3. februar 2021

Kostråd, tilsat klima-politisering: ‘Fremover opfordres danskerne nu til at spise væsentligt mindre kød’

I sidste måned kom Fødevarestyrelsen med ny udgave af de officielle kostråd. Ti anbefalinger var blevet til syv, og nyt var en opfordring til at spise mindre kød. Som man kan høre i podcasten Fitness M/K (med ph.d. Anders Nedergaard), så er rådene ikke baseret på ny forskning, og opdateringen er formentligt sket af klima-hensyn.

Kommentar af Nye Borgerliges Peter Seier Christensen i tidsskriftet Bæredygtigt Landbrug – Regeringen skal ikke bestemme, hvad vi spiser!

“Som startskud på året har regeringen opdateret de officielle kostråd. Denne gang har man valgt at basere en kostplan på, hvad der er godt for klimaet. Umiddelbart forekommer det at være en lidt besynderlig tilgang til kostråd at blande politik ind i det. Men for de klimafikserede er der ingen grænser for, hvad der skal underlægge sig klimadagsordenen. Fremover opfordres danskerne nu til at spise væsentligt mindre kød, mindre fedt, mere fuldkorn, flere bælgfrugter og flere grøntsager. Det kan klimaet nemlig lide, at vi spiser. …

Lanceringen af disse nye kostråd skal angiveligt understøtte regeringens mål om at reducere CO2-udledningen med 70 %. Og projektet skal – i bedste socialdemokratiske stil – promoveres i offentligheden på skatteydernes regning.
Det er vi i Nye Borgerlige stærkt imod.”

(Fødevarestyrelsen på Youtube, 7. januar 2021)

Oploadet Kl. 01:26 af Kim Møller — Direkte link54 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116709/trackback

54 Comments »

 1. Om lidt kommer Radikale, Elbæk og Enhedskommunisterne og tredobler prisen på kød, så det kun er oppe i whiskybæltet nogen har råd til at spise det. Og vi der er på LFHC kost kommer til at fylde os selv med larver og kulhydrater, så vi også får alle de metabole velfærdssygdomme.
  Danske politikere i en nøddeskal

  Kommentar by Snaphanen — 3. februar 2021 @ 01:53

 2. Det overgearede KLIMA-HYSTERI som især kvindelige politikere dyrker, er endt i rendyrket vanvid. Virkeligheden, videnskaben (den ægte) og nagelfaste kendsgerninger betyder intet for de hysteriske og ekstreme klima- og co2-fanatikere.

  Alt hvad Greta Tunfisk og andre ligeså umodne og uvidende skoletøser disker op med, blæses af DR og aviserne op til at være visdomsord. Oveni får vi så løgn og ævl om at den nyeste “forskning” har vist at kloden nu har det varmeste klima i 12.000 år. (BT i dag)

  Men adskellige mere seriøse kilder fortæller at co2-kampagnen er et gigantisk bedrag, og at el-biler, vindmøller og solceller og meget mere er spild af penge og resourcer.

  Klimaet bruges til af venstrefløjen til at omskabe demokratiet til et rødt diktatur.

  Kommentar by BENT A — 3. februar 2021 @ 02:31

 3. Og når du endelig skal gnave i lidt kød, så er det fisk og kylling -ikke gris

  Kommentar by Martin — 3. februar 2021 @ 07:07

 4. Alt skal åbenbart (venstre)politiseres i dagens Danmark. Skal vi mon snart også tilbage til multtoiletterne, eller hvad er i grunden venstredagsordenen på afføringsområdet?
  På videnskab.dk har de allerede diskuteret hvordan vi kommer herfra på en klimavenlig måde.

  Kommentar by ino — 3. februar 2021 @ 07:12

 5. Og pludselig er der en sygdom, der betyder at alle landbrugsdyr skal slås ned.
  Jagt og fiskeri er reduceret.
  Danmark over på veganer fødevarer, vi mister hjernens drivmidler til at tænke som i, ja…
  Idag møde om korona pas, nu de har vor dna alligevel!

  Kommentar by Islamarebad — 3. februar 2021 @ 07:15

 6. Ja og med al den kål og grøntspisning så er det jo os mennesker der får for meget luft i maven – så er de køerne eller os der lukker for meget metangas ud kan vel være hip som hap

  Kommentar by Pallemand — 3. februar 2021 @ 07:35

 7. Venstrefløjens ønske til livet er ikke hverken lykke, velstand, omsorg for børn – det er kort og godt MAGT

  MAGT til at plyndre dem der har, og omfordele til de dovne.

  MAGT til at tvinge verdens befolkning ud i fødevaremangel, ved sindssyge forestillinger om klima og landbrugsproduktion

  MAGT til at lukke munden på systemkritikere

  Venstrefløjen er ligeglad med konsekvenser af deres ideer, for dem er MAGT et rusmiddel, som heroin for en misbruger.

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2021 @ 08:07

 8. Always crashing in the same car. DDR og sovjetunionen og mange andre af de totalitære kommunistiske regimer er forlængst smadret til ukendelighed. Kommando styringen virkede ikke og alle deres biler blev smadret mod muren. Skoda blev overtaget af VW. Hvorfor bliver de røde aldrig klogere?

  Hvad skal vi klimabenægtere gøre? Som Peter Seier Christensen så rammende skriver “for de klimafikserede er der ingen grænser for, hvad der skal underlægge sig klimadagsordenen.”

  Jeg har i mange årtier været irriteret over at skulle betale DR og Tv2’s (statsradiofoniens) propaganda for politiske sager. De fylder deres programmer med politiske meninger om alt muligt, de mener befolkningen skal tænke og gøre. Al deres nyhedsformidling er underlagt deres politiske synsvinkel og derudfra opdrager de befolkningen 24syv. Det er totalitært. Som i DDR.

  Kommentar by Amad — 3. februar 2021 @ 08:26

 9. Hver gang hende Skrigeminken åbner bøfhangaren, skal vi andre bare sluge kamelen og tygge drøv på det. Men Skrigeminken kan aldrig se kaskelothvalen i svømmepølen, bavianerne i gardinerne eller parykken i suppen.
  Hun er fikseret på at importere flere sultne grovædere fra taberlande med ubegrænset potentiale for at forbyde normale mennesker fortæring af svinekød. Derfor er de Skrigeminkens livret.
  Velbekomme.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. februar 2021 @ 08:31

 10. TYPER SOM ROSA LUND, EVA FLYVHOLM, IDA AUKEN, SOFIE CARSTEN OSV., er så fikserede på grøn omstilling og rød co2-politik, at de ikke sanser andet. Ordene vælter ud af dem når DR agerer mikrofon-holder, og de lyder næsten intelligente når de aflirer deres indstuderede floskler, slagord og “videnskabelige” postulater, men det er idioti og vås altsammen.

  Iøvrigt, hvis man havde taget den effektive medicin hydroxyklorokin mv. til sig, havde 3/4 eller 4/5 del af nedlukningerne sikkert været unødvendige. Når så mange døde i Sverige var det især fordi systemet eller politikerne derovre ikke ville bruge penge på de syge. Ilt, respiratorer og anden effektiv behandling blev sparet væk.

  På den grønne omstilling/klimahysteriet kan så mange milliarder af kroner gå til spilde, at den danske velfærd og sundhed vil blive nedsparet endnu mere, ned til ukendelighed.

  Kommentar by BENT A — 3. februar 2021 @ 08:53

 11. Se med i aften på DDR klokken 21.25, hvor to kulturradikale tosser “debatterer” emnet:

  “Spørg Borgen: Skal vi spise mindre lød?

  Vi danskere spiser i gennemsnit 1 kg kød om ugen. Men skal vi spise mindre kød for at redde klimaet? Og hvor meget skal landmændene bøde for politikernes grønne ambitioner? Ask Rostrup tager debatten med Venstres Jakob Ellemann Jensen og SF’s Pia Olsen Dyhr.”

  Kommentar by Revisoren — 3. februar 2021 @ 09:15

 12. Nogle spiser meget kød, andre elsker fisk, som undertegnet, andre endnu spiser bælgfrugter og grønt, nogle for helbredets skyld andre fordi de tror vi får koldere vejr, et ønske jeg bestemt ikke deler. Det er alt sammen helt i orden, men det er bare ikke noget regeringen skal blande sig i! Det vi kan frygte er at den venstrefløj som i egne øjne er de gode, begynder at tvinge deres holdninger ned i halsen på os! Nu får vi et Coronapas, det bliver ikke smidt i papirkurven når pandemien klinger af, man kunne f.eks udvide det til et klimakort så du må vælge om du vil en tur til London eller du vi have en oksemørbrad, hvem ser klimapasset i horisonten? Pas på, de selvgode venstrefløjsere er i virkeligheden totalitære helt ind i sjælen!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. februar 2021 @ 09:20

 13. I dag udstiller regeringen frivilligt sin MAGTarrogance og løgne om corona
  Heuniche har hele tiden sagt vaccine er gratis og frivillig, selv om vaccinetvang oprindelig var skrevet ind i epedemiloven.
  Nu tvinger regeringen erhvervslivet til at samarbejde om corona-pas.

  Det er tvang ad bagvejen.
  Regeringen vil have MAGT over dine børn og din krop. Tager du ikke Bill Gates´ giftsprøjte er du uønsket, fredløs og retsløs. Nul adgang til butikker og kulturlivet.

  Regeringen holder befolkningen som gidsler i et sindssygt spil om magt – ingen vaccine, ingen genåbning.

  Erhvervslivet får et valg : indfør vaccinepas eller forbliv tvangslukket. Da ophæver man borgeres ret til at bestemme over egen krop, og hvad de vil have sprøjtet i kroppen

  nordjyske.dk : “Det skal være med til at åbne samfundet mere op i forbindelse med en yderligere genåbning. Eksempelvis skal coronapasset hjælpe erhvervs- og kulturlivet, som lider under coronakrisen.

  – De første skridt tager vi ved, at man inden udgangen af februar måned vil kunne se sin vaccination på sundhed.dk.”

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2021 @ 09:57

 14. Spis din muslim!
  Så er de hurtigt udryddet…

  Kommentar by Hul igennem? — 3. februar 2021 @ 10:05

 15. Kommentar by Hul igennem? — 3. februar 2021 @ 10:05
  Hahaha…den bedste kommentar nogensinde(eneste problem er at jeg tror at de er giftige, så de skal nok behandles med et eller andet inden indtagelse).

  Kommentar by piphans — 3. februar 2021 @ 10:10

 16. # 12 Hul igennem.
  Det kan næppe lade sig gøre, dels er derfor mange af dem, dels er de uspiselige og dels får jeg en dårlig smag i munden bare ved tanken.

  Kommentar by bjarne binee — 3. februar 2021 @ 10:27

 17. Regeringen har brugt samme skabelon for coronastrategi næsten fra dag 1.
  Skab stemning af verdens undergang, så adlyder befolkningen ethvert tiltag.

  Mutation i mink. Panik panik, alt skal slås ned, og befolkningen finder sig i det.

  Minkmutation forsvinder af sig selv, men regeringen fastholder sin panik strategi der siger at samfundet forbliver nedlukket.

  Der går to måneder. Man påstår en ny og endnu mere smitsom (ikke minkbaseret) variant er i omløb. Forlænget nedlukning og flere restriktioner.

  Smittede og indlagte falder støt, og hvad gør regeringen ?

  Jo den trækker en sydamerikansk eller sydafrikansk variant op af hatten som afløser for den engelske.

  I dag ser vi overskriften : “Det har lange udsigter” med at få de ældste elever i skole og få åbnet detailhandlen.

  For satan da, en lorte regering der spreder frygt og panik.
  Så langt væk som i Canada er befolkningen rasende over Justin Trudeau der opfører sig som en tyran.

  Hvad kan de gøre ? hvad kan vi gøre for slippe for den slags politikere ?

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2021 @ 10:28

 18. Regeringen er på jagt efter landmænds jord. Der er nok en del arealer der ikke kan dyrkes optimalt, men det er trods alt den enkelte landmands ejendom.
  Man vil lave store arealer med vil natur, hvor jægere ikke må regulere vildtbestanden.
  Sæby skydeklub har fået nej til renovering og forbedring af støjgener.

  Staten må gerne placere kæmpe vindmøller lige uden for folk vinduer.
  Det er i orden så længe det er led i grøn omstilling, skide være med borgeres livskvalitet og forringelse af deres ejendomværdi.

  Rød blok og De Radikale ekstreme tanker om klima forbrug, sætter verden tilbage til dengang manden gik på jagt med bue og pil og kvinder bagte brød over åben ild

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2021 @ 10:49

 19. Faktatjek har travlt med at benægte fakta
  https://www.usatoday.com/story/news/factcheck/2021/01/14/fact-check-operation-lockstep-covid-19-conspiracy-theory/6567231002/

  Kommentar by k. m. — 3. februar 2021 @ 11:13

 20. *K. m. 9:57
  Lad os lige få det helt på det rene! Coronavirus er reel helt reel, folk bliver syge, meget syge og nogle dør! Min naboer har været ramt, den ene fik en let snue, den anden blev alvorlig syg og var indlagt i lang tid. Nu her et år efter er han ikke helt i orden, han har været indlagt igen senere og har fået blodpropper efterfølgende. Nogle bliver syge – meget syge, andre ikke og man ved endnu ikke hvorfor! Så lad være med at tale sygdomme ned, og tag din vaccination når det bliver din tur, alt andet er dumt!
  Jeg er som dig også nervøs for coronapasset, men mest fordi jeg ikke tror den totalitært tænkende socialistiske regering, vil lade det blive ved det! Jeg er bange for at de vil styre hvad vi spiser, hvor vi rejser hen og at de laver passet om til et klimakort, hvor de så kan give os klip efter vores Co2 udledning! Den totale styring af os i Orwelske dimentioner! Når vi først har haft et kort, er det let at introducerer et nyt.
  Men virus er ikke politisk, den er bare virus og gør hvad virus gør, nemlig gør os syge!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. februar 2021 @ 11:34

 21. Den Nervøse
  Jeg skal ikke have noget af Bill Gates giftvaccine, fordi du anbefaler det.
  Du siger du ikke stoler på den totalitære regering! men du lader dig lokke til at tage imod noget fup-medicin.

  Skræmmekampagnen med coronadødsfald holder ikke vand, den lyder bare i pressen hele tiden for at gøre befolkningen mør

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2021 @ 12:08

 22. *k.m. 12:08
  Nu er du faktaresistent! Vil ikke se vil ikke hører! Ja lad du bare være med at tage din vaccine, så kan vi andre komme til noget før! Hvis du gerne vil dø en modbydelig kvælningsdød, så er det din sag!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. februar 2021 @ 13:11

 23. Den Nervøse
  Nå, er jeg faktaresistent ?

  Jeg vil hellere sige du hylder diktaturet ved at dele befolkningen i “os og dem” de “rene” vaccinerede, og “urene” der ikke ønsker at deltage i diktaturets eksperiment.

  Der er ikke flere dødsfald i Danmark i 2020 pga. corona end gennemsnittet af de foregående mange år uden corona

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2021 @ 13:52

 24. # DEN NERVØSE har ret i mange ting, men om han også har ret i det med vaccinen, ER ET ÅBENT SPØRGSMÅL! For der findes tilsyneladende medicin som helbreder folk på 2-3 dage i de relativt få tilfælde hvor de bliver syge nok til at skulle til læge eller på hospitalet. Måske havde alle disse tvangs-nedlukninger slet ikke været nødvendige, hvis man havde satset mere på medicinsk behandling.

  Hydroxyklorokin er en gennemprøvet medicin, men anvendes midlet i Danmark?

  K.M.s betragtninger i nr. 17 og 18 er en overvejelse værd. For de gamle partier synes at blive gladere og gladere for TVANG, TYRANNI OG BEFOLKNINGSUDSKIFTNING.

  Noget tyder på at corona-virussen misbruges til at fremme røde og totalitære dagsordener. Hvis det er tilfældet, er det ILDEVARSLENDE.

  Kommentar by BENT A — 3. februar 2021 @ 13:57

 25. Så Danskerne spiser i gennemsnit 1 kilo kød om ugen, men hvorfor fortæller de ikke hvor mange kilo brød, spaghetti, havregryn, kartofler, gulerødder, løg, porre Osv. Vi spiser oveni? Så får tingene et lidt andet perspektiv.

  Så fuck dem og deres løgnagtige propaganda og lev livet som I finder bedst!

  Så vidt jeg ved levede inuitterne, og mange gør det vel stadig i en eller anden grad, udelukkende af kød og fedt i årtusinder og det eneste grønt de fik var en smule halvfortæret grønt der var i nogle af deres byttedyrs maver.

  Kommentar by Santor — 3. februar 2021 @ 14:04

 26. Santor
  (hval)fed kommentar

  der vokser jo ikke kartofler og gulerødder i NordøstGrønland

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2021 @ 14:12

 27. https://www.bt.dk/samfund/mette-frederiksens-frygt-for-minkmutation-blev-affejet-i-krisestab

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2021 @ 14:15

 28. ni.dk
  “Et studie har vist, at Danmark oplevede en meget lille overdødelighed – eller en dødelighed, der var mindre end forventet – fra midten af februar til slutningen af maj.

  30. december fortalte SSI’s direktør, Henrik Ullum, at der sås en tendens til øget dødelighed i landet blandt ældre.

  Uge 53, der løb hen over nytåret, satte et trist punktum for 2020. Her blev der registreret rekordmange coronasmittede og døde på landets plejehjem.

  Her blev der registreret 441 coronatilfælde og 80 dødsfald blandt smittede. Det er henholdsvis 43 og 17 flere end ugen før.

  I alt har 2505 plejehjemsbeboere nu været smittet med coronavirus. Det samlede dødsfald er oppe på 523 personer.

  Tirsdag viste den seneste opgørelse fra SSI, at 1420 coronasmittede danskere er døde under epidemien.

  Af dem har 1250 – eller omkring ni ud af ti – været 70 år eller ældre. Otte ud af ti af alle dødsfaldene er sket blandt folk med en underliggende sygdom.

  Det betyder, at de inden for de seneste fem år har været i hospitalskontakt med sygdomme som diabetes, cancer og kronisk lungesygdom.”

  Det er da ganske naturligt at dødelighed er størst blandt de ældste borgere. Kan nogen bevise at de alle er døde AF corona, eller blot er gået bort MED corona i kroppen ?

  Som vist i artiklen var de fleste med underliggende sygdomme.

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2021 @ 14:23

 29. PS: Mere corona-TVANG kan være på vej. Støt borgerforslaget der skal modvirke at brugen af TVANG går helt over gevind. Der skal 50.000 underskrifter til. Der er allerede ca. 25.000.

  Uden folkelig modstand risikerer vi at Chrborg går helt amok med TVANGSFORANSTALNINGER på talrige områder.

  Kommentar by BENT A — 3. februar 2021 @ 14:26

 30. K.M: Hvis man sammenligner med andre år hvor der har været almindelig influenza i omløb, ser det vistnok ud til at det sidste års tid næsten ingen ekstra dødsfald har haft, slet ikke blandt raske danskere. Men hvad mener andre? Er der læger og sygeplejere som læser med her?

  Kommentar by BENT A — 3. februar 2021 @ 14:31

 31. #14 Hul igennem? — 3. februar 2021 @ 10:05.

  Usmageligt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. februar 2021 @ 14:51

 32. Jeg er lidt overrasket over at videoen ikke anbefaler at vi spiser insekter i stedet for kød.

  Det er ellers noget som globalisterne skubber hårdt mange andre steder.

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. februar 2021 @ 15:24

 33. Corona = Sesam, Sesam………..

  Kommentar by Henrik Wegmann — 3. februar 2021 @ 15:31

 34. *k.m. 13:52
  Sludder, jeg advarer i mine indlæg netop mod socialisternes totalitære optræden.
  De sniger mange socialistiske tiltag ind i ly af Corona, og vores røde og dovne journalister forsøger at skjule det, og klapper i deres små røde hænder i smug!
  Men Corona er ikke politisk, det er en virus, som vi i Danmark så nogenlunde har styr på!

  * BENT A 13:57
  Jeg tror ikke der er onde mennesker, som blander en heksedrik til at sprøjte ind i vores åre. Det er for langt ude. Den eneste måde vi kan komme ud sf pandemiens klør på er ved vaccine eller ved flokimmunitet, altså lade sygdommen tage dem der ikke kan klare mosten og så håbe på at resten har antistoffer, virksomt måske, men noget brutalt! Så hellere en vaccine til alle, undtagen k.m. og så vi de fleste af os være immune!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. februar 2021 @ 15:49

 35. “Død med Corona” er som en trækharmonika. Tallene kan køres ind og ud, op og ned, frem og tilbage. Helt som man måtte ønske og ganske uden et fast kriterie. Rigtigheden af tallene kan ikke efterprøves, og vi aner ikke, om de er bare i nærheden af sandheden.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 3. februar 2021 @ 16:10

 36. Det er bibelens skabelsesberetning, som er skyld i vegetar hysteriet:
  Gud sagde: »Jorden skal grønnes: Planter, der sætter frø, og alle slags frugttræer, der bærer frugt med kerne, skal være på jorden.« Og det skete;
  Gud sagde: »Nu giver jeg jer alle planter, der sætter frø, på hele jorden og alle træer, der bærer frugt med kerne. Dem skal I have til føde. Til alle de vilde dyr og til alle himlens fugle, ja, til alt levende, der rører sig på jorden, giver jeg alle grønne planter som føde.« Og det skete.
  Allerede Eva bød Adam på et æble – ikke en doubleburger med hele svineriet.
  Bibelens skabelsesberetning er ren vegetarisk propaganda. De hellige og fromme danskere er blevet hjerneskadet af bibeltroskab. De sværger nu til ensilage og forsager både muh og øf.
  Imidlertid viser forskningen, at kannibalisme tidligere har været ganske udbredt uden at udrydde menneskeheden.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. februar 2021 @ 16:40

 37. Head of Pfizer Research: Covid Vaccine is Female Sterilization
  Kvinder kan blive sterile af Pfizervaccine, og rygterne går også på at det ødelægger mænds sædkvalitet.

  Det er en smart måde at opnå reduktion af verdens befolkning, men OK, Den Nervøse tror ikke der findes onde mennesker som kunne finde på sådan nogen.

  Det mærker vaccinerede over 80 måske ikke noget til, men bare vent til resten af den fødedygtige del af befolkningen har fået sprøjten, hvor lang tid går der så inden de bivirkninger viser sig ?

  Under alle omstændigheder vil det være for sent at gøre det om, og der er ingen klagemuligheder.

  Kommentar by k.m. — 3. februar 2021 @ 17:20

 38. 142,8 gram kød om dagen er altså forsvindende lidt, når en skive kødpålæg, eller en gennemsnits frikadelle, vejer ca. 20 gram.

  Jeg har derfor absolut ingen intentioner om at lægge kostplanen om, fordi en flok lettere retarderede k(v)anin(d)er ikke vil spise kød, ligesom de heller ikke kan lide, at andre kvinder kan lide minkpelse.

  Jeg vil tage beslutningen op til genovervejelse, når Mette Frederiksen igen vælger at bryde Grundloven, og efterfølgende pudser politi og militær på civilbefolkningen, for at få gennemført endnu mere af vanviddet, lige som hun valgte at gøre det sidste gang, der var noget hun ikke kunne lide.

  Kommentar by Kimski — 3. februar 2021 @ 17:27

 39. Kommentar by k.m. — 3. februar 2021 @ 17:20

  Jeg er helt enig med k.m. i den her tråd.

  Tror at det starter med rejserestriktioner for de ikke-vaccinerede. Så bliver det noget med adgang til festival, sportsbegivenheder, restaurant-, cafeer, biografer, butikker og lignende. Til sidst kommer arbejdsgivere med. Du bliver fyret hvis ikke du bliver vaccineret. Det er fremtiden og det er allerede planlagt af magthaverne. Målet er underkastelse og reduktion af verdensbefolkningen.

  Kommentar by kenneth — 3. februar 2021 @ 17:34

 40. Trods Corona – ingen overdødelighed i Danmark i 2020!

  Og forresten heller ikke i Sverige, som intet gjorde de første 6 måneder.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 3. februar 2021 @ 17:57

 41. HOLD JER TIL HAVREGRØD uden sukker, OG RUGBRØD……og vand :-) :-) :-). Min gastronomiske lov.:-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 3. februar 2021 @ 18:51

 42. Ikke engang deres egen løgnagtige klimaforskning har kilmatosserne gidet at sætte sig ind.
  Hvad gør mennesker, der spiser mange bønner? De prutter methan.
  Methan er ca. 120 gange kraftige drivhusgas end CO2, siger de.
  Skal vi så få alle til at æde bønner, hvis vi er bange for klimaforbedringer. Nej, vel?

  Kommentar by Hertz — 3. februar 2021 @ 19:05

 43. Nu er vi i det mindste vant til at holde afstand, så er vi forberedt med mange bønnespisere!

  Kommentar by k. m. — 3. februar 2021 @ 19:17

 44. Ikke engang deres egen løgnagtige klimaforskning har kilmatosserne gidet at sætte sig ind.
  Hertz — 3. februar 2021 @ 19:05

  Det er da alt for besværligt at tænke selv, nemmere at parere ordre fra medierne.

  Jeg gik altid til Land og Folk festivalerne.
  Det var sjovt at fortælle kommunisterne, at de stemte på A-kraft, når de stemte på DKP.

  De nægtede at tro på det, selvom det stod allersidst i valgpjecerne. A-kraftmodstanderne forsvandt som dug for solen, da deres eneste argument røg i luften med Tjernobyl. End ikke et kommunistisk regime kunne forhindre at besparelseshensyn lod sikkerheden i stikken.

  Kommentar by tavsen — 3. februar 2021 @ 20:09

 45. Nu har jeg lige været ude at skovle sne, p.g.a. klimaforandringerne.

  Kommentar by B. Christiansen — 3. februar 2021 @ 21:00

 46. Tavsen, mener du ikke at atomkraft-tilhængerne forsvandt, da Tjernobyl sprang i luften?

  Kommentar by BENT A — 3. februar 2021 @ 21:11

 47. DEN NERVØSE 15.49: “Jeg tror ikke der er ONDE MENNESKER som blander en heksedrik til at sprøjte ind i vores årer. Det er for langt ude”.

  Det er en forståelig, men nok naiv mening. Den nervøse bør sætte sig ind i hvad nazisterne, kommunisterne, japanerne, svenskerne og pol pots røde k’merer har præsteret af ondskab overfor uskyldige. Nogle menneskers nederdrægtighed, hykleri og ondskab overgår enhver fantasi.

  Når nogen kan finde på at myrde millioner af uskyldige, kan nogen vel også finde på at manipulere med virusser og vacciner.

  Kommentar by BENT A — 3. februar 2021 @ 21:37

 48. # 21.37, NR. 47 VAR BLOT ET SVAR TIL DEN NERVØSE.

  Kommentar by BENT A — 3. februar 2021 @ 21:38

 49. Så hvorfor “awaiting moderation”??

  Kommentar by BENT A — 3. februar 2021 @ 21:39

 50. Til den nervøse, kort sagt: Når nogen kan finde på at forfølge og myr de millioner af uskyldige, er der vel også nogen som kan finde på at manipulere med virusser og vacciner.

  Kommentar by BENT A — 3. februar 2021 @ 22:14

 51. “… at spise væsentligt mindre kød”?

  Jeg spiser i forvejen kun haram-kød og jeg har lige beregnet, at min baghave er rigelig stor nok, til en lækker grissebasse pr. år og så kan jeg omdanne forhaven til hønsegård, så jeg både kan få æg og kylling som supplement til den daglige ernæring.

  Mærkeligt er det dog, at klima-idioterne endnu ikke fornægter kaffe-nydelsne i Danmark (den importeres lystigt over lange afstande ->
  klimavenligt?)
  Nååå nej, det tjener jo til cafelatte-segtmentes ophøjede elitære comfortzone!

  Mon det bliver så hyggeligt på cafelatte-cafeen, når den fyldes med gasser fra gårsdagens fuldkost af bælgfrugter og fuldkorn uden fedt, suppleret med hvidløg til smagsforstyrrelse?
  – er gasudledning ikke skadeligt for klimaet?
  – og hvordan vil klima-idioterne i øvrigt skaffe sig nok grøntsagsfodder nok til storby-folket, uden klima-belastende transport, hvis de også vil nedlægge halvdelen (?) af dansk landbrugsjord?

  Jeg har lige set lidt på haveplanerne igen:
  – der bliver plads til mit behov for køkkenhave, der hvor skuret til plæneklipperen står og mos-hakkeren får jeg heller ikke brug for. Til gængæld vil jeg have en hængekøje i baghaven, så øffen kan kultivere jorden under mig, mens jeg solbader ;-)

  Men føj endda for en stank der bliver i storbyerne!
  – mon mundbind er et forvarsel?

  ……..

  Tak til Nye Borgerlige og Peter Seier Christensen for sige nej, til at sligt skal langeres på skatteborgernes regning!

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. februar 2021 @ 22:20

 52. BENT A — 3. februar 2021 @ 21:11

  Det kommer ud på eet. Det eneste argument modstanderne havde, profitbegær i et kapitalistisk samfund ville svække sikkerheden. Og så blev det sørme et kommunistisk samfund, der cementerede deres påstand.

  Hvordan er serien Chernobyl? Høje ratings 9,4% https://www.imdb.com/title/tt7366338/

  Kommentar by tavsen — 3. februar 2021 @ 22:23

 53. Se borgerforslag
  https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-06089
  Forslag til lov der forbyder krav om vaccinepas/vaccinestatus indenfor Danmarks grænser.
  ID: FT-06089
  Lige nu er der flere danske virksomheder som ønsker at indføre vaccinepas. Det er dybt problematisk da det kan komme til at virke som indirekte tvang.

  Kommentar by Charles — 3. februar 2021 @ 22:57

 54. Kommentar by k.m. — 3. februar 2021 @ 10:28
  Helt enig.

  Kommentar by piphans — 4. februar 2021 @ 01:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper