2. februar 2021

Henrik Møllgaard, professionel håndboldspiller: “Jeg har stemt Enhedslisten de seneste to-tre gange.”

Ved de Olympiske Lege i Kina tilbage i 2008, klagede den danske landsholdsmålmand Kasper Hvidt til medierne, over at Danmark som en konsekvens af Muhammedtegningerne, nu var i kategori med ‘ekstreme’ lande såsom Israel og USA. Her lidt fra et interview med Henrik Møllgaard, der søndag vandt VM i håndbold for Danmark. Han har tidligere spillet for Doha-klubben Lekhwiya i Qatar: ‘Qatar kan ikke bringe mit pis i kog’ (EB).

Det kan næsten ikke blive rødt nok. Jeg har stemt Enhedslisten de seneste to-tre gange. Men i takt med at jeg er blevet ældre, og man normalvis bliver mere blå, er det også gået op for mig, at jeg selvfølgelig er en lille smule borgerlig. Det skal jeg ærligt indrømme. … Grundlæggende mener jeg, at vi i dansk politik har et kæmpe problem, i forhold til hvordan vi taler om tingene og om andre mennesker. Det er meget populistisk og hårdt trukket op. En fyr som Jakob Ellemann burde komme lidt ud af busken, for han virker til at være en rigtig fornuftig fyr, der er velovervejet og ikke så grænsesøgende. Men de kvaliteter taber han i den grad på. Vi lever i en tid, hvor det kan svare sig at melde bombastisk ud, gå over stregen og sige forfærdelige ting om andre religioner eller etniciteter, fordi der er medvind til det. Det er nogle politikere desværre dygtige til at spinne på, men det er frygteligt. Der er for lidt substans.” (Henrik Møllgaard, Jyllands-Posten, 26. januar 2021)

(Collage: Henrik Møllgaard, Lekhwiya SC)

Oploadet Kl. 01:38 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116688/trackback

32 Comments »

 1. Et fint produkt af ‘gratis’ uddannelse og statstv.

  Kommentar by Marius — 2. februar 2021 @ 07:06

 2. Trods sådanne opfattelser kan man jo godt være en god håndboldspiller.
  Sådan er det vist for mange erhverv.
  Det beklagelige er alt for mange har opfattelser som Møllgaard.
  Ikke de er specielt dårlige i deres erhverv.

  Kommentar by Peter Buch — 2. februar 2021 @ 07:11

 3. Han ser godt nok hjernedød ud på det billede.

  Kommentar by ino — 2. februar 2021 @ 08:13

 4. Fordi man er håndboldspiller behøver man ikke have forstand på politik! Øjensynligt nærmest tværtimod!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. februar 2021 @ 08:21

 5. “Ekstreme lande som USA og Israel”? Nogle sportsfolk lever fuldstændig op til enhver fordom man måtte have. Og mon ikke Henrik Møller har sat sig ind i hvordan og ikke mindst hvem, der bygger sportsfaciliteter i Qatar. En hel det slave-arbejdere er blevet sent hjem i kister til Nepal, hvis de da overhovedet kommer hjem. Og IOCs repræsentant Jibril Rajoub for de såkaldte palæstinensere er et kapitel for sig – i 2018 blev han suspenderet af FIFA for at opfordre til had og vold – afbrænding af billeder og fodboldtrøjer – mod bl.a. den argentinske fodboldspiller Messi. Messi havde udtrykt positive forventninger til en kamp, der skulle spilles i Israel. Han deltog i øvrigt også ved et boksestævne opkaldt efter et medlem af terrororganisationen Sorte September – der stod bag gidseltagningen og mordene på 11 israelske sportsfolk ved Olympiaden i Tyskland 1972.

  Og så skulle man da nok lige for balancens skyld give Hvidt lidt ret: Joe Biden og Demokraternes identitetspolitik skal da nok få ødelagt kvindesporten – hvor mænd, der “identiferer” sig som kvinder, snart sætter sig på alle guldmedaljer.
  Og det at sige grimme ting om “andre” religioner og etniciteter er da en velyndet sport blandt Enhedslisten og omegn. Der er da ingen der som socialister og kommunister og Muhammed og koranens tilhængere, der historisk lige op til i dag har sagt grimme ting og ikke mindst forfulgt og forsøgt, at udrydde “andre religioner” og etniciteter.

  Kommentar by Limewoody — 2. februar 2021 @ 08:33

 6. Vi har jo retten til at udtale os idiotisk, også om politik. Det kaldes ytringsfrihed. Men sportsfolk burde helst holde sig fra den slags og koncentrere sig om sin sport…

  Men han er sgu en hamrende dygtig håndboldspiller, uanset politisk observans, ham Møllgaard.

  Tillykke med guldet (igen) drenge!

  Odd.

  Kommentar by Odd S. — 2. februar 2021 @ 08:41

 7. Wise guy, Henrik Møllgaard udtaler: ” Vi lever i en tid, hvor det kan svare sig at melde bombastisk ud, gå over stregen og sige forfærdelige ting om andre religioner eller etniciteter, fordi der er medvind til det.”
  Henrik Møllgaard er en idealist, der tør sige sandheden om muslimers opførsel i Danmark. Han må være bevidst uvidende islamofob – fy skamme.
  Hvorfor melder de dersens muslimer så bombastisk ud og siger grimme ting om de kristne etniske danskere, bare fordi der er medvind til det i deres tryllebog?

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. februar 2021 @ 08:41

 8. Stemmer Enhedslisten !
  Må vi se hans lønseddel ?

  Der er åbenbart intet bedre end en fed bankkonto, selv om man hylder en politik der går ud på at dele ligelig med dem der ikke har så meget

  Kommentar by k.m. — 2. februar 2021 @ 09:22

 9. Stemmer på Enhedslisten og spiller for Qatar, et af de sidste lande som praktiserer slaveri! Det siger alt!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. februar 2021 @ 09:40

 10. Hvor ville det dog være forfriskende med en sportsstjerne eller musiker der åbent bekendte sig til Nye Borgerlige eller Stram Kurs

  Endnu en samfundsrevser der stemmer politisk korrekt kan vi ikke bruge til noget

  Kommentar by redneck — 2. februar 2021 @ 09:54

 11. Enhedslisten- Folk fra Gammelkommunistiske artier med internationale eksembler som Lenin, Stalin, Pol Pot, Chauchesko, Honecker, Mao med diverse massemordere til at lede -Proletatiatets diktatur. Islam- som er en usekulær diktatorreligion, som hader den frihed vi står for, hvis etiske og moralske eksembler er undertrykkelse (Ligeså hårdt og endnu værre end de kommunistiske), terror- mod især det had de har til Vantro, Krig, og jeg kunne blive ved med at opremse eksembler….OK. Der skal også være plads til andet på computerens lager :-) :-) :-). Pågældende subjekt er helt sikkert ligeså dum (?. Jeg tror ikke han er så afstumpet ond), som subjektet er en god håndboldspiller (og det siger vel ikke så lidt). :-). Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com . God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. februar 2021 @ 09:57

 12. PS: Hurra for USA og Israel :-)…..(Jamen tillykke med Guldet….men hold venligst jeres kæft politisk, især når i er købt og betalt af et eller andet Arabisk olieland)

  Kommentar by Michael Unna — 2. februar 2021 @ 09:59

 13. Henrik Mølgaard har som rigtig og rettænkende socialist ingen problemer med, at tjene en masser penge på kort tid ved at vade rundt i andre menneskers blod.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 2. februar 2021 @ 10:43

 14. @ redneck (09:54): Ja, det ville være forfriskende med en sportsstjerne eller musiker, der åbent bekendte sig til Nye Borgerlige eller Stram Kurs. Men han/hun ville hurtigt blive ekskluderet af klubben eller orkestret.

  Kommentar by Ole Madsen — 2. februar 2021 @ 11:10

 15. Når såkaldt borgerlige politikere SNORKSOVER i årtier, eller direkte fører radikal, pladderhumanistisk og rød politik, så skal det jo ende galt. Især når vælgerne er 10, 20 og 30 år om at gennemskue hykleriet og bedrageriet. At blive ved med at stemme på de samme partier som har snydt en igen og igen, er vejen til ødelæggelse af samfundet, familien og en selv.

  Kommentar by BENT A — 2. februar 2021 @ 11:11

 16. Jeg havde håbet på vi var sendt ud af turneringen som de første. De BLM’ere og væm’ligboere fortjener ikke nogens hyldest.

  Kommentar by Nielsen — 2. februar 2021 @ 11:28

 17. Nå ja mange i underholdnings branchen er venstreradikale.

  Kommentar by Rinus — 2. februar 2021 @ 11:37

 18. 3 gange udvist voldsbølle.
  Hans valg af sportsgren stemmer med hans politiske valg. Man skal ( om fornødent med vold) prøve at ødelægge alt for dem, der prøver at bygge op og vinde.

  Kommentar by Bastardo — 2. februar 2021 @ 12:03

 19. Endelig en muslimsk rollemodel der er dygtig til noget

  Kommentar by tavsen — 2. februar 2021 @ 12:05

 20. @ Michael Unna — 2. februar 2021 @ 09:59

  Præcist.

  Kommentar by Santor — 2. februar 2021 @ 13:38

 21. Han er produktet af indoktrinering af 80 procent røde folkeskolelærere og 80 procent røde gymnasielærere og 90 procent røde globalist- tossede selvhadende gymnasielærere og RØDE STATSBETALTE MEDIER, DER INDOKTRINERER HVER DAG . FANDEME SYND FOR HAM. DE RØDE GIVER HANS LAND VÆK OG HAN TØR IKKE PROTESTERE. HAN TROR DET ER RACISME AT TÆNKE RATIONELT OG IKKE TRO MAN KAN INTEGRERE ISLAM. OG GLOBALISME ER SMUKT.. SÅDAN ET FJOLS

  Kommentar by H.nielsen — 2. februar 2021 @ 14:22

 22. Håndbold i TV er moderne dages “brød og cirkus”, som skal bedøve befolkningen, så de ikke opdager (eller handler på) at vores folk er ved at blive udskiftet med ikke-vestlige fremmede.

  Det er altid trist, når man konstaterer at de her store “Vikinge-agtige” mænd med brede skuldre og fuldskæg i virkeligheden er “woke” oikofobiske “Soy Boys”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. februar 2021 @ 14:37

 23. Man skal ikke tillægge sportsfolk og kunstnere nogen som helst evne til at udtale sig om politik og samfundsspørgsmål på et kvalificeret grundlag. De er som regel ureflekterede flokdyr, der mener det som de selv tror er politisk korrekt og i overensstemmelse med den gode tone i definerende kredse. De er opportunister og tænker kun på deres karriere. Desuden er de som regel uvidende og indoktrinerede hvad angår politiske spørgsmål. Her er de naive følelsesmennesker.

  Kommentar by JC — 2. februar 2021 @ 14:49

 24. Hvis idioten vil have substans kunne han jo sætte sig ind i koranen, men så konverterer han vel bare. Den slags mennesker skal overfaldes af muslimer før de fatter noget, og selv i de tilfælde forsvarer de gerningsmændene med deres “socio-økonomiske baggrund” og “tonen i debatten”.

  Jeg har forlængst erkendt at der bare er nogle (mange) mennesker i danmark der er totalt uden for pædagogisk rækkevidde, og så må man bare ignorere dem så godt man kan.

  PS: Han læser hverken denne kommentar eller selve opslaget, så igen må man spøge sig selv hvad det nytter. Jeg tænkte på at oprette en facebook profil bare for at dele opslag fra uriasposten til disse personer der bliver omtalt herinde, men jeg tror ikke der går en dag før både jeg og alle opslag til uriasposten bliver shadowbanned. Da jeg havde en profil derinde oplevede jeg mange gange at der kom nul reaktioner på selv meget afslørende ting jeg delte på politikeres sider, så jeg tror allerede at links til uriasposten, snaphanen, mfl er på den sorte liste derinde.

  Jeg gider helt ærligt ikke slås med sociale medier mere, men hvis andre har lyst til at forsøge syntes jeg de skal gøre det. Skriv evt bare “du er blevet omtalt på uriasposten punktum net” (altså ikke et link) så hjælper det måske 0,000001% på deres opfattelse af dem selv, og ikke mindst deres medvirken til problemerne i stemmeboksen og i pressen.

  Kommentar by Per — 2. februar 2021 @ 15:59

 25. Møllgaard: “at jeg selvfølgelig er en lille smule borgerlig”.
  Med en løncheck på 1,5 millioner kroner brutto hos Aalborg håndbold kunne det godt være at hans skifte væk fra Enhedslisten har at gøre med at han har fundet ud af hvor heftig beskatning han ville blive ramt af hvis det ikke var fordi han formodentlig aktuelt falder ind under “forsker-ordningen”.
  I Qatar har han også højest betalt 10% indkomstskat, hvis han overhovedet har betalt skat.
  Det er let at rende rundt og nyde godt af “gratis” goder og kræve flere “gratis” ting når man ikke selv er med til at betale for det.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 2. februar 2021 @ 16:44

 26. Nationalisme er at foragte. En nationalist er lig med en fascist/nazist. Nu er der ovenikøbet noget, der hedder coronanationalisme, uha da da. Men sportsnationalisme er noget helt andet. Det kan samle nationen (øh, nationen?). Når vi vinder i håndbold er det pludselig fint at være dansker.

  Kommentar by Ole Madsen — 2. februar 2021 @ 16:46

 27. Apropos Enhedslisten.
  Hævn over lagkagen og støjberg.
  Selvfølgelig endte det sådan.

  Kommentar by Islamarebad — 2. februar 2021 @ 16:49

 28. Når man ser på fotoet af Møllgaard, kan man godt forstå hans sympati for muslimer. Samme tomme blik, som afslører et intellekt på niveau med islams jubelidioter. Ingen islamiske lande har et gennemsnitligt IQ højere end 87. Selvklart trækker muslimer voldsomt ned på Danmarks gennemsnitlige IQ, som normalt er lige omkring 100. Fra sessionsundersøgelser i Danmark ved man at IQ hos ikke-vestlige parasitter ligger på omkring 87. Ønsker Møllgaard at danskernes gennemsnitlige IQ skal ned på arabistans lavniveau? Han gør hvad han kan.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. februar 2021 @ 18:29

 29. Den venstreradikale voldspsykopat Pelle “AFA” Dragsted praler selvfølgelig på Twitter over Møllgaards gratis reklame for Enhedslisten.

  De kan vel altid bruge en ekstra mand i Antifa, der formentlig er god til at kaste med brosten?

  Kommentar by Revisoren — 2. februar 2021 @ 18:48

 30. https://medium.com/@externalsourcesecret/islam-has-massacred-over-669-million-non-muslims-since-622ad-de7f7ea34d93

  Kommentar by Peter Buch — 2. februar 2021 @ 19:47

 31. EL er et pragteksempel på rød hjernevask, de forstår slet ikke selv at de er lette ofre, når der ikke er så mange skruer at gøre godt med foroven i kahytten. Da fatter man nemt sympati for den lette vare, overtro som islam og ser igennem fingre med dens fascisme og religiøse racisme.

  Kommentar by LarsB — 2. februar 2021 @ 21:37

 32. Gammelkommunisterne i Enhedslisten skal da så sandelig også have den moralske og etiske ære, for Den Store Leder Kim Ill Sung, som jo er et produkt at det Kommunistiske Maoforbillede. 1/3 i hæren eller under den Store leders kommando- 2/3 i koncenterationslejer eller på sultkatastrofe, samt hvidvaskning af narkopeng etc etc etc….Dette erfaringsmæssige kommunistiske forbilledlige regime,…står jo i totalt modsætning til det kapitalistiske proletarundertrykkende Sydkorea, som har givet os Kapitalistiske produkter som Samsung, LG, Kia og Hyndai i den undertrykkende frie verden :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 3. februar 2021 @ 14:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper