20. januar 2021

Feministen bag begrebet ‘benzinmaskulinitet’: “.. det yderste højre hader både klimapolitik og kvinder”

Politiken kalder hende ‘Lektor i statskundskab’, men Cara Daggett er feministisk aktivist langt til venstre for midten. Hun stemte på Joe Biden, men mener de nødvendige ‘kulturelle forandringer’ kun kommer ved ‘et konstant pres fra den yderste venstrefløj i Det Demokratiske Parti’. Problemet er her i 2021 stadig kapitalismen.

Fra et længere interview set på Politiken.dk – Det er ikke tilfældigt, at det yderste højre hader både klimapolitik og kvinder (kræver login).

“Byen Gillette i Wyoming har udnævnt sig selv til verdens energihovedstad på grund af sin store kulindustri. Det er samtidig en af de byer i hele USA, hvor flest stemmer på Trump. Ved præsidentvalget i 2016 gik 88 procent af de afgivne stemmer i Campbell County, hvor Gillette ligger, til Trump. Det er ikke tilfældigt, at man netop her er blevet tiltrukket af en præsident, som taler sexistisk om kvinder og systematisk har forhindret handling på klimaområdet. Det skyldes et fænomen, som lektor i politisk videnskab Cara Daggett fra Virginia Tech University kalder benzinmaskulinitet.

Hun bruger især Trump og hans støtter til at illustrere, hvordan benzinmaskulinitet fungerer og udspiller sig i virkeligheden, men hun mener, at fænomenet også spiller en rolle i de voksende højrefløjsbevægelser, som ses rundtomkring i verden. …

‘En fordel ved den voldsomme vækst på den yderste højrefløj her i USA er, at det har gjort det virkelig svært for folk at benægte, at køn skulle være en faktor, fordi der er en så ekstrem maskulinisering i det miljø. Og så må man spørge: Hvorfor er der så stort et sammenfald mellem klimabenægtere og hvide mænd? Hvad handler det om? Jeg køber simpelthen ikke, at det skulle være et tilfælde’.

‘… når man begynder at sige, at feminisme og kønsroller er relevant overalt, hvor der er tale om magt, stopper accepten, og trollene kommer frem’, siger Cara Daggett, som har oplevet sin del online vrede især fra højreekstremistiske grupper, efter at hun begyndte at tale om benzinmaskulinitet. …

Når du nu mener, at de klassiske fossil-industrier bærer på så stærk en maskulin identitet, skulle man tro, at grøn teknologi og forhåbningen om, at den skal redde os ud af klimakrisen, var et skridt væk fra denne maskuline vej. Men det mener du ifølge din artikel om benzinmaskulinitet ikke? ‘Jeg mener, at håbet om en teknologisk løsning fortsat bygger på en maskulin fortælling om at handle og producere sig ud af kniben. Det er af flere blevet kaldt økomoderne maskulinitet. …'”

(Collage: Cara Dagget, Dodge Challenger SRT)

“Vi skal have et meget mere grundlæggende opgør med vores livssyn og den ulighed, som vores kapitalistiske forbrugssamfund bygger på. … Kapitalismen vil blive ved at opleve kriser…” (Cara Dagget)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116384/trackback

51 Comments »

 1. CARA DAGGETT ER KOMMUNIST, FEMINAZIST OG KLIMATOSSE. Hendes hjerne er så krøllet og forkrøblet, at hun lever i en fantasiboble. Hun bør modsiges eller ignoreres.

  Desværre er der tusinder af lige så skøre feminister, og tilsammen udgør de en reel trussel mod den vestlige civilisation. De er mændenes, familiernes, børnenes, kulturens, økonomiens og demokratiets fjender. Som Sverige beviser.

  Man skal ikke lade sig narre af den pseudo-intellektuelle snak som disse woke, lesbiske eller forskruede kællinger har lært i marxistiske omgivelser.

  Kommentar by BENT A — 20. januar 2021 @ 02:51

 2. Geologist and earth scientist Professor Ian Plimer says the “climate is cyclical” as a new study claims Earth is heading to an ice age. “We are getting towards the end of the warm period, the peak of the warmth was about 5,000 years ago and we are heading for the next inevitable ice age,” he told Sky News host Cory Bernardi. Professor Plimer says every occurrence of icebergs expanding and shrinking happened with “more carbon dioxide in the atmosphere than now”.
  https://www.youtube.com/watch?v=fyiDwhbwxSs

  Formelt socialistiske, kommunistiske samfund har om nogen bygget på ulighed og kapitalisme. Jeg vil foreslå Cara opretter en ny banebrydende fond til krisebekæmpelse med en arebejdsplads til hende selv i administrationen, så hun fuldt i fritiden kan beææmpe kapitalisme og ulighed.

  Kommentar by Peter Buch — 20. januar 2021 @ 02:59

 3. et e for meget- arbejdsplads.

  Kommentar by Peter Buch — 20. januar 2021 @ 03:02

 4. Hun ser godt ud,takket være den fine Dodge. MEN kapitlisme er ikke et fatamorgana. Kapitalisme vil altid være og er ikke en ny opfindelse/et nyt begreb. Vore dages kapitalisme bygger på matadorpenge (sedler/papir) fremfor virkelig værdi som (at) der er sølv og guld. Forbrugere lures til at tro,at de sedler,som ttrykkes af polske papirarbejdere er mere værd,end deres faktiske købekraft Amerikas befolkning lokkedes (mgl årst.) til at tro på at det ikke er tilladt,at eje guld. Hvorved politikerne købte alles guld for: femogtredive dollars for hver ounze. En unse (fordansket ounze) er lidt under fem gram. jvf jøvnfør kvint loddet. Fra lodsættet.

  De radikale kan sætte nok så mange ord på tiden som de lyster. De kan alligevel ikke gøre guld om til papir.

  Når møntfoden omdannes til et papir,som ihændehaver kan kan veksle til guld hos banken/guldsmeden kræver det en hel del tillid mellem handlende. Nemlig gensidig tillid til de møntværdier eller valutaer. Det betyder det samme! ssom veksles. når guldsmeden ikke kan fremvise værdien af pengesedlen,må den anses at være blevet mindre værd. Hvilket naturligt nok kan aflæses i den svenske krone. Andre landes penge undergår de samme forandringer. -styret af politikerne og bankerne oghvem som sidder på dem.

  der står i første tillæg til grundloven at vi må sige hvad vi vil

  i den danske står der at vi har relegionsfrihed eller trosfrihed. MEN intet må forkyndes som strider mod dansk skik

  Ja men sådan husker jeg det. Og hvis en rettighed er nedfældet skal i bare huske på at nogen skal betale for den . .

  Ej korrekturlæst.

  mvh

  Kommentar by Nielsen — 20. januar 2021 @ 05:28

 5. Sikandar Siddique har lovet sit pakistanske bagland lavere bilafgifter. Så benzinmaskulinitet findes også i dansk politik.

  Kommentar by Henning — 20. januar 2021 @ 06:10

 6. Hvorfor bruger vi stadig tid på det her? Det er det samme hver dag:

  1: Venstreorienterede journalister vil have en bestemt vinkel frem, ofte sker det som et bestillingsarbejde fra et venstreorienteret parti selvom de naturligvis aldrig vil indrømme det.

  2: De finder en venstreorienteret “ekspert” som er uddannet til at understøtte historien. Det er bogstaveligt talt deres eneste funktion, udover det er der jo INGEN som har brug for en ekspert i “benzinmaskulinitet” eller “multi-etnisk hvidhed” eller alle de andre begreber de opfinder for at angribe højrefløjen.

  3: En ny liste over propaganda artikler og tilhørende “eksperter” opfindes til den næste dag, og den næste, og den næste, osv osv osv osv osv.

  Hvis folk på højrefløjen havde evnen til at kigge indad, så ville i stille jer selv dette spørgsmål: “Er problemet venstrefløjens propaganda, eller er problemet at det eneste højrefløjen kan finde ud af, er at sidde hele dagen og brokke sig over deres initiativ?”

  Donald trump har lige lært det på den hårde måde: Hvis højrefløjen ikke gør noget i praksis udover at brokke sig over venstrefløjen som en lille tøs hver dag, så river venstrefløjen tæppet væk under en når de beslutter sig for det.

  Og det er præcist det samme herhjemme. Det eneste i kan præstere er den her konstante drone-lyd af sure gamle mænd der brokker sig over venstrefløjens initiativ. (uanset hvor berettiget det ellers måtte være) I skaber INTET, i tager ingen initiativer hverken som privatpersoner eller som parti for at standse venstrefløjen, det er bare brok og passivitet over hele linjen, fra den fordrukne socialklasse 5 type der sidder i sine underbukser og skriver “forbyd islam i danmark” på uriasposten hver dag, og helt op til den øverste leder i det blå parti som ligger højest i meningsmålingerne i denne uge. INTET sker der!

  Selv nye borgerlige som jeg ellers havde en smule tiltro til i starten er efterhånden bare en facebook side med hygge-selfier af pernille vermund, og stram kurs er en tiltagende joke som folk ikke engang gider at møde op for at grine af længere. Når man ikke engang kan provokere islamister til en reaktion længere ved at brænde deres koran, så burde man måske overveje at finde på noget nyt!

  Og i dag forsvinder donald trump så, og medierne og venstrefløjen vil have en fest over at det lykkedes dem at svindle og bedrage sig til en tom sejr. For om en uge eller to vil det gå op for dem at deres første og største samtale emne er væk.. Forhåbentlig vil det betyde døden for mange af disse medier, men vi andre bør stadig huske på det vigtigste her i al evighed fremover: Højrefløjen tabte, fordi den ikke gjorde noget overfor venstrefløjen i praksis da den havde chancen.

  Og nej jeg taler ikke om vold her, så bare sæt jer ned og spis noget mere citronmåne PET. Jeg taler om politisk handling. I usa ville det have været en indgriben overfor de sociale medier i god tid, i danmark ville det være at sætte en prop i mediestøtten, overflødige RUC udannelser, osv. Men der sker intet, for højrefløjen består ikke af andet end en uddøende generation af impotente gamle mænd, og et par unge damer som bruger tiden i rampelyset på at tage selfies..

  Jeg forstår udemærket godt at de griner af os på venstrefløjen, for vi kan intet, vi vil intet, og derfor er vi intet. Bare se på kommentarfeltet herinde: Alle kan skrive her, men kun 8-10 personer gider at bruge tid på det. Spørg dig selv hvorfor, især dig kim møller.

  I dag forsvinder donald trump, slået ud af dem der ville det mere. Jeg ville egentlig have opfordret til at man så det som et skæringspunkt hvor højrefløjen indså at den måtte tage sig sammen og begynde at insistere på sig selv, men det er jo komplet ligegyldigt for der sker INTET. Præcist som de vil have det.

  Kommentar by Per — 20. januar 2021 @ 06:33

 7. Den yderste højrefløj – rundt regnet 100 millioner amerikanere? Go dav, do.

  Kommentar by Iznogut — 20. januar 2021 @ 07:18

 8. “Vi skal have et meget mere grundlæggende opgør med vores livssyn og den ulighed, som vores kapitalistiske forbrugssamfund bygger på. … Kapitalismen vil blive ved at opleve kriser…”

  Set samfund som små Cara ønsker sig vil kun have én krise – til gengæld vil den være permanent.

  Kommentar by Limewoody — 20. januar 2021 @ 07:19

 9. 7:10 Kapitalismen oplever kun kriser fordi venstrefløjen korrumperer, saboterer og undergraver den – Egentlige frie markeder har vi ikke meget erfaring med de sidste 100 år. Monopoler er kapitalismens problembarn nummer et frembragt af socialistisk statisme

  Kommentar by Peter — 20. januar 2021 @ 07:27

 10. 7:27 var til 7:19 ikke 7:10 :)

  Kommentar by Peter — 20. januar 2021 @ 07:28

 11. Alle bør tro på noget. Jeg tror jeg skal have en øl mere
  W.C.Fields

  Kommentar by k.m. — 20. januar 2021 @ 08:02

 12. For 12 år kaldte Joe Biden, Obama “sort mand”.
  Tør han? i fuld offentlighed kalde Kamala Harris sort kvinde

  britbart.com
  President-elect Joe Biden participated in a farewell ceremony as he left Delaware on Tuesday, recalling that the last time he left the state for an inauguration was as vice-president-elect in 2008.

  “Twelve years ago, I was waiting at the train station in Wilmington for a black man to pick me up on our way to Washington, where we were sworn in as president and vice president of the United States of America,” Biden said.

  Kommentar by k.m. — 20. januar 2021 @ 08:13

 13. yeah well Per. Vi kan ikke allee være fisk. Nogen af os må væew fugle. Undskyld til alle fjolser som ikke kan skrive eller læse

  Kommentar by Nielsen — 20. januar 2021 @ 09:08

 14. Saa maa vi jo have lidt “akkumulatorfeminisme” som modgift til “benzinmaskuliniteten” eller hur?
  Den skoere kaelling diskriminerer jo; hvad med alle os dieselfascister, skal vi ikke ogsaa have et ord med paa vejen…

  Kommentar by krassisten — 20. januar 2021 @ 09:13

 15. Kommentar by Per — 20. januar 2021 @ 06:33

  Du skriver “Donald trump har lige lært det på den hårde måde: Hvis højrefløjen ikke gør noget i praksis udover at brokke sig over venstrefløjen som en lille tøs hver dag, så river venstrefløjen tæppet væk under en når de beslutter sig for det.”

  Bortset fra din usympatiske antidemokratiske retorik, så kan du have ret i den forstand, at når man ser på de danske partier V og K, så er de i en idékrise.

  Men det at beslutte sig, er også at beslutte sig om at bevare noget værdifuldt, og det er den konservative kongstanke. At ville bevare betyder derfor bl.a., at man brokker sig over den venstrefløj, der vil nedbryde det, man finder værdifuldt. Det er rationalet i bloggen og mange kommentarer herinde.

  Hvad Trump angår, har netop han ikke været i idékrise. Han har været en af de mest politisk aktive præsidenter, man har set i lang tid, men begrænset af politiske modstandere. Det har bestået af normal politisk opposition inden for de demokratiske rammer, og derudover uhyggeligt mange anti-demokratiske og illegitime benspænd f.eks. modstandernes samarbejde med pressen over 3-4 år om Russian Collusion-løgnen med deraf løgnagtige journalistiske hadeartikler.

  Så du rammer helt forbi skiven i din venstrefløjsidentitet.

  Kommentar by traveler — 20. januar 2021 @ 09:15

 16. Nasseludere uddør aldrig.

  Kommentar by Hul igennem? — 20. januar 2021 @ 09:20

 17. Typisk by-kvinder. De har ikke begreb skabt om hvordan Amerika fungere til dagligt. Fjern bilerne og de første der uddør er – Ta Da, by-kvinder!

  Mentaliteten, den maskuline, er for øvrigt den samme som for 2 – 300 år siden. Ham med den hurtigste hest og den største farm fik mest fisse fordi han lagde mest arbejde i sit liv.

  For 2 – 3000 år siden var det ham der kom hjem med mest kød til bopladsen der var “The Hot Rod”, fortsæt selv sekvensen ……..

  Forskellen mellem Afrika og Amerika er at i USA kan ens børn stadig gå i skole selvom der 45 miles til selve skolen.

  By-kvinde kan slet ikke se nødvendigheden i en bil når hun kan gå ned om hjørnet og købe sin mælk, eller ringe efter en taxi når hun skal mere end 500 meter væk hjemmefra!

  Perspektiv kære Karen —- eller Cara!

  Kommentar by Santor — 20. januar 2021 @ 09:25

 18. I gamle dage sendt Stalinister og Nazister anderledes tænkende i Gulag eller Bergen Belsen fangelejre.

  I dag sender venstrefløjen anderledes tænkende i “sociale medier fængsel” og Swedbank spærrer kontoen til hjemmesiden Fria Tider

  Nu mangler vi kun de røde svin går fra dør til dør og tatoverer nummer på vores underarm, så man er stemplet som uønsket.

  For et par dage siden var et indslag i tv om vindmøller og co2.
  Handel med co2 kvoter er big business, fup og svindel, der ikke gavner klimaet. Vindmølleejeren vidste ikke han blev snydt, og mange såkaldte eksperter kan heller ikke gennemskue reglerne på området.

  Det er den manipulation regeringen handler ud fra.
  Klima er ny verdensreligion, et politisk ønske om at styre verden i en bestemt retning, uden hensyn til videnskab og Jordens cyklus fra varme til kulde og tilbage igen.

  Kommentar by k.m. — 20. januar 2021 @ 09:38

 19. Jamen, så er det jo rigtigt, at nazisterne er venstreorienterede…

  “Nazisterne går meget op i økologi – ‘clean living’, og så videre, drikker ikke ret meget. Vi skal leve økologisk og tilbage til naturen, altså, de er jo socialister grundlæggende, men så bare med et nationalt forhold. De ser ikke sig selv som højreorienterede, de ser sig selv som venstreorienterede, faktisk. De ser ikke sig selv som det vi andre kalder højreorienterede.” (Tom Carstensen, P1 Orientering)

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 20. januar 2021 @ 09:51

 20. Benzinmaskulinitet? he he… ja den er sgu god nok, jeg skal være den første til at indrømme jeg får et kick ud af at starte min Ducati op, indsnuse udstødningsrøgen fra kulfiberpotterne med masser af skral i inden jeg sætter mig op og trækker sorte striber på asfalten

  Kommentar by redneck — 20. januar 2021 @ 10:07

 21. off-topic afviser kommentar
  jeg forsøger her

  fox7austin.com
  Ivermectin is an approved anti-parasitic drug known to be effective against a variety of viruses like influenza, dengue, and Zika.

  Dr. Pierre Kory, a pulmonary and critical care specialist, passionately testified Tuesday before the Senate Committee on Homeland Security and Governmental Affairs during a hearing on “Early Outpatient Treatment: An Essential Part of a COVID-19 Solution.”

  In his testimony, Kory said data shows the ability of ivermectin to prevent COVID-19, as well as its ability to keep those with early symptoms from progressing to the hyper-inflammatory phase of the disease, and to help critically ill patients recover.

  *****
  News Roundup | NY Judge Orders Hospital To Use Ivermectin, Woman Recovers (youtube)

  Hvor mange menneskeliv kunne være sparet, og hvor mange nedlukninger undgået? hvis politikere fra starten ikke afviste kendt og tilgængelig medicin.

  Det lugter af magtmisbrug, men ønsket var måske at opfinde en gift, der først skulle bruges på de ældre, så de lige så stille sætter træskoene – verden fri for “ældrebyrden”.

  Kommentar by k.m. — 20. januar 2021 @ 10:11

 22. blev afvist i off-topic

  Mørklægning af minkskandalen
  https://www.nordtinget.dk/2021/01/19/seruminstituttet-bremser-aktindsigt-med-ny-begrundelse-nu-fra-justitsministeriet/

  Kommentar by k.m. — 20. januar 2021 @ 10:13

 23. https://www.berlingske.dk/samfund/doedsboom-paa-plejehjem-flertal-kraever-uvildig-undersoegelse
  I sidste uge var der 106 coronarelaterede dødsfald på landets plejehjem, det højeste antal på en uge under coronaepidemien.

  Kommentar by k.m. — 20. januar 2021 @ 10:28

 24. https://www.foxnews.com/media/parler-ceo-confident-platform-will-return-by-months-end-after-weekend-of-positive-developments

  Kommentar by k.m. — 20. januar 2021 @ 10:32

 25. -> Per

  “Jeg forstår udemærket godt at de griner af os på venstrefløjen, for vi kan intet, vi vil intet, og derfor er vi intet. Bare se på kommentarfeltet herinde: Alle kan skrive her, men kun 8-10 personer gider at bruge tid på det. Spørg dig selv hvorfor, især dig kim møller.”

  Du er vel værre end alle du kritiserer. Dem der kommenterer (og de mange flere der bloggen) tror på det på sigt gør en forskel. Du tror ikke det gør en forskel, men fortsætter alligevel at læse med og skrive samme kritik år ud og år ind. Jeg er ligeglad, men hvorfor finder du ikke bare et medie, der er lidt mindre ringe… eller starter dit eget.

  Kommentar by Kim Møller — 20. januar 2021 @ 11:07

 26. Bliver spændende at følge fam. Kretz og Jesper Steinmetz kommentere Biden administrationen. Alle internettets faktatjek kere bliver arbejdsløs, for Biden lyver jo ikke – vel?
  https://youtu.be/UoT95B90cwU
  Tucker Carson om USA efter Trump

  Kommentar by k. m. — 20. januar 2021 @ 11:18

 27. Den lille ugly feminazi er formentlig også veganer og fribløder.
  Hvis hun boede i Danmark ville hun straks blive ansat som vært på Deadline på DR2…

  Kommentar by Revisoren — 20. januar 2021 @ 11:32

 28. Kapitalismen kan ikke fjernes. Den udspringer af den menneskelige natur. Derfor mislykkes alle forsøg på at fjerne den. Hverken Gulag eller KGB, Stasi og de andre, der overvågede, forfulgte og torturerede deres medborgere, kunne stoppe den. Den dag i dag sidder folk i kz-lejre bl.a i Kina og Nordkorea for at holde kapitalismen ude af samfundet. Det mislykkes før eller siden. Alle kz-lejrene åbnes en dag, så vi kan se, hvad der er i dem. De mange kz-lejre, der blev åbnet i forrige århundrede, var et færdeligt syn for dem, der så det. Det glemmer de ikke.

  Kommentar by Amad — 20. januar 2021 @ 14:03

 29. Kommentar by Per — 20. januar 2021 @ 06:33

  Der findes et parti Stram Kurs. Som er på gaden flere gange om ugen, jeg glæder mig til at se dig næste gang!

  Men jeg vil vædde med det ikke er dig, du for “pæn” til sådan noget.

  Kommentar by KineserSnot — 20. januar 2021 @ 14:19

 30. Hvorfor bruger vi stadig tid på det her? Det er det samme hver dag:”

  Per

  Lige nøjagtig fordi de statsaflønnede medier fik 90% af vælgerne til at vælge mere af det samme. Da medier vælger emnerne, som DU skal oplyses om, derved giver de ordet til den røde fløj, så den blå blok IKKE er tilstede i folks bevidsthed. Normalt har det været sådan, at oppositionen kom mest til orde, men den demokratiske orden er kaput, Rødgardisterne har sat sig på magten. Inhabilitet er en stigende trend. Muslimer sidder i Udlændingestyrelsen og bestemmer kone børn skal familiesammenføres til en udvisningsdømt syrer i fængsel. GALIMATIAS.

  Du kan få nyhedsmails fra http://www.ft.dk det ville give et andet billede af, hvad der foregår derinde.

  AT den her debat kører på 37. år, skyldes ene og alene alle partier, der stemte for den famøse Udlændingelov i 1983, og de ikke tør erkende den fatale fejltagelse,

  Og når statsansatte “journalister” ønsker indvandrere til landet, så er resultatet givet. Også om 20 år vil der snakkes om det samme. Er der noget, der splitter et land, er det indvandrere og “journalister”. De politiske korrekte på Borgen ønsker det. De kan umuligt være uvidende om skyderier, bandekrige / klanfejder. I århundreder kunne vi færdes uden behov for knivlove osv. Selv alle de politikere, der ikke mener strammere love hjælper, de stemmer for dem i dag.

  Statsstøttede medier får støtte for at lave Public Service, hvorefter de kræver betaling for at levere.

  >>>>>>>>>>>>> STOP MEDIESTØTTEN <<<<<<<<<<<< PROBLEM SOLVED

  Kommentar by tavsen — 20. januar 2021 @ 14:21

 31. Tak for linket til ‘Tucker Carson om USA efter Trump’, k. m. 11:18. Som den altid fremragende TC på Fox fortalte i den linkede udsendelse i går, den 19. januar 2021, er det hævnens time for demokraterne og MSM+Big Tech i USA.

  Uhyggeligt som diktaturet stikker sit modbydelige ansigt frem hos de hævngerrige anti-Trumpere i MSM+Big Tech. Man tror det er løgn og klippet ud af en gammel horror-film. Det er det desværre ikke. Det er virkelighed nu. Forhåbentlig damper deres had af i løbet af kort tid ellers kan det gå helt galt, som TC beskriver.

  Kommentar by Amad — 20. januar 2021 @ 14:37

 32. @kim møller: “hvorfor finder du ikke bare et medie, der er lidt mindre ringe… eller starter dit eget.”

  Det sidste har jeg ikke råd eller lyst til under de nuværende omstændigheder, det første må du meget gerne lige indsætte et link til hvis du kender sådan et medie i danmark.

  Udover det er det nok verdens dårligste svar på kritik, tænk hvis et firma sagde “hvorfor laver du så ikke bare dit eget?” hvis de ikke kunne levere den vare de solgte. En bilforhandler eksempelvis, når man spurgte hvorfor lortet ikke kan køre over 50 km/t.. Jeg tvivler på at du selv ville finde det i orden.

  Indtil da holder jeg fast i at uriasposten er en digital varmestue for ældre mænd uden den mindste effekt på noget som helst uden for ekkokammeret, dvs der hvor det gør en forskel. Hvorfor du foretrækker det sådan, ja nærmest insisterer på det, forstår jeg stadig ikke, når du nu har platformen og indsigten i venstrefløjen til at lave noget meget større end en blog som virkelig kunne gøre en forskel. Men du har ret i at det ikke gør nogen forskel om jeg tilføjer en kommentar til bunken her eller ej, det var egentlig også min pointe. Men hvorfor så overhovedet lave bloggen? Eller hvorfor have kommentarfeltet, hvis det skulle være mere end en varmestue?

  Det jeg (og alle andre her) burde gøre var jo at skrive indlæg på politikens hjemmeside eller lignende steder, men de bliver jo slettet øjeblikkeligt hvis man prøver. Så enten kæfter man op her til ingen verdens nytte, eller får sine kommentarer slettet på den anden side til ingen verdens nytte. “Debatten” i danmark er pest eller kolera, og dem med magten lytter ikke til noget af det alligevel.

  Men i modsætning til mig, så er du begyndt på projektet med at forsøge at skabe forandring møller, for 17 år siden… Havde det været i starten af din blog karriere ville jeg heller aldrig have kritiseret det, men nu, efter 17 år uden nogen nævneværdig effekt?? Jeg tror ikke engang at de mest paranoide autonome er nervøse over at blive udstillet herinde med navn og foto, for der sker jo absolut intet ved det. Tværtimod får de sikkert en gratis øl næste gang de er til fest i ungdomshuset, en for hvergang de kan hidse kim møller og hans 10 følgere op. Er det virkelig godt nok for dig?

  Så måske skulle du rette spørgsmålene mod dig selv, og spørge hvorfor din blog stadig er på 2003 niveau? Hvorfor ligner siden stadig noget fra begyndelsen af internettet, hvorfor er det ikke dig der startede og kører den korte avis nu, hvorfor citeres uriasposten ikke i medierne bare en enkelt gang om måneden, hvorfor laver du aldrig interviews, hvorfor er 99% af dit indhold kopieret fra andre, og hvorfor er dit ambitionsniveau så lavt at du er tilfreds med 10 faste læsere efter 17 års arbejde? Er alle disse ting tilsammen virkelig godt nok efter al den tid?

  Jeg har spildt meget tid her ja, men du har spildt 17 år, og forskellen vi har gjort er præcist den samme: Absolut intet, udover at underholde 10 sære fordrukne gamle mænd et par timer om ugen. Beklager møller, men det er bare ikke godt nok. Du gør måske nok mere end jeg gør, men hvad fanden hjælper det hvis effekten af uriasposten ude i virkeligheden er den samme som når jeg slår en skid hjemme i sofaen, og åbner vinduet ud til gaden?

  Jeg vil overveje at lave noget selv hvis vi en dag får nogle frie sociale medier med en bred brugergruppe, medier som ikke censurerer en som de nuværende gør. Måske noget selvstændigt lowbudget video eller lignende. Man kunne eksempelvis sende live fra demonstrationer eller læse højt fra de værste steder i koranen så selv danskere fatter indholdet, eller interviewe alle dem MSM ikke vil give taletid osv. Og nej youtube er ikke en mulighed længere, bare spørg stram kurs.. Og laver jeg det på bitchute eller lignende er der ingen seere, så der skal nok lovændringer i usa til først. Og det sker næppe nu med biden & co.

  Men indtil da vil jeg mene at det er dem der går ind i det på de nuværende præmisser som skal sætte barren, og den er ekstremt lav på højrefløjen. På venstrefløjen er den ekstremt høj, og så bliver det som det er i dag, med 10 læsere herinde og tusindvis på deres sider.

  Mit brok her er egentlig bare et forsøg på at få både dig og alle andre på denne fløj til at have bare en smule større ambitioner, men i virker som om i har givet op for længe siden, og nu bare kører i tomgang ud over kanten, som en alkoholiker der har besluttet sig for at drikke sig selv ihjel.

  Som læser føles det som dengang man var 18 år og gik i byen i højt humør for at finde en fest, og kom til at gå ind på et af de små brune værtshuse på vesterbro hvor der kun sad ældre mænd i mørket, druknet i selvmedlidenhed og tung cigaret røg, og bare havde givet op på alting. Det er højrefløjen i dag, og det er sgu deprimerende at være vidne til. Men hvis i insisterer skal jeg da nok lade jer være i fred, så må jeg nøjes med at krydse fingre for generation identitær eller de få andre som stadig har en puls og lidt gå på mod på højrefløjen. Good fucking luck to all of us!

  Kommentar by Per — 20. januar 2021 @ 14:44

 33. PER 06.33 burde ikke håne Uriasposten, for den gør hvad den kan for at modvirke Danmarks undergang, men Per har trods alt nogle pointer.

  For det er rigtigt at de borgerlige, de dansksindede, de nationalkonservative gør alt for lidt. Og hvis det ikke ændrer sig, er Danmark afskaffet som danskernes frie land og trygge folkehjem allerede om lidt.

  Og hvis Pers indlæg er et forsøg på at vække bekymrede, men passive og stillesiddende danskere op til politisk handling, så er det da udmærket. For der er jo nærmest intet sket de sidste 25 år, mest pga. DFs, V og Ks enorme svigt i forhold til deres valgløfter.

  Kommentar by BENT A — 20. januar 2021 @ 14:51

 34. ->Per 14:44. “Det war ein grausom Salbe. Die gantske Armee ruiniret auf ein mahl”.

  Kommentar by Amad — 20. januar 2021 @ 15:29

 35. Biden afslører sig selv som en idiot og hykler.
  Han siger : køb amerikansk

  en lille omskrivning af Trumps Make America Great Again

  Kommentar by k.m. — 20. januar 2021 @ 16:10

 36. FOR BÅDE EUROPA OG USA ER DET 1933 OM IGEN.

  Kommentar by BENT A — 20. januar 2021 @ 16:13

 37. Kommentar by BENT A — 20. januar 2021 @ 16:13

  Det tyverne om igen. Demokraternes politik stammer desuden fra Bill Clinton og Blair i 90ernes. Det du ser er civic-nationalisternes sidste krampetrækninger, inden det går løs for alvor og ægte nationalister tager over.

  Kommentar by KineserSnot — 20. januar 2021 @ 17:22

 38. De såkaldte Feminister er efterhånden blevet så oppustet Dekadente i Deres selvopfattelse, og værst ser det ud når de så kobler det til marxistisk universitetslevebrødsopfattelse….Ikke et ord til de undertrykte kvinder i Islam,…men lange mærkværdige fantasifulde teorier om Feminisme tilkoblet en eller anden yderst mærkværdig sammenhæng (og fejhed)…På et eller andet punkt kunne jeg ønske der opstod en form for modbevægelse kaldet Maskulisme (Vil hellere se Ghita Nørby i filmen -Baronessen på benzintanken- naiv 60 er romantik ala Morten Korch end at læse eller høre på hende:-)), men det kan selvfølgelig også komme ud på overdrevet :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 20. januar 2021 @ 17:47

 39. Det lykkedes ikke Obama at begrænse eller nedlægge National Rifle Association gun lobby group.

  Lad os se hvad Biden kan, men lad ham da endelig sætte ild til krudttønden, hvis han tror amerikanere lader sig afvæbne uden at gøre modstand.
  https://www.breitbart.com/politics/2020/10/21/joe-bidens-gun-control-proposals-include-ban-on-online-ammo-sales/

  newsmax.com
  A state lawmaker in New York has introduced a bill making illegal to buy or possess bulletproof vests.

  The proposed law by assembly member Jonathan Jacobson, a Democrat,

  Kommentar by k.m. — 20. januar 2021 @ 18:24

 40. Kommentatoren imellem Per og Kim….Altså forhåbentlig kan det starte noget ud over det sædvanlige, også politisk. vi lever i et Demokrati og Nye Borgerlige havde nok ikke været til, om vi ikke havde haft det her medie, men bortset fra det er det selvfølgelig fra ungdommen der skal komme et press… en af mine nærmeste personlige kritikere, mente også det ikke rykkede noget, når vi var for indspiste, og spurgte så, hvorfor man ikke skrev i Politiken….Politiken har endda i tidernes morgen ikke ville trykke et indlæg fra Bertel Haarder, som et svar….og jeg kunne grine. Heldigvis kan man jo sige at de trykte medier ligger for døden, og ville dø hvis man slukkede for statsstøtterespiratoren. For mig er det et spørgsmål om at kæmpe for friheden imod det Islamiske diktatoriske ideologi….Jeg kunne godt ønske mig man lavede et tværpolitisk debatforum- hvor alt lige fra den yderste Venstrefløj (Kommunister og nogle af dets NGO) til Højre (Nationalkonservative etc) kunne debattere, men ellers er det jo op til folk om de vil deltage, eller ej. Forhåbentlig og det tror jeg, er bloggen med til at sætte initiativer igang på den nationalkonservative fløj. Og så er Kims blog ihverttilfælde et dejligt alternativ til MSM, som virkeligt intet har på tapetet.

  Kommentar by Michael Unna — 20. januar 2021 @ 18:35

 41. SJW hykleri classic. Først angriber de en gruppe, som regel hvide mænd, derefter hyler de op om “trolde” og “højreekstremisme” når de bliver modsagt. “ Help, help, Misogony”

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 20. januar 2021 @ 19:54

 42. Hvis vi f.eks overtog Proud Boys bevægelsen og plantede den her??? Kunne være en mulighed. Så er der selvfølgelig Generation Identitære.

  Kommentar by Michael Unna — 20. januar 2021 @ 20:02

 43. @ Michael Unna — 20. januar 2021 @ 20:02
  Tror mere det er Men In Black der er den danske pendant til proud boys end Generation Identitære?

  Men in Black ser ud til at have noget vildskab og lyst til at slås modsat GI, der mere er en traditionel politisk organisation med ikke-voldelige happenings.

  Hvis ellers MIB kan holde de værste sølvpapirshatte ude tror jeg virkelig de har potentiale

  Kommentar by redneck — 20. januar 2021 @ 23:09

 44. DEN KAMELDAME SOM NU ER USAs VICEPRÆSIDENT, lider tilsyneladende af næsten de samme vrangforestillinger som Cara Daggett. Det kan ende i et regime der bliver nutidens svar på den sindssyge romerske kejser der udnævnte sin hest til senator, og lod sine soldater myrde tilfældige borgere. Eller hun bliver svaret på den vanvittige dronning af Zanzibar.

  Kommentar by BENT A — 21. januar 2021 @ 00:37

 45. Åhhrr nej…endnu en forræderkælling!!!

  Kommentar by Black Watch — 21. januar 2021 @ 01:03

 46. Det har aldrig skortet på nedsættende omtale af det yderst undværlige mindretal der kaldes mænd.

  også af denne venstresnoede hønshovedfeminist.

  Kommentar by John Niss Hansen — 21. januar 2021 @ 02:15

 47. redneck — 20. januar 2021 @ 23:09:

  Problemet med “Proud Boys” er blandt andet at de både går ind for et multi-etnisk samfund og støtter LGBTQ-agendaen.

  De er med andre ord bare en slags “liberals”, der kan lide at have “gang i gaden”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. januar 2021 @ 03:52

 48. Gælder det også USAs proud boys?

  Kommentar by BENT A — 21. januar 2021 @ 09:36

 49. Argh….rend mig i alle de skide feminister og miljøfanatikere!

  Efterhånden kan (hvide) mennesker ikke være nogen steder!
  Vores samfund er skruet sammen på den måde, at vi er afhængige af transport af varer og personer…
  Vi spiser også kød, bruger strøm-olie-gas til opvarmning af boliger og vi trækker endda vejret…Tænk engang!
  Ja, de hastigt voksende befolkninger i Afrika, Asien og Mellemøsten har ikke samme forbrugsgoder og skal heller ikke have ret til det!

  De vælger netop at føde 10-20 børn pr.kvinde og fravælger således enhver stigning i udvikling og forbrug!
  Længere er den bare ikke!

  For gudernes skyld…Vi SKAL altså leve uden at gå tilbage til den stenalder civiliserede europæere forlængst har ladt bag os!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 21. januar 2021 @ 11:12

 50. De fleste FEMINISTER foretrækker altså afrikanisering og barbari, og udnævner dem som er modstandere af det, til at være kvindehadere, racister og egoister mv. Se “Why women destroy families, nations and civilizations”.

  Kommentar by BENT A — 21. januar 2021 @ 13:12

 51. >Per
  Hvis du ikke har råd eller lyst,er det fordi du ingen penge har eller fordi du er doven. Uanset,er det vel rimeligt nok,at du fejer for egen dør,før du fejer for andres.
  Hvis du vil have vi andre skal gøre noget for dig,må du dda gøre noget for os.

  Kommentar by Nielsen — 22. januar 2021 @ 10:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper