22. januar 2021

“Jeg brød mig ikke om digtet… Det gør mig ikke småracistisk bare fordi forfatteren tilfældigvis er sort”

‘Vild ekstase over ung digter’, skrev journalistpraktikanten på DR Online, og man må forstå, at der ikke kan være flere meninger om den 22-årige SJW’er Amanda Gorman, der fik global taletid under Bidens indsættelse. “Det digt lød som den slags VoiceOver, der afslutter virkelig dårlige film.”, kommenterede forfatter Kasper Colling Nielsen på Facebook. Den slags hudfarve-neutral fritænkeri mødte dog kritik fra freelancejournalist Samina Yasmin Jakobsen.

Samina Yasmin Jakobsen: #checkyourprivilege

Kaspar Colling Nielsen: Samina Yasmin Jakobsen det kan du selv gøre.

Kaspar Colling Nielsen: Samina Yasmin Jakobsen egentlig en ret perfid kommentar. Jeg brød mig ikke om digtet, fordi det var spækket med klichéer. Det gør mig ikke småracistisk bare fordi forfatteren tilfældigvis er sort. Det er da helt skørt og en mega grov anklage at slynge ud. Der findes sikkert også fx musiknumre, som du ikke kan lide, der er lavet af musikere med en anden etnicitet end din. Det gør heller ikke dig privilegieblind og småracistisk.

Samina Yasmin Jakobsen: Jeg ved da godt, at du ikke er racist, Kaspar, det er slet ikke det, det drejer sig om. Det handler om, at man lige ser sig selv i spejlet, og tænker: ‘Næh. Det kan da godt være dette øjeblik ikke er for mig, måske jeg ikke behøver at ytre mig negativt, når det nu åbenlyst betyder så meget for så mange mennesker, måske jeg bare lige sidder den her over.’ Jeg blev egentlig bare provokeret af din platte kommentar til et historisk øjeblik, som fortjener al vores respekt. For det var ren historieskrivning. Aldrig nogensinde har der været så mange etniske minoritetskvinder på vigtige positioner på det podie. … Der var en stolthed på det podie, som jeg aldrig har set lige. Og Gormans præstation satte internettet i brand, fordi indignationen var til at tage og føle på. Men den blev brugt som en styrke, som et håb for landet. Det var ikke et digt, der var skrevet med alderdommens vise pen, men med ungdommens idealistiske, og at en ung, sort kvinde kunne stå på det podie, og skinne sin stolthed ud, var hvad vi alle havde brug for at se. Det var derfor, tror jeg, at så mange, inklusive mig selv, brød grædende sammen over hende. Det var et historisk øjeblik. Så bare lad øjeblikket stå alene.

Kaspar Colling Nielsen: Samina Yasmin Jakobsen Så jeg må ikke forholde mig til det, fordi jeg er en hvid mand? Hvad er det for noget grotesk sludder. Du må synes lige, hvad du vil. Det skal jeg da ikke bestemme. Du må også sige, hvad du vil. Men du skal da heller ikke bestemme, hvad jeg skal mene og om hvad. Hvad er det dog for noget? Jeg er sikker på, at der er masser af folk, du kan dele din begejstring over digtet med. Vi behøver ikke være enige om alt hele tiden, det ville også være kedeligt, men netop fordi vi ikke er det og verden på den måde er mangfoldig i holdninger og smag, skal man måske afholde sig fra at svine hinanden til.

Kaspar Colling Nielsen: Samina Yasmin Jakobsen Dog fint, for det giver mig anledning til unfriende folk, som synes det er ok at kalde folk man ikke deler litterær smag med for racister.

(Fotos: Facebook)

Oploadet Kl. 15:47 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116450/trackback

45 Comments »

 1. #Unity2021 = Du skal holde din kæft og tvangsindlægge dig selv til at følge vores tanker.

  Det frivillige Stasi-agenter med deres socialekontrol er totalt ødelæggende for alt i Danmark.

  Kommentar by KineserSnot — 22. januar 2021 @ 15:58

 2. Deres ‘tanker” er forresten taget direkte fra det mest stupide socialvidenskab der stammer fra samfundet, der er helt anderledes end det danske.

  De lever i virkeligheder hvor ‘Strukturel Racisme’, ‘Patriarkatet” og “Hvid privilegieblindhed”, ’72 køn’ er virkelighed og sandheden. Det gik galt allerede i 60erne. De unge står på skuldre af andre, ligesom Trotskijisterne så kan man aldrig blive progressiv nok, det er målet. Nok er aldrig nok for de her.

  Kommentar by KineserSnot — 22. januar 2021 @ 16:05

 3. Igen. Jo mere de går op i hudfarve, jo mere racistisk forekommer de mig. Det burde da være totalt underordnet. Det er kultur tilgengæld ikke.

  Kommentar by Michael Unna — 22. januar 2021 @ 16:14

 4. “Det var derfor, tror jeg, at så mange, inklusive mig selv, brød grædende sammen over hende.”

  Ja, vi andre brød også grædende sammen over hende for det var jo ikke til at holde ud at høre på! Tåkrummende og uintelligent.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. januar 2021 @ 16:20

 5. Michael Unna — 22. januar 2021 @ 16:14 skrev:

  “Jo mere de går op i hudfarve, jo mere racistisk forekommer de mig. Det burde da være totalt underordnet. Det er kultur tilgengæld ikke.”

  Race stikker betydeligt dybere end “hudfarve” … og race og kultur hænger nært sammen. Det er etniske (hvide) danskere, som har skabt dansk kultur.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. januar 2021 @ 16:28

 6. Læser ikke den slags, men ser selvfølgelig overskrifter – var det hende vi skulle regne med at se som præsident om 15 år?

  Hvordan kan man iøvrigt allerede nu klappe i sine små hænder og udråbe nogen som præsident om 15 år, dvs. uden at vide hvad vedkommende står for. Jeg håber, at den pågældendes kernepolitik centrerer om tvangssterilisation af danske, hvide, kvindelige journalister med en IQ under gennemsnittet …

  Kommentar by Anonym — 22. januar 2021 @ 16:52

 7. Åh, gud, er det virkelig hvad venstrefløjsere bruger tiden på?
  De

  Kommentar by BB — 22. januar 2021 @ 17:13

 8. Kommentar by Michael Unna — 22. januar 2021 @ 16:14

  Jeg vil faktisk mene at venstrefløjen har ret i deres betragninger ang folk fra Afrika og Mellemøstem. De ved de ikke er ligesom os, så derfor mener de skal skal spille med på handicap.

  Racerealisme kalder vi det her på den ydrehøjrefløj.

  Kommentar by KineserSnot — 22. januar 2021 @ 17:25

 9. De SKÅLTALER som holdes af nytiltrådte USA-præsidenter er altid svulstige og fulde af store ord om alt det gode de vil urette for deres kære medborgere. Men det er kun politiker-snak, og det som følger efter er tit noget helt andet end lovet. Biden lover at han vil samle, forene og skabe harmoni, og være en præsident for alle. Det er kun floskler, og med sine 17 dekreter på førstedagen, har han allerede skabt splittelse, skuffelse og lagt afstand. Millioner af amerikanske borgere er allerede trætte af ham og hans dekreter m.m.

  Og de ministre han har udpeget, virker ikke tillidsvækkende, men sære.
  Medmindre man selv er sær.

  Kommentar by BENT A — 22. januar 2021 @ 17:49

 10. Hahaha Samina Yasmin burde overveje at rejse hjem til Gazastriben eller Kurdimurdi, så hun ikke skal pine sig selv ved at leve i et ondt, hvidt, priviligeret land.

  P.S. Vi får gravet fiber i byen for tiden i vinterregnvejr og mudder. Ikke en eneste kvinde i graven. Ikke en eneste anden hudfarve end hvid i graven.

  Kommentar by Skatteyderen — 22. januar 2021 @ 17:50

 11. Arh, Skatteyder, prøv nu at se ned i udgravningen igen når det bliver lyst. Måske går Bwalya Sørensen dernede og skovler.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 22. januar 2021 @ 18:30

 12. Godt set Skatteyderen 17:50. Den ubalance er der (heldigvis) stadig. Jeg har tit undret mig over, at ‘mine kvinder’ altid har ment som noget selvfølgeligt, at jeg skulle ‘tage det tunge slæb’ og ordne lyset, der var gået ud og høvle, bore og slibe osv, når der var brug for det og fælde træer i haven, slå græs og reparere hegnet.

  Selvom de var selvstændige kvinder med egen høj indtægt og jeg også skulle passe mit job og hente børnene i børnehaven hveranden uge. Gå til forældremøder osv og tale med kommunen, når den bad om møde.
  Jeg fandt det OK næsten uden at kny. Ligestilling var jo en religion.
  Men som privat ansat tekniker, havde jeg ofte behov for ‘løs bagkant’, som vi kaldte det. Det blev der ikke set med milde øjne på af ‘mine kvinder’. Ikke at jeg opfatter mig selv som et offer. Det var bare vilkårene som også jeg så dem. Men ligestilling var ikke noget jeg gik så meget op i. Det var en trend, som jeg også var med i. Men jeg skulle jo også passe mit arbejde og min karriere, som jeg gik mere op i.:-)

  Kommentar by Amad — 22. januar 2021 @ 18:38

 13. Undskyld, jeg har svært ved at opretholde en dybere interesse for typer som Samina Yasmin Jakobsen og Bwalya Sørensen og hvad de hedder alle sammen. Flotte navne.

  Antager at de bor på Nørrebro, hvor jeg selv boede en ½ snes år før de sociale beton lejekaserne dér blev bygget og indvandrerne flyttede ind. Nu kalder de Nørrebro for ‘Gaza-striben’. Dengang kaldte de det ‘den sorte firkant’. Det var ikke en ‘fin’ adresse, men den var billig. Weidekamp kunne ikke lide de lejligheder. Derfor blev de revet ned. Det protesterede vi imod. Forgæves.

  Så flyttede vi og så kom Gaza-striben, hvor kommunen både betaler din husleje og dine daglige fornødenheder osv. Det synes jeg ikke er et fremskridt.

  Heller ikke Urban-planen opkaldt efter en anden borgmester. Den så jeg kun, når jeg kørte den vej ud til lufthavnen, men da jeg læste ‘Planen’ af Morten Pape forstod jeg, hvordan det var gået. Nu lever vi i ghettoer og multi kulti allesammen og så gælder det om at bo et andet sted end Samina Yasmin Jakobsen og Bwalya Sørensen og dem der, ikk’?:-)

  Kommentar by Amad — 22. januar 2021 @ 19:33

 14. 5) Jo det er klart at både hudfarve og kultur har haft Deres udgangspunkt i de områder, som solen har gjort sit til for at forme. Hvad Hudfarve angår-rent videnskabeligt- så har sort hudfarve noget med pigmentet at gøre, som sorte har en del af, for bedre at beskytte huden imod ultraviolet stråling, som der er mest af på ækvator. Hvid hud tager bedre imod solens stråler, så den dermed lettere kan danne D-vitamin, når der ikke er så meget af den. Kulturene har så dannet sig med de steder, hvor mennesker har boet fasttømret -LANGT VÆK FRA VORES DAGES HURTIGE OG EFFEKTIVE TRANSPORTFORMER (Fly, bil, Cruzeskibe etc)-. Man kan så tage en kultur til sig eller lade være, HVIS DET ER FRIHED TIL DET. Det siger sig selv at Islamisk kultur er noget helt andet end kristen kultur. Det ene er totalitært lukket intolerant med en Førerprofetideal. Den andet er frit i sin menneskekærlige tolkning, som pga 4 evangelier kan tolkes hid og did i forhold til Moseloven, som den Jødisk udspringer af (Den jødiske, kristne og islamiske er trosreligioner)…Der er den Buddhistiske, Hinduistiske (som er mange farvet indist), Kung Futze, Taoismen etc etc etc. Som oftest er mere filosofiske. Kulturer kan ændre sig med omgivelserne alene ud fra det sociale miljø. Hudfarve er nedarvet og påvirket igennem biologisk miljø.
  DER ER STOR FORSKEL.

  Musisk set er det vel mest tydeligt- euorpæisk opera,klassisk samt mere sydamerikansk og afrikansk kultur som Jazz, rock etc, hvor alle menneskelige farver med tiden har været blandet sammen.

  Jeg bliver led og ked af at skulle diskutere menneskelig hudfarve på et niveau, som alene burde tilhøre kulturen. klart at det historisk kulturelle udgangspunkt har tilhørt de steder, hvor hudfarven almindeligvis var den den var pga de biologiske betingelser….Men kulturen kan jo flyttes over på andre mennesker. Karate/kung Fu/kampsport- musik- malerkunst etc etc etc. Verden bevæger sig og har et moderne udgangspunkt for det bogstaveligt talt-Flyforbindelser, Hurtigtoge, krydstogsskibe…etc etc etc. God fredag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. januar 2021 @ 19:39

 15. Det er jo ikke pga vores -hvidhed i huden- at Dansk kultur er opstået. Vi var hvide alene pga vores forfædres hud, som tilegnede sig det sted De var.

  Kommentar by Michael Unna — 22. januar 2021 @ 19:42

 16. I “Klog på sprog” som er et DR p1 program hvor man indfletter og indsmugler alskens venstresnoet propaganda, var deltagerne i dag ellevilde af begejstring over Bidens skåltale. De græd og snøftede af glæde, begejstring og henrykkelse over at frelseren og superhelten Biden var “valgt”, og at skurken Trump havde tabt. En sang fuld af floskler der hyldede demokrats blev beskrevet som dybt bevægende og den smukkeste sang i verdenshistorien. Og så blev den sunget af en afrikansk feminist. Så bliver det ikke bedre. Ikke et øje var tørt i studiet.

  Kommentar by BENT A — 22. januar 2021 @ 20:12

 17. Både Kina og Iran er også lykkelige over Biden. Så kan de fortsætte med at undergrave USA,s frihedsfundament. Biden har allerede ophævet indrejseforbuddet fra en række islamiske lande.

  Kommentar by Michael Unna — 22. januar 2021 @ 20:25

 18. (Og mit gæt er at han går af og Kamila Harris tager over….og så…)

  Kommentar by Michael Unna — 22. januar 2021 @ 20:25

 19. 8) Mit indlæg gjalt også til dig i 14 og 15.

  Kommentar by Michael Unna — 22. januar 2021 @ 20:28

 20. Den virkelig dårlige film handler om et socialistsvins valgfusk,der resulterer i selvsammes hyldest i alle verdens medier,som den demokratiske verdens fører. Ham som skal udbrede enden på hadtale og forkerte tanker over den ganske verden.
  At stort set alle frihedselskende mennesker både i guds eget land selv og det meste af europa og rusland kommer til at tilbringe resten af deres liv i hans koncentrationslejre,lader ikke til at bekymre de journalister,der har båret ham frem.

  Kommentar by Nielsen — 22. januar 2021 @ 21:13

 21. Radio, tv og aviser er nu så KORRUMPEREDE af statstilskud at ligemeget hvad politikerne foretager sig af overgreb, idioti, magtmisbrug og udskejelser, bagatelliseres, bortforklares eller forties det. Det er især derfor Sverige er blevet til en galeanstalt, slagmark og døende nation, og Danmark også har kurs mod statsbankerot, folkeudskiftning og undergang.

  Kommentar by BENT A — 22. januar 2021 @ 21:51

 22. I USA foregår korruptionen på flere forskellige måder end her i Skandinavien, men resultatet er det samme. Samfundet bliver forrykt og umenneskeligt, demokratiet og borgerrettighederne smuldrer væk.

  Kommentar by BENT A — 22. januar 2021 @ 21:59

 23. Enig Michael Unna 20:25. Det kan være Kamila Harris tager over. Måske har det en ‘første kvindelige præsident’ aha opmærksomheds effekt? Det er svært at gætte på, da der ikke er nogen at sammenligne med i den rolle tidligere.

  Jeg er sikkert forudindtaget, men Biden har ikke karisma, mener mange. Der var vist ikke rigtig nogen, der viste præsidentformat ved møderne for de demokratiske kandidater, der stillede op: “Egentlig karisma er svær at spore blandt kandidaterne fra det parti, der begejstrede amerikanere omkring Franklin Roosevelt, John Kennedy og Barack Obama, skriver David Rehling på lederplads” i Information 17. oktober 2019.

  “Kamala Harris drops out of presidential race after plummeting from top tier of Democratic candidates” (CNBC POLITIK DEC 3 2019)
  Kamala Harris gik ud af præsident opløbet efter ikke at have kunnet måle sig med de førende demokratiske kandidater.

  Hun har indiske-jamicanske forældre, men hun kunne gå for at være hvid som f.eks en græker eller italiener eller sågar en tysker eller en englænder. Hun kan selvfølgelig fremstå mindre hvid med mørk make up og den rigtige belysning, men spørgsmålet er om ‘farvekortet’ ikke allerede er overspillet? ‘Racismekortet? Er det ikke også ved at være godt slidt? Elizabeth Warren overspillede som bekendt ‘indianerkortet’ og Barack Obama, var jo sort:-). Så er der kvindekortet tilbage. Det virker måske. Flere og flere vestlige stats-og partileder er jo kvinder. Måske er det en langvarig trend? MSM-tv staionerne er jo også præget af kvindelige studieværter – især herhjemme – og de vil jo nok promovere en kvinde endnu mere?

  Kommentar by Amad — 22. januar 2021 @ 22:41

 24. JA, HVIS MÆNDENE er tåbelige/naive nok, vil de blive ved med at overlade magten til politik-kvinder, til skade for alt og alle. Se bare på hvad Nancy Pelosi, Merkel, Ursula, Ylva, Helle T-S og Mette F samt Norges og Sveriges politik-kvinder har påført deres befolkninger af udgifter og ulykker. Og hvis Kamela Harris afløser Biden, kan USA blive det næste land der rammes af feministisk idioti og blodrød pladderhumanisme.

  DR er nu gået fra kritik af Trump til direkte nedrakning, tilsvining og bagvaskelse. I “Orientering” var tilkaldt en ekspert i amerikansk politik, en fessor fra Århus universitet. Han lød som en gadeaktivist fra Enhedslisten. Også i “Mennesker og Medier” var der afsat tid til
  angreb på Trump.

  Hvorfor er det så vigtigt for DR at nedgøre Trump??

  Kommentar by BENT A — 23. januar 2021 @ 00:24

 25. OT: Der er en artikel: Hvad skal vi med en ukritisk, impotent Sundheds-styrelse? Og samme sted en artikel om covid-19 og hydroxyklorokin m.m.

  Hvad mener andre om disse newspeek-artikler? Og hvad med vaccinerne?

  Kommentar by BENT A — 23. januar 2021 @ 00:55

 26. Casper Kolding Nielsen er taleskriver for klima-, energi- og forsyningsministe Dan Jørgensen.

  Kommentar by anno — 23. januar 2021 @ 02:06

 27. Ka’ se Casper ikke ka’ stave ‘Kolding’ korrekt! Det er for dårligt!

  Kommentar by anno — 23. januar 2021 @ 02:19

 28. Ingen er mere besat af race og hudfarve end de gode mennesker til venstre for midten.

  Kommentar by Hagmann — 23. januar 2021 @ 07:57

 29. ->BENT A 00:24. Ja, “”Hvorfor er det så vigtigt for DR at nedgøre Trump??” Det er jo nok fordi, de frygter ham og hans vælgere? De frygtede også Mogens Glistrup i sin tid. Han var – ligesom Trump – en ekstraordinær begavelse. Hvis sådan nogen får magt i DK, ryger deres statsansættelse sammen med hundredtusinder af andre offentligt ansattes jobs og så skal de selv ud og skaffe sig det daglige brød ved at sælge deres arbejdskraft på et frit marked. Det er det de frygter. Kapitalismen. Længere er den ikke.:-)

  Kommentar by Amad — 23. januar 2021 @ 08:55

 30. Det kan godt være Trumf havde sin personlighed imod sig, men politisk var han, bortset fra coronahåndteringen og slutningen, den bedste præcident De har haft i håndteringen udenrigspolitisk, og indenrigspolitisk…Nu får de en slapsvans halvt debil og eftergivende overfor alle regimer…Både Iran og Kina jubler.

  Kommentar by Michael Unna — 23. januar 2021 @ 09:24

 31. “KAN GODT VÆRE at Trump havde sin personlighed imod sig, og coronahåndteringen og osv”.

  Ja, det er jo hvad danske MSM har påstået i fire år. Iflg. dem var ALT ved Trump forkert. Ikke een eneste positiv ting ved ham kunne DR og Pølletiken opdrive. Han var et dårligt menneske hele vejen igennem, og han har løjet 20.000 gange. Kort sagt: Trump var et monster eller Fanden selv.

  Men MSM har vel løjet 100.000 gange siden år 2000. Så hvad kan man bruge MSM til? Bevares, der er ind i mellem journalistik af høj kvalitet, men når det drejer sig om hetz-kampagner, klima-hysteri og indvandring m.m.m., er MSM hæmningsløst løgnagtige.

  Kommentar by BENT A — 23. januar 2021 @ 09:54

 32. “Det kan godt være Trumf havde sin personlighed imod sig”. Jeg er helt uenig. Han er en eminent kommunikator, der kan bryde igennem lydmuren. Han har haft alle medierne imod sig undtagen Fox. Det er deres skræmmebillede, der er blevet siddende hos mange. Det var jo også det, der var meningen med den rekordvoldsomme MSM-propaganda imod ham?

  Efter at have taget en dyb indånding, så jeg lidt af indslaget i Deadline udsendelsen med statskundskabsprofessor Mikkel Vedby Rasmussen, der var én her på, UP der omtalte for en uges tid siden.

  “Deadline: Blomsterbarnet Donald Trump
  18. JAN 2021 22:30
  I mere end fire år har vi hørt om Trump – og hvor bølleagtig, narcisistisk og skør han er. Men hvad er de rette ord for hans personlighed? I følge statskundskabsprofessor Mikkel Vedby Rasmussen giver det mening at se Trump som et af 68’ernes blomsterbørn.”

  Det var spot on af Mikkel Vedby Rasmussen! Donald Trump er vor tids John Lennon!

  JL delte også vandene i sin tid, med udtalelser som denne:
  “Christianity will go,” Lennon said. “It will vanish and shrink. I needn’t argue about that; I’m right and I will be proved right. We’re more popular than Jesus now” (Britannica)

  “When John Lennon’s ‘More Popular Than Jesus’ Controversy Turned Ugly
  How an offhand remark led to protests, death threats and the end of the Beatles’ touring career”
  “If I’d said, ‘Television is more poplar than Jesus,’ I might have got away with it!” John Lennon lamented as cameras rolled from each of the three major American TV networks. The cheeky remark drew a laugh from the assembled crowd of journalists, but recently Lennon hadn’t been so lucky. It was August 11th, 1966, and he was being called to task for an offhand comment made during an interview nearly five months prior.”
  (ROLLING STONE JULY 29, 2016)

  Kommentar by Amad — 23. januar 2021 @ 10:51

 33. PS. Corona-epidemien kom helt uventet. Hvis den ikke var kommet, havde Donald Trump været amerikanske præsident i dag!:-)

  Kommentar by Amad — 23. januar 2021 @ 11:06

 34. I dagens DR P1 “Bagklog” fik den ikke for lidt hvad rød hjernevask angår. Esben Kjær mente at Trump var “slimet ondskab” og “værste præsident nogensinde”.

  Efter en god start er “Bagklog” sunket ned til at være en knaldrød radio-serie. Alle gæsterne er blodrøde ekstremister, i dag Søren Kragh-Jacobsen, i næste uge Marianne Helved. Tidligere især politikere fra Enhedslisten, SF, R, LA og Alternativet mv.

  Kommentar by BENT A — 23. januar 2021 @ 12:46

 35. OT: En blogger, Per, har skrevet om at Uriasposten måske kan tiltrække endnu flere læsere, hvis der sker nogle justeringer eller forbedringer. Vi bør nok støtte UP endnu mere økonomisk, så der kan blive råd til en assistent, så Kim kan passe sin nattesøvn lidt mere, og så der kan komme fire, evt. fem debat-emner, på pr. dag. Bare en strøtanke.

  Kommentar by BENT A — 23. januar 2021 @ 12:54

 36. Ekstra Bladet fortæller glædestrålende, at den lille yndige kommunist og direktør i Red Barnet, Johanne Schmidt Nielsen, er gravid med sit andet barn.
  En lille ny Antifa-aspirant ser snart dagens lys, og flytter ind i liebhavervillaen i Valby…

  Kommentar by Revisoren — 23. januar 2021 @ 12:56

 37. Enig BENT A 12:46. Vi bør lukke statsradiofonien DR&Tv2, hvis vi får flertal i folketinget. Det kan desværre tage nogen tid, før det går op for et flertal af den danske befolkning at Danmark – ligesom Deutschland – schafft sich ab. Som den demografisk indsigtsfulde socialdemokrat og bestyrelsesmedlem i Deutsche Bundesbank, Tysklands centralbank!, Thilo Sarrazin, sagde i sin bog i 2010. ‘Dänemark schafft sich ab’ og DR&Tv2 støtter med deres propaganda afviklingen af Danmark. De må hutigst muligt stoppes!

  Kommentar by Amad — 23. januar 2021 @ 13:20

 38. # Amad 13.20: Ja, hvad kommer mon først? Danmarks afskaffelse og udslettelse, eller danskernes opvågnen?

  Kommentar by BENT A — 23. januar 2021 @ 13:39

 39. Nu har Lars Quisling været ude med at den amerikanske præsident er psykisk syg. Var spændt på om Lars Buksetrold henviste til Biden eller Trump. Det viste sig selvfølgelig at det var Trump som buksetrolden angreb. Hvad med Larses egen åndelige og moralske tilstand?

  Kommentar by BENT A — 23. januar 2021 @ 13:53

 40. Enig. Det er et godt spørgsmål BENT A 13:39 “hvad kommer mon først? Danmarks afskaffelse og udslettelse, eller danskernes opvågnen?”
  Ja, mens græsset gror, dør horsemor, mens vi afledes af MSM til at kigge den anden vej?

  Kig f.eks til Spanien: Ankomsten af migranter til De Kanariske Øer er steget med 234% fra 2020. De har besat områder, ‘hvor politiet ikke engang kan komme ind’ Politiet advarer om risikoen for, at der dannes ghettoer på De Kanariske Øer. Imens stopper indvandrernes ankomst til De Kanariske Øer ikke. I de første 15 dage af året har øerne modtaget 1.069 indvandrere i 28 små både og fiskerfartøjer.
  (Klip fra artikel af Robert Spencer i Jihad Watch 22. januar 2021 oversat af undertegnede)

  Kommentar by Amad — 23. januar 2021 @ 14:45

 41. Dk politik: Ret nødvendig at gøre. Hvis I da ikke allerede har gjort det.
  https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-06220

  Mette Mink skal knaldes for Grundlovsbrud. der er 37305 der har underskrevet lovforslaget. for at Mette Frederiksen skal stilles for en Rigsret.
  Det mangles 13000 underskrifter endnu. Gerne deles og informeres.

  Kommentar by Charles — 23. januar 2021 @ 15:15

 42. Er Vesten blevet så RØD OG FEMINISERET, at europæerne er villige til at kaste deres børn og sig selv ned i den store sorte gryde, der er brændende varm, ophedet som den er af helvedes flammer?

  Hvorfor i alverden griber Spaniens og Englands politi og militær ikke ind og sejler invasionsstyrkerne tilbage til de lande de kom fra? At de invaderende krigere er forklædt som civile, ændrer jo ikke ved at de vil erobre og overtage vores lande, hvis grænserne bliver ved med at være pivåbne, så indstrømningen fortsætter.

  I Danmark fortæller MSM at indvandringen i 2020 var lillebitte og ganske ubetydelig, eller den nævnes slet ikke. Men i 2020 kom så mange flere ind, at udgifterne er steget med ca. 400 millioner, ligesom mangelen på boliger til danskerne er steget. Oveni kommer mere kriminalitet.

  Folke(mords)tinget, gammelpolitikerne og de anti-danske MSM er så ligeglade, kyniske og iskolde overfor deres egne landsmænd og deres eget land, at det nærmest virker naturstridigt. For de kan vel ikke være sinker, tosser og forbrydere allesammen?

  Kommentar by BENT A — 23. januar 2021 @ 15:45

 43. Nigel Farage har advaret om at indstrømningen af afrikanere fortsætter. Hver dag sejler både propfulde af migranter over kanalen.

  Der kommer nok 50.000 underskrifter ang. grundlovsbrud. Men det behøver ikke at betyde at folkemordstinget tilslutter sig. Dér ville det nok være bedre med 500.000 underskrifter.

  Kommentar by BENT A — 23. januar 2021 @ 15:50

 44. Deadline på DR2 brugte naturligvis også lang tid på at “analysere” digtet i gårsdagens udsendelse.
  Nu kan man jo ikke bruge hele udsendelsen på Trump-bashing længere, så nu fylder man i stedet studiet med talentløse og venstreradikale “digtere”…

  Kommentar by Revisoren — 24. januar 2021 @ 17:10

 45. Michael Unna — 22. januar 2021 @ 19:39:

  Hvorfor bliver du ved med at skrive om “hudfarve”? Jeg skrev jo netop at race stikker betydeligt DYBERE end “hudfarve”!

  “Hudfarve” er kun er det mest synlige/overfladiske tegn på din race. En hvid albino-afrikaner er jo stadig afrikaner.

  Du har i den grad brug for at forstå det som “Kinesersnot” (post 8) kalder for “race-realisme” (eng: race realism).

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. januar 2021 @ 18:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper