19. januar 2021

Washington Post om Trumps racistiske ‘politics of multiracial whiteness’, der appellerer til ikke-hvide…

Donald Trump er en atypisk despot, for som professor Bent Fausing skrev forleden, så mangler han ‘noget transcendent, som despoter og diktatorer ellers prøver at spejle deres evighed igennem’. Washington Post har også et problem med at få Trumps multikulturelle fanbase presset ned i en rigid ‘white supremacism’-kategori, men New York University har udklækket en Cristina Beltrán, der på lederplads giver det et frisk forsøg – To understand Trump’s support, we must think in terms of multiracial Whiteness.

“The Trump administration’s anti-immigration, anti-civil rights stance has made it easy to classify the president’s loyalists as a homogenous mob of white nationalists. But take a look at the FBI’s posters showing people wanted in the insurrectionist assault on the U.S. Capitol: Among the many White faces are a few that are clearly Latino or African American.

… One of the organizers of the ‘Stop the Steal’ movement is Ali Alexander, a Trump supporter who identifies as Black and Arab. The chairman of the neo-fascist Proud Boys is Enrique Tarrio, a Latino raised in Miami’s Little Havana who identifies as Afro-Cuban…

Trump, by contrast, knows nothing of the history of Latinos in the United States and rarely even pretends to find value in Latinos’ distinct identities. Rather than offering his non-White voters recognition, Trump has offered them multiracial whiteness.

Rooted in America’s ugly history of white supremacy, indigenous dispossession and anti-blackness, multiracial whiteness is an ideology invested in the unequal distribution of land, wealth, power and privilege — a form of hierarchy in which the standing of one section of the population is premised on the debasement of others.

Multiracial whiteness reflects an understanding of whiteness as a political color and not simply a racial identity — a discriminatory worldview in which feelings of freedom and belonging are produced through the persecution and dehumanization of others.

Multiracial whiteness promises Latino Trump supporters freedom from the politics of diversity and recognition. For voters who see the very act of acknowledging one’s racial identity as itself racist, the politics of multiracial whiteness reinforces their desired approach to colorblind individualism. In the politics of multiracial whiteness, anyone can join the MAGA movement and engage in the wild freedom of unbridled rage and conspiracy theories.

… America’s racial divide is not simply between Whites and non-Whites. Thinking in terms of multiracial whiteness helps us recognize that much of today’s political rift is a division between those who are drawn to and remain invested in a politics of whiteness and those who seek something better.”

(Foto: FBI)

Oploadet Kl. 00:48 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116343/trackback

18 Comments »

 1. Hvidhedsstudierne: hvidhed som norm. Er du uenig med os, så er du hvid/har overtaget hvide normer.

  Kommentar by anno — 19. januar 2021 @ 00:55

 2. Multikulturen har altid stået på et kulturromantiske rødder. At den brune og sorte ædle vilde var i harmonisk og perfekt med naturen og verden. Det er tilstedeværelsen af den hvide europæere som har ødelagt denne harmoni i verden. Derfor skal bekæmpelsen af den hvide europæere som har ødelagt en harmonisk verden skal ske på alle planer så der kan komme harmoni igen. Hvis det ikke kan ske med bløde psykologiske midler som opdragelse må man overveje en udryddelse af hvide. Det er nok der det ender. Vi skal miste vores lande og derefter udryddes af de fremmede og tilhængere af den humanitære ideologi som har offeret som en Guddom som hvide skal offers til.

  Kommentar by CCC — 19. januar 2021 @ 01:11

 3. Møller Please stop med at fodre radikaliserede vildfarneredere indiveder der knap nok kan ta´ vare på sig selv

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 19. januar 2021 @ 01:43

 4. HOS HALVDELEN AF VERDENS BEFOLKNINGER LIGGER GALSKABEN OG ONDSKABEN LIGE UNDER OVERFLADEN. Kan der findes anden forklaring på at halvdelen af borgerne tiltrækkes af tossede, dumme, primitive og blodtørstige ideologier som kommunisme, nazisme, fascisme og islamisme?

  Selv efter verdens sørgelige, skrækkelige og grundige erfaringer med kommunismen, tiltrækker den millioner af borgere. De må jo på en eller anden måde være idioter. Eller de er blevet åndeligt forkrøblede af hjernevaskende undervisning eller propaganda.

  De nyere arter af indoktrinering er så langt ude, er så ekstreme, forskruede, skøre og latterlige, at det ligner sindssyge i klinisk forstand. Se f.eks. hvad Prager U.com hos hodja fortæller om hvordan gymnasieelever kan blive undervist i amerikanske og danske/svenske gymnasier.

  At vi roligt finder os i at blive mishandlet, terroriseret, udskiftet og udryddet, er vel også en form for sindssyge?

  Vi fratages og frarøves alt, virkelig ALT, vores frihed, land, byer, familier, børn, liv og fremtid…… vi trues af besættelse, terrorisme og udryddelse, men 90% af danskerne rører sig ikke ud af flækken, men stemmer som de plejer. Blindhed, døvhed eller dumhed?

  Læs Ole Hasselbalks bog: Den der ikke vil høre! Eller hvad Lars Hedegaard og Snaphanen fortæller. Og Uriaspostens posteringer er jo også yderst oplysende. Nogen tvivl er ikke længere mulig: Den anti-danske borg vil os ikke noget godt. Folkemordstinget er ikke på vores side.

  Kommentar by BENT A — 19. januar 2021 @ 02:05

 5. Jeg tror at PHR trænger til en besøgsven. Hvad er hans adresse, Kim Møller?

  Kommentar by Træt — 19. januar 2021 @ 02:07

 6. Træt

  Du kan godt få min, jeg så kan du få “morgenkaffe” med “tilbehør”, gamle antidemokratiske revolutionære nakkeskudsromantiker😁

  Kommentar by Jack Achaius — 19. januar 2021 @ 06:43

 7. Skriv den her, Jackass.

  Eller bare din arbejdsadresse, på en af løgnepressens møgspredere eller et beskyttet værksted som RUC

  Kommentar by Træt — 19. januar 2021 @ 07:54

 8. I morgen siger verden farvel til det USA vi kender. Vi siger goddag til løgnepresse med uindskrænket magt og totalitære sociale medier med vilje til at banke ytringsfriheden ned – og vi siger det er dybt godnat.
  Vælt eller spræng statuen af frihedsgudinden i New Yorks havn i stumper og stykker. Hun blev en træt gammel hore, som brutalt blev voldtaget af Adolf Schicklgrubers arvtagere – afstumpede stenrige voldspskopater med samme empati som en bankboks i Wall Street.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. januar 2021 @ 08:41

 9. Multiracial whiteness? Var det ikke derfor de indvandrede in the first place? Fordi de ville have “Multiracial whiteness”? Ellers kunne de jo bare være blevet derhjemme, hvor de kom fra?

  For 50 år siden på Nørrebro kaldte én af mine venner dem “fejlfarver”. Jeg tror han havde arbejdet på et samlebånd, hvor de emner skulle sorteres fra? Tobaksfabrik måske?

  Jeg syntes dengang, at udtrykket var diskriminerende. Men ved nærmere overvejelse indså jeg, at det i og for sig var rammende. Det var sådan hjernen klikkede, når man færdedes i byen. Uden videre udskilte den ‘fejlfarver’ af enhver folkemængde. Det kunne ikke undertrykkes med viljen. Det samme gøre de frelste Radikales og andre salvedes hjerne. Den opdager ‘fejlfarverne’. Men de fortæller ikke andre om det. De er passionerede hyklere.

  Kommentar by Amad — 19. januar 2021 @ 09:25

 10. Jo mere multikulti idealisterne taler om hudfarve…jo mere racistiske virker de.:-). Det burde da være flintrende ligegyldigt, hvilken hudfarve Trumftilhængere har. Uanset hvad virker de patriotiske og hovedsagelig ikke voldelige og ikke destruktive i forhold til omgivelserne….imodsætning til den racistiske organisation “Black life matters” (Er der nogen der har sagt- Black Life Dont matters?-) Eller Antifa. Så kan man mene om Trumf hvad man vil som person (medgiver gerne han virker narcisistik). Bortset fra Coronahåndteringen og afslutningen, har han været den bedste præcident i nyere tid på udenrigsfronten og også indenrigs i henhold til menneskesmuglingen. Med Biden bliver det vist kun et spørgsmål om tid før Kamella Harris tager over og så ser det ud til USA er færdig. Kina tager over financielt og politisk. Meget trist.

  Kommentar by Michael Unna — 19. januar 2021 @ 10:40

 11. Kommentar by Amad — 19. januar 2021 @ 09:25

  De mener seriøst vi skal begå kulturelt folkemord før, vi begår demografisk folkemord. Det ene afhjælper da også det andet, hvis man river et folk op med rødderne, så det svært for dem at finde et solidt fodfæste.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2021 @ 11:37

 12. Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 19. januar 2021 @ 01:43

  Er det svært at kapere, at folk ikke ligger sig fladt ned for løgnpressen og deres Pravda-agtige tilgang?

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2021 @ 11:38

 13. Hvad de siger: “hvid-hed” (“Whiteness”) er farligt, dårligt, forkert.

  Hvad de mener: Vi hader Hvide mennesker!

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. januar 2021 @ 14:55

 14. # Peter Nielsen: Ja, det lader næsten til at alle der er fører nutidens politik, har et horn i siden på de hvide danskere. Og har rottet sig sammen imod dem.

  BLM holder sammen, Afa’erne holder sammen, Feministerne holder sammen, Marxisterne holder sammen, LGBTQ-folkene holder sammen, og migranterne holder sammen.

  Hvad gør de hvide mænd og kvinder? Uden sammenhold har de ihvertfald ikke en chance? De er jo omgivet og omringet af fjender der hader, foragter og udnytter dem.

  Kommentar by BENT A — 19. januar 2021 @ 19:12

 15. Nedgørrelsen af Trump fortsatte i går systematisk i Deadline, hvor sprællemanden Mikkel Vedby Rasmussen morede sig over at den dybe stat havde vundet. Dummere bliver det næsten ikke, at danskere støtter et kriminelt system siger mere om dem, end de nogensinde kunne sige dårligt om Trump.

  Kommentar by LarsB — 19. januar 2021 @ 19:48

 16. Kommentar by Træt — 19. januar 2021 @ 02:07
  Hvis det er livet du er træt af vil jeg da overveje at invitere dig på et par højtbelagte håndmadder.
  Jeg har før kastreret smågrise.
  Smut pomfrit.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 19. januar 2021 @ 22:59

 17. LarsB 19:48. Jeg er næsten holdt op med at se DR2 Deadline. Det blev for tåkrummende pinligt at se det. Såvidt jeg kan se, er de fleste medvirkende journalister fra Politiken og politikere fra det Radikale Venstre og Enhedslisten. Det der undrer mest er hvem, der aldrig er med. Indimellem kan der falde et guldkorn. At Mikkel Vedby Rasmussen morede sig over at den dybe stat havde vundet, var vel spot on – bortset fra at han morede sig? Det var efter min mening den dybe stat, der vandt præsidentvalget 2020. Den dybe stat har magten i samfundet og den hader populister!:-)

  Kommentar by Amad — 20. januar 2021 @ 09:30

 18. Udtryk som “LOL” og “smut pomfrit” anvendes udelukkende af børn, speltkællinger og soyboys…

  Kommentar by Revisoren — 20. januar 2021 @ 11:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper