11. januar 2021

Åben tråd: Politisk vidensdeling på internettet, ikke-censurerede alternativer til Facebook, Twitter…

Efter flere års tiltagende censur på de store SoMe-platforme, er der opstået en underskov af mere eller mindre dårlige alternativer. Den systematiske censur af en folkevalgt præsident indikerer, at skeen må tages i den anden hånd. Måske kan den nuværende eskalering kickstarte brugbare alternativer/supplementer til det nuværende semi-totalitære hykleri. Åben tråd…

A new law is due to be passed in Poland that would fine Big Tech firms a staggering $2.2 million every time they unconstitutionally censor lawful free speech online. While liberal governments in western nations seek to fine social media giants Facebook and Twitter for failing to remove so-called ‘hate speech,’ Poland is taking a refreshingly different approach.” (Patreon, 26. december 2020)

Oploadet Kl. 10:08 af Kim Møller — Direkte link109 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116208/trackback

109 Comments »

 1. Altså stor ROS til Polen for det initiativ. Jeg ved ikke, hvor let det er at skabe en blog udenom det etablerede med ytringsfrihed som udgangs. Kim klare det godt. Man kan vel sige at direkte opfordring til mord eller anden personkriminel handling på navngivende personer skal cencureres, og jeg kan da også gå med til at Pædofili skal cencureres, men ellers burde ordet være frit, og Gummibetegnelsen Hadforbrydelse, synes jeg dessideret er oplagt til cencur for den fri mening……Skal der være et -Kjærlighedspoliti til at cencurere? :-) :-) :-). Derudover mener jeg Paragraf 266B med det samme burde ophæves. Generaliseringer bør selvfølgelig være tilladt, når religiøse grupper skal betegnes i Deres karakter, ud fra Deres religiøse lærdom.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. januar 2021 @ 10:16

 2. I morges kunne jeg logge på Parler. Der var snak om at Amazon, der huser hjemmesidens servere, ville smide dem ud.

  Lige nu kan jeg ikke åbne Parler, så et eller andet er sket.
  Jeg ved Parler forsøger at finde en ny serverplatform, så man må væbne sig med tålmodighed.

  Jeg havde ikke forventet et præsidentskifte i USA og så massiv angreb på ytringsfriheden på sociale medier.
  Det virker kaotisk. Skal man tage kontanter ud af banken, inden Mette Frederiksen lukker kontoen og konfiskerer ens opsparing

  Kommentar by k.m. — 11. januar 2021 @ 10:31

 3. DET VAR POLEN som i 1683 frelste Europa fra at blive indvaderet af de islamiske, muhammedanske horder. Hitlers angreb på Polen var udslag af uvidenhed, ondskab og vanvid. Polen var et kultiveret land, Hitler en nar og barbar. Desværre var de polske politikere i tiden op til 1939 temmelig naive og enfoldige, og det polske forsvar var blevet forsømt og svækket gennem lang tid.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 10:34

 4. PS: MAN KAN TILFØJE, at den polske regerings holdninger i dag er mere demokratiske, mere menneskevenlige, mere kultiverede, mere på familiens og hjemmets side, mere på folkets og nationens side end hvad der generelt er tilfældet i resten af Europa.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 10:39

 5. DET SOM ER SKET I USA, kan snart udvikle sig til en frygtelig katastrofe for hele verden. De totalitære kræfter har vundet ved brug af den valgsvindel, som hodjanernes blog har beskrevet i snesevis af videoer. Biden er Kinas mand, og kamel-damen er en benhård feminist og kommunist. Se iøvrigt Nigel Farages advarsel om at Kina kan blive et kæmpeproblem for Vesten.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 10:47

 6. Vi har skrevet og talt mere end rigeligt. Hver gang afviser fjernsynsseerne os følelsesladet. Det er også MAGA partiets udfordring. De vil ikke forstå, så må de se og føle. The Great Awekening kommer.

  Spænd hjælmen og nyd forestillingen og glæd Jer over, at I også var en del af denne bevægelse, som knuser globalisterne og erobrer nationerne tilbage

  Kommentar by B — 11. januar 2021 @ 10:50

 7. NÅR “ELITER”, NOMENKLATURAER, egoistiske politiske partier, big tech, massemedier, feminister og godheds-/indvandringsindustrier slår sig sammen og kvæler ytringsfriheden, sælger ud af nationale og demokratiske værdier samt afskaffer gør borgerne retsløse i forhold til indvandrere og statsmagten, så er der virkelig fare på færde. Hvad enhver selv kan sætte sig ind i, ved at læse om Stalin, Lenin, Hitler, Mao og Pol Pot. Eller man kan læse om feminiseringen af Sverige, Norge, og England osv. som har ført til millioner af tragedier og uretfærdigheder.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 10:56

 8. At høre politikere og “eksperter” juble over censureringen af alt til højre for Enhedslisten, er som at lytte til tyrkiske og kinesiske statsmedier – Kæmpe tab for den Vestlige Verdens værdier!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. januar 2021 @ 10:58

 9. K.M. To tidsperspektiver.
  I det korte, så er der en statslig tysk anbefaling, at man skal have preps, også ferskvand, til 14 dage.
  I det lange, så tror jeg at globalisterne slipper den store skattemand løs: MetteF: ” I denne svære krise, som er mulvarpe-influenzaen og kapitalismens skyld, må fællesskabet påkalde sig de velhavendes solidaritet, og det betyder, at…”

  Kommentar by B — 11. januar 2021 @ 10:58

 10. …samt afskaffer lov og orden og gør borgerne retsløse i forhold til indvandrere og ….

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 10:59

 11. Jeg tror Parler er det bedste sats selv om de er nede lige nu. Om en uges tid har de sikkert fået købt nogle mexicanske servere, og så er de oppe at køre igen.

  Parler er en oversimplificeret Twitter-klon og implementeringen er klodset og fejlbehæftet, men man kan få sin strøm af statusmeddelelser fra folk der har fingeren på pulsen og man kan slynge fornærmelser ud i ny og næ. Nogen samtale kan man ikke rigtig have – dertil er deres kommentarfunktion for dårlig.

  Kommentar by Vagn Henning — 11. januar 2021 @ 11:01

 12. Parler-appen vil også blive fjernet fra Iphones, siges der nu. De vil purge internettet for alt, der taler kritisk om indvandring, islam, corona Hoax virus (min påstand er, at det er et biovåben), om naturlige og farmaceutiske midler, der rent faktisk kurerer ‘corona’, og de har gjort det i måneder. De renser også internettet, så man ikke nemt kan finde info om, hvilket forbandet djævelskab, de putter i vacciner, men jeg har set FDA indlægssedler om det fra USA, og det inkluderer formaldehyd, kviksølv, aluminium og celle-linjer fra myrdede babyer (de kalder det ‘aborterede fostre for at de-humanisere de ufødte). Det er satansk ondskab, så man tror, det er løgn! Det er en del af agenda 2030, som også Kbh kommune indgår i; find selv disse planer på hjemmesider.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 11. januar 2021 @ 11:07

 13. Det er blevet mainstream at pisse på grundloven § 77:

  “Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. januar 2021 @ 11:09

 14. World Economic Forum: “You Will own Nothing, and you Will be HAPPY!” – de tog videoen på deres youtube kanal ned pga rasende reaktioner. En australsk youtuber har screendumps af den, men da man ikke kan indsætte sådanne links, så kan I selv finde ham På youtube : Heise Says – The media is lying about the Great reset | You’ll own nothing. Videoen er ca een måned gammel. Her er også et punkt om immigration!! De vil nok åbne sluserne på vid gab.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 11. januar 2021 @ 11:21

 15. Man kan kun disrupte Facebook ved at flytte den offentlige debat over på et andet medie. Det er altså opgaven – kunsten, om man vil. At mennesker med bestemte holdninger flytter, hjælper ikke.

  Der gælder den samme regel, som gjaldt med Radio 24syv: Det er her, den offentlige debat udspiller sig. Og derfor er det ikke tilstrækkeligt med ucensorerede platforme, “borgerlige radiokanaler” eller podcasts. De erstatter IKKE 24syv og Facebook.

  Donald Trump kunne have flyttet en del af samfundsdebatten over på Parler, hvis han selv var flyttet derover i 2018. Den chance forpassede han, og nu er det for sent, så nu demonstrerer tech-kartellet deres enorme overmagt.

  Det offentlige kunne løse problemet ved at udbyde en platform reserveret til den offentlige debat i koncession. Det er en mulig vej at gå, men det kræver idealisme og visioner hos politikerne, og det er meget at bede om i 2021. Statens institutioner skulle så pålægges at flytte til det nye medie. Dét ville få det i gang.

  Eller man kan ringe til mig, hvis man planlægger at lancere et nyt medie. Så skal jeg forklare, hvordan man disrupter Facebook. Hvilket ingen til dato har formået, så det kræver altså, at man lægger hovedet i blød. “Ucensoreret” m. m. er ikke nok.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. januar 2021 @ 11:22

 16. Kommentar by k.m. — 11. januar 2021 @ 10:31

  Den er offline.

  https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE12679628/trumpvenligt-socialt-netvaerk-er-tvunget-offline/

  Og ellers:

  Al tyranni og undertrykkelse starter med udskamning og dæmonisering af de andre og dem man ikke er enige med, efterfulgt af forbud og dernæst strafbart at have de forkerte meninger!

  Kommentar by Black Watch — 11. januar 2021 @ 11:23

 17. MAN BØR NOK HUSKE PÅ at i Sovjetunionen havde man under Stalin og hans medsammensvorne et parlament, et folketing, en demokratiske folkeforsamling. Der var bare det ved det, at der var tale om skin-demokrati. Det russiske “folketing” var helt uden indflydelse. Og “Pravda” oplyste kun om ting som journalisterne fik lov til at oplyse om.

  Sovjet havde også en forfatning, en grundlov, der var spækket med menneskerettigheder. Alligevel forfulgte partiet/staten/ systemet millioner af fredelige borgere uden nogensomhelst rimelig grund. Man manglede billig arbejdskraft, og gjorde dele af befolkningen til SLAVER og TRÆLLE som måtte arbejde gratis og under så hårde betingelser, at utallige af dem omkom af sult, kulde og nedslidning. Andre millioner af russere blev anbragt i uhyggelige KZ-lejre pga. falske anklager, løse mistanker, løse rygter, forrykte regler osv. Og Stalins paranoia førte til at han mente at landet var oversvømmet af vestlige spioner. Det var et vanvid der ødelagde hundredtusindvis af familier.

  I mange andre lande har kommunisme/socialisme ført til statsterror, blodbade og endeløse lidelser.

  I nutidens Danmark er de fleste historieløse. Men uvidenhed om verdens-historien er vejen til elendighed, sorg og død. Derfor bør alle danskere have viden om hvad verdens lande har af erfaringer med ideologier, hvad enten de er røde, brune eller sorte.

  Er befolkninger uvidende er de også naive og godtroende, og så er de lette at manipulere med.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 11:27

 18. Hvad er Mortens tlf.nr, siden han skriver at man kan ringe til Ham. (kl. 11.22) Vil foreslå ham at skrive sit navn først, og så have de tre streger underneden, så han ikke forstyrrer næste kommentar.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 11:35

 19. Jørgen Nielsen — 11. januar 2021 @ 11:09

  Niels Helveg Petersen “1. jun. 2003 — I denne pjece kan du finde mit forslag til ny grundlov og mine”

  Han prøvede jo i mange år at ændre Grundloven, Uden held.. Så det var vel nemmere at ignorere den. Ligesom med bigami loven. Alt skal tilpasses den nye verdensorden.

  Kommentar by tavsen — 11. januar 2021 @ 11:41

 20. Pompeo Stands by Trump:
  ‘I’m Proud of What We Accomplished … History Will Remember Us Very Well’

  https://www.breitbart.com/politics/2021/01/09/exclusive-pompeo-stands-by-trump-im-proud-of-what-we-accomplished-history-will-remember-us-very-well/

  Kommentar by tavsen — 11. januar 2021 @ 11:44

 21. Tusinder af polakker demonstrerer imod PIS regeringens medielove og censur og blokerer parlamentet.

  https://youtu.be/d4e9P02inEg

  Kommentar by Jack Achaius — 11. januar 2021 @ 11:45

 22. God idé med den her tråd, Kim

  Kommentar by Johnson — 11. januar 2021 @ 11:47

 23. KØBENHAVN, LONDON, BERLIN, PARIS, NEW YORK, PEKING OSV. har ikke meget med landsbyer at gøre. Alligevel kan globalisterne godt lide at tale om den globale landsby. For en landsby har jo ikke brug for flere regeringer. Globalisterne vil have een verdensregering, selvom det selvfølgelig vil blive en katastrofe for de “lokale” nationer og demokratier.

  Bemærk også at FN slet ikke mere er hvad FN var engang. I dag er FN domineret af Kina og muslimske stater. De gamle danske partier er nu også noget helt andet end dengang de startede. F.eks. er K og V ikke borgerlige, men skabsradikale partier.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 11:47

 24. ACHAIUS har da ret i at også i Polen er der nogle røde kliker som gerne demonstrerer mod dem som ønsker at varetage nationens, folkets, familiens og hjemmets interesser. Ekstremister findes jo i alle lande.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 11:50

 25. michael unna 10:16
  Så sent som i går så jeg et videoklip med Joe Biden. Han står bag en ung pige på anslået 12-14 år, her forsøger han i fuld offentlighed at rage hende på brystet – hvis ikke det er tegn på manden er pædofil så ved jeg sgu ikke hvad

  Clintons pizzagate blev mørklagt af faktatjekkere, det er næsten umulig at finde noget seriøs om sagen, var det ikke også den “sump”? Trump forsøgte at rydde op i

  Trump er anklaget for alt muligt før og under sin tid som præsident. Democrats kaldte indtrængen i Capitol for kupforsøg – for at skjule at de selv er de ægte kupmagere, der lammer store dele af sociale medier, inden den ulækre stodder, Biden er indsat som præsident

  Kommentar by k.m. — 11. januar 2021 @ 11:51

 26. Kommentar by k.m. — 11. januar 2021 @ 11:51

  Der blev leaked en masse billeder igår på det “kineiske”-internet ,med Hunter Biden og børneprostituerede.

  Kommentar by KineserSnot — 11. januar 2021 @ 11:58

 27. Kommentar by Jack Achaius — 11. januar 2021 @ 11:45

  Soros/Open Society betalt demonstration.

  Kommentar by KineserSnot — 11. januar 2021 @ 11:59

 28. Jack Achaius 11:45. Troller du bare videre? Skriv kort. Fortæl hvad det det er, der bekymrer dig ved at “Tusinder af polakker demonstrerer imod PIS regeringens medielove og censur”. Eller vil du blot fjerne vores focus fra det, der står i blogoverskriften: “Den systematiske censur af en folkevalgt præsident” (Trump)? Dvs dit sædvanlige Trolleri?

  Kommentar by Amad — 11. januar 2021 @ 11:59

 29. VI LEVER NU I EN VERDEN som er fyldt med hangarskibe, atom-ubåde, tanks, kanoner, droner, atombomber, brintbomber, raketter, jagere, bombemaskiner osv. Og mere kommer til hver dag. Snart kan også Iran, Nordkorea, Kina og flere andre lande være udstyret med langtrækkende atomraketter. En for så vidt logisk udvikling.

  Men det virker alligevel underligt at flere vestlige lande ikke er bekymrede over udsigten til et atombombe-bevæbnet Iran. Ihvertfald ikke så bekymrede at de foretager sig noget konstruktivt.

  Med Biden ved roret vil der nok ikke gå lang tid før Iran har både atombomber og tretrins raketter til rådighed. Eller bliver der krig inden mellem Iran og Israel?

  Mon menneskeheden overlever ret meget længere, hvis de totalitære kræfter får overtaget?

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 12:05

 30. Her viser Pelosi sin dybe foragt for den siddende præsident
  https://www.youtube.com/watch?v=BSgc7wuiN30
  rips up Trump’s State of The Union speach

  Kommentar by k.m. — 11. januar 2021 @ 12:08

 31. Amad

  Übertrollen over alle trolle🤣

  Gud fader bevares DET VAR JO NETOP KORT! Bette LATTERLIGE nulbons troll!

  Trump er terrorleder og terrorledere skal bannes fra, at sprede deres opfordringer til vold, mahem og terror!

  Dit sædvanlige über trolleri er bare fokusflyt og whataboutism fra det faktum.

  25 er sigtet for terrorisme i forbindelse med stormløbet mod kongressen og der kommer flere til. Så tud du videre bette übertroll og terrorsympatisør🤮

  Kommentar by Jack Achaius — 11. januar 2021 @ 12:13

 32. DET FORLYDER at mange afvises ved de danske grænser, hvis de ikke har en frisk corona-test på sig, der tyder på at de ikke er smittet.

  Men foretager Danmark selv en test af de indrejsende? Og hvad med migranter og asylanter? Strømmer de stadig frit ind?

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 12:15

 33. Nu må man ikke længere have en enkelt hest i folden, der skal være mindst to.

  Man har lavet en madpyramide med mindre kød og mælk, af hensyn til folkesundheden og klimaet

  Det vil sige at familier med en hesteglad datter, skal investere i flere dyr, eller slet ikke have nogen.

  Mange ældre mennesker der bor alene har hund, så der lidt liv i huset. Snart kommer staten og snupper hunden, med en dum undskyldning om at hunden ikke har adspredelse nok ved at gå alene

  Kommentar by k.m. — 11. januar 2021 @ 12:16

 34. Kommentar by Jack Achaius — 11. januar 2021 @ 12:13

  Man forsøger ihærdigt at gøre denne demonstration til det 2100 århundredes Ølstue-kup. Det absurd at se i sætter jer op på en piedestal og bliver forarget over alle os der kan tænke selv.

  Jeg tror folk bliver trætte af jer i længden og at i nok kommer til at skamme jer en dag. Der er jo ingen selvstændige tanker indover det i tror på. CNN, Washington Post og NYTimes diktere jeres holdninger.

  Kommentar by KineserSnot — 11. januar 2021 @ 12:17

 35. Jack Achaius = np ? jeg spørger bare fordi ligheden er slående

  Kommentar by k.m. — 11. januar 2021 @ 12:18

 36. Kommentar by k.m. — 11. januar 2021 @ 12:18

  Jeg er også forundret over han har fået nyt alias.

  Kommentar by KineserSnot — 11. januar 2021 @ 12:19

 37. Jack Achaius — 11. januar 2021 @ 11:45

  Videoen er fra 16. dec. 2016

  Intet nyt fra Østfronten. Rødgardister hænger fast i fortiden, og det har de tilfælles med deres nye bonkammerater

  Kommentar by tavsen — 11. januar 2021 @ 12:21

 38. k.m. — 11. januar 2021 @ 12:18

  Nej, skrivestilen har de ikke tilfælles. np skriver stadig det samme på Nationen

  Kommentar by tavsen — 11. januar 2021 @ 12:23

 39. https://www.breitbart.com/europe/2021/01/10/its-not-ok-that-we-look-like-we-do-top-cop-says-force-is-too-white/
  “If we look at the Chief Officer group of this constabulary, we are half female and have all sorts of other diverse characteristics – but we are all white,” said Chief Constable Olivia Pinkney.

  selv en politichef i England går ind for befolkningsudskiftning

  Kommentar by k.m. — 11. januar 2021 @ 12:26

 40. HVIS MAN ER HOPPET PÅ KLIMA- og co2 fanatikernes propaganda, bør man nok se hvad Prager U.com fortæller om el-biler og vindmøller. Og hvad Bjørn Lomborg og Svensmark oplyser om co2.

  De to er nok mere troværdige end Greta Tunfisk og Rosa Lund osv.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 12:27

 41. HVOR LÆNGE ENDNU vil Kim Møller finde sig i at visse trolle hærger UPs debatter? Resultatet kan jo blive at UPs omdømme skades, og at læsere dropper UP. Trollenes mål er jo ikke debat, men at invalidere UP.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 12:31

 42. Hvorfor går entreprenante folk som Bannon, Alex Jones og Trump ikke selv sammen og laver en platform….

  Herhjemme kunne det være Seier, Aamund med Mikkel Andersson som CEO.

  Hmm nåhhh nej🤣

  https://kontrast.dk/sektioner/debat/artikel/statskup-for-idioter

  https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE12672876/donald-trumps-lille-kreds-af-stoetter-i-danmark-er-blevet-endnu-mindre/

  JP artiklen Kræver login

  Kommentar by Jack Achaius — 11. januar 2021 @ 12:34

 43. Hvorfor går entreprenante folk som Bannon, Alex Jones og Trump ikke selv sammen og laver en platform….

  Herhjemme kunne det være Seier, Aamund med Mikkel Andersson som CEO.

  Hmm nåhhh nej🤣

  https://kontrast.dk/sektioner/debat/artikel/statskup-for-idioter

  Kommentar by Jack Achaius — 11. januar 2021 @ 12:34

 44. ->Jack Achaius 12:13. Det er jo den sædvanlige lokumsspand, du hælder ud over dem der ikke støtter venstrafløjserne? Du troller bare videre? Skriv kort. Fortæl hvad, det er, der bekymrer dig ved at “Tusinder af polakker demonstrerer imod PIS regeringens medielove og censur”. Eller vil du blot fjerne vores focus fra det, der står i blogoverskriften: “Den systematiske censur af en folkevalgt præsident” (Trump)? Dvs dit sædvanlige Trolleri?

  Kommentar by Amad — 11. januar 2021 @ 12:40

 45. I en artikel omhandlende censur, kommer vrøvlehovedet BENT A sandelig med følgende:

  “HVOR LÆNGE ENDNU vil Kim Møller finde sig i at visse trolle hærger UPs debatter? Resultatet kan jo blive at UPs omdømme skades, og at læsere dropper UP. Trollenes mål er jo ikke debat, men at invalidere UP.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 12:31”

  BENT A der 24/7 spammer løs med ligegyldigt vås som skidt fra en spædekalv 😁

  Det er satme god humor det der👍

  Kommentar by Jack Achaius — 11. januar 2021 @ 12:44

 46. Her er links til nogle alternative medier
  https://hodjasblog.one/styx-anmelder-alternativer-til-censur-youtube/
  mvh TrumfEs

  Kommentar by TrumfEs — 11. januar 2021 @ 12:45

 47. Vk.com ligner Facebook ret meget. Det er russiskejet og ikke et frihedsprojekt, men jeg tænker at man skal udfordre en russisk oligark, før de tager en som en trussel. Den nynazistiske “nordiske modstandsbevægelse” anvender i hvert fald platformen uden problemer.

  Kommentar by Skatteyderen — 11. januar 2021 @ 12:50

 48. Amad

  Det var jo kort bette højrerabiate übertroll!

  Det svarede jeg dig så igen på, og tørrede gulvet med dig som en slasket opvredet gulvklud.

  Du kan skam sagtens få tråden for dig selv, så du kan trolle videre sammen med din trolleven BENT A og klappe hinanden på ryggen 👍

  Im out 😘

  Kommentar by Jack Achaius — 11. januar 2021 @ 12:50

 49. Hvis det ikke stod klart før, så ved vi nu hvorfor danske reportere i USA skruede op for retorikken op mod valget i november.
  Trump blev modarbejdet og sat i dårligt lys i alle indslag.

  Hvad vil Facebook egentlig med deres kæmpe server installationer i Danmark, hvis vi alligevel ikke må bruge platformen ?

  Der skal vel ikke meget serverkapacitet til at Mette Frederiksen kan være på FB hele tiden ?

  Jeg frygter, borgerlige partier bliver smidt af platformen, så det er umulig at samle vælgere eller føre valgkamp.

  Kommentar by k.m. — 11. januar 2021 @ 12:56

 50. Forslag til hvad der er DANMARKS FEMTEN STØRSTE PROBLEMER:

  1. MASSEINDVANDRINGEN

  2. HVERDAGSTERROREN

  3. DEN KOMMUNISTISKE/FEMINISTISKE FAMILIE- OG SKILSMISSEPOLITIK

  4. SUNDHEDSVÆSNETS STORE NEDTUR plus covid-19 epidemien plus Brostrøm

  5. RETSSTATENS FORFALD

  6. DEN ASOCIALE BOLIGPOLITIK

  7. DEN VOKSENDE DISKRIMINATON AF DANSKERNE I FORHOLD TIL INDVANDRERE

  8. SKATTEPLYNDRINGEN MV. (det voksende skattetryk pga. flere og større ___afgifter, bøder, gebyrer osv.)

  9. DEN SYSTEMATISKE VILDLEDNING AF BEFOLKNINGEN (DR, TV 1+2, ___Pølletiken osv.)

  10. DET STORE EU-KONTINGENT PÅ 25,5 MILLIARDER ÅRLIGT

  11. DE MANGE EU-DIREKTIVER SOM UDHULER DEMOKRATIET

  12. DEN KONSTANTE HETZ MOD MÆND, FORÆLDRE OG DANSKSINDEDE BORGERE

  13. KLIMA-HYSTERIET

  14. DEN FEMINISME MV. DER FØRER OS MOD SVENSKE TILSTANDE

  15. DE ENORME MÆNGDER AF HYKLERI OG VALGFLÆSK DER FORURENER SAMFUNDET

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 13:01

 51. @ 41, BENT A, 43 amad m.fl. Hvorfor dog blive ved med at fodre trolle? Ignorer dem dog som de ligegyldigheder de nu engang er. Man fodrer da heller ikke rotter, vel? Selvfoelgeligt er det underholdende at se hvor hurtigt de taber besindelsen, men bliver det ikke lidt kedeligt i laengden ;-)

  Kommentar by krassisten — 11. januar 2021 @ 13:06

 52. ACHAIUS ER SÅ GROV, PLUMB OG PRIMITIV, at man let kan konstatere at han ikke er andet end en smådum gadedreng, en billig proletar og en forskruet radigal. Samt først og sidst en ond troll. Underligt at UP lader ham afspore debatterne.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 13:11

 53. JA, KRASSISTEN HAR RET. Vi må fra nu af prøve at ignorere trollene, og så håbe at Kim Møller snart løser problemet, inden både bloggere og læsere søger andre steder hen. For disse “np” typer er trælse og trættende.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 13:13

 54. @ 51, BENT A . It takes two to tango. Naar der danses med i afsporings-valsen med trollene som foerere, afspores debatten uvaergeligt. Lad trollene valse rundt med sig selv i armen og se hvor hurtigt de bliver traet af det ;-)

  Kommentar by krassisten — 11. januar 2021 @ 13:17

 55. Der vil komme medier der er frie og som vil behandle alle ens. Det er bare Os der skal lære at handle i enighed, men de fleste vil hellere ride deres egen kæphest.

  Vi kan kun vinde hvis Vi angriber en fjende ad gangen, så lad os starte i toppen arbejde Os nedad.

  Kommentar by Santor — 11. januar 2021 @ 13:36

 56. PS. Så igår 10. jan 2021 22:30 i Deadline et indslag med introen:
  “Burde Donald Trumps danske støtter undskylde og angre deres værdsættelse af den nu afgående amerikanske præsident i lyset af onsdagens storm på USA’s kongres?” En slags offentlig (virtuel) henrettelse af indfangne syndere, som unde Mao’s kulturrevolution – dog uden de blev pryglet af pøbelen?

  Hårrejsende ensidigt, havde man valgt to anti-Trumpere til at fortælle om, hvordan man skulle angre, hvis man var pro-Trump.

  Én, ekstern lektor, København Universitet Malte Frøslee Ibsen, der havde været erklæret anti-Trumper siden før præsidentvalget i 2016 og én, forfatter og debatør Kasper Støvring, der for nyligt er blevet anti-Trumper, påvirket af Trumps afvisning af valget 2020 som svindel og pga demonstrationerne mod valgsvindlen og udnævnelsen af Joe Biden i Washington den 6. november.

  Som deadline værten, Lotte Folke Kaarsholm, understregede både i introen i starten kl. 22.30 og før og under interviewet med de to anti-Trumpere, “er Danmark det land i verden, hvor der er flest, der ser negativt på DT”, man forstod, at det havde været umuligt at finde nogen, der stadig støtter DT? De kan nok tælles på mindre en én hånd?
  De har aldrig været i Deadline og så eksisterer de ikke, forstod man.

  Hvor latterlig kan statens (D)DR blive? Lotte Folke Kaarsholm kunne måske blot have sagt: “Vi har kontaktet erhvervsmanden, Asger Aamund og historikeren Bent Jensen og andre, vi mistænkte for stadig at være proTrump, men ingen af dem ønskede at medvirke”?

  Trump – en amerikansk tragedie. Af Bent Jensen
  Det er slemt at opleve danske medier og deres journalisters hykleri i disse dage, hvor de fejrer sig selv og hinanden: Vi er de moralsk gode, sandfærdige og objektive formidlere af virkeligheden. Det er os, der går ind for lov og orden og anstændighed i politik. Nu har den racistiske anti-demokrat afsløret sig selv som kupmager mod en lovligt valgt præsident. Hvad sagde vi!
  Men de lyver. De er ondskabsfulde, løgnagtige og ude af stand til at tøjle deres private meninger, som er underlægningsmusikken til de hyænehyl, der nu kommer ud af lirekassen, mens de flår i deres offer. I forargelsen over, at nogle primitive idioter blandt Trumps tilhængere var i stand til at trænge ind i Capitol, lader de nu, som om Trumps modstandere aldrig kunne finde på den slags.
  De har pludselig ”glemt”, hvordan valget af Trump til præsident og hans indsættelse forløb. Ingen kunne påvise valgfusk, men Hillary Clinton og hendes parti samt deres lydige medier ville under ingen omstændigheder acceptere, at de dumme og ynkværdige, som Clinton foragteligt kaldte dem, havde stemt på Donald Trump, der talte de oversete og ikke-privilegeredes sag.
  Endnu før Trump var blevet indsat som præsident talte demokraterne om en rigsretssag for at få ham afsat. Lige efter indsættelsen i januar 2016 var de med i en kæmpedemonstration, hvor førstedame Nancy Pelosi opfordrede til kamp i gaderne for at fordrive Trump, og sangerinde og superdemokrat Madonna erklærede, at hendes drøm var at sprænge Det Hvide Hus i luften. Kæmpe bifald! Det har ikke senere skortet på superdemokraters opfordringer til at myrde USA´s præsident.
  Da flere døgns forsøg på at lamme det normale liv i USA´s storbyer slog fejl, søsatte demokraterne den utrolige løgn, at Trump kun var blevet valgt, fordi Putin havde fusket med valget. Medierne med CNN, New York Times og Washington Post i spidsen slugte begærligt denne løgn – og deres danske aflæggere gjorde det derfor også. Der blev fabrikeret et såkaldt ”Russisk Dossier” for at underbygge løgnen. Jeg læste denne sladderbunke af usandsynlige og direkte påviselige løgne. Det slog mig, hvor primitiv og kluntet denne desinformation var. Ledende personer i CIA og FBI kaldte Trump for landsforræder. Trods stædig modstand fra demokraterne og deres folk i det centrale bureaukrati dokumenterede republikanerne, at det var Clintons kampagnestab og hendes parti, der havde bestilt og betalt for løgnebunken. Huskede de sandfærdige medier at fortælle det?
  Ikke desto mindre fortsatte demokraterne og deres håndgangne embedsmænd med at bruge dette ”Russiske Dossier” i deres beskidte kamp for at få Trump afsat. Deres medier støttede hvert skridt i denne kampagne for at skandalisere Trump. En særlig undersøger med en kæmpestab af jurister med meget vidtgående beføjelser og et ubegrænset budget blev sat til at efterforske Trumps påståede sammensværgelse med Putin. Efter to års ihærdig efterforskning var resultatet nul. Har de objektive journalister også glemt det?
  Men de helmede ikke og forsøgte endnu engang forgæves at få Trump afsat ved en rigsret. De påstod, at han havde brudt forfatningen og i øvrigt var utilregnelig. De genbrugte løgnen om Trumps konspiration med Putin. For ikke så længe siden talte ledende demokrater om at få Trump og hans tilhængere straffet, hvis han tabte præsidentvalget. Lige nu høres der nye krav om afstrafning. For hvad? For ved deres støtte til Trump at have fornærmet de selvgode og hævngerrige løgnhalse i den herskende klasse. Pøbelen skal bankes på plads og holde mund. Der er udarbejdet lister over de ”skyldige”. Det vil ikke undre, om disse syge tanker bliver til virkelighed. Har medierne fortrængt disse ting?
  Sidste sommer nedbrændte voldsmænd og hele kvarterer i amerikanske byer og plyndrede butikker og jog ”forkerte” folk ud af restauranter. Demokraten Maxine Waters opfordrede direkte til at jage og gå løs på Trump-tilhængere, ligegyldigt hvor de fandt dem. Pelosi fik sin hede drøm om krig i gaderne opfyldt. De to kritiserede da heller ikke de voldelige optøjer. – Folk gør, hvad de gør, som Pelosi sagde. Og demokratiske guvernører og borgmestre sørgede for, at voldsmænd ikke blev straffet.
  Jeg gider næsten ikke skrive, at de voldelige Trump-tilhængeres indtrængen i Kongressen forleden var forkastelig. Det er en selvfølgelighed, og ingen vil forsvare det. Men det var ikke sådanne voldshandlinger, Trump opfordrede til. Og de mange millioner fredelige Trump-tilhængeres vrede er forståelig. Der var jo vitterligt mange tilfælde af ulovligheder i forbindelse med det sidste præsidentvalg, og disse ting er ikke blevet ordentligt undersøgt, men blot afvist.
  Det nytter ikke at påstå det modsatte. DRs mand i USA ”vidste” allerede, før stemmerne var talt op, at der ikke var sket den mindste uregelmæssighed. Meget dygtig mand! Hvis danske medier var seriøse og havde ordentlige journalister, ville de undersøge disse ting i stedet for at afvise dem. De har i samfulde fire år kun været interesseret i at tegne et vrængbillede af den folkevalgte Trump og hans vælgere.
  Det er en amerikansk tragedie, at det fredelige folkelige oprør mod en arrogant herskende klasse, som Trump stod i spidsen for, og som opnåede så store resultater på vigtige områder, blev kvalt af de gamle sumpdyr med den korrupte Biden i spidsen.

  Retsstat eller pøbelvælde Af Bent Jensen
  I en retsstat kan folk kun blive dømt og straffet, hvis de har begået en konkret strafbar forbrydelse, og hvis denne forbrydelse er blevet bevist.
  Under pøbelvælde ophæves retsgarantierne, når ophidsede mennesker (for)dømmer andre og kræver dem straffet, uden at en konkret forbrydelse er begået eller bevist.
  Lige nu påstår ophidsede og hævngerrige politikere og mediemennesker, at præsident Trump dels har begået den store forbrydelse i årevis at have villet ødelægge det amerikanske demokrati; og dels her på det sidste at have begået den forbrydelse at have opfordret sine tilhængere til at storme Kongressen i Washington for at begå et statskup.
  Igennem de sidste fire år har Trumps politiske modstandere i Kongressen og i mægtige medier forsøgt at komme ham til livs med beskidte og ulovlige metoder, og man har udvist stor opfindsomhed. Man har fabrikeret kæmpeløgnen om, at han i virkeligheden i 2016 kom ulovligt til magten ved hjælp af Ruslands præsident Putins manipulering af præsidentvalget. Man har ofret store ressourcer for at bevise denne latterlige løgn – og man fik kun det ud af det, at ens egne manipulationer og løgne blev grundigt afsløret. Påstanden om, at Trump har villet ødelægge det amerikanske demokrati, savner altså ethvert grundlag i virkelighedens verden. Det forholder sig faktisk modsat.
  Påstanden om, at han har begået den forbrydelse at have opildnet sine tilhængere til at trænge ind i Kongressen for at sabotere den demokratiske proces, er ligeledes en løgn, og den bliver ikke sand ved, at journalister og politiske modstandere bliver ved med at gentage den. Trump sagde til deltagerne i en fredelig massedemonstration den 6. januar, at de ville gå hen til Capitol-bygningen (Kongressen) ”for FREDELIGT og PATRIOTISK at lade jeres stemme blive hørt.” Han sagde videre, at ”vi vil gå hen til Capitol, og vil forsøge at give vore republikanere … den stolthed og frimodighed, som de har brug for til at tage vort land tilbage.” Trump opfordrede med andre ord sine tilhængere til FREDELIGT at samles foran Capitol for på denne måde at give de republikanske repræsentanter inde i Kongressen rygstød, IKKE til at storme og vandalisere Kongresbygningen.
  At nogle primitive idioter angreb de politibetjente og sikkerhedsvagter, der skulle sørge for at opretholde ordenen, er utilgiveligt, og de vil naturligvis blive retsforfulgt.
  Hvis USA også efter Trump skal forblive en retsstat, kan Kongressen ikke afsætte ham ved en rigsret. Præsident Trump er også omfattet af retsstatens hovedprincip, at man kun kan dømmes for konkrete og beviste forbrydelser. Man kan i en retsstat ikke dømme nogen for noget, de ikke har gjort. Hvis det skulle ske, vil den amerikanske retsstat være blevet afløst af pøbelvælde. Det ville være en tragedie.”

  En kommentar af Asger Aamund til: Trump – en amerikansk tragedie- Af Bent Jensen Den 8. januar 2021: Glimrende kommentar af Bent Jensen.
  Og hvorfor skulle Trump være interesseret i at ødelægge det, der skulle have været hans store dag på Capitol Hill, hvor republikanske parlamentarikere gennem formelle protester mod valgresultatet den 3. november ville udløse en to timers debat for hver af delstaterne, der var omfattet af protesterne?
  Hele Trumps taktik gik jo ud på at vise det amerikanske folk dokumentationen for at valget var præget af planlagt og systemisk svindel, der havde konverteret hans jordskredssejr til et kunstigt produceret nederlag. Besættelsen og vandaliseringen af parlamentet annullerede den planlagte debat og knuste Trumps sidste håb om fire år mere i Det Hvide Hus.
  Det var vist ikke lige det, han ønskede. Trump er mange ting, men kamikazepilot det er han ikke.

  Kommentar by Amad — 11. januar 2021 @ 13:36

 57. det nytter intet, debatten skal foregå hvor mainstream opholder sig,
  meninger skal brydes og de, modstanderne, skal konfronteres med tingene fra hestens mund…, indtil videre, indtil fjernelsen af retten til at ytre sig på mainstream sociale medier, har mainstream-pressen jo også behændigt undgået at bringe Trumps og andres kritik/udsagn/position, eller bragt så begrænsede delelementer at det virkede misvisende. men at smide nationale/konservative/antiglobalister/antifeminister/antimigrationsstemmer af de udbredte sociale medier er at fratage ytringsretten, DET ER CENSUR! Vi hører dagligt fra de politisk korrekte at Trump og andre “bare kan ytre sig andre steder”, “bare kan holde pressemøder”, men pressen refererer det jo ikke! og størrelsen på FACEBOOK og TWITTER betyder at det er monopoler, særligt fordi mediehusene og fx DANMARKS RADIO jo benytter dem til deres debatter. EKSTRA BLADET har NATIONEN, men det fungerer jo som DAGBLADET INFORMATIONS kommentarfelt, det forbliver et ekkokammer til det rammer FACEBOOK. (at der så på FACEBOOK) og på mindre foraer sidder webadministratorer som fjerner udsagn der ikke flugter holdningsmæssigt med den redaktionelle linje på fx INFORMATION, POLITIKEN, DANMARKS RADIO osv er desværre endnu et problem. Men at smide Trump af Mainstream er som at skære hans tunge ud og at hugge hænderne af ham, det er at fjerne hans stemme! Udviklingen kommer til at ramme os alle, de politisk korrekte kobler et “-fobisk” på dig og mig, dernæst får vi sparket…, personligt har jeg opgivet, fik spærret min FB for år tilbage efter en debat på INFORMATION hvor jeg blev “angivet” for at være en “falsk profil”, FB ville se pasbillede og have mig til at skrive uden pseudonym, dér sluttede min offentlige debat…, jeg er meget bange for udviklingen, hidtil har jeg fulgt FB/Twitter fra sidelinjen, velvidendeat der foregik løbende censur, men nu er det jo tidspunktet hvor monopolerne kvaser oppositionen, man må gerne være konservativ, man må gerne være republikaner, man må gerne være Venstremand…bare man deler holdninger der flugter med Enhedslisten, New York Times, Alternativet, Politiken…det er en hæslig tendens og totalitarismen fra “de rummeliges” hold minder jo om Saudi Arabien, Kina, Hviderusland, Nordkorea…i 2021 blev ytringsfriheden fjernet fra den digitale samfundsdebat.

  Kommentar by konservativ — 11. januar 2021 @ 13:40

 58. ->Trollen Jack Achaius 12:50. Du skriver “Im out 😘”. Tak. Du vil ikke blive savnet.

  Kommentar by Amad — 11. januar 2021 @ 13:49

 59. Venstrefløjen i USA afslører flere og flere ubehagelige træk om sig selv, dag for dag.
  Pelosi og Biden fløjen tillader ikke internet uden massiv censur, derfor angrebet på Parler, hvor typer som Tommy Robinson, Katie Hopkins, Clint Eastwood havde fundet et fristed efter at være bannet fra de andre omtalte medier.
  Venstrefløjen ser ikke fjenden i muslimske halshuggere eller det kinesiske kommunistparti der arresterer systemkritikere.
  Nej, Pelosi og Biden-klanen ser fjenden indenlands, den frihedselskende, hårdtarbejdende hvide amerikanske mand, der forsøger at holde hjulene i gang for samfundet, og skaffe en rimelig indtægt til familien.

  Kommentar by k.m. — 11. januar 2021 @ 13:50

 60. Deep state – https://www.youtube.com/watch?v=SrivEgKQ_SE

  Kommentar by piphans — 11. januar 2021 @ 14:00

 61. Bliver sgu nød til, at kommentere på übertrollen Amads spamwall!

  Er det verdens længste Ps. ? Ligegyldigt TOTALT uvedkommende subjektivt pis, skrevet på det mest ubehjælpsomme dansk, krydret lidt ad hoc med Copy Paste i en stor pærevælling.

  Flot übertroll! Du eksemplificerer på smukkeste vis min påstand🙂

  Kommentar by Jack Achaius — 11. januar 2021 @ 14:01

 62. Joseph Robinette Biden Jr. = den mest korrupte og kriminelle skod politiker i verden.
  DØDSSTRAF.NU

  Kommentar by piphans — 11. januar 2021 @ 14:03

 63. VERDEN BEFINDER SIG NU I NÆSTEN SAMME SITUATION som russerne befandt sig i år 1917, og som tyskerne var i år 1933. Dog med den forskel at dengang var der demokratier og lande som var modstandere af totalitær politik. Men dem synes der nu kun at være få af. I Tyskland residerer Merkel, i USA Nancy Pelosi, og begge ønsker at udskifte civilisation med barbari.

  Den røde undergravning siden 1968 af alt og alle, har været en kæmpesuccés, og vi er nu antagelig på vej ind de tider som Bibelen beskriver som de sidste tider. Dem hvor ondskaben kommer helt ud af kontrol.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 14:04

 64. Jeg har længe tænkt på at foreslå nedenstående.

  Indledende så har det altid undret mig at nogle bruger f.eks. facebook til at udbrede politiske ideer. Hvorfor ikke bare bruge facebook til at kigge på familiemedlemmers mere eller mindre fjogede selfies og oplysninger om restaurationsbesøg i den og den by?

  Der er mindst et par grunde at undgå store kommercielle internetplatforme.

  1. Undgå proprietære softwareplatforme ved at bruge open source som f.eks server script sproget PHP, der kan bruges til at kode fora. Det kan man gøre selv eller bruge frameworks som f.eks. phpBB3 med installationsscript, som kan sætte et forum op på et webhotel på under en time. Derefter kan en administrator definere en række emneopdelte underfora. Desuden er der jo heller ingen grund til at gøre Mark Zuckerberg endnu rigere, han skal såmænd nok klare sig.

  2. Derved undgås også smagsdommere, som vil undertrykke ubekvemme sandheder. Selvfølgelig vil det altid være et krav, at loven overholdes, men ellers kan ordet være rimelig frit. Eventuelle moderatorer kan dog opleve problemer med debattrolde, som de må lære at håndtere.

  Ulempen vil så være at sprede kendskabet til sådanne fora. Langt hen ad vejen kan det løses gennem mund til mund metoden. Facebook kan (mis)bruges til at sprede kendskabet til uafhængige fora. Man laver blot en facebook gruppe og en gang imellem poster indlæg med overskrifter om, hvad der sker på forum i ukontroversielle vendinger.

  Kommentar by T. H. — 11. januar 2021 @ 14:21

 65. Vi bliver nødt til at tale om, hvem der ejer vores medier.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 11. januar 2021 @ 14:26

 66. Vi bliver nødt til at tale om, hvem der ejer vores medier.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 11. januar 2021 @ 14:26

  Det gør de glade givere af mediestøtten. Derfor er der så mange medier, der efterplaprer hinanden,

  Licens er noget vi giver til vore familier og venner. Og hestetransporter.

  https://tv.frihedensstemme.dk/2021/01/09/afsloering-drs-ekspert-i-stoejberg-sagen-er-radikal-folketingskandidat/

  Men Pernille Boye-Koch er ikke kun ekspert i retssager mod Inger Støjberg. Hun er også tidligere folketingskandidat for Det Radikale Venstre. Et parti, der har kritiseret Inger Støjberg i en årrække

  Danmarks Radios journalister vælger deres eksperter med nænsom hånd, når seerne skal informeres om en eventuel rigsretssag mod Inger Støjberg. Hvem er bedre som ekspert end en politiker fra Det Radikale Venstre?

  Danmarks Radios propaganda er en trussel mod demokratiet.”

  Kommentar by tavsen — 11. januar 2021 @ 14:31

 67. Kommentar by tavsen — 11. januar 2021 @ 14:31

  WRONG. Det er ikke røde lejesvende eller en calvinistisk klikke, der sætter mediedagsordenen. Det er jøder.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 11. januar 2021 @ 14:38

 68. http://www.opindia.com/2021/01/islamists-want-modi-banned-twitter/

  Kommentar by k. m. — 11. januar 2021 @ 14:55

 69. http://www.abovetopsecret.com/forum/ som er det største konspirationsforum med et bibliotek af ufattelige dimensioner om alle mulige og til tider skøre emner emner er stort set altid først med alle nyheder. Så må man selv selektere i stoffet, men siden er helt sikkert god til at få nyheder hurtigt og med masser af links til andre sider og nogen gange også videoer.

  https://gab.com er det nyeste og størst voksende forum på nettet og pro-nationalkonservative og totale Trumpfans. I sidste uge voksede sitet med over 600.000 nye brugere, de vil også snart åbne for et alternativ til youtube.
  De har et twist af religiøsitet over sitet, hvilket man selvfølgelig kan ignorere, men de går selvfølgelig ind for ytringsfrihed og hylder frihedsbegrebet og er fuld bevidste om at:

  Hard times create strong men.
  Strong men create good times.
  Good times create weak men.
  And weak men create hard times.

  History repeat itself!

  På Bitchute kan man se Pizzagate dokumentaren Pedogate 1, 2 og 3, som mildest talt er ret vilde og som virkelig har fået sindene i kog hos nationalkonservative amerikanere.

  Kommentar by Bent — 11. januar 2021 @ 14:59

 70. Børge-Muhammed — 11. januar 2021 @ 14:38

  1. juli 2020 er der i alt 806.607 indvandrere og efterkommere i Danmark, som svarer til 13,8 pct. af den samlede befolkning.
  >>> 518.658 personer har oprindelse i ikke-vestlige lande.”

  Mon Tesfaye kommer igennem med det fornuftige forslag om, at få en kategori for muslimske lande?

  Hvis ikke. Tror du, hvem der forhindrer det? Jøderne eller muslimer?

  Kommentar by tavsen — 11. januar 2021 @ 15:02

 71. Der er ingen der forstår populisme som betyder lovgivere……

  Kommentar by Moth — 11. januar 2021 @ 15:24

 72. #67

  Ingen af delene.
  Det gøre de relativt få Radikale og de utallige skabsradikale.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 11. januar 2021 @ 15:32

 73. ->Troll Jack Achaius 14:01.
  Hold nu hvad du lovede. Du skrev 12:50:“Im out 😘”

  Kommentar by Amad — 11. januar 2021 @ 15:58

 74. Jeg har kun haft erfaring med Parler, som nu er lukket, Vk, som fungerer ok, men man er afhængig af om Putin er enig. Gab er lige i øjeblikket belastet af at rigtigt mange søger derhen, så hav tålmodighed.

  Jeg har hørt rigtigt godt om Telegram, men har ikke oprettet endnu.

  https://gab.com/IdentitaerDissident
  https://vk.com/id476221356

  Kommentar by Lars H — 11. januar 2021 @ 16:57

 75. Twitters aktiekurs faldt med næsten syv procent i formarkedet mandag, efter det sociale medie valgte at lukke for snart forhenværende præsident Donald Trumps konto.

  Det skriver Bloomberg News.

  Det sociale medie fik dermed med et snuptag barberet omkring 15 milliarder af sin markedsværdi.

  Kommentar by NotariusUmulius — 11. januar 2021 @ 17:04

 76. # k.m. 13.50: Ja, BIDEN er jo købt og betalt af de gule, og må betragtes som deres betroede medarbejder, håndlanger og agent i USA. Som nok kan ende som en kinesisk lydstat eller vasalstat. Og det amerikanske folk kan få samme skæbne som det russiske eller kinesiske folk under Stalin/ Mao.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 17:05

 77. Både danskerne og amerikanerne kan lære en masse af Skandinaviens Nordkorea ca. 10 km fra Copenhagen. I dette Nordkorea version 2 er et folkemord nu gået i gang. Måske det vil være klogt at tage ved lære af det svenske skræk-eksempel…..inden det er for sent.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 17:10

 78. Man bliver ikke på medier der sletter ens kommentarer. Ikke såfremt man er for ytringsfrihed.

  Ønsker man at kunne sende og modtage er afhænighed af andre ikke noget der bør vælges, men noget der er valgt af alt for mange.

  Man skal selv sidde på produktionsudstyrs forsyning og alt der kræves for at kunne sende og modtage. At der allerede findes software der ikke er ejet af nogen er selvfølgelig en fordel for etablering af uafhængige medier.

  Gør man ikke det, altså sidder enerådende på midler og formidlig, vil andre kunne stoppe een.

  Ytringsfrihedstilhængere må, uanset interne uenigheder, skabe alternativer til de eksisterende tilstande på området.

  At moderne teknik har mange dele og muligheder for sammenbrud er en ting. Noget andet er at søge at skabe bedre forhold ud fra de eksisterende betingelser.

  Kommentar by Peter Buch — 11. januar 2021 @ 17:16

 79. # Amads indlæg kl. 13.36 er oplysende og præget af sund fornuft. Den troll der kritiserer det, afslører sig selv som en rød nar. Iøvrigt var det ikke Trump tilhængere, men afaer som først trængte ind i bygningen. At en del Trump fans bagefter gik ind og kiggede uden at begå vold eller hærværk, er da ikke særlig slemt. I princippet er det jo en offentlig bygning og ikke et privat område.

  Dem som begik statskup den dag var “Demokraterne”, marxisterne, BLM og nogle svigefulde republikanere. (skabsdemokrater) Et kup de havde forberedt og arbejdet på i månedsvis.

  Hodja har fremlagt rigeligt med beviser på omfattende valgsvindel.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 17:28

 80. Man skal ikke lade sig provokere at enkelte kommentatorer, hvis eneste formål tilsyneladende er at provokere

  Kommentar by Ole Madsen — 11. januar 2021 @ 17:28

 81. Det undrer mig, at ingen har nævnt Mewe, som et alternativ til Facebook.

  Jeg har været på Mewe.com i to år, og der er ingen censur. Faktisk ligger det frie ord grundlæggerne meget på sinde.

  Der mangler en del funktioner. De to værste er, at man ikke kan læse posteringer uden en Mewe-konto (og det kan Google så heller ikke), og at man ikke kan linke til en bestemt post.

  Antallet af medlemmer er selvfølgelig meget mindre end på Facebook, men det gælder jo for alle alternativerne. I sidste ende afhænger det af én selv, hvor mange “kontakter” man gider at etablere.

  Kommentar by MartinH — 11. januar 2021 @ 17:40

 82. PS: Senere historisk forskning har vist at KOMMUNISTERNES MORDPATRULJER var kommet til kort, var blevet nedkæmpet, hvis russerne havde været vidende om hvad der foregik. Men de var lammet af uvidenhed og frygt. Derfor kunne een døds-patrulje på 5-10 mand hver aften/nat genne 20-30-50 uskyldige borgere op på en lastbil og køre dem væk til tortur og indespærring eller henrettelse. På et år kunne samme lille patrulje altså ødelægge tusinder af borgere og familier. Fordi der ikke var skygge af modstand. Den brede befolkning troede på at de levede under et retfærdigt system, og de “vidste” jo at der var et parlament og en forfatning/grundlov som gik meget op i MR. (menneskerettigheder)

  De havde ikke fantasi til at forestille sig at de levede i et blodtørstigt og bundråddent samfund, hvor Stalin ikke var en statsmand men en psykopat, en lystmorder, et perverst monster.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 17:47

 83. Det er kun kattedamer og pubertære teenagetøzer der bruger Facebook…

  Kommentar by Revisoren — 11. januar 2021 @ 17:58

 84. Kommentar by Jack Achaius — 11. januar 2021 @ 12:34

  https://kontrast.dk/sektioner/debat/artikel/statskup-for-idioter

  Har du været i tvivl om at Andersson ikke var en uhæderlig type, der konstant vejer morgenluft? Sådan er mange “liberale”.

  Kommentar by KineserSnot — 11. januar 2021 @ 18:37

 85. Tak BENT A 17:28. Jeg copypastede de tre tekster af Bent Jensen og Asger Aamund, fordi jeg kun havde dem som tekst og derfor ikke kunne nøjes med links. Beklager. De var ment som en slags bevisbilag til min kritik af Deadline igår, hvor man kun havde kunnet finde en never-Trumper, ekstern lektor, København Universitet Malte Frøslee Ibsen og en nylig omvendt anti-Trumper, forfatter og debatør Kasper Støvring.

  Deadlines formål med indslaget, som deadline værten, Lotte Folke Kaarsholm, læste op, var: “Burde Donald Trumps danske støtter undskylde og angre deres værdsættelse af den nu afgående amerikanske præsident i lyset af onsdagens storm på USA’s kongres?”

  Det burde være løgn, men det er åbenbart noget, som DR synes falder ind under Public Service begrebet? Det var totalt enøjet propaganda for skatteydernes penge. Det var som at se ‘Aktuelle Kamera’ i det statskontrollerede fjernsyn i DDR. Det var så tåkrummende komisk, at det næsten var som en Monty Python 2021 sketch:-)

  Kommentar by Amad — 11. januar 2021 @ 18:40

 86. Kasper Støvring har underkastet sig narrativet fra massemedierne, han forstår ikke populismen som et lovgivende underlag og Antifas´ teatralske fælde, indrømmet ved Bidens mafiametoder og beskyttelsespenge; Røde Lotte…..

  Kommentar by Moth — 11. januar 2021 @ 18:52

 87. Bidden har allerede udnævnt en ny CIA direktør. William (Pokkers på skrivende stund glemt efternavnet)…..Han fik lavet denne katastrofale aftale med Irans atomprogram under hånden…..Den tidligere CIA direktør som Trumf fik fyret (Starten af hans embedsperiode) havde konverteret til Islam i hans embede i Saudi Arabien (For mig et gys)……Vi må nok regne med en større omgang politisk cencur fremover.

  Fint hvis vi kan få nogen hjælp til at komme udenom de store cencorer i de elektroniske medier…Ellers må det jo være Thor og Deep blue.

  Kommentar by Michael Unna — 11. januar 2021 @ 19:06

 88. Kommentar by Moth — 11. januar 2021 @ 18:52

  Jeg er også træt af alle de “konservative”-kommentatorer der kalder det et “kup forsøg, begået af terrorister, ledt af Trump”.

  De har virkelig tabt sutten.

  Kommentar by KineserSnot — 11. januar 2021 @ 19:38

 89. Republikaneren Nunes harcellerer mod Big tech på FOX news. Han havde 3 mio følgere på Parler, men nu har fascisterne i Big tech USA udraderet Parler – og ytringsfriheden. https://rumble.com/vcmhkj-there-is-no-longer-a-free-and-open-social-media-platform-for-any-american-t.html

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 11. januar 2021 @ 19:45

 90. Personligt tror jeg Joe Biden blot er en gammel træt marionetdukke….tror vi skal være mere bekymret for K Harris.

  Kommentar by Michael Unna — 11. januar 2021 @ 19:47

 91. Tak til 79) for at fremvise alternativet til FB- “Meve”.

  Kommentar by Michael Unna — 11. januar 2021 @ 19:48

 92. BØR ALLE ORDENTLIGE DANSKERE ikke begynde at se sig om efter andre kanaler end fjæs-book, twitter, apple, gogle og hvad de ellers hedder. Alle de tech-firmaer som nu er gået til angreb på ytringsfriheden og retsstaten m.m. ved at indføre grov censur.

  Snart kan det blive Danmark som får demokratiet censureret sønder og sammen.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 21:19

 93. Ja, FOX NEWS og NTD tv har en del nyt at fortælle hos hodja. Der er også nyt hos snaphanen og den korte om de store OMVÆLTNINGER som er ved at finde sted i USA og Europa.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 21:23

 94. Gab og Minds. Gab er dog DOS’et lige nu på grund af en ny-bruger-storm efter Parler. Gab har også et helt nyt video site, det fede dissenter browser plug-in der tillader artikel kommentarer på sites der har lukket for dem og der går lige nu rygter om en Gab privacy telefon. Gab går aggressivt i flæsket på Fascilicon Valley, alene derfor bør man hoppe på og støtte dem.

  Kommentar by Jacques — 11. januar 2021 @ 23:13

 95. Bemærk, at det er alle de røde der går ind for censur. Ordet demokrati klinger hult i en socialists mund, især når tanken falder på de mange socialistiske “demokratier”.

  Kommentar by Bilka — 11. januar 2021 @ 23:22

 96. Hvad så kinesersnothvalp.
  Nu er de startet med at anholde de heldigvis få brodne kar i politet det opilnede pøblen og dermed er indirekte medskyldige i mordet på en af deres kollegaer ?
  Vil du i endnu et desperat forsøg prøve at bortforklare det med at det var antifa agenter.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 12. januar 2021 @ 00:00

 97. Det at sociale medier lukker ned for Trump tossen har intet at gøre med undertrykkelse af ytringsfriheden.
  Det er de simpelthen forpligten til i flg. terrorlovgivningen.
  Så er den ged vist barberet.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 12. januar 2021 @ 00:08

 98. At “Parler” valgte at blive hosted hos fjenden (Amazon) viser at de ikke er et troværdigt alternativ og jeg betragter dem primært som godkendt/kontrolleret opposition. De har også banned mange med “forkerte” holdninger.

  “DLive” har for nylig vist, at de desværre heller ikke er for ytringsfrihed og de har bl.a. banned Nick Fuentes mfl.

  De mest ytrings-friheds-venlige platforme pt. er nok “gab” og “BitCute” selvom sidstnævnte desværre også har slettet organisationer, som ikke er dømt for noget kriminelt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. januar 2021 @ 01:44

 99. USA fik en (anderledes) vaskeægte pervers stodder. Hvis nogen er i tvivl,er Barry Soetoro nogen af de andre. Hø hø.

  Kommentar by Nielsen — 12. januar 2021 @ 07:20

 100. 97) Kan Du give mig et eksembel på at Trumpf Direkte (Ikke fra DR og TV2) har opfordret til Terror? Selvfølgelig har det ALT at gøre med ytringsfriheden.

  Kommentar by Michael Unna — 12. januar 2021 @ 10:23

 101. En ting er at man ikke kan lide manden (siger gerne selv han er narcisistik). En anden ting er hans Politik. Han har rimeligvis politisk , bortset fra hans håndtering af Coronasituationen, været en af de bedste præcidenter USA har haft. Fik fredskabt mellemøsten, og stod stejlt imod Iran. Han stod op imod tyranniske stater som direkte truede USA, og var ærlig i forhold til Saudi Arabien hvad våbensalg angik. Trist afslutning.( Som Kim tidligere har fremvist, så er det ikke første gang Kongress og Senat angribes af en folkemængde). Nu får de en præcident som blindt giver efter for Tyranniet fra Iran og Nord Korea.

  Kommentar by Michael Unna — 12. januar 2021 @ 11:03

 102. Og så frygter jeg også den nye chef for CIA,…stoler ikke på ham.

  Kommentar by Michael Unna — 12. januar 2021 @ 11:04

 103. Men Per Henrik Rasmussens kammerater i BLM, Antifa, og Hizb ut-Tahrir m.fl. kan stadig uhindret udbrede deres sygelige had til anderledes tænkende på alle tilgængelige platforme…

  Kommentar by Revisoren — 12. januar 2021 @ 14:36

 104. Vil anbefale youtube: Ben Shapiro: Facebook Indefinitaly Bans President Trumpf.

  Kommentar by Michael Unna — 12. januar 2021 @ 15:38

 105. 3 nye blog indlæg indtil videre af Kim Møller i dag den 12. januar og det har stilnet af i dette spor.

  Så kan man spørge sig selv, om alt nu er skrevet om, hvad folk har på hjerte i denne sag? Eller fordi blogindlægget er røget ned af side 1, at så har det mistet nyhedens interesse?

  Jeg tror desværre egentlig mest på det sidste, for det er det sædvanlige mønster og jeg kan frygte, at det løber ud i ingenting.

  Kommentar by T. H. — 12. januar 2021 @ 19:00

 106. 104) du har ret, men det ser ud til at Polen, og også nu Australien (Se nyere blog og youtube) vil gribe ind overfor de sociale mediers cencur. Det er jo en optimistisk udmelding her i ytringsfrihedskrisen blandt de elektroniske medier (desværre tror jeg det er svært, når det er private medier).

  Kommentar by Michael Unna — 12. januar 2021 @ 20:48

 107. Kim Møller formulerede i overskriften blogindlægget som den åbne debat om politisk vidensdeling. Den debat er så gået i stå formentlig pga. nyere indlæg både i går og i dag.

  Men i det mindste tak til Michael Unna for svaret på mit seneste indlæg.

  Ellers synes det for undertegnede som noget af en Sisyfos opgave at prøve via kommentartrådene at påvirke den offentlige holdning. Det er som altid et miskmask af meningstilkendegivelser, offtopic indlæg og mudderkastning mellem debattørerne. Fornuftige indlæg med interessante fakta og gode argumenter drukner desværre ofte i mængden. De bliver også ofte hurtigt glemt, når et blogindlæg mister aktualitet. Jeg har svært ved at se, hvordan vi via Uriasposten kommer videre.

  Kommentar by T. H. — 13. januar 2021 @ 17:30

 108. Gab.com bagmanden har en opskrift på noget tæt på ucensureret vidensdeling. Uden behov for skattetilskud eller EU-støtte.

  Kræver dog viden, midler, organisering og for det bliver stort og avanceret teknisk, samt hvis man ikke selv har en større pengetank med- villige abbonenter:
  rumble.
  com/vcrlt3-ep-653-stand-with-freedom-w-kassam-giuliani-torba-mclaughlin-epshteyn.html

  Kommentar by Peter Buch — 13. januar 2021 @ 22:33

 109. https:
  //youtu.be/PHR__AwABCc

  Kommentar by Peter Buch — 13. januar 2021 @ 22:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper