19. januar 2021

Video: Kampklædt mand (med strips) til kampfælle – “Get off that chair… We can’t be disrespectful.”

The New Yorker er et venstreorienteret ugeblad, og som sådan udenfor pædagogisk rækkevidde. De skal dog have ros for at offentliggøre en 12-13 minutter lang video optaget under urolighederne forrige onsdag. Her kan man blandt andet se en kampklædt mand (med de meget omtalte plastikstrips), bede en kampfælle respektere Senatet. Dialogen med en betjent i Senatet vidner heller ikke ligefrem om et igangværende kupforsøg.

(53-årige Larry Brock med strips beder kampfæller respektere Senatet)

“Seth Abramson, professor ved University of New Hampshire, vurderer i et opslag på Twitter, at nogle af oprørerne havde forberedt sig på en gidselsituation. ‘Hvis du er en voldelig oprører, og du tilkæmper dig adgang til den amerikanske kongres med en stor mængde plastikstrips, er det en klar indikation på, at du har til hensigt at tage gidsler,’ skriver Seth Abramson på Twitter.” (BT, 11. januar 2021)

Oploadet Kl. 01:44 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116349/trackback

31 Comments »

 1. EN ANDEN VIDEO VISER AT DEM SOM STARTEDE STORMEN PÅ CAPITOL IKKE VAR TRUMP-FANS. De kom ikke fra rallyet, men fra den modsatte retning. Det ses tydeligt på en hodja video. Det var afaer og BLM fanatikere, nogle af dem forklædt som Trump tilhængere. De nåede frem før trumps rally-deltagere, og de gik omgående til angreb på bygningen, og trængte ind. Da der først var lukket op, gik også Trump-fans ind. Men de opførte sig ikke nær så agressivt og begik (vistnok) ikke hærværk.

  Afaernes angreb ligner et planlagt forsøg på at skabe noget ballade som Trump så kunne få skylden for.

  Nedskydningen af en kvinde var et koldblodigt mord der ikke kan undskyldes. En vagt kunne have skubbet hende tilbage eller have skudt varselsskud. Han skød direkte mod hendes hoved på ca. en meters afstand.

  Hovedårsagen til at “Save America” rallyet samlede hundredtusindvis af deltagere er måske at mange amerikanere virkelig frygter hvad de marxistiske democrats kan finde på. De lægger jo op til voldsomme og totalitære forandringer af USA.

  Kommentar by BENT A — 19. januar 2021 @ 02:44

 2. -> Bent A

  Ja, der var ballade allerede mens Trump talte, og der har sikkert været venstreradikale på stedet. Det ændrer bare ikke på at det var Trumpstøttere, som stormede Kongressen. Er du uenig, så må du fremlægge dokumentation, og ikke blot henvise til ‘videoer’.

  Kommentar by Kim Møller — 19. januar 2021 @ 04:18

 3. Jamen videoer og vidneudsagn kan vel også være dokumentation, selvom der ikke er tale om dokumenter/papirark. Det er rigtigt at efter afaerne fulgte en del Trump-fans, men det er jo en offentlig bygning og et folkets hus, så selve det at gå ind ad en åben dør og ellers være rolig eller løbe lidt rundt, er vel ikke nogen større forseelse. Trump støtterne gjorde vel ingen skade på bygningen eller personer? Men ok, jeg kan tage fejl, men mange videoer giver indtryk af at der ikke var tale om noget forsøg på statskup, men at man ville ind for at protestere og markere sin utilfredshed med demokraternes valgsvindel og kup mod demokratiet. Så længe der kun er tale om råberi kan man vel ikke sige at der er tale om nogen krænkelse af demokratiet. Det er vel kun i diktaturer borgerne ikke har lov til at fortælle hvad de mener om magthaverne?

  Før i tiden kunne man også frit gå ind på Christiansborg og Københavns rådhus.

  Kommentar by BENT A — 19. januar 2021 @ 04:46

 4. Kommentar til Kim Møller — 19. januar 2021 @ 04:18

  “Ja, der var ballade allerede mens Trump talte, og der har sikkert været venstreradikale på stedet. Det ændrer bare ikke på at det var Trumpstøttere, som stormede Kongressen. Er du uenig, så må du fremlægge dokumentation, og ikke blot henvise til ‘videoer’.”

  Der var venstreradikale helt inde i Capitol Hill som filmede den døende Ashli Babbitt.

  https://rumble.com/vcu0bj-jade-sacker-celebrates-with-antifa-blm-mob-as-they-storm-u.s-capitol-senate.html

  https://lawandcrime.com/u-s-capitol-siege/man-who-shot-video-of-ashli-babbitts-death-gets-arrested-after-telling-officers-to-abandon-their-posts/

  Dem der stormede Kongressen dvs. brugte vold for tiltvinge sig adgang lignede Trumpstøtter, men var det ikke nødvendigvis. Det er hverken blevet bevist eller modbevist.

  https://rumble.com/vcijb7-the-moment-capitol-hill-was-breached.html

  Mange af dem der lignede Trumpstøtter, og som i de fleste tilfælde nok også var det, gik fredeligt ind, og lignede mere turister, der ledte efter deres bortkomne rejseguide eller som havde travlt med at tage selfies.

  https://rumble.com/vcpxbt-police-open-the-doors-of-the-capital-and-invite-everyone-in.html

  http://joseph-morris.com/police-officers-open-gate-for-trump-supporters-capitol-lockdown-2020/

  Nogle betjente opførte sig mere som turistførere end som politimyndigheder.
  This way fellas:

  https://www.youtube.com/watch?v=iJ5HLu13McU

  Kommentar by sebastian — 19. januar 2021 @ 09:44

 5. PS: Den video som viser at afa’erne og BLM kom fra modsat retning som Trumps tilhængerne, er CAPITOL RIOT, THE TRUTH RIZES AND CRYSTALIZES, hodja video 3457 med Bill Still, den 15. januar.

  Kommentar by BENT A — 19. januar 2021 @ 10:21

 6. Hjertelig tusind tak for De videoer Kim. Det er rimeligvis god dokumentar om, hvem og hvad der drog ind i kongressen. De er vrede men ikke destruktive og de er patrioter.

  Kommentar by Michael Unna — 19. januar 2021 @ 10:31

 7. Kommentar by BENT A — 19. januar 2021 @ 04:46

  Stop dig selv, det klart og tydeligt at størstedelen var Trump-støtter og de var ligeså meget med til at begå hærværk som folk fra ANTIFA/BLM der også deltog i demonstrationen.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2021 @ 11:11

 8. Mens min dokumentation afventer Kims godkendelse.

  MSM-narrativet: “at det var Trumpstøttere, som stormede Kongressen” er hverken 100 % sandt eller 100 % forkert, men det er 100 % den udlægning MSM foretrækker.

  Stormen var delvist en storm, og den blev delvist udført af Trumpstøtter. De præcise procenter vil vi aldrig lære at kende.

  Men Stormen af Capitol Hill var iscenesat og koordineret for at ødelægge Trumps popularitet.
  Stupide Trumptilhængere gjorde deres del, som nyttige idioter for dem, de troede at bekæmpe.

  Stormen af Capitol Hill kunne ikke lade sig gøre uden stupide Trumptilhængere, men kunne heller ikke lade sig gøre alene med stupide Trumptilhængere.

  Kommentar by sebastian — 19. januar 2021 @ 11:31

 9. Kommentar by sebastian — 19. januar 2021 @ 11:31

  Jeg vil gerne se bevis på at der var agent provocateurs der pustede til ilden. Jeg vil gerne se bevise på at de fra ANTIFA/BLM/FBI eller hvad man ellers påstår.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2021 @ 11:35

 10. Kommentar til KineserSnot — 19. januar 2021 @ 11:35

  Jeg har plukket en håndfuld beviser, de afventer som nævnt moderation.

  “Let’s burn this shit down” råbte John Earle Sullivan, ledsaget af en CNN-fotograf indefra Capitol Hill.
  Som vidne til drabet på Ashli Babbitt blev John Earle Sullivan efterfølgende interviewet på CNN.

  Mens vi venter kan du undersøge hvem John Earle Sullivan er og hvad han repræsenterer.

  Kommentar by sebastian — 19. januar 2021 @ 11:59

 11. Kommentar by sebastian — 19. januar 2021 @ 11:59

  Kom uden om den moderation, fjern www og http.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2021 @ 12:15

 12. Kommentar by sebastian — 19. januar 2021 @ 11:59

  John Earle Sullivan er en enkelt person, som umuligt kan være ansvarligt for at opildne de andre. Hvis man ser hans egen video så opildner han ikke til noget. Han følger blot med og til at starte med, og er mange meter bag de første der bryder diverse barriere udendørs.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2021 @ 12:17

 13. Kommentar by sebastian — 19. januar 2021 @ 11:59

  Der var Trump-støtter der råbte “Hang Mike Pence” og udenfor var der en Trump-støtter der snakkede om “Heads on a spike”.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2021 @ 12:19

 14. OK KineserSnot

  Kommentar til Kim Møller — 19. januar 2021 @ 04:18

  “Ja, der var ballade allerede mens Trump talte, og der har sikkert været venstreradikale på stedet. Det ændrer bare ikke på at det var Trumpstøttere, som stormede Kongressen. Er du uenig, så må du fremlægge dokumentation, og ikke blot henvise til ‘videoer’.”

  Der var venstreradikale helt inde i Capitol Hill som filmede den døende Ashli Babbitt.

  rumble.com/vcu0bj-jade-sacker-celebrates-with-antifa-blm-mob-as-they-storm-u.s-capitol-senate.html

  lawandcrime.com/u-s-capitol-siege/man-who-shot-video-of-ashli-babbitts-death-gets-arrested-after-telling-officers-to-abandon-their-posts/

  Dem der stormede Kongressen dvs. brugte vold for tiltvinge sig adgang lignede Trumpstøtter, men var det ikke nødvendigvis. Det er hverken blevet bevist eller modbevist.

  rumble.com/vcijb7-the-moment-capitol-hill-was-breached.html

  Mange af dem der lignede Trumpstøtter, og som i de fleste tilfælde nok også var det, gik fredeligt ind, og lignede mere turister, der ledte efter deres bortkomne rejseguide eller som havde travlt med at tage selfies.

  rumble.com/vcpxbt-police-open-the-doors-of-the-capital-and-invite-everyone-in.html

  joseph-morris.com/police-officers-open-gate-for-trump-supporters-capitol-lockdown-2020/

  Nogle betjente opførte sig mere som turistførere end som politimyndigheder.
  This way fellas:

  youtube.com/watch?v=iJ5HLu13McU

  Kommentar by sebastian — 19. januar 2021 @ 12:19

 15. Kommentar by sebastian — 19. januar 2021 @ 12:19

  Jeg er enig i at mainstream-medierne overdriver og decideret lyver om hvad der foregik. Men det betyder nødvendigvis ikke at Trump-støtter ikke stod bag.

  Hvergang du kan finde en BLM/ANTIFA/FBI-agent provokatør, så kan jeg finde tilsvarende video fra Trump-støtter der agere på samme facon.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2021 @ 12:21

 16. Kommentar til KineserSnot — 19. januar 2021 @ 12:21

  Hvordan ser du forskel mellem Trump-støtter og folk udklædt som Trump-støtter?

  Kommentar by sebastian — 19. januar 2021 @ 12:37

 17. Kommentar by sebastian — 19. januar 2021 @ 12:37

  Det kan man ikke, så derfor bevæger jeg med heller ikke ud af en tangent, der er til grin.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2021 @ 12:39

 18. Kommentar til KineserSnot — 19. januar 2021 @ 12:39

  Betyder det at du trækker i land med følgende udsagn?

  “det klart og tydeligt at størstedelen var Trump-støtter og de var ligeså meget med til at begå hærværk” 19. januar 2021 @ 11:11

  Kommentar by sebastian — 19. januar 2021 @ 12:49

 19. Kommentar by sebastian — 19. januar 2021 @ 12:49

  Nej, der er intet der indikere at flertallet ikke skulle være Trump-støtter Det mest plausible er at de var Trump-støtter efter som optøjerne udsprang af en Trump-demonstration der havde været planlagt i flere uger. Blandt de mangle anholdte er langt de fleste også Trump-støtter.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2021 @ 12:51

 20. Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2021 @ 12:51

  Bare fordi venstreorienteret medier var tilstede som National Geographic, The New Yorker og CNN, så betyder det ikke at det var planlagt.

  Det helt normalt at journalister følger demonstranter.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2021 @ 12:54

 21. Du misforstod vist min pointe.

  Det mistænkelige var at journalisten, der samarbejdede med CNN, medbragte en kniv til demonstrationen (eller påstod at have en kniv med), opfordrede demonstranter til at “brænde lortet ned” og flere gange truede betjente.

  Kommentar by sebastian — 19. januar 2021 @ 13:23

 22. Kommentar by sebastian — 19. januar 2021 @ 13:23

  Det ikke mistænkligt samme person blev smidt ud fra BLM demonstrationer pga de mente han agiterede for vold.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2021 @ 13:26

 23. Ingen tvivl om at der var Trump støtter tilstede ,men hærværk, trusler og vold kom fra AFA´erne og BLM, såkaldte demokrater.
  DNC, demokraterne har brugt 4 år på at kuppe Trump og dette skulle være dødsstødet, så ha aldrig kunne deltage i amerikansk politik igen.
  Klart at nogle republikanere har i udstående med Mike Pence og en Mitch Romney.
  Håber at TRump har en bagtanke med, at have over 25000 tropper fra Home Guard i Washington DC, han trods al stadig “Chief Commander”.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 19. januar 2021 @ 14:10

 24. HAR KINESER-SNOT set Bill Stills video 3457 som er omtalt 10.21, nr. 4? Det lyder ikke til det.

  Kommentar by BENT A — 19. januar 2021 @ 14:11

 25. K-S, 13.26: Plejer BLM at smide folk ud hvis de agiterer for vold? Førte BLM og afa ikke an i volden i gaderne i en række storbyer i de sidste fire-fem måneder af 2020? Talrige videoer fortæller ihvertfald at det var dem som havde mest travlt med optøjer, afbrænding af biler m.m. Eller er det en misforståelse?

  Kommentar by BENT A — 19. januar 2021 @ 14:18

 26. “Her kan man blandt andet se en kampklædt mand (med de meget omtalte plastikstrips), bede en kampfælle respektere Senatet.”

  Der er ingen grund til at “respektere” Kongressen eller andre institutioner, som i årtier har været kontrolleret af Anti-Hvide globalister.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. januar 2021 @ 14:59

 27. SEBASTIAN 11.31 HAR RET I AT BILLEDET er lidt plumret. Der var både afaer og BLM-folk og Trump-fans inde i bygningen. Iflg. Bill Still var afaerne der først. Iflg. USAs forfatning har folket ret til at modsætte sig tyranni og diktatur. Nu tegner det til at det er hvad de får de næste fire år, og måske meget længere.

  Kommentar by BENT A — 19. januar 2021 @ 15:53

 28. Kommentar by BENT A — 19. januar 2021 @ 14:11

  Jeg har set den forlængst, herinde er i 12-24 timer bagud, sådan er det med jer boomers.

  Kommentar by KineserSnot — 19. januar 2021 @ 17:29

 29. Bemærkelsesværdigt, at de relativt fredelige demonstranter inde i bygningen, næsten er uden maskering alle sammen, og en enkelt siger også ca 9.30 inde “we support you guys” til en betjent/vagt. De voldelige demonstranter udenfor er næsten alle maskeret og råber “fuck the police”… har vi set den slags andre steder før?

  Kommentar by Kenneth — 19. januar 2021 @ 20:33

 30. Sikke nogle tumper.

  “There’s gotta be something in here we can fucking use against these scumbags” Og så lige få nævnt to navne “Hawley” og “Cruz” — Josh Hawley og Ted Cruz.

  Det her gentlemen er hvad man kalder “grasping for straws”
  Der er intet at komme efter. Jeg kan godt ærgre mig over at Der ikke blev sendt gas ind så terroristerne kunne falde i evig søvn.

  Og så brøleaben med hornene – fucking taber. Skaldet motherfucker.. haha.

  Altså, jeg hader negere, perkere og Antifa i eet væk.. men det der var simpelthen så lammetævende tåbeligt.

  Kommentar by Allan Nyholm Nielsen — 19. januar 2021 @ 22:08

 31. Trump forlader det hvide hus.
  It’s for biden.

  Kommentar by Islamarebad — 20. januar 2021 @ 14:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper