27. januar 2021

Næstved: Movia ville have ekstra betaling for kørsel på officielle helligdage og… Eid ul-Adha, Eid ul-Fitr

Ved et byrådsmøde i Næstved tirsdag aften skulle en aftale med Movia fornyes, men Nye Borgerliges Githa Nelander havde også læst bilagene. Det viser sig at Movia ikke bare ville have ekstra betaling for buskørsel på officielle danske helligdage, men også på muslimernes: Eid ul-Adha og Eid ul-Fitr. Ændringsforslaget fik flertal. Imod stemte De Radikale og Enhedslisten, partier der mere eller mindre direkte gik til valg på mere Islam.

(Sag 5, Bilag 6: Movia, Udbydsbetingelser; Foto: Naestved.dk)

Oploadet Kl. 01:54 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116519/trackback

28 Comments »

 1. Er følgende korrekt forstået:
  Det omtalte ændringsforslag sløjfede ekstra-betaling for kørsel på muhamedanernes helligdage? Og det blev fremsat og vedtaget? Tør vi tro det?
  Tænk, at man i sin høje alderdom skal opleve et byråd, der stemmer for MINDRE ISLAM.

  Kommentar by Tommy Jørgart — 27. januar 2021 @ 03:12

 2. movia er det bureaukratiske system,som svarer til brunoer (billetkontrollører) i skinnekøretøjerne. De er sat i værk af udbyderne af persontransporterne,som et led i underkastelsen under fagforeningspamperiet.
  Før i tiden stod man på en sporvogn,købte en billét eller en omstigning -en dyrere billet,som gav adgang til en yderligere rejse.
  Nu er konduktører erstattet af fjolser iklædt grimt tøj,som skal hjælpe dem til at inddrive afgifter,bøder og lignende fra gratister. Den virker bare ikke særlig godt overfor de sædvanlige forbrydere,som først og fremmest er muhammedanerne. Vognstyrerne gider efterhånden ikke være med til cirkusset med idioterne iklædte MOVIAS ulækre uldlignende uniformer. Som skulle ligne uldklæder. Men som er det samme plastiktøj,som faldbydes fra Hænnes og Maurits ;stavefejl inkluderet
  Alt i alt det samme socialistiske tyranni,som vi altid har kendt til.
  Og som en krøle på halen,kan nævnes,at muhammedanske buschauffører dræber flere danskere,end danske chauffører gør. Det må komme som en overraskelse for de fleste væmmeligboere. Men det er altså det kolde faktum.

  Kommentar by Nielsen — 27. januar 2021 @ 04:21

 3. Og. Alt i alt kan man vel sige at Næstved byråd består af en del landsforræddere,når de kan tillade muhammedaneres frastødende og kriminelle adfærd.

  Kommentar by Nielsen — 27. januar 2021 @ 04:28

 4. Grundet? Muslimske chauffører?
  Næste sygehuset, ja stats og offentlig.
  Frisør, pizza ja alt muslimske?

  Kommentar by Islamarebad — 27. januar 2021 @ 06:16

 5. Hmmm…
  Endnu et lille skridt på vejen.
  Her sidestilles muslimske helligdage med danske helligdage.

  Kommentar by Hagmann — 27. januar 2021 @ 07:55

 6. Giv dem en gratis énvejsbillet til deres hjemlande, uden returret. Danskerne er dødtrætte af migrantparasitternes hærgen i danskernes tegnebøger og den medfølgende utak.
  For de 50 milliarder om året, som politikerne stopper ned i gabet på migranterne, kunne alle minkfarmere få 3 gange erstatning. Danmark muslimfrit.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. januar 2021 @ 08:17

 7. Hvorfor skal Movia have ekstrabetaling for kørsel i Eid ul-Adha og Eid ul-Fitr? I forrige århundrede var ekstra timeløns takst til lønmodtagere
  i form af helligdagsbetaling et fagforeningsspørgsmål.

  Hvis det stadig er det, må det betyde at chaufførernes fagforening har fået højere timelønsbetaling til caufførerne for kørsel i Eid ul-Adha og Eid ul-Fitr ind i deres overenskomst med Movia? Det er i givet fald ‘historisk’ og den største sensation.

  Jeg antager så, at alle chauffører – både muslimske chauffører og kristne chauffører – så får helligdagbetaling både i påskedagene, juledagene osv og i Eid ul-Adha og Eid ul-Fitr? I og for sig godt gået af chaufførernes fagforening at skaffe flere penge til medlemmerne på den måde:-)

  Kommentar by Amad — 27. januar 2021 @ 08:42

 8. Det interessante er, hvem politikeren/politikerne i Movia er, for det her er jo udenom overenskomsten. Så det er ren politik. Hvem er det, der i Movia sidestiller Islam med dansk kulturhistorie? Det er supervigtigt at vide.

  NB! Bemærk, at det nær var gået glat igennem, fordi Næstved kommune kun på et hængende hår opdagede “det med småt”. Der er stor sandsynlighed for, at der lige nu er kommuner, der – uden at ane det – sanktionerer og betaler for muslimske helligdage!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 27. januar 2021 @ 08:47

 9. Islam’s fascistiske ideologi sniger sig ind alle vegne, og hvor er det ynkeligt at se RV og Enhedslistens stemmekøb i ghettoerne! De afslører deres totalitære og rødfascistiske ideologi. De ødelægger Danmark for at importerer flere røde vælgere, og når islam overtager eller bare forsøger at overtage, så bliver de, som de nyttige idioter de er, de første ofre!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. januar 2021 @ 09:00

 10. Ja, Morten 08:47. Det er overenskomsten, der er det interessante. Hvis ekstrabetaling for kørsel i Eid ul-Adha og Eid ul-Fitrudenom ikke er en dele af overenskomsten, er det et forsøg på at ’snøre’ kommunalpolitikerne med de emner, der kan bringe tårerne frem hos venstrefløjens grædekoner? Helt som forventet gik De Radikale og Enhedslisten i Næstved på limpinden!:-)

  Kommentar by Amad — 27. januar 2021 @ 09:03

 11. GODHEDSINDUSTRIEN/INDVANDRINGSINDUSTRIEN og hvad dertil hører har et budget på op mod 200 milliarder kr. pr. år. Og der er så mange tossegode danskere, at mange politikere i radikale venstre og enhedslisten kan leve fedt af at være “humanister”. Det giver mange stemmer blandt kortsynede tåber og hjernevaskede vælgere. Hertil kommer så at V, K, DF og LA har opnået mange stemmer ved at lade som om at de er modstandere af afrikanisering og islamisering. Endelig er der S og SF som snakker om “stramninger” og alt det gode de vil gøre for danskerne.

  Hvad de nye partier angår, ender det sikkert med at de ikke kan stille noget op overfor verdensfrelserne, klimaredderne, globalisterne, feministerne og de EU-begejstrede.

  Kommentar by BENT A — 27. januar 2021 @ 09:20

 12. I 60-70erne dansede de for Peace Love and Understanding.

  I dag er deres biologiske efterkommere og politiske åndsfæller ved at starte 3. verdenskrig.

  Dem der opfandt internettet med drømmen om at binde verden sammen i digital netværk, er de samme som i dag udnytter deres magtmonopol til at rense ud i politiske modstandere.

  Det at tænke i venstreorienterede baner må være en menneskelig brist, noget der fører til onde og destruktive handlinger.

  Det er svært at se Davos planerne ført ud i livet uden borgerkrige verden rundt. Der er allerede optøjer rundt omkring, fordi de færreste kan leve med med månedlange nedlukninger og udgangsforbud.

  Med et pennestrøg smadrede regeringen dansk minkindustri.
  Hvad bliver der af undersøgelsen af Rigspolitiet og militæret, der på ulovlig vis truede minkavlere.

  Hvad sker der med dem der gav ordre til, på ulovlig vis at grave millioner af mink ned uden borgmestre i to kommuner var orienteret på forhånd

  Alle de ulovligheder er pist væk fra medierne. Man fik det ordnet så smart at der ikke må være mink i Danmark i 2021, men aftalen om erstatning er skruet lige så smart sammen, at det er næsten umulig at starte op igen.

  Dem der snakker om klimakatastrofer, grøn omstilling, afskaffelse af fattigdom, lige muligheder for alle, er hyklere og løgnere, for de vil i virkeligheden det modsatte, nemlig undertrykkelse, ensretning, total overvågning og nul ytringsfrihed.

  Kommentar by k.m. — 27. januar 2021 @ 10:18

 13. Islam hoerer ikke hjmme iVesten,maa og skal ikke have adgang til offentlige stillinger,islam strider imod de landes kultur de nasser paa,Er det saa svaert at forstaa?

  Kommentar by dunk — 27. januar 2021 @ 11:38

 14. Nu der vel en flittig journalist der gennemgår samtlige aftaler Kommunerne har med Movie og andre busselskaber.

  Kommentar by KineserSnot — 27. januar 2021 @ 12:03

 15. Næstved er generelt et islamiseret shithole.
  At gå en tur gennem gågaden minder om en tur i bazaren i Mogadishu eller Kabul.
  Husk på at den såkaldte sundhedsminister Magnus Løjnicke flygtede derfra med hele familien, da multikulti kom lidt for tæt på…

  Kommentar by Revisoren — 27. januar 2021 @ 12:46

 16. #5 Hagmann
  Vi skal da være glade for at danske helligdage stadig sidestilles med muslimske helligdage. Der går næppe mange år før det bliver ændret.

  Kommentar by bjarne binee — 27. januar 2021 @ 13:02

 17. Husker at Det Radikale Venstre for nogle år under finanskrisen foreslog, at afskaffe de kristne fridage, da Vestager mente, at det var bedre at arbejde og betale skat, end at holde fri.

  Hun “glemte” dog samtidig at foreslå, at afskaffe muhammedanernes Eid…

  Kommentar by Revisoren — 27. januar 2021 @ 13:20

 18. dunk — 27. januar 2021 @ 11:38

  Hverken danskerne eller andre vesteuropæere vil kunne fatte islams mentalitet. Selv efter bekendtskabet i 37-38 år og utallige enkeltstående episoder.

  LÆS KORANEN eller rejs i muslimske lande udenfor turistområderne. Atlasbjergene f. eks.

  Kommentar by tavsen — 27. januar 2021 @ 15:04

 19. Den dag hvor den sidste muslim har forladt Danmark og den sidste moské er revet ned, bliver en glædens dag for alle danskere.
  Den dato, hvor dette er tilendebragt, skal udnævnes til national helligdag.
  Dagen, hvor den sindssyge dræbereligion og dens primitive troldmænd er forsvundet for evigt, er fædrelandet atter blevet frit – fri for en fremmed ondsindet magts erobringsforsøg.
  De islamglade ‘danske’ politikere må gerne følge deres trosfæller ud af Danmark ved lejligheden.

  Danmark for folket –
  det klinger fra nord,
  plads for alle danske ved samfundets bord.
  Kamp imod muslimer, der vil storme og slå
  de friheds lyse skanser, som vort folk bygger på.
  Plads for hver tanke, der dansksindet gror,
  det er vor stærke tone i det store verdenskor.
  Plads for alle danske, plads for alle, der vil
  Danmark for danskerne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. januar 2021 @ 16:22

 20. Flot skrevet 19). Enig. -Støt SIAD.

  Kommentar by Michael Unna — 27. januar 2021 @ 18:57

 21. # Ja, godt skrevet af G-J, men hvor nogle vil bevare Danmark som en dansk nation, vil andre udslette danskheden. Hørte lige Irene Simonsen i radioen i dag, hun er tidligere indvandrings-ordfører hos Venstre. Hun er 100% rabiat radikal og kan ikke få indvandring nok. Og støtter Jacob Poppedreng 100%, fordi han også er rabiat radikal. (Hvad bestiller han dog i Venstre, der skal forestille at være et borgerligt parti?)

  Kommentar by BENT A — 27. januar 2021 @ 19:58

 22. Tak for “sangen” Gustav Jensen. Det ville i sandhed blive en stor dag hvis de ca. 155 islamglade “danske” politikere forlod landet.

  Kommentar by bjarne binee — 27. januar 2021 @ 20:00

 23. BENT A — 27. januar 2021 @ 19:58:

  Venstres nye næstformand, Stephanie Lose, hører vist også med på den islam-pro del af partiet Venstre:

  https://denkorteavis.dk/2021/er-venstre-paa-vej-over-til-radikale-venstre-i-taet-omfavnelse-af-islam/

  “Mange politikere i Venstre nærer sympati for Islam og beskytter dens følgere. Her kommer bare tre nedslag, hvor Venstre-politikere skønsomt eller uagtsomt bliver fortalere for Islam – Stephanie Lose, Mustapha Itani og Mads Fuglede. Der er flere Venstre-politikere derude, der er forbundet med Islam enten via IChange eller en anden islamisk interesseorganisation.”

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. januar 2021 @ 22:47

 24. Hov, hov, al tale om islamisering af Danmark er en racistisk konspirations-teori!

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. januar 2021 @ 23:41

 25. – islam er ingen race og hvis man bliver betegnet som racist, for at kritisere iSlammet, kan jeg kun sige, at jeg vil bære venstrefløjens udskamning med ære og håbe at flere vil modsige den yderste venstrefløjs gadepatruljes selvmodsigende kampråb “ingen facister i vore gader” med parolen “ingen m´Slimer i vore gader”
  :-)

  hmmm, er det ikke kun MSM, RV+, venstrefløjen, sosserne og EU der ønsker sig/drømmer om, at iSlamisering af Danmark/Europa skulle være en konspirationsteori?

  Men tysss, for de sidst nævnte henhører under “eliten” og de konspirerer (på 40. år) stadig over, hvormed de kan bilde iSlammet ind, at de fortsat er hinandens venner, endskønt iSlammets tilbedere, iflg. KOranen, må have de her omtalte, som øverste på listen for vantro:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  Ja, tænk bare på, hvordan de må arbejde/konspirere, for at få frihed til seksuelle udskejelser i borgmestersengen, til at passe ind med iSlammets mands-ret over kvinden?
  – for slet ikke at snakke om samme opgave, udi at “eliten” (inden for få år) skal have en god konspiration for, hvorfor deres børn skal fritages, for en køns-opdelt folkeskole?
  -eller hvorfor “eliten” nu fravælger offentlig transport, fordi mænd skal sidde forrest og kvinder bagest?

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. januar 2021 @ 00:33

 26. M.S. Carstens — 28. januar 2021 @ 00:33:

  Mit ironiske indlæg var en reaktion på at denne her historie er et så krystalklart eksempel på, at Islamiseringen selvfølgelig er en realitet, at det bliver ganske latterligt at benægte det.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. januar 2021 @ 01:28

 27. Det forlyder fra Næstved, at Movia ville have ekstra betaling for kørsel ikke kun på officielle helligdage, men også på muslimske helligdage.
  Nu må der være grænser for, hvor meget man kan påberåbe sig. Vi risikerer jo ekstrabetaling på alle årets dage.
  Løsningen bør være, at chauffører der kan bevise at være medlem af folkekirken eller anden kristen organisation, kan få helligdagstillæg ved kørsel på kristne helligdage, og muslimer kan få tillægget, hvis de kører på en muslimsk helligdag. Registrerede jøder kan få tillæg på de jødiske helligdage, der i stor udstrækning er sammenfaldende med de kristne. Andre grupper kan der forhandles om. Ingen chauffør kan tilhøre mere end én af grupperne, medens ateïster er uden for alle grupper.
  Det skal pålægges Movia og andre transportselskaber at planlægge bemandingsplanerne således, at der til den enkelte kørsel så vidt muligt benyttes en chauffør, der ikke er berettiget til tillæg på den pågældende dag. Enhver udbetaling af tillæg skal dokumenteres som værende uundgåelig uden mulighed for optimering.
  Vi kan ikke stiltiende se på, at man malker systemet for penge.

  Kommentar by Hans Christophersen — 28. januar 2021 @ 16:23

 28. Peter Nielsen — 28. januar 2021 @ 01:28:
  Min kommentar var ikke møntet på din, men afledt af den;
  til almen oplysning for medlæsende venstrefløjsere og som tankevækker til dem, som læser UP, fordi de begynder at føle sig snydt af/usikker på det, som de tidligere troede på/stemte på/følte sig godt tilpas med.

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. januar 2021 @ 22:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper