14. januar 2021

Bidens foretrukne ‘civil rights’-chef: Melanin ‘gives blacks their superior, physical and mental abilities’

I fire år har man hørt at Trumps kernevælgere er fæle hvide supremacister, men måske er problemet slet ikke racisme, men yndlingsfarven. Tucker Carlson har en lille afsløring om Christine Clarke, som Biden gerne vil have til at lede Justitsministeriets ‘Civil rights division’. Her sakset fra The Post Millennial – Biden DOJ civil rights pick accused of racism, anti-Semitism after new evidence uncovered on Tucker Carlson tonight.

“On Monday night, Tucker Carlson dug into President elect Joe Biden’s pick to run the Department of Justice Civil Rights Division, Christine Clark.

Clark has been a repeat guest on Carlson’s show and Fox News reporters uncovered ’shocking statements that Clark made in public while at Harvard.’

According to Carlson, in 1994, Clark wrote a letter to the Harvard Crimson in her capacity as the president of the Black Studies Association, Clark wanted to explain her views on race science and asked that students ‘Please use the following theories and observations to assist you in your search for truth regarding the genetic differences between blacks and whites.’

Clark went on to list the theories and observations. ‘One, Dr. Richard King reveals that the core of the human brain is the ‘locus coeruleus,’ which is a structure that is black because it contains large amounts of neuro melanin, which is essential for its operation to black infant.’

‘Two, blacks sit, crawl, and walk sooner than whites.’

Clark continued, ‘Three, Carol Barnes notes that human mental processes are controlled by melanin. That same chemical, which gives blacks their superior, physical and mental abilities.

Clark added, ‘Some scientists have revealed that most whites are unable to produce melanin because their pineal glands are often calcified or non-functioning. Pineal calcification rates with Africans are five to 15 percent, Asians, 15 to 25 percent and European, 60 to 80 percent. This is the chemical basis for the cultural differences between blacks and whites.

Clark’s request concluded with, ‘Melanin endows blacks with greater mental, physical, and spiritual abilities, something which cannot be measured based on Euro centric standards’

Carlson added, ‘No, that’s not an editorial from The Final Call, Louis Farrakhan’s free newspaper. That is a direct quote from the person Joe Biden is about to put in charge of this country’s civil rights laws. Even at Harvard, crackpot theories, like that were considered deranged and dangerous after an outcry on campus.'”

(Tucker Carlson, Foxnews, 11. januar 2021)

“Speaking of madness, in a sane country, someone like Kristen Clarke would be under investigation by the Civil Rights Division, not running it. We will see if Clarke’s nomination gets to the U.S. Senate. If it does, we’re in serious trouble.” (Tucker Carlson, 13. januar 2021)

Oploadet Kl. 03:09 af Kim Møller — Direkte link67 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116281/trackback

67 Comments »

 1. Hvis de røvhuller i kongressen (minus en håndfuld,nemlig dem som ikke er korrupte) ville overholde USA’s grundlov,kunne USA vende tilbage til “det USA vi har hørt om”. Men de er nok “smarte nok” til at tilbagerulle dekretet om at hvis en ny lov skal vedtages,skal to gamle sløjfes. Som egentlig er det bedste Trump har gjort sammen med hans færre dødsfald blandt amerikansk militær personel. Desværre indførte han ikke sunde penge,som før 1971 da en dollar kunne veksles til guld. Men det er en længere historie som Gary Allen,Bill Still,Edward Griffin,James Corbett,Mads Palsvig og mange mange andre er bedre til at belyse. Ikke mindst Mike Maloney.

  Kommentar by Nielsen — 14. januar 2021 @ 04:47

 2. Et indlæg om General Thomas Mc Inerney og Ben Shapiro fra hodjanernes blog, hvor også Tucker Carlson holder til, forsvandt lige før i den blå luft. Noget teknisk eller hvad? Er Kim Møller begyndt at blokere mine kommentarer? Det sker lidt tit, og hverken jeg eller mine venner forstår hvorfor. Er det virkelig så irriterende med henvisninger til HØJAKTUELLE TING som de skæbnesvangre begivenheder i USA?

  Både generalen og Ben Shapiro er vidende og højt begavede personer, så hvorfor skal det skjules hvad de oplyser om dramaet i USA, som kan ende med at blive en katastrofe for hele den vestlige verden ? (de kan findes under dagens høst af videoer i går)

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 06:32

 3. Gad vide (Hvide :-)) hvorfor man så hetzer imod professor Helmuth Nyborg. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2021 @ 06:40

 4. HVAD SHOCKING STATEMENTS ANGÅR, er generalens og Ben Shapiros statements nok mindst lige så chokerende som Kristen Clarkes. De to er virkelig værd at lytte til. Hvad der sker i USA i disse dage, kan brede sig til hele verden og især Europa i løbet af kort tid.

  Også Tucker Carlson er en glimrende kommentator, og der er da intet hos hodja som er til skade for UP. Så hvorfor slettes henvisninger til særlig interessante videoer hos hodja? UP plejer da oftest at være modstander af censur.

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 06:42

 5. Neger-tøsens brev fra 1994 – tossen forveksler melanin (pigment) med melatonin (søvnhormon), når hun skriver:

  “most whites are unable to produce melanin because their pineal gland…”

  Pineal gland laver melatonin ikke melanin.

  https://www.thecrimson.com/article/1994/10/28/blacks-seek-an-end-to-abuse/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. januar 2021 @ 06:48

 6. En kopiering af Poul (uden hans tilladelse) :
  Udover det er listen over venstrefløjens angreb på kongressen, byerne, og uskyldige civilie som de har slået ihjel i hundredevis af demonstrationer henover 2020 veldokumenteret, alle andre steder end i de danske medier. Det de trump støtter gjorde i 2-3 timer svarer måske til 0,00000000000000000000000000001% af hvad “de gode” har begået henover de sidste 4 år, men stadig skal vi høre på deres ulidelige moralprædiken, også fra statsansatte “neutrale” journalister, som stjæler pengene op af vores lommer for at lyve for os 24/7/365.

  Det gode ved hele det cirkus er så til gengæld at twitter og facebooks aktier styrtbløder hårdere jo flere præsidenter og privatpersoner de sletter, samtidig med at de fremstiller dem selv som ytringsfrihedens bannerførere.

  Hvis i vil have et godt grin, så prøv at se den video på youtube fra “the quatering” i dag hvor twitter i forbindelse med et valg i afrika skriver at de anser internettet og adgangen til den offentlige samtale som en menneskeret, og det skrev de altså EFTER at de blokerede lederen af den frie verden og hundredetusinder af konservative! Jeg tror ikke det firma eksisterer mere om 2 år, for en ting er dydssignalering i silicon valley, noget helt andet er hvad deres aktionærer siger..

  Indtil da vil jeg anbefale alle at slette det lort, også selvom man mister nogle kontakter. Send de vigtigste en besked med din tlf og mail, og lad så de firmaer brænde op i deres egen selvfedme

  Kommentar by Nielsen — 14. januar 2021 @ 06:55

 7. Mængden af neuro-melanin i hjernen er uafhængig af mængden af melanin i huden

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. januar 2021 @ 06:56

 8. Ja, alle netaviser nu have en moralsk forpligtelse til så vidt muligt at droppe de store tech-firmaer som fjæs-book osv. som i disse dage smadrer løs på USAs demokrati.

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 07:00

 9. Christine Clark burde kigge på den afrikanske stat Liberia, der må kunne føres bevis for hendes teorier

  Kommentar by tavsen — 14. januar 2021 @ 07:02

 10. I øvrigt kræver det altså kun en hjernecelle at indse, at hvis præsidenten er under big-tech her i verden, så er vi enten i krig eller har tabt en, og selv du har jo en hjernecelle, så du snyder kun dig selv

  Kommentar by Peter — 14. januar 2021 @ 07:42

 11. Når nu ‘blacks’ er så kloge, kan man vel forvente en hulens masse sorte Nobelpriser i naturvidenskaberne? Not?

  Antal sorte Nobelprismodtagere i naturvidenskab indtil nu = 0.
  Antal muslimske Nobelpristager i naturvidenskad indtil nu = 3.
  Antal kvindelige Nobelpristagere i naturvidenskab indtil nu = 18.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. januar 2021 @ 09:03

 12. Hvem er de tre muslimske nobelprismodtagere? Hvordan er det med de nyere nobelpriser i sammenligning med dem før 1980? Er nobelkomiteen rykket langt til venstre eller til højre i de senere år? Hvor mange nobelprismodtagere i naturvidenskab i alt?

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 10:17

 13. URIASPOSTEN har mange fordele, plusser og kvaliteter som de øvrige netaviser mangler, og som DR slet ikke kommer i nærheden af.

  For det første er UP på sandhedens side, i modsætning til DR. For det andet er der stort set fri debat, til forskel fra andre debatfora, undtagen hodja, hvor læsernes debat-bidrag nok er af minimal betydning, fordi strømmen af debatoplæg er så hastigt skiftende, at alt forsvinder næsten med det samme. For det tredje er UP et sted hvor national-konservative og andre danskere kan samles og oplyse hinanden.

  At der ind i mellem henvises til andre sites eller skrives OT-indlæg, gør vel kun UP mere interessant at læse. Ihvertfald for dem som gerne vil have en bred og solid viden om hvad der er ved at ske med Danmark, dem selv og verden.

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 10:33

 14. PS: Der har lige været en DR-P1 udsendelse “Slotsholmen”, hvor Jens Rohde fra R og en fra S som sædvanlig påstod at der ikke var skygge af bevis for valgsvindel, og at Trump bare var en løgner og forrykt demokratifjendsk oprører. Så sort/hvidt er det jo slet ikke. Hvad general Thomas Mc Inerney og Ben Shapiro, diverse USA-kanaler og mange andre medier og personligheder har påvist.

  Hvis der er noget som er på vej til at kvæle friheden og demokratiet i USA er det netop Twitters, Face-books og lignende tech-monopolers blokering af over 100 millioner amerikaneres adgang til information og debat.

  Er USA et kommunistisk diktatur om få dage?

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 10:47

 15. OT, men måske meget vigtigt at vide hvis man har sit liv og helbred kært. Der er nu en læge som hos hodja forklarer at hydroxyklorokin er et fantastisk godt, gennemprøvet og sikkert middel mod covid-19, og vist meget bedre end vaccine. Var det ikke også det middel der gjorde Trump rask på 3 dage? Hvorfor bruges midlet så ikke i Danmark? Eller kender nogen til hvor det bruges?

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 11:21

 16. Nå, nu er GENERAL THOMAS Mc Inerney sat på hos Snaphanen. Og generalens budskab vil nok være dybt chokerende for de fleste. Hvis han har ret, står USA på kanten til afgrunden.

  Der er også noget om Afrika, og der tales om at nu gælder det KRIG ELLER FRED, LIV ELLER DØD FOR EUROPA, hvis Merkels “humanistiske” politik fortsætter med eller uden hende.

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 11:36

 17. Ja, den gode Kristen Clarke kommer da paa lidt af en opgave: Hun skal finde en loesning paa hvide haandflader og fodsaaler og det hvide i oejnene, for slet ikke at tale om sneen, der risikerer at blive hvidere og hvidere i takt med udfasningen af fossile braendstoffer. Isbjoernene gaar i foerste omgang fri, deres hud er sort. Papir kan goeres sort, men saa skal der skrives med hvidt blaek, eller maaske med usynligt blaek, for saa kan det hele vel vaere ligegyldigt. Kristen Clarke maa nok belave sig paa at leve med den kendsgerning, at uanset hvor meget hun vender og drejer sig, vil roeven altid vende bagud. Hvis damen da ikke har roev i begge ender…

  Kommentar by krassisten — 14. januar 2021 @ 11:44

 18. Wakanda is real?

  Kommentar by Oslo/Norge — 14. januar 2021 @ 12:38

 19. Hun hedder Kristen Clarke.

  Kommentar by William — 14. januar 2021 @ 13:38

 20. De må virkelig score højt på det fysiske og umålbart spirituelle, for den “mentale overlegenhed” er ikke helt til at få øje på hos gennemsnittet.
  Mærkeligt at en angiveligt overlegen race skulle være verdensmester i at skabe #ShitholeCountries.
  Den gennemsnitlige neger er faktisk temmelig dum, og det selv når man tager højde for socioøkonomiske forhold.
  Det skal så lige siges at der formodentlig er en hel del ubegribeligt lav-IQ individer der trækker gennemsnittet uproportionelt meget ned. F.eks. Christine Clarke eller Bwalya “The barely human Blob” Sørensen

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 14. januar 2021 @ 13:39

 21. BENT A — 14. januar 2021 @ 06:42:

  Bent, jeg havde indtryk af, at du var pro-hvid, men når du bliver ved med at henvise til den anti-hvide zionist Ben Shapiro, så kommer jeg mere i tvivl … Lille Benji kærer sig reelt kun om en ting og det er et lille land i mellemøsten.

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. januar 2021 @ 14:45

 22. # Peter Nielsen: Ja, jeg mener at de hvide ikke skal finde sig i den hetz der kommer fra BLM, de røde, feministerne, feltmadrasserne og afa osv. Jeg kender ikke til at Ben Shapiro skulle være en dårlig fyr. Men har set at han forsvarer demokratiet i USA.

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 15:14

 23. Når man opdager hvor mange misforståelser, usandheder og endda direkte løgne cirkulerer i medier, både de journalistskrevne og de mere frie på internettet, så hører denne misforståelse om melanins virkning til ligegyldighederne. Troede ikke Tucker Carlsen gik så meget op i racespørgsmål i en situation med vigtigere sager på programmet.

  Dokumentation af hvad der virkeligt foregik ved Kongressen 6 januar er ret afgørende at få frem, men måske har Tucker fået forbud mod at afsløre det ganske som valgsnydsspørgsmålet, hvor Fox selv var direkte medvirkende ved totalt ubegrundet at udpege Biden som vinder i Arizona. Afsløringer af finansieringen af uromagerne burde være en opgave for Tucker.

  På vores længdegrader har der faktisk været afsløring af betaling til Antifa, nemlig i Tyskland, hvor “Berufsdemonstranten” krævede lønforhøjelse til 45 euro i timen:

  https://www.mimikama.at/aktuelles/faktencheck-demo-sold/

  Kommentar by perhag — 14. januar 2021 @ 15:17

 24. Rettelse: Man skal ned i bunden af min henvisning ovenfor om betaling til Antifa for at se der var tale om en dårlig spøg, da der findes tilfælde hvor de er betalt. I USA arrangerede og betalte Alexander Soros for urolighederne i Baltimore:

  Fazit
  Der Antrag findet sich tatsächlich im Antragsbuch der Jusos von 2015. Es handelt sich aber um einen Scherzantrag, der bewusst zur Provokation in das Programm aufgenommen wurde.

  Kommentar by perhag — 14. januar 2021 @ 15:27

 25. #12. BENT A — 14. januar 2021 @ 10:17
  Søg på “muslimske nobelpristagere” eller “muslim nobel laureates”.
  De fik alle 3 kun en delt Nobelpris. En af måtte endda dele med 2 andre. En af dem måtte dele prisen med en jødisk forsker.
  De fleste nobelvindere i naturvidenskaber er jøder – men det er nok et islamofobisk komplot :-)

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. januar 2021 @ 15:56

 26. Mohammad Abdus Salam, der fik Nobel prisen i fysik i 1979, er Ahmadiyya, og bliver derfor ikke regnet for at være muslim i sit hjemland, Pakistan.

  På hans gravsten stod oprindeligt:

  “Blev i 1979 den første muslimske Nobelprismodtager i fysik”

  Nu er “muslimske” visket ud, så der står:

  “Blev i 1979 den første Nobelprismodtager i fysik”… Doh!

  Indavlede spader!

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Grave_of_Abdus_Salam.jpg

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. januar 2021 @ 16:10

 27. Mette ville på vinterferie uden irriterende spørgsmål fra oppositionen
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/nej-til-mette-f-slipper-ikke-for-samraad/8428802

  Kommentar by k. m. — 14. januar 2021 @ 16:27

 28. https://www.thecrimson.com/article/1994/10/28/blacks-seek-an-end-to-abuse/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. januar 2021 @ 06:48

  Temmelig sort/hvid, so to speak.

  Kommentar by tavsen — 14. januar 2021 @ 17:53

 29. Det er slet ikke sikkert rigsret mod Trump kan gennemføres inden 21.januar, og slet ikke derefter, da han så vil være privat, civil borger i USA

  Amerikansk lov siger : The constitution specifically says: “The President shall be removed from office upon impeachment” It does not say the former præsident. Congress has no power to impeache or try af private citizen, wheter it be at privat citizen named Donald Trump or named Barack Obama or anyone else.

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2021 @ 18:45

 30. En Michael Beller, Principal Counsel, PBS siger vistnok filmet med skjult kamera
  Even if Biden wins, we go for all the Republican voters and Homeland Security will take their children away, and we’ll put them (Trump supporter’s children) into re-education camps.

  In these times, which is unique, I mean, Trump is close to Hitler

  journalist spørger: What are you going to do if we(Biden) don’t win?

  svar : Go to the White House and throw Molotow cocktails

  info her stammer fra Why Impeachment Will Likely Fail med Roman Balmakow

  Kommentar by k.m. — 14. januar 2021 @ 18:57

 31. Trads er vågnet for tidligt af vinterhi
  https://www.altinget.dk/artikel/david-trads-saadan-ville-trumps-danske-regering-se-ud

  Kommentar by k. m. — 14. januar 2021 @ 19:26

 32. Det er naturligvis mørkes overlegne egenskaber, der gør at mange mørke meget gerne vil til områder hvor hvide er i flertal.
  At leve i områder hvor mørke er i flertal, som i Afrika, er alt for hårdt.
  https://youtu.be/Bfe0GfRNIJg

  Kommentar by Peter Buch — 14. januar 2021 @ 20:17

 33. Negre er racister. Ssurprise

  Kommentar by BB — 14. januar 2021 @ 20:17

 34. OT: En Hans Mouritzen er nu med til at udbrede LØGNEN om at Trump opfordrede til storm på kongressen, selvom Trump opfordrede til en fredelig (og patriotisk) demonstration.

  Narren Mouritzen fra altinget mener også at balladen (mest udøvet af BLM/antifa) var VÆRRE end terroren med to passagerfly ind i to tårne, hvorved over 3000 civile omkom.

  Han tilføjer symbolsk set, men alligevel er det da en latterlig påstand.

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 20:31

 35. Protester mod big-tech vokser, Indien og Australien er nogen af de store der forhåbentlig kan gøre en forskel
  https://youtu.be/rW-cZqg9ey4

  Kommentar by k. m. — 14. januar 2021 @ 21:05

 36. OT: Barsk vejrudsigt tre dage frem. I Spanien snestorm og minus 25 grader.

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 21:11

 37. Har i skrottet de kriminelle korrupte Big Tech firmaer såsom twitter, youtube, facebook osv., som for øvrigt alle støtter de pædofile og børneslikkeren joe biden.

  Kommentar by piphans — 14. januar 2021 @ 22:23

 38. Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 20:31
  Manden er en løgnagtig idiot og beviset på at Danmark ikke kan reddes.

  Kommentar by piphans — 14. januar 2021 @ 22:25

 39. # piphans: Ja, vi må håbe at twitter, facebook osv. mister en masse brugere. De er monopoler der bør svækkes og derefter opsplittes.

  Flere USA-personligheder siger nu at tech-firmaerne er farlige, at democrats er ved at starte en klapjagt på ikke bare republikanere, men på alle mulige borgere, at de Forenede Stater kan ramme et stort kommunistisk ISBJERG om kort tid, og at det kan ende med borgerkrig.

  Simone Gold fortæller “The truth about the covid-19 vaccine” og general Thomas McInerney drobs MOAB’s.

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 23:00

 40. # k.m. 19.26: Trads skriver ind i mellem noget kvikt, men ellers er han en tølper og et dumt svin. Det generer ham ikke at anvende løgn og falske beskyldninger.

  Kommentar by BENT A — 14. januar 2021 @ 23:08

 41. NÅR MAN TÆNKER PÅ HVAD der sker i USA, Europa og Danmark, kan man næsten ikke undgå at spørge om Den Vestlige verdens største problem ikke er at flertallet af politikere er så dumme, skøre eller korrupte, at de slet ikke udgør en elite, men nærmere repræsenterer pøbelen og samfundets moralske bundfald. De er ikke gået ind i politik for at gøre noget godt for deres medborgere og deres land, men kun for at få et snakke-job hvor man får en høj løn selvom man stort set er uden kvalifikationer, set i forhold til hvad nationen og befolkningen har brug for.

  I den forbindelse er statskuppet i USA oplysende. Man har et parti, “demokraterne” som ikke har skygge af respekt for demokratiet, og som fører sig frem med valgsvindel og falske beskyldninger mod Trump. The democrats har Nancy Pelosi som forkvinde, og to umulisser som Biden og Harris som præsident-kandidater, selvom den ene er lettere senil og den anden en rabiat feminist.

  Efter at antifa og BLM har hærget talrige amerikanske byer med optøjer, vold og mord, uden at democrats tog afstand til det, himler democrats nu op om at republikanerne er samfundets værste fjender, og lægger op til en landsomfattende klapjagt på enhver der ikke er “demokratisk” nok.

  Selvom det pt. er værre i USA, Sverige, Frankrig, England og Tyskland mv., står det heller ikke godt til herhjemme. Det kan der gives massevis af eksempler på.

  Og hvad viser Støjberg sagen? Ja, den viser et fjolseting hvor flertallet er tåber. Det er selvfølgelig rigtigt at Venstre damen har begået en KÆMPEBRØLER. Hun troede at hun var i Danmark hvor det var dansk lov der var gældende lov. Hvor var det dog DUMT! Hun burde jo forlængst have forstået at hun lever i, om ikke Bumfuckistan, så dog ihvertfald i det politisk korrekte Muhammedanien, hvor indvandrere er hellige og danskere kun noget som katten har slæbt ind.

  Hun krænkede den hellige tre-enighed, indvandrerne, feltmadrasserne m/k og sit eget parti. Hvorefter V, K, S, SF, Enhedslisten og de radiGALE naturligvis kom i vildt oprør, og dømte hende til en omgang i inkvisitionsdomstolen. Et stort flertal i FT synes at det er smart at bruge 50-100 millioner kr. på at skubbe en kollega ud i kulden.

  Man har indledt en heksejagt for at understrege at når det gælder indvandrere, så er V et lov og orden parti, som Jacob Elle-Bællemann har understreget igen og igen. Og det var tåbernes højborg med på, bortset fra få undtagelser.

  At samme højborg siden 1970-80 har udsat hundredtusindvis af danskere for forringede vilkår, skatteplyndring, skandaler, familieopløsning og mangedoblet kriminalitet samt utallige tilfælde af retsløshed, afmagt, diskrimination og anden elendighed, betyder naturligvis ingenting.

  For danskere egner sig jo kun til at være malkekvæg og untermenchen i deres eget land.

  (Med sagen mod Støjberg har FT blameret sig selv, for sagen er uden indhold, målt med dansk lov)

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 06:20

 42. Studievært på P4nord kunne ikke dy sig for gøre grin med Trump ved det kommende præsidentskifte.

  Washington spærres af, og så er det journalisten gætter på et Tweet fra Trump : “Se, der var flere tilskuere ved min indsættelse”

  Trumphadet trives lige så godt i de små lokalradio, som i “moderskibet” DR

  Kommentar by k.m. — 15. januar 2021 @ 08:02

 43. fra 21.januar 2016
  Facebook censur af Vejlemuseerne
  https://www.lokalavisen.dk/migration/2016-01-21/For-meget-n%C3%B8genhed-Vejlemuseerne-blev-censureret-p%C3%A5-Facebook-984778.html#!

  Kommentar by k.m. — 15. januar 2021 @ 08:57

 44. Grineren krassisten (11:44) Den var faktisk lige ved at få mig til at falde ned afstolen.

  Kommentar by Nielsen — 15. januar 2021 @ 09:33

 45. Democrats har beskyldt Trump for alt mulig i hans tid som politisk aktiv.

  Inden Biden er indsat, afslører hans side af det splittede USA, at de er racister, anti-demokrater, samfundsnedbrydende tosser, der sætter USA i gæld, brandbeskatter det arbejdede folk, berufsverbot mod medarbejdere i Trump administrationen, konfiskation af Trump støtters opsparing eller forsikringer

  USA går en vanvittig tid i møde under Biden/Harris, men de røde svin i Danmark jubler over det vellykkede kup mod Trump.

  Kommentar by k.m. — 15. januar 2021 @ 10:07

 46. IKKE KUN EN FOLKEUDSKIFTNING, MEN ET FOLKEMORD er i gang i Sverige. De svenske kommunister og feminister fremturer skruppelløst. Og svenskerne er nu så hjernevaskede at de hellere vil “beriges”, myrdes og udryddes end blive kaldt fremmedfjendske.

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 10:43

 47. https://www.youtube.com/watch?v=5UB0h4XrpVw

  Twitters magtarrogance og dårlige dømmekraft ender med at blive værst for dem selv.
  Intet firma kan leve uden kunder

  Kommentar by k.m. — 15. januar 2021 @ 10:51

 48. Donald Trump blev nok overrumplet at lukket ude af sociale medier, men ikke dermed sagt at han er ude af spillet.

  Jeg tror han kan skabe en masse problemer for Biden, fx afsløre giftige ting fra Hunter Biden og Pelosi’s computere eller fra andre kilder i democrat lejren.

  Det er svært at slette sine spor på nettet, og mange ting dukker op, uger, måneder eller år efter en sag har været forsøgt skjult.

  Kommentar by k.m. — 15. januar 2021 @ 11:02

 49. OT
  Verdens herskere:

  THE SAD REALITY OF THIS WORLD – YOU HAVE NO CHOICE FT GEORGE CARLIN
  bitchute hash: InMPsr1FCl0G

  AMERICA’S TOP OWNER OF FARMLAND: BILL GATES — IN CONTROL OF FOOD (ICEAGEFARMER)
  bitchute hash: kazSwfLh7Ru1

  Kommentar by Peter — 15. januar 2021 @ 11:08

 50. Den eneste løsning på menneskehedens store problem: at vi alle er en del af den stat og den merkantile verden, som ødelægger vores liv er: at tro på at alle er på en rejse, hvor de langsomt erkender den tilstand, som skal erkendes før vi samlet kan flytte verden og hver især gøre sit yderste for, i hver eneste sætning vi producerer, altid at stå for sandhed.

  Kun at acceptere sætninger, som (udfra ens kendte kendsgerninger, inklusive dem vi præsenteres for) kan påvises at rumme sandhed. Sålænge man accepter løgne, og afviser præsenterede kendsgerninger eller afviser at undersøge og søger at konstatere om postulerede kendsgerninger eventuelt også er det, så understøtter man menneskehedens endelige destruktion

  Kommentar by Peter — 15. januar 2021 @ 11:15

 51. og søge at ..

  Kommentar by Peter — 15. januar 2021 @ 11:16

 52. Hun har da ret i at der er genetiske forskelle mellem forskellige folkeslag, som har udviklet sig uafhængigt af hinanden gennem flere tusind år. Men jeg mener hun har misforstået noget om hvordan disse forskelle ytrer sig. F. eks. forbigår hun at sorte har lavere IQ (efter den gængse definition) end hvide og asiater.

  Sorte har til gengæld større muskelstyrke og udholdenhed end hvide. Og i visse egne af Afrika længere ben og derfor bedre atletiske evner end hvide (hvad f. eks. dansk atletikforbund udnyttede, da de hentede løbere i Afrika til det danske landshold, f. eks. den danske løber Kipketer).

  Det franske fodboldlandshold udnytter også afrikaneres bedre fysik og udholdenhed, ved at hente spillere i Afrika. Også i den grad, at det franske landshold i dag er mere sort end hvidt (hvordan man kan kalde det et landshold er noget gådefuldt).

  Kommentar by JC — 15. januar 2021 @ 11:30

 53. JC — 15. januar 2021 @ 11:30

  Det har altid undret mig, at de uformelige sorte kvinder kan føde så dygtige og sportslige drengebørn.

  Kommentar by tavsen — 15. januar 2021 @ 11:43

 54. Det er helt udholdbart at en væsentlig del af vores moderne infrastruktur, som de sociale medier jo er, er ejet af nogle få private firmaer der kan skalte og valte efter forgodtbefindende. Tænk hvis en anden del af infrastrukturen som f. eks. vejene, var ejet af et monopolforetagende, som kunne bestemme hvem der måtte køre på vejene.

  Det er på tide at monopolerne brydes op. Der må etableres nogle konkurrenter, og det burde der være masser af abonnenter til efter de seneste begivenheder. Det er også et stort problem at næsten alle mobiltelefoner styres af software fra de to mastodonter Apple og Google, som kan bestemme hvilke applikationer der må bruges på telefonerne. Monopolmyndighederne burde træde i karakter i USA såvel som i Europa.

  Der kunne måske laves love der forbyder de sociale medier at udelukke lovlige ytringer. Og kræve at der i tvivlstilfælde kun kan udelukkes brugere efter en domstolsafgørelse.

  Kommentar by JC — 15. januar 2021 @ 11:49

 55. https://www.bt.dk/royale/belgisk-konges-bil-angrebet-under-voldsomme-optoejer

  Kommentar by Islamarebad — 15. januar 2021 @ 12:13

 56. DER ER OGSÅ FORSKEL på afrikanere. Nogle af dem, som somalierne, er i snit større brugere af narko end andre, og langt større udøvere af kriminalitet. Men det korte af det lange er at alle disse afrikanere og arabere som den korrupte godheds-industri importerer til Europa, i længden vil sætte sig på landene og skubbe de hvide ud i kulden og mørket.

  Fordi feltmadrasserne m/k fører en politik som hverken tager hensyn til økonomien eller Europas kultur. Deres politik er ikke baseret på nøgterne overvejelser eller loyalitet overfor egne landsmænd, men er kun et resultat af primitive mavefornemmelser, kælne følelser, grænseløs og ubegrundet optimisme samt omfattende korruption.

  Dem som går ind for fortsat indvandring, er fladpandede og stupide eller kyniske og korrupte. Der er næsten ikke andre muligheder, for
  det er soleklart at Sveriges skæbne bliver hele Europas skæbne hvis indvandrings-vanviddet fortsætter.

  På den anti-danske borg i Kbhvn er der flertal for fortsat indvandring og endnu flere milliarder til Afrika og Mellemøsten.

  Det er dæleme uhyggeligt.

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 13:08

 57. PS: HVAD YTRINGSFRIHEDEN på nettet angår, vil EU og democrats i USA nok sørge for at alle kritiske ytringer snarest bliver forbudt. Problemet er uløseligt, hvis landenes befolkninger lader sig spise af med skin-og papnæse-demokrati.

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 13:14

 58. JC — 15. januar 2021 @ 11:30 skrev:

  ” … den danske løber Kipketer”.

  “Danske løber”? Virkelig? Så du har købt globalisternes påstand om, at Kipketer er “dansker”?

  En hund født i en hestestald er stadig en hund, ikke en hest.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. januar 2021 @ 13:16

 59. Wilson Kipketer er og bliver en kulsort neger fra det mørkeste Afrika.

  Og han tilbringer nu sit otium i skattelyet Monaco…

  Kommentar by Revisoren — 15. januar 2021 @ 14:38

 60. Sort humor:
  Er alle racister sortseere og sortner det for deres øjne, når de ser en alternativ hvid? Er det tilfældet skal de sortlistes og de må kun spise bønner af én bestemt sort; nemlig sorte bønner. Dette kunne måske opfattes som sort tale; men fremtiden kan altså tegne sig sort, især i den kulsorte nat.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. januar 2021 @ 15:46

 61. Kommentar by Peter Nielsen — 15. januar 2021 @ 13:16

  Så sandt alle Frikadelleboomerne, der tiljubler enhver udlænding blot fordi de gør noget for “Danmark” (de gør det først og fremmest for dem selv og deres sejre er først og fremmest sejre for den globaledagsorrden), er ude og skide.

  Har man set Kipketer snakke siden 90erne, har han overhvoedet lært Dansk?

  Kommentar by KineserSnot — 15. januar 2021 @ 16:33

 62. Biden, Nancy Pelosi og Kamela Harris og deres røde medløbere agter tilsyneladende at omdanne USA til det modsatte af en retsstat og demokratisk styret samfund.

  Muligvis opstår der store uroligheder i week-end’en.

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 23:39

 63. KineserSnot — 15. januar 2021 @ 16:33:

  Ja, mange tror desværre stadig på at man er “dansker”, hvis man er født i Danmark og/eller har dansk pas/statsborgerskab. Jeg vil til nøds kalde dem for “papir-danskere”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. januar 2021 @ 03:27

 64. Jeg hørte FBI vil sigte Shamanen som brød ind i Kongressen (Trist….Han kunne ellers have blevet en god præsident…..eller Dansk Statsminister :-) :-) :-)). Han efterlod ifølge dem en seddel, hvorpå der stod- Retfærdigheden vil ske fyldest-…….Det må man selvfølgelig medgive er en stor trussel…Retfærdighed i Kongressen?…Det høre ingen steder hjemme….forfærdeligt :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 16. januar 2021 @ 09:38

 65. USA er verdens største kommunistiske land. Nej, det er ikke Kina, De har det allerede og næppe mange er begejstrede. :-)

  Kommentar by Bilka — 16. januar 2021 @ 22:42

 66. > 58, Peter Nielsen: Jeg forsøgte bare at være lidt ironisk, da jeg kaldte ham den “danske” løber.

  Kommentar by JC — 16. januar 2021 @ 23:31

 67. Kommentar by Peter Nielsen — 16. januar 2021 @ 03:27

  Civic-nationalismens råddenskab, desværre så er den manifisteret af partier som NB, DF, Venstre og Konservative. De har indgået en hellige alliance med venstrefløjen og er acceptable, så længe de ikke går uden for den ramme.

  Folk der insistere dansk særegenhed og værdiset, bliver dæmoniseret.

  Kommentar by KineserSnot — 17. januar 2021 @ 14:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper