16. januar 2021

FN’s menneskerettighedskomité: Ikke lovligt at sende migranter hjem til lande med ‘klimaproblemer’

Frankrig kan ifølge en ny dom, ikke sende en astmasyg migrant hjem til Bangladesh, ikke fordi han er personlig forfulgt, men fordi landet er plaget af ‘luftforurening’. Alle veje fører til vestlig velfærd. Jyllands-Posten gengiver pligtskyldig venstreorienterede The Guardian, her citeret fra Fra JP.dk – Eksperter: Stigende klimaproblemer vil føre til massemigration.

“Migration til vestlige lande på grund af politiske eller økonomiske problematikker i hjemlandet er en kendt sag. Men luftforurening og klimaændringer er også på vej til at blive en vigtig årsag til migration, skriver The Guardian.

‘Koblingen mellem migration og nedbrydning af miljøet er helt tydelig. I takt med at egne af kloden bliver ubeboelige, vil massemigration blive normen. Vi kan dog stadig nå at stoppe kommende humanitære kriser, men det kræver handling af verdens ledere nu,’ siger Sailesh Mehta, en af Storbritanniens førende advokater indenfor miljøspørgsmål. …

Ifølge en dom afsagt af FN’s menneskerettighedskomité for et år siden er det ulovligt for regeringer at sende mennesker tilbage til deres hjemland, hvis deres liv er truet af klimaproblemer.

(Beyond borders – Our changing climate – its role in conflict and displacement, 2016; Foto: EJ Foundation)

“… wait 20 years and see what happens when climate change drives people out of Africa, the Sahel especially, and we are talking now not just one or two million, but 10 or 20 [million], and they are not going to South Africa, they are going across the Mediterranean.” (Stephen Cheney, pens. amerikansk brigadegeneral)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116298/trackback

46 Comments »

 1. Jeg ved ikke hvor det står i Internaitionale konventioner (?????. Luftforurening),…..men hvis man er så DUM at man følger den kommite, så går man også sin undergang imøde.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. januar 2021 @ 16:26

 2. De kan bare migrere til Sibirien, Alaska, nordlige Canada, Patagonien, Grønland, central Australien. Der er masser af plads for travle flittige migranter.
  Kan de ikke få lov at migrere dertil, kan de gerne migrere derhen hvor peberet gror, græsset aldrig skal slåes, hækkene aldrig trimmes og kongens foged aldrig kommer.
  Det er ikke danskerne, som er skyld i jordens infame overbefolkning. Det er u-landenes liderlige mandlige befolkning, så giv dem alle en sexdukke i stedet for en kone.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. januar 2021 @ 16:32

 3. Det er typisk, at de frelste ikke kan finde ud af at skelne mellem klimaproblemer og forurening.

  Kommentar by MartinH — 16. januar 2021 @ 16:36

 4. Det lyder Marrakeshagtigt. Som forræderen Løkke underskrev

  Kommentar by BB — 16. januar 2021 @ 17:48

 5. Man mærker nu for alvor at den GLOBALE OPVARMNING SLÅR IGENNEM. Minus 25 grader i Spanien, minus 11.8 grader ved Horsens, minus 50 grader i Rusland, minus 20-40 grader diverse steder og minus 70-80 grader ved Sydpolen. Naturen nægter at deltage i det største politiske svindelnummer i mange år. De røde klimahystader er afsløret. Ihvertfald hvis man kan tro hvad Prager U.com skriver om co2, el-biler og vindmøller.

  Hvad FN angår, er der et flertal af muslimske, arabiske og afrikanske lande, og de støtter naturligvis Merkels, Ursulas, Ylvas, Helenas, Vestagers og EUs idéer om at Europa bør modtage Afrikas og omegns befolkningsoverskud, så vores lande kan blive islamiseret i en fart, og europæerne blive udskiftet med migranter og evighedsturister.

  Kommentar by BENT A — 16. januar 2021 @ 17:52

 6. PS: Også danskere kan være truet af klima-problemer. De hjemløse danskere risikerer at fryse ihjel. Eller de kan få lungebetændelse. Oveni kan de blive overfaldet af “specialister” i gadevold som gerne medvirker til at folkeudskiftningen foregår hurtigst muligt.

  Kommentar by BENT A — 16. januar 2021 @ 17:58

 7. YNKELIGT.

  At den slapsvans “flygter” 8.000 km for at trække vejret, det er for tåbeligt. Men forståeligt, især når den vestlige verdens “journalister” vil være godgørende, for andres penge. De bor jo selv i liljehvide områder, og aner derfor ikke, hvad det vil sige at færdes i sprogligt mindretal.

  Jeg har arbejdet sammen med mange af de slapsvanse. Og kan udmærket forstå, de aldrig har været i stand til at opbygge et velfærdssamfund på trods af deres store mineralrigdomme.

  Når én af dem stod og pralede af, hvor dejligt deres land er, gik jeg hen til personen, rørte ved ham og sagde. Jo sørme, du er her i Danmark, det må betyde dit land er noget lort at leve i, ellers var du ikke her.

  Men muslimer har for travlt med at producere børn, og lave armbøjninger 5 gange om dagen.

  65,53 millioner (1971)

  130,1 millioner (2001)

  162,650,853 …. (2020)

  Bangladesh 148.460 km² og masser af frisk luft her
  https://www.google.dk/search?q=bangladesh+highest+point&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwifwYbW8qDuAhXph4sKHcskDigQ_AUoAnoECA4QBA&biw=722&bih=314

  Kommentar by tavsen — 16. januar 2021 @ 18:05

 8. Husker nogen de vanvittige beregninger over det mulige antal mennesker, som de europæiske lande kunne absorbere? Danmark vist nok 30 millioner, Frankrig over 300 millioner o.s.v. Var det ikke fra FN?
  Jeg griner ikke længere.

  Kommentar by Erling — 16. januar 2021 @ 18:16

 9. Ud af FN.

  Kommentar by Peter Buch — 16. januar 2021 @ 18:21

 10. Det er vel ikke anderledes end at der bor 17.000.000 syrere i Syrien lige nu helt uden problemer.

  Syrien er i øvrigt blevet et hotspot for YouTubere:
  https://www.youtube.com/watch?v=zmK35KMPZhM

  Kommentar by Skatteyderen — 16. januar 2021 @ 18:24

 11. “Vi kan stadig nå at stoppe “KOMMENDE HUMANITÆRE KRISER”, siger Sailesh Mehta, som sikkert er en stor “humanist” ligesom Merkel. At hans, Merkels og andre godhedsaktivisters redningsplaner kan påføre millioner af europæere en GIGANTISK HUMANITÆR KATASTROFE ser han bort fra.

  Men det siger sig selv at indvandring af millioner og atter millioner af kulturfremmede i de europæiske lande vil blive en ufredelig og blodig omgang. Der er jo allerede skrækkelige erfaringer med den hidtidige indvandring. I Frankrig brændes biler, huse, skoler, butikker og kirker af på stribe. Og mængden af mord, røverier og anden kriminalitet er mangedoblet. Det er det samme i Sverige, hvor borgerne føler sig mere og mere utrygge, og hvor mordraten er eksploderet.

  ALT med kultur, liv, fred, sundhed, velfærd, frihed og fremtid kan gå tabt, hvis kommunister, politik-kvinder og radikale feltmadrasser m/k får lov til at bestemme den videre udvikling.

  Kommentar by BENT A — 16. januar 2021 @ 18:43

 12. Afkoloniseringen med den “hvide mands byrde” har aldrig fundet sted. Den kører videre på 150.år i andre rammer. Det var primært kristen missionslitteratur som fik kristne i England til, at rejse krav om kolonisering af Afrika. Disse kristne missionsbevægelser er nu blevet til “sekulære” missionsbevægelser/retfærdighedsbevægelser som er NGOer med deres menneskerettighedsteologi. Sverige er reelt set et teokrati for denne post-kristne bevægelse. Med FN, hvis ide har rødder hos europæiske og amerikanske calvinister har man så også opløst de europæiske retsstater med borgerrettigheder. Det er sket med menneskerettighederne som er et moralsk imperium det post-kristne vesten har rullet ud. Med menneskerettighederne bliver mennesker som aldrig har været genstand for statens magt nu til folk som har ret fra denne stat. Den franske stat har ingen magt over forhold i Bangladesh men skal give en ret til en person fra Bangladesh. Eftersom NGOer og FN er udtryk for en vestlig universel neckolonial tænkning vil de så kræv en form for indgreb eller økonomisk støtte så folk ikke kommer. Sundhedssystemet i Bangladesh skal være som i Europa så folk ikke kommer (Bangladesh er de-facto en koloni). Det er uendeligt hvor mange steder disse retfærdighedsbevægelser vil kræve et vestligt indgreb. Vi er stadigvæk slaver af den hvide mands byrde. Vi ser Bomba. Muhammed og Ching-Chung i de europæiske gader fordi vi er slaver af, at vi er deres moralske ansvar. Japan har ikke disse problemer fordi de ikke er rundet af en universel kristen skyldkultur. De er ligeglade med andre. Dem kunne europæere lære meget af.

  Kommentar by CCC — 16. januar 2021 @ 19:20

 13. FN som består af et flertal af lortelande opfinder nye grunde for krimminelle ikke kan sendes tilbage.

  Kommentar by Jp — 16. januar 2021 @ 19:42

 14. Først smadrer de deres egne lande pga. deres lave IQ, så invaderer de andre menneskers lande og smadrer dem også.
  Der er ubegribeligt at der er nogen der kan se det fornuftige i det.

  Kommentar by Danskeren — 16. januar 2021 @ 20:05

 15. Er du dum Gustav Jensen? Opfordr ikke fremmede til at bosætte sig i vores områder. De kan emigrere til bunden af atlanterhavet eller toppen af nærmeste aktive vulkan.

  Kommentar by Nielsen — 16. januar 2021 @ 20:12

 16. Det som GODHEDSINDUSTRIEN, DE RADIKALE, kommunisterne og europaterne lægger op til, er i realiteten en ødelæggelse af Europas økonomi og kultur, efterfulgt af multi-kulti og nationernes opløsning. Tredje kapitel bliver sandsynligvis kaos og massedød.

  De røde feltmadrasser m/k spiller russisk roulette med os allesammen.

  (Sveriges fald er ikke noget fremtidigt. Sverige er en døende nation)

  Kommentar by BENT A — 16. januar 2021 @ 20:18

 17. Nogle kan ikke kende forskel på klima og miljø.
  Bangladesh ligger ved et stort flod delta.
  Klimaet har ikke ændret sig i umindelige tider, men der er sket en uhæmmet befolkningstilvækst.
  Flere mennesker betyder øget forurening.
  Når flodernes afløb til havet under regntiden bliver blokeret af enorme mængder plastic og andet affald, resulterer det i oversvømmelser, og store områder bliver ubeboelige.
  På tide de tager hånd om egne problemer, i stedet for at eksportere dem.
  For at løse problemerne, henvender man sig til “White supremacy”
  Der er jo alligevel de som har skabt miseren.

  Kommentar by Finn A. Skov — 16. januar 2021 @ 20:20

 18. #

  Kommentar by Hema — 16. januar 2021 @ 20:34

 19. Hvis Hitler-styret var brudt sammen i 1938, skulle Danmark vel modtage en hoben afdankede nazister med egne hilseformer og krav til folkeskolens undervisning?

  Kommentar by Henning — 16. januar 2021 @ 21:14

 20. Ikke et ord om den demografiske udvikling i disse områder de sidste 50.år og fremtidigt. Det skyldes “klimaet”-altså vesten igen. Så de skal komme her fordi vi er de reelt skyldige.

  Kommentar by CCC — 16. januar 2021 @ 21:40

 21. Hvad betyder mest for migrationen fra Afrika? At Negrene reproducerer sig selv i en fart så de fordobler indbyggertallet hvert 25. år eller at jeg kører en tur i min gamle dieselhakker?

  Kommentar by redneck — 16. januar 2021 @ 23:05

 22. Hvis de vil have frisk luft, hvorfor fravælger de da de store skove i Sverige/Grønlands ubeboede kyster/Sibiriens vider/fri camping midt i Sahara?
  -og hvorfor avler de luftforurenende unger, al mass, over alt, hvor de kan leve på højeste forbrug, uden selv at bidrage/tage hensyn til, blot, almen begrænsning af affald??
  – og hvorfor belaster de (uden arbejde/skolegang) den offentlige trafik, når de før var vandt til transport på gåben???
  – ja endda helt fra iSlamistan til Danmark!

  OG:
  Hvorfor har de nødigt at migrere/flygte, når de i deres hjemlande, gennem mere end 5 årtier, er blevet hjulpet og nurset af hele godhedsindustrien, for vore skattepenge og trecifrede milliarder årligt fra MSMernes støttekampanger????????????????????????

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. januar 2021 @ 23:14

 23. Rettelse:
  3 cifrede millioner fra MSMernes støttekampanger

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. januar 2021 @ 23:34

 24. – det skulle vel ikke, alt sammen, bunde i venstrefløjens fejlslagne godheds idealer, der mere højnede deres “se mig ego”, end det gavnede dem som de pudsede deres glorie på/forestillede at hjælpe?

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. januar 2021 @ 23:40

 25. Jeg skrev allerede den 16. jan. om dette her:

  Fremtiden inden for de næste 20-30 år, vil for Vesten og hermed Danmark, vil betyde et ustoppeligt run på vores grænser og land, når klimakatastroferne iværksættes i de muslimske/islamiske og afrikanske lande. Her er man ligeglad med befolkningerne…der vil blive ført en politik, sådan at den ene “naturkatastrofe” efter den anden vil tvinge deres befolkninger mod Vesten og Danmark.

  Det vil ske fordi Vesten følger alle konventioner og FN befalinger og vi vil komme til at stå lammet og opslugt af de islamiske horder…på flugt fra deres egne fejlslagne miljøkollapsede lande.

  Vi vil ikke kunne forhindre hordernes stormløb…bl.a. fordi nedenstående doktriner vil blive fulgt af Vestens politikere og ledere i deres dødsdrift og bevidste ødelæggelse af deres egne lande og udskiftningen af deres befolkninger med muslimer og negrene fra Afrika!

  FN: Ifølge en dom afsagt af FN’s menneskerettighedskomité for et år siden er det ulovligt for regeringer at sende mennesker tilbage til deres hjemland, hvis deres liv er truet af klimaproblemer.

  Vi styrer mod et globalt ragnarok…for nu vil islam rigtigt kunne iværksætte deres sidste stormløb…nemlig at få deres befolkninger til at flygte til Vesten…især på grund af de kommende miljøkatastrofer osv.

  Læse hele historien her:

  https://jyllands-posten.dk/international/ECE12693156/eksperter-stigende-klimaproblemer-vil-foere-til-massemigration/

  Kommentar by Black Watch — 16. januar 2021 @ 00:14

  Kommentar by Black Watch — 17. januar 2021 @ 00:56

 26. Der kommer måske også 10-125 mill. japanere! Fx er store dele af Tokyo bygget på en blanding af sand, jord og vand – det er skidt når man jævnligt har jordrystelser.. Fra 1993 til 2006 byggede de et enormt dræningssystem, nu skal det måske udvides “Sinking Cities: Tokyo” youtu.be/qUXx_JB40Mg

  Det japanske faldende befolkningstal er et stort problem. Færre folk, færre penge i statskassen samtidigt med at udgifterne til forebyggelse af naturkatastrofer stiger.

  Før eller siden flygter vi alle – israelerne pga de ultraortodokse udgøre flertallet.. og russerne pga muslimsk flertal.. amerikanerne pga.. osv.. og vi flygter pga.. hvorhen?
  Det er sku en træls fremtid.. hør noget go’nat musik, det er weekend..
  https://youtu.be/PpvYOiNjZ20

  Kommentar by anno — 17. januar 2021 @ 01:00

 27. Kommunisterne er også GLOBALISTER, nihilister, feminister og gak-gak humanister Det ligger i hele den røde ideologis væsen. For både globalisme, nihilisme, feminisme og falsk humanisme hjælper med at nedbryde samfundet, hjælper med at AFSKAFFE OG DESTRUERE “gammeldags” traditioner og familieværdier, plus al moral og respekt for historisk viden, fædrelandet, demokratiet, indfødsretten, lov og orden. Noget som de røde kan bruge til at bane sig vej til magten.

  Før i tiden mente man AT VERDEN VAR EN KAMPPLADS mellem Gud og Djævelen. Verden er i den Ondes vold, Satans vold, undtagen hvor de gode og retfærdige opretholder Guds orden, var en udbredt opfattelse.

  Verden var ligesom opdelt, så halvdelen af menneskene var på Guds og det godes side, mens den anden halvdel var ondskabens tjenere og løgnens håndlangere. Løgnens fader var Fanden selv.

  Det er muligvis kun myter, (selvom mange af bibelens ord har gyldighed selv efter 2000 års forløb), men det virker nu tit som om halvdelen af enhver befolkning i ethvert land er løgnagtig, tyvagtig, ond og ikke til at stole på. Når det handler om politikere og journalister ser det endnu værre ud. Hykleri, lumskeri og kynisme gælder vel tre fjerdedel?

  Eller hvordan vil man ellers forklare at flertallet går ind for rødfascisme, folkeudskiftning som i Sverige og afskaffelse af det Danmark der tilhører det danske folk?

  Oveni påstår de politiserende at de kan styre vind og vejr, og se bort fra solens indvirkning på klimaet. Storhedsvanvid eller hvad? Og de mener at de har ret til at islamisere og afrikanisere vores lande.

  Eller hvordan med statskuppet i USA der har delt befolkningen i to halvdele som står stejlt overfor hinanden.

  Er verden i den Ondes vold? Eller er den bare blevet skrupskør?

  Kommentar by BENT A — 17. januar 2021 @ 01:18

 28. # Black Watch: Du har ret. FN vil udnytte co2-skrækken og klimahysteriet maksimalt. Man vil presse citronen til sidste dråbe. Men der sker ikke flere naturkatastrofer nu om dage end før i tiden. Men for 100-125 år siden var der ikke TV, ikke satellitter, ikke fotografer og ikke klima-alarmister overalt på kloden. Hvad der foregik i Afrika, Asien og Amerika osv. af storme, jordskælv, vulkanudbrud, tordenvejr og jordskred hørte man ikke meget til.

  Og ingen gad råbe op om at de havde set en istap dryppe i Grønland eller at der var et gadekær med særlig høj vandstand.

  Nu rapporteres der om selv de mindste og fjerneste begivenheder, og vi bombarderes med nyheder om alle naturfænomener på over 100 millioner kvadratkilometer.

  I vore dages bruges klimaet både til at presse flere skatter og afgifter ud af befolkningerne, og til at kræve at deres lande modtager endnu flere kulturfremmede evighedsturister.

  Mængden af hykleri og løgn er mangedoblet i de senere år. Man bør prøve at stå imod.

  Kommentar by BENT A — 17. januar 2021 @ 01:42

 29. Hvis vejret er dårligt i Arabien må vi ikke sende muhammedanske immigranter der hen. Så må vi jo bare bygge en muslimsk gravplads,hvor vi fluks kan deportere dem til(?) Det vil nok være bedst at bygge den på bunden af havet.

  Kommentar by Nielsen — 17. januar 2021 @ 05:53

 30. Hvem fa’en er Helena Bent Agter ?

  Kommentar by Nieslen — 17. januar 2021 @ 07:17

 31. Well,jeg kan knapt kriive mit eget navn i denne kolde hytte.

  Kommentar by Nielsen — 17. januar 2021 @ 07:18

 32. Støt med astmaspray og maske.
  Ja i eget land.

  Kommentar by Islamarebad — 17. januar 2021 @ 08:25

 33. #15. Nielsen — 16. januar 2021 @ 20:12
  Stalin brugte ‘genstridige’ borgere til at forberede Sibirien til kolonisering; og OK der røg et par stykker i grøften under processen. Hvis migranter er så forhippede på at skifte postadresse, kan de jo gøre nytte, ved som fortrop at forberede Nordøstgrønland og andre steder til kolonisering; og OK der kan ryge et par stykker i grøften under processen.
  Men de vil være sande pionerer i at forberede jordens sidste frie arealer til kolonisering.
  Hvor fa’en skal vi ellers finde plads til jordens bizarre overbefolkning ? Alle politikere insisterer på ikke at gøre noget ved vor tids største problem. Forslag udbedes.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. januar 2021 @ 08:43

 34. Hvis man læser “NORDISK KRIMINALREPORTAGE” (årbøger 1970-2020), eller ugebladenes kriminalhistorier, véd man noget om ondskab. Hvis man læser ANTHONY BEEVORS bøger om 2. verdenskrig véd man noget om nazisternes ondskab og blodtørstige galskab.

  Og værket GULAG Ø-HAVET fortæller om de russiske kommunisters forbrydelser og millioner af mord på uskyldige. Der er også bøger om Mao og Pol Pot. Har man læst dem véd man noget om hvad morderiske kommunistiske tankesæt kan føre til.

  Vil man læse om nutidig ondskab, kan man læse om den svenske “elites” løgne og fortielser og dens mishandling af egen befolkning. Snaphanen fortæller meget om ondskab forklædt som godhed og humanisme.

  Hvis danskerne vidste noget mere om den ondskab som altid ligger på lur i politiske bevægelser og andre steder, ville de ikke være så overnaive og godtroende som de er. Og DRs og Pølletikens propaganda ville få sværere ved at trække danskerne rundt i manegen.

  Kommentar by BENT A — 17. januar 2021 @ 09:25

 35. De kalder det klimaproblemer for at tilsløre at problemet er OVERBEFOLKNING. Afrikas befolkning vil vokse med 3 milliarder i dette århundrede. Det kan da ikke undgå at give problemer som man har lyst til at flygte fra: Hungersnød, vandmangel, tørke, borgerkrig, korruption. FN ønsker at der skal fødes så mange muslimer som muligt for at de kan oversvømme hele verden.

  Kommentar by JC — 17. januar 2021 @ 10:08

 36. I Europa kommer der blyforurening i luften en skønne dag…

  Kommentar by Hul igennem? — 17. januar 2021 @ 10:20

 37. >Hul igennem
  Jeg har alerede spist en hagl patron. Så min skæbne bliver nok at være sort blive smidt i det kolde vand i en hvid pels og opdage at jeg er buret inde.
  Stygt. Siger jeg bare

  Kommentar by Nielsen — 17. januar 2021 @ 11:17

 38. Der er desværre ikke noget overraskende i at Aarhusudgaven af Politiken loyalt videregiver oplysninger fra et andet venstreorienteret, kulturradikalt og politisk korrekt menighedsblad som Guardian.

  Kommentar by bjarne binee — 17. januar 2021 @ 11:39

 39. Kommentar by BENT A — 17. januar 2021 @ 09:25

  Jo…Jeg har lige læst den nyudkomne (2020) bog af den danske historiker Anders Otte Stensager (People´s Press) med titlen: Franz Stangl – Fra Eutanasi til Jødeudryddelse (kan lånes på biblioteket når de åbner igen)… Emnet er nazisternes udryddelse med gas og giftindsprøjtninger af egne evnesvage, sindssyge, handikappede m.fl. (eutanasi). Franz Stangel´s liv og medvirken hertil og senere kommandant i Sobibor og Treblinka dødslejrene og hans liv herefter. Bogen indeholder også detaljerede skildringer af alle de mange andre bødler der medvirkede i dette vanvid.

  Det er simpelthen grusom læsning ud i alle ekstremer. Men det mest ekstreme er, at hovedparten af de skyldige for manges vedkommende slap fri og fik deres straffe hurtigt benådet!! I efterkrigstiden var det Vesttyskland som skulle finde, foretage retssagen og dømme dem. Nazismen i efterkrigstidens Vesttyskland blev ikke lagt i graven ved krigsafslutningen…man holdt på mange måder hånden over de tidligere nazister, selvom man søgte at fremstå som angrende og opsat på at retsforfølge dem.

  Men da israelerne fangede Adolf Eichmann og henrettede ham i 1960´erne, kom der så megen fokus på sagen, at tyskerne begyndte at tage affære, sådan at man fangede og retsforfulgte flere op gennem tresserne og i starten af 1970´erne. Men de fik alle latterlige lave domme og flere blev efterfølgende løsladt.

  Stangl blev først fanget og dømt i perioden 1967-1970, selv om man i de fleste af årende efter krigen, var bekendt med hvor han var i Brasilien (Tysk Mersedes/WW ansat). Stangl fik livstid, men blev fundet død i cellen kort efter dommen.

  Så når man tænker på, at gennem isæt 1960´erne og 1970´erne, kunne se alle de kornfede tidligere nazister dominere Jyllands vestkyst i ferietiden med deres arrogante sommerhusdominans og sandbunkere, kan man blive helt dårligt tilpas!

  Tyskerne havde været skyld i verdenshistoriens mest udbredte ragnarok på alle planer…ikke kun i deres egentlige krigsudførsel for anden gang i et århundrede, men også i de utrolige følger det fik for alle på kloden og her specielt i Europa og Rusland.

  Når man i dag ser og læser om emnet, er det helt utroligt, som tyskerne ødelage lande og menneskelige skæbner ud i alle ekstremer.

  Så hold kæft hvor de slap billigt fra det, trods landets ødelæggelser i de større byer.

  Man sørger og harmes over briternes og amerikanernes bombning af Dresden i feb. 1945…jeg synes de skulle have mærket meget mere og som Churchill i vrede skulle have sagt, at han ville have 50.000 tyske officerer o.a. indfanget, stille op og henrettet!! Dresden og regionerne øst for byen (bl.a. Schlesien) var i 1930´erne meget nazistiske og folket i de områder incl. Dresden stemte på Hitler i stort tal…så de fik at mærke hvad deres stemmer kom til at koste!

  At en gammel kulturnation som Tyskland i den grad kunne ende ud i udførelsen af den meste ekstreme ondskab i mands minde, er egentlig ikke til at fatte.

  I dag ser man igen Tyskland dominere på den politiske front…så hvad mon det fører til og ender med!

  Kommentar by Black Watch — 17. januar 2021 @ 13:12

 40. FN’s menneskerettighedskomité udvider hele tide flygtningebegrebet, ganske enkelt fordi det er en kæmpe økonomisk fordel for de lande, der skaber flygtningene, at flygtningene sender penge hjem, når de har fået fodfæste hos modtagerlandene og de lande der skaber flygtninge har magten i FN.

  Kommentar by Den Nervøse — 17. januar 2021 @ 13:37

 41. På en kanslerpost i Tyskland er det næsten ubegrænset hvor megen skade een person kan påføre nabolandene og resten af Europa.

  Kommentar by BENT A — 17. januar 2021 @ 13:40

 42. LÆGE KURT LINDEKILDE “VI RISIKERER AT INDFØRE EN MEDICINSK DIKTATURSTAT”….

  Kommentar by BENT A — 17. januar 2021 @ 13:46

 43. Hurra for FN. Alle vores, såkaldte folkevagte kolbØtter, håber på en retrætepost i denne mafia, et liv i deres skattefri paradis, der iøvrigt er betalt af danske skattemidler.

  KLimaforandringer? tjae dem der er reelle, er forårsaget af overbefolkningerne i Asien/Far East, MEA og ikke mindst i Afrika.

  Jeg forstår ikke FN´s rolle!
  I et land som Mozambique er terroristerne fra Al-Shobab, en aflægger däesch(IS, you know these arab pigs with small dicks!), ved at skabe en platform, så de kan smadre landet og dets befolkningen.
  Mozambique er et rimeligt fungerende lande, der endelig var ved at komme fode igen, efter de har været præget af sindsyge borgerkrige i flere årtier, skabt at sindsyge diktatorer, med deraf flg. lidelser og tab for den almene befolkning.
  Hvorfor stopper FN ikke dette vanvid?

  I Latin-Amerika/Mellem-Amerika kan befolkningerne knap overleve p.gra af extremt rige familier med enorme jordbesiddelser, der tvinger fattige bønder til at afgive deres ejendom, intet kan de dyrke fordi vandresourcerne har de rige jordbesiddere solgt til CocaCola.
  Samtidig er alt skov forsvundet, da jordbesidderne vil drive kvægbrug, dette er årsag til at regnen er forsvundet.
  (Ingen træer/skov = ingen regn = øget Co2. Træer optager Co2, fotosyntese, og producerer Oxygen/O2, idet træet binder kulstoffet!)

  Disse lationer, der i århundrede har klaret sig med lidt landbrug, ender nu som et folk uden land, p.gr.a rige jordbesiddere og mafiosi.
  Om CreepyJoe lader disse fattige bønder komme ind USA, vil det ikke forbedre deres liv, de vil kun overleve på kort sigt.
  Hvad gør FN? hvor er den pæDOfile-jePPe? JA-men øHHH, han har da lige givet 100 millioner US$ til Eritrea, så de kunne bekæmpe Covid19! (good luck Morron!)

  Men, FN er da i Mali. Fordi Macronen forlanger at FN støtter ham i at bevare franske gamle kolonier/besiddelser med natur-ressourcer.
  Hvad danske soldater fortager sig nede ørkenen, er total ubegribeligt, men fanen, der er jo penge nok!

  Der er desværre masser eksempler på konflikter FN kunne påtage sig, at gøre noget ved.
  FN er blevet en karrier mulighed for islamister og socialister. Drop det lort! som Trump sagde!
  FN, hvad skal vi med det? og WHO (hahahaha)….

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 17. januar 2021 @ 16:37

 44. FN’s menneskerettighedskomité burde meddele, at det ikke er lovligt at sende migranter til lande, hvis lokalbefolkning eksponeres for hadefulde hjernedøde muslimers nasseri og udplyndring.
  Mållandene for islamisk migration bliver ødelagt, hvis mere end få procent muslimer overfalder civiliserede lande. Det er bevist af kriminalstatistik og sociologiske undersøgelser.
  Det er også FN’s pligt at beskytte verdens befolkning for islamiske plyndringer og voldtægter på et foruroligende farligt niveau. Det sker i disse år, men er FN i lommen på de migranteksporterende voldelige taberlande? Det ser sådan ud fra de lidende civiliserede landes vinkel.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. januar 2021 @ 16:43

 45. I forvejen har de røde, de radikale og de falske borgerlige etableret diktatur på diverse områder i Danmark. F.eks. overfor familier, forældre, børn og fraskilte mænd. (læs fx. “Staten kupper vores børn” og studér emnet “mænd og børn er retsløse overfor familie-, skilsmisse- og børneværnsbureaukratierne”)

  Fx. overfor arbejdsløse og kronisk syge.

  Fx. overfor danskerne i bred almindelighed, ved at importere hundredtusindvis af kulturfremmede. En politik der aldrig har været en folkeafstemning om.

  Fx. ved at diskriminere danskerne mht. pensioner og velfærdsydelser m.m.

  På mange punkter er danskerne ligesom svenskerne skubbet ud af de demokratiske processer.

  Den anti-danske borgs politik er samlet set i voldsom modstrid med de nationale og folkelige interesser.

  Se også “Et Europa i ruiner” og “Why women destroy families, nations and civilizations”.

  Kommentar by BENT A — 17. januar 2021 @ 16:46

 46. 16.46 er ment som et PS til 13.46

  Kommentar by BENT A — 17. januar 2021 @ 16:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper