21. januar 2021

Tilbageblik: Omfattende optøjer under Trumps indsættelse, Washington, 20. januar 2017…

Jeg var på arbejde og fik ikke set Joe Bidens indsættelse, og det har sikkert også været en kedelig affære, der ikke tåler sammenligning med begivenhederne for fire år siden. Et tilbageblik fra Legal Insurrection, der har fået fingrene i en lille film om dagen – Flashback: New Video Emerges Of Riots at Trump’s 2017 Inauguration.

“… The shocking footage exposes a coordinated attack on the 2017 inauguration of President Donald Trump. Highlights include anarchists preparing for violent clashes with police (10:22), violent attacks on attendees (2:08), destruction of property (9:50), and the physical premeditated blockades that succeed in preventing voters from attending the Presidential Inauguration (3:29).

Additional highlights include interviews with blockade organizers Code Pink and Disrupt J20, whose stated goal was to ’shut this inauguration down.’ Code Pink organizer Tighe Barry is asked, ‘Are you guys going to cause some mayhem?’ His response is an emphatic ‘Yes sir!’ (3:56) He adds, ‘We blocked this street because we feel like we have the right to tell them not to come into our city.’ (4:27)

J20 organizer is quoted saying, ‘These people should be referred to as neo-nazis, as fascist, as the legitimate scum they are, so they can be wiped from this country!’ (1:48) Black Trump supporters are seen being called ‘Uncle Toms!’ while also having their Trump hats snatched off their heads. (10:51) …”

(Venstreradikale optøjer ifm. Trumps indsættelse, 20. januar 2017)

(Foto: Reuters)

“Black-clad activists among hundreds of demonstrators protesting Donald Trump’s swearing-in on Friday clashed with police a few blocks from the White House, in an outburst of violence rare for an inauguration. …

In the violence, knots of activists in black clothes and masks threw rocks and bottles at officers wearing riot gear, who responded with volleys of tear gas and stun grenades as a helicopter hovered low overhead.

At one flash point, a protester hurled an object through the passenger window of a police van, which sped away in reverse as demonstrators cheered. Earlier, activists used chunks of pavement and baseball bats to shatter the windows of a Bank of America branch and a McDonald’s outlet, all symbols of American capitalism.

Multiple vehicles were set on fire, including a black limousine. A knot of people dragged garbage cans into a street a few blocks from the White House and set them ablaze, later throwing a red cap bearing Trump’s ‘Make America Great Again’ campaign slogan into the flames.” (Reuters, 20. januar 2017)

Oploadet Kl. 00:51 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116401/trackback

8 Comments »

 1. Forskellen mellem Trump og Biden kan sammenlignes med Ellemann og Frederiksen. AFA, BLM, det såkaldte Qanon, osv. er ikke andet end simulated opposition. Det er en gladiatorkamp med fiktive parter der slås om ingenting, hvor kejseren altid overlever. Problemet i dag er at vi ikke kender vores kejsere. De er blevet alt for kloge til at vise sig offentligt.

  Kommentar by Skatteyderen — 21. januar 2021 @ 01:59

 2. Skatteyderen — 21. januar 2021 @ 01:59:

  Ja, “demokrater” og “republikanere” er lidt to sider af samme globalistiske anti-hvide mønt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. januar 2021 @ 03:23

 3. Hvad hedder videoen.
  Jeg kan måske finde den hvis jeg får navnet på den at vide.

  For efter tiden opfordrer jeg til at angive videoens navn også.

  Kommentar by Charles — 21. januar 2021 @ 03:46

 4. # Peter Nielsen, 03.23: Trump var modstander af globalisering. Og han var heller ikke anti-hvid. Det samme gælder de fleste republikanere. Det er democrats der er tilhængere af globalisering, BLM, AFA, LGBTXYZQ og marxisme/feminisme samt nedbrydning af familierne, ytringsfriheden og demokratiet.

  Kommentar by BENT A — 21. januar 2021 @ 06:21

 5. Der er rigtig nok forskel på demokrater og gode nationaltsindede!

  Husker godtde mere end 4 år med brand i gaderne, omfattende hærværk og revolutionære tilstande, da demokraterne ikke ville anerkende Præsident Trump!!!!

  Dengang blev der ikke åbnet ild fra politiets side og nationalgarden blev ikke udkommanderet i tusindtallige skarer med skarpt i riflerne!

  Hvorfor kan de røde aber både i USA, Europa og herhjemme slippe afsted med alt dette og når en nationaltsindet pipper et enkelt kvidder, så skal der skydes og dræbes!!!

  Lige nu ser verden igen disse kulturdestruktive væsner indtage scenen!

  ALT normalt gøres unormalt og ALT unormalt skal i den superpolitiske korrektheds navn gøres normalt!

  Man kan jo kun glædes over, at disse ødelæggere, både på gaderne og i parlamenterne, en skønne dag i nær fremtid kommer til at høste, hvad de har sået!

  Det bliver ikke kønt og ikke nok så mange politifolk og soldater vil stoppe folkets legitime vrede!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 21. januar 2021 @ 11:02

 6. Var den venstreradikale voldspsykopat Pelle “AFA” Dragsted i Washington for fire år siden?

  Kommentar by Revisoren — 21. januar 2021 @ 15:23

 7. BENT A — 21. januar 2021 @ 06:21:

  Trump udtalte at han ønskede mere lovlig invasion (“more legal immigration”) end nogensinde før. Det er direkte imod hvide amerikaneres interesser ift. både løn-niveau, kultur og ikke mindst befolknings-udskiftning.

  Selv den modbydelige Obama deporterede flere ikke-vestlige fremmede end Trump gjorde.

  Trump talte konstant positivt om ikke hvide grupper, herunder den lave sorte arbejdsløshed og hans venner i Israel. Men hvor ofte sagde han noget positivt om hvide amerikanere?

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. januar 2021 @ 18:46

 8. PN : HVORFOR sørgede Trump så for en mur mod Mexico?

  Kommentar by BENT A — 22. januar 2021 @ 00:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper