31. januar 2021

Århus: Men In Black-demo med anarko-kapitalistisk AK47-flag – ‘fuck you I won’t do, what you tell me’

Men In Black demonstrerede lørdag i Århus, og godt 300 var på gaden for at demonstrere imod Mette Frederiksen-regeringens coronahåndtering. I følget kunne man se et gul/sort AFA-inspireret anarko-kapitalistisk flag med det ofte anvendte AK47-silhuet. Demonstrationen forløb dog relativt rolig, kan man læse på TV2.dk.

“På Rådhuspladsen fortsætter den gode stemning lig nu. Der spilles ‘Killing in the name of’ af Rage Against the Machine. Flere synger med og spiller lidt rytmer på nogle medbragte trommer. Særligt delen, hvor der bliver sunget ‘fuck you I won’t do, what you tell me’ bliver suget med på.” (BT.dk)

(Fotos: Tilsendt)

Oploadet Kl. 17:28 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116642/trackback

10 Comments »

 1. CORONA-POLITIKKEN ER ENDT I VILD FORVIRRING, LIGESOM INDVANDRINGS-POLITIKKEN. Men tilsammen er de to former for politik kun en lille del af det tyranniske/herskesyge og “vælgerne skal snydes”-regime der er opstået.

  I et ægte og direkte demokrati ville der aldrig blive tale om at forære milliarder af skatteyder-kroner til løgnefabrikker, og der ville slet ikke blive tale om at udskifte befolkningen. Det sidste er politisk kriminalitet.

  Kommentar by BENT A — 31. januar 2021 @ 19:16

 2. Demo i Århus????? AGF AGF AGF!!!!!! :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 31. januar 2021 @ 19:47

 3. Mette Forræderiksen.

  Kommentar by Bastardo — 31. januar 2021 @ 20:11

 4. Tak for at sætte fokus på det møller, det styrker troværdigheden når højrefløjen ikke bare ignorerer den slags og lader som ingenting.

  Hvis man render rundt med et flag med en AK-47 på (endda med en bajonet for enden af geværløbet) så har man allerede tabt sin sag før man har åbnet munden.

  Det er dog lidt interessant at ikke et eneste af de medier som ellers sidder og leder efter noget at køre breaking news på når det handler om de demoer ikke har nævnt det med et eneste ord?

  Måske er de bange for at det ville betyde at de så også skulle til at forklare venstrefløjens flag og symboler, hvis der altså overhovedet er nogen forskel på de to grupper længere, eller nogensinde har været det?

  Jeg ser kun fascister i sort tøj nu, intet andet.

  Kommentar by Per — 31. januar 2021 @ 21:32

 5. Kan man ikke låse fodboldtosserne ind på et stadion med våben og den regel, at kun een kommer ud ?

  Kommentar by Bilka — 31. januar 2021 @ 22:28

 6. MSM forbigår demonstrationerne med small talk info, der “lige” får bemærkninger med om romerlys og andet der blev fyret af under demoerne.
  – i vendinger der hentyder til højrefløjs-aktivisme,
  alt mens det nok nærmere er venstrefløjsere, der udnytter andres demoer, til at skabe ballade i gaden?, så de kan give andre skylden, for den opstand/splittelse i befolkningen som de ønsker sig og arbejder på.

  Venstrefløjen arbejder ihærdigt (under cover) for at få højrefløjen til at være udslagsgivende, for et regulært oprør i landet, så de bagefter selv kan stå frem som værende “uskyldsrene” reddere af landet, alt mens de samtid (ad bagvejen) indfører det, som Mette Frederiksen nu, i stor stil, har forberedt:
  Danmark som en diktaturstat, der på tid og effektivitet har overgået både Kina, Nordkorea, Rusland og mange andre diktaturer så effektivt, så man må forvente, at Mette Frederiksen vil få en officiel indbydelse, til politisk samarbejde, fra Kim Jong-un.

  – men holda kæf., hvor må det være et trælsomt arbejde for venstrefløjens ideologiske gade-armeer, at være dem, som skal sætte brand i gaderne, mens deres politiske idoler arbejder på højtryk, for at netop segmentet af gade-armeen bliver dem, som fremover (fortsat) skal leve af offentlige ydelser/indtægter, der, meget snart, ikke mere er at at finde i Statskassen?
  – når de end ikke kan få sparket så hårdt til højrefløjen, at sidstnævnte end ikke overvejer, at fravige demokratisk adfærd og gå med på gade-armeens (IQ-fattige) optøjer.
  ….

  Hellere til højre og demokratisk, end til venstre og diktatorisk ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. januar 2021 @ 23:26

 7. når det handler om de demoer ikke har nævnt det med et eneste ord? ”

  De er lovlig undskyldt, deres opmærksomhed er rettet mod demoer i Rusland. HvideRusland er opgivet, de fik ikke afsat den valgte præsident, heller ikke i USA.

  Kommentar by tavsen — 1. februar 2021 @ 10:22

 8. Skiltet på billederne er ikke AFA’s banner, det kommer her:

  https://www.google.com/search?q=antifascistisk+aktion&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=Tjd0rqdpFjqKyM%252Chfd3HuMtGBwI2M%252C%252Fg%252F121lysmg&vet=1&usg=AI4_-kS2PFNKYQ-XzwRTa1zvh94bZA_AZw&sa=X&ved=2ahUKEwj5rsPtrMjuAhXspIsKHYpeBZ0Q_B16BAgSEAE#imgrc=Tjd0rqdpFjqKyM

  Skiltet er et af Anarko-bevægelsens flere bannnere! Banneret med AK 47’eren bliver brugt af anarko-kapitalister:

  https://www.google.com/search?q=anarkokapitalist+banner&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwidlb-vsMjuAhXIlosKHejMDQkQ_AUoAXoECAQQAw&biw=866&bih=577

  HVad forskellen så efterhånden måtte være på AFA’ere anarkokapitalister?

  Kommentar by Odd S. — 1. februar 2021 @ 10:34

 9. Per — 31. januar 2021 @ 21:32:

  Sondringen imellem “højre-fløj” og “venstre-fløj” er på flere måder lidt mudret og forældet.

  Men i forhold til afgørende spørgsmål som masse-indvandring, multi-kultur, etnicitet, LGBTQAI+, kernefamilien etc, er “Anarko-Kapitalister” ikke en del af “højre-fløjen”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. februar 2021 @ 11:40

 10. Den ellers forholdsvis fornuftige socialdemokrat Lars Aslan Rasmussen kalder på Twitter demonstranterne for “en forsamling tabermænd”.

  En noget arrogant udtalelse fra en socialist, der har sit på det tørre, og ikke behøver at bekymre sig om økonomien som tusinder af selvstændige og små erhvervsdrivennde på grund af Mette Minks røde rædselskabinet.

  Kommentar by Revisoren — 2. februar 2021 @ 19:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper