11. januar 2021

MeToo-ofring: “Jeg var mellemlægspapir for en forudindtaget idé om, at jeg har gjort noget forkert.”

Jeg forsøger kun at podcaste apolitiske magasiner, og i dag hørte jeg Den nye rumalder på Radio4. Emnet var rumforskning, og uden videre gik det over i racisme, feminisme og anti-kolonialisme. Det skulle ikke være muligt, men i 1960’erne var det racisme at bruge fattige sortes penge på sende hvide i rummet, og det var udtryk for en patriarkalsk imperialistisk tankegang, at man nødvendigvis skulle erobre og udbytte nyt territorium. Suk.

I det her woke-medieunivers siger det sig selv, at ældre hvide mænd er jaget vildt. De er skyldige til det modsatte er bevist, og da beskyldninger aldrig ledsages af retssager, så er de moralsk skyldige – selvom beskyldningerne kunne være det pure opspind. I det mindste går det ud over journalister. Onsdag i sidste uge blev ‘Mister News’ Jes Dorph eksempelvis karaktermyrdet i Aftenshowet, et af de værste feelgood-programmer. Omtale på Berlingske.dk – Massiv kritik af DR-vært efter Jes Dorph-interview.

“‘Jeg beklikker ikke hendes ret til at være kritisk. Det skal hun være i den situation, der handler om så alvorlige emner. Men undervejs i interviewet bliver jeg blandt andet bedt om at tage stilling til, hvad en ekspert i arbejdsret siger, og forkvinden fra Dansk Kvindesamfund, der taler om senfølger ved voldtægt. Jeg ved for det første ikke, at de bånd vil blive afspillet.

Og det er da problematisk, at jeg skal forholde mig til senfølger for voldtægtsofre,’ siger Jes Dorph-Petersen.
Han mener derudover, at hans manglende evne til at huske, hvad der skete for 18-20 år siden, bliver mistænkeliggjort. Og at han alt for ofte bliver afbrudt.

Hun vil ikke høre om substansen, men kun høre om følelserne,’ siger Jes Dorph-Petersen og tilføjer: ‘Jeg er jo selv journalist og vært, og jeg er enig i, at man i den her type interview bliver nødt til at være ekstremt kritisk. Men folk skal have lov til at forklare deres argumenter. Derudover bliver man nødt til at stille nogle spørgsmål på en reel baggrund, så de ikke hele tiden bliver opfattet forkert,’ siger Jes Dorph-Petersen…

Jeg var mellemlægspapir for en forudindtaget idé om, at jeg har gjort noget forkert. Men man bliver nødt til at have respekt for, at jeg kan have ret,’ siger Jes Dorph-Petersen.”

(Foto: Facebook)

“Han har haft sex med en kvinde mod hendes vilje. Måske han skulle holde lav profil?” (Anders)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116214/trackback

32 Comments »

 1. Auschwitz udryddede kun en million mennesker, hvoraf en andel var jøder. Det var langt under 10 procent af de 9,5 millioner jøder, der levede i Europa inden krigen. Folketinget derimod, har foræret falsk indfødsret til mindst 250.000 muslimer og efterkommere, og derved udryddet over 15 procent af danskerne. Vi var 97 procent danskere i Danmark da jeg blev født. Nu er vi max. 85 procent. Det er Holocaust uden pigtråd. Taler de også om danskerudryddelse og folkemord på Radio4?

  Kommentar by Skatteyderen — 11. januar 2021 @ 13:59

 2. Lad dem da bare blive ved med at slynge beskyldninger ud over ALLE.

  Nu er der en mere, Jes Dorph-Petersen, der stopper op og stiller spørgsmål ved den gængse linje. Så er han mere disponeret til at være retfærdig når det er andre der havner i fedtefadet.

  I sidste ende er det kun dem selv og hinanden de kan fucke med så det
  bliver et show der er værd at se!

  Hende den gravide sæk der genstartede tosserne ville i en retfærdig verden sidde foran en dommer for at hænge alle fede hvide mænd på Tv2 ud som voldtægtsmænd på åben skærm. Det er ganske enkelt uhørt!

  Kommentar by Santor — 11. januar 2021 @ 14:03

 3. Hvad snakker du om jeg har set filmen “Hidden Figures”, det forsøger at få det til at fremstå som om at vi ikke havde været på Månen, uden at en flok sorte damer havde lave simple matematiske beregner alle der har gået ud af 9.klasse kan lave.

  Kommentar by KineserSnot — 11. januar 2021 @ 14:09

 4. Jes-Dorph snakke om at medierne agere “sandhedsigere” dette blev normalt da Obama blev præsident. Før dette gav man som regel plads til alle vinkler, uden at “kloge” sig.

  Kommentar by KineserSnot — 11. januar 2021 @ 14:18

 5. Som ansat ved TV/2 gennem mange år må denne Jes Dorph antages at være kommunist eller radigal. At han nu kommer home to roost bekræfter jo blot den gamle sandhed, at revolutionen æder sine egne. Iøvrigt kunne han slippe af krogen ved blot at hævde, at den ‘krænkede’ kælling ikke var behørigt tildækket. Så måtte det islam-begejstrede TV/2 jo genansætte ham…

  Kommentar by Voldposten — 11. januar 2021 @ 14:31

 6. “Han har haft sex med en kvinde mod hendes vilje. Måske han skulle holde lav profil?”

  Findes der nogen kvinder overhovedet som har haft sex uden at få noget andet til gengæld, som de kan lide?
  Spørg Charles Darwin. Han har check på hunkønsvæseners haltende interesse for underlivet. Nøgleordene er sikkerhed og velfærd.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. januar 2021 @ 14:54

 7. Voldposten — 11. januar 2021 @ 14:31

  Jes Dorph-Petersen har som Morten Østergård været aktiv med at omtale DF-vælgere var væmmelige mennesker. Og så faldt de sørme af den høje hest. Sjovt, som de mest nidkære viser, at det var for at skjule egne skavanker.

  Og RV har stadig en løgnhals som formand M/K

  Kommentar by tavsen — 11. januar 2021 @ 15:12

 8. FEMINISERINGEN AF SAMFUNDET, FEMINISTERNES DOMINERENDE INDFLYDELSE i DR, i tv 1+2, i papiraviserne, i de radikale og skabsradikale partier, i diverse styrelser, råd og bureaukratier, er ved at blive til en slags agressiv samfundskræft der æder og opsluger alt med fornuft, sandhed, familieværdier, retfærdighed og kultur.

  Hvide mænd er alt for slappe, slatne og kortsynede, når det drejer sig om at forsvare sig mod feministernes negative og skadelige politik overfor mændene, familierne, demokratiet og landet.

  Feministerne ønsker at mændene skal gøres til kagekoner, tøffelhelte og retsløse untermenchen, men hvis vi lader Merkel’erne, Ursulaerne, Ylvaerne, Nancy Pelosierne, Greta Tunfisk’erne, Mette Fuskerne, Sofierne og Pernillerne overtage verden, ender det som i Somalia, Libanon og Sverige.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 15:13

 9. Altså jeg aner ikke hvad Jess Dorpf har haft gang i for 19-20 års tid siden. Jeg personlig var munke familiefar på det tidspunkt, men før jeg fik børn og efter de blev voksne (og jeg skilt) har jeg da haft adskillige forhold til det modsatte køn…..Men helt ærlig. Hvad rager det folk i en Politisk diskussion. Hvis der ikke er noget konkret eller konkrette anklager, så kan Feministerne da gå af helvede til med at svine det modsatte køn til. Sex skal selvfølgelig være en gensidig fornøjelse, og ufrivilligt pres skal selvfølgelig undgåes. Men hvor mange såkaldte ofre har solgt sig selv for en Karrieres skyld?, og hvor mange er vitterlig ofre for afpresning? Hvis man er sexforskrækket, så kan alt jo kaldes -Sexisme- og jeg synes ærlig talt også der er alt for bredt et intetsigende ord. Tåbeligt i denne tidsalder at skulle høre på selvfrelstmoralsk kønsvås, og- fornærmelsesofre-.

  Kommentar by Michael Unna — 11. januar 2021 @ 15:36

 10. Selv den venstreradikale fotograf Jan Grarup har nu fået nok af feminazierne.

  Jan Grarup har offentligt meldt ud, at han ikke længere vil ansætte kvindelige assistenter uanset hvor dygtige de end måtte være.
  Årsagen er naturligvis en helt igennem forståelig frygt for, hvilke udokumenterede anklager han kan blive udsat for om 10-20 år.
  En tendens der helt sikkert vil brede sig i mange andre brancher.

  Tal lige om et gigantisk selvmål fra de hysteriske venstreradikale feministers side…

  Kommentar by Revisoren — 11. januar 2021 @ 15:43

 11. KVINDESAGS-KVINDER, KVOTE-KVINDER, LIGESTILLINGS-FANATIKERE, FEMINISTER OG FELTMADRASSER, er alle hyklere og samfunds-undergravere. De ødelægger vores økonomi, vores undervisning, vores forskning, retsstaten og demokratiet.

  Endvidere angriber de ytringsfriheden, familielivet, hjemmets fred og nationens frihed og sikkerhed.

  Oveni udhuler de den sociale velfærd samt hetzer og mistænkeliggør mændene, forsvaret, erhvervslivet/ landbruget og alle der tillader sig at tænke selvstændigt.

  Endelig arbejder de på at UDSKIFTE danskerne med arabere og afrikanere.

  Feminismen er et mangehovedet uhyre!

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 16:06

 12. NOGLE KVINDER ER SOM ENGLE, andre er som kællinger fra helvede.

  Kan den sidste slags andet end at lyve, hykle, snylte, forråde og efterabe?

  Tag fx. kvindelige fotografer. De kan trykke på en knap og tage billeder. Men uden de af mændene konstruerede apparater, automatikker, slebne linser og lysfølsomme film eller elektroniske harware/software, ville kvinderne aldrig være blevet fotografer. Osv.

  Tag politik-kvinderne. De er næsten allesammen uduelige. De kan rable lange indstuderede ord og sætninger af sig til en mikrofon, eller få RUC til at tildele dem fine titler for deres skøre skriblerier og romaner, men overordnet set er kvindepolitik = dumhed og vanvid som ender i kaos og katastrofe.

  Kvinder kan være en slags genier når det drejer sig om husholdning, pasning af børn i hjemmet, pasning af rutineopgaver og dyrkelse og vedligeholdelse af kultur, sang, musik og samfundets grundlæggende værdier m.m.

  Men de kvinder der går ind i politik som rødstrømper, feminister og ligerets-forkæmpere er nu om dage alle til mere skade end gavn.

  Vi skal ikke nedvurdere kvinder i almindelighed. Men de krasbørstige og rabiate feminister har fået alt for megen plads og indflydelse, og de har både demoraliseret og destabiliseret Danmark, Norge, Sverige og Europa.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 16:35

 13. You don’t dip your pen in the company inkwell – Det ved ethvert ordentligt mandfolk sgu da på rygraden, det burde de omtalte mænd da for helvede have gjort sig bekendt med og respekteret. Gosh!

  Lad mig tilføje, at hvis jeg personligt skulle blive anklaget for ufrivillig sex med en kvinde (som vi må forstå er tilfældet her) ville jeg, på stedet, indstævne den pågældende for retten! Fuld lys på sagen inklusive krydsforhør under vidneansvar af den pågældende, osv. – Sådan afgøres tvistigheder her til lands!

  Så på med vanten Jes; i retten med de pågældende kvinder. Det er vejen frem hvis du vil renses for de omtalte beskyldninger. Og en ting til Jes, hvorfor indlader du dig med de røvhuller på DR, du ved da godt at Aftenshowet ikke er det rette forum til afgørelse af tvistigheder!?

  Kommentar by T. Flodur — 11. januar 2021 @ 16:44

 14. Gode pointer Flodur! livet er brutalt.
  P.

  Ps: “kællingerne fra helvede” er de 2 kællingerne Engdal & Lindegård fra TV2. Typisk venstreliberale-radiGale selvbestaltede dommere, der dømmer ud fra en undersøgelse de selv har betalt for.
  Får vi mon, at vide hvem de selv har gramset på?

  Kommentar by Piotr — 11. januar 2021 @ 17:27

 15. Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 16:35

  Du lader til at have et enormt had til kvinder, det altså mændenes skyld at kvinderne teer sig således. Så fokuser på dem istedet.

  Kommentar by KineserSnot — 11. januar 2021 @ 18:32

 16. #11. BENT A — 11. januar 2021 @ 16:06
  “Endelig arbejder de på at UDSKIFTE danskerne med arabere og afrikanere.”

  Niks – kvinder arbejder på at få danske mænd i dødelig kamp med arabiske mænd og afrikanske mænd om kvindernes gunst. Kun for at kunne selektere den bedste egnede (stærkeste/rigeste), for han må have de bedste gener.
  Konferer Charles Darwin “Origin of the species”. Der står det hele.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. januar 2021 @ 19:20

 17. # K-S 18.32: Der tager du fuldstændig fejl. Almindelige, normale, søde og smukke kvinder er jeg begejstret for. De er da Guds gave til mændene. Hvorfor tror du at jeg skriver at nogle kvinder er som engle. Det er fordi jeg kender nogle der ER som engle.

  Men det kan ikke bortforklares at de militante, fanatiske, krasbørstige og politiserende rødfeminister, med typer som Merkel, Pelosi og Jelved/Zenia osv. i spidsen, er ved at ruinere og destruere en lang række lande.

  Har du sat dig ind i hvad der foregår i Norge, Sverige og Tyskland mv.?

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 19:24

 18. i 1960’erne var det racisme at bruge fattige sortes penge på sende hvide i rummet

  “Negrenes penge”, som Jørgen Poulsen kaldet det.

  Kommentar by Felix Krull — 11. januar 2021 @ 19:27

 19. Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 19:24

  Svage mænd giver dem lov.

  Kommentar by KineserSnot — 11. januar 2021 @ 19:35

 20. # GUSTAV J 19.20: Ha ha, ja det kan sagtens være at du har ret. At de bevidst eller ubevidst har en sådan strategi. Men korruption spiller nok også en stor rolle. Indvandringen er jo en fed forretning for mange. For feltmadrasserne betyder det nok også at meget at de får adgang til “spændende” og “eksotiske” typer. (Somaliere, hottentotter og arabiske kvindemishandlere)(en dansk skønhedsdronning giftede sig jo med en k-m som tæskede hende dagligt, torturerede og invaliderede hende over 3-7 år og til sidst da hun sad lam i en rullestol, slog hende ihjel med hammerslag og knivstik)

  Hvis strategien ellers er som du antyder, må der langt hen ad vejen være tale om hovedløse høns. I længden vil de jo kun opnå at blive hamret ned gennem gulvbrædderne med en damphammer. De klager og vrøvler om at de er undertrykt af de danske mænd, men det er jo ingenting i sammenligning. Og tit får de positiv særbehandling.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 19:55

 21. #17. BENT A — 11. januar 2021 @ 19:24
  “Almindelige, normale, søde og smukke kvinder er jeg begejstret for.”

  Du glemte ‘føjelige’, ‘parringsvillige’, ’sunde’ og ‘fødedygtige’. Ligesom kvinder foreskriver Charles Darwin også hvilke feminine egenskaber, der er bedst egnede til at videreføre mænds forestillinger om gode gener.
  Generelt er mænd ikke så fedtede med at sprede deres gener; bare de slipper for ansvaret med yngelpleje og opdragelse.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. januar 2021 @ 19:57

 22. # K-S 19.24: HELT ENIG. Svage og feminiserede mænd har en stor medskyld i at feministerne får lov til at skabe sig og føre sig frem med utallige tosserier.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 19:59

 23. Nå, det var svar til 19.35…

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 20:00

 24. Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 20:00

  Du skal fokusere på at “bygge” mænd op istedet, kvinderne skal nok følge med.

  Kommentar by KineserSnot — 11. januar 2021 @ 20:09

 25. # GUSTAV J 19.57: “Bare de slipper for ansvaret med yngelpleje og opdragelse”.

  Der vil jeg driste mig til at være noget uenig. Der er en grund til at det for mange børn er en stor ulykke hvis de bliver faderløse. Enlige mødre er en ringe erstatning for en rigtig og komplet familie.

  Iøvrigt er det feminist-styrede skilsmisse-bureaukrati et utrolig hyklerisk og råddent foretagende, hvad jeg véd fra mange sager. Feministerne der er en slem samling røde møgkællinger. Mændene burde forlængst have protesteret effektivt overfor dette familie- og børnefjendske mafia-foretagende.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 20:15

 26. Det er vel fuldt forståeligt at kvinder vælger de flotteste og mest intelligente mænd som fædre til deres afkom; det ville jeg sku da håbe/anbefale hvis jeg havde haft døtre!

  Men det er ikke det MeToo-bevægelsen handler om; den handler om galopperende pikmisundelse i så fremskreden grad, at disse hystaders dømmekraft er gået helt i spåner – Det er naturligvis ulykkeligt for dem; vi andre kan jo sådan set være ligeglade, vi ville jo alligevel ikke røre dem med en ildtang!

  Og til Piotr, tak for opmuntringen.

  Kommentar by T. Flodur — 11. januar 2021 @ 20:20

 27. PS: Forresten kan man vel også spørge om Darwin har ret i alt. På nogle punkter er han måske rigeligt firkantet. Mennesker er ikke altid så primitive som han vist gik ud fra.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 20:26

 28. PS: Lad os nu også huske at intelligens ikke er noget værd, hvis den er uden ordentlighed, fornuft, hæderlighed og samvittighed.

  Nogle af de intelligente mangler alle fire egenskaber.

  Møder man modgang eller bliver forladt for at have handlet smukt og rigtigt, (som det sker for Trump i disse dage) kan det måske sidenhen blive oprettet af en højere retfærdighed.

  Som det gamle ord siger: På dommens dag bliver de retfærdige skilt fra de uretfærdige. Og de får en meget forskellig skæbne i evigheden.

  Og: Den er aldrig alene, som ledsages af engle eller ædle tanker.

  Kommentar by BENT A — 11. januar 2021 @ 20:46

 29. et Bevis mere.
  https://banned.video/watch?id=5ffc6cb51c7b8e3a6d8ce8b1
  Evidence Of A Setup,(11.1.21)
  Det er et simpelt spørgsmål. Var stormen på Capitol en opsætning? Eller for at stille et mere komplekst spørgsmål, blev Trump-tilhængere bufferet af marxistiske agenter og borgerkrigs
  tilhængere ind i Capitol for at sætte de amerikanske friheders fremtid over styr ? Der ubevidst kører Amerika ind i en borgerkrig, da demokraterne fortsætter deres ene partiets magtbegær.
  Da Pelosi og firmaet hidsigt forsøger at anklage præsidenten endnu en gang for at dække over bekræftet valgsvindel og hvad som helst der var på den bærbare computer, der muligvis blev fjernet af specialstyrker.

  Der er adskillige videoer, der beskriver Antifa, der vandaliserer Capitol-bygningen, før de kom ind i bygningen, og en video, der afslører folk inde i hovedstaden, der uddeler våben til Antifa.
  Og tidligere militær med sikkerhedsgodkendelser, der trængte ind i
  kammeret fyldte lommer med lynlås fremmer MSM og løgnemedier´s uhæmmede beskyldninger om oprør. Og ville efterretningstjenesten fra denne primære sikkerhedsstyrke, kendt som Capitol Police, ikke i sidste ende være ansvarlig?

  Planerne og truslerne om, hvad der med vilje skulle vise sig, var let tilgængelige online.

  Kommentar by Charles — 11. januar 2021 @ 22:57

 30. Kvinder plejer altid selv at sætte sig på den. ☺☺
  Skulle de så fortryde har vi balladen, ja selv 20 år efter.

  Kommentar by Charles — 11. januar 2021 @ 23:17

 31. Jeg har ingen sympati for Jes Dorph-Petersen og andre journalister, som har arbejdet for mainstream-medier, der i årtier har medvirket til at promovere importen af ikke-vestlige fremmede, degenererede livsstile og anden skadelig propaganda.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. januar 2021 @ 01:55

 32. #27. BENT A — 11. januar 2021 @ 20:26
  Charles Darwin har altid ret. Overlevelses- og yngleinstinktet definerer basis for al (gennemsnitlig) menneskelig opførsel.
  Mennesket Er en dyreart som alle andre; drifterne lurer under overfladen. Fornuften er også underlagt de dyriske drifter. Se bare på MeToo, sexisme, feminazisme og abemændende fra mellemøsten.
  Den anden Charles med efternavn Dickens beskriver det mesterligt i sine romaner. Den bedste guide til overlevelse finder man hos Charles Darwin og Dickens.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. januar 2021 @ 08:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper