20. januar 2021

Helsingør: SSP-leder Samer Zaazou sendt hjem, involveret i knivstikkeri mellem ‘rivaliserende familier’

Palæstinensiske Samer Zaazou blev outet som ekstremist af bloggosfæren tilbage i 2011, men siden han i 2002 blev præsenteret som en succeshistorie i Politiken, er hans karriere alligevel gået over stok og sten. Han er blevet forfremmet flere gange, portrætteret som ‘Dagens Helsingoraner’ (2014), og har modtaget Helsingør Kommunes Integrationspris (2015). Seneste kapitel i føljetonen kan man læse i Helsingør Dagblad – Efter knivstikkeri: SSP-souschef er fritaget fra tjeneste med omgående virkning.

“En 39-årig mand, som i årevis har været ledende medarbejder i kommunens integrationsprogram, blev tirsdag fjernet fra sin post i SSP. Helsingør Dagblad erfarer, at det skyldes hans rolle i weekendens knivstikkeri mellem to rivaliserende familier i Helsingør. …

… Helsingør Dagblad erfarer, at SSPsouschefen har spillet en rolle i de knivstikkerier, som fandt sted i Helsingør og omegn i weekenden.

Som tidligere omtalt i Helsingør Dagblad, så var knivstikkerierne en følge af fjendtligheder mellem to familier i Nøjsomhed i Helsingør. Den ene af de to mænd, der blev anholdt med blødende stiksår i en bil i Kvistgård var SSP-souschefen, viser de oplysninger Helsingør Dagblad er kommet i besiddelse af.

(Samer Zaazou, SSP souschef, Helsingør Kommune; Foto: Youtube)

Citater

“Samer Zaazou er palæstinenser. Han er 22 år, og han har flere gange været på kant med den danske lov og også befundet sig på den forkerte side af tremmer. Indtil for knap to år siden. Da vendte han nemlig ryggen til et liv på kontanthjælp… Samer Zaazou er en af succeshistorierne i Projekt Etnisk Indslusning – et samarbejde mellem bl.a. Helsingør Turist og Erhvervsforening, Kriminalforsorgen, nærpolitiet, det lokale erhvervsliv, LO og Helsingør Kommune.” (Politiken, 18. oktober 2002)

“Vinderen af Helsingør Kommunes integrationspris 2015 gik til Samer Zaazou fra værestedet Tetriz i boligområdet Nøjsomhed. Prisen blev overrakt af borgmester Benedikte Kiær ved Multikulturelt Forums Kulturfestival, som løb af stabelen i værftshallerne lørdag eftermiddag.” (Helsingør Dagblad, 30. maj 2015)

“Årets modtager af Integrationsprisen, den 34-årige Samer Zaazou, som er afdelingsleder i det kommunalt drevne værested for børn og unge Tetriz på Nøjsomhed i Helsingør, slog i 2010 og 2011 flere opslag op på Facebook. Han plæderede blandt andet for indførelse af det islamistiske kalifat og kaldte demokratiets stemmeseddel for et ’spisekort, der kun består af retter med svinekød’ og demokratiet som ‘tre ulve og et får, der stemmer om, hvad de skal have til frokost’. Den troende muslim var også med i den radikale muslimske Facebook-gruppe ‘Only Allah 2 Fear’ som slog til lyd for indførslen af det islamistiske kalifat. Samer Zaazou stod også bag posteringer, der omhandlede det muslimske folk og de vanærende i at være ikke-muslim. (Ritzau, 5. september 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116372/trackback

17 Comments »

 1. Hahaha, det overrasker mig overhovedet ikke. Men mon dog ikke, “borgerne” finder en ny kæleperker, som de kan uddele en integrationspris til.
  Nå, fik man da lige spoleret sin nattesøvn.

  Kommentar by centerpoint — 20. januar 2021 @ 01:03

 2. ER DANMARK IKKE SNARERE SOM EN STOR FÅREFLOK der villigt lader ulvene snuppe et lam eller et får lige så tit de har lyst. Alle fårene i midten af flokken føler sig trygge. I en tæt flok, er det jo kun dem i udkanten der risikerer at ende som dagens middag.

  I et demokrati af får stemmer fårene selvfølgelig på smuk demokratisk vis om hvem der skal stå yderst og være de mest udsatte. På den måde går alt rigtigt til.

  Fårene er glade og ulvene er glade. En rigtig win-win situation.

  Kommentar by BENT A — 20. januar 2021 @ 03:23

 3. Spot on billede, Bent….

  Kommentar by Frafalden Moderat — 20. januar 2021 @ 07:48

 4. Helsingør: SSP-leder Samer Zaazou skal sendes hjem. Helt hjem!

  Kommentar by Amad — 20. januar 2021 @ 08:39

 5. – Integration min bare:-) :-) :-)- Jo mere de snakker integration jo mere hult og tomt lyder det. Man forholder sig overhovedet ikke til Islam? Ok så må man mærke det i fremtiden…Integrationsidiotiet er en pink løgn. Det ved alle. Der er et udtryk fra Kina-som på engelsk lyder. Everybody says shes a lady. Everybody knows shes a hore.- :-) :-) :-). Støt siad.www.siaddk.wordpress.com . God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. januar 2021 @ 08:55

 6. De fleste frisører, slikforretninger, pizzariaer, kiosker og ukrudtsbutikker i Helsingør er islamiske. Der er desuden en 4-5 moskéer og fængsel godt fyldt op med lokale muzzi-hanner. Desuden 3-4 store islamiske ghettoer med socialklienter ad libitum. Kort sagt – Helsingør er Hellsingør eller mini-Mekka om du vil.
  Mærkeligt nok er nabobyen Hillerød næsten muslinfri. Måske er det Helsingørs status som grænseby der tiltrækker. Det gør det lettere at smutte fra politiet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. januar 2021 @ 08:57

 7. blev præsenteret som en succeshistorie i Politiken”

  he he,
  endnu en gang afsløret som fake-news number one. Lidt mere statsstøtte kunne måske højne kvaliteten?

  Kommentar by tavsen — 20. januar 2021 @ 09:09

 8. At 6:
  Gamle værfts- og færgebyer har altid været rødt land, og derfor indvandrerghettoer. Helsingør, Korsør, Nyborg, Svendborg, Århus, Ålborg.
  Socialdemokratisme …Muslimofascisme.

  Kommentar by Bastardo — 20. januar 2021 @ 10:03

 9. 8:
  Jeg glemte Nakskov.

  Kommentar by Bastardo — 20. januar 2021 @ 10:04

 10. Hvornår fatter folk, at skorpioner altid blot følger deres natur?

  Kommentar by Lotte — 20. januar 2021 @ 10:40

 11. Helsingør har en “konservativ” borgmester. Fnis.

  Kommentar by Revisoren — 20. januar 2021 @ 11:39

 12. Muslimske kulturberigere har længe haft gode kår i Helsingør, måske ikke så overraskende da borgmesteren og hattedamen Benedikte Kiær er et skrækeksempel på konservativ politisk korrekthed.

  Kommentar by bjarne binee — 20. januar 2021 @ 13:39

 13. Benedikte Kiær er som A. Merkel, M.Frederiksen, Z.Stampe, S.Bosse, S.Carsten Nielsen og de fleste andre madammer skidebange for muslimske hanner – de længes hemmeligt efter at blive taget af én. Spørg Freud eller en anden ’shrink’ (eller måske Darwin) om hvorfor; normale hvide mænd fatter det ikke.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. januar 2021 @ 14:51

 14. I min naivitet troede jeg virkelig ikke at man kan ansættes i kommunale stillinger når man har fået domme for kriminalitet, skal kommunen ikke undersøge ansøgernes fortid, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Emmagad — 20. januar 2021 @ 21:38

 15. EmmaGad! hahaha, det er da kun hvis du er etnisk dansker!

  Intet kan længere overraske ang. disse præmie-perkere!

  Og, det bliver endnu værre, forvent ikke nogen hjælp fra Regimet, når det rammer dig.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 20. januar 2021 @ 23:16

 16. Synes efterhånden, at stort set ALLE SSP´er og klubmedarbejdere af anden etnisk oprindelse glemmer at være de forbilleder venstrefløjen og fremmedelskerne altid fremhæver!
  Deres sande natur stikker altid hovedet frem og udstiller deres uegnethed til at leve blandt civiliserede europæere!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 21. januar 2021 @ 11:40

 17. Nye boller i karry.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/mette-maal-nul-asylansoegere-til-danmark/8437974

  Kommentar by Islamarebad — 22. januar 2021 @ 11:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper