26. januar 2021

Autonom undsiger Pernille Skipper: “Vi gjorde det en 5-10 gange om året i 90’erne og start 00’erne.”

Pernille Skipper er forarget over Mette-dukken og den ledsagede dødstrussel, men hendes hukommelse er hullet som en si. Jeg husker talrige eksempler, hvor venstrefløjen har pisset på, skudt pile, kastet sten efter, afbrændt dukke, samt diverse kunstneriske bidrag der inkluderer symbolsk likvidering eller uforbeholdne dødstrusler. Det har altid været den yderste venstrefløjs modus operandi.

Pernille Skipper, Enhedslisten: Anti-corona-restriktion-demonstration her til aften bød åbenbart bl.a på en life size dukke, der forestillede Mette Frederiksen. Som blev hængt og brændt med en tekst, jeg ikke vil gengive. Det er nok det mest grænseoverskridende, jeg har set herhjemme. Forfærdeligt og skræmmende

Erik Storrud, venstreradikal: Slaaap af. Vi gjorde det en 5-10 gange om året i 90’erne og start 00’erne. Det er dum og umoden kommunikation. Det er ikke ‘det mest grænseoverskridende, du har set herhjemme’.

Pernille Skipper: Jeg ved ikke hvem ‘vi’ er her. Men jeg har fandme aldrig brændt en dukke der forestillede en politisk modstander. Og du styrer ikke hvad jeg mener om begivenheder. Hold dig på din egen banehalvdel, gider du.

(Venstreradikale Erik Storrud kommenterer Pernille Skipper, 24. januar 2021)

Mere Mette. Thiessen.

“Til familie-aftener lærer du så dine børn at heile? Det vigtigste af alt er at de ikke bliver som dig, for personer som dig de skal skaffes af vejen. Du er til grin Mette. Du kom for sent Mette. Det er så primitivt, at du har fået lov til at ske. Tak for denne gang, ses Mette. Du vil ikke blive savnet af nogen, for du vil dø helt alene Met’te.” (Anti, Kære Mette Thiesen, 2018)

Oploadet Kl. 10:20 af Kim Møller — Direkte link59 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116500/trackback

59 Comments »

 1. Nogen må, andre må ikke.
  Det er lige som diverse storcentre der trækker kunder til, som en lort tiltrækker fluer.
  De må sælge al mulig tingeltangel, mens den lille butik længere nede ad gaden er tvangslukket

  Kommentar by k.m. — 26. januar 2021 @ 10:27

 2. Hvem har skrevet de sidste fire linjer til Mette Thiesen? Vides det?

  Kommentar by BENT A — 26. januar 2021 @ 10:38

 3. Du vil ikke blive savnet af nogen, for du vil dø helt alene Met’te.”

  Deres sprogbrug siger alt om deres overherrementalitet, men det har været camoufleret med angreb på andres, utallige Tal pænt, osv. Selv har jeg flere gange på netdebatter fået at vide, at jeg som DF-vælger slet ikke havde nogen eksistensberettigelse.

  Men det hele afhænger af statsansatte “journalisters” vurdering, De alene afgør menneskers holdninger. DR har tilsyneladende mistet interessen for den dukkeafbrænding. Mon de selv kan se hykleriet?

  Pernille Skipper falder for aldersgrænsen i EL, så hun gøder jorden for det store hop, som Undervisningsministeren gjorde. Det var herligt at se, hvordan SF blev fravalgt som spild af tid. Måske derfor DR altid udvælger emner som Public Service, hvorefter de giver ordet til SF eller EL

  Kommentar by tavsen — 26. januar 2021 @ 10:43

 4. Der bruges jo ofte udtryk i politik der ikke skal tages bogstaveligt. Når politikere siger at de vil kæmpe for et eller andet, mener de jo at han/hun vil arbejde eller tale for et eller andet. Og man snakker også om at en persons (politiske) liv sluttede, da partiet gik i opløsning eller vedkommende trak sig. Man skal være forsigtig med at overfortolke. Og når dukker afbrændes, er det normalt bare et symbolsk og uskadeligt udtryk for utilfredshed med vedkommendes politik.

  Mange dukker er blevet futtet af i tidens løb, uden opstandelse. Hvorfor er det nu pludselig en kæmpesag?

  Kommentar by BENT A — 26. januar 2021 @ 10:48

 5. DEM I ENHEDSLISTEN ER ALTID SÅ HELLIGE, MEN DET ER SKUESPIL. De giver den altid som de store humanister. Men arbejder de ikke på at udplyndre, udskifte og udrense det danske folk, for at skaffe “lebensraum” til migranter, asylanter, besættere, socialklienter og evighedsturister fra 100 forskellige lande?

  Hvor er kommunisternes humanisme overfor deres egne landsmænd og -kvinder?

  Kommentar by BENT A — 26. januar 2021 @ 10:55

 6. ER DET IKKE MULTI-KULTI, AFRIKANISERING OG ISLAMISERING alle de røde partier samt V, K og DF er tilhængere af, når det kommer til stykket?
  Selvom ALLE historiske erfaringer går ud på at multi-kulti ender i konflikter, ballade, vold og mord samt mange andre ulykker.

  Er der nogle mennesker der aldrig bliver klogere? Se hvad prager u og black pigeon oplyser om at historieløshed er dødsensfarlig.

  Kommentar by BENT A — 26. januar 2021 @ 11:02

 7. Tankevækkende at de politikere der kalder sig grønne, er de mest blodrøde venstreorienterede.

  Den tyske “Grüne” politiker Michael Werner-Boelz vil forbyde opførelse af nye parcelhuse.
  Så vidt jeg kan se forestiller han sig en verden hvor befolkninger samles i trøstesløse DDR betonghettoer.

  Kommentar by k.m. — 26. januar 2021 @ 11:11

 8. Pernille Skipper lyver helt klart.

  Kommentar by Johnson — 26. januar 2021 @ 11:17

 9. Der er SEKS KVINDER i Enhedslisten. Pernille Skipper, Eva Flyvholm, Rosa Lund, Victoria Velasquez, Mai Villadsen og Jette Gottlieb. Alle er de store humanister som er opsatte på at redde og vejlede hele verden. De vil gerne sende milliarder af kroner ned til Afrika, Mellemøsten og Sydamerika, de vil gerne bruge 500 milliarder på at styre vind og vejr, sol og regn, og 1000 milliarder eller mere på globalisme, indvandring, “integration”, EU og FN.

  Hvad der bliver danskernes fremtid, interesserer dem langt mindre.

  Kommentar by BENT A — 26. januar 2021 @ 11:19

 10. Man må åbenbart insinuere det værste via symbolske aktivisme. Men ligeså snart man sætter ord på det, så det forkert.

  Kommentar by KineserSnot — 26. januar 2021 @ 11:29

 11. Efter 5 års karaktermord på Trump, afsluttende med hoverende hævnakter efter det papirtynde og diskutable valgnederlag, forarges msm over ild i en dukke….

  Kommentar by egon olsen — 26. januar 2021 @ 11:42

 12. i enhedslistens og de radikales regi:
  Her er der et link som i nok ikke har set, men det fortæller sådan set ikke en nyhed, Kun noget af det samme som folk ikke vil åbne øjnene for. se den inden den blive fjernet:
  https://twitter.com/i/status/1353045532395110401
  25. januar 2021
  VIDEO: 15-årig gennemtæskes af 10 mænd
  På en video, som bl.a. har været vist på fransk TV, kan man se de uhyggelige scener, hvor en kun 15-årig dreng gennemtæskes af en gruppe på 10.

  Detaljerne omkring det brutale overfald er uklare, men billederne, som har rystet mange franskmænd, taler sit eget tydelig sprog og vidner om en brutal voldskultur. Ja, Padagoger giver Røde knupper. Jeg formoder den unge mand her er blevet opdraget og undervist i skolen af pædagoder, derfor knupperne.

  Kommentar by Charles — 26. januar 2021 @ 11:48

 13. Pernille rejser, som alle andre venstreekstremistiske, ét eneste spørgsmål hos mig. Er hun dum eller lyver hun?

  Kommentar by Lider af danskhed — 26. januar 2021 @ 11:59

 14. Skippers Twittertråde om emnet er formidabel underholdning. De er fuld af forloren forargelse, “højretosser” “Trumpisme”, indtil de bliver konfronteret med alt det bæ Enhedslisten og co selv har lavet. De hader når andre bruger de samme metoder som dem selv. “Det er ok når VI gør det”

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 26. januar 2021 @ 12:19

 15. Kommentar by Lider af danskhed — 26. januar 2021 @ 11:59

  Hun lyver. Rosa Lund og Pelle Dragsted er stadig i partiet. Vold og voldsforherligelse en del af deres modus operandi.

  Kommentar by KineserSnot — 26. januar 2021 @ 12:35

 16. HEMMELIGHEDEN BAG KORONA-VIRUSSEN AFSLØRET. Pandemien er en forbrydelse. Artikel af Hans Rustad. Kan ses flere steder. En artikel alle bør læse. Den viser også noget om at hele verden er kommet i en værre situation ved at Trump og republikanerne tabte valget. Som nok vil vise sig at være en langt større katastrofe for Vesten end den typiske dansker forestiller sig.

  Kommentar by BENT A — 26. januar 2021 @ 12:47

 17. Fauci er glad for at slippe af med Trump.
  Han har åbenbart penge i et Kinesisk virus laboratorium

  Vi er holdt for nar i et helt år, hvor det står mere og mere tydelig at løgnen om corona er sluppet ud for at knuse den vestlige verdens økonomier.

  https://www.document.no/2020/05/07/faucis-institutt-sponset-forskning-pa-koronavirus-i-wuhan-laboratoriet/

  Kommentar by k.m. — 26. januar 2021 @ 13:02

 18. hele verden er kommet i en værre situation ved at Trump og republikanerne tabte valget. Som nok vil vise sig at være en langt større katastrofe for Vesten end den typiske dansker forestiller sig.
  Helt enig.

  Kommentar by E. Frederiksen — 26. januar 2021 @ 13:03

 19. Skipper er ved at køre sig i stillig.

  Om føje år er hun at finde i de socialdemokratiske rækker, hvor hun danser tango i de højhælede Louboutin, med Rosenkranz-Theil og de andre frafaldne hardcore kommunist-socialister, som alle har politisk fremtidssikret sig i liste-A.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 26. januar 2021 @ 13:07

 20. USA’s ikke folkevalgte præsident Joe Beiden som kun er præsident grundet valgsvindel er der næsten ingen der gider og følge på Twitter – derfor har Twitter oprettet millioner af falske Twitterkonti som følger Beiden. Youtube laver det samme svindelnummer og giver Beiden millioner af falske likes.

  Kommentar by Bob — 26. januar 2021 @ 13:08

 21. ER VESTEN fast besluttet på at begå kollektivt selvmord? I stigende omfang styres landene af feminister, marxister og muslimer.

  Londons borgmester er nu muslimen Sadiq Khan. Han sørger nu for nedrivning af en lang række statuer af berømte englændere. Statuen af Winston Churchill er blevet udsat for hærværk.

  Sverige er allerede sunket ned i kviksand til bæltestedet.

  Lynanalyse af dansk politik lige nu. Karsten Søberg hos document.

  Kommentar by BENT A — 26. januar 2021 @ 13:23

 22. Hele problemet er at hidtil er det kun højrefløjen, der har været udsat for trusler på liv og helbred, og de har som regel bare trukket på skuldrene og tænkt – Idioter; Men nu er det så pludselig en af deres egne mimoser, som udsættes for trusler, uvist fra hvem, men ikke fra højrefløjen, for de måtte ikke være med i demonstrationen! Og så er Fanden løs i laksegade, omgående varetægtsfængsel og trusler om 16 år i det sorte hul!
  Nu dukker der så dukkeafbrænding op fra tidligere tider, hvor en Enhedsliste Borgmester skulle have brændt en dukke af Løkke af, da han var statsminister – Men det er naturligvis en helt anden sag, for det var jo Løkke og ikke Mette, og afbrænderen var ikke sortklædt, men rød! Jo jo hvorfor kommer jeg til at tænke på George Orwells Animal farm: Alle dyr er lige, men nogle dyr er mere lige end andre! Omskrevet: Alle er lige for loven, men nogen er mere lige end andre!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. januar 2021 @ 13:31

 23. Pernille Skipper kan nok ikke huske 15 år tilbage til, dengang nogen udførte et brandattentat mod daværende integrationsminister Rikke Hvilshøj. Eller måske mener hun ikke, at forsøg på afbrænding af rigtige levende mennesker er helt så slemt som afbrænding af dukker.

  Kommentar by Peter Faber — 26. januar 2021 @ 13:31

 24. Great Reset kræver at verden forberedes på den store nedsmeltning.
  Skumle typer bestemte sig for at bruge pandemi som generalprøve.

  1. Myndighederne spreder en historie om ekstrem farlig virus.
  2. Myndighederne “hypnotiserer” befolkningen til at bære masker.
  3. Myndighederne lader som om brug af masker ikke hjælper, derfor indføres nedlukning af samfundet.
  4. Jo længere nedlukning, jo mere uro og modstand blandt befolkningen.
  5. Uro og opstand misbruges af myndighederne til indsætte politi og militær mod befolkningen, med påstand om at skabe ro og orden for vores eget bedste.
  6. Ringen er sluttet – som man hører i Holland hvor nogen advarer om borgerkrig. Skumle typer og regeringsledere viste vejen til kaos og splittelse i befolkningen. Man kan jo se hvordan stikkere i Danmark melder “anderledes tænkende” til politiet. Jeg tror ikke at politiet på egen hånd opdager en håndfuld gutter der mødes over en øl i et maskinhus ude på bøhlandet ! nej de er sgu blevet stukket af regeringens håndlangere, der synes Statsministeren er ufejlbarlig som den store leder.

  Kommentar by k.m. — 26. januar 2021 @ 13:42

 25. Her er opskriften på nedlukning ud over 7.februar
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/kontakttal-stiger-britisk-variant-er-i-vaekst/8442057

  Kommentar by k. m. — 26. januar 2021 @ 14:03

 26. Mon den venstreradikale voldspsykopat Erik Storrud også deltog i det herostratisk berømte bunkepul i Ninna Hedeagers dobbeltseng?

  Kommentar by Revisoren — 26. januar 2021 @ 14:12

 27. k.m. 13:42
  Virus er ikke opfundet, en af mine bekendte har været syg af covid 19, og det var meget meget alvorligt! Så stop det sludder! Folk bliver rigtig syge af det her!
  Myndighederne hypnotiserer ikke befolkningen til at bærer maske, maske beskytter ikke specielt meget mod virus, men hvis man selv er smittebærer smitter man mindre hvis man bærer maske, og sygdomstilfældene udvikler sig mindre alvorligt i de lande hvor der er maskepåbud!
  Nedlukning af samfundet hjælper. Der hvor man ikke har gjort det er det stukket helt af Italien i starten, USA og Storbritanien og senest Manaus i Brasilien!
  Opstand og uro er dumhed i en alvorlig sundhedsmæssig situation!
  Jeg er ikke fan af vores statsminister og den nuværende regering – slet ikke, der er rigtig meget hun og regeringen kan kritiseres for, men det betyder ikke at danskerne pludseligt skal opfører sig dumt!
  Virus er ikke politisk, den er bare en Virus, som gør som virus gør, spreder sygdom!
  Og så stop med de ubegavede konspirationsteorier!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. januar 2021 @ 15:31

 28. Den hvide privilegerede voldsdømte Erik Storrud skal være glad for de mange passive borgerlønsydelser vi har i privilegerede Danmark. Var han opvokset i Beograd eller Bratislava, da havde han vasket op på McDonalds fra 7-20, og slet ikke haft alle disse selvopfundne privilegieproblemer og kedsomhedsklager. Casen Erik Storrud er fremragende, hvis man videnskabeligt vil undersøge hvor skadelige og invaliderede passive forsørgelsesydelser er på lang sigt.

  Kommentar by Skatteyderen — 26. januar 2021 @ 15:44

 29. Erik Storrud – en livslang borgerlønspensioneret kedsomhedsrevolutionær.

  Kommentar by Skatteyderen — 26. januar 2021 @ 15:46

 30. Den Nervøse
  “Opstand og uro er dumhed i en alvorlig sundhedsmæssig situation!”

  Så du mener det er forkert at være imod regerings politik!
  jeg kalder det at være på vagt og bruge sin sunde fornuft.

  Fredelige demonstrationer saboteres af professionelle ballademagere for at sætte de retfærdighedssøgende i dårlig lys, og få pudset politiet på dem.
  Vi så med Trump hvordan de skumle typer misbruger magt til at lukke munden på modstandere – du ser hvordan de sociale medier truer frit tænkende borgere til tavshed.

  Vi to står langt fra hinanden her, men du har lov at have din holdning, som jeg har min.
  Du påstår jeg vrøvler og spreder konspirationsteorier –
  Du mangler at forklare hvorfor hele Europa er lukket ned, selv om de fleste lande tvang borgerne til at bruge masker gennem det meste af 2020.

  Kommentar by k.m. — 26. januar 2021 @ 15:52

 31. Ja det er så et spørgsmål om det er en del af ytringsfriheden? Sålænge man ikke konkret truer nogen, men blot demonstrativt —ala Sankt Hans Aften- brænder en dukke af en person af…..Jeg lader spørgsmålet til jer stå åbent.

  Kommentar by Michael Unna — 26. januar 2021 @ 15:52

 32. Heuniche siger den britiske variant (fup mutation) vil få overtaget.

  Skal vi ikke gætte på, at han allerede nu planlægger at holde Danmark lukket ned efter 7.februar. Den taktik med at opfinde et skrækscenarie er brugt flere gange med succes, og “die dumme dänen” fortsætter med at lade sig kue.

  På borgerforslag.dk i dag, ligger 45.743 underskrifter for at få Mette Frederiksen for en rigsret.

  Det er en anden måde at give udtryk for sin utilfredshed end ved at gå på gaden med banner og romerlys.

  Kommentar by k.m. — 26. januar 2021 @ 16:03

 33. AT VIRUSSEN stammer fra et laboratorium for biologisk krigsførelse, kan man betragte som helt sikkert. Allerede i 2015 blev der advaret mod dette laboratoriums hasarderede og uansvarlige eksperimenter. Det er vigtigt at læse Hans Rustads nyeste artikel, hvis man vil forstå det lyssky spil der er foregået bag kulisserne de senere år. Se den hos hodja eller document: Hemmeligheden bag korona-virussen afsløret.

  At pandemien er blevet misbrugt på udemokratisk vis i flere lande, er der ingen tvivl om. Det har K.M. ret i. Den Nervøse har dog også ret i at den laboratorie-splejsede virus er farlig og ubehagelig. Den er en blanding af tre eller fire forskellige virus-typer. Sars og Hiv mv.

  Hvis man mener at regeringens nedlukning i starten var ok, men siden er endt i vild forvirring (bl.a. fordi man har brugt/bruger en ikke-fagmand, en ikke-virolog som Brostrøm til at gætte sig frem som vinden blæste) har man nok også ret.

  Iøvrigt er sundheds-styrelsen berygtet for en lang række skandaler gennem de sidste 15-20 år.

  Kommentar by BENT A — 26. januar 2021 @ 16:04

 34. Når en regering bliver ved med at bruge en direktør der gætter sig frem som vinden blæser, og som begår fejltagelser på stribe, så er det pinligt og blamerende for regeringen selv, og man kommer til at tvivle på dens dømmekraft.

  Kommentar by BENT A — 26. januar 2021 @ 16:12

 35. Det skulle jo nødigt ende som i den islamiske IS stat i Syrien. Der brændte man en tilfangetaget jordansk pilot levende og optog det hele på video.
  Det er farligt, når fanatikere følger risiKoranens kommandoer om aflivning af islams ‘fjender’ (=alle vantro).

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. januar 2021 @ 16:12

 36. HVAD PERNILLE SKIPPER og hendes tros-fæller angår, er det næsten utroligt at de stadig tror på kommunismen, trods op mod 100 landes dårlige og skrækkelige erfaringer med den. Er Pernille, Rosa Lund og Eva Flyvholm religiøse, korrupte eller bare dumme og historieløse? Har de nogensinde læst om rædslerne i Sovjet-unionen, Kina og Cambodia osv.?

  Kommentar by BENT A — 26. januar 2021 @ 16:20

 37. “Hold dig på din egen banehalvdel” – stay in your lane – henviser til arbejdsdelingen mellem Pernille Skipper og Erik Storrud. Der er, ligesom som med Sinn Fein og IRA, “vandtætte” skotter mellem det legitime og det illegitime arbejde.

  Skipper skoser Erik Storrud for at kompromittere denne grænse.

  Kommentar by Felix Krull — 26. januar 2021 @ 16:33

 38. Jeg gentager lige BENT A’s spørgsmål #2 10:38
  Hvem har skrevet de sidste fire linjer til Mette Thiesen? Vides det?

  Kim Møller må vide det.

  Kommentar by B. Christiansen — 26. januar 2021 @ 17:01

 39. Æv bæv, for det er man sælv…
  Enhed for benhed

  Kommentar by Hul igennem? — 26. januar 2021 @ 17:18

 40. k.m. 15:52
  Man kan godt være mod regeringens politik uden at gå på gaden sammen med arabere og gamle hippier! Specielt hvis man bor i Jylland 4-5 timer fra København; Men det er ligesom om ens mening vægter betydeligt mindre end hvis man bor i København og råber op!
  Der er ingen bevis at virus kommer fra et laboratorium, men selv hvis det skulle være tilfældet bliver sundhedskrisen ikke mindre og det er direkte ubegavet at samles så mange råbende mennesker sammen. Der er en betydelig smitterisiko ved sådanne arrangementer!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. januar 2021 @ 17:22

 41. Jeg må rette en tak til dig Kim Møller,for at drive journalistik,som den bør bedrives. Du er hele abonnementet værd. Jeg ved,at jeg er en ustabil betaler. Men jeg får det dog gjort ad åre.
  Jeg har dog en kvist malurt.
  Jeg har mange gange påpeget,så jeg er ved at tro du gør det bevidst,for at drille mig og andre sprogkyndige.
  Der er engelske ord og der er danske ord. De bør kun undtagelsesvis blandes,for at fremhæve noget. -Du ved opdate/updatering.
  Vi er begge nationalister,selv om vi ikke tilhører samme parti. Jeg håber du klarer dig gennem denne sørgelige tid.
  Med venlig hilsen
  Nielsen

  Kommentar by Nielsen — 26. januar 2021 @ 17:26

 42. LOL Skipper er vist på gyngende grund her. Hendes bukser brænder

  Kommentar by A Andersen — 26. januar 2021 @ 17:37

 43. Den nervøse.
  Nu skal du så heller ikke regne med at det er de bedst begavede, der står forrest i flokken af skrighalsene.
  Araberne og AFA medløberne har en vis tilbøjelighed til at stille op, hvor de kan kompromittere en ellers fredelig demonstration.
  De griber enhver lejlighed til at hærge.

  Kommentar by Finn A. Skov — 26. januar 2021 @ 17:49

 44. – B. Christiansen

  Glemte linket. Rasmus Sørensen alias rapperen ‘Anti’ ‘. Googl citatet.

  Kommentar by Kim Møller — 26. januar 2021 @ 17:52

 45. Det kunne være rigtigt fedt, hvis nogen havde hele listen af de rødes voldstrussel tilkendegivelser, med dato og kilde. Kim Møller nævner det, har du Kim?. Der er selvfølgelig en usikkerhed med hvad der skal med, men man kan jo sige, i “dukke-kategorien”.

  Netop sådan en liste, feks i Berlingeren, ville bevise, så tydeligt, at de rødes MO er at bagatellisere egen krænkeadfærd, der er på kanten af niveauet af jødeforfølgelsen, mens de selv flipper helt ud over folk der, ikke særligt intelligent, møver sig ind i Capitol. Hvor mange gange har de røde ikke gjort det i folketinget?..og så giver de Trump skylden, han er jo faktisk også skyld i, at solen går ned, og det bliver mørkt. Puha da da.

  .. Kære pernille skipper.. Stueren, det bliver du sgu aldrig. Denne gang holder det.

  Når man ser på, hvor voldsomt ubegavede de Mibbere er, (undtagen deres styringsofficerer), så kan man kun opfatte det som en i metoo-klassen, krænkelse af folkeskolens billede af sig selv.

  Kommentar by Gaflen — 26. januar 2021 @ 17:57

 46. # Den nervøse: Du påstår at der ikke er beviser for en kunstigt frembragt virus. Hvad bygger du det på? Har du bevis for at der ikke er beviser?

  Eller er det bare en påstand, som når democrats og DR påstår at der ikke er beviser for valgsvindel?

  Der er også dem som påstår at Inger Støjberg sagen kun handler om jura. Men for folk der selv kan tænke, er det da krystalklart at der er tale om politisk kanøfling og forfølgelse. Enhedslisten, de radikale, V og K osv. er enige om at der skal køres en rigsretssag til mindst 50 millioner kr. Hvorfor er det kun når det handler om indvandreres rettigheder, at der sættes et så stort apparat i gang?
  Rigsretssagen er allerede præget af manipulation ved valget af advokater. Og sagen er latterlig og uretfærdig på forhånd, ligesom sagen mod Ninn Hansen var det.

  Jacob Poppedrengs støtte til at hans egen næstformand blev afsat og sat på anklagebænken, viser at Jacob ligesom Tullesen er en radikal og partiskadelig type. Han siger at han “holder uendelig meget af sit parti”, men hvorfor har han så travlt med at gøre det til et lille syret parti uden indflydelse? Og hvorfor holder han meget LIDT af Danmark?

  Han har også snakket om hvor meget han holder af Inger S. Hvorefter han sørgede for at hun bliver udsat for politisk forfølgelse. Jacob ligner en kynisk hykler. Eller er han bare forvirret?

  Kommentar by BENT A — 26. januar 2021 @ 18:30

 47. Kære Pernille.

  Der er beviser nok på din og resten af voldsvenstres gøren og laden til at du ikke kan blive “forarget” “chokeret” “vred” eller andre ting i den retning.

  Det du burde være bekymret om er at de samme beviser en dag får dig i fedtefadet i det selvsamme segment du appellere til med din nye “Wokeness”. Det samme gælder også resten af din hird, så som Erik Storrud, for I er og bliver “Brothers in crime” uanset hvor meget du nu forsøger at gør dig lækker for eftertiden!

  Og være opmærksom på at den dag Vi i Danmark får retsstaten, en stat der bekymre sig om ret og ikke følelser, tilbage vil I komme til at stå til ansvar for jeres egen fortid, stort som småt!

  Kommentar by Santor — 26. januar 2021 @ 18:48

 48. Maling og overfald på diverse mf.
  Afbrænding ved privat hjem. Tøndeslagning.
  Personlig vagt nødvendigt osv osv.
  Afbrænding af en dukke er vand ved siden af.

  Kommentar by Islamarebad — 26. januar 2021 @ 19:02

 49. Konspirationsteori mig her og konspirationsteori der.

  Dette er fakta!

  Fredag den 15 januar trængte en flok politisnuder ind i en forenings private forsamling men dog offentliggjort på Nettet for interesserede.

  Det skete, da en gruppe Corona skeptikere mødtes på et hostel i Nyhavn for at forberede et arrangement lørdag den 16 februar.

  Efter mødestart havde en fra denne forsamling låst en hoveddør, men det respekterede politiet ikke og de rekvirerede en låsesmed og trængte ved dennes hjælp ind.

  Men politiet var her oppe mod langt mere intelligent modstand end den fra “Men in black”. Politiet forsøgte sig med reglen om max 5 forsamlede og mødedeltagerne insisterede kraftigt men ikke voldelig på, at Politiet begik grundlovsbrud. Det endte med, at Politiet gav op, så vidt jeg har forstået.

  Kommentar by T. H. — 26. januar 2021 @ 19:12

 50. Kommentar by T. H. — 26. januar 2021 @ 19:12

  JFK21 er også dumme som snot. De vil have åbnegrænser.

  Kommentar by KineserSnot — 26. januar 2021 @ 19:33

 51. Hos DR P1 er journalisterne vilde med at være MIKROFONHOLDERE for kommunisten Pernille Skipper. Er hun da særlig klog, dygtig, vidende og fremsynet?

  Hun påstår stædigt at minkavlerne har fået 33% for meget. Men det kan man ikke uden videre påstå. Det kan regnes ud på mange måder, hvad der bør gives i erstatning. De 33% er ikke en kendsgerning, men blot en mening. Pernille ville kun have at der skulle regnes fem år tilbage, så de gode år forud ikke kom med. Men at regne 10 år tilbage er ganske normalt, når et firmas værdi skal opgøres.

  Pernille syntes heller ikke at der burde gives kompensation for de psykiske belastninger, ubehageligheder, lidelser og besværligheder minkavlerne har været udsat for. At nogen af dem dårligt nok kan komme ud af deres gæld trods erstatningerne, bekymrede hende heller ikke. Og hvad med underleverandørerne og de 6-8000 lønmodtagere som har mistet deres arbejde, dem er der vist nærmest ingen erstatninger til, og mange af dem kan nu blive hundset med af de berygtede jobcentre.

  At minkbranchen blev smadret uden at nogen i regeringen havde brugt tid på at sætte sig ind i hvad sagen egentlig drejede sig om, eller hvad branchen selv havde af forslag eller idéer, eller hvad virkelige virus-eksperter kunne oplyse, det var Pernille også ligeglad med, for Enhedslisten og de radikale har længe ønsket at udslette erhvervet.

  Sandheden er jo at det var en panik-agtig, overfladisk, hysterisk, uovervejet, usaglig, arrogant og selvrådig samt ulovlig og grundlovsstridig regerings- eller Mette F beslutning, at mink-branchen skulle udryddes. Uden lovgrundlag, uden at høre andre partier eller fagfolk, fik man på et kort pressemøde givet ORDRE TIL at millioner af mink uden videre skulle massakreres. Sådan, bum, færdig. Ingen argumenter, bare en påstand om at en ny mutation var yderst farlig. Det var den så ikke. Og uden lovhjemmel brugte man politi og militær mod mink-branchen.

  Og en forsvarlig behandling af de aflivede mink var der heller ikke tænkt på. Det hele var så uigennemtænkt at man tror det er løgn. Men nul kritik fra enhedslisten, der ellers kritiserer året rundt.

  Det samlede tab for samfundet er nok langt mere end 18-20 MILLIARDER.

  Er Pernille så klog som DR og hun vist selv tror, eller er hun måske ret stupid?

  Kommentar by BENT A — 26. januar 2021 @ 20:24

 52. *BENT A 18:30
  Du beder mig komme med beviser på at viruset ikke er undsluppet et laboratorium, det vil nok være mere passende at bevise at det er tilfældet!
  Hvis jeg påstår at månen er en grøn ost, og du påstår at det er den ikke, så er det da ikke mig der skal forlange bevis for at månen ikke er en grøn ost. Det må da være mig som skal bevise at månen rent faktisk er en grøn ost!
  Men nok om det!
  Pernille Skipper er blevet fanget med bukserne nede, og det syntes jeg godt vi kan fryde os lidt over!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. januar 2021 @ 22:18

 53. # Den Nervøse. Nu ligger landet altså sådan, at der på nettet er fremlagt flere beviser/stærke indicier på at corona-virussen ER kunstigt frembragt. De videoer kan du selv lede frem hvis du er ihærdig nok. (bl.a. har de været vist af hodja for snart et år siden) Så udgangspunktet er at det ER bevist, du har bare ikke set disse videoer. Derfor var det nærmest lidt drilleri at bede dig bevise at virussen er naturlig.

  Du har ret i at hvis du siger at månen er ligesom din grønskimlede ost derhjemme i osteklokken, vil folk ikke tage dig alvorligt før du leverer beviser for det. Fordi de har den viden at månen ikke er en ost. Det er samme når man véd at virussen er fra et laboratorium for biologisk krigsførelse. Læs Hans Rustads nyeste artikel om hemmeligheden hos hodja.

  Der er tonsvis af beviser på at der foregik omfattende valgsvindel i USA. Men det er jo let at PÅSTÅ at der ingen svindel var. Det er lidt det samme. Det er mere besværligt at fremlægge dyngerne af beviser.

  Ja, Pernille Skipper kan snakke, men ikke lægge to og to sammen. En typisk politik-kvinde i en nøddeskal.

  Kommentar by BENT A — 27. januar 2021 @ 00:36

 54. -> Bent A

  Uriasposten er ikke din private opslagstavle. Jeg accepterer at man lejlighedsvis kommer med en henvisning til en god artikel eller lignende, men det virker som om du vil henvise til alt du har læst i hver eneste tråd. Ret ind, eller jeg løser problemet for dig. /Kim

  Kommentar by Kim Møller — 27. januar 2021 @ 02:42

 55. Dukke afbrænding kontra afbrænding af eget hjem.
  Var det ikke rikke hvilshøj, der fik brændt, svitset noget garage carport af?
  Men apropos dukken og ja de andre episoder hvor et foto er påklæbet. Er det ikke under ytringsfriheden?
  Et kunst indslag i gaden. Det er ikke et personligt angreb fx med maling eller på ejendom. At der så er påsat trusselsbreve?!

  Kommentar by Islamarebad — 27. januar 2021 @ 06:28

 56. # Islamarebad

  Jo, brandattentatet mod den daværende integrationsminister Rikke Hvilshøj er mig bekendt aldrig blevet opklaret, og ingen er blevet stillet til ansvar.

  Måske svaret har været for ubekvemt?

  Kommentar by Revisoren — 27. januar 2021 @ 13:10

 57. Måske svaret har været for ubekvemt?

  Kommentar by Revisoren — 27. januar 2021 @ 13:10

  Højst sandsynligt.
  Det var i alt fald en afskyelig affære MSM helst vil glemme, og politiet opklarer derfor ikke.

  Rikke gik selvsagt ud af politik, vold virker for socialister. Hun var endda en temmelig neutral politiker, der bare gjorde sit arbejde. Mon Inger Støjbergs bolig fik konstant politiovervågning? Hvor har den Udlændingelov i 1983 dog “beriget” og splittet Danmark.

  Men bombemanden i 70’erne hørte vi heller ikke mere om, da han blev fanget.

  Kommentar by tavsen — 27. januar 2021 @ 14:51

 58. Venstrefløjen har altid været klar til at bruge alle midler i deres politiske kamp … og det ser desværre ud til at have virket fremragende for dem …

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. januar 2021 @ 00:11

 59. >BENT A 20:24
  Nemt at besvare: Hun er ret stupid. På jævnt dansk: Hun er ret dum.

  Kommentar by Nielsen — 28. januar 2021 @ 09:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper