22. januar 2021

Intet i MSM: Antifa/BLM-optøjer i Seattle, Boston og Portland: “No Cops, Prisons, Borders, Presidents”

I dagens udgave af Berlingske fortæller korrespondent Poul Høi, at der venter Trump ’20 retssager og efterforskninger’, herunder ‘en voldtægtssag, hvor hans dna måske er på kjolen’. De danske medier tæppebomber danskerne med den slags, men ignorerer til gengæld det meste der nuancerer billedet af USA anno 2021.

Der skete intet ved Det Hvide Hus under Joe Bidens indsættelse, men der var til gengæld optøjer flere steder i landet, blandt andet i Seattle, Boston, og naturligvis Portland. Antifa og Black Lives Matter var på gaden, ikke for at fejre Bidens sejr, men for protestere imod Biden, blandt andet med budskabet: ‘Abolish ICE, no cops, prisons, borders, presidents’. I Portland afbrændte de ‘Biden 2020’-flag, og smadrede blandt andet hovedkvarteret for ‘Democratic Party of Oregon’. Relativt få anholdte.

Medierne advarer om højrevold, der ikke kommer, og ignorerer uden blusel venstrevold, selv når amerikanske meningsfæller skriver om det. Fra New York Times – They’re Breaking Glass and Criticizing Biden. From the Left.

“In the hours after President Biden’s inauguration on Wednesday, hundreds of people gathered for a series of events across the liberal city of Portland, Ore. — not to celebrate, but to mobilize for the struggles to come.

At one demonstration, speakers denounced Mr. Biden as a ‘feckless puppet of the centrist Democratic establishment.’ At another, crowds of antifascist and racial justice protesters made their doubts about the new president even more explicit, burning a Biden flag in the street. At a third event, several people smashed the windows of the local Democratic Party headquarters. ‘We are ungovernable,’ the group’s banner declared.

… the first day of his presidency concluded with a scene reminiscent of many under his predecessor: Federal agents in camouflage and riot gear moved into the streets of Portland, unleashing thick clouds of tear gas.

In Seattle on Wednesday, a crowd of about 150 people marched through the streets chanting both anti-Trump and anti-Biden slogans. One member of the group handed out fliers that said: ‘Biden won! And so did corporate elites!’ The fliers argued that a ‘Democratic administration is not a victory for oppressed people’ and ‘Biden will not save us.’ …

On Wednesday night, one rowdy group of protesters gathered at a U.S. Immigration and Customs Enforcement building in the city, targeting the harsh deportation and detention tactics that the agency had used against immigrants. Mr. Biden began his presidency with executive orders on immigration that made it clear he would chart a much different course than Mr. Trump, but the crowd wanted more, calling for abolition of the immigration-enforcement agency. Some protesters spray-painted graffiti on the building: ‘Reunite families now.’

Minutes later, a line of federal agents in camouflage and tactical gear emerged from the building and began firing tear gas and pepper balls into the crowd — a scene that had unfolded similarly on dozens of nights in Portland over the past year. … As one person held a lighter below a Biden-for-president flag, another chanted a phrase often seen on conservative message boards: ‘Not my president.’

(Portland, 20. januar 2021; Foto: ODN)

(Portland, 20. januar 2021; Foto: Washington Times)

(Foto: Koin 6)

Seneste ‘Portland’-hit (avisdatabasen Infomedia)

“Nye tal fra amerikanske forskere viser, at politistyrken i USA er tre gange mere tilbøjelig til at anvende magt mod venstreorienterede demonstranter end mod de højreorienterede. … ‘Jeg kan fuldstændig bekræfte tendensen i tallene. Jeg har været til mange protester, hvor politiet behandler højrefløjen som venner, mens de angriber venstreorienterede, uanset hudfarve eller køn’, skriver aktivisten, bloggeren og protestsangeren David Rovics fra Portland på USA’s vestkyst til Arbejderen på Messenger.” (Kommunistiske Dagbladet Arbejderen, 19. januar 2020)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116441/trackback

21 Comments »

 1. Jeg er blevet belært om at DR forholder sig til fakta:
  “Vi forholder os til fakta – det gør journalister”
  At vende det blinde øje til fakta, er selvfølgelig også en måde at forholde sig til fakta på.

  Kommentar by ino — 22. januar 2021 @ 14:45

 2. Ja hvad skal man sige…Er det Georg Soros der betaler Deres løn?….Journalisters enøjethed er åbenbart også et USA fænomen. Det kunne være fint om Polen og Ungarn havde et nyhedsmedie, som ragte ind i Danmark…Historisk ironisk kunne man kalde det-Radio Free Europa-. USA har vel FOX News, men ellers har jeg kun foragt overfor pressens DVS MSM (De licensunderstøttende) enøjede vinkel på alt Politisk…Er det Rizzau eller en anden der styrer denne Venstreekstremiske almene presse? Youtube har ofte nogle gode indslag og debatører. Mener Trumfs afskedstale blev vist der.

  Kommentar by Michael Unna — 22. januar 2021 @ 14:58

 3. Nu hvor Trump er afsat, efter en papirtynd afgørelse med -43.000 stemmer i alt for de 37 valgmænd i de tre svingstater, Wisconsin, Arizona og Georgia, så har Biden optjent sit formål for Demokraterne.

  MSM går på ferie de næste to år, indtil januar 2023, hvor der pludselig opstår enighed om det, som alle allerede nu ved, at Biden’s kognitive evner er reduceret i en grad, så han ikke evner at være præsident.

  Så Harris kan endelig blive indsat som formel præsident den 21. januar 2023. Så sent i perioden, at hun både kan få de sidste to års præsidenttid, og stadig kunne vælges yderligere to gange.

  Kommentar by egon olsen — 22. januar 2021 @ 15:00

 4. Jamen, antifa er kun en ide ifølge Biden. Manifesterer sig klart og tydeligt på billede nr. 2

  Kommentar by tavsen — 22. januar 2021 @ 15:08

 5. egon olsen — 22. januar 2021 @ 15:00

  Det er nok planen, han skal lige fejres for sine 50 års tro tjeneste i politik. MSM ønsker en kvinde som præsident, Hillary svigtede på det skammeligste. Men nu er chancen der, endnu bedre med en farvet kvinde. Medierne er vant til at få deres vilje. Derfor deres enorme had mod Trump.

  Kommentar by tavsen — 22. januar 2021 @ 15:13

 6. Vestjyden(!) Poul Høi har siden sine unge dage på, så vidt jeg husker, Jyske Vestkysten eller Ringkøbing Skjern Dagblad, været kendt som “Copy-paste kongen”. Hans absurd unuancerede USA dækning er utvivlsomt skruet sammen af diverse, små amerikanske medier. Han laver ingenting selv.

  Kommentar by Morten Andersen — 22. januar 2021 @ 15:36

 7. Det er en gammel sandhed, at det sete afhænger af øjnene, der ser.
  Her er en anden beretning end statsradiofonien DR&Tv2’s fortælling om indsættelsen af Joe Biden som den 46. præsident for Amerikas Forenede Stater. Gud velsigne Katie Hopkins og englændernes humor!:-)

  ”Jeg så Bidens indvielse på første hånd. Forfærdet og følelsesløs i en uhyggeligt ren by. Da jeg købte mig noget kaffe, før jeg gik til Capitol Bygningen for at se den 46. præsident for Amerikas Forenede Stater modtage sin udnævnelse, fortalte den dejlige dame bag disken, at hun aldrig havde set noget lignende i DC i sit liv.

  Og alt hvad jeg kan sige, når jeg står her nu i den iskolde kulde med en håndfuld andre, er at jeg håber, at Amerika aldrig behøver at se noget lignende i det der burde være et historisk øjeblik for landet. I stedet føles det som en illusion, fremstillet til ære for tv. Helt ned til at flagene og lyskæderne på indkøbscentret er lavet til tv.

  Byen er ikke kun fuldstændig forladt af almindelige amerikanere, men den føles som et militært område takket være 25.000 soldater fra nationalgarden, politi og Secret Service folk, der er vagter på hvert gadegjørne. Mange af dem sover på mit hotel, og jeg kunne ikke ønske mig bedre hotel værelses naboer. Men deres frustration er tydelig.

  Disse gode mænd og kvinder har forladt deres hjem, familier og job for at være her, men til hvilket formål? Vi kan alle se, at der ikke er nogen trussel. Fake News er afhængige af at gentage deres optagelser af oprøret ved Capitol Hill for at opretholde myten om, at dette er en by, der er belejret af indenlandske terrorister.

  Men Washington føles mest som en kæmpe scene bygget udelukkende til den teaterforestilling Demokraterne har skabt.”
  (Klip fra en beretning af Katie Hopkins torsdag den 21. januar 2021 i FrontPage Magagazine. Google translate oversættelse let sprogligt efterkorrigeret af undertegnede)

  Kommentar by Amad — 22. januar 2021 @ 15:41

 8. Har præsidenten andet mål end at sikre den korrupte søn Hunter Biden’s immunitet?

  Apropos Hillary, så har hun som vist vejen – sin administration som udenrigsminister kørte hun via hotmail-kontoer, så intet med at søge om aktindsigt, som man ellers kan i demokratiske samfund.

  Intet om hvor pengene i The Clinton Foundation kommer fra.

  Mon ikke Biden’s første samtale med Putin kommer til at handle om, hvordan man dog kan bygge et så pragtfuldt palæ uden at nogen får nys herom?

  Kommentar by Anonym — 22. januar 2021 @ 15:44

 9. Grunden til skævheden i dækningen skal måske findes i at vi borgerlige skammer os over volden?

  Mange “kloge” folk kan godt lide at fremføre at man aldrig tager afstand fra de ekstreme elementer når de kommer fra ens egen side af det politiske spektrum. Men jeg mener de tager fejl. Venstrefløjen i USA har næsten uden forbehold bakket op om sidste sommers voldelige optøjer, mens man ikke finder ret mange konservative der var stolte over stormen på the Capitol.

  Antifa og BLMs vold er ikke værd at dække, for den er ikke politisk sprængfarlig. Hvis en venstrefløjser relativiserer, undskylder, retfærdiggør eller endog støtter volden, så står hans meningsfæller ikke klar til at smide ham på porten.

  Det er omvendt på højre fløj: Hvis en konservativ siger noget der ikke er en klar fordømmelse af volden – f.eks. “jeg synes det er forkert, men jeg kan godt forstå deres frustration” – så står hans partifæller klar til at støtte en rigsretsag imod ham… Dermed er det også meget mere interessant for journalister at dække – sandsynligheden for at det får politiske konsekvenser er større.

  Kommentar by Vagn Henning — 22. januar 2021 @ 15:49

 10. Kommentar by Vagn Henning — 22. januar 2021 @ 15:49

  de ‘konservative” idag er blevet en slags torvholder, som sørger for at rigtige nationalkonservative ikke kommer til orde.

  Kommentar by KineserSnot — 22. januar 2021 @ 16:09

 11. Overskrift: “Intet i MSM”

  Mener du “Intet i Danske MSM”?

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. januar 2021 @ 16:11

 12. Vagn Henning — 22. januar 2021 @ 15:49

  Det du her beskriver er en af de vigtigst grunde til at såkaldt “borgerlige” eller “konservative” altid taber terræn. De er ikke villige til at bruge de samme metoder, taktikker og redskaber som den officielle venstrefløj …

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. januar 2021 @ 16:14

 13. NOGET KAN GODT UNDRE:

  Det er skammeligt som BLM, afa, de radikale og diverse andre venstrefløjsere opfører sig, når de demonstrerer i gaderne ved at udøve vold og hærværk, ved at brænde biler af osv.

  De demonstrerer for dårlige og tåbelige sager, såsom proletariatets diktatur, kamp mod de hvide, nedrivning af statuer, ubegrænset indvandring, islamisering, klima-tosserier, fjendtlig behandling af mænd og familier, afskaffelse af politiet osv.

  Altsammen noget som vil gøre samfundet ringere og fattigere. MEN DE DEMONSTRERER OG RÅBER HØJT. Selvom de langt fleste ikke har udsigt til selv at vinde noget ved det.

  Derimod ser vi ikke meget til dem fra den modsatte fløj. De hærger ikke, de plyndrer ikke butikker, de brænder ikke biler eller bygninger af, og de overfalder ikke tilfældige fodgængere osv. Og det er jo fint og godt.

  Men hvor klogt er det at være så passiv? Hvad får højrefløjen, de nationalkonservative ud af at lege stilleleg, eller hænge forkølede plakater op hist og her?

  De udflippede røde demonstranter får nok det ud af det, at samfundet drives eller trækkes i retning af et skørt, umenneskeligt og totalitært samfund. De røde ballademagere får al opmærksomheden, og MSM trækker deres repræsentanter, ofte rabiate kvinder, ind til lange interviews i radio og tv.

  I USA og andre lande har de røde fået 75-80% af taletiden, og det smitter i længden af på den førte politik.

  De mange som er imod den røde galskab, hører man ikke meget fra, undtagen når de stilfærdigt argumenterer imod kommunisme og feminisme mv. Hvorfor de ikke når ud til nær så mange som ballademagerne, som er godt avisstof m.m.

  Men de nationalkonservative HAR ALT AT TABE, ved at være så rolige og stilfærdige. I USA vil det antagelig føre til at USA bliver et fascistisk samfund hvor borgerne er uden rettigheder, så STATEN kan undertrykke, udnytte, udplyndre, mishandle eller udrydde dem efter forgodtbefindende. Som det er sket i mange lande.

  Hvem er i grunden de klogeste? De tossede røde gadebøller, eller de nationalkonservative som går ind for et menneskevenligt og civiliseret samfund, men som gennem passivitet lader de røde nedbryde alle værdier, så det ender med tyranni, barbari, statsterror, vanvittige tilstande og massedød.

  Hverken i USA eller Europa har de hvide nationalkonservative råd til at forholde sig kortsynet, sløvt og afslappet til udviklingen, for så ender det med at de hvide og deres kultur udryddes.

  Kommentar by BENT A — 22. januar 2021 @ 17:11

 14. Journalister forholder sig kun negativ til Trump og corona.
  Der skrives intet om Europa og dens lederes håndtering af samme.

  Det går ad helvede til på den her side af Atlanten, hvor Holland har udgangsforbud. Jeg har ikke set nogen kræve den hollandske regerings afgang

  Biden kommer hurtig til kort, men medierne er tvunget til at forsvare ham for ikke at tabe ansigt.

  Johannes Langkilde sadler om går i underholdningsbranchen, måske en ny Tex Ritter

  Kommentar by k.m. — 22. januar 2021 @ 17:15

 15. NOGET KAN GODT UNDRE:

  Det er skammeligt som BLM, afa, de radikale og diverse andre venstrefløjsere opfører sig, når de demonstrerer i gaderne ved at udøve vold og hærværk, ved at brænde biler af osv.

  De demonstrerer for dårlige og tåbelige sager, såsom proletariatets diktatur, kamp mod de hvide, nedrivning af statuer, ubegrænset indvandring, islamisering, klima-tosserier, fjendtlig behandling af mænd og familier, afskaffelse af lov og orden osv.

  Altsammen noget som vil gøre samfundet ringere og fattigere. MEN DE DEMONSTRERER, ER AKTIVISTER OG RÅBER HØJT! Selvom langt fleste ikke har udsigt til selv at vinde noget ved det.

  Derimod ser vi ikke meget til dem fra den modsatte fløj. De hærger ikke, de plyndrer ikke butikker, de brænder ikke biler eller bygninger af, og de overfalder ikke tilfældige fodgængere osv. Og det er jo fint og godt.

  Men hvor klogt er det at være så passiv? Hvad får højrefløjen, de nationalkonservative ud af at lege stilleleg, eller hænge forkølede plakater op hist og her?

  De udflippede og rød demonstranter får nok det ud af det, at samfundet drives eller trækkes i retning af et skørt, umenneskeligt og totalitært samfund. De røde ballademageres raseri får al opmærksomheden, og MSM trækker deres repræsentanter, ofte rabiate kvinder, ind til lange interviews i radio og tv.

  I USA og andre lande har de røde ekstremister fået 75-85% af taletiden, og det smitter i længden af på den førte politik.

  De mange som er imod den røde galskab, hører man ikke meget fra, undtagen når de stilfærdigt argumenterer imod kommunisme og feminisme mv. Hvorfor de ikke når ud til nær så mange som ballademagerne, som er godt avisstof m.m.

  Men de nationalkonservative HAR ALT AT TABE, ved at være så rolige og stilfærdige. I USA vil det antagelig føre til at USA bliver et fascistisk samfund hvor borgerne er uden rettigheder, så STATEN kan undertrykke, udnytte, udplyndre, mishandle eller udrydde dem efter forgodtbefindende. Som det er sket i mange lande.

  Hvem er i grunden de klogeste? De tossede røde gadebøller, eller de nationalkonservative som går ind for et menneskevenligt og civiliseret samfund, men som gennem passivitet lader de røde nedbryde alle værdier, så det ender med tyranni, barbari, statsterror, vanvittige tilstande og massedød.

  Hverken i USA eller Europa har de hvide nationalkonservative råd til at forholde sig kortsynet, sløvt og afslappet til udviklingen, for så ender det med at de hvide og deres kultur udryddes.

  De nationalt sindede VIL TABE ALT, hvis de af misforstået pænhed overlader den politiske arena til de røde. Som arbejder på at afskaffe nationerne, familierne og to tusind års fremgang.

  Vi kommer tilbage til år nul hvis marxisterne og feministerne vinder.

  Kommentar by BENT A — 22. januar 2021 @ 17:32

 16. Gad vide hvad Poul Høj inderst inde selv mener? I årevis har det han skriver vel været noget som andre allerede har skrevet.

  Kommentar by bjarne binee — 22. januar 2021 @ 20:40

 17. Om lidt erklærer de USA for “vores” gader… virker det bekendt?

  Kommentar by Hul igennem? — 22. januar 2021 @ 20:55

 18. Skriv ordentligt Michael Unna.
  Sagde snufferen it’s not a movement eller sagde han it’s not an organization,da han referede til antifascistisk aktion? Han løj under alle omstændigheder,da man sjældent har set en idé gå rundt og ødelægge ting.
  Men det kan være farligt at bakke op om konservative reaktioner på de venstreorienteredes hærværk. Man ender i Prestons og Büngers arkiv. Hvorefter man bliver trukket frem af Hans Bonnichsen som et eksempel på en ekstremist.
  Nej Peter Nielsen
  Voldsanvendelse kan aldrig være en metode. Hvis du vil anvende vold,må du gå ud og forsvare dig. Hvis du vil have justits,må du gå ud og gøre som Skt Brenton

  Kommentar by Nielsen — 23. januar 2021 @ 02:19

 19. https://pjmedia.com/news-and-politics/rick-moran/2021/01/22/seattle-business-owners-fed-up-with-officials-for-not-condemning-antifa-violence-n1405588

  Downtown Seattle business owners have had all they can take from their local government’s inexplicable failure to condemn the riots and get them under control. The last straw was the night of the inauguration, when dozens of storefronts were vandalized by rampaging antifa members—and not a peep was heard from city leaders.

  Republican Files Articles of Impeachment Against Joe Biden on His Second Day in Office

  pjmedia.com/news-and-politics/tyler-o-neil/2021/01/21/republican-files-articles-of-impeachment-against-joe-biden-on-his-second-day-in-office-n1403692

  Kommentar by tavsen — 23. januar 2021 @ 08:13

 20. Dagbladet Arbejderen fik sørme mediestøtte fra det væmmelige kapitalistiske samfund.

  Hele 345.173,53 sidste år. Mon der kan fremvises dansk Public Service for pengene?

  Kommentar by tavsen — 23. januar 2021 @ 18:26

 21. Vold og hærværk begået af Antifa og BLM interesserer slet ikke dansk MSM.
  Til gengæld går de totalt i selvsving over en harmløs afbrænding af en dukke ved gårsdagens demonstration mod Corona-diktaturet i København.

  Ingen må kritisere eller latterliggøre Den Kære Leder a.k.a. Skrigeskinken!

  Kommentar by Revisoren — 24. januar 2021 @ 17:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper