28. januar 2021

Muslimrabat: Tvangsfjernelse af arabisk barn kræver i snit “… fire gange så mange underretninger”

Halima El Abassi fra Rådet for Etniske Minoriteter, mener at sagsbehandlerne har berøringsangst, da de ikke kan adskille ‘kulturelle udfordringer’ og ’sociale problemer’. Jeg har ikke stor tiltro til dømmekraften hos socialrådgiverne, og har nul forventning til samme hos børneminister Pernille Rosenkrantz-Theil. Hun var medlem af Enhedslisten indtil 2008, og er ideologisk på linje med den indlejrede kritik af S-regeringens børneudspil, der blev lanceret på TV2 News onsdag eftermiddag. Her kunne man høre Enhedslistens Pernille Skipper, og Johanne Schmidt-Nielsen fra Red Barnet. Sidstnævnte var som bekendt politisk ordfører for Enhedslisten frem til 2019, hvor hun faldt for partiets rotationsordning. Rødt i rødt i rødt.

Fra Berlingske – Der skal 34 underretninger til, før ét barn med mellemøstlig baggrund bliver anbragt: ‘Det her er alvorligt’ (kræver login).

“Børn med minoritetsbaggrund bliver langt sjældnere anbragt, end tilfældet er for børn med dansk oprindelse, og det på trods af, at børn med minoritetsbaggrund oftere bliver udsat for grov vold i hjemmet. Regeringen vil derfor præsentere tiltag, der skal hjælpe kommunerne med tvangsfjernelser.

Sammenlignet med etnisk danske børn skal problemerne tilsyneladende være langt mere rødglødende, før børn med minoritetsbaggrund bliver anbragt uden for hjemmet. Nye tal fra Udlændinge-og Integrationsministeriet viser, at dette kræver fire gange så mange underretninger til myndighederne.

Det krævede i gennemsnit 34 underretninger, før ét barn under seks år med oprindelse i Mellemøsten i 2018 blev anbragt. For børn med dansk oprindelse var antallet i gennemsnit otte underretninger.

(Johanne Schmidt-Nielsen, Pernille Skipper og Pernille Rosenkrantz-Theil, 27. januar 2021; Collage: UMJ)

Man giver tilsyneladende meget længere elastik, når vi taler om at gribe ind i hjemmet over for etniske minoriteter. Der må gælde samme standarder for børn med anden etnisk baggrund som for danske børn. Børnenes beskyttelsesniveau skal simpelthen svare til alle andre danskeres niveau, for ellers er det jo fuldstændig berettiget, hvis den her gruppe føler sig svigtet af det danske samfund.” (Rasmus Kjeldahl, Børns Vilkår)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116555/trackback

33 Comments »

 1. Det eneste sted et Arabisk barn skal fjernes hen er tilbage til Arabien. Og forældrene og eventuelle bedsteforældre skal samme vej. Straks og ikke når folkemordet på danskerne er tilendebragt.

  Kommentar by Nielsen — 28. januar 2021 @ 02:21

 2. Alle mellemøstlige børn burde tvangsanbringes i mellemøsten.

  Kommentar by Skatteyderen — 28. januar 2021 @ 03:26

 3. Hmm..Invasionens veje er uransagelige.. På den ene side har invasionen en kultur og strategi med, at isolere sig totalt og lukke sig inde med egne værdier, såsom tvangsgift, skilsmisse ved at han siger en sætning 3 gange. Frihed til at gennembanke sin kone og børn, voldtage sin kone. Sker 45.000 gange i DK pr år. Alt for børnefabrikken. Men der er sikkert også lykkelige, bevares.

  Så denne lukkethed, kan jo godt forstås som at “vi finder selv ud af det”, når det gælder problemer i hjemmet. Det respekterer DK så stiltiende. Og måske også, fordi der er giga offentlige udgifter til anbragte børn, i mange år, og alt for få plejefamilier.

  Men når det så kommer til at gnaske af statskassens æble…

  Så står det jo faktisk i invasionsmanualen, at invasionen er over alt og alle. Og faktisk er kristendommen, med dens almissetradition og lov om næstekærlighed. – sat i verden for, at tjene invasionen. Det gælder selvfølgeligt også velfærdsstaten, der er udløber af kristendommen. Mener jeg.

  Så det er meget uretfærdigt, at DK ikke tager imod alle deres mishandlede børn, på samme vilkår, dvs at så vil de fleste tvangsfjernede børn være invasionens. Arme børn, uanset hvad.

  Altså. “skrid fra vores ghetto, din klamme vantro” og “giv os dine penge, du kristne, allahns gave til os, og ryd op efter os, når festen tager lidt overhånd”

  Jamen det giver jo logik.

  Kommentar by Gaflen — 28. januar 2021 @ 03:27

 4. Gad vide om et dansk barn ville blive fjernet fra hjemmet, hvis det kunne dokumenteres at forældrene snittede i deres kønsorganer.

  Kommentar by Felix Krull — 28. januar 2021 @ 03:38

 5. Ikke nok med at der skal fire gange så mange underretninger til – ofte vil fx. skoler slet ikke foretage en underretning, når det handler om voldsramte perkerbørn:

  “Skole undlod at melde vold mod børn
  Mange børn i socialt svage indvandrerfamilier bliver opdraget med hård hånd og fysisk afstraffelse. Skoler har pligt til at indberette enhver sag, som de får kendskab til, men det sker ikke hver gang.”

  https://www.tv2lorry.dk/lorryland/skole-undlod-melde-vold-mod-born

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. januar 2021 @ 05:14

 6. Johanne Schmidt-Nielsen, Pernille Skipper og Pernille Rosenkrantz-Theil.
  Der findes næppe ret mange kraner i nyere dansk tid, der har været så ødelæggende for Danmark som dem godt flankeret af Zenia Tumpe selvfølgelig.

  Kommentar by Flaskeposten — 28. januar 2021 @ 06:21

 7. Ja hvad havde man ellers forestillet sig? Muhammedanerne organisere sig jo imod det frie danske samfund, og hvad skal en stakkels lille sagsbehandler gøre, når hende navn og adresse bliver oprullet. Men de 3 døve og blinde damer, vil jo heller ikke forholde sig til virkeligheden på gulvhøjde men forlanger at Der tages hensyn til de idealer, som de sikkert heller ikke selv kan leve op til. …Tænk sig om et barn fra muhammedaner bliver anbragt hos en vantro (????) :-). De har tilgengæld intet imod idealistisk at importere de problemer, som andre så må tage sig af. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. januar 2021 @ 06:56

 8. Sådan går det, når man lukker mennesker med en primitiv impulsstyret stenalderkultur ind i et moderne civiliseret organiseret samfund.
  Tager du en bavian som kæledyr, tager den dig som legetøj og foder, hvis du ikke starter med at trække bavianens tænder ud først.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. januar 2021 @ 08:28

 9. De klamme kommunistkællinger er som bekendt også helt vilde efter, at få hentet de “danske” børn “hjem” fra diverse IS-fangelejre i Mellemøsten.
  Men der er jo også masser af plads i Johannes millionvilla i Valby, i Skippers luksuskollektiv på Nørrebronx og i Rosenkranz-Theils lystejendom på Møn…

  Kommentar by Revisoren — 28. januar 2021 @ 08:45

 10. Som efterhånden skrevet en del gange før har systemet forskelsbehandlet den musvinske og danskerne. Man har været klar over for mange år siden musvinerne er musviner. Sagsbehandlerne i systemet stemmer oftest for “mere neger partier” og vil af den grund ikke oplyse den sandhed at man bliver nød til at slække kravene over for musvinerne….ellers ville man give ammunition til DF og andre som ville kyle lortet ud.

  At anbringe en musvin i en civilisation er i sig selv en fejlanbringelse.

  Kommentar by Jp — 28. januar 2021 @ 08:51

 11. Mette Frederiksen vil tvangsfjerne børn fra fødslen, gælder nok kun etnisk hvide danske. Gad vide om de skal anbringes ved muslimske plejefamilier ?

  Hvis I vil se noget lige så skørt, tjek Breitbart her
  De røde er livsfarlige for den moderne civilisation

  https://www.breitbart.com/politics/2021/01/27/san-francisco-school-board-removes-44-names-from-schools-abraham-lincoln-george-washington-thomas-jefferson/

  Kommentar by k.m. — 28. januar 2021 @ 09:19

 12. EN MEGET SKUMMEL OG UHYGGELIG UDVIKLING ER I GANG.

  Ka man forestille sig noget mere mistænkeligt end forældre og familier? Nej, det kan man vel ikke. Ihvertfald ikke hvis man ser verden gennem tykke blodrøde brilleglas.

  Selvom en lov fra 2019 allerede har ti-doblet antallet af tvangsfjernelser/bortadoptioner af børn, selvom allerede 15.000 børn er tvangsfjernet, selvom over 100.000 danske børn er gjort retsløse og faderløse, selvom over 200.000 danske mænd er blevet hånet, nedværdiget, tyranniseret og terroriseret af det feminist-styrede skilsmisse-system, og selvom det myldrer og vrimler med eksempler på skrupskør, skandaløs, umenneskelig og afskyelig behandling af tvangsfjernede børn,

  så er det slet ikke nok for regeringen. Den ønsker meget mere af det samme. Nu skal det fastslås med syvtommersøm at børnene tilhører staten og dens sagsbehandlere. Ihvertfald når det gælder danske børn.

  Menneskerettigheder? Jamen de gælder da kun for evighedsturister!

  Kommentar by BENT A — 28. januar 2021 @ 09:20

 13. Kan man forestille sig noget mere mistænkeligt end…..

  Kommentar by BENT A — 28. januar 2021 @ 09:23

 14. Brostrøm skifter karakter, og bliver aggressiv når sundhedspersonale ganske rigtig foreslår at de vaccineres først.
  Det vil han ikke være med til.

  Er det regeringens bevidste plan at lade læger og sygeplejersker blive syge og tvinge dem i 14 dages selvisolation?

  Er taktikken den at tvinge sundhedsvæsen i knæ, så man kan fortsætte nedlukninger og udskydelser af planlagte behandlinger af ikke-corona ramte patienter

  Vi vil selvfølgelig gerne beholde vores ældre så længe som mulig, men er det bedre at vaccinere en 95årig svag borger som næsten aldrig kommer uden for plejehjemmet, end den 40årige sygeplejerske som hver eneste dag er i berøring med patienter på sygehuse og lægeklinikker.

  Kommentar by k.m. — 28. januar 2021 @ 09:46

 15. Iflg. DR mener Mette Frederiksen at EMBEDSVÆRKET I MINISTERIERNE MV. er alt for konservativt, tilbageholdende og reaktionært.

  Selvfølgelig, for det er vel ikke alle embedsmænd der er kommunister eller feminister m/k.

  Derimod er regeringens politik-kvinder meget progressive, emsige, agressive, ekstreme og eenøjede når det gælder om at “beskytte” danske børn mod forældres skadelige indflydelse. Og det er måske i princippet smukt og ædelt.

  (det er selvfølgelig rigtigt at der kan findes eksempler på danske forældre som er onde ved deres børn, men der er mange flere eksempler på at statens bureaukrater har været onde ved børn, i et omfang så de er blevet skadet på livstid. Og der er eksempler på tvangsfjernelser og systemterror mod forældre som er så langt ude i vanvid, idioti og korrupte særinteresser, at det næsten er ubeskriveligt)

  Men når “beskyttelsen” af børnene slår over i en generel mistænkeliggørelse af forældre og kernefamilier, så selv de tyndeste begrundelser og mistanker om børns ikke-optimale trivsel kan slå over i voldsomme indgreb og bureaukratiske forløb, så er der grund til at råbe vagt i gevær.

  Der er etableret noget der ligner et landsomfattende “stikker”- eller indberetnings-system, hvor en pædagog kan få fængselsstraf for ikke at have indberettet en observation af et barns “mistrivsel” – et meget fluffy og gummiagtigt begreb. (f.eks. påstås det at titusinder af børn mistrives pga. corona-situationen hvor de mest er hjemme)

  Der er også børne-telefonen hvor børn kan ringe ind, uden at ane noget om hvilke enorme konsekvenser det kan få for dem selv og familien.

  En totalitær, overmægtig, agressiv og kommunistisk familiepolitik er nok ikke vejen frem, hvis man vil have at børn i bred almindelighed skal have det bedst muligt.

  Mette Fs og Astrid Krags meget store tillid til at “systemet” og familiebureaukraterne er glimrende til at pleje, trivsle og opdrage børn, virker malplaceret, når man ser på hvor jammerligt, fjollet, skandaløst og uhyrligt tusinder af danske børn er blevet behandlet siden 1968.

  “Barnets tarv” har været det store slagord i årevis, men i praksis er barnets tarv en stor, tyk og sort løgn, i langt de fleste tilfælde, hvor det feminiserede familiebureaukrati har forvaltet børnenes barndom.

  Kommentar by BENT A — 28. januar 2021 @ 09:56

 16. de fremmede beriger os på alle måder, kulturelt og økonomisk

  aftenposten.no
  Siden nyttår har 4455 innvandrere fått påvist korona i Norge. Over halvparten av pasientene innlagt forrige uke, var født i utlandet.

  https://denkorteavis.dk/2021/populaer-muslimsk-praediker-zakir-naik-hvert-barn-bliver-foedt-som-muslim/
  “Det er den naturlige tilstand fra begyndelsen, at alle er muslimer.
  Men omgivelserne kan forplumre denne rigtige naturtilstand.
  Nyfødte børn i kristne, jødiske og hindu familier er muslimer.
  Men det bliver ødelagt af deres opdragelse og den ikke-muslimske kultur.

  Kommentar by k.m. — 28. januar 2021 @ 09:57

 17. # K.M. 09.46: Helt enig. Brostrøm agerer som sædvanligt irrationelt. Han burde forlængst have været afløst af overlæge Niels Høilund, en virolog som f.eks. Kolmos eller en anden fornuftig type.

  Kommentar by BENT A — 28. januar 2021 @ 10:01

 18. De siger vaccine også er effektiv mod engelsk og sydafrikansk mutation

  Det beviser efter min mening, at det også ville have virket på mink.

  Regeringen skabte en historie om verdens undergang med Cluster5 virus for at få lukket minkerhvervet. Den sag er desværre lagt død. Selv da vaccinen var på markedet ville regeringen ikke beholde den lille tilbageværende bestand af mink til forskning.

  Kommentar by k.m. — 28. januar 2021 @ 10:06

 19. 3 enslydende bimboer i samme TV2 News udsendelse. DET viser mediernes tilhørsforhold i en nøddeskal. ALSIDIGHED?

  Johanne Schmidt-Nielsen må have lønforhøjelse, elendige ratings på Trustpilot. 75% af anmeldelser er bundskrabere. Det er endnu værre hos Børns Vilkår.

  ER LEDELSEN FOR DÅRLIG? Det var aldrig gået i et privat firma. Men de offentlige kasser bugner af godhed

  Danskere er stadig skrækslagne vedrørende islam. Truslen om racismebeskyldning skaber ulighed i alt, især hos de røde, for de sidder på magten.

  Kommentar by tavsen — 28. januar 2021 @ 10:13

 20. bt.dk 13.januar 2016
  “Både fra politiets egne rækker og fra anden side er det blevet kritiseret, at politiet har fået udstukket et mål for, hvor mange fartbøder, der skal udskrives.”

  Som om politiet skulle leve af resultatløn.

  Nu er vi næsten der hvor staten fastsætter et vist antal tvangsadoptioner, uanset forældrenes status og evne til at passe deres barn.
  Det giver naturligvis behov for en hær af offentlig ansatte sagsbehandlere til at finde ofrene.

  Tager de dit barn hvis du ryger i hjemmet eller drikker tre glas rødvin til aftensmaden?
  Flere kommuner forbyder ansatte at ryge i eget hjem i arbejdstiden ved hjemmearbejde.

  Statens omklamring og indgreb i privatlivets fred er enorm, og jo flere røde kvinder i politik – jo værre bliver det.

  Kommentar by k.m. — 28. januar 2021 @ 10:31

 21. Pernille Rossenkrantz ligner mere og mere skurken fra Bondfilmen ”A view to a kill”.

  Kommentar by Ulrich — 28. januar 2021 @ 10:41

 22. Venstrefløjen holder sig ikke tilbage på fjæsbogen, tilsyneladende fuld lovligt
  http://www.dendanskeforening.dk/side598-cid-522-aid-14702-mid-1-params-12.html

  citat fra omtalte opslag
  “Rottemor(Pia Kjærsgaard) kigger ned på sine rotteunger Pernille Vermund og Rasmus Paludan”

  Kommentar by k.m. — 28. januar 2021 @ 10:44

 23. Berøringsangst jeg tror nu snarere at det er dødsangst.

  Hvilket skulle være nok til at tvivle på indvandringens lyksaligheder men de ( bistands medarbejderne ) er de første til at benægt islams dårlige indflydelse på voksne såvel som børn, i strid med al sund fornuft!

  Kommentar by Santor — 28. januar 2021 @ 12:36

 24. # K.M, 10.31: Ja, kravet om at politiet skal udskrive et bestemt højt antal bøder, er som hentet fra Sovjet-unionen, hvor politiet også fik besked om at arrestere mindst 10.000 “spioner”, mindst 100.000 “sabotører”, mindst 1 million som ikke var begejstrede nok for fem-års planerne, og 20-25 millioner borgere fordi de boede på landet, eller fordi de kunne gøres til ulønnede slaver i anlæggelse af veje og jernbaner, skibskanaler, stenbrud, kulminer og betonbyggerier m.m. Det var i realiteten komplet ligegyldigt hvad folk havde gjort eller ikke havde gjort, arresteres skulle de, for staten ønskede en masse arbejde udført gratis eller til sulteløn. Tusinder døde af sult.

  Også enig mht. 09.57 og satiren om muslimer.

  Kommentar by BENT A — 28. januar 2021 @ 13:39

 25. DEN “BARNETS LOV” SOM METTE F OG ASTRID KRAG ønsker at sænke ned over danske familier, møder hård kritik fra mange sider. Det er ikke uden grund, for loven ligner et angreb på alle familieværdier og på alle forældre.

  LOVEN ER GYSELIG OG UHYGGELIG. Den lægger op til at alle familier skal overvåges, udspioneres, analyseres, bedømmes og eksamineres. Af mere eller mindre tilfældige eller nævenyttige sagsbehandlere, “eksperter” og socialrådgivere, der ikke behøver at være spor klogere eller bedre uddannede end forældrene.

  Alle forældre risikerer at blive spundet ind i en kafkask proces og et bureaukratisk helvede, hvis loven bliver vedtaget.

  70.000 danske børn er allerede i kikkerten. De muslimske forældre og deres børn fredes derimod som hovedregel nr. 1.

  I Sverige er børn blevet tvangsfjernet fordi forældrene mentes at være for borgerlige, konservative eller gammeldags. (de samlede på juleplatter)

  I Danmark er tusinder af børn gjort faderløse uden anden grund end feministisk had til og foragt for mænd.

  Nu er målet at gøre børn helt forældreløse. De “professionelle børnevenner” kan blive en pestilens for utallige familier. Der skal undertiden intet til før et barn tvangsfjernes. De mindste bagateller har været brugt som påskud.

  Der skal nu bruges 765 millioner ekstra kroner på bl.a. løn til plejefamilier og adopterende familier. Noget som sikkert passer de radikale og enhedslisten vældig godt.

  Kommentar by BENT A — 28. januar 2021 @ 14:21

 26. “Børnenes beskyttelsesniveau skal simpelthen svare til alle andre danskeres niveau …” (Rasmus Kjeldahl, Børns Vilkår)

  Alle andre danskere? De er ikke danskere og bliver det aldrig.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. januar 2021 @ 14:56

 27. 4 gange så mange underretninger…..Det svare vel også til islamisk vidnejury for kvinder-de er jo kun halvt så meget værd juridisk (der f.eks er blevet voldtaget…i Vestlig forstand….men når de ikke kan skaffe vidner og det er dokumenteret at de har haft sex…jamen så er det jo hor …hvem ved måske gangbang….og så skal de jo henrettets-kvinder altså- for hor)

  Kommentar by Michael Unna — 28. januar 2021 @ 16:23

 28. Det er da fint, at der er højere tærskel for at tvangsfjerne muslimske unger end danske børn. Ellers skulle over halvdelen jo tvangsfjernes; ihvertfald hvis jævnlige tæsk i hjemmet er tvangsfjernelsesgrund. Overvej lige, hvad det ville koste (udover de 40 MIA. perkerne allerede koster os årligt), én anbringelse koster en lille million kr/år; gang selv op.

  Det er jo en offentlig hemmelighed, at de allerfleste perkerunger jævnligt får tæsk. Det er også derfor de responderer så dårligt på den pædagogik, der virker på hvide børn; de brune unger er jo vant til kun at reagere på beskeder, hvor punktummet er udskiftet med en lussing. Alt andet er for dem bare varm luft og baggrundsstøj.

  Kommentar by Hertz — 28. januar 2021 @ 18:02

 29. Danmark bør gå ind for tvangsfjernelse af muslimske børn – før de bliver undfanget.
  Hvis en af muslimens 4 koner er i den fødedygtige alder, skal hele familien tvangsfjernes til arabistan: Effektivt herved tvangsfjerne fremtidige muslimske børn til deres hjemland.
  Hvis vi ikke gør dette konsekvent, vil demografien være på muslimernes side og de vil, som gøgeunger, skubbe de oprindelige etniske danskere ud af deres tusindårige område, Danmark.
  Da muslimer er totalt inkompatible med dansk kultur og levevis, vil demografien også udslette dansk kultur og levevis.
  For rigtigt at ophidse globalisterne, kan det oplyses, at en pæn og fredelig overgang fra dansk til muslimsk befolkning er umulig. Når de bliver mange nok, vil de drive klapjagt på kristne danskere, herunder også danske globalister.
  Efter danskerne udslettelse, vil de herskende muslimer dernæst destruere Danmarks struktur, således at det kommer til at ligne et originalt muslimsk smadret taberland. Foretager vi os ikke noget, er tidshorisonten for Danmarks udslettelse anslået 50 år – derefter kommer der IS i suppen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. januar 2021 @ 19:15

 30. MED DE STUPIDE POLITIKERE VI ER BELEMRET MED, er tidshorizonten for the tipping point, the point of no return, måske kun et par år eller fem væk. Derefter vil alt være for sent og for lidt.

  Historien har det med at foregå i spring. Få dage kan forandre alt. Seneste eksempel er USA. Katastrofer har det med at overraske og komme når man mindst venter det.

  Kommentar by BENT A — 29. januar 2021 @ 01:29

 31. Hvad BARNETS LOV angår, viser den at magtsyge og herskesyge røde feminister er på spil. Se også 9.20 og 9.56 ang. den dystre udvikling.

  Kommentar by BENT A — 29. januar 2021 @ 01:34

 32. Hvad andet er der at skrive end-Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com.
  God Fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. januar 2021 @ 07:33

 33. Jeg har kun kunnet læse med, på et ukoncentreret niveau, så der for kun lige et par korte, uredigerede indslag:

  Husk Jaleh Tavakoli

  Danmark har ikke resourcer nok, til redde alle m´Slimsk-opdragede børn fra et liv, hvor ethvert etnisk dansk barn omgående ville blive fjernet fra hjemmet.
  – der er KUN e´n løsning: FORBYD islam i Danmark!

  Danmark kan få et slemt ry i verden, hvis det rygtes, at Danmark (med en børnenes Statsminister) nærmest knæfaldende tillader korporlig og psykisk indoktrinering af børn i muslimske hjem!

  Luk kassen!
  – og omskol inkompetente offentligt lønnede arbejdere/projekt-magere/flygtninge-servicerende til de erhverv, hvor vi ellers henter arbejdere udefra: gartnerier/transport/ældrepleje/landbrug/….

  Udskift integrationsministeriet med et ministerie for etniske danskere sikkerhed og vore børns fremtid!

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. januar 2021 @ 23:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper