23. januar 2021

Bosniske Dino Copelj kritiserer Mattias Tesfaye: “… islamofobi og racialisering tilsat magt er racisme.”

‘Ekstrem islamisme splitter samfundet og saboterer integrationen’, skrev integrationsminister Mattias Tesfaye fornyligt i Jyllands-Posten. Sund fornuft, som han efterfølgende uddybede i et interview: “En stor del af islam repræsenteres i dag af islamister”, og “Danmark skal ikke tilpasse sig islam. Islam skal tilpasse sig Danmark.”

Tesfaye skelner mellem Islam og islamisme, og med mindre man vil forbyde Islam som religiøs praksis, så giver det god mening at skelne mellem (accepteret) Islam og (politisk) Islamisme. De fleste muslimer skelner dog ikke, og Islam bliver ikke pludselig sekulær, blot fordi en dansk minister bekæmper mainstream-Islam/Islamisme. Her en kommentar af bosniske Dino Copelj, en skønlitterær forfatter, der skriver for POV International – Det er racialisering, når Mattias Tesfaye siger, at en stor del af islam repræsenteres af islamister.

“Kære minister, det er ikke korrekt. Islam repræsenteres ikke af islamister, hvem islamisterne nu måtte end være i ministerens optik. En stor del af islam i Danmark repræsenteres nemlig af det store flertal muslimer, som hverken er ekstremister eller islamister.

Forskningen viser at muslimer prioriterer demokratiske normer og værdier lige så højt, som kristne gør. Det gælder også meget religiøse og praktiserende muslimer. Det enkelte muslimske medmenneske i Danmark er en medborger på lige fod med andre medborgere og har intet med islamisme eller ekstremisme at gøre.

Integration halter også, fordi den islamofobiske og fremmedfjendske fremstilling af muslimer bliver ved med at stigmatisere, dæmonisere og dehumanisere muslimer ved at fremstille muslimerne som en del af en homogen gruppe, der udgør en trussel for Danmark. …

På trods af, at jeg finder racialisering dybt usympatisk og ondsindet, mener jeg, at det enkelte menneske godt må racialisere og være islamofobisk. Alle har jo ret til at ytre deres meninger. … Udfordringen opstår dog, når islamofobi og racialisering bliver til en del af regeringens officielle politik. Og islamofobi og racialisering tilsat magt er racisme.”

(Koranen, Islam/Islamismens grundbog)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116461/trackback

28 Comments »

 1. “Forskningen viser at muslimer prioriterer demokratiske normer og værdier lige så højt, som kristne gør.”
  Vi vil gerne have mindst et link til en videnskabelig kilde der kan bekræfte denne opsigtsvækkende påstand.

  Kommentar by ino — 23. januar 2021 @ 17:40

 2. muslimer prioriterer demokratiske normer og værdier lige så højt, som kristne gør.”

  Den 3. november 2019 gik over 1000 muslimer i demo på Rådhuspladsen for at kræve sharia skulle stå over Grundloven. Jo jo, vi skal nok komme 1400 år tilbage i tiden. Med urene hunde og grise. GOOD LUCK

  http://www.uriasposten.net/archives/105669

  24nyt.dk/video-mere-1000-muslimer-i-optog-i-koebenhavn/

  Kommentar by tavsen — 23. januar 2021 @ 18:40

 3. ALT ER RACISME, OG ALLE DANSKERE ER RACISTER OG FASCISTER OG SKAL HAKKES TIL MEDISTER, hvis de ikke vil forære Danmark væk til berigerne, asylanterne og besættelsestropperne. Og hvis de vil det, vil de alligevel blive udplyndret, udskiftet og udrenset, bare en smule senere.

  Kommentar by BENT A — 23. januar 2021 @ 18:46

 4. Tesfaye snakker om at det ikke er Danmark der skal tilpasse sig islam, MEN AT ISLAM SKAL TILPASSE SIG DANMARK!

  På hvilken planet er denne totalt urealistiske fantasi mon udtænkt?

  Er Tesfaye symbol-politiker for S, ligesom Støjberg for V?

  Kommentar by BENT A — 23. januar 2021 @ 18:52

 5. I Danmark har vi de facto et et-parti system uanset antallet af partier i Folketinget – NB muligvis undtaget.

  Af hensyn til “billetsalget” dækker alle partier alle fronter, og af samme grund har de naturligvis også alle en Inger Støjberg. Hos socialdemokraterne er denne rolle så tilfaldet Mattias Tesfaye.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 23. januar 2021 @ 18:56

 6. Debatten om “integration” er meningsløs og en dødssejler. De kulturer som har et civilsamfund med tillid og association til andre er reelt set meget homogene. Tager man den muslimske verden er der iflg. undersøgelser intet civilsamfund. Deres verden er delt i familien/storklanen -også de andre. De gifter sig også arrangeret og tæt på familien fordi omverdens anses som uren og fremmede. Så, de er på en måde ikke integreret med hinanden hvor de kom fra. Hvorfor tror man det vil ske her? Tror man de klanbaseret familieværdier og retsfølelser islam resonerer med vil forsvinde. Hvorfor er det ikke sket hos sigøjnerne? Der kan ikke være et civilsamfund i et multietniske “samfund”. Det ved vi fra USA som er stærkt segregeret mellem grupper som stort set alle er kristne. Er “ideologien islam” årsag til, at sorte og hvide ikke er blevet integreret i USA eller er det den menneskelige natur som er meget familiær som har grænsen ved mennesker som er stærkt fremmede for hinanden. Der kommer ingen integration. Uden islam bliver segregeringen blot langs etniske og racemæssige linjer. Det multietniske “samfund” er utopisk og menneskefjendsk som kommunismen var det og vil tabe til denne natur som kommunismen også gjorde.

  Kommentar by CCC — 23. januar 2021 @ 18:59

 7. Islam er det samme som muslimer. Hvis du kun har én muslim,kan han holdes væk. Når der er to,konspirerer de om at udbrede Muhammeds lære!
  Summa summarum. Islam skal forbydes eller muhammedanere skal uddryddes.

  Kommentar by Nielsen — 23. januar 2021 @ 19:22

 8. INDVANDRINGEN FORTSÆTTER, OG AFVIKLINGEN AF DANMARK FORTSÆTTER. Alene sidste år steg udgifterne til evighedsturisterne med 400 millioner kr.

  Det betyder nye besparelser på sundhed og velfærd til danskerne, oveni de tusindvis af spareøvelser befolkningen er blevet udsat for, siden indvandringen for alvor tog fart fra 1983, efter at de radikale endnu en gang stak en kniv i ryggen på danskerne.

  Det radikale parti er dumhedens, løgnens og dødens parti. Det vil fremture til danskerne er frataget alt og er sendt ud i kulden og mørket.

  Kommentar by BENT A — 23. januar 2021 @ 19:26

 9. Hvis islamisme og ekstremisme er lige så horribelt for de fleste muslimer i Danmark, hvorfor modarbejder de fleste muslimer i Danmark så de danske myndigheder? Hvorfor nægter de at blive danske?
  Svaret er nemt. Fordi de fleste muslimer i Danmark er skidebange og dødsensangste for islamister og ekstremister. De tør ikke andet end at applaudere, når jihadisterne slagter løs.
  Skal Danmark gøre sig fri af islam, må muslimerne i Danmark smide al deres religiøse bagage overbord, akkurat ligesom danskerne gjorde for 150 år siden – ellers må de gerne skrubbe hjem til taberlandet.
  Religion er roden til alt ondt i denne verden – islam er den værste.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. januar 2021 @ 20:31

 10. I 1400 år har islamisterne ikke smidt deres religiøse bagage overbord, og de har nok heller ikke planer om at blive ateister. Derimod har danskerne planer om at smide sig selv overbord. Druknedøden i det iskolde og hajfyldte vand der venter dem, afskrækker dem ikke. Danskerne er nemlig modige og dødsforagtende som japanske kamikaze-piloter. Isvandet og hajerne kan bare komme an.

  Danskerne er så frygtløse, at de gladeligt stemmer på partier som hvert eneste år siden 1983 har arbejdet på at aflive dem på ca. 117 forskellige måder. Foreløbig er døden blevet sendt ind i tusinder og atter tusinder af danske hjem.

  Kommentar by BENT A — 23. januar 2021 @ 20:56

 11. Men alle de danskere som nøjes med DR, TV2 og damebladene fatter naturligvis ingenting.

  Kommentar by BENT A — 23. januar 2021 @ 21:01

 12. Ja det gør de, når de er nødt til det, men kan vinde magten med det. Men når de så har fået magten så er det slut….Imam A Wahid Petersen har udtrykt det således. Pr hukommelse:Ja selvfølgelig kan muslimer tilslutte sig Demokratiet ,indtil de er mange nok til at overtage magten. Hvad de så vil med det bagefter er en anden sag.

  Tesfaye mener det godt nok, og det er også fint det han siger- hvis det bare ikke var fordi det er så lallende naivt i forhold til Islam. Fat det dog: ISLAM ER OG BLIVER EN -USEKULÆR DIKTATORRELIGION- MED ET FØRERPROFET IDEAL. du kan ikke gradbøje det i nogen retning. Der er 4 retsskoler inden for Sunni og Shia islam har en linje som til forveksling ligner dem. FAT DET DOG.

  Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God lørdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. januar 2021 @ 21:03

 13. Vil man frihed er -Islamafobi (tåbeligt udtryk)- et sundhedstegn. :-).
  6) og 7) forklare det meget godt. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 23. januar 2021 @ 21:07

 14. Besøgte Bosnien og Albanien i 2019. Ikke en eneste kvinde med tørklæde. Fadøl til 10 kroner. To turistperler med millioner af besøgende hvert år. Krigen er slut. God rejse hjem.

  Kommentar by Skatteyderen — 23. januar 2021 @ 21:17

 15. NÅ, nr. 10 ang. danskerne som kamikaze-piloter blev blokeret??

  Kommentar by BENT A — 23. januar 2021 @ 21:17

 16. Islam er racisme.

  Kommentar by Hul igennem? — 23. januar 2021 @ 23:02

 17. Jeg gentager lige, hvad jeg tidligere i dag skrev andet sted på nettet:

  “Tasfaye sætter blår i øjnene på folk, med hans idylisering af islam, for som Erdogan siger,
  så kan islam ikke gradbøjes.
  – alt står skrevet i koranen og den overlader kun e´t til iSlammets tilbedere:
  At overgå hinanden i at efterkomme koranens grusomheder!
  Enhver der slækker på dette er at betragte som vantro, hvis de da ikke (som Tsfaye?) er ude i,
  at drive Taqiya (islams tilladte løgne), for at bane vejen for det rene islamistiske herredømme.”

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. januar 2021 @ 23:08

 18. De opfinder den slags totalt idiot-ord for at lægge røgslør ud: islamist. Det er helt vanvid, for vi taler jo om muslimer, som følger deres ekstremist-bog. Man siger jo heller ikke ‘buddhisist’ om buddhister, der går i orange tøj og er munke, vel? Eller katolicist om de mere strenge katolikker, vel? Hold da fast, hvor bliver jeg træt af mediernes /NWO White papers! For nogle år siden kom det jo frem, at de store medier var blevet enige om at forskønne ordet ‘terrorist’ med ordet ‘frihedskæmper’, og dette skete især i forb med terroristers angreb på Israel, for dem hader de fleste venstreorienterede og NWO-betalte medier jo også – ligesom muslimerne.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 23. januar 2021 @ 23:35

 19. I SNART 1500 ÅR har islamisterne ikke smidt deres KRIGSMANUAL eller religiøse bagage overbord, og det har de nok heller ikke planer om at gøre foreløbig. Derimod har danskerne planer om at smide sig selv overbord. Druknedøden i det iskolde og hajfyldte vand der venter dem, afskrækker dem ikke. Danskerne er nemlig modige og dødsforagtende som japanske kamikaze-piloter. Isvandet og hajerne kan bare komme an.

  Danskerne er så frygtløse eller søvndrukne, at de gladeligt bliver ved med at stemme på de partier som siden 1983 har snydt dem igen og igen, og har arbejdet på at udplyndre og udskifte dem, eller på at aflive dem.

  Foreløbig er uretten, splittelsen, forbrydelsen, elendigheden og døden sendt ind i hundredtusindvis af danske hjem. Men det er kun begyndelsen.

  Men danskere som nøjes med DR, TV2 og dameblade, fatter naturligvis ingenting.

  Kommentar by BENT A — 24. januar 2021 @ 00:12

 20. HVORFOR ER MIT SVAR TIL GUSTAV 20.31 IGEN BLOKERET??
  Oprindelig var det på 20.56. Omhandler det noget der ikke må skrives?

  Kommentar by BENT A — 24. januar 2021 @ 00:17

 21. Det var nr. 10 og 19 der ikke kom med. Det handler om kami…ka..z..e pi.. lo..ter mv.

  Kommentar by BENT A — 24. januar 2021 @ 00:24

 22. Jeg har tidligere hævdet at en god tyrk er en død tyrk og at Breivik befriede os for en hel del Mogens Lykketoft’er. Jeg blev dog sencureret på grund af dele af udsagnene,og ikke hele udsagnene. Den der med skadedyrene (muhammedanere) var en idé jeg fik,en gang da jeg læste og hørte om muhammedaneres civile krigsførsel.
  Nå men man kan vel med god ret hævde,at en muslim ikke skal være i vores land. Uanset hvor langt op i Italien han må være rejst.
  Én dråbe gift i drikkevandet,er som én muslim mellem os. -Citeret fra Skt Mogens Glistrup.

  Kommentar by Nielsen — 24. januar 2021 @ 06:41

 23. #4 BENT A
  “Er Tesfaye symbol-politiker for S, ligesom Støjberg for V?”
  JA !

  Kommentar by Anonym — 24. januar 2021 @ 08:01

 24. Enig . Godt forklaret 16)

  Kommentar by Michael Unna — 24. januar 2021 @ 08:02

 25. Muhammedaner, muslim, islamist.
  Så er de inddelt.

  Kommentar by Islamarebad — 24. januar 2021 @ 08:20

 26. Hvis der er tale om nyere numre, skal man huske at sætte klokkeslet på, da numrene kan skifte.

  Kommentar by BENT A — 24. januar 2021 @ 11:16

 27. Ifølge Ekstra Bladet er dhimmien Jens Rohdehoved på vej ud af Det Radikale Venstre efter store uenigheder med feminazien Carsten Sofie Nielsen.

  Mon tossen er på vej over til islamisterne i “partiet” Frie Grønne?

  Kommentar by Revisoren — 24. januar 2021 @ 17:00

 28. ‘Ekstrem islamisme splitter samfundet og saboterer integrationen’

  De skal IKKE integreres. De skal heller IKKE assimileres. De skal slet IKKE være her.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. januar 2021 @ 18:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper