må sige den ucensorerede video Trumpisternes stormløb af kongressen du linker til er episk!

  Havde ikke set den raw før. Flere ting springer i øjnene. For det første som du selv siger mængden af stormtropper der TYDELIGVIS er Trumpister i form a MAGA folk, 1776’er, “Stop The steal” og Proud Boys er enorm!

  En anden ting der springer i øjnene er, at der TYDELIGVIS burde være langt over 100 anholdte nu!

  Det sidste og meget tydelige på den video er, at i tiden lige før Asli Babbit bliver skudt kommunikerer hun med en “Proud” Boy samt en eller anden vagt. Kommunikationen ender med, at “Proud” Boy smadrer vinduespartiet i døren og Asli hjælper en smule til lige før hun prøver, at kravle igennem. Vagten henvender sig på det tidspunkt til politiet/Blackwater der er på vej op af trappen bag dem, Babbit kravler halvvejs ind af det smadrede vindue og bliver skudt.

  “Proud” boyen bliver tydeligvis meget OVERRASKET da Babbit falder bagover på gulvet og han bliver nærmest tøset hysterisk da han ser blodet, han er faktisk på vej til, at løbe som en lille kujon!

  Sådan er Trumpister! Uanset om det er MAGA tosser, Proud Boys eller WHATEVER de kalder sig!

  Små tøsede antidemokratiske kujoner der vræler når de ikke får deres vilje, men stikker halen mellem benene når VIRKELIGHEDEN RAMMER med 200 km/t lige i SNOTTEN PÅ DEM!

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:02

 29. Det ligner et mord til forveksling. Eller en forbryderisk overreaktion, som stadig er et mord.

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 16:03

 30. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:02

  Den viser også at demonstrationen var langt mere fredelige end de “fredelige” BLM demonstrationer vi har set i løbet af sidste år.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 16:04

 31. Jack Achaius lyder til at være “np” eller nær familie.

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 16:05

 32. Jackasses fantasier og forestillinger kender ingen grænser. Ikke værd at beskæftige sig med.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 16:06

 33. kojunen til “Proud” boyen med brillerne er forhåbentligt anholdt. Mage til latterlige soy, der ikke magter at påtage sig ansvaret for sine handlinger endsige gennemføre hans antidemokratiske handlinger!

  Nøjagtigt som hans pisgule antidemokratiske inkompetente afgående “præsident” i øvrigt!

  Det der sker der ved den dør, er SIMPELTHEN ESSENSEN af Trumpisme og Donald Trump selv!

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:12

 34. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:12

  Hun bliver en martyr for frihed, det kan bruges fremadrettet.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 16:14

 35. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:12

  Hvem og hvor er Proud Boy med brillerne?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Lirrekassemanden — 8. januar 2021 @ 16:14

 36. (CNN) – White House counsel Pat Cipollone is considering resigning, a source familiar with his thinking tells CNN. Since the election, he had considered multiple times but has been urged to stay for the good of the country by members of the Senate and the Cabinet.

  Alle forlader Det Orange Monster og efterlader ham ensom og forladt i Det Ovale Værelse, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Lirrekassemanden — 8. januar 2021 @ 16:16

 37. Kinesersnot

  “Hun bliver en martyr for frihed, det kan bruges fremadrettet”

  Du bliver nok voksen engang…

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:19

 38. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:19

  Man kan godt være voksen, uden at være venstreradikal som dig.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 16:21

 39. “Proud” boyen der smadrer en dør sammen med Babbit inden hun bliver skudt i videoen fra stormningen af kongressen.

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:21

 40. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:21

  Prøver du virkelig at fremstille denne “Proud Boy” som svag, efter der lige er blevet åbnet ild imod dem?

  LOL

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 16:24

 41. Man er ikke voksen når man ævler om antidemokratiske martyrer der kan bruges fremover for frihed!

  Det er sådan noget infantile islamister der tror på himmelnisser og sammenligner frihed med antidemokrati også ævler om.

  Er du islamist kinesersnot?

  PS. Som socialdemokrat anser jeg ikke mig selv som venstreradikal. At du gør bette rabiate taber er fint med mig😘

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:29

 42. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:29

  De var på Capitol Hill, som så mange andre demonstranter før dem. De brændte ikke lortet ned.

  Jeg tror på det gode gamle koncept heltemod, i vestlige samfund er disse helte altid blevet hyldet. Har du set Les Miserables, jeg ser denne demonstration som noget lign.

  Du skal lige oppe dig, jeg er altså ikke så fladpandet som du går rundt og tror.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 16:31

 43. Debatterne her hos UP er kørt af sporet. Men det er vel også hensigten med de flere og flere underlødige kommentarer. Gætter på at der bliver langt mellem læserne, hvis det fortsætter.

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 16:34

 44. Så lukker vi ned igen i DK for rejser og personer der vil ind i landet…

  Samtidig skærper man ifølge TV 2s oplysninger indrejserestriktionerne, således at det i udgangspunktet kun er personer med et anerkendelsesværdigt formål, og som kan fremvise en negativ coronatest, der maksimalt 24 timer gammel, som kan komme ind i Danmark. Et anerkendelsesværdigt formål kan for eksempel være, at man har arbejde eller familie i Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Lirrekassemanden — 8. januar 2021 @ 16:34

 45. Kinesersnot

  Nu er jeg voksen og har været udsat for lidt af hvert! Enhver voksen person kan se den “Proud”boy er en bette kujon der ikke lige havde gennemtænkt sine handlinger!

  Babbit var næppe en kujon, men havde næppe heller tænkt over sine handlinger og det kostede hende livet.

  Jeg er dog overbevist om, at hun udemærket var klar over, at revolutioner koster liv. Det er tydeligt det var nyt for den vattede soyboy i sin Fred Perry polo!

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:36

 46. Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 16:34

  Alle kommentarer i denne tråd har relation til hændelsen undtagen en fra dig og to fra NotoriusUmulius.

  Måske i skulle kigge jer selv i spejlet.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 16:36

 47. Det ser ikke ud til at hun har noget med smadringen af Døren angår. Hun er på vej op af trapperne. Om det er Proud Boy der smadre døren ved jeg ikke,…men bevares det kan da godt være. En ting er sikkert. Demonstranterne der er til stede lader Politiet komme til.
  Jack Ass…manipulere efter sit humør. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2021 @ 16:37

 48. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:36

  Jeg tror ikke de regnede med at politiet ville åbne med ild, nu hvor de var blevet ført igennem 4 barrier af politiet udenfor, inden de kom på Capitol Hill.

  Men udover det vil jeg gerne indrømme at de har patrioter er lidt dumdristige, det set før med dette “crowd”.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 16:38

 49. Revolutioner kræver liv…. Ja Jack Ass…..Revolutioner ligger ikke til dem du kalder -Højreradikale-. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2021 @ 16:40

 50. De har det med at støtte sig til Demokratiet,….og det er (uanset hans personlighed, som jeg må inddrømme er narcisistik) heller ikke Trumfs klage. Han mener afstemningen blev manipuleret elektronisk….Læs lars Hedegaards redegørelse i snaphanen.

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2021 @ 16:44

 51. (Hvordan har socialdemokratiet lukket ham ind???) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2021 @ 16:48

 52. Det er jo tydeligt, at “Proud” Boy og Babbit har en kommunikation med vagten/kustoden eller hvad han er omkring den låste dør. Derefter stiller den lille naragtige kojun sig op og siger et eller andet imod de andre hvorefter han begynder, at smadre døren. Vagten kommunikerer kortvarigt med politiet/blackwater folkene på vej op af trappen.

  Seriøst hvad havde de regnet med, den dør blev tydeligvis ikke åbnet af en grund. Men de skulle liiiiige videre og ikke mindst skulle den lille Proud Boy kujon vise sig. Men ja Babbits rolle i, at smadre døren er nærmest ikke eksisterende men hun var åbenlyst klar over, at det ikke bare var en dør man igennem.

  Hun blev det ihvertfald!

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:51

 53. EN dør man gik igennem…

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:53

 54. Du er jo HELT blæst Michael Unna tag ud til Gravers og kule nogle kartofler, men hold lidt igen benzoerne makker!

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:56

 55. President Trump Won’t Attend Joe Biden’s Inauguration

  BY JONATHAN LEMIRE AND ZEKE MILLER
  4 mins ago

  WASHINGTON (AP) — President Donald Trump says he won’t attend President-elect Joe Biden’s Inauguration on Jan. 20. He will be the first incumbent president since Andrew Johnson to skip his successors inauguration.

  In a Friday tweet Trump said, “To all of those who have asked, I will not be going to the Inauguration on January 20th.”

  Trump offered no clues for how he would spent his final hours in office.

  Biden will become president at noon regardless of Trump’s plans.

  THIS IS A BREAKING NEWS UPDATE. AP’s earlier story follows below.

  WASHINGTON (AP) — With 12 days left in his term, President Donald Trump has finally bent to reality amid growing talk of trying to force him out early, acknowledging he’ll peacefully leave after Congress affirmed his defeat.

  Trump led off a video from the White House Thursday by condemning the violence carried out in his name a day earlier at the Capitol. Then, for the first time on camera, he admitted his presidency would soon end — though he declined to mention President-elect Joe Biden by name or explicitly state he had lost.

  “A new administration will be inaugurated on Jan. 20,” Trump said in the video. “My focus now turns to ensuring a smooth, orderly and seamless transition of power. This moment calls for healing and reconciliation,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Lirrekassemanden — 8. januar 2021 @ 16:58

 56. >12:59 Kinesersnot
  Jo,men der var altså nogen med antifa t-shirts. Så det kan være republikanske ballademagere. desuden er antifa,selv om Creepy paedo-Joe kalder antifascism en idé,og ikke en terrororganisation et tilfælde af unge fattige,som ser sine snit til at bekæmpe “onde” mennesker=vi fæle nationalister. Som er blevet påpeget af andre: Når fascisme viser sig næste gang,vil den være forklædt som antifascisme.
  Det eneste man kan sige lige nu,er: Mon ikke.
  >Jack-ass
  Skal du ikke vende tilbage til dit billed blad og din fjernsynsskærm?
  >Alle andre: Undskyld jeg fodrer spammeren.

  Kommentar by Nielsen — 8. januar 2021 @ 17:03

 57. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:51

  Ja det står klart at den var barrikaderet således, at det betød “Hertil og ikke længere”.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 17:04

 58. Det er trist at se en socialdemokratisk partisoldat udstille sig selv. Man mister helt respekten for Socialdemokratiet, hvis det står så sløjt til. Det forklarer også dette surrealistiske forsvar for Frederiksens grundlovsbrud, og ditto angreb på Støjberg. Og tilsvarende manipulative tilgang til amerikansk politik. Socialdemokratiet der engang blev betragtet som en bærende søjle i samfundet, er i dag reduceret til jackassers hærgen i div debatfora.

  Kommentar by traveler — 8. januar 2021 @ 17:07

 59. “Han har skabt ‘Insurgence USA’, hader det etablerede system, og samler penge ind for ‘creating a revolution’.”

  Jeg hader også det “etablerede system”, da det er Anti-Hvidt, Anti-Nationalt, Anti-Traditionelt, Anti-Kernefamilie etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. januar 2021 @ 17:24

 60. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 16:51

  Se denne video ifølge dette vidne, som du også kan se helt fremme så var de blevet advaret af Secret Service, men det hørte kvinden åbenbart ikke.

  https://streamable.com/lq15sg

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 17:24

 61. AFSTEMNING

  Hvad mener du om, at Trump ikke deltager ved Bidens indsættelsesceremoni?

  GODT ✅

  eller

  SKIDT ❌, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Lirrekassemanden — 8. januar 2021 @ 17:28

 62. Folk på højrefløjen må holde op med blindt altid at støtte “lov og orden” og politiet.

  Man bør kun støtte “lov og orden”, hvis lovene er pro-danske og den bestående “orden” er pro-dansk.

  Man bør således ikke støtte et politi, som gennemtvinger “lov og orden”, som er imod etniske danskeres interesser.

  Når den bestående orden er anti-national er det skadeligt for folket at være konservativ.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. januar 2021 @ 17:45

 63. Lirrekassemanden — 8. januar 2021 @ 17:28:

  Deltagelse i en indsættelsesceremoni vil blive betragtet som en anerkendelse af ceremoniens indhold og betydning. Trump ville derfor (endnu engang) forråde sin base, hvis han deltog.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. januar 2021 @ 17:48

 64. Meget fin artikel på Blæseren Lord Lolland. Jeg opdagede kun 2 fejl. Og du plejer ellers at strø om dig med dem.

  Kommentar by Anonym — 8. januar 2021 @ 17:53

 65. Meget fin artikel på Blæseren Lord Lolland. Jeg opdagede kun 2 fejl. Og du plejer ellers at strø om dig med dem.

  Kommentar by Nielsen — 8. januar 2021 @ 17:53

 66. Kommentar by Lirrekassemanden — 8. januar 2021 @ 17:28
  GODT for det betyder forhåbentligt at løgnertossen rusker tremmer og dermed er forhindret ;-)

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 8. januar 2021 @ 17:56

 67. www. bitchute .com/video/1UPp3ruabZ2C/

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 18:24

 68. Kommentar by Peter Nielsen — 8. januar 2021 @ 17:45

  Det derfor Macron og bl.a Lars Løkke Rasmussen har italesat patrioter som folk der følger regeringens-linje.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 18:30

 69. Nååh du er muhammedaner Jack Ass. så kan jeg bedre forstå det :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2021 @ 19:05

 70. 63) Han har jo tilkendegivet (Trumf) at ham mener valget blev manipuleret stemmemæssigt. Så ville det være hyklerisk for ham at deltage. – Dam if you do. Dam if you dont- :-)

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2021 @ 19:12

 71. Sidste af min kommentar går også til 61).

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2021 @ 19:14

 72. Kan I forresten huske dengang Statsministeren Fogh fik hældt rød maling over sig i Folketinget? Der var også burhønsehappeningen.

  Har desværre ikke fulgt nok med i optøjeret ved Capitol Hill, men DR1 mente at Trumf til sin tilhængere sagde…You got to fight like hell…- Kan det bekræftiges herinde fra anden side?

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2021 @ 19:19

 73. ALLE! Der er blevet forledt til, at tro Trump kunne blive præsident den sidste måned må føle sig godt voldbollet i røven, hvis da altså ikke de ønskede en revolution!

  Dan Crenshaw republikansk kongresmedlem sætter lige Trump og alle de republikanerne i senatet og kongressen samt de medier der har bildt folk ind, at der var NOGENSOMHELST mulighed for, at resultatet kunne falde ud til Trumps fordel på PLADS!

  De har løjet overfor de stakkels MAGA tosser i over en måned! Der var INGEN MULIGHED OVERHOVEDET for, at resultatet kunne omgøres SELV I HØJESTERET!

  Det ville simpelthen stride imod forfatningen, altså den forfatning Trump og narresutterne siger DE VIL BESKYTTE 😆

  Prøv og se FOX News bimboen i hovedet da realiteterne går ind på lystavlen 😁

  https://youtu.be/XUP30p_mUV8

  Crenshaw fremførte det samme i kongressen! Vis mig gerne EN ENESTE forfatningskyndige der har modsat sig Crenshaws statement!

  Bylderbæen render ned af ryggen på alle der tror Trump kunne fortsætte uden kup eller revolution same same!

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 19:40

 74. Prøver lige en Naturligumulius-post:

  “Given the options at the time, it seemed like rolling the dice on Trump beat the alternative. Hindsight is 2020 (heh) and after seeing this final disavow from the great huge orange faggot after he got his own fucking supporters killed again I honestly regret voting for him. I have never in my Goddamn life seen something so cowardly, so disgusting as a man disavowing people that literally bled to death on a flag with his name on it. There is no level of torture strong enough for this kind of dishonorable, reckless disregard for the lives of people loyal to you. Honestly I can’t recall any betrayal in history like this, everyone expects politicians to lie, but to hold a fucking rally and then disavow your own supporters when they go and do the very thing you told them to do?! To get them killed and not even say their names?

  I hope every libtard in America gets their wish and Trump is arrested and has the full weight of globohomo thrown at him.”

  Kommentar by Børge-Muhammed — 8. januar 2021 @ 20:19

 75. DER ER JO OGSÅ mange danske politikere som taler om at de vil kæmpe for noget, uden at mene det bogstaveligt. Og de fleste fodboldkampe foregår da uden sværd og spyd, og uden krudt og kugler. Så at sige at Trump har opfordret til vold og blodsudgydelse, det er nok mest løgn og et forsøg på at bagtale ham.

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 20:24

 76. 75). Ja det var DR.1, som citerede fra en journalist…Jeg har ikke set en konkret video fra TV-udseendelse, som nagler ham til opfordring til vold 6 Januar.

  Kommentar by Michael Unna — 8. januar 2021 @ 20:41

 77. HVAD VALGSVINDEL ANGÅR, HAR HODJA FREMLAGT VIDEOER I MASSEVIS som fortæller at der er blevet svindlet med både smartmatic maskiner, union computere, brevstemmer, manuelle optællinger, udelukkelse af republikanere som valgobservatører osv. Tilsyneladende er der foregået omfattende, massiv og systematisk valgsvindel. Eller vil nogen påstå at alle disse videoer om valget er vildledende? Flere af dem synes at fremlægge KLARE BEVISER.

  Og hvorfor skriver nogen at Trump er et orange monster? Cirka 75 millioner amerikanere betragter ham som den bedste præsident i mange år. Biden kunne kun samle ganske få tilhørere, 10-200, og Kamela Harris risikerer at blive USAs værste præsident nogensinde. Trump kunne samle 100.000 tilhørere ad gangen.

  Nu mener mange at USA fremover vil blive domineret af kommunister, feminister og pladderhumanister.

  Sverige viser os hvad det ender med: kaos, anarki, hverdagsterror og guerilla-krig mod den oprindelige befolkning, samt kommuner som går fallit på stribe, velfærds- og sundhedskollaps, boligmangel, hjemløse pensionister, opløste familier, frygt og ufrihed, rædsel og elendighed.

  NEDSKYDNINGEN AF KVINDEN kan vel vanskeligt betegnes som andet end en hæslig forbrydelse.

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 20:42

 78. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 19:40

  Dan Crenshaw er ligeglad med det amerikanske folk, for ham betyder zionisternes lobbyisme mere. Fedt at se du stoler på meget på en krigsgal neokonservativ.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 20:44

 79. Hvorfor er så mange uvillige eller ude af stand til at skrive på dansk i en dansk blog?

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 20:46

 80. MEGET MÆRKELIGT: En hel stribe af indlæg var forsvundet i flere minutter? Teknisk uheld eller hacker-sabotage?

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 21:11

 81. @Jack Archaius
  Trump kæmpede ihærdigt for at forblive ved magten og han var meget tæt på at gennemføre kuppet, men der var i sidste ende en lille håndfuld Republikanere som blokerede ham ved at stå fast på, at deres loyalitet var til USAs vælgere og til loven, og ikke til ham. Havde han fået tippet de få dominobrikker mere var diktaturet i hus.

  Kommentar by Zatopek — 8. januar 2021 @ 21:19

 82. Så USA korrespondet Jesper Steinmetz i Tv2 Nyhederne kl.19. Han var mere objektiv, end han plejer at være. Han nævnte bl.a at nogen fra det særlige politi, Capitol Police, havde lavet selfies med nogle af demonstranterne, der var brudt igennem.

  Kommentar by Amad — 8. januar 2021 @ 21:49

 83. Zatopek

  Sådan er det, men det kan du ikke forklare til højrerabiate antidemokratiske revolutionære ekstremister. Sådan er det bare 🙄

  Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 21:53

 84. Spot on Realisten 14:25. “Et forsøg på regeringskup”.. Haha, for helvede de ynkelige mainstream-medier.. Hvis man vil kuppe en regering møder man sgu da ikke op med en selfie-stang og vinterjakke..”

  Kommentar by Amad — 8. januar 2021 @ 21:57

 85. Kommentar by Jack Achaius — 8. januar 2021 @ 21:53

  Hvilken gruppe har meldt ud der ville være kup?

  Det eneste der taler om kup er medierne, i et forsøg på at spinne historien.

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 22:15

 86. https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE12677603/pelosi-vi-maa-forhindre-at-trump-beordrer-et-atomangreb/

  JP svælger i løgnehistorier og tilsvininger´af Trump.
  Den skøre gamle Kælling Pelosi tror Trump vil føre Atomkrig.

  Det var ikke Trumpstøtter der invaderede det hvide hus. De fredelige Trumpstøtter blev infiltreret af Antifa, og Politiet lukkede nogen af dem ind.

  Jake Angeli er bevislig fra Antifa.

  Kommentar by Charles — 8. januar 2021 @ 22:24

 87. VI BLEV BETALT FOR AT DEMONSTRERE, er blot een af mange videoer som tyder på at det er “Demokraterne” som ikke har rent mel i posen. Se NTD tv og hodja, om hvem der kupper og snyder hvem. En lang række af amerikanske iagttagere og dokumentarister mv. beretter om hvad der sker i USA. Og deres vidneudsagn og udmeldinger er i skarp modsætning til hvad DR, tv 1+2 og Pølletiken fortæller.

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 22:25

 88. Grådigt EU hjælper Kina med at erobre verden. (Biden og Kamela vil gøre det samme)

  EU vil forbyde jagt og lystfiskeri i Danmark.

  EU vaccinations skandale.

  EU og Merkel ønsker at Danmark skal være et multi-kulti land der modtager og forsørger flere millioner afrikanere og arabere. (Kalergi-planen og Marokko-traktaten)

  EU er tilsyneladende ikke bekymret over at Iran er på vej til at udvikle atombomber…?

  EU vil have flere penge fra Danmark fremover.

  Russisk gas strømmer ind i Danmark.

  Fornuft eller klima-idioti?

  Vores sundhedsvæsen rasler nedad i kvalitet. Stor deroute.

  Se nettet og Prager U.com. Læs “Danmarks vejr i 100 år”.

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 22:55

 89. https://banned.video/watch?id=5ff63502f23a18318ceb28a7
  WARNING! GRAPHIC VIDEO – Female Trump Supporter Executed by Capitol Security

  Kommentar by Charles — 8. januar 2021 @ 23:09

 90. # 89: The Resistance video.

  (Perhag påstår det er et fup-nummer. Hvor i alverden har han det fra? Er påstanden et udslag af fuldskab eller andet?)

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 23:24

 91. Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 23:24

  Der er altid folk der leder desperat efter flaseflags

  Kommentar by KineserSnot — 8. januar 2021 @ 23:29

 92. Det vigtigste er uanset hvad, at den inkompetente antidemokratiske orange lyveabe kun fik 4 år, tabte popular vote to gange og det republikanske flertal i senatet.

  Inden længe er det pinse og Melania er tabt også 🤣

  Kommentar by Jack Achaius — 9. januar 2021 @ 00:01

 93. 1. KineserSnot
  her er en ny
  https://banned.video/watch?id=5ff8dabb0429ec3746005f52

  Patriots Stop ANTIFA (In Disguise) From Breaking Windows At DC Capitol
  Footage from outside the Capitol shows ANTIFA with makeshift Pro-Trump garb attempt to smash windows and stopped by Patriots.

  Patrioter stopper ANTIFA (i forklædning) fra at bryde vinduer op ved DC Capitol
  Optagelser uden for Capitol viser ANTIFA med provisorisk Pro-Trump-klædedragt i forsøg på at knuse vinduer og stoppet af Patriots.
  ————————————————————————————————————-

  Et meget stærkt bevis på at det IKKE er Trump-Støtter der er galt med. Men Antifa-Svinene.
  Ligeledes i Danmark.

  eks. Ja. For Stram Kurs ville Indenrigsministeriet ikke være med til en omtællingen.

  Det lugter.

  Det gør det også her, Da samme ministerium sagde at Stram kurs havde svindlet sig til vælgererklæringerne. Hvad med Klaus Riskjær. Nåe nej, det tales der ikke om. (Indelysende)
  Her kan der ikke svindles overhovedet, da det er via NemID dette skal gøres.

  For mig at se er Demokrater, både her og i USA Storsvindlere, hvor selv Torsen og Bagger kommer til kort.

  Kommentar by Charles — 9. januar 2021 @ 00:02

 94. Kommentar by Charles — 9. januar 2021 @ 00:02
  Du er en vaskeægte tosse

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 9. januar 2021 @ 01:06

 95. >Kinesersnot 18:24
  https://www.bitchute.com/video/nWsTS0xEyYj6/

  Kommentar by Nielsen — 9. januar 2021 @ 01:13

 96. KAN DET TÆNKES at PHR er en vaskeægte socialdemokrat eller asocialdemokrat?

  Astrid Krags beskyldninger mod SK synes at være løst funderede.

  Men at træffe vidtgående politiske beslutninger på et meget tyndt grundlag, i strid med grundloven m.m. og i strid med danskernes interesser, er blevet moderne og ret normalt i de senere år.

  Men vælgerne sover videre, og så betyder det nok ingenting? Det vigtigste er vel at Danmark bliver til en humanistisk stormagt.

  Vi skal jo helst indhente Sverige.

  Kommentar by BENT A — 9. januar 2021 @ 01:43

 97. (Perhag påstår det er et fup-nummer. Hvor i alverden har han det fra? Er påstanden et udslag af fuldskab eller andet?)

  Kommentar by BENT A — 8. januar 2021 @ 23:24

  Jeg forsøgte bare at undersøge oplysningen fra Iznogut at drabet var falskflag og fandt en video hvor man kan se en neger i uniform holde et skydevåben og dreje det i en anden retning før han skyder. Eksperter i skydevinkler og ballistik tror jeg vil nå til samme resultat som i teksten under videoen bragt af en Q-Anon-tilhænger.

  Personligt tror jeg ikke på Q-Anons forudsigelser, især ikke at man bare kan stole på planen, men det faktuelle plejer bevægelsen vist at have godt styr på.

  Oversættelsen af teksten under videoen leveret af Google Oversæt tror jeg ikke er norsk men kunne være bedre dansk. Heldigvis har den ikke lært at censurere som selve søgemaskinen fra Google, som er totalt uanvendelig til at finde information om amerikansk valgsvindel og Plandemien.

  Kommentar by perhag — 9. januar 2021 @ 01:44

 98. Glem det amerikanske demokratiske helvede. Her i Mohammedanmark har det kommunistiske google/youtube censureret en video fra dkdox.tv fordi den handlede om danskernes rettigheder overfor vores landsforræder folketing – DET ER HELT SINDSSYGT.

  https://www.youtube.com/watch?v=8ZfSPGX3Kpc

  Kommentar by piphans — 9. januar 2021 @ 02:16

 99. https://nationsinaction.org/2021/01/press-release-voter-fraud/

  Kommentar by Nielsen — 9. januar 2021 @ 02:18

 100. piphans — 9. januar 2021 @ 02:16
  Det bliver meget værre endnu.

  Kommentar by Hagmann — 9. januar 2021 @ 05:05

 101. Det går stærkt nu.
  Den “rigtige” kandidat er nu på plads i usa og dermed er den sidste sten fjernet.
  Motorvejen er nu pivåben.

  https://www.breitbart.com/tech/2021/01/08/twitter-permanently-bans-president-donald-trump/

  https://www.breitbart.com/tech/2021/01/08/google-blacklists-parler-app-from-play-store/

  Kommentar by Hagmann — 9. januar 2021 @ 05:18

 102. nødvendigt at skyde den første for at afskrække 2-9999,

  Kommentar by A — 9. januar 2021 @ 05:29

 103. :-D https://www.youtube.com/watch?v=hrBq1fCRhZA

  Kommentar by Nielsen — 9. januar 2021 @ 07:07

 104. HVIS MAN KAN SLIPPE GODT FRA AT SVINDLE MED VALG, er folket jo sat uden for indflydelse, er parkeret ude på et sidespor, er gjort til betydningsløse statister, er gjort til stemmekvæg som etablissementet siden kan gøre til malkekvæg og slagtekvæg.

  For den brede befolkning er det en dødsensfarlig udvikling, og den vil næsten 100% sikkert føre til gangstervælde og folkefjendsk diktatur.

  Derfra er der ret sandsynligt ikke udsigt til bedre tider før om 100 år, 500 år eller aldrig. For har forbryderiske magthavere først fået sig selv installeret, kan de med moderne højteknologisk overvågning kontrollere samtlige borgere døgnet rundt og året rundt.

  Her i Danmark er det sidste nye at man ikke kan spille for 10, 20 eller 50 kr. tips eller oddset, uden at staten skal kigge borgeren over skulderen, og have oplysning om navn, adresse, alder, udseende (foto), indtægter/lønforhold, bankkonto og nemid. Oveni kan Danske Spil snuse i utallige andre oplysninger i statens registre. Hertil udsættes borgeren/spilleren for ubehøvlet mistænkeliggørelse, og skal lade sig underkaste en masse nye regler.

  I 70 år har man klaret sig uden dette totalitære set-up, men nu skal borgeren gøres til en ussel retsløs undersåt. End ikke en bagatelgrænse har man kunnet finde ud af.

  Det nye system kan misbruges på talrige måder. Og det er vel kun begyndelsen til et BIG-MOTHER-WATCHES-YOU system hvor danskere ikke kan bøje en lillefinger, spise en bøf eller sige nogetsomhelst, uden at staten registrerer det.

  Se iøvrigt hvordan der igen og igen sløses med strengt private oplysninger om danskerne, med identitets-tyverier, indbrud, hjemmerøverier og udsugning af privates økonomi til følge.

  Oveni igen kommer at borgere kan blive ofre for computer-fejl, IT-nedbrud, fejltastninger, misforståelser, hacking og meget andet.

  Tvangsdigitaliseringen har mange skyggesider.

  (og Sundhedsplatformen er endnu en IT-skandale. Og iflg. overlæger har den medført adskellige dødsfald)

  Kommentar by BENT A — 9. januar 2021 @ 08:01

 105. # Nielsen, 102, kl. 7.07: interessant video. Også Hagmans.

  Kommentar by BENT A — 9. januar 2021 @ 08:07

 106. Nå, det var nu mere 99, kl. 02.18 der er interessant. Nations in action.

  Kommentar by BENT A — 9. januar 2021 @ 08:11

 107. Hvad hvis det var en neger, der var blevet skudt? Nu var det bare en hvid kvindelig eks soldat.
  Der var skrevet om sprængstof.

  Kommentar by Islamarebad — 9. januar 2021 @ 08:32

 108. The Pledge of Allegiance to the Flag After 01/20/21:
  “I pledge allegiance to the Flag of the United BananaStates of Kamalarica, and to the Banana Republic for which it stands, one Nation under Mammon, divisible, with liberty and justice for all investment capital,”

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. januar 2021 @ 08:42

 109. Både Klaus Wivel og Martin Krasnik gør et stort arbejde for at forvirre, forurene og piske en stemning op.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. januar 2021 @ 08:50

 110. Og LIREKASSE er kun med et R!

  Kommentar by Hul igennem? — 9. januar 2021 @ 08:52

 111. Hul igennem? — 9. januar 2021 @ 08:52

  Sæt et K foran den italienske sparebøsse

  Radikale har stadig en løgnhals som formand M/K

  Kommentar by tavsen — 9. januar 2021 @ 09:01

 112. DOWNFALL OF TWITTER?

  Trump skabte succesen, så det bliver spændende at se, om platformen kan fortsætte den. Mennesker vil altid søge hen, hvor trafikken er størst.

  Kommentar by tavsen — 9. januar 2021 @ 09:04

 113. “You know, to just be grossly generalistic, you could put half of Trump’s supporters into what I call the basket of deplorables. Right?” Clinton said. “The racist, sexist, homophobic, xenophobic, Islamaphobic—you name it. And unfortunately there are people like that. And he has lifted them up.” She said the other half of Trump’s supporters “feel that the government has let them down” and are “desperate for change.”
  “Those are people we have to understand and empathize with as well,” she said. (TIME 10.SEPTEMBER 2016)

  Kommentar by Amad — 9. januar 2021 @ 09:04

 114. “Trump’s supporters into what I call the basket of deplorables”

  Den var så grov, at kun en Demokrat kunne slippe godt fra den. Takket være MSM’s meningsmonopol

  Kommentar by tavsen — 9. januar 2021 @ 09:23

 115. Kommentar by Hagmann — 9. januar 2021 @ 05:05
  Du har fuldstændig ret. Så lige at commie google/youtube har fjernet Rudy Giuliani’s video fra i aftes bare fordi han viste at voldspsykopaterne fra præsident Trump marchen var antifa terrorister forklædt som præsident Trump støtter.

  Kommentar by piphans — 9. januar 2021 @ 09:28

 116. Til helvede med de røde svin.

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2021 @ 09:37

 117. Støt en troll, gi’ en gummicelle https://www.bt.dk/nyheder/forskning-folk-der-troller-paa-internettet-har-disse-to-uhyggelige-karaktertraek

  Kommentar by anno — 9. januar 2021 @ 09:41

 118. De røde har travlt nu, selv her på Uriasposten, hvor der varmes op til One World Order diktatur.

  Facebook og andre kommunist styret sociale medier blokere USA´s præsident – det har de røde svin ingen problemer med, tværtimod synes de det er fedt at kun deres egne har taletid på medier.

  BT havde her til morgen en undersøgelse, hvor langt størstedelen svarede JA til, om det er en god ide at censurere Trump på fx Twitter

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2021 @ 09:53

 119. Er der ikke nogen der kan lave et plug-in, så snot, lirekasse og Jackoffs kommentarer bliver usynlige?

  Kommentar by Træt — 9. januar 2021 @ 10:28

 120. https://www.friatider.se/stasiveteran-ska-sk-ta-censuren-t-facebook
  Publicerad 16 september 2015

  Kom ikke og sig, kuppet mod Trump ikke var planlagt, sammen med knægtelse af ytringsfriheden.

  Hetzen mod Trump i hele valgperioden, censur på Facebook o.s.s.
  alt sammen planlagt af de røde svin. Regeringen farver hele verden rød, og forbyder al udrejse. jow, jow, det kører for de røde svin

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2021 @ 10:44

 121. Clinton “Trump’s supporters into what I call the basket of deplorables”

  TÆNK hvis Trump havde sagt det, så ville den røde fråde have kogt over. Det ville have været det ultimative bevis på hans ækle menneskesyn.

  Deres forudsigelser på alle de krige, han ville starte, når han fik adgang til atomknappen. Er det virkelig rigtigt, Pelosi ikke selv er klar over, at hun som speaker of the house selv også skal trykke på knappen sammen med præsidenten?

  Kommentar by tavsen — 9. januar 2021 @ 10:58

 122. k.m. — 9. januar 2021 @ 10:44

  Ja, hun har svært ved at skjule, hvor rød hun er. ;-)

  Kommentar by tavsen — 9. januar 2021 @ 11:01

 123. 10januar 2018 skrev Washington Post :Fact Checker
  Analysis
  President Trump has made more than 2,000 false or misleading claims over 355 days

  Det er mere end uhyggelig, at den flok anonyme snothvalpe gennemgår Trump sociale posteringer, og dømmer sandt eller falsk.

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2021 @ 11:13

 124. Bent A @1558
  Perhag er neppe norsk, det merkelige språket hans er nok heller et resultat av direkte bruk av goolag translate.
  I tiden som kommer er demokratenes uforsolige hat mot deres 75+ millioner motstandere også deres største svakhet, og det som kan dytte USA utenfor stupet fullstendig.
  «Vi står på kanten av stupet, nå gjelder det å ta et stort skritt fremover…»

  Kommentar by Oslo/Norge — 9. januar 2021 @ 11:40

 125. BENT A: sorry ar jeg glemte dine store bokstaver…
  Her i Oslostan er heldigvis snøen kommet, så jeg kan gå på ski, noe som er særs gunstig for meg all den tid gymmen er koronastengt.
  Stay strong 😷

  Kommentar by Oslo/Norge — 9. januar 2021 @ 11:49

 126. >Charles m.fl
  Det er muligt at Jake Angeli er en fornuftigt tænkende person jvf en video du linkede til. Men når han omgiver sig med mødeterrorister fra antifa,er han i mine øjne særdeles suspekt. Hvad enten han kan se federal reserves forbrydelser eller ej.
  Der var en fin svensk video om overstatslige myndigheder og organisationer. Og senest har Vernon Coleman lavet en hel del god journalistik.
  At vi benævnes vaskeægte tosser af nimcompoops som Per Henrik Rasmussen eller Jackass,viser os at vi har fat i noget.
  >Michael Unna
  Jeg har ikke hørt andet fra Trump (uden f) end at støtter skal afstå fra vold.

  Kommentar by Nielsen — 9. januar 2021 @ 12:13

 127. 124) Tak. Undre mig ikke hvis DR lyver. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 9. januar 2021 @ 12:16

 128. 99 02:18
  Stor tak til Nielsen fr at henvise til nationinaction.org. Her kommer sandheden frem.

  Kommentar by Tim Pallis — 9. januar 2021 @ 12:41

 129. 90. Bent A
  Vil Perhag stole på løgn og bedrag må han da gerne, for videoen er beviser på at Antifa tiltvang sig adgang.

  Perhag har ikke set denne her:
  https://banned.video/watch?id=5ff8dabb0429ec3746005f52

  Patriots Stop ANTIFA (In Disguise) From Breaking Windows At DC Capitol
  Footage from outside the Capitol shows ANTIFA with makeshift Pro-Trump garb attempt to smash windows and stopped by Patriots.

  Patrioter stopper ANTIFA (i forklædning) fra at bryde vinduer op ved DC Capitol
  Optagelser uden for Capitol viser ANTIFA med provisorisk Pro-Trump-klædedragt i forsøg på at knuse vinduer og stoppet af Patriots.

  Et meget stærkt bevis på at det IKKE er Trump-Støtter der er galt med. Men Antifa-Svinene.
  Ligeledes i Danmark.

  eks. Ja. For Stram Kurs ville Indenrigsministeriet ikke være med til en omtællingen.

  Det lugter.

  Det gør det også her, Da samme ministerium sagde at Stram kurs havde svindlet sig til vælgererklæringerne. Hvad med Klaus Riskjær. Nåe nej, det tales der ikke om. (Indlysende)
  Her i (NemID), kan der ikke svindles overhovedet. Vælgererklæringerne skal jo gøres via NemID.

  For mig at se er Demokrater, både her og i USA Storsvindlere, hvor selv Torsen og Bagger kommer til kort.For mig at se er Demokrater, både her og i USA Storsvindlere, hvor selv Torsen og Bagger kommer til kort.

  Kommentar by Charles — 9. januar 2021 @ 12:53

 130. Her kan man se videoen fra dkdox.tv som commie youtube censurerede/slettede – https://www.dkdox.tv/videos/TvangsvaccinerogJura

  Kommentar by piphans — 9. januar 2021 @ 13:47

 131. Charles må lige prøve at følge med i hvad diskuteres. Det er kun spørgsmålet om skuddet fra den unavngivne negerbetjent ramte Ashly nævnt under dette emne.

  Det var Kim Møller m.fl. som betvivlede at det var Antifa/BLM som blev lukket ind i Kongressen og lod som om de tiltvang sig adgang efter at have smadret ruder. Det har jeg ikke tvivlet på, selv om en del Trump-tilhængere fulgte med ind efter dørene var åbnet. Jeg skrev:

  Iznogut skriver at drabet på kvinden var FF, som jeg gætter på er en forkortelse af Falsk Flag, men vi mangler henvisninger til underbyggelse af det.

  Derimod kan der ikke være tvivl om at selve invasionen i kongressen var bestilt arbejde med aktivister fra Antifa og BLM i spidsen. For dem som ikke er vant til at sætte sig ind i faktuelle spørgsmål er her googleoversat lidt fra en artikel, som bruger Thegatewaypundit som kilde:

  https://www.votefraud.news/2021-01-06-staged-storming-event-congress-to-re-convene-tonight.html

  Vi ved nu, at de mennesker, der førte stormen af bygningen, er de samme mennesker, der tidligere er blevet fotograferet som aktive individer ved BLM-samlinger, der matcher deres tatoveringer, ansigtshår og endda slidt udstyr.
  De planlagde det hele tiden
  For det første bruger de BLM- og Antifa-agenter til at “storme” Capitol-bygningen ved hjælp af politiet, der koordinerede det hele. Se de følgende videoer, der viser Capitol Police åbent indvarsler “demonstranter” i bygningen. De inviterede dem faktisk ind!

  Kommentar by perhag — 7. januar 2021 @ 09:51

  Kommentar by perhag — 9. januar 2021 @ 18:34

 132. -> Perhag

  Jeg betvivler ikke. Jeg afviser definitivt.

  “Vi ved nu, at de mennesker, der førte stormen af bygningen, er de samme mennesker, der tidligere er blevet fotograferet som aktive individer ved BLM-samlinger, der matcher deres tatoveringer, ansigtshår og endda slidt udstyr.”

  Tatoveringen på Trump-demonstranten er ikke hammer og segl. Punktum. Billed-googl den, og se den i højeste opløsning. Jake Angeli er set ved en BLM-demo, men han står altså med skiltet ‘Q sent me’. Klassisk provokatør. USA er et stort land, og en del meget aktivistiske Sanders-støttere vil formentligt hellere stemme rebel-Trump end system-Biden, men det betyder ikke at antifa orkestrede ulovligheder i samarbejde med FBI.

  Kommentar by Kim Møller — 9. januar 2021 @ 19:10

 133. Jeg tror heller ikke Jake Angeli og ham med tatoveringen hammer og et andet redskab er fra Antifa/BLM. Det var nok en fejl at beskylde dem for det. Det jeg kiggede på var videoerne:

  Se de følgende videoer, der viser Capitol Police åbent indvarsler “demonstranter” i bygningen. De inviterede dem faktisk ind!

  Kommentar by perhag — 9. januar 2021 @ 20:25

 134. Nærmere indkredset var det følgende video ret tydelige skuespil, som overbeviste om det var falsk flag. At det var Antifa forrest overbeviser andre videoer om:

  https://www.brighteon.com/c6d6541c-a62c-4783-aa3b-2711ec20e78e

  I det øjeblik vi indså, at dette er en iscenesat psyop
  90508 visninger
  kanalbillede
  NewsClips
  Offentliggjort torsdag

  Kommentar by perhag — 9. januar 2021 @ 20:50

 135. – Det gjorde de formentligt også ved feminist-demoerne i 2018. Kid glove… Skud ikke, detcer bedst at inddæmme problemet.

  Kommentar by Kim Møller — 9. januar 2021 @ 21:23

 136. Kim Møller, Q sent me er en twatter kommentar. Ingen patrioter går rundt med et skilt med denne kommentar.
  False Flag.

  Ser frem til skællene falder fra alles øjne.

  The Best is Yet to COME…!

  Kommentar by Iznogut — 10. januar 2021 @ 05:06

 137. Berlingske blev som bekendt overtaget af et tvivlsomt belgisk foretagende, da hele koncernen var ved at krakke for nogle år siden.

  At Tom Jensen stadig betegner Berlingske som en “konservativ” avis er en syg joke.
  Mon George Soros har finansieret de nye belgiske ejere?

  Kommentar by Revisoren — 12. januar 2021 @ 15:03

 138. Du skriver “På højrefløjen spredes rygter om at det hele var iscenesat af den yderste venstrefløj, men jeg er endnu ikke stødt på noget der er værd at bringe her på siden. ”

  Her kommer et eksempel, og der kommer endnu flere, når politiet når igennem bunken:

  https://www.theepochtimes.com/black-lives-matter-activist-who-stormed-capitol-on-jan-6-arrested-charged_3657333.html?utm_source=morningbrief&utm_medium=email&utm_campaign=mb-2021-01-15

  Kommentar by PerP — 15. januar 2021 @ 11:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper