14. januar 2021

DR: Pernille Boye Koch, tidligere kandidat for De Radikale, Deadlines juridiske ekspert i Støjberg-sagen

Et af emnerne i Deadline, onsdag i sidste uge, var Inger støjbergs muligerigsretssag. Eksperten var cand.jur. Pernille Boye Koch fra Institut for Menneskerettigheder, og hun var godt castet. Tidligere lektor på RUC, og politisk på linje med Uffe Elbæk. Fra De Radikale til Alternativet i 2016. Fra Frihedens Stemme – Afsløring: DR’s ekspert i ‘Støjberg-sagen’ er radikal folketingskandidat.

“Deadline på DR2 behandler barnebrudssagen, der har den tidligere integrationsminister Inger Støjberg fra Venstre i hovedrollen. Forskeren og jura-eksperten Pernille Boye-Koch er i studiet for at tage forskud på en eventuel retslig proces mod Inger Støjberg.

‘Og så er det jo kun en rigsretssag, der kan foretage den endelige domsafsigelse (over Inger Støjberg, red.),’ lyder vurderingen fra Pernille Boye-Koch.

Men Pernille Boye-Koch er ikke kun ekspert i retssager mod Inger Støjberg. Hun er også tidligere folketingskandidat for Det Radikale Venstre. Et parti, der har kritiseret Inger Støjberg i en årrække.

Pernille Boye-Koch stillede op til folketingsvalget i både 2011 og 2015. 50-årige Pernille Boye-Koch har repræsenteret De Radikale som suppleant i folketinget i 2012, da hun var stedfortræder for partikollegaen Uffe Elbæk. …”

(Pernille Boye Koch, Deadlines ekspert om Inger Støjbergs mulige rigsretssag)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116270/trackback

11 Comments »

 1. Vist er hun ekspert. Men mere i løgn og latin (som jo er tv’s yndlingsbeskæftgelse) end i jura.

  Kommentar by Nielsen — 14. januar 2021 @ 02:30

 2. Nååh jamen så kender vi DR igen :-). Ensidigt enøjet Politisk vudering. Hvem gider tage DR alvorligt på den Politiske vuderingsfront? Støt SIAD. (istedet for licens). http://www.siaddk.wordpress.com . God Torsdag og weekend. (Holder nok pause i skriverierne). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2021 @ 06:45

 3. POLITISK PÅ LINJE MED UFFE ELBÆK. Ja, så kan det jo næsten ikke blive værre. Uffe Elbæk er rød, radigal og ekstrem på samme tid, samt glat som en ål.

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 06:55

 4. Der burde oprettes et forskerhold, Rockwoolfonden?, som ville baggrundstjekke ALLE de indkaldte “eksperter”. Om der er en fællesnævner for deres konstante gæstevisitter i statsstøttede medier.

  Samtidig kunne de kigge på, om mediestøtte korrumperer journalister, så de i stil med militæret før i tiden brændte benzin af sidst på året for at få den samme bevilling.

  Kommentar by tavsen — 14. januar 2021 @ 07:12

 5. “…da hun var stedfortræder for partikollegaen Uffe Elbæk. …”

  Det vil sige, at hun gør lige så meget fortræd som Uffe Elbæk. Du ved ham kaospiloten med certifikat som maskinmester på en pølsevogn, som troede at han kunne gå på skyerne og derfor drattede ned i vores glemsel.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. januar 2021 @ 09:56

 6. Helt grotesk at Inger Støjberg skal sættes i samme kategori som justitsminister Alberti, som svindlede for omkring 1 milliard kroner i vore dages penge. Den mindste krænkelse af asylansøgeres rettigheder, er åbenbart en forbrydelse der er lige så grov som milliardsvindel.

  Kommentar by JC — 14. januar 2021 @ 10:48

 7. Det bliver spændende at følge hvad vælgerbefolkninger siger til dette politiske misbrug af rigsretten. Sagen minder om Tamilsagen, der også var en politisk sag, med det formål at skaffe Nyrup til magten. Så vidt jeg husker, var det Mimi Jacobsens Centrumdemokrater, der var afgørende for at det blev til en rigsretssag. Hun ville hævne sig på Poul Schluter, som havde sat CD ud af regeringen. Som bekendt straffede vælgerne Mimi Jacobsen med at udradere CD.

  Mon ikke vælgerne vil straffe Jacob Ellemann for hans forrædderi mod den mest populære minister i den tidligere Venstreregering. Hvorfor de Konservative ønsker en rigsret, må guderne vide. Mon Pape ser Støjberg som en farlig konkurrent til den næste borgerlige statsministerpost? Politik har udviklet sig til et lumpent,beskidt spil om magten.

  Kommentar by JC — 14. januar 2021 @ 10:59

 8. Jeg får det næsten fysisk dårligt…når man bare ser på sådan en satans ko!! Alle disse titusinder af lignende kællinger, er en svøbe for Danmark og landets sammenhængskraft…for de arbejder bevidst på, at ødelægge familierne, kønsrollerne, arbejdsmarkedet, børn og unges udvikling…kort sagt virke landsforræderisk!

  Kommentar by Black Watch — 14. januar 2021 @ 11:08

 9. Hun har været inde mange i studiet, har for vane at grine højlydt når det er Deadline, tror faktisk det er satire når Røde Lotte & Co dukker frem….

  Kommentar by Moth — 14. januar 2021 @ 11:48

 10. Jeg kan næsten ikke klare mit eget køn, der er for mange dumme kællinger der er fremme i medierne, så det syntes normal, at sådan synspunkter er normale, men det er de ikke— ud med de dumme kællinger.

  Kommentar by IES — 14. januar 2021 @ 17:05

 11. Koch-sucker…

  Kommentar by Revisoren — 15. januar 2021 @ 21:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper