9. januar 2021

Medierne, danskerne og Paula Larrain jubler: Trump permanent blokeret fra sine 88.783.887 følgere…

Så røg USA’s folkevalgte præsident af Twitter, angiveligt for at opfordre til vold. Ligesom jeg ikke opfordrede til vold, da jeg blev bannet på Facebook for at nævne ‘Tommy Robinson’, så er der heller ikke fugls føde på beskyldningerne. Video er fjernet, og selvom Reimer-Elster giver sin analyse overskriften ‘Én vending forklarer kupforsøget i Donald Trumps besked til støtterne’, så halter mellemregningerne. At opfordre til at marchere mod Kongressen er ikke en opfordring til vold, og ‘Vi elsker jer’-kommentaren til demonstranterne er jo generel.

Donald Trump er væk fra Twitter, Facebook og Instagram, og få timer efter han bekendtgjorde, at han fremover vil bruge Parler, har Googles Playstore og Apples Appstore suspenderet adgangen til app’en. Tjekdet-segmentet jubler, alt imens pseudo-borgerlige forfalder til legalistisk argumentation. Det være sig eksempelvis den selverklærede ’systemkritiker’ Paula Larrain.

Mediernes ensidige hetz gennem fire år har båret frugt. 90 procent af BT-læserne mener blokeringen er i orden, og hvis du tænker at den gennemsnitlige dansker er dum, så har du helt ret, men husk på at halvdelen faktisk er dummere end gennemsnittet. Lidt frækt kunne man postuleret at den politiske censur er en gave til højrefløjen, ud fra den logik, at jo mere totalitær globalisterne bliver, jo flere vil forstå situationens alvor.

‘Tryk avler modtryk’ virker dog ikke altid. DDR-regimet holdt 41 år, Castro døde af alderdom, og det totalitære er lige under overfladen her mere end 30 år efter Murens fald. Fra DR Online – Twitter udelukker Trump permanent.

“Twitter har været Donald Trumps vigtigste kommunikationsredskab, hvor han kunne tale direkte til sine følgere. Men nu er det slut. Det sociale medie skriver, at man har valgt at lukke permanent ned for Trumps konto, @realDonaldTrump.

– Efter en gennemgang af kontoen og omstændighederne omkring den har vi permanent suspenderet denne konto på grund af frygt for yderligere tilskyndelse til vold, skriver tjenesten i en besked. …

Det er især de gentagne falske beskyldninger om valgfusk, der onsdag førte til optøjer i den amerikanske kongres, der har ført til nedlukningen. Også Trump-kampagnens konto, @TeamTrump, er lukket ned. Præsidentembedets officielle konto, @potus, er stadig tilgængelig, men Twitter har slettet en lang række tweets, som Trump delte, efter at han opdagede, at hans andre konti var blevet nedlukket. …

– Som jeg har sagt i lang tid, er Twitter gået længere og længere i retningen af at forbyde ytringsfriheden, og i aften har Twitter-ansatte sammen med Demokraterne og den radikale venstrefløj koordineret om at fjerne min konto fra deres platform for at lukke munden på mig og DIG, de 75 millioner store patrioter, der stemte på mig, skriver han ifølge flere medier i tweets, der nu er slettet.”

(Fotos: BT, Twitter)

“Censur handler om statens indgriben over for individet. Ikke private medievirksomheders redigeringsret. Uanset mediets størrelse. Ytringsfriheden er ikke truet, når en bruger fjernes fra en privat platform. Vedkommende har stadig ret til at ytre sig.” (Paula Larrain på Twitter, 9 januar 2021)

Oploadet Kl. 12:45 af Kim Møller — Direkte link68 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116164/trackback

68 Comments »

 1. jeg håber det her er en slags “mørkest før lyset kommer frem.” lemminge mentaliteten ser ud til , at have taget fuldstændigt over.

  Kommentar by heisahero — 9. januar 2021 @ 12:56

 2. Facebook og Twitter er moderne kommunistpartier. Sovjetunionen er blevet digitaliseret.

  Kommentar by Skatteyderen — 9. januar 2021 @ 13:04

 3. Et pragteksemplar på demokratisk centralisme. Stalin havde større modstand i centralkomiteen end det der. Bravo.

  Kommentar by Skatteyderen — 9. januar 2021 @ 13:05

 4. Der var en del danskere der undlod at købe fransk vin efter de franske atomprøvesprængninger i Stillehavet.
  Nu bør alle gode danskere fjerne sig fra Facebook, Twitter, Google, Youtube og tilsvarende medier.
  PS: Hvilken alternativ mail kan anbefales?

  Kommentar by ino — 9. januar 2021 @ 13:09

 5. Der er virkelig mange får i DK og der er virkelig mange der æder alt fra DR rådt.

  Kommentar by christian — 9. januar 2021 @ 13:24

 6. AT STOLE PÅ EN BT-UNDERSØGELSE ER NAIVT. BT har været en skod-avis i mange år. Den er ikke nogen sandheds-fakkel, men er ligeså falsk og hyklerisk som de andre betalte og købte aviser. Det kan godt være at der var 90% for, men det kan også være at der er pyntet på tallene. Måske de rigtige tal er en del anderledes.

  Hvad med 65%, 18% og 17%?

  Men det er klart at DR i næsten alle programserier, selv Bagklog, Orientering, Supertanker, Public Service, Verden iflg. Gram osv. længe har fordrejet og forvrænget hvad der foregår i USA, og hetzen mod Trump har varet i fire år.

  En slags modgift mod løgnekampagnerne leveres af hodja, som i de senere måneder har bragt snesevis af videoer med beviser for valgsvindel samt vold og mord, påsatte brande og anden terror i gaderne i amerikanske storbyer.

  Kommentar by BENT A — 9. januar 2021 @ 13:28

 7. …af Christiansborg købte og betalte medier….

  Kommentar by BENT A — 9. januar 2021 @ 13:32

 8. Pladder, Paula Larrain, “private medievirksomheder” er i vores del af verden statsstøttede, ventreorienterede propagandamaskiner a la DR. Juraen på dette område er iøvrigt skrevet før nogen kunne forestille sig platforme a la twitter, facebook m.v. Prøv at spørge dig selv, hvorvidt det var lovgivernes tanke, at ikke alle skulle kunne ytre sig på lige fod? Hvad hvis f.eks. fremtidige republikanske kandidater udelukkes over en mere eller mindre bred kam. Går de nævnte 88 millioner følgere så hen og stemmer på inkompetente politikere a la Salvador Allende? At alle ikke har lige adgang til at kommunikere deres meninger er og bliver rendyrket censur. Forestil dig, at nogen sad og trykkede delete på dine egne tåbelige udgydelser … nej, ikke så rart vel? Var du iøvrigt ikke på vej væk fra Danmark?

  Det eneste jeg tror der kommer ud af dette er

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 9. januar 2021 @ 13:34

 9. PS: Det er muligt at mange BT-læsere ikke er særlig kløgtige, og at flertallet af dem mener at det er godt med censur overfor en folkevalgt præsident Trump. Men det er ihvertfald ikke det samme som at 90% af alle danskere mener at censur er OK. BT er efterhånden et lille snollet menighedsblad som kun et få vil bruge penge på.

  Kommentar by BENT A — 9. januar 2021 @ 13:38

 10. ..ret få vil bruge penge på.

  Kommentar by BENT A — 9. januar 2021 @ 13:39

 11. Man kan se på resultatet at det er lykkedes Fake News at hjernevaske dumskerne totalt.

  Kommentar by piphans — 9. januar 2021 @ 13:43

 12. Sovjetunionen er blevet digitaliseret.

  Kommentar by Skatteyderen — 9. januar 2021 @ 13:04

  Ja, kom ikke og sig, at kommunister er tilbagestående væsener. De følger med tiden, og der hen hvor magten er

  Trump fik 74.222.958 stemmer, og havde altså 88.783.887 følgere. De mennesker er ligegyldige. Sikke et menneskesyn.

  Joe Biden fik 81.283.098 stemmer og har 23,2 mio følgere på twitter

  Mon han kan gentage det om 4 år?
  Det 25. amendment kommer måske på tale, når hans 50 års jubilæum i politik er overstået.

  Tror, aftenens film skal være Olympus Has Fallen https://www.imdb.com/title/tt2302755/

  Secret Service agent Mike Banning finds himself trapped inside the White House in the wake of a terrorist attack and works with national security to rescue the President from his kidnappers.

  DET kan da kaldes et statskup, og ikke som den forkølede flok i onsdags. Statsansatte danske journalister er i bunden sammen med politikere bilsælgere. Fuldt forståeligt, så er det bare mærkeligt at 90% vælgere danser efter sirenernes sang.

  NB. Paula Larrain er ugens gæst i morgen P4 mellem 10 og 12. ALTID de samme gæster i ALLE programmer.

  Kommentar by tavsen — 9. januar 2021 @ 13:44

 13. # Migranter… kl. 13.34: Ja, når der er tale om landsdækkende MONOPOLER SOM FJÆS-BOOK, Twitter osv., så bør de underkastes de love der ikke tillader monopoler. Fordi monopoler næsten altid er til skade for borgerne. Hvad nu hvis f.eks. et privat dansk, tysk eller kinesisk gigant-firma opkøbte alle danske boliger, skove og kyststrækninger. Skulle firmaet så have lov til at tredoble alle huslejer, og til at forbyde alle danskere at tage på skovtur eller komme til stranden om sommeren?

  Fjæs-book og Twitter burde forlængst have været opsplittet i mindre mod hinanden konkurrerende selskaber.

  Omfattende censur kan risikere at afskaffe USAs demokrati, og at forvandle USA til en slags Mao-kinesisk bananstat. Det vil være dårligt for USA og hele verden.

  Paula Larrain er en politiserende kvinde af den sædvanlige kvidrende og pludrende slags.

  Kommentar by BENT A — 9. januar 2021 @ 13:55

 14. PS: NOGET HELT ANDET ER, at nu har netaviser og nationalkonservative grupper advaret mod kommunisme, feminisme og masseindvandring i tre årtier. Uden at det har stoppet kursen mod svenske vanvids-tilstande. Hvis der ikke snart bliver gjort noget mere, NOGET EKSTRA, for at hindre Danmarks undergang, er det slut med Danmark om få år. Vi er tættere på total katastrofe end mange aner.

  Hvorfor tøves der med at stifte et nyt, bredtfavnende og dansksindet parti til støtte for NB, SK, HD, DF, GI og andre danske bevægelser? Hvorfor uddeles der ikke bøger, pjecer og løbesedler osv.?
  Danskernes formuer overstiger 1000 milliarder kr. Er der så ikke råd til at redde Danmark fra den swedisk-style udslettelse der lægges op til af skumle kliker?

  Og husk, det handler ikke bare om nationens situation nu og om 5 eller 10 år. Det handler også om hundredtusinder af danskeres og familiers tryghed, frihed og vilkår her og nu, i dag, i morgen og i næste uge/måned. For hver eneste dag vokser antallet af ofre for de gamle partiers anti-danske politik.

  Kommentar by BENT A — 9. januar 2021 @ 14:17

 15. Hvis Trump lyver om “election fraud” og demokraterne er stensikre på Trumps løgn, vil det smarteste være at undersøge problemet tilbunds. Demokraterne ‘ved’ med sikkerhed at Trump lyver.
  En neutral kommission bør undersøge sagen og fælde en hård dom over Trump. På den måde kan demokraterne på et øjeblik udradere Trump.
  Hvorfor går demokraterne mon så ikke ind for en sådan kommission ???
  Fordi demokraterne ved, at Trump har ret og de selv bliver udraderet.
  Det må være den eneste mulige forklaring – alt andet er pølsesnak.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. januar 2021 @ 14:18

 16. Don Dummkopf Jr. Siger Mao ville være stolt.

  Det er jo noget vrøvl! Mao ville være skuffet over, at Don Senior ikke magtede revolutionen🤣

  Ps. Private platforme kan udelukke brugere som de vil. Nøjagtigt som Kim Møller kører berufsverbot overfor folk han føler støder ham på manchetterne😉

  Kommentar by Jack Achaius — 9. januar 2021 @ 14:19

 17. # Tavsen, 13.44: Hvor mange uforfalskede ægte stemmer fik Biden? Iflg. hodja fik han færre stemmer end Trump.

  Kommentar by BENT A — 9. januar 2021 @ 14:22

 18. Flertallet af danskerne gider ikke gå i dybden med udenrigspolitiske emner. De sluger bare blindt dansk MSMs hovedløse copy paste/ google translate af de amerikanske Demokratiske partimedier

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 9. januar 2021 @ 14:29

 19. Dem der for et år siden brokkede sig over kolonitiden, slaveri, undertrykkelse af de sorte, er de samme som i dag driver organiseret censur og undertrykkelse mod anderledes tænkende.

  De røde svin kan ikke selv se hykleriet.

  Der trækker op til en ny Nord Syd borgerkrig, som i tv-serien af samme navn.

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2021 @ 14:29

 20. https://www.document.no/2021/01/08/blm-aktivist-var-inne-i-kongressen/

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2021 @ 14:32

 21. Det småborgerlige Danmark er vanvittigt.

  Kommentar by KineserSnot — 9. januar 2021 @ 14:49

 22. Kommentar by Jack Achaius — 9. januar 2021 @ 14:19

  Du lever i en verden baseret på din egne vrangforestillinger også kommer du herind og spiller smart på den baggrund overfor andre.

  Kommentar by KineserSnot — 9. januar 2021 @ 14:51

 23. OGSÅ PRIVATE VIRKSOMHEDER skal tage hensyn til hvad der er i befolkningens interesse. En småkagefabrik må ikke putte snavs og skadelige stoffer i kagerne. Og i Polen giver man store bøder til Fjæs-book hvis de censurer politiske meninger fra.

  Og kl. 13.55 forklares hvorfor der bør være grænser for hvad private monopoler og milliard-firmaer må foretage sig overfor borgerne.

  Kommentar by BENT A — 9. januar 2021 @ 14:57

 24. Kommentar by Gustav Jensen — 9. januar 2021 @ 14:18
  “Hvis Trump lyver om “election fraud” og demokraterne er stensikre på Trumps løgn, vil det smarteste være at undersøge problemet tilbunds. Demokraterne ‘ved’ med sikkerhed at Trump lyver.”
  Tumpens vrøvl har været prøvet ved 62 retsistanser incl. højesteret som består af et republikansk flertal og er ved samtlige instanser blevet afvist som det pure opspind.
  Omså det blev afvist ved 330.000.000 retsinstanser vil de mest hardcore trumptosser stadig påstå at det var svindel.
  Og sjovt nok så var det i flg. tossen kun de stater hvor han tabte der skulle ha`foregået svindel
  Hjernevaskede kan man ikke føre en bare nogenlunde fornuftig dialog med.
  Løgnere der prøver at dække sig ind under ytringsfrihed skal afsløres og det må ikke forveksles med hetz.
  Frihed under ansvar gør sig vel også gældende når det kommer til ytringer eller hvad ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 9. januar 2021 @ 15:04

 25. Trump-kampagnens Parler:
  https://parler.com/profile/TeamTrump/posts

  Trumps Gab:
  https://gab.com/RealDonaldTrump

  Kommentar by Frihed — 9. januar 2021 @ 15:05

 26. Kommentar by Jack Achaius — 9. januar 2021 @ 14:19

  Det er jo noget vrøvl! Hvem en lille personlig platform som Uriasposten udelukker kan ikke sammenlignes med giganter som twitter og Facebook.

  Alle ved, at fordi private platforme som twitter og Facebook har fået monopollignende magt, så bliver udelukkelse af en person på dem til censur.

  Det vidste Merkel, da hun gav Zuckerberg ordre til at censurere kritikere af hende migrationsfadæse, og det ved Polen, der nu kan
  straffe de store medievirksomheder, hvis de censurer brugere, der ytrer sig lovligt efter polsk lovgivning.

  De store private medievirksomheder fører den den censurpolitik, der giver mindst klager. Da venstrefløjen er mest intolerant og shotstormorganiseret, ender de store private medievirksomheder logisk med at føre venstreorienteret censurpolitik.

  Kommentar by traveler — 9. januar 2021 @ 15:14

 27. Hvad blev der af flygtningen med 20 børn og tre koner ?

  Bor han hos Per Henrik Rasmussen?

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2021 @ 15:14

 28. Mark Levin forklarer, hvordan Demokraterne fixede de juridiske og systemmæssige barrierer mod valgfusk:

  https://youtu.be/7i4rYF0CMwg

  Vi har haft en illustrativ miniudgave af det samme i Minkskandalen. Her blev det demonstreret, hvor nemt det er for magten trods alverdens systembarrierer mod magtmisbrug at udrydde en hel branche uden lovhjemmel og med grundlovsbrud. Partisoldaterne har opfølgende på diverse medier og debatfora prøvet at sikre, at magtmisbruget accepteres og ikke giver bagslag. Det er supernemt.

  Kommentar by traveler — 9. januar 2021 @ 15:37

 29. Alle der syntes at det er OK at udelukke Trump, eller enhver anden, fra de store platforme kan ikke længere kalde sig demokrater.

  Måske man ligefrem skal til at bekymre sig om Trumps ve og vel efter den 20 Januar?

  Kommentar by Santor — 9. januar 2021 @ 15:45

 30. Jeg troede hun var på vej til Syd Amerika. Har kællingen ikke pisset nok på Mads Holgers minde?

  Kommentar by Nielsen — 9. januar 2021 @ 15:50

 31. Det er den største krise i Ytringsfrihedens historie. Hvad blev der af 1 ammidtment? Ikke siden Kennedymordet, har der været en større krise i demokratiet i USA,……og det er ikke Trumf skyld.

  Man burde have et statsejet Digitalt medier, som ikke er til at lukke.

  Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. januar 2021 @ 16:14

 32. https://ekstrabladet.dk/nyheder/erhverv/ansatte-langer-ud-efter-facebook-chef-han-tager-fejl/8145480

  Der er utilfredshed blandt ansatte i Facebook over chefen for det sociale medie, Mark Zuckerberg.

  Han vil ikke gribe ind mod indlæg med et forkert eller truende indhold fra USA’s præsident, Donald Trump.

  Utilfredsheden er opstået, efter at Twitter forleden tog affære over for et indlæg fra Trump, hvor han skrev, at der kan blive svindlet med brevstemmer.

  Twitter markerede indlægget som vildledende med en opfordring til læsere om at læse om kendsgerninger om brevstemmer.

  Siden har Zuckerberg sagt i et interview med tv-stationen Fox News, at private sociale medier ikke skal være ’sandhedens mæglere’, hver gang folk siger noget.

  – Mark tager fejl. Jeg vil bestræbe mig på så højlydt som muligt at ændre hans mening, siger Ryan Freitas, der er designdirektør i Facebook, på Twitter.

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2021 @ 16:18

 33. Problemet med individer som Paula Lorraine og hendes ligesindede er, at de er præcist så historieløst stupide, at Big Tech Brother kan gøre sådan noget her, uden at de på noget tidspunkt tænker ‘hvornår kommer turen til mig’?

  Fordi det har den altid gjort, og det vil den også gøre igen denne gang.

  Kommentar by Kimski — 9. januar 2021 @ 16:33

 34. Demokraterne beskylder Donald Trump for ikke at lukke Black Lives Matter ind til trappen da de demonstrerede, der er selvmodsigelser når politikerne kommer til ordet, jeg troede at Paula Larrain var smuttet tilbage til det shit hole land hund er født i, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Emmagad — 9. januar 2021 @ 16:37

 35. Kommentar by BENT A — 9. januar 2021 @ 14:22

  Lad nu de små børn få deres vilje,
  ellers skal vi høre deres skrig og skrål de næste 4 år. Det ville være utåleligt.

  Det var et kæmpe nederlag,
  at medierne IKKE var i stand til at vælte Trump i 4 år, selvom de prøvede hver dag med store overskrifter.

  Men medierne fik afsløret deres politiske ståsted.
  Denne gang var der ingen kværnen løs om russernes indflydelse osv osv

  Bidens søn blev også undgået i valgkampen.
  Jo, massemedierne ved nok, hvordan en valgsejr skal støbes. Se bare valget Grundlovsdag herhjemme.

  Kommentar by tavsen — 9. januar 2021 @ 16:37

 36. k.m 16.18: Undskyld, men er der ikke et “ikke” for meget med i 2. eller 3. linje? Er alle indlæg fra Trump ikke allerede blokeret?

  Kommentar by BENT A — 9. januar 2021 @ 16:42

 37. Emmagad — 9. januar 2021 @ 16:37

  Paula Larrain betegner sig selv som systemkritiker. En joke.
  Der er ikke meget systemkritisk i at flyde med strømmen. Det gør døde fisk også.

  Kommentar by tavsen — 9. januar 2021 @ 16:42

 38. Kommentar by tavsen — 9. januar 2021 @ 16:37.

  Enig. Og ikke kun medierne:
  3 partier der alle ender under spærregrænsen på 1,8%?
  Odds’ne er jo astronomiske.
  Jo, vores egen venstrefløj af hjernedøde fisk, driver ganske godt med strømmen herhjemme også, uden at der stilles spørgsmål.

  Kommentar by Kimski — 9. januar 2021 @ 16:44

 39. Kommentar by tavsen — 9. januar 2021 @ 16:42.

  To sjæle, én tanke, og næppe en tilfældighed heller.

  Kommentar by Kimski — 9. januar 2021 @ 16:45

 40. PS. Lad os nu få trollene fjernet fra Uriasposten. De fylder for meget og er pisseirriterende. Man kan kende dem på deres overfald af andre og deres hadefulde indlæg mod Trump og på deres slet skjulte heppen på venstrefløjen. De forsøger at irritere alle andre, der skriver her, og de tror sikkert, de på den måde kan lægge Uriasposten ned. De vil skræmme andre væk med deres angreb. Det skinner tydeligt igennem. De sympatiserer ikke med Uriasposten. Hvorfor skal de så være her?

  Kommentar by Amad — 9. januar 2021 @ 16:51

 41. Kimski — 9. januar 2021 @ 16:45

  Skrev en besked til dig her. Håber, du kan bruge den

  http://www.uriasposten.net/archives/116129#comment-5417040

  Men det kan jo være Paula har været en god sild i sine unge dage. Nu lugter hun bare slidt.

  Kommentar by tavsen — 9. januar 2021 @ 16:52

 42. #23.Per Henrik Rasmussen — 9. januar 2021 @ 15:04
  Ingen retsinstanser har pådømt sagen. Retsinstanserne har afvist at pådømme sagernes indhold, fordi deres indehold enten er politiske, fordi de klagende ikke har en umiddelbar klar personlig egeninteresse i spil, eller fordi de sagsøgte er offentlige instanser med politiske magtbeføjelser.
  Netop fordi “election fraud” essentielt er ‘politisk’ skal en politisk nedsat kommission undersøge og pådømme klagerne. Det får du kun demokraterne til at godkende, hvis de er sikre på at undslippe en kommissions snusen og snagen i forbrydelserne.
  En politisk uafhængig kommission vil lynhurtigt trække bukserne ned på de politiske rovdyr i den demokratiske lejr, som er beskyttet af MSM, Tech-medierne og storkapitalen.
  USA er hermed færdig som retsstat. Nu rangerer landet på niveau med Iran, Venezuela og Nordkorea – et beskidt undertrykkende diktatur
  hvor magtfulde fyrster med betalte lakajer voldfører deres egne borgere i bedste fasciststil – føj for en senil Biden.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. januar 2021 @ 16:52

 43. Googles trusler mod andre medier må være en sag for konkurrencekommissær Margrethe Vestager. Det må høre ind under magtmisbrug og medvirken til unfair konkurrence

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2021 @ 17:09

 44. Loven er IKKE lige for alle:

  “Han skrev »en grim besked« på Nancy Pelosis kontor. Nu er han anholdt”

  “Forsøgte at stjæle talerstol: Nu er han anholdt”

  Men for negere og Demokraterne er alt tilladt:

  “In August, Mike Schmidt announced that his office would decline to prosecute cases against protesters.
  Crimes in those categories include interference with a police officer, disorderly conduct, criminal trespass, harassment if classified as a Class B misdemeanor and rioting“.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 9. januar 2021 @ 17:09

 45. OT: Hvis man hele vejen igennem havde gjort det MODSATTE af hvad gammelkommunisten og bøssen S.B. tilrådede, havde covid-19 pesten sandsynligvis haft et noget mindre omfang. Brostrøms fjollede råd har skadet langt mere end de har gavnet. Hvorfor bliver regeringen og DR ved med at bruge ham som “ekspert”? Han er en amatør som gætter sig frem, hvad virus angår.

  Det sidste nye er at han vil have at man venter med at vaccinere det sygehuspersonale der er i 1. frontlinje. Det er jo tåbeligt. Hvis sundhedsvæsnet bryder sammen, vil det få skrækkelige følger for alle mulige slags patienter, fra covid- og kræftramte til trafik- og voldsofre.

  Det er iøvrigt ikke uden grund at både Sundheds-styrelsen og “Patient-sikkerhed” er berygtede for skandaløs behandling af patienter og pårørende.

  Kommentar by BENT A — 9. januar 2021 @ 17:11

 46. kommentar 4 efterspørger alternativ mail. er der nogen der har foreslag der?

  Kommentar by heisahero — 9. januar 2021 @ 17:15

 47. Kommentar by tavsen — 9. januar 2021 @ 16:52.

  Tak for beskeden, jeg så den godt, og da jeg ikke følger med i de danske medier, (af indlysende årsager), så var det nyt for mig. Ikke overaskende, men absolut en nyhed.

  Mht. Paula-gimpen, så er det for mig ret underordnet, at hun engang har været en god sild. Jeg har i årevis levet efter parolen, ‘don’t stick your dick in crazy!’, og Paula ville aldrig nogensinde være sluppet gennem filteret, heller ikke dengang.

  Kommentar by Kimski — 9. januar 2021 @ 17:18

 48. Kommentar by Gustav Jensen — 9. januar 2021 @ 16:52

  Man skal ikke underkende frygten for konsekvenserne, hvis det bliver en tilladt holdning og dermed legitimt åbent at debattere det dokumenterede valgfusk. USAs moralske ansvar som verdens vogter af demokrati og frihed sættes derved i tvivl. At stå ansigt til ansigt med den frygt forklarer censur og fornægtelse på alle kanaler. Det er samme mekanisme som et tabu. Men selvom det tabuiseres af den mediepolitiske magt, så bliver der konsekvenser, der ikke kan undertrykkes væk.

  Kommentar by traveler — 9. januar 2021 @ 17:21

 49. Nancy Pelosi laptop lånt/stjålet fra kontoret.

  Mere interessant er, at hendes bror har været tiltalt for voldtægt af mindreårige

  Fra Americanpatriots :

  While we CURRENTLY don’t know the contents of the laptop…

  While nothing has YET been made public…

  It’s interesting that an FBI “file dump” is suddenly going viral for the first time.

  We must note…

  These are NOT new documents.

  However, these documents were NOT widely covered by the mainstream media.

  It appears that Nancy Pelosi’s brother Franklin Roosevelt D’Alesandro was charged with rape.

  He was charged with rape at the age of 20 years old.

  The victims?

  They were aged 11 and 13.

  Kommentar by k.m. — 9. januar 2021 @ 17:22

 50. ->Gustav Jensen 14:18. Du spørger:”Hvis Trump lyver om “election fraud” og demokraterne er stensikre på Trumps løgn”. Demokraterne vil selvfølgelig aldrig indrømme, at flertallet for Joe Biden var et resultatet af valgsvindel eller andre systematiske fejl. Det ville jo også være dumt af dem. De HAR jo vundet, så de skal være godt dumme, hvis de går med til at “undersøge problemet tilbunds”.

  Jeg tror i øvrigt ikke (altid) valgsvindel kan bevises, fordi ‘beviserne’ ikke er synlige. Stemmesedlerne på Trump er måske blot smidt væk og/eller stemmesedlerne med kryds på Biden er måske blot forfalskede. Der hvor det var postkassen en eller anden ukendt puttede x-antal stemmesedler i, kan det jo ikke kontrolleres, hvem der gjorde det. Teoretisk set kunne det jo være en chimpanse?:-) Stemmetallene ved det præsidentvalg var jo helt usædvanlige og lignede ikke noget der var set før.

  Rudy Giuliani og hans team har, såvidt jeg ved, indsamlet mere end 1000 beedigede erklæringer fra deltagere i stemmeoptællingerne, der sværger på, at de personligt så, at der blev foretaget forfalskninger af stemmer og stemmeoptælling. Det er såvidt jeg forstået blevet afvist som beviser af flere domstole.

  Jeg tror klagemulighederne er udtømt. USA’s højesteret er jo også nødt til at overveje konsekvenserne af at beslutte, at der fandt valgsvindel sted. De må som højeste ansvarlige overveje om en sådan kendelse ville udløse en borgerkrigslignende tilstand. Det vil de selvfølgelig ikke være skyld i uanset beviserne. Jeg tror at løbet er kørt for Trump og han kan ikke gøre mere udover hvad han allerede har gjort.

  Den kæmpe demonstration med hundredetusinder af deltagere i Washington den 6. januar var en overbevisende manifestation af vælgerutilfredsheden. De protesterede mod udnævnelsen af Joe Biden som vinder ved Kongressens opgørelse af valgmandskollegiets stemmer. Utroligt at nogle få galninge fik stjålet det billede. Det frydede – som man så – til gengæld MSM og demokraterne.

  Kommentar by Amad — 9. januar 2021 @ 17:53

 51. Problemet er at Paula Larrain har en pointe. Det er private firmaer, som offentligheden har gjort sig afhængig af…De har ret til at cencurere det de vil…..Der burde være en offentlig pendant til den slags kommunikation. Jeg har tidligere sagt det i forbindelse med Facebook cencur.

  Kommentar by Michael Unna — 9. januar 2021 @ 18:09

 52. Kommentar by Amad — 9. januar 2021 @ 17:53.

  Det vestlige liberale demokrati har bygget en høj bro, og derefter besluttet sig for at kaste sig ud fra den. Igen.
  Det er blevet præcist som Plato beskrev det i ‘Republikken’: ‘En pøbel der udsuger statskassen, indtil denne er tom, hvorefter den opæder sig selv.’
  Den omfattende valgsvindel, der i disse tider finder sted i flere lande udover USA, er bare endnu et symptom på civilisationens forfald, sådan som det også skete for Romernes før vores.
  Alle er klar over det i et eller andet omfang, og i stedet for at redde hvad reddes kan, har de mest opportunistisk-psykopatiske besluttet sig for at kradse så meget som muligt til sig, før tæppet endegyldigt går ned.

  Kommentar by Kimski — 9. januar 2021 @ 18:28

 53. # Unna, har du ikke overset noget, siden du gentager den forkerte påstand om at Fjæs-book HAR RET til at censurere. Se 13.55, 13.34 og 14.57.

  Kommentar by BENT A — 9. januar 2021 @ 18:32

 54. Jo 13 har en pointe….Men hvis det stadigvæk er privat, kan vi jo ikke komme og sige, hvad de må have eller ikke have af kommentarer. Jeg kan brokke mig over F.eks DR og TV2 fordi de er offentlig ejede, men en privat udbyder kan jeg ikke tillade mig at brokke mig over, MED MINDRE DET ER DET OFFENTLIGE DER BETALER FOR DETS EKSISTENS. Mener der burde være en offentlig pendang i kommunikationsdigitaliseringen, som beskyttede ytringsfriheden ud fra offentlige krav.
  (Det ville svare til hvis jeg havde en Burgerbar, og en kunde forlangte en særlig burger med det og det indhold, hvilket jeg så ville sige vi ikke kunne eller ville lave, hvis jeg ville.).
  Jeg mener det er for dårligt og et angreb på ytringsfriheden at et stort privat selskab inden for kommunikation cencurere, men jeg kan ikke forbyde et privat selskab, SOM IKKE ER FINANCIERET AF DET OFFENTLIGE, i at cencurere. Beklager men jeg kan ikke tolke det anderledes. Det er Deres FB og Twitters valg. HVIS DET OFFENTLIGE UNDERSTØTTEDE DET (Ligesom DR og TV2), så havde det været noget andet.

  Kommentar by Michael Unna — 9. januar 2021 @ 19:34

 55. En ting er en småkagefabrik, som ødelægger folks helbred forsætslig….men den ville også gå konkurs. Hvis et socialistisk medie ikke vil høre på andet end socialistiske meninger, og er privat ejet, kan jeg jo ikke forhindre mediet i at være indspist. Jeg lader bare være med at bruge det eller købe det. Så må det være op til det offentlige eller os om at skabe et medie som beskytter ytringsfriheden, når andre private medier svigter det så overordentlig groft. Hvis det offentlige gør sig afghængig af det private, så må det selv skabe sig en platform for uafghængighed. Det nærmeste klausul jeg kan tænke mig i den forbindelse er El-forsyningen. Men man kan jo let skabe et andet debatforum end Facebook og twitter.

  Kommentar by Michael Unna — 9. januar 2021 @ 19:42

 56. 48) traveler har en uhyggelig pointe (synes jeg også).

  Kommentar by Michael Unna — 9. januar 2021 @ 19:46

 57. Hermed vil jeg også Takke Kim (fra mit politiske hjertekul) for at perspektivere problemet med mediernes ensidighed, og for at være med til at beskytte ytringsfriheden.

  Kommentar by Michael Unna — 9. januar 2021 @ 20:04

 58. “Ytringsfriheden er ikke truet, når en bruger fjernes fra en privat platform.”

  Det her citat udstiller krystal-klart hvorfor liberalisme/libertarianism er fuldstændig ubrugeligt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. januar 2021 @ 23:20

 59. #52. Amad — 9. januar 2021 @ 17:53
  “Demokraterne vil selvfølgelig aldrig indrømme, at flertallet for Joe Biden var et resultatet af valgsvindel eller andre systematiske fejl. Det ville jo også være dumt af dem. De HAR jo vundet, så de skal være godt dumme, hvis de går med til at “undersøge problemet tilbunds”.”

  Hr. Amad fortæller os, at Biden HAR vundet, fordi han har vundet (efter egen og kriminelle lakajers opgørelse). Hr. Amad kan ikke tillade sig at argumentere på den måde. Hvis andre ligeværdige interessenter i valget har en opfattelse om svindel og fremlægger vidneudsagn, videoer, regelændringer, svindelmaskiner (Dominion) og meget andet, er det den senile ‘vinders’ sure pligt at lade ’sejren’ underkaste en nøjere granskning. Det hedder demokrati, til hr. Amads oplysning.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. januar 2021 @ 08:59

 60. Michael Unna — 9. januar 2021 @ 20:04

  Læs på UT

  http://www.uriasposten.net/nye-tips#comment-5417739

  Kommentar by tavsen — 10. januar 2021 @ 09:19

 61. Kære Gustav Jensen 08:59. Du behøver ikke kalde mig “Hr.” Det er såvidt jeg ved kun i folketinget, man skal sige “ærede medlem og Hr.”(Men det er rigigt at jeg er hankøn:-)
  Jeg er i øvrigt enig i det du skriver. I teorien er det sådan. Men i den virkelige virkelighed er det det ikke. Det der opfattes som virkeligheden eller sandheden er virkeligt i sine konsekvenser (a la Thomas teoremet). Det er det MSM lever af. At påvirke befolkningerne så de får de ‘rigtige’ meninger. Det er den politiske virkelighed. Den bestemmer lovene.
  Trump er i sin gode ret til fortsat juridisk at forfølge sagen og få demokraterne og deres håndlangere dømt for valgsvindel. Med MSM medie hetzen imod sig, tror jeg ikke han har en Kinamands chance or at vinde. Desværre. Som Josef Stalin, den store kommunistiske leder øst for Jerntæppet, i sin tid sagde: “Det er nok at folket ved, at der har været et valg. De folk der afgiver stemmerne bestemmer ingenting. De folk der optæller stemmerne bestemmer alt”:-)

  Kommentar by Amad — 10. januar 2021 @ 09:33

 62. #61. Amad har ikke ganske ret. Trump er i sin gode ret til fortsat at forfølge sagen både juridisk og politisk. At MSM, demokraterne, hi-tech medierne og storkapitalen sætter sig på “den offentlige mening”, gør kun problemet værre.
  Oven i købet fixer de en ’sejr’ til en notorisk senil olding, som sandsynligvis må afsættes for demens om nogle måneder. Samme Biden har i øvrigt en nær familie med kriminelle sigtelser imod sig hængende over hovedet.
  Det virker som om, at Trumps modstandere fuldstændigt har tabt sutten i deres psykotiske had til præsidenten. Jeg vil dog antage at skrigeriet i virkeligheden er en afledningsmanøvre, for at dække over alle demokraternes antidemokratiske svinestreger.
  Lad dog Biden nu få et fredeligt otium på et psykiatrisk plejehjem, inden mørket sænker sig over hans mere og mere svækkede hjerne.
  Det Hvide Hus er derimod ikke et plejehjem for afdankede demente andenrangs politikere.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. januar 2021 @ 10:17

 63. ->Gustav Jensen 10:17. Enig. Men som sagt 09:33: I teorien er det sådan. Men i den virkelige virkelighed er det det ikke. Joe Biden blev valgt ved valgsvindel. MSM lever af at påvirke befolkningerne, så de får de ‘rigtige’ meninger. Statskuppet lykkedes. Desværre. Trump kan ikke gøre mere. Måske får demokraterne og MSM ham ovenikøbet dømt, for at opfordre vælgerne til at protestere mod valgsvindlen. Det kan ske, frygter jeg. Og ja, måske træder Biden nogen tid efter udnævnelsen tilbage og overlader præsidentposten til sin vicepræsident Kamala Harris. Så kan kan han, som du skriver “få et fredeligt otium på et psykiatrisk plejehjem, inden mørket sænker sig over hans mere og mere svækkede hjerne”. Lad os se?:-)

  Kommentar by Amad — 10. januar 2021 @ 11:44

 64. Til Alle:

  Så længe vi har en regering (og da specielt en Statsminister), der bruger de asociale medier FB, Twitter og lignende som statsmagtens primære kommunikationskanal til (men ikke med) Folket og medierne, er der ikke meget håb om hjælp forude.

  MEN: Folket og medierne har stadig fat i den lange ende:
  – medierne kan boycotte de “pressemøder”, som Minkmette bruger som figenblad. Start fx med at lade være med at stille spørgsmål, måske får det hende til at tænke sig om?
  – Folket kan boycotte FB, Twitter og lignende.
  HVIS VI VIL.

  Kommentar by Bastardo — 10. januar 2021 @ 14:53

 65. Folket i USA og Danmark har både medierne og etablissementet imod sig. At medierne skulle gå imod dem som betaler dem mediestøtte med så mange penge, at det næsten er ligegyldigt hvor mange der vil købe aviserne eller abonnere på radio/tv, er vel ganske usandsynligt.

  Kommentar by BENT A — 10. januar 2021 @ 16:20

 66. Den eneste mulighed der er tilbage for at bevare eller genvinde demokratiet, er vel at private patrioter og idealister skaffer så mange læsere til private net-aviser og bogudgivelser m.m., at befolkningen får at vide hvad der sker i samfundet, og hvor det er på vej hen.

  Men det er nok for meget at håbe på? Næsten alle synes at være villige til at begå frivilligt og kollektivt selvmord, ved at lade galskaben opsluge verden.

  Kommentar by BENT A — 10. januar 2021 @ 16:28

 67. #55. BENT A — 10. januar 2021 @ 16:20
  De trykte medier har mistet deres rolle som bærere af information. De trykte erstattes af de visuelle medier; netnyheder og diverse mobilnyheder, som kan reagere ekstremt dynamisk på ændringer.
  Som er desperat middel til overlevelse, tilbyder de gamle medier nu at fungere som folke/opdragere/kontrollører og agitprop kilder.
  Det bevirker, at de gamle mediers rolle, som bærere af forskellige politiske og samfundsmæssige anskuelser, udskiftes til fordel for kommerciel videregivelse af magthavernes meninger og holdninger.
  Rollen som distributør af folkets og de intellektuelles anskuelser og værdinormer flyttes over til alternative hjemmesider på internettet.
  De alternative medier udtrykker ægte meninger og positioner, da de er uforpligtede overfor politisk sur korrekthed.
  Vil du tale helt frit, ved du at de kendte medier censurerer dig til ulidelighed eller kassation. Fordi anerkendte medier kun går efter anerkendelse af betalende magthavere. Folket ses som fåreflokke.
  Alternative medier er de overlevende rester med glød af den frie uncensurerede demokratiske debatform. Fuck MSM, hitech-giganterne, populisterne og meningsdiktatorerne; de står bare i vejen for den næste unge generation af frihedstørstende sjæle.

  Kommentar by Gustav Jjensen — 10. januar 2021 @ 19:51

 68. Hvorfor er heksen Paula Larrain ikke rejst hjem til shithole Chile endnu?

  Måske de dejlige danske skattekroner er svære at undvære?

  Kommentar by Revisoren — 11. januar 2021 @ 10:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper