25. januar 2021

Men In Blacks Ali Sufi om Nye Borgerlige: “De grimme neo-nazister kommer ikke ind.. de pæne gjorde”

Jeg undrede mig i en tidligere post over, at en udlænding der talte om finanskrisen fra en venstreorienteret vinkel, på nogen måde skulle kunne repræsentere Nye Borgerliges bagland. Berlingske har talt med vedkommende, en 39-årig iransk rapper ved navn Ali Sufi. Han hader Nye Borgerlige, Dansk Folkeparti og enhver form for borgerlighed. Politiken har ligeledes talt med en Christian Bechmann Olesen, der ved folketingsvalget i 2019 var kandidat for ‘Schiller Instituttets venner’, en internationalistisk gruppering der blandt andet vil omstyrte det nuværende pengesystem.

Der skal nok være en del højreorienterede, som er trætte af nedlukningens konsekvenser, at man ikke kan komme på stadion eller til fitness, men intet indikerer at Men In Black Denmark er højreorienteret i nogen meningsfuld forstand. Fra Berlingske – Han støtter Men In Black og har fået nok af regeringen: ‘Jeg føler, at min frihed bliver taget fra mig’.

“Ali Sufi er træt af ikke at blive lyttet til. Træt af, at regeringen ifølge ham træffer beslutninger uden megen demokratisk debat, fortæller han. Derfor går den 39-årige rapper på gaden til Men In Blacks demonstrationer i København.

Han er også manden bag det første vers i gruppens protestsang – ‘Mette Ciao’ – som de sortklædte demonstranter synger, når de går fakkeloptog gennem byen. Sangen er indspillet af rapperen Danny Rozenberg og er lavet over den italienske antifascistiske arbejdersang ‘Bella Ciao’. …

… Han var også første taler ved Men In Blacks meget omdiskuterede demonstration 9. januar, der endte med voldelige sammenstød mellem demonstranter og politi. …

Ali Sufi mener, at der siden terrorangrebet 11. september er sket en øget overvågning af borgerne, og at blandt andet ghettolovgivningen er en indskrænkning af borgernes frihedsrettigheder.”

(Men In Black Denmarks Ali Sufi, København, 23. januar 2021)

(Fotos: Ali Sufi på Facebook, 2019)

“Han åbner døren ind til lejligheden i det almene boligbyggeri og viser os ind i stuen. Han har indvilliget i at fortælle om sit engagement i den selverklærede friheds-og protestbevægelse Men In Black, som først og fremmest ser sig selv som frihedskæmpere imod coronarestriktioner, epidemilov og vaccinepres. … Christian Olesen fortæller gerne om sig selv. Han er født og opvokset på Vestegnen og har taget en længere teknisk specialuddannelse, som har ført til job i store danske virksomheder. Han har gennem mange år været politisk aktiv og opstillede i 2019 til folketingsvalget for listen Schiller Instituttets Venner, en tænketank-baseret bevægelse, som kæmper for en ny verdensorden. Christian Olesen fik 89 stemmer. … Han har deltaget i larmedemo foran statsministerens officielle bolig på Marienborg i Nordsjælland arrangeret af diverse grupper og partiet Jorden, Frihed, Kundskab 21, som kæmper mod teknokrati og for større frihed.” (Politiken, 24. januar 2021)

(Christian Bechmann Olesen, ‘Schiller Instituttets venner’, 2019; Foto: Sive.dk)

Opdate. Grundlæggeren af MIB stod mandag aften frem i Aftenshowet på DR1, og han lød mere fornuftig end de fleste andre der har udtalt sig på gruppens vegne. Det være sig Mark Haugegaard Nielsen (der støtter Mads Palsvig og ‘Jorden Frihed Kundskab’), samt Claus Kristiansen, der er kritisk over alt, bortset fra koncentreret idioti.

(MIB-talsmand liker et ‘Kodered Killuminatti ENT’-opslag, 2020)

“I udkanten af demonstrationen befinder Claus Kristiansen sig. Han er klædt i sort. Omkring ham står en håndfuld venner, også i sort, enkelte med Brøndby-farver og logoer på tøjet. Claus Kristiansen har indtaget en talsmandslignende rolle i Men In Black, men der er tilsyneladende ikke nogen officiel kontaktperson. Politiken har forsøgt at få et interview med gruppens initiativtagere, men de har ikke svaret på anmodningen. Claus Kristiansen træder op på scenen. Han taler på bevægelsens vegne.” (Politiken, 24. januar 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116484/trackback

35 Comments »

 1. Må vi sige til helvede med de fremmede? I særdeleshed tyrker og arabere.

  Kommentar by Nielsen — 25. januar 2021 @ 14:23

 2. Forskelsbehandling i den sag, som den er til at mærke på: https://www.bt.dk/samfund/dukker-af-mette-frederiksen-og-lars-loekke-blev-braendt-politiet-agerer-vidt

  Politiet og domstol er gået over gevind fordi det er en socialkammerat

  Kommentar by Anonym — 25. januar 2021 @ 14:33

 3. Ali Sufi, skide perker. Fis hjem til dit eget land

  Kommentar by BB — 25. januar 2021 @ 14:37

 4. “De grimme neo-nazister kommer ikke ind.. de pæne gjorde”.

  Så behøver man ikke at læse mere … han er tydeligvis en Anti-Dansk / Anti-Hvid tosse.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. januar 2021 @ 14:38

 5. Deres anden talsmand Claus Kristiansen fra Kalundborg taler også heltiden om Stram Kurs og Rasmus Paludan.

  https://www.zetland.dk/historie/s8YxAVxW-aOZj67pz-f9571

  – Hvordan kan man tillade ham at demonstrere, når vi ikke må.

  – Hvorfor angriber politiet os og beskytter ham.

  Det meget simpelt Claus, Paludan går ikke side om side med hans coke-sniffende hooligans og perkere, der kaster med kanonslag og flasker imod politiet.

  Alle ved at Men In Black, Denmark stod bagerst i køen da der skulle uddeles IQ-point. De logiske krumpspring i deres argumentere findes på venstrefløjen.

  Den spanske filosof José Ortega y Gasset, har forresten beskrevet hvorfor denne massebevægelse opstår allerede i 1930, med ‘The Revolt of the Masses’.

  Kommentar by KineserSnot — 25. januar 2021 @ 15:05

 6. Her er et klip med Claus hvor han sviner Paludan, Pia K og Thuelsen Dahl til. Fra igår.

  https://streamable.com/9gxkch

  https://archive.vn/IrSIi

  Kommentar by KineserSnot — 25. januar 2021 @ 15:16

 7. Både KU og kommunisterne var aktive i modstandsbevægelsen, det samme er sikkert ved at ske i MIB

  På sin vis kan man heller ikke tale om NB eller andre politiske partier når folketinget har deponeret al magt hos Mette.

  Det er da underholdende at få søde hundebilleder fra Pernille, se hendes flirt med Inger Støjberg og høre Larse Boye’s udfald mod regeringen. Men reelt set har NB intet fornuftigt udrettet i folketinget og kunne ligeså godt være gået på sommerferie 12. marts 2020

  Kommentar by redneck — 25. januar 2021 @ 15:33

 8. Ideen med at bruge Bella Ciao stammer fra Netflix de har set den spanske serie “La Casa De Papel/Money Heist” hvor den er kendingsmelodi.

  https://youtu.be/46cXFUzR9XM

  Længere går deres tanker altså ikke.

  Kommentar by KineserSnot — 25. januar 2021 @ 15:39

 9. I det mindste er det betryggende at idioten på et år eller mere kun fik så mange thumps up som der er konspirations-tosser i hele Danmark.

  En nul bon(g) med seriøse IQ-udfordringer!

  Kommentar by Santor — 25. januar 2021 @ 15:44

 10. Jeg undrede mig over hvem de var, da jeg så en videooptagelse i nærheden af Glyptoteket(?)vistnok her på UP lavet af den ellers troværdige (og prisværdige:-) Lars Kragh Andersen. LKA undrede sig vist også.

  Efter lidt tilfældigt at have set forskellig småinfo, er jeg kommet til den konklusion at Men In Black mest er perkere fra vestegnen?
  Alene det at mænd/men i dag i hidtil uset høj grad er i bad standing på fløjen og i statsradiofonien, viser hvor meget ude af sync perkerne er med fløjen? Dem som ellers altid varmt knuselsker dem?
  Den danske samfund er efterhånden præget af total disruption!:-)

  Kommentar by Amad — 25. januar 2021 @ 16:19

 11. Nina Hedeager, Enhedslisten, blev ikke fængslet for at brænde Lars Løkke af.

  Er politiet politisk neutral?

  Kommentar by k. m. — 25. januar 2021 @ 16:20

 12. Giv rapperen Ali Sufi nogle rap over fingrene og send ham hjem til hans taberland med det rappende gakkede præstediktatur.
  Islam er et giftigt opløsningsmiddel med muslimer som de aktive komponenter. Så giftigt, at det ikke engang må hældes i kloakken.
  Gør Danmark rent og frit igen – muslimfrit.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. januar 2021 @ 16:24

 13. Schiller Instituttet Venner var tidligere Det Europæiske Arbejderparti og bygger på amerikaneren Lyndon Larouches ideologi.

  Partiets mangeårige frontfigur Tom Gillesberg har stillet op til mange valg uden at blive indvalgt. Tidligere kunne jeg slet ikke forstå hvad partiet mente, men efter at have studeret nogle af deres konspiratoriske udsagn lader det til i de fleste tilfælde at være konspirationsfakta. Sandsynligvis også det nye om Plandemien.

  Deres ret socialistiske politiske linje er jeg dog stadig modstander af.

  Kommentar by perhag — 25. januar 2021 @ 16:34

 14. Schiller Instituttet / Lyndon LaRouche er virkelig loonie, når det er værst, og har over en bred kam “strålende” ideer til, hvordan verden kan blive perfekt, lige fra hvordan pengesystemet skal indrettes til hvad kammertonen skal sættes til. Lidt ligesom Scientology bare helt uden organisationstalent.

  Kommentar by Hertz — 25. januar 2021 @ 16:38

 15. Gab in gab, er kommunistiske nassere, daskere og ballademagere.
  Menneskelignende affald og vandrende social- og kulturudgifter…

  Kommentar by Hul igennem? — 25. januar 2021 @ 17:44

 16. Og neo-nazisterne marcherer i gaderne og laver krystalnat og afbrænding af dukker af mennesker.

  Kommentar by Hul igennem? — 25. januar 2021 @ 17:47

 17. …Han ville nok alligevel blive ophidset, hvis han først blev udvist og derefter ingen kontanthjælp…

  Kommentar by Hul igennem? — 25. januar 2021 @ 17:51

 18. Når vi siger til helvede med arabere,betyder det altså også at Danmark er for danskere.
  Shout out til Gaflen

  Kommentar by Nielsen — 25. januar 2021 @ 18:28

 19. Christian,som taler for statens gældssættelse,skulle prøve at gældsætte sig selv. Foruden at ligne en dårlig popsanger,er han jo efter forlydender så langt ude,at han skulle søge arbejde i det nærmeste stenbrud.

  Kommentar by Nielsen — 25. januar 2021 @ 18:35

 20. En dansk bonde uden koran er som en fisk uden toiletpapir.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. januar 2021 @ 19:05

 21. Så det var altså en muslimsk bevægelse.

  Kommentar by Den Danske Helt — 25. januar 2021 @ 19:48

 22. Artikel: Journalistikken marcherer målrettet mod sin død.

  Kommentar by BENT A — 25. januar 2021 @ 19:56

 23. OT: JOE BIDEN har nu udstedt et dekret der giver de svenske feminister ret i at de to køn bare er en social konstruktion, en fiks idé, en politisk opfindelse, en illusion og kun et spørgsmål om hvad man selv synes.

  Galskaben er sluppet fri og tosseri og idioti vil fra nu af tvinge den sunde fornuft til at skamme sig henne i skammekrogen.

  Bortset fra det har prager u også en video: Hvilken fremtid venter os hvis vi ikke vil lære af historien? (F.eks. den del som omhandler over 1000 års islamistisk krig mod Europa/ Slaget ved Wien 1683/ Terror siden 1980)

  Kommentar by BENT A — 25. januar 2021 @ 21:51

 24. Er nødt til at nævne at Michael Jalving som sædvanlig har skrevet en veloplagt klumme. Denne gang om USA og journalistik.

  Kommentar by BENT A — 25. januar 2021 @ 22:18

 25. Schiller/LaRouche/EAP ble sterkt mistenkt for å stå bak drapet på Olof Palme, tidlig i saken, mars-april 1986.
  Dette var før Hans Holmér kom med sitt kurderspor, og lenge før en svensk speedfreak og alkoholiker ble tiltalt, dømt og omsider frikjent.

  Kommentar by Oslo/Norge — 26. januar 2021 @ 00:43

 26. Mon Scientology, på en eller anden måde, har en finger med i spillet? Har ikke kunne finde nogen forbindelse..

  Kommentar by anno — 26. januar 2021 @ 06:55

 27. Èn tiln er jeg enig med Bechmann Olesen i. Det er at vores nuværende pengesystem er aldeles usundt. Hvis det altså er det han mener,jeg gider ikke GoogLAG ham. Det kaldes for resten at søge på dansk,ikke at google! -Lige som youtube hedder youtube og ikke censortube,som visse sarkastisk kalder dem. Hvorfor mon det? Hmm. Men det er ikke mønterne og sedlerne der nødvendigvis er noget i vejen med,selv om jeg har svært at se hvorrfor vi skal have en pengeseddel repræsenterende 1.000.000 øre. men sådan er der jo så meget der er til at græde over.
  Men altså det der er i vejen med pengesystemet,er at det ikke er ejet af det danske folk. For nu at sige det kort og klart.

  Kommentar by Nielsen — 26. januar 2021 @ 07:10

 28. Han kan selv være en Nazi :-) (Islam er yderst Nazivenligt).

  Kommentar by Michael Unna — 26. januar 2021 @ 07:30

 29. Ved ikke lige hvorfor Schiller Instituttet skal blandes ind i dette? Er instituttet bleven overtaget af politiske kræfter? Egentlig er de apolitisk økonomiske tænkere……

  Kommentar by Moth — 26. januar 2021 @ 12:26

 30. Mads Palsvig og Marco L Nielsen har ret i visse typer, har siddet på økonomien i vesten længe. Især Rothschild familien har haft en stor magt siden Napoleons-krigen, med deres centralbank-system.

  Alle kender til Medici-familien i Italien og Pavedømmet, Rothschild har overtaget deres plads, i en anden indretning efter Katolikkerne mistede totalt overherredømme da Martin Luther brudte med kirken, som var blevet for grådig.

  Kommentar by KineserSnot — 26. januar 2021 @ 12:45

 31. Kommentar by KineserSnot — 26. januar 2021 @ 12:45

  Alle burde anskaffe og læse

  > A History of Central Banking and the Enslavement of Mankind by Stephen Mitford Goodson (2014, 3rd Edition 2017)

  Eller se Bill Stills The Money Masters (1996)

  > https://www.imdb.com/title/tt1954955/

  Kommentar by KineserSnot — 26. januar 2021 @ 12:47

 32. Kommentar by KineserSnot — 26. januar 2021 @ 12:47

  Man kan f.eks. se på Norges første Grundlov af 1814 at både Jesuitter og Jøder var forment adgang, pga deres trang til at sætte nationen og folket til side, i jagten på rigdom.

  Kommentar by KineserSnot — 26. januar 2021 @ 12:48

 33. Mon ikke Ali Sufi nu er selvskrevet deltager i næste omgang Vild Med Dans eller Den Store Bagedyst?

  Kommentar by Revisoren — 26. januar 2021 @ 14:18

 34. Eftersom der ikke er en central ledelse af MiB ligger det lige til højrebenet at MiB absorberes og overtages af voldsvenstre som endnu en folk tåber der lader sig styre hovedløst af enhver højtråbende nar.

  Men, medierne kalder dem hårdnakket højrefløj!

  Kommentar by Santor — 26. januar 2021 @ 19:11

 35. KineserSnot — 26. januar 2021 @ 12:45 skrev:

  “Mads Palsvig og Marco L Nielsen har ret i visse typer, har siddet på økonomien i vesten længe.”

  Ja, “visse typer” er også stærkt over-repræsenteret i fx banker, medier, Hollywood, universiteter og i diverse præsidenters administration.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. januar 2021 @ 00:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper