13. januar 2021

Norge: Harald S. Klungtveit, redaktør for Redox-pendanten ‘Filter Nyheter’ – “… avlytter samtaler”

Sidste år indledte svenske EXPO et samarbejde med norske Filter Nyheter, hvis redaktør Harald Skoglund Klungtveit jagter politiske modstandere under et journalistisk dække. Lidt ligesom danske Redox, hvis fotograf Claus Svart Haagensen tilbage i 2008 fotograferede undertegnede i forbindelse med en TFS-debat. Helt det samme gjorde Klungtveit til et Document-arrangement i Oslo, sidste år. Det er altid rart at få ansigt på venstreradikale aktivister, der bekæmper enhver form for modstand mod den igangværende masseindvandring.

(Harald Skoglund Klungtveit, redaktør for Redox-pendanten Filter Nyheter)

“I stedet for å vinkle på hovedpersonen Bannon, velger Klungtveit å fokusere på én bestemt publikummer: Peder Fjordmann Nøstvold Jensen: Festaften med Fjordman – kom inn, kom inn!

Før og etter foredraget sirkulerer Klungtveit blant publikum, fotograferer, og lytter til andres samtaler. Han ikke bare avlytter samtaler han ikke selv deltar i, han gjengir deler av dem i artikkelen. …

I forrige uke gikk redaktør Klungtveit hardt ut mot Documents redaktør Hans Rustad, og forlangte at Norsk Redaktørforening måtte kaste ham ut, fordi han angivelig ‘fremmer høyreekstremisme og bidrar til å rettferdiggjøre angrep på reportere’. Mindre enn ett døgn senere hadde foreningen satt i gang eksklusjonsprosessen mot Rustad.” (Document, 12. januar 2021)

(Harald Klungtveit fotograferer Document-læsere, Oslo, 10. maj 2020)

Oploadet Kl. 01:11 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116245/trackback

16 Comments »

 1. Hverken i pungen eller i efternavnet er der en ordentlig klunk.

  Kommentar by R. W. Emerson — 13. januar 2021 @ 01:56

 2. HARALD K fremmer jo VENSTREEKSTREMISME og bidrager til at fremme angreb på mennesker der er skeptiske overfor kommunisme, masseindvandring, feminisme og EU. Han optager vel også samtaler med en skjult mikrofon. Hvorfor smider man ikke sådanne femte-kolonne agenter eller “spioner” som røde Harald ud fra Document-møder?

  De røde forlanger at folk frivilligt skal udlevere deres lande, byer, boliger, rettigheder, penge og meget mere til kulturfremmede besættere, og at folk frivilligt skal lægge sig under den røde damptromle der vil mase alt og alle til plukfisk. For hvis de ikke vil det, hetzer de røde dem og overhælder dem med skældsord og trusler.

  Bare se hvordan DR fører sig frem med usandheder, bagtalelse og hetz mod mændene, familierne, de dansksindede og modstanderne af feminisme og Danmarks afrikanisering.

  DR vil fremture til Danmark er 100% ruineret og ødelagt, og gjort til et 1984-samfund og en kopi af Sverige.

  Kommentar by BENT A — 13. januar 2021 @ 02:59

 3. Klungtveit er vel både kommunist og nihilist. En forskruet halvskør “intellektuel” som evt. ikke fatter at han falder sit eget land i ryggen. Kort sagt, han er en “nyttig idiot” i Leninsk forstand.

  Han fatter nok heller ikke at han med tiden kan få samme skæbne som de iranske kommunister der endte hængende fra vejbroer og byggekraner. Det var islamisternes “tak for hjælpen”.

  Kommentar by BENT A — 13. januar 2021 @ 04:23

 4. Venstrefløjens Marcarthysvar :-) :-) :-). Perverst når kommunister anser dem selv for gode nok til at ødelægge ytringsfriheden, når De selv har stået for nogle af de mest paranoia perverterede samfund i Deres ligheds vanvid, som har skabt folkemord over Stalin og Mao, og som Kim Il Sung har sit udgangspunkt i (Pol Po og jeg kunne blive ved).

  Kommentar by Michael Unna — 13. januar 2021 @ 06:22

 5. Svenskernes Simon Bünger Paulsen eller Rasmus Preston. Møde terrorrister er alt hvad de er. De ser helst at vanlige borgere forhindres i at samles ved hjælp af intimidering og gerne vold.

  Kommentar by Nielsen — 13. januar 2021 @ 07:08

 6. Hvorfor er det ikke typer som Dünger, Pression og Klunkehvidt, der skal se sig over skulderen af frygt, når de går på gaden?

  Kommentar by Træt — 13. januar 2021 @ 07:32

 7. Så er det at jeg atter engang må opfordre “Vores” side at argumentet til at gøre nøjagtig det samme når de røde svin afholder møde/fest/demo.

  Slå dem med deres egne midler!

  Kommentar by Santor — 13. januar 2021 @ 09:16

 8. Det minder jo ikke så lidt om hvor tåbeligt antiracisterne i Danmark agerer. Når Trykkefrihedsselskabet holder arrangementer, kan de finde på at stå udenfor og fotografere deltagerne når de forlader mødet. Det kan man jo blot grine af. Så længe dette er tomme symbolhandlinger med det formål at intimidere svage sjæle. Noget andet er det selvfølgelig hvis de begynder at bruge fotos til en direkte forfølgelse af enkeltpersoner. Så er der grund til at tage forholdsregler i brug.

  I og for sig synes jeg de er en ynkelig forsamling af aktivister, der bruger udemokratiske og fortidige metoder i deres kamp mod flertallet. De udgør en svindende gruppe, der er en svag afglans af den venstreekstremisme som havde sin storhedstid i 70-erne.

  Nej, de virkelige fjender af den nationale og kulturelle identitet, skal findes i samfundets magtelite, de store mainstream medier, universiteterne, de ligeglade levebrødspolitikere i centrum, de store multinationale firmaer.

  Kommentar by JC — 13. januar 2021 @ 11:10

 9. Tja, i Danmark sidder der en repræsentant for Hizb ut-Tahrir i Folketinget (Sikandar Siddique), og indtil sidste Folketingsvalg sad der en repræsentant for Antifa i Folketinget (Pelle Dragsted).

  Kommentar by Revisoren — 13. januar 2021 @ 13:11

 10. Husker ham, pubertær fyr. Jeg var til stede, og jeg deltog også i middagen med Steve Banning. Det er hermed foræret til venstrefløjens Se & Hør

  Kommentar by Snaphanen — 13. januar 2021 @ 16:31

 11. Steve Banning. Telefonens stavekontrol

  Kommentar by Snaphanen — 13. januar 2021 @ 16:31

 12. BENT A — 13. januar 2021 @ 04:23:

  Enig! Folk som “Harald Klungtveit” tror at han ved at gå de anti-hvides ærinde ihærdigt nok vil blive skånet for de anti-hvides had og angreb. Det er naivt og forræderisk.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. januar 2021 @ 23:38

 13. Snaphanen — 13. januar 2021 @ 16:31:

  Hvem er “Steve Banning”?

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. januar 2021 @ 23:38

 14. Under og efter et vellykket nationalorienteret oprør/opgør er det altid landsforræderne der bliver henrettet først – enten af staten/myndighederne eller den del af befolkningen, som sejrede i opgøret.

  De kan godt begynde at se sig tilbage…!

  Kommentar by Black Watch — 14. januar 2021 @ 00:45

 15. Peter Nielsen 23:38. Det er Steve Bannon. En let gennemskuelig tyrkfejl, som man skal anstrenge sig for ikke at forstå. Han blev hetzet af de røde i Norge, der overvåger dem, de ikke kan lide. Nogengange gør de mere end at overvåge dem, tror jeg. Ligesom herhjemme. “Vi ved, hvor du bor!” og den slags.

  “En rødgrønn strateg, en dansk koranbrenner, en kontroversiell politiker og islamkritiske bloggere: PÅ BROKET BANNON-BANKETT

  HØYRE¬POPULISME
  – Han fikk møte et utall mennesker som vi tenkte kunne være interessante for ham, sier redaktør for nettstedet Document.no Hans Rustad til Klassekampen.
  Document.no var vertskap da Steve Bannon holdt foredrag i Oslo Militære Samfund fredag kveld. Etterpå inviterte nettstedet en samling akademikere, skribenter og bloggere til middag i kjelleren, hvor det er et standsmessig selskapslokale ofte brukt av militærtopper, ministre og kongelige. Middagen besto av røyket laks, lammekarré og sjokolademousse.
  Steve Bannons-norgesbesøk:
  • Steve Bannon er kjent som sjefstrateg for USAs president Donald Trump og som tidligere redaktør for det høyreradikale nettstedet Breitbart.
  • Nå er han i Europa for å hjelpe høyrepopulistiske partier i EU-valget.
  • Han deltok på Nordiske Mediedager i Bergen torsdag. Fredag var han i Oslo i regi av Document.no. Etter foredraget i Oslo var det middag.
  Kontroversielle dansker
  Selskapet var stort sett enige i spørsmål om økonomisk nasjonalisme, grensekontroll og kritikk av globale eliter. Men i spørsmålet om islam skilte selskapet lag.
  Fem dansker skilte seg ut. Det var politiker Uwe Max Jensen fra det ytterliggående anti-islamske partiet Stram kurs, introdusert som «koranbrennerne», og Steen Raaschou, mannen bak den kontroversielle bloggen Snaphanen. Han ble nylig arrestert for å ha publisert videoen som viser drapene på en norsk og dansk kvinne i Marokko. I tillegg var det tre representanter for foreningen Trykkefrihedsselskapet.
  – Danskene har jeg kjent i mange år, og det var naturlig å ha med dem, sier Rustad.
  Tok ikke i Storhaugs bok
  Ifølge bloggen Snaphanen var det «25 fuldstændigt upåvirkede nordmænd og fem danskere» til stede på middagen. Av de norske gjestene har Klassekampen fått bekreftet Rights.no-paret Hege Storhaug og Rita Karlsen, blogger Nina Hjerpset-Østli, Frp-politiker Kent Andersen, journalist Jon Hustad, skribent Elin Ørjasæter og hennes mann Nils Horvei, og landbruksanalytiker og rødgrønn ideolog Christian Anton Smedshaug.
  Klasssekampen har ikke fått innsyn i gjestelista, men har snakket med flere som var til stede.”

  (Klip fra KLASSEKAMPEN Tirsdag 14. mai 2019 POLITIKK Artikkelen er oppdatert: 14. mai 2019 kl. 14.01)

  Kommentar by Amad — 14. januar 2021 @ 15:37

 16. > 6 og 7 7:32 og 9:16
  Det skulle gerne være afståelse fra brug af vold,der adskiller os og dem. Og altså som er vores kendetegn. Hvis vi nedlader os til deres niveau,er vi ikke bedre end dem og må derefter gå rundt med skammen og ikke æren.

  Kommentar by Nielsen — 15. januar 2021 @ 08:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper