1. februar 2021

Morten Uhrskov: DR hævder begrebet ‘befolkningsudskiftning’ er racistisk, og henviser til DR Detektor

Tilfældigt kom jeg til at se, at kærestens søn i dag skal have Samfundsfag med’Konspirationsteorier’, som det overordnede emne. Det kunne være et fint udgangspunkt for kritisk debat, men med lærerstandens generelle politiske sympatier i mente, kan det næsten kun gå galt. Det er eksempelvis ikke en konspirationsteori, at omtale masseindvandringen til Vesten som en ‘befolkningsudskiftning’, og det er heller ikke udtryk for racisme.

Morten Uhrskov kommenterer DR-agitprop hos JP.dk – DR’s omgang med begrebet ‘racisme’ må få konsekvenser.

“DR har begået en artikel med en påstand så usand, at den bør fjernes fra nettet øjeblikkeligt efterfulgt af en uforbeholden undskyldning fra DR’s ledelse. … I artiklen, der allerede er blevet henvist til, står der om begrebet ‘befolkningsudskiftning’ følgende:

‘Teorien [om befolkningsudskiftning] er flere gange blevet afvist som en fejllæsning af befolkningsstatistikker og som et udtryk for racisme [min fremhævelse], blandt andet af DR’s Detektor.’

Der er bare det ved det, at der i artiklen, der henvises til fra DR Detektor, intet står om, at begrebet og teorien ‘befolkningsudskiftning’ skulle være ‘racistisk’.

… der står intet i DR’s artikel fra juni 2019 om, at det er ‘racistisk’ at anvende begrebet ‘befolkningsudskiftning’ om det forhold, at andelen af f.eks. etniske danskere bliver mindre, og andelen af ikkevestlige vokser hele tiden. …

Det er aldeles skandaløst, at DR kalder noget for ‘racisme’ og som kilde som sit ‘bevis’ bruger en anden artikel fra DR, hvor ordet ‘racisme’ ikke optræder. Det siger både noget generelt om DR og i særdeleshed om visse DR-journalisters alternative omgang med sandheden.

… Dette må da få en eller anden form for konsekvens for DR, som er betalt af alle skatteydere.”

(Faktaboks på DR.dk, 29. januar 2021)

Oploadet Kl. 13:26 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116669/trackback

32 Comments »

 1. Over 30 procent af den svenske befolkning er nu “af fremmed afstamning”. Over tyve procent er født i udlandet og kommet de seneste 40 år.

  Er dette “racisme” at sige, eller er det bare en demografisk konstatering? Nomenklaturaen vil selvfølgelig sige, der er “racisme”, for det peger hen imood en politisk beslutning, der aldrig har været forelagt befolkningen i det såkaldte demokrati, og de hovedansvarlige risikerer at få skylden for noget, der faktisk er deres skyld.

  Det har man den statsbetalte presse for at forhindre. Det er DRs hele eksistensberettigelse

  Gunnar Sandelin: Sveriges stora demografiska förändring

  https://detgodasamhallet.com/2018/05/24/gastskribent-gunnar-sandelin-sveriges-stora-demografiska-forandring/

  Kommentar by Snaphanen — 1. februar 2021 @ 13:36

 2. Jeg mener, at den franske-jødiske filosof, Alain Finkielkraut har kaldt “anti-racismen” for det 21. århundrenes kommunisme fordi dens ambition er et alt inkluderende “samfund”.Den vil ende med, at smadre samfundet totalt fordi basis for alle menneskelige samfund er en form for slægtsrelation. Det er en kæmp for, at få familieværdierne som mennesket normalt har en bias imod til, at omfatte hele menneskeheden. Hele “anti-racismen” gør ligesom kommunismen samme manipulation, at mennesket ikke har en natur. Alt er lært og ideologisk funderet. Så, en bias mod dem man er relateret til og som ligner en kan kun være lært, ideologisk funderet og “racistisk”. På et tidspunkt vil den menneskelige natur gøre som den gjorde med kommunismen enten gennem sammenbrud eller vold sige, at dens natur ikke er ideologisk lært. At det “ikke-familære” anti-racistiske “samfund” er unaturligt og en utopi som er endt i en dystopi. Vi ved, at arkitekterne for disse utopier kommer fra universiteterne.

  Kommentar by CCC — 1. februar 2021 @ 14:06

 3. “Andelen af indvandrere i Danmark er stigende, det er indiskutabelt…
  Så den udskiftning, der er tale om, ja, den er der jo, hvis vi måler det på historikken.”
  Lektor Henrik Toft Jensen i DDR’s Deadline

  http://www.uriasposten.net/archives/102300

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 1. februar 2021 @ 14:15

 4. I disse tider er det måske bedre at være på Tor.
  DR skriver når jeg vil se programoversigten:
  Vi kan se, at du ikke befinder dig i Danmark. Derfor vil indholdet på DRTV være begrænset.

  Tor virker åbenbart.

  DR skriver nu, når jeg vil se programoversigten:
  Bekræft fast dansk bopælsadresse med NemID-underskrift og få adgang til alle programmer på DRTV i EU og EØS-lande.
  Log ind og bekræft

  At der er mediestøtte er en ting.
  Hvorfor de ikke kan forstå folk der bruger Tor ikke oplyser bopælsadresse er forståeligt. Mediestøtten er alt, alt for lille.
  Desuden har jeg ikke Nem Id.

  Kommentar by Peter Buch — 1. februar 2021 @ 14:27

 5. DST udgav i december 2020 en fremskrivning, der viser at 20 procent i Danmark vil have islamisk baggrund i 2060. Det vil sige at 25 procent vil have det i 2040. Halvvejs til demokratisk magtovertagelse.

  Kommentar by Skatteyderen — 1. februar 2021 @ 14:49

 6. TIDLIGERE ER EN POLITISK IVÆRKSAT BEFOLKNINGSUDSKIFTNING BLEVET KALDT FOLKEMORD!!! Af folk med forstand på den slags.

  For det er hvad masseindvandring og multi-kulti som regel ender med. Derfor er Chrborgs indvandringspolitik en slags krig mod danskerne. Når vi om få år har indhentet Sverige (via Marokkotraktaten osv.), vil danskernes situation være ligeså uhyggelig og katastrofal som svenskernes er i dag.

  At kalde anti-racismen for ny-kommunisme er nok tæt på sandheden.

  Det med 2060 eller 2040 skal man nok ikke bruge som sovepude. The tipping point, the point of no return, vil indtræffe LANGT HURTIGERE.
  Det punkt kan allerede nu være meget tæt på.

  Kommentar by BENT A — 1. februar 2021 @ 15:31

 7. https://www.bt.dk/samfund/fra-i-dag-er-peberspray-ulovlig
  »Det er grundlæggende ikke godt for samfundet, hvis borgerne kan bevæbne sig,« sagde Nick Hækkerup…
  http://www.city-data.com/crime/crime-Kennesaw-Georgia.html#
  One place with a law proscribing mandatory gun ownership is Kennesaw, GA. The mandatory ownership law was passed in 1982, with the stated intent being an act providing for the safety, security and welfare of the community, so the head of every household has to own a gun. However, there are exemptions. Outside of persons that aren’t allowed to possess firearms or are mentally ill, those who object to or otherwise don’t want to have firearms in their house, or those who can’t afford it.

  Kommentar by Peter Buch — 1. februar 2021 @ 15:37

 8. bt.dk/samfund/fra-i-dag-er-peberspray-ulovlig
  »Det er grundlæggende ikke godt for samfundet, hvis borgerne kan bevæbne sig,« sagde Nick Hækkerup…
  http://www.city-data.com/crime/crime-Kennesaw-Georgia.html#
  One place with a law proscribing mandatory gun ownership is Kennesaw, GA. The mandatory ownership law was passed in 1982, with the stated intent being an act providing for the safety, security and welfare of the community, so the head of every household has to own a gun. However, there are exemptions. Outside of persons that aren’t allowed to possess firearms or are mentally ill, those who object to or otherwise don’t want to have firearms in their house, or those who can’t afford it.

  Kommentar by Peter Buch — 1. februar 2021 @ 15:54

 9. @ Bent A: Det ER faktisk folkemord i følge de allerfleste af de definitiioner fagfolk har givet siden 1945. Der er ingen som helst tvivl om, at det falder ind under fokemord

  Genocide definitions

  https://en.wikipedia.org/wiki/Genocide_definitions#cite_note-8

  Kommentar by Snaphanen — 1. februar 2021 @ 15:56

 10. Vi er absolut nødt til at holde op med at bekymre os om, hvorvidt noget er “racistisk” eller ej.

  Ordet “racistisk” er et anti-hvidt skældsord.

  Ved at bruge det accepterer man globalisternes anti-hvide retorik.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. februar 2021 @ 16:15

 11. De som ikke tror på ‘konspirationsteorien’ om befolkningsudskiftning må karakteriseres som ‘femtekolonne’ for islamisterne.
  Den franske indenrigsminister Darmanin skelner mellem islam og islamisme og mener at: “This is how our republican, secular and social model finds itself slyly undermined, leaving elites to belatedly update what the people have been feeling for some time.”
  Når den franske indenrigsminister erkender islamisternes mål om overtagelse af Frankrig, er det ikke bare en ‘konspirationsteori’.
  DR forråder det danske folk med DR’s promuslimske propaganda. DR er elitens lydige køter.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. februar 2021 @ 16:27

 12. For noget andet
  https://ekstrabladet.dk/krimi/politi-til-stede-rasmus-paludan-har-aabnet-mystisk-pakke/8458368

  Kommentar by Anonym — 1. februar 2021 @ 16:34

 13. Og på DR er de ved at dø af grin over den sprutrasende og afmægtige Morten Uhrskov.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. februar 2021 @ 16:35

 14. DR-ansatte kan ikke forvente særbehandling i det kommende kalifat. Men det opdager de nok først, når de dingler i lygtepælene.

  Kommentar by Henning — 1. februar 2021 @ 17:06

 15. SNAPHANEN kl. 15.56, GUSTAV JENSEN, kl. 16.27 og PETER NIELSEN m.fl. har alle ret i hvad de skriver om befolkningsUDSKIFTNINGEN. Den vil næsten uundgåeligt ende i fordrivelse, udrensning og udryddelse, hvis de gamle partier fremturer.

  I Sverige som er blevet et skræk-eksempel på ny-kommunistisk/ ny-fascistisk/ feministisk og pladderhumanistisk politik, fører de “elitære” politikere en slags stedfortræderkrig mod deres eget folk og land. Det går helt vildt til derovre. Bare tag Malmø og Stockholm som eksempler. Før fredelige og trygge byer, nu en slags krigs-zoner med daglige overfald, skyderier, knivstik, granateksplosioner, voldtægter og mord osv.

  Og regulær fattigdom med konkursramte kommuner, kollapset infrastruktur og tusinder af hjemløse folkepensionister i gaderne præger samfundet mere og mere. Osv.

  Kommentar by BENT A — 1. februar 2021 @ 17:34

 16. Bill Gates klynker og brokker sig over “vanvittige rygter” om ham.
  Han lyder som Mette Frederiksen, hun tåler heller ikke modstand.
  Modstanden mod hans planer, der nærmer sig forbrydelser mod menneskeheden er berettiget.

  https://survivalblog.science.blog/2020/08/14/bill-gates-and-the-depopulation-agenda-robert-f-kennedy-junior-calls-for-an-investigation/
  “At the forefront of this is Bill Gates, who has publicly stated his interest in “reducing population growth” by 10-15%, by means of vaccination. Gates, UNICEF & WHO have already been credibly accused of intentionally sterilizing Kenyan children through the use of a hidden HCG antigen in tetanus vaccines”.

  Alle førende politikere og såkaldte eksperter har enorm travlt med at få hele verden vaccineret – mon ikke det er klynkeren der står bag det hele, og nu ser sit projekt vakle fordi masser af klart tænkende mennesker har gennemskuet ham og gør oprør

  Kommentar by k.m. — 1. februar 2021 @ 17:41

 17. Reporterne Steinmetz og Kretz sender ikke herfra
  Portland, i staten Oregon, borgmester Ted Wheeler democrat

  Kom i sving, Joe Biden, der er nok at tage fat på
  https://www.youtube.com/watch?v=q7T5aN9oafQ

  Kommentar by k.m. — 1. februar 2021 @ 17:52

 18. Bill Gates har jo ret. Vi skal have en befolkningstefuktion især i ulandene

  Kommentar by Træt — 1. februar 2021 @ 20:40

 19. Er DR blevet smagsdommer for hvilke formuleringer og beskrivelser der benyttes i det Danske samfund..?
  Troede de havde rigeligt at gøre med deres såkaldte public service..

  Kommentar by frank mathiesen — 1. februar 2021 @ 21:21

 20. Træt
  Gates nøjes ikke med u-landene, det er der ikke penge nok i

  Kommentar by k. m. — 1. februar 2021 @ 21:34

 21. Befolkningsudskifterne er de fleste, flest lokalt valgte.
  En tid kan man vælge andre, indtil der ikke er flere valg.
  Den endelige befolkningsudskiftning er da sket.

  Kommentar by Peter Buch — 1. februar 2021 @ 22:03

 22. Detektor benytter sig af den naive definition af at være dansker! Selv hvis Ali, som af uransagelige grunde har fået dansk indfødsret, skulle få børn med sin familiesammenførte kone fra den anatolske højslette, så vi disse børn optræde som pære danske som du og jeg! Og vupti så bliver vi ikke udskiftet!
  Så detektor lyver ikke, de taler bare ikke sandt!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. februar 2021 @ 23:25

 23. For at den fortsatte befolkningsudskiftning kan forløbe uhindret, har socialisterne og kommunisterne på alle planer gennem 50 år med endegyldig succes, ejerskabet af ungdommen! De lærte det bl.a. af nationalsocialisterne og i særdelshed af Adolf Hitler og på sin vis også Stalin.

  Hitler og Det Tredje Rige havde den største fokus på børnene og ungdommen. Som Hitler udtrykte det: Den som ejer ungdommen ejer fremtiden”.

  Det er det vi har set udspille sig i Danmark og i øvrigt i hele Vesten!

  De fleste unge er efter min mening nu afrettet og hjernevasket (især alle tøserne), sådan at sund kritisk fornuft er ophørt med at eksistere i hovedparten af vor ungdom. Bevares der er stadig unge der fornemmer vanviddets udbredelse og omfang…men det er op af bakke på alle planer!!

  Og inden de kommer til at erkende det, vil det være for sent at regere…så har islam taget over, og enhver hytter sit eget skind…nøjagtig som nazismen betød for den tyske ungdom og deres samfund.

  Historien gentager sig og måske skal vi have endnu en krig for at få renset ud?

  Kommentar by Black Watch — 2. februar 2021 @ 00:40

 24. Hvis du har yst til at trælle for en Bill,skal jeg da ikke holde dig tibage. Desuden er det gamle mennesker på plejehjem,der får Antony Fouchis Pfizer-producerede dødssprøjter,som Cat Girl andet steds ofte har gjort os opmærksomme på. Tvangsmedicinering er vejen frem for de “kloge” udi medicinen, Vi ser det ofte og det er ganske godt beskrevet omend en kende for hollywoodsk i filmen Gøgereden.
  Men det har altsammen intet at gøre med endless moneyprinting og croony capitalism at gøre. Hvis nogen skulle tro noget sådant,kan man frit uddstille dem som konspirationsteoretikere. At de culpritter vi her ofte diskuterer udstiller deres egen deltagelse i sammensværgelsen kan vel ikke være argument for at de ikke konspirerer. Vil jeg mene.

  Kommentar by Nielsen — 2. februar 2021 @ 08:16

 25. kommentaren ovenfor var til Træt

  Kommentar by Nielsen — 2. februar 2021 @ 08:17

 26. “Befolkningsudskiftningen” er nu af venstrefløjserne afsporet til et spil om ord. DR påstår i Faktaboks den 29. januar 2021, at den “bl.a stammer fra bogen ‘Le Grand Replacement’ (Den store udskiftning), som den franske forfatter og højrefløjsideolog Renaud Camus udgav i 2012.”

  Jeg havde aldrig indtil for et par år siden hørt om Renaud Camus, men befolkningsudskiftningen var sjovt nok en del af pensum, da jeg i 1970’erne læste demografi på Københavns Universitet hos professor i demografi* dr.polit Poul Christian Matthiessen (senere formand for Carlsbergs bestyrelse og for Carlsberg Fondet).

  *Demografi er en videnskab, hvis genstand er en befolknings struktur og dens fordeling på geografiske områder, samt hvordan disse størrelser ændres over tid.” (DEN STORE DANSKE)

  Hvorfor er DR så ensidige i deres udvælgelse af kilder?

  Kommentar by Amad — 2. februar 2021 @ 09:06

 27. Boycot DR. Støt SIAD for pengene :-)

  Kommentar by Michael Unna — 2. februar 2021 @ 10:05

 28. Kære fantasiboks

  Dhimmi Radioen er en sikker kilde,hvis man søger misinformattion og løgn.
  Enhver kan ved selvsyn overbevise sig om at befolkningsudskiftningen er en realitet,blot ved at gå en tur i en hvilken som helst større dansk by. Vi hvide danskere er i fuld gang i gang med at blive udskiftet med brune mennesker.
  Jeg vil nærmere kalde det folkemord,frem for befolkningsudskiftning.
  Og det er os danskere,som er ofrene.

  Venlig hilsen en meget vred dansker,som er træt af at være tvunget til at betale til jeres løgnehistorier om snart sagt alt.

  Kommentar by Nielsen — 2. februar 2021 @ 12:22

 29. Amad — 2. februar 2021 @ 09:06

  Og det fornøjelige. DR tror de kan udviske sandheden ved at fortælle, hvorfra begrebet kommer. Fostret i en højreorienteret hjerne, så er alle de politisk korrekte igen rolige. Intet at se, passer gaden. NEXT STOP en muslimsk rollemodel

  Kommentar by tavsen — 2. februar 2021 @ 13:23

 30. Om noget er teori eller fakta må være op til fri debat at afklare, ikke DR eller andre som oversætter Soros-betalte “faktatjekkere”.

  Om der er evidens nok til at gøre befolkningsudskiftningen til et konspirationsfaktum har jeg ikke undersøgt. I stedet for at være styret oppefra kunne fremmedimporten være et udtryk for de oprindelige folks eget ønske. Det ville passe med Oswald Spenglers teori om Aftenlandene, og at vesterlændinge er dekadente.

  Kommentar by perhag — 2. februar 2021 @ 16:26

 31. Jo, men DR2’s faste “ekspert” i “højreekstremisme” Kevin Shakir har jo selv belært pøblen i Deadline om, at befolkningsudskiftningen er en konspirationsteori.

  Ligeledes vil jeg påstå, at den såkaldte “systemiske racisme”, “manglende ligestilling” og “patriarkatet” er forkvaklede konspirationsteorier.

  Mon Kevin Shakir er enig?

  Kommentar by Revisoren — 2. februar 2021 @ 19:06

 32. Kommentar by perhag — 2. februar 2021 @ 16:26

  Jo du har fat i noget af det rigtige.

  Den selvdestruktive adfærd i Vesten har stået på siden sovjet og kommunismen kollapsede!

  Befolkningerne har i eftertiden søgt med lys og lygte efter noget nyt at samles om, nemlig tilbedelse eller afsky af forskellige andre teser og temaer i verden…f.eks. islam, miljø, meetoo, blm. osv. osv.

  Sådan noget fører givetvis til dekadence og flagellant selvpineri, identitetssøgning/kriser, oprør men også ligegyldighed og opgivenhed.

  Den enorme informationsmuligheder og videnstilvejebringelse i dag er katalysator for en verden fuld af allehånde teorier og “kæpheste” for alle og enhver på alle planer.

  Rodløshed sænker sig over mange mennesker og folkeslag og meningen med livet bliver svært at håndtere.

  Det ser i hvert fald sort ud for hele eller dele af Vesten og ikke mindst Europa…som Romerriget synger vi vist på sidste vers på den sang vi har sunget i de sidste 1000 år.

  Fremtiden bliver helt og aldeles markant anderledes…det kommer vores børn og især børnebørn til håndtere…på den hårde måde!

  Overordnet kan jeg faktisk være bange for, at den menneskelige civilisation ikke er en selvfølge i de næste århundreder!

  Covid-19 er måske en forvarsel om, hvor svært og anderledes det vil blive allerede i dette århundrede!

  Hvis islam kommer til magten verden over, vil denne afvikling af civilisationen og menneskeheden komme til at gå hurtigere!

  Kommentar by Black Watch — 2. februar 2021 @ 21:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper