15. januar 2021

Rigsretssag: Støjberg fik adskilt 14-årig pige fra sin 28-årige fætter, pigen bad senere ‘om skilsmisse’

Hårdt presset af sit parlamentariske flertal, har Socialdemokraterne nu besluttet at stemme for en rigsretssag mod Inger Støjberg. Det samme gør Venstre, omend ni MF’ere ikke følger partilinjen. Blot en femtedel af Venstre ønsker ikke at sælge Støjberg, for det der på ingen måde er en større sag. De Konservative og Liberal Alliance stemmer ligeledes med venstrefløjen.

Nongenlunde samtidig kom nedenciterede historie frem fra Instrukskommissionens digre værk. En forløb, der illustrerer at manglende adskillelse reelt er et knæfald for islamisk-kulturelle normer. Et andet ‘par’ blev gift under ‘flugten’ i Tyrkiet, for at stille dem bedre i en asylsituation. For tiden hetzer man en kendt dansk journalist, der for tyve år siden havde sex med en 23-årig praktikant, men en tilrejsende syrisk mand har retskrav på sex med mindreårig kusine. Fra DR Online – Detektor: Fætter og kusine-ægtepar på 14 og 28 år boede sammen på dansk asylcenter i fem måneder.

“Et iransk asylpar kom til Danmark i starten af september 2015 og boede sammen på Center Sandholm i Allerød. Pigen var under den seksuelle lavalder på 15 år. Alligevel mente hendes socialrådgiver i Allerød Kommune, at hun havde bedst af at bo sammen med sin 28-årige ægtemand, der også var hendes fætter.

Udlændingestyrelsen adskilte først parret flere måneder senere i slutningen af januar 2016. … Detektor har spurgt Udlændingestyrelsen, om parret var blevet adskilt, hvis det ikke var for Inger Støjberg og debatten i medierne. Det kan Udlændingestyrelsen ikke svare på, fordi Detektor ikke har en fuldmagt fra den dengang 14-årige pige.

Adskillelsen af asylparret fortsatte, da pigen fyldte 15 år, med henvisning til Støjbergs instruks om at adskille alle unge asylpar. I starten protesterede pigen over at blive adskilt fra sin mand, men senere bad hun om skilsmisse. Ifølge pigens repræsentant på børnecenteret havde pigen ‘fået øjnene op for et teenageliv’. Og pigen forklarede, at ægteskabet faktisk havde været arrangeret af hendes far, og at hun ‘i starten ikke var villig’.

… Han havde mødt sin kusine til familiesammenkomster, fortalte han. Og det var her, han fandt ud af, at hun godt kunne lide ham… De blevet viet hos en mullah og holdt en bryllupsfest med hele familien. Pigen var 13 år, og fra den dag begyndte de at bo sammen ’som et ægtepar i samme værelse’.

… Få dage efter fik Udlændingestyrelsen så at vide, at pigen ville skilles fra sin mand.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116285/trackback

116 Comments »

 1. Der er uhyggeligt mange tosser i FT med sympati for pædofili. Forbløffende.
  Jeg tør godt holde en god kølig på, at Mette Fup ikke kommer for en rigsret for sit eklatante grundlovsbrud i den sindssyge minkskandale.
  Der er forskellige standarder for rød og blå.
  OG iøvrigt utroligt skuffende så stor en del af Blå Stue, der gik med på rødgardisternes hold. Det tyder ikke godt for fremtiden.

  Kommentar by Knud Madsen — 15. januar 2021 @ 13:30

 2. VEDTAGELSEN AF AT der skal anlægges en rigsretssag mod Støjberg er en SKANDALE. For Støjberg har blot sat dansk lov og ret over islamisk lov og ret.

  Støjberg har muligvis overset en eller anden lille juridisk detalje, men i betragtning af at der findes tusinder og atter tusinder af juridiske detaljer, så burde en lille næse have været nok i givet fald.

  Men Inger S har krænket de hellige og især de skinhellige, og derfor kører man frem med den store kanon. Søren Pind, Jacob sprællemand, Kr. Heegaard, Sofie Carsten, Jelved, Zenia og den slags er dybt forargede over at Inger S ikke straks kastede sig fladt ned ved første pip fra det radikale ros.

  Pind som er kolossalt bagklog påstår at han advarede Inger S, men det kom frem at han gjorde det så forblommet at hun ikke anede hvad han mente.

  Jacob klovn har nu splittet og reduceret sit eget parti, så det fremover vil få en mere passende størrelse. Og det skal han da have tak for.

  Sjældent har man set så enorme mængder af hykleri hobe sig op på så kort tid.

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 13:33

 3. # Knud Madsen: Ja, det er en ildevarslende udvikling, både i Europa og USA. Europa kan blive underlagt en ustoppelig invasion, besættelse og islamisering/afrikanisering, når så mange svage, feminiserede og forvirrede politikere blot lader sig styre af godhedsindustrien.

  Mens vælgerne lader sig ensrette af massemedierne.

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 13:41

 4. Så der vel ikke mere at rafle om. Inger brød en eller anden ligegyldigt international lov. Men har både moralen og hjertet på det rette sted.

  Martin Krasnik er dog ikke enig, hvis Inger frikendes, så mener Krasnik at hun skal straffes ved stemmeurnerne til næste valg. Han mener nemlig at danskerne er forpligtet til forsat at lave knæfald for internationale lov og den fortsatte afvikling af den særegenhed. Sådan er typer som ham, de vil aldrig tage folkets parti.

  Kommentar by KineserSnot — 15. januar 2021 @ 13:49

 5. Inger Støjberg er en modig politiker.

  Jeg tror Jacob Ellemann tænker sådan : “Hvis jeg kan få afsat Inger i en rigsretssag, så står jeg ikke tilbage som formanden der fyrede min næstformand for samarbejdsvanskeligheder”

  Det er selvfølgelig kun gætteri, men afstemningen i Venstre viser at han ikke har fuld opbakning, så han står da svækket, uanset udfaldet af en retssag.

  Resten af Europa er fuld af samme ulykkelige skæbner med barnebrude og muslimsk social kontrol over deres kvinder og piger.

  Dircking-Holmfeldt mente vi skulle labbe den fremmede kultur i os

  Venstrefløjen var gal dengang i 1986, og er det stadig

  Kommentar by k.m. — 15. januar 2021 @ 13:54

 6. Der er næppe mange, som vil kæmpe for arabiske mænds ret til pædofili; Men det er det som den stædige og ubegribelige fastholden af konventionerne reelt betyder!
  Vi ser politikere, specielt Mette Frederiksen, tale inderligt og længe om vigtigheden af et beskytte børnene mod de ældre mænd, men når så tårerne så småt begynder at vise sig i øjenkrogene på de letpåvirkelige tilhører, så bider hun sig fast i bordkanten. Konventionerne skal holdes! Vi kan jo ikke have at Danmark melder sig ud af konventionerne. Det er ikke der Danmark skal være foregangsland! Nej hellere forsvare pædofile arabere end gå glip af mulige bengnaver retrætejob nede i EU! For melder Danmark sig ud, så bliver det ikke Mette og Co der kommer til Bruxelles!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. januar 2021 @ 14:13

 7. Stemte den såkaldte udenrigsminister Kneppe Kofoed også for Rigsretssagen?

  Han er jo ellers særdeles glad for små mindreårige jomfruelige tøsebørn…

  Kommentar by Revisoren — 15. januar 2021 @ 14:42

 8. I øvrigt pudsigt, at klamme Kneppe Kofoed og gamle senile Creepy Joe deler fælles interesse…

  Kommentar by Revisoren — 15. januar 2021 @ 14:46

 9. Inger Støjberg gjorte det rigtige. Det kan ingen nægte!

  Danmark og Danmarks love skal under ingen omstændigheder holde hånden over udenlandsk barbari.

  På den anden side får Vi endnu engang sorteret de rådne æbler fra ei. listen af underskrifter MOD Inger Støjberg.

  Kommentar by Santor — 15. januar 2021 @ 14:49

 10. Hun gjorte det rigtige. Det kan ingen nægte!

  Danmark og Danmarks love skal under ingen omstændigheder holde hånden over udenlandsk barbari.

  På den anden side får Vi endnu engang sorteret de rådne æbler fra ei. listen af underskrifter MOD Inger Støjberg.

  Kommentar by Santor — 15. januar 2021 @ 14:50

 11. Den her retssag handler grundlæggende ikke om Inger Støjberg eller brudepar. Det handler om at man vil sætte højrefløjen på plads og tvinge dem til at indrette sig efter international lovgivning.

  Kommentar by KineserSnot — 15. januar 2021 @ 14:50

 12. #04 Kinesersnot
  Martin Krasnik en en kulturradikal politisk korrekt nar. Inger Støjberg bør belønnes ved et kommende valg, men ikke som kandidat for Venstre. Hun skal tilslutte sig NB eller DF eller evt. starte sit eget parti med det formål at smadre Jakob Lallemans latterlige Venstre i hvert fald uden for Storkøbenhavn.

  Kommentar by bjarne binee — 15. januar 2021 @ 14:59

 13. GALSKAB WIKIPEDIA

  Galskab er en betegnelse for en afsindig tilstand eller handling[1]. Galskab har været kendt siden oldtiden og har både været diskuteret i litteraturen og psykiatrien.

  En ‘gal person’ bruges enten som betegnelse for en person, der er sindssyg, rasende, fejlagtig/forkert eller dybt interesseret i noget[2].

  Kommentar by Ronkedor — 15. januar 2021 @ 15:12

 14. De konservative er et færdigt parti, de lægger sig flat ned for islam som det meste af den venstredrejet del af folketinget gør. De fleste politikere er umodne folk, der ikke har været uden i erhverslivet. Mange får stress nu og kan ikke klare det sociale på nettet, det stresser dem. Se bare Ida Auken har snart været væk et år på grund af stress.
  Jeg håber Inger Støjberg går til Nye Borgerlige.

  Kommentar by IES — 15. januar 2021 @ 15:22

 15. DEN ANTI-DANSKE BORG HAR BEKENDT KULØR. Den er ikke på danskernes side, men på Merkels, EUs og evighedsturisternes side. Danskerne kan bare skrubbe ad helvede til.

  Havde det ikke været for de cirka 20-30 nogenlunde loyale og dansksindede typer i FT, havde vi haft et eetparti-system i Danmark, for resten af politikerne er rødradikale og enige om at danskerne skal udskiftes/udrenses, så Danmark kan blive udslettet som danskernes land og folkehjem.

  Og så civilisation og fred kan blive afløst af barbari, sygdom og hverdagsterror.

  Det er pudsigt, men de røde opfører sig ens, uanset hvilket land de er i. Det ender altid med tyranni, terror, fattigdom og blodbade.

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 15:22

 16. Kommentar by IES — 15. januar 2021 @ 15:22

  De konservative satte globalisme og danske arbejdere i allerede i 70erne, i 80erne sad de i regeringen imens udlændingeloven blev skrevet under.

  At du først opdager nu at Konservative er langt ude, siger lidt om dig :D

  Kommentar by KineserSnot — 15. januar 2021 @ 15:24

 17. I gamle dage brugte kapitalisterne politiet til at disciplinere proletarerne – stoppe strejker og tæve demonstranter.
  I dag bruger kapitalisterne importerede muslimer til at disciplinere de danske proletarer – underbyde danskere og tæve danskere.
  Som et ekstra tryk ned påtvinges danskerne langsomt sharias love, som er langt mere effektive til undertrykkelse end nogen dansk politimæssig afstraffelse.
  Det har danske venstrefascister blot endnu ikke opdaget, da de er travlt beskæftiget med at brune deres tunger oppe i islam.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. januar 2021 @ 15:32

 18. HVOR ER KVINFO?

  Dukker de som sædvanlig hovedet i stiltiende accept af den muslimske mandeverden, som med bigami.

  LÆS KORANEN og vantro kvinder og mænd vil kende deres plads i den nye 1400 år gamle verdensorden

  Kommentar by tavsen — 15. januar 2021 @ 15:44

 19. Kommentar by KineserSnot–15.24

  Jeg har vist det i mange mange år, at det er yt med De konservative. Men alligevel overrasket over Naser Khader, Markus Knut, Jacob Jarlov, alligevel stemte for en Rigsret.
  Jeg har allerede fra halvfjerserne set hvordan hvort land begyndte at ændre sig, og råbt op og har sendt læserbreve igennem mange år, om emnet islam. Men de fleste er dumme og kan ikke se det. Ellers stemte man anderledes.

  Kommentar by IES — 15. januar 2021 @ 15:44

 20. Der er forskellige standarder for rød og blå.

  Kommentar by Knud Madsen — 15. januar 2021 @ 13:30

  JA, det vil altid være sådan med statsansatte “journalister”. De fortæller ikke om rigsret mod en rød politiker, hvis en sådan eksisterer. De blå er alt for pæne, bøjer hovedet og accepterer udskamning konstant.

  Kommentar by tavsen — 15. januar 2021 @ 15:49

 21. https://jyllands-posten.dk/politik/ECE12690011/vgruppeformand-kalder-stoejbergs-reaktion-uvaerdig/

  Og læs her hvad venstres gruppeformand karsten lauritzen i går sagde om Inger Støjberg!

  Hun må da have meget svært med at færdes i det infantile ondskabsfulde miljø, som vestre har udviklet sig til at indeholde under jakob ellemann´s “ledelse”!

  Når man ser på gruppeformanden, ser jeg en lille pissevisker..en snu, beregnende ondskabsfuld judas…fy for helvede!

  Kommentar by Black Watch — 15. januar 2021 @ 15:50

 22. Har Inger gjort noget ulovligt, må lovene laves om med tilbagevirkende kraft

  Kommentar by kartoffeldansker — 15. januar 2021 @ 15:52

 23. Hvordan kan nogen være i tvivl om Ællebællemandens loyalitet?

  Ingen havde hørt om ham, før den samlede løgnepresse foreslog ham som formand for Venstre, og idioterne i Vesntres bestyrelse klappede hælene sammen og sagde javel, i den tro at Venstre derved ville få løgnepressens gunst.

  Kommentar by Træt — 15. januar 2021 @ 16:10

 24. Hold ud tapre Inger, du vil med overvældende sandsynlighed vinde retssagen! – Bliv ikke løsgænger; bliv som folketingsmedlem i Venstre, her vil du stå stærkest! – Om godt og vel to år er der valg (senest den 4. juni 2023) her vil det danske folk bære dig ind i Folketinget med et hidtil uset antal personlige stemmer; herefter vil Ellemann-dynastiet være en parentes i dansk politik!

  Kommentar by T. Flodur — 15. januar 2021 @ 16:11

 25. Har Inger gjort noget ulovligt, må lovene laves om med tilbagevirkende kraft

  Kommentar by kartoffeldansker — 15. januar 2021 @ 15:52

  SELVFØLGELIG, men sådanne love laves kun,
  når de rammer danskere. Inger har aldrig været populær på parnasset. Sandheden skal forties.

  Integrationsministeren måtte eskorteres i sikkerhed fra asylcenter.
  https://www.youtube.com/watch?v=x87XvhQtp8M >> 3. nov. 2017
  Støjberg efter evakuering: Det kunne være endt galt”

  Sådan en video bliver selvfølgelig gemt bag en log-in mur. Parnasset hytter sine.

  Kommentar by tavsen — 15. januar 2021 @ 16:14

 26. OT: Mange sommerhusejere får deres huse raseret af udlændinge som bryder ind. (og nogle gange bliver boende et stykke tid) Har nogen et godt råd om hvordan man forebygger indbrud? Det hjælper langt fra altid at ringe til politiet, som enten udebliver i timevis eller til næste dag, eller straks lader sådanne udlændinge gå deres vej, og så vender de tilbage og ødelægger/stjæler endnu mere, kort tid efter at politiet er kørt. Hvad med et uskadeligt stof som lugter ubehageligt og hvor lugten forsvinder af sig selv efter nogle uger?

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 16:14

 27. Ifølge min hukommelse fra De lokale nyheder (lige nu). Skulle en af Dommerne være Christian Langballe, og det mente en professor (Hvis jeg husker rigtigt Eva et eller andet) være et habilitetsproblem- fordi han tidligere skulle have udtalt- at det var en kalkunjagt- på Inger….Men hvis det er rigtigt, hvad er så de andre dommere, som jo er politikere, habilitetsværdighed- når de i forvejen har dømt hende? Typisk ensidigt MSM (main Stream medier) forudtagenhen. Hun SKAL åbenbart dømmes…..pinligt.

  Kommentar by Michael Unna — 15. januar 2021 @ 16:14

 28. Michael Unna — 15. januar 2021 @ 16:14

  Måske Eva Schmidt? Hun har været mediernes darling på juraområdet de sidste 30 år.

  Kommentar by tavsen — 15. januar 2021 @ 16:19

 29. # Flodur 16.11: Inger S skal da ikke hjælpe V med at skaffe vælgere. Det er da bedre at hun går over til NB. V er nu en synkende skude og flertallet i partiet går ind for afrikanisering af Danmark.

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 16:21

 30. ”Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at han ville have fået en anden behandling, hvis han havde været en blond og kornfed dansker”. (Eva Smith 2003, juraprofessor)

  Kommentar by sebastian — 15. januar 2021 @ 16:30

 31. Først bestemmer et flertal i FT at der skal være en rigsrets sag. Derefter skal politikerne i FT stemme om dom eller frifindelse. Sagen er 100% politisk.

  Men DR P1 journalisterne påstår igen og igen at sagen slet ikke er politisk, men kun og udelukkende er en juridisk sag. Løgn på løgn, det er typisk DR journalistik.

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 16:30

 32. Black Watch — 15:50

  Helt enig i ovenstående! – Det vi ser er en skidebange Karsten Lauritzen; for han ved, at han er færdig når det viser sig at Inger bliver frikendt – Og i øvrigt; hvordan vil Venstres folketingsgruppe håndtere den omstændighed at Inger vælger at fastholde det mandat vælgerne har givet hende; det kan de vel dårligt tage fra hende(?) – Det klogeste må derfor være at hun forblive medlem af Venstre/Venstres folketingsgruppe; her vil hun stå stærkest – Partihopperi eller løsgængeri vil svække hende.

  Kommentar by T. Flodur — 15. januar 2021 @ 16:41

 33. BENT A — 16:21

  Jo, jo jeg forstår hvad du mener, men Venstre er fortsat et stort indflydelsesrigt parti som ikke bare kan afskrives – Inger skal (efter hun er frifundet) og senest efter næste valg, hvor hun formentlig vil indtage formandsposten, se at få ryddet op og renset ud i partiet.

  Vi kan endnu ikke stå alene i NB, vi har indtil videre brug for et stærkt Venstre, renset for de værste tosser, og med Støjberg som fuldtonet borgerlig leder!

  Kommentar by T. Flodur — 15. januar 2021 @ 16:54

 34. Kommentar by Black Watch — 15. januar 2021 @ 15:50

  Karsten Lauritzen er en dilletant.

  Kommentar by KineserSnot — 15. januar 2021 @ 17:08

 35. Det er faktuelt forkert, at et asylpar der gifter sig i hjemlandet eller andetsteds, hvor den ene er mindreårig stiller dem bedre i en asylsituation. Ihvertfald hvis asyl søges i Danmark.

  Det stiller dem tværtimod markant dårligere i forhold til asyl, og sådan har det været siden 2014. Hvordan det er i andre lande ved jeg ikke.

  Kommentar by Jack Achaius — 15. januar 2021 @ 17:11

 36. Kommentar by Jack Achaius — 15. januar 2021 @ 17:11

  Ubetydelig detalje, der åbenbart ikke afgør noget som helst. Så længe man flygter fra Krig og Ødelæggelse. En af Venstres ‘101 ikke-stramninger’.

  Alt den kage de spiste, var baseret på tomluft. De vandt ikke noget på det, folk ser den stadig som uduelige på udlændinge området.

  Kommentar by KineserSnot — 15. januar 2021 @ 17:14

 37. PÆDOFILI WIKIPEDIA

  Pædofili (græsk, pais: barn og filos: ven) er seksuel tiltrækning til børn. I medierne og den offentlige debat bruges begrebet pædofil oftest om kriminelle, der dyrker sex med børn. En person er ikke nødvendigvis særligt tiltrukket af børn, fordi vedkommende dyrker sex med et barn. Pæderasti.

  Diagnose: Inden for psykiatrien er pædofili en diagnose, der i WHO’s sygdomsfortegnelse ICD-10 tilhører hovedgruppen “Forstyrrelser i personlighedsstruktur og adfærd i voksenalderen” (F60-F69). Undergruppen er “Seksuelle afvigelser (perversioner)” F 65.4 Pædofili. Pædofili er her defineret som “seksuel forkærlighed for børn, ofte i sen barnealder eller tidlig pubertet.” Tiltrækningen til børn skal være stærkere end til voksne. Det er ikke tilstrækkeligt at være tiltrukket af børn eller kunne lide at kigge på børneporno for få diagnosen pædofil. I den amerikanske DSM-IV kræves ikke, at tiltrækningen er primær, men at der hos patienten er ubehag, eller at vedkommende udlever sine lyster i kriminel adfærd, samt at barnet er 13 år eller derunder.

  Kommentar by Ronkedor — 15. januar 2021 @ 17:16

 38. # Som black watch skriver: det bliver svært for Inger S at færdes i det infantile ondskabsfulde miljø som Venstre har udviklet sig til. Så hvorfor skulle Inger S dog blive i V som nu er tydeligt et anti-dansk parti ?

  GYS OG UHYGGE: Bidens kamel-dame vil nu ifølge hodja arbejde for frigivelsen af mordere, børnemishandlere og voldtægtsforbrydere.

  Pfizer vaccinen er muligvis sundhedsskadelig.

  Democrats vil indføre pøbelvælde, totalitær overvågning og røde retsprocesser. Læs Bent Jensens hodja artikel.

  Mette Fupsen vil beskytte børnene, men dog ikke dem som udsættes for kafkaske bureaukrati-overgreb eller mishandling London-style.

  Minkbrancen har vist stadig ikke modtaget kompensation/erstatning?

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 17:18

 39. Børnerådet i Danmark, mener pædofili er ok. Det handler nemlig først og fremmest om at de skal have Asyl.

  >Endvidere kan en manglende anerkendelse af ægteskabet have konsekvenser i forhold til parrets mulighed for sammen at få asyl i Danmark.

  https://www.boerneraadet.dk/hoeringssvar/hoeringssvar-2016/barnets-bedste-skal-i-fokus,-naar-myndigheder-afgoer-om-en-mindreaarig-maa-gifte-sig

  Kommentar by KineserSnot — 15. januar 2021 @ 17:22

 40. ”Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at han ville have fået en anden behandling, hvis han havde været en blond og kornfed dansker”. (Eva Smith 2003, juraprofessor)

  Kommentar by sebastian — 15. januar 2021 @ 16:30

  NEMLIG.

  De statsstøttede medier kunne da aldrig finde på at bruge andre end denne kornfede dansker, som kun ser det fra den ene side. Den side som “journalister” ønsker at viderebringe. Mon ikke der findes andre, der aldrig bliver brugt som ekspert?

  Kommentar by tavsen — 15. januar 2021 @ 17:25

 41. # Flodur, 16.54: Ja, du har en pointe, og måske du har ret? Men jeg stoler ærlig talt ikke på at Inger S vil kunne rense de radikale V-tosser ud af partiet. Tværtimod risikerer vi at hun bliver trukket ned i V-sumpen.

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 17:26

 42. Kinesersnot

  Så er det også en ubetydelig detalje, at tale om et par med en 14 årig. Inger Støjbergs instruks omhandlede alene 15-17 årige.

  Parret med den 14 årige og hendes 28 årige fætter skulle selvsagt som par “ægtefolk” have været adskilt efter gældende dansk lov.

  De har jo heller ikke været en del af den forespørgsel Inger Støjberg selv bad udlændingestyrelsen om der netop specifikt omhandlende 15-17 årige i parforhold med ældre.

  Såvel socialrådgiveren som udlændingestyrelsen har handlet imod dansk lovgivning i den sag uanset Inger Støjbergs instruks.

  Kommentar by Jack Achaius — 15. januar 2021 @ 17:29

 43. SIDSTE NYT: Der går nu rygter om at Greta Tunfisk har foretaget nye klima-beregninger i anledning af de minus 25 grader i Spanien, de minus 10-18 grader i Skandinavien og de minus 50 grader i dele af Rusland mv.

  Greta har nu med bistand af kloge eksperter fundet ud af at vi slet ikke er på vej mod global opvarmning, men tværtimod styrer mod en ny ISTID !!!

  Greta undskylder mange gange, og opfordrer nu til at man lukker så meget co2 ud i luften som muligt. Og skrot alle el-biler og vejrmøller! Prager U.com er nu helt på linje med søde Greta.

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 17:39

 44. Kamala Harris er på forsiden af Vouge.
  Nu klages der over hun er for lys i huden.
  Det er nok de samme der klagede over Justin Trudeau optrådte som Black face.

  Det er umulig at gøre de sindssyge tilpas

  Kommentar by k. m. — 15. januar 2021 @ 17:48

 45. Rettelse : Vogue

  Kommentar by k. m. — 15. januar 2021 @ 17:55

 46. Og så er der den 17 årige tvangsgifte barnebrud med to børn på 3 og 4 år. Den stakkels sexslave er altså senest blevet voldtaget af sin pædofile 25-årige “ægtemand” som 12-årig, mere sandsynligt er hun blevet gift endnu tidligere som 9-10-årig, og så blevet gravid ved første menstruation som 12-årig – “ungt-asylpar” som ombudsmanden siger… Kvalme!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 15. januar 2021 @ 17:57

 47. Alle bør læse om modige Sally al-Sabahi fra Yemen, der blev tvangsgiftet som 10-årig, men havde modet til at kæmpe mod familie og svigerfamilie.

  Det er disse piger Inger kæmper for – de røde kæmper for de pædofile ægtemænds ret til at holde sexslaver i Danmark.

  »Da vi skulle i seng, ville min mand tage kjolen af mig, men det ville jeg ikke have,« fortæller Sally. »Han lagde mig på et specielt lagen og kravlede oven på mig …« Sally vrider sine hænder. Hun fortæller, at der bagefter var en masse blod.

  »Siden da har jeg set ham som døden.«

  Derefter nægtede Sally at sove med sin mand. »Han prøvede igen, men jeg ville ikke, og vi sloges hver aften.«

  Efter en uge blev hendes far tilkaldt. »Han gav mig nogle piller i min te, som skulle få mig til at sove.«

  Men den desperate pige tog en flaske fra køkkenet og slog sig på hovedet, så hun ikke ville falde i søvn. Sally fortæller, hvordan hendes far slog hende med en kæp og beordrede hende til at makke ret, til hun blødte fra munden og næsen.

  Der var meget på spil. Faderen havde modtaget 200.000 rial (5.000 kr) for datteren, penge han havde brugt, og Sallys mand truede med at kræve pengene tilbage, hvis hans kone ikke fuldbyrdede ægtepagten.

  »Jeg fik så mange bank af både min far og min mand.« Hun peger på en flækket tand i munden.

  »Til sidst bandt min mands mor mig til sengen.«

  »Jeg kalder det ikke et ægteskab, men voldtægt,« siger Shada Mohammed Nasser, der er en advokat ved højesteretten i Sanaa. Selv har hun arbejdet på flere sager om børneægteskaber, men indrømmer, at hun har tabt langt de fleste sager ved retten. »Hvis pigen er under 15, kan hun hverken gå imod hendes fars eller mands vilje.«

  https://www.information.dk/udland/2010/01/barnebruden-yemen

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 15. januar 2021 @ 18:02

 48. Republikanere indleder rigsretssag mod Biden for de voldsomme optøjer i 2020 som BLM ov venstrefløjen stod bag

  Kommentar by k. m. — 15. januar 2021 @ 18:07

 49. Det anbefales at ignorere pædofile Jack achaius

  Kommentar by Ronkedor — 15. januar 2021 @ 18:15

 50. På det sleske DDR bøsseshov, eller hvad det nu hedder, optrådte det værste der findes på hoPPeborgen: KommunistRosa! jamen I må bære over med mig, men magen til falsk, løgnagtig SO, findes det?

  Inger gjorde det strålende, lod sig ikke forvirre af bøssen Mark, der forsøgt at køre hende rundt i manegen!

  Tullemannen var vågnet fra de døde og udstillede kommunist-SO´ENS DOBBELT-moral på nydelig vis. Støjberg skal brændes levende og MetteFUSK er en helt. Fordi: nu har vi magten! Det 100% politisk og kommer til at koste > 100 millioner, p.gr.a de røde og Djøfferne!
  Vi trænger i den grad til at få drænet sumpen.

  180grader havde en artikel om, at 3 millioner mennesker i DK, ikke nødvendigvis etniske danskere, levede af staten, på overførselsindkomst, uden at have bidraget til velfærdtyranniet.
  På denne kyniske måde køber socialisterne sig til deres stemmer, hos dette svage flertal, der bare bliver flere og flere, med den fortsatte import af arbejds-sky muslimske elementer fra MEA og Afrika.

  Stemmeret skal kun gives til dem er stadig har et arbejde i den private sektor, dem der virkelig skaber værdi, samt pensionister(sålænge de ikke er sinile!)!
  Socialnasseserne kan bare klappe i!

  Hvornår skal vi gøre ved det?

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 15. januar 2021 @ 18:42

 51. Ronkedor

  Du er bare sej bette skumskiderhvalp.
  Hvor ser du i øvrigt, at jeg skulle støtte pædofile eller endsige skulle være det?

  Kommentar by Jack Achaius — 15. januar 2021 @ 18:44

 52. Kor: Hvornår skal vi gøre NOGET ved det?

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 15. januar 2021 @ 18:45

 53. Gad vide om MeeToo har noget at skulle have sagt i denne sag? :-)

  Kommentar by Michael Unna — 15. januar 2021 @ 19:02

 54. TV2 bringer reportage om ham med vikingehorn QAnon konspirationsteoretiker, og hans mor, de har fået opstøvet.
  Viking-manden er måske en klovnefigur, men han har nok fat i noget af det rigtige.

  TV2 bringer ikke noget om Kamala Harris, hvis han er tosset er hun X100

  Kommentar by k.m. — 15. januar 2021 @ 19:33

 55. Restauranter vil have vaccinepas. Det er en glidebane mod vaccinetvang ad bagvejen og opdeling af danskere i A og B hold.

  Vi kender problemstillingen med at afvise indvandrere ved døren, da bliver der råbt racist, og du må ikke gøre forskel.

  Hvorfor skal en gravid udelukkes fra at gå på café eller i teatret, fordi hun ikke er vaccineret efter anbefaling fra sundhedsstyrelsen

  Masser af borgere siger nej til vaccine. Med vaccinepas udelukkes de fra en hel masse ting i samfundet – det er ikke vejen frem.

  Kommentar by k.m. — 15. januar 2021 @ 19:41

 56. Inger Støjbergs bevæggrunde har givetvis været både ædle og moralsk rigtige. Men det ændrer bare ikke på at hun som minister skal overholde loven. Og er loven ikke tidssvarende skal hun ændre loven, ikke bryde den.

  Det samme gælder for Mette F, hun havde (ifgl hende selv og den del andre blue pilled) moralsk ret til at kræve minkene aflivet – men hun havde bare ikke loven med. Derfor skal hun også for en rigsret.

  Læg dertil at Støjberg åbenlyst var advaret om lovbruddet og hun let kunne have undgået den situation hun er i ved at lave en indivuduel vurdering, hvilket viser hvor torskedum hun i virkeligheden har båret sig ad.

  Hele sagen drejer sig om 24 par! Hvor længe tager det at vurdere alderen på 24 par individuelt? Enhver dørmand kan gøre det på få min i køen til diskoteket,så reelt er der ingen undskyldning for hun ikke skal for retten

  Kommentar by redneck — 15. januar 2021 @ 19:53

 57. Ingen af de mindrebemidlede sagsbehandlere ville røre ved disse tvangsægteskabelige tildels pædofile tilfælde, hvis ikke Støjberg tog ansvar…mit gæt..De ville være i farezonen…og hvor har hun brudt loven???? Hele det islamiskeservile Venstrefløjskor hylede hende frem og tilbage, og hvor ligger lovbruddet? (en eller anden tåget konvention uden for landets grænser)…Men ok anklag ambulancen for at køre overfor rødt..
  Se lars Hedegaards indlæg på DenDanskeForenings hjemmeside.

  Kommentar by Michael Unna — 15. januar 2021 @ 20:00

 58. # k.m.: Ja, hvor lang tid går der fra man er vaccineret 1. gang til man ikke kan blive smittet? Bliver man først immun en tid efter 2. gang? Bliver man overhovedet immun overfor muterede virus? Iflg. hodjas sidste nyheder er vaccinerne meget problematiske.

  Hvad skal vi mene om det Kina som trods advarsler allerede i 2015 lod et laboratorium for biologisk krigsførelse splejse fire forskellige virusser sammen? Og hvad skal vi mene om døre som blev svejset fast så beboerne ikke kunne komme ud? (set på video) Eller hvad var det som foregik? Ifølge Søren Pind behandles kineserne meget dårligt af regeringen.

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 20:18

 59. Det var ikke uden grund at Mogens Glistrup kaldte Christiansborg for en galeanstalt,

  Kommentar by Nielsen — 15. januar 2021 @ 20:19

 60. # Redneck 19.53: Der er flere jurister som vurderer at der ikke er foregået noget ulovligt, og at der ikke er basis for en retssag. De to advokater var nøje udvalgt af de røde og kan ikke betragtes som uvildige. Det samme med dem som skrev 5000 sider om sagen. Og havde nogen sagt til Inger S at der blot skulle en individuel vurdering til??

  Og er der noget at vurdere hvis der er tale om f.eks. en 12-14 årig pige gift med en noget ældre mand? Er sagen så ikke soleklar på forhånd? Ville en individuel vurdering ændre noget, medmindre sagsbehandleren snød på vægten?

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 20:32

 61. # Redneck 19.53: Der er flere jurister som vurderer at der ikke er foregået noget ulovligt, og at der ikke er basis for en retssag. De to advokater var nøje udvalgt af de røde og kan ikke betragtes som uvildige. Det samme med dem som skrev 5000 sider om sagen. Og havde nogen sagt til Inger S at der blot skulle en individuel vurdering til??

  Og er der noget at vurdere hvis der er tale om f.eks. en 12-14 årig pige gift med en lidt eller noget ældre mand? Er sagen så ikke soleklar på forhånd? Ville en individuel vurdering ændre noget, medmindre sagsbehandleren snød på vægten?

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 20:33

 62. PS: Gik instruksen ikke bare ud på at der skulle gribes ind overfor ulovlige ægteskaber i henhold til dansk lov? Hvordan kan en sådan instruks være ulovlig??

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 20:46

 63. De asylpar Inger Støjberg forlangte adskilt skulle ikke i asylcentre men sendes ud af Danmark med begrundelsen at de havde brudt lovgivningen og er kriminelle, man er ikke i tvivl om at hjerneblødningerne på hoppeborgen er deres årsgager uværdige, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Emmagad — 15. januar 2021 @ 21:33

 64. Når man ikke vil lave lov om omskæring og ægteskaber for mindreårige, så er det fordi man har en finger med i spillet. 80 % af danskerne er syge i hovedet.

  Kommentar by Flaskeposten — 15. januar 2021 @ 21:50

 65. Barnebrude. Tja tjo. Indtil 1936 var den 1000 årige sexuelle lavalder for kvinder hos det danske folk 12 år. Indtil 1921 var giftealderen 16 år. De nye love blev kun håndhævet, hvis der skete en anmeldelse.- Støjbergs adskillelsesprocedure var politisk en advarsel ti udlændinge om at fravælge Dk som destination.– I landskabslovene bliver alle 12 årige – æblebørn– jurisk betragtet som voksne og arveberettigede. Her jyske og skånske lov fra 1241 og 1240. Sidstnævnte er skrevet med runer, som var Dks officielle alfabet indtil c 1350.- Den sorte død.

  Kommentar by dansker — 15. januar 2021 @ 22:22

 66. Kommentar by Jack Achaius — 15. januar 2021 @ 18:44

  Du sætter international jura og administrations lov før de små pigers rettigheder, på denne facon støtter du pædofili.

  Men det ikke overraskende, du har gjort det klart længe her på siden at du støtter pædofili.

  Jeg væmmes ved dig.

  Kommentar by KineserSnot — 15. januar 2021 @ 22:23

 67. En bekendt har en oldefar, som stak af fra kone og 3 børn til amerika, sammen med den gravide “lillepige” på 14 år. Han var 36-38 år. Han ville til mormonland. De rejste sammen med en af mine oldefædre og 2 af hans brødre til illinois.Herfra fortsatte de nu 3 vestover.

  Kommentar by dansker — 15. januar 2021 @ 22:29

 68. T. Flodur — 15. januar 2021 @ 16:11
  +
  T. Flodur — 15. januar 2021 @ 16:54
  :

  som jeg skrev andet sted på nettet 3. januar:
  “Lad Inger Støjberg forblive i Venstre og (på sigt) overtage formandskabet af Venstre, for så er der håb for partiet
  og også håb om samling i den blå blog på tinge.
  Inger Støjberg er, set fra min side, den eneste, der kan redde venstrevælgerene, mod at stemme for et parti,
  der er styret af udløbere af RV.”

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. januar 2021 @ 22:30

 69. Emmagad — 15. januar 2021 @ 21:33:

  Enig!

  Ja, hvor mange af barnebrudene kom med ind over vore grænser, i motorvejs-invasionen 2015?
  Og hvorfor blev LLR ikke stoppet i sin Marrakesh-underskrift i 2018, af såvel Støjberg som andre i Venstre OG ikke mindst DF?

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. januar 2021 @ 23:03

 70. @ Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 20:33
  For det første er fremstilling i retten ikke lig med man kendes skyldig. I Støjbergs tilfælde er udfaldet ikke givet, og en frifindelse eller en meget mild dom er absolut muligt. Sker dette, er det reelt et nederlag for flygtningevennerne.

  Som jeg har forstået sagen – og jeg har ikke læst de 5000 sider – er det springende punkt om Støjberg gav ordre til uden vurdering at adskille ægtepar hvor een af parterne var mindreårig i stedet for at lade (en person) foretage en individuel vurdering i hver enkelt sag.

  Dette punkt- en individuel vurdering – var kendt på tidspunktet for hendes ordre, så jeg fatter ikke hun blot lavede en individuel vurdering selv? For fanden, alderen var kendt, så hvor svært kunne det være, og totalt set var det 24 par. Og da det jo altid er kvinden der er yngst i de ægteskaber er det vurderingen af 12 unge piger vi taler om!

  Jeg har altid syntes Støjberg har været meget larm og ingen reel handling. Hendes smykkelov er mig bekendt aldrig blevet brugt, hun indførte først et udrejsecenter i ikast som ingen gad bruge og intet skete. Så påbegyndte hun et andet på en øde ø ved Falster til den nette sum af 1mia – hvad fanden skulle det hjælpe, når man ikke kan fange beboerne der skulle til Ikast? Og nu igen denne latterlige sag der ender med at bide hende i røven.

  Jeg ved mange ser Støjberg som en helt – jeg ser hende som et blålys unden reele resultater, og bliver hun optaget i NB melder jeg mig ud efter 5 års trofast medlemsskab

  Kommentar by redneck — 15. januar 2021 @ 23:03

 71. Hvorfor mistede de “borgerlige” regeringsmagten i 2019?

  Ganske enkelt fordi de er DUMME, ASOCIALE og SKABSRADIKALE.

  De sørgede selv for nederlaget. Ved at håne deres vælgere med løftebrud, med landsskadelig politik, med asocial boligpolitik osv.

  Når man som parti åbenlyst pisser sine egne borgere i ansigtet, kan man jo ikke regne med at samme borgere har lyst til at blive ved med at stemme på ens parti. Som i fire år har snydt en.

  Det har de været for dumme til at forstå i V, K og DF. Ellers kunne de sagtens have vundet valget i 2019. Og DF kunne i dag have haft 40-50 mandater.

  Desværre tabte Tullesen og Pia K alt på gulvet. De opførte sig som landsbytosser 1460 dage i træk.

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 23:04

 72. Kommentar by redneck — 15. januar 2021 @ 23:03

  Og hvis nogle skal gære det der skete, er det netop den ansvarlige minister på området.

  Kommentar by KineserSnot — 15. januar 2021 @ 23:04

 73. # Redneck: Ja, ok, kan godt give dig ret i at hun mest har været en lokkedue for V, ligesom når Enhedslisten og andre partier bruger pæne og snakkende piger som lokkeduer.

  Men stadig er det for mig svært at se sagen som andet end politisk chikane og smålighed fra Jacob poppedrengs og andre hykleres side. Og flere advokater mener at der ikke er foregået noget som berettiger til at bruge 40-50 millioner kr. på en stor sag, som nemt munder ud i ingenting.

  De kalder sagen meget skrig og lidt uld. Som bonden sagde da han forsøgte at bruge grise som får.

  Det Jacob-drengen har fået ud af sit bagholdsangreb på Inger som han påstår han holder meget af, er at vise at hans dømmekraft og fornuft er der ikke meget format over.

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 23:25

 74. Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 23:25

  Tag de store briller på. Det handler ikke om politisk chikane. Det handler om at sætte højrefløjen på plads med hensyn til international lovgivning.

  Man vil endnu engang slå fast at den står over dansk særegenhed.

  Kommentar by KineserSnot — 15. januar 2021 @ 23:38

 75. Kommentar by KineserSnot — 15. januar 2021 @ 23:38

  Venstre er globalister, Konservative er globalster LA er Globalister, centrum-venstre er globalister, SF er minoritetsliderlige, Enhedslisten er minoritetsliderlige.

  De eneste to partier, der ikke er globalister stemmer imod NB og DF

  Kommentar by KineserSnot — 15. januar 2021 @ 23:39

 76. @”Dansker”: (Jeg tvivler på danskheden)

  Hvad der var kutyme i Danmark før år 1900 betyder ikke en skid i år 2015 eller 2021.

  I mindst de sidste 100 år har minimumsalderen for ægteskab været 18 år, med mindre der blev givet dispensation “kongebrev”, hvis bruden var gravid.

  Kommentar by Træt — 15. januar 2021 @ 23:47

 77. Kommentar by Træt — 15. januar 2021 @ 23:47

  Så længe ændringerne afstedkomme indefra, er det dansk. Vi kan også godt tage ideer udefra så længe de bliver opvejet med dansk værdiset.

  Universal Humanisme og Moderne Woke kultur er dog ikke opvejet med dansk værdiset, kulturen er bestemt langt væk fra Danmarks grænser. Det kedeligt at disse to bølger af kulturmarxisme har så meget plads i Danmark.

  Kommentar by KineserSnot — 15. januar 2021 @ 23:50

 78. OT: Hvad gør man for de HJEMLØSE DANSKERE nu hvor der kan være frostnætter med 8-12 minusgrader?

  Og hvordan kan hjemløse få penge når bankerne ikke længere vil medvirke til kasse-betjening? Og hvordan kan folk betale visse regninger når bankerne er lukkede pga. corona ? (checks og giro mv. er jo afskaffet, og breve kan være 8-14 dage om at nå frem)

  Og hvad med pengeautomater som ikke virker pga. kulde eller tekniske problemer?

  Og hvorfor må staten bruge måneder på at betale, mens staten udsender breve til borgerne med betalingsfrister på 5 dage?

  Kommentar by BENT A — 15. januar 2021 @ 23:53

 79. M.S. Carstens — 22:30

  Ja, som du ser i ovenstående er jeg helt enig med dig i din vurdering af Inger. Denne sag er modbydelig, men den vil efterfølgende, med Inger i formandsstolen, redde partiet Venstre fra opløsning og undergang.

  Kommentar by T. Flodur — 15. januar 2021 @ 23:56

 80. Ja, “danskerens” henvisning til gamle og stærkt forældede ægteskabs-regler fra vikingetiden er langt ude, og nok også ret tvivlsom.

  Kommentar by BENT A — 16. januar 2021 @ 00:06

 81. Kongebrev indføres i Danmark for at undgå at der fødes uægte børn og sørge for at børnene havde en forsørger, tanken opstod på baggrund af alle de børn som kongerne var fædre til var uægte, blot var der den forskel at mødrene/elskerinderne ikke var værdige til offentlig bekendtskab med kongerne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Emmagad — 16. januar 2021 @ 00:19

 82. OT: Ved nogen noget om hvad der tilbydes af medicin til danskere, hvis de indlægges på hospital pga. covid-19 ??

  Kommentar by BENT A — 16. januar 2021 @ 00:22

 83. Hvis hun bliber dømt. Ja so er Pædofili lovlig her i Danmark.
  How How: Det gælder kun for Muslimer.

  Kommentar by Charles — 16. januar 2021 @ 00:23

 84. Den socialrådgiver der mente at barnet havde bedst af at være hos sin ægtefælle = fætter, er med garanti ræverød eller radikal. At se hr. Heegaard på FT´s talerstol, med svovl i mund og øjne, belære andre om hvad der er ret og skel, det er direkte ondt. At holde mikrofon for det syriske par hvor Inger Støjberg skilte parret ad og det i få måneder, hyle op om hvor slemt det var, hvor umenneskelig Inger Støjberg er, samt at hun (Inger Støjberg) skal mange år i fængsel, det mener jeg er så dumt at det er en gevinst for alle rettænkende her i landet. Parret er sågu ikke flygtninge, de er indvandrere. Dertil kommer at den lejebolig parret er filmet i, lige indboet i denne, er skatteyderbetalt. I guder, nå vi stemmer selv på de der har besluttet at sådant skal det være. Jeg vil kalde det Heegaardsyndromet.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 16. januar 2021 @ 00:24

 85. Dansk Muhammed myndighed retter ind efter islam, der har sat Corona virus i omløb – det er en Newcastle United

  Kommentar by Ronkedor — 16. januar 2021 @ 00:29

 86. 80. Bent A
  Hvis der er det her der tilbydes sige jeg. JA TAK For mig at se er det bedre end Pfizer

  https://hodjasblog.one/dr-simone-gold-the-truth-about-the-cv19-vaccine-en-utrolig-engageret-laege-og-sagfoerer-fortaeller-om-den-kinesiske-virus/

  “Dr. Simone Gold – The truth about the CV19 vaccine”: En utrolig engageret læge ( og sagfører!) fortæller om den kinesiske virus !
  Man kan tydeligt mærke at hun taler fra hjertet !

  Hun fortæller om hvordan hydroxyklorokin løgnagtigt blev kaldt “usikkert”, hvordan hun blev fyret fra to hospitaler, fordi hun tillod sig at bruge et middel mod den kinesiske virus, der VIRKER !

  Hun bruger IKKE maske i offentligheden !

  Og fortæller også om vaccinen, som hun IKKE vil kalde en vaccine, men et eksperiment , der risikerer bivirkninger “antibody dependant enhancement” samt at vaccinen. enten IKKE er afprøvet på dyr eller at der ikke har været nogen offentliggjorte testresultater …

  Der kan være ( det er udokumenteret og ikke færdigtestet) et problem med moderkagen i kommende svangerskaber !

  Det er ikke småting hun fortæller her !
  Pfizer-bivirkninger, Utrolig stor forskel mellem Sprøjte 1 & 2

  Hvad vi har grund til at antage om bivirkninger?
  Der er tale om kendt teknologi: Man har også afprøvet mRNA-vacciner mod CMV, Zika, rabies og influenza. Sikkerheden omkring mRNA-teknologien er velbelyst

  Kommentar by Charles — 16. januar 2021 @ 00:31

 87. HVAD ER EN RONKEDOR

  en ronkedor er en gammel, ofte aggressiv hanelefant, der lever adskilt fra flokken. Ordet kan også anvendes om ‘en ældre, vrissen mand’.

  I ældre betydning kunne det også være en pralhals. Ordet kommer af det hollandske ronkedoor, som betyder ‘enligt levende elefant’.

  På hollandsk findes også ordet ronkadoor om en pralhals og om en art flyvefisk. Begge ord stammer oprindeligt fra det portugisiske roncador, som både betyder ‘en, der snorker’, ‘flyvefisk’ og ‘pralhals’.

  Hvorfor elefanten er kommet ind i billedet forklares i Ordbog over det Danske Sprog således: »Der skal findes en Slags gamle Han-Elefanter med udgaaede Stødtænder, der er drevne ud af Parringskampen af yngre Medbejlere og alene kan give deres Maskulinum til Kende gennem en Brølen eller Brummen, der lyder baade latterlig og gyselig«.

  Kommentar by Ronkedor — 16. januar 2021 @ 00:39

 88. Kommentar by T. Flodur — 15. januar 2021 @ 16:41

  Enig…hvis hun bliver i V må man så håbe på hun beholder sin valgkreds så hun kan stemmes på. Hun vil få en kæmpe røvfuld af stemmer og en sikker plads i FT. Desværre kan det jo også betyde, at hun med sit store stemmetal, trækker andre V´er ind i FT…og måske nogen som ikke bakker hende op!!

  Hvis hun kan holde til mosten, kan hun dandere rundt i FT og grine “ledelsen” i Venstre lige op i ansigtet! De ville blive nødt til at sige go´morn og spille skuespil hver time hver dag…og hele tiden blive mindet om deres judaspenge!
  Mange af dem vil ved næste valg ryge ud af FT på røv og albuer, da Venstre vil gå meget tilbage i vælgeropbakningen!

  Bliver spændende at se om der kan tolkes noget ved det snarlige kommunalvalg!

  Kommentar by Black Watch — 16. januar 2021 @ 00:43

 89. Der bliver lagt i kakkelovnen – hilsen Ronkedor/GUD

  Kommentar by Ronkedor — 16. januar 2021 @ 01:04

 90. Corona islam myndighed,i hat sat jer på den forkerte – det bliver hot

  Kommentar by Ronkedor — 16. januar 2021 @ 01:17

 91. I har sat jer på den forkerte – hilsen Ronkedor/GUD

  Kommentar by Ronkedor — 16. januar 2021 @ 01:26

 92. Det lyder til at det bliver hot, Corona Muhammed myndighed

  Kommentar by Psykisk Syg — 16. januar 2021 @ 01:31

 93. Ja det bliver hot psykisk syg – de bruger Newcastle United som deres Bismarck – de kommer direkte i helvede, hilsen Ronkedor/GUD

  Kommentar by Ronkedor — 16. januar 2021 @ 01:37

 94. Inger Støjberg fortjener et martyrium for at udstille hvordan udlændingemafiaen bare for at få hende dømt ikke viger tilbage fra at tilsidesætte et notat om at administrationen af adskillelsen skulle foregå lovligt.

  Derimod bør hun ikke roses for at have påstået i folketingsudvalg at barnebrudene var adskilt fra deres mænd, når hun godt vidste det ikke var sket i alle tilfælde. Måske var det en generalisering, men en ganske stor andel blev slet ikke adskilt, så Dansk Folkeparti og offentligheden blev holdt for nar og troede Støjberg havde fået adskilt dem alle. For det bør hun tildeles en politisk næse, men nu en retssag kommer må hun vel dømmes for at give folketinget urigtige eller i hvert fald vildledende oplysninger.

  Kommentar by perhag — 16. januar 2021 @ 02:15

 95. Kinesersnot

  Jeg har hele tiden stået fast på dansk lovgivning i den her sag og ikke andet. Jeg har også tidligere skrevet, at problemet er, at de her mennesker med de kulturnormer overhovedet har ophold her i Danmark er det virkelige problem.

  Du må gerne væmmes ved mig, det er mig en ære, at en ignorant nulbon som dig gør det. Jeg kan i øvrigt se der er adskillige her i tråden, der i højere grad undsiger “ægteskab” med mindreårige end jeg nogensinde har gjort.

  At du er mobset over, at jeg intellektuelt igen og igen kører dig over det beskidte gulv som en opvredet gulvklud kan jeg ikke tage mig af bette nulbon! :-)

  Kommentar by Jack Achaius — 16. januar 2021 @ 03:18

 96. TITANIC FEJLEDE NÆSTEN INGENTING, DA KÆMPESKIBET gled væk fra isbjerget. De 98-99% af skibet var stadig fuldt intakt. Men det endte alligevel med at det flydende palads, den flydende by, sank ned til havets bund.

  Det er lidt det samme med det danske samfund. Det meste er intakt endnu, vel de 80%. Men alligevel har Danmark kurs mod havets bund, billedlig talt. Vi regeres af gamle partier som domineres af tåber, kommunister, feminister og pladderhumanister.

  Sagen mod Støjberg er blot et lille symptom blandt mange andre langt kraftigere symptomer, på at det danske samfund er angrebet af meget alvorlig sygdom.

  Journalisternes og vælgernes flertal synes fast besluttet på at Danmark skal foræres væk til kulturfremmede, på at danske familier skal opløses og tyranniseres i størst muligt omfang, på at vores fremtid skal være ligesom Venezuelas, Sveriges, Libanons og Somalias.

  NB, DF og SK vil tilsammen ikke nå op i nærheden af 90 mandater. Og yderligere et dansksindet parti agter danskerne vist ikke at opstille?

  Det kan næsten kun ende katastrofalt. Økonomien styrtbløder, indvandringen fortsætter, bureaukratiers opsplitning og terrorisering af titusinder af danske familier fortsætter, løgnefabrikkerne producerer på fuld kraft, kriminaliteten bliver værre og værre, osv.

  Den anti-danske borg er blevet som en møllesten om halsen på millioner af danskere.

  Kommentar by BENT A — 16. januar 2021 @ 07:30

 97. # Perhag 02.15: Blev Støjberg spurgt om ALLE barnebrude var bragt i sikkerhed, om man så må sige? Har hun løjet eller bare været lidt for generel eller unøjagtig? Eller har det været uklart hvordan situationen var i alle detaljer? Blev der stillet de rigtige spørgsmål? At DR påstår at der blev begået store overgreb og løjet, giver jeg ikke fem flade øre for.

  Kommentar by BENT A — 16. januar 2021 @ 07:40

 98. Dansk lovgivning er lullet ind i såkaldte Internationale Konventioner, som kan tolkes hid og did. Ja det kan godt være der har været Pædofile tendenser i fortiden i Dansk lovgivning, men det har ændret på af menneskelige årsager….modsat Islam.

  Kommentar by Michael Unna — 16. januar 2021 @ 08:06

 99. Mette Mink og Lårklaskerne fører med 2-0 og man skal ikke undervurdere den glæde disse magtmennesker har ved at ødelægge livsgrundlaget for tusinder af landsmænd.

  Kommentar by pseudonym — 16. januar 2021 @ 08:56

 100. Pædofil – børn – pilfingersangen.

  Kommentar by Islamarebad — 16. januar 2021 @ 09:16

 101. Hvis et træ falder i skove ………..

  Hvis en barnebrud skriger i smerte i et islamisk soveværelse, og ingen hører det, er det så voldtægt?

  Kommentar by Santor — 16. januar 2021 @ 10:02

 102. Beviserne smuldrer, kom så igen – DR og TV2 hvorfor spredte i løgne om at demonstranter ville dræbe politikere ?
  https://www.aftenposten.no/verden/i/OQ6L51/justisdepartementet-i-usa-trekker-paastand-om-at-kongress-inntrengere-p

  Kommentar by k.m. — 16. januar 2021 @ 10:54

 103. https://www.document.no/2021/01/15/imf-vil-gjore-din-kredittverdighet-avhengig-av-din-sokehistorie-pa-internett/

  Kommentar by k.m. — 16. januar 2021 @ 10:59

 104. FLERTALLET AF PARTIERNE HAR NU EN KVINDE, EN BØSSE ELLER EN FEMINISERET PLADDERHUMANISTISK MAND som leder af partiet. Så det er vel ikke mærkeligt at danske mænd og familier er retsløse på mange områder, at indvandringen og afrikaniseringen fortsætter, at antallet af kostbare og idiotiske projekter stiger, at det går den forkerte vej med Danmark.

  Alle de gamle partier er radikale forklædt som borgerlige. Eller hvad mener andre?

  Kommentar by BENT A — 16. januar 2021 @ 11:16

 105. OT: Et lille sprogkursus:

  ligge skal ofte være lægge.

  viste er tit vidste. (det vidste jeg ikke/godt)

  i ved tiltale til andre er altid I.

  Kommentar by BENT A — 16. januar 2021 @ 11:33

 106. Mette Mink og Lårklaskerne fører med 2-0 og man skal ikke undervurdere den glæde disse magtmennesker har ved at ødelægge livsgrundlaget for tusinder af landsmænd.

  Kommentar by pseudonym — 16. januar 2021 @ 08:56

  Det bliver mere og mere tydeligt,
  at magthaverne er offentlige ansatte. Med alle de støtteordninger nærmer statskapitalismen/kommunismen sig

  Kommentar by tavsen — 16. januar 2021 @ 11:40

 107. OT: VIL FORESLÅ EN NY NATIONALSANG: Her går det godt, fru kammerherreinde.

  Hestene er forsvundet, laden er brændt, ingen vand i brønden, slottet er brændt, kammerherren gik fallit på børsen, og det sidste nye er at han har skudt sig selv.

  Men bortset fra det, fru kammerherreinde, så går det godt, så går det godt.

  Kommentar by BENT A — 16. januar 2021 @ 11:48

 108. I nat var det så koldt, at man vågnede op med drivis i klunkerne.

  Hvad fanden blev der egentlig af den såkaldte globale opvarmning?

  Kommentar by Revisoren — 16. januar 2021 @ 12:29

 109. År 2021 = 1933.

  Kommentar by BENT A — 16. januar 2021 @ 13:57

 110. Det socialistiske Shithole Country Mohammedanmark er lige til at lukke op og skide i. Et folkefærd som Dumskerne der accepterer at deres egne børn bliver voldtaget og myrdet af udlændinge i Dumskernes eget land fortjener simpelthen ikke at overleve.

  Kommentar by piphans — 16. januar 2021 @ 14:23

 111. piphans, danskerne er så idiotiske fordi de intet udsyn har fra andedammen. De er åbenbart ikke i stand til at tilegne sig noget som helst fra den øvrige verden og helt ude af stand til, pga deres ringe udsyn, at sige fra overfor deres absurde psykotiske stat. De befinder sig midt i et globalt folkemord, men det er de færreste der har fattet det endnu

  Kommentar by Peter — 16. januar 2021 @ 14:32

 112. # Jamen Piphans, bortset fra at det går ad H…… til, så går det jo meget godt, ja åh så godt. Hvis du er pessimist, skal du bare ringe til Uffe Elbæk, Mette Fupsen, Jacob poppedreng samt DR. De vil allesammen fortælle dig at der er styr på det hele, og at vi går mod lysere tider og at man er ved at kikke på masser af hjælpepakker til os allesammen. Så op med humøret.

  Kommentar by BENT A — 16. januar 2021 @ 15:20

 113. Nå, der kommer vist desværre ikke flere debat-indlæg i dag lørdag, så nok ikke mere herfra i dag.

  Kommentar by BENT A — 16. januar 2021 @ 15:26

 114. Ok Bent A…så slutter jeg af med en kommentar til trådens tegning…En sag…et folk…et land…i en selvskabt hårdknude!

  Harharharhar…ku´ ik´ la´ vær!

  Kommentar by Black Watch — 16. januar 2021 @ 15:47

 115. Alt skal ses fra de unge og fra børnenes synspunkt; de er de eneste, der ikke har noget at skulle have sagt.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. januar 2021 @ 16:03

 116. # Peter, 14.32: Det med andedammen og “midt i det globale folkemord” er nok en god beskrivelse af situationen som den er pt.

  Kommentar by BENT A — 17. januar 2021 @ 10:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper