4. februar 2021

DR2-spot: Danskere har kun overlevet , “… fordi vi har knaldet med andre folkeslag fra Mellemøsten…”

“Hvis vi ikke blander os med fremmede, så uddør vi.”, fortæller Eske Willerslev i en reklame for DR2. Licensfinansieret propaganda for den igangværende masseindvandring, der i løbet af få generationer vil smadre det land, hvor mine forfædre satte plov. Medielicensen kan afmeldes (for resten af 2021) her.

Storm over Europa kommenterer

“Under dække af et spot for DR2, kører DR som sædvanlig propaganda, der har til formål at både undergrave fortællingen om danskere som folk, og samtidigt at direkte opfordre os til at formere os med ‘mere eksotiske’ folkeslag.

Et dansk par sidder i en sofa og spiser slik. Frem toner Eske Willerslev, der fortæller, at vi i Danmark kun har overlevet ved at knalde med folk fra Mellemøsten. Derefter siger han til det danske par: ‘Hvis I skal give jeres børn de bedste muligheder, så skal I nok vælge noget lidt mere eksotisk’. Det hele skal forestille at være lidt humoristisk, men det bedste propaganda er det som ligner noget andet. Således også i dette tilfælde, hvor en autoritet fortæller at det er bedst, at vi blander os med noget ‘eksotisk’.

… Det er meget mærkeligt, at Willerslev forsøger at bruge den form for folkevandringer som et argument for at masseindvandring i dag er godt. For hvad var det egentlig, der skete da indo-europæerne spredte sig ud over det hele? Det er rigtigt, at de blandede sig med de befolkninger, der var der i forvejen, men der var ikke meget integration over det rigtigt mange af de steder, hvor de kom frem. På den iberiske halvø ser det ud til at man udryddede alle de mandlige blodlinjer, for der er intet tilbage af deres gener i dag. Kvinderne beholdt man naturligvis. Noget lignende skete på de britiske øer, hvor den tilvandrende ‘klokkebægerkultur-befolkning’ udskiftede 90% af den lokale genmasse i løbet af få hundrede år. Skaden var en lille smule mindre end i Spanien, men ikke meget. Generne fra de britiske øers oprindelige mandlige beboere overlevede ikke i nævneværdig grad.

Hvor indo-europæerne kom frem fortrængte de som regel den lokale kultur og ofte også de lokale folk. Her i Danmark var det lidt anderledes end på den iberiske halvø, måske fordi dem der boede her mindede mere om indo-europæerne selv, og den oprindelige kultur og indo-europæisk kultur eksisterede side om side længe inden den indo-europæiske kultur udkonkurrerede den oprindelige. Vi har her i Danmark, en forholdsvis høj grad af gener fra den oprindelige befolkning fordi indo-europæerne blandede sig med dem, men kulturelt set vandt de.

Kort sagt: sidste store indvandringsstrøm i Europa var indo-europæerne og de endte med at dominere alt! Det er altså ikke den bedste reklame for masseindvandring, skulle jeg hilse og sige.

Oploadet Kl. 01:55 af Kim Møller — Direkte link74 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116743/trackback

74 Comments »

 1. Der var ingen pizza uden perkere.
  Der var ingen busser uden perkere.
  Der var intet sundhedspersonale uden perkere.
  Vi var uddøde af indavl uden perkere.

  Det er underligt at Danmark overlevede helt frem til 1967 uden en eneste perker.

  Kommentar by Skatteyderen — 4. februar 2021 @ 01:59

 2. Lad mig knalde Eske Willerslev ihjel så vi kan redde Danmark.

  Kommentar by piphans — 4. februar 2021 @ 02:06

 3. Proev og se, om du kommer godt fra at knalde en pige fra mellemoesten, dit monumentale fjols…

  Kommentar by krassisten — 4. februar 2021 @ 02:10

 4. Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.

  Stk. 2. Ved straffens udmåling skal det betragtes som en særligt skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed.

  Kommentar by Indavlet muslim — 4. februar 2021 @ 02:24

 5. SELV BLANDT RADIKALT KRAPYL ER ESKE WILLERSLEV vist en ualmindelige ækel og slibrig type. Eller er han bare en totalt forskruet danskerhader?

  Hvad er det dog for mennesker i DR som ansætter typer som Eske som propagandister?

  Kommentar by BENT A — 4. februar 2021 @ 02:48

 6. Hvis det er rigtigt forstået, mener både “Storm over Europa”, “Atterdag”
  og G.I. at Danmarks skæbnetime er inde. I den forbindelse kan nævnes to bøger: EU – Europas fjende, og: Islamister og naivister.

  Rigtig meget tyder ihvertfald på at Christiansborg planlægger og forbereder at afskaffe både demokratiet, friheden, nationalstaten/folkehjemmet, familielivet og fremtiden….i eet hug….ved at udskifte og afskaffe det danske folk.

  Måske værd at tænke over resten af året.

  Kommentar by BENT A — 4. februar 2021 @ 03:14

 7. Folk fra Mellemøsten vil kun knalde deres kusiner!
  Det giver disse folkeslag et vanvittigt højt indavlsindeks, hvilket er til stor skade for dem selv, og de lande de rejser til – så Eske-lystløgner lyver!
  Indvandringen medfører MERE indavl i Danmark – ikke mindre!

  https://www.bt.dk/nyheder/indvandreres-indavl-koster-millioner

  Kommentar by Jørgen nielsen — 4. februar 2021 @ 03:23

 8. Straks jeg så reklamen for DR2 tænkte jeg at Eske Willerslev var på tynd is allerede ved at påstå Nordboerne var døde af indavl. Så vidt jeg ved er den fremherskende teori om deres uddøen på Grønland at varmeperioden blev afløst af koldere klima.

  Under alle omstændigheder er der masser af dyreavlsforskning som viser at indavl kun udvikler sig til et overlevelsesproblem ved at bror og søster skaber afkom gennem flere generationer eller populationen er under 100 uden kontakt til omverdenen.

  Kommentar by perhag — 4. februar 2021 @ 03:29

 9. Det er dybt skadeligt for 5.000.000 ikke-indavlede Danskere, at der ankommer 500.000 dybt indavlede mennesker fra de varme lande!
  Indavlsindekset for mennesker i vesten er typisk omkring 1, for tyrkere er det omkring 80 (firs gange højere!) for resten af Mellemøsten er det omkring 250-300!
  Det er hvad tusind års fætter-kusine knalderi gør ved en befolkning!

  Kommentar by Jørgen nielsen — 4. februar 2021 @ 03:40

 10. Den evolutionære antropolog, Robin Fox har skrevet bogen “kinship and marriage”/slægtskab og ægteskab og siger, at mennesket universelt set altid har giftet sig mod slægten/familien, klanen. Mennesket har aldrig giftet sig mod nogle det ikke var relateret til. Hvorfor gifter stort set hele den ikke vestlige verden arrangeret mod familien? Det er jo vås.

  Kommentar by CCC — 4. februar 2021 @ 03:45

 11. Viden, der ikke er belivet af forståelse, kan knapt kaldes viden. Den type pseudo-viden besidder Eske Willerslev meget af, men bliver som epokens øvrige “eksperter” ikke afsløret. Det, der er vor tids problem, er ikke indavl, men abstraktion, systemafhængighed, og deraf følgende mangel på tilpasning til vores miljø. Det skaber svage og desorienterede mennesker med usikker dømmekraft og tiltagende fravær af visdom.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. februar 2021 @ 04:00

 12. En population overlever ikke uden gener udefra, men der er ingen, som siger at disse gener nødvendigvis skal komme fra Mellemøsten eller Afrika!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. februar 2021 @ 05:49

 13. Se det er jo en af DR,s perverterede propaganda enøjethed, hvor det giver virkelig god mening at afbestille licensen. Jeg har sgu da intet imod at gøre en masse Muhammedanerkvinder gravide, men derfor hyldet jeg sgu ikke Islam. Se DR,s propaganda idioti tror det drejer sig om indavl kontra totalt opløsning. Det er der ingen der har talt for, men vi vil sgu da ikke lade os undertvinge en usekulær diktatorreligion, med en Førerprofetideal- som tilforveksling ligner nazismens doktriner- som hader den frihed vi fik i arv fra Churchill? Må DR få klippet sine midler betragteligt. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com. DR står vel for Dumheds Radio. God Torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. februar 2021 @ 06:39

 14. Det teoretiske minimum for en genetisk divers population er 163. I praksis 5000. Det er et absurd argument Eske Villerslev kommer med.

  Kommentar by Henrik Rune Jakobsen — 4. februar 2021 @ 06:53

 15. Lige så klog og dygtig som han sikkert er, lige så hjernevasket og ensporet er han blevet af at rende rundt sammen med de samme typer mennesker i årtier. Akademiker, journalist og lærer gerningen er blevet en venstreekstremistisk kaffeklub hvor alle kender hinanden. Nogle af de fjolser har stadigvæk billeder af Stalin Lenin og Mao hængende i kælderen og sågar i stuerne. De er vanvittige.

  Kommentar by Flaskeposten — 4. februar 2021 @ 07:20

 16. Hele hans teori om at vi skal formere os med folk fra mellemøsten og aaafrika er jo fuldstændig umuligt da det i de fleste tilfælde ville kræve en konvertering til Islam, hvilket dog trods alt er noget som de fleste Europæere ikke har lyst til endnu, så jeg må antage at der må ligge en stak penge bag udtalelsen, fordi det er dumt og urigtigt. Hvis han havde sagt at det er naturligt at svage pattedyr og dyr generelt bliver udskiftet og ynglet ud af stærkere racer og arter, så havde det været en anden snak. Eurabia kommer og det går stærkt nu med en europæisk fødselsrate på omkring 1,1 børn per kvinde.

  Kommentar by Flaskeposten — 4. februar 2021 @ 07:30

 17. Som professor ved KU har Willerslev en pligt til at formidle sit fag til den jævne befolkning. Men vi får stene for brød.
  Kommer der et dementi?
  Det svarer jo til, at en universitetsansat astronom udbreder fladjordsteori.

  Kommentar by Henning — 4. februar 2021 @ 07:48

 18. Han har jo fået perkersyge på hjernen?

  Kommentar by Hul igennem? — 4. februar 2021 @ 08:18

 19. Willerslev-brødrene har indset, at videnskab er erstattet af underholdningsbranchen.
  Deres indsigt har fået dem til at vælge underholdningsbranchen.
  De kunne have valgt anderledes.

  Kommentar by Bastardo — 4. februar 2021 @ 08:19

 20. Det stemmer ikke sammen med Jacob Ellemanns angreb på indvandrer social kontol, men han er jo også kun en radikal vendekåbe, mere pige end dreng

  Kommentar by k.m. — 4. februar 2021 @ 08:20

 21. Hvorfor løber logikken altid kun den ene vej? Hvorfor er det kun de europæiske lande, der har brug for “mangfoldighed” og ikke Afrika eller asien?

  Kommentar by J — 4. februar 2021 @ 08:22

 22. Enig. Den slags pseudovidenskab med knaldeffekt som Eske Willerslev provokerer med hører hjemme på RUC.

  Man behøver slet ikke at gå så langt tilbage for at se konsekvenserne af masseindvandring. Indianerne i nordamerika og aboriginals i Australien er gode eksempler på indvandreres etniske udrensning af den oprindelige befolkning.

  “Den eneste gode indianer er en død indianer’
  Før John F. Kennedy var der ingen så højt beundrertr irsk-amerikaner som Philip Henry Sheridan, som blev øverste general for den amerikanske hær i 1883(..) Fra bøger som Dee Browns ’Bury my heart at Wounded Knee’ fremstår han som en racist, der anvender kriminelle og umenneskelige krigsmetoder. (..) Sheridan, der i perioden 1868–86 var leder af krigen mod indianerne i vest, har fået skylden for den grusomme udryddelse af og fjernelse af indianerstammerne fra deres traditionelle jagtområder.
  Anklagen i dag mod Sheridan går ikke så meget på, at han var direkte ansvarlig for en bestemt massakre, men på hans berømte udtalelse: ”Den eneste gode indianer er en død indianer!”
  (klip fra Ireland History Magazine Nov/Dec 2005 lynoversat af undertegnede)

  Kommentar by Amad — 4. februar 2021 @ 08:27

 23. @11, Morten. Paa tysk findes der et udtryk, der passer helt fint paa Willerslev og utallige andre af nutidens eksperter: Keine Ahnung, aber davon sehr viel…

  Kommentar by krassisten — 4. februar 2021 @ 08:31

 24. Sarazzin sagde Tyskland bliver dummere med indvandrere.

  I dag jamrer Region Nordjylland over at SOS International ikke kan levere de lovede coronatest faciliteter.
  Regionen har lige fyret Falck, lige som Falck er vraget til ambulancekørsel, her regner Regionen med at spare 26mio om året ved at drive ambulancekørsel sammen med et nyt Finsk firma.

  Danmark lukkede togfabrikken i Randers, og smed milliarder af kroner ud på uduelige Italienske tog. Nu køber staten 30år gamle tog tilbage fra Israel som reservedels lager.

  Det er enorm dårlig købmandsskab, men politikere fortsætter den landsskadelige politik.

  En bedemand i Sæby har købt en specialbygget Tesla rustvogn. Det er det store samtaleemne blandt de klimatossede journalister.

  Jeg går ud og hænger mejsebolde op til fuglene, det lader til at blive en lang periode med frost.

  Kommentar by k.m. — 4. februar 2021 @ 08:59

 25. Citat: Danskere har kun overlevet , “… fordi vi har knaldet med andre folkeslag fra Mellemøsten…”.
  Pointen er, at disse folkeslag ikke var islams udvalgte herrefolk.
  Danskere knalder med hvem som helst, men muslumske kvinder bliver slået ihjel af muslumske mænd, hvis de knalder med ikke-muslumske mænd og det opdages.
  Desuden dummer danske mænd sig, hvis de kaster deres IQ i grams til kvinder fra folkeslag med IQ på 87 og derunder – deres afkom bliver tabere i evolutionens udskilningsløb.

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. februar 2021 @ 09:01

 26. Flaskeposten — 4. februar 2021 @ 07:20.
  Allerede Lenin sagde under den russiske revolution: “De intellektuelle er nationens lort”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. februar 2021 @ 09:06

 27. Enig med 24) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 4. februar 2021 @ 09:27

 28. Kommer til at tænke på vores Udlændingestyrelse, der afgør familiesammenføring.
  Sidder der muldvarpe der ?

  Her en historie fra Tyskland
  https://denkorteavis.dk/2021/chokafsloering-indvandrer-der-var-ansat-hos-statsadvokaten-laekkede-vigtige-informationer-til-narkokriminelle-bander/

  Kommentar by k.m. — 4. februar 2021 @ 09:30

 29. Eske Willerslev minder efterhånden om Klaus Rifbjerg. Jo mere populær jo frækkere. Foragten for deres landsmænd er også fælles. De morer sig over vores enorme forbrug af deres anløbne produktioner. Derudover fastansættelser – den ene livsvarig nyder fra Statens Kunstfond, den anden på universitetet. Begge TV- darlings, knuselsket af DR- standen. Her kunne man tale om et knaldhøjt indavlsindeks.

  Kommentar by Niels Thyge Riisgaard — 4. februar 2021 @ 09:36

 30. Noget tyder på at DR har sat turbo på hjernevasken af befolkningen, for at få dem til sluge befolkningsudskiftningen. Måske fordi Nye Borgerlige går så stærkt frem p.t. og fordi Socialdemokratiet har overtaget noget af DF’s politik.

  Eske Willerslev’s vrøvl om danskernes indavl er beskæmmende for en naturvidenskabsmand. Ufatteligt at han lader sig spænde for DR’s propagandamaskine. Jeg er efterhånden træt af de emsige tvillinger Willerslev, der ustandselig skal udtale sig om alt muligt de ikke har fostand på.

  Vi danskere har klaret os uden at blande gener fra Mellemøsten i mindst 2000 år. Mon ikke vi kan klare os uden, også fremover. Forøvrigt blander vi jo ikke gener med de muslimske indvandrere, da de kun blander sig med deres trosfæller. I muslimske enklaver kan man netop tale om indavl. Danske gener fejler ikke noget i forhold til mellemøstlige gener.

  Som enøjet naturvidenskabsmand, er Eske åbenbart blind for betydningen af kulturelle forskelle.

  Kommentar by JC — 4. februar 2021 @ 09:39

 31. Kunne være lidt interessant at bore i de to selviscenesættende Willerslev-tvilingers fortid…særligt hvordan de opførte sig på deres tidlige “ekspeditioner”.

  Kommentar by Stroheim — 4. februar 2021 @ 09:43

 32. Diskrimination i USA
  vil stille ældre hvide bagerst i vaccine køen
  https://nypost.com/2020/12/19/professor-gets-heat-after-saying-whiter-elderly-should-wait-for-vaccine/

  Kommentar by k.m. — 4. februar 2021 @ 09:44

 33. Noget lignende skete på de britiske øer, hvor den tilvandrende ‘klokkebægerkultur-befolkning’…

  “Bell Beaker” = “Tragtbæger”

  Mvh.
  Petitessepolitiet

  Kommentar by Felix Krull — 4. februar 2021 @ 10:08

 34. Okay, så kom med nogle perkerkvinder (under 20 og uden overskæg) så skal jeg nok gøre min pligt

  Kommentar by redneck — 4. februar 2021 @ 10:13

 35. Ja, man må sige at de to tvillinger Willerslev har skudt papegøjen med deres kulturmarxistiske propaganda.
  Begge kan grine hele vejen ned til banken med tanke på, at blive forsørget af de dumme racistiske skatteydere resten af livet…

  Kommentar by Revisoren — 4. februar 2021 @ 10:21

 36. de rød/radikales idioti har ingen øvre grænse. Så vidt jeg ved er der ingen integration i Mellemøsten. Her myrder eller fordriver muslimerne alle der ikke følger Koranen.
  Vi danskere sender bistandshjælp sydpå, pengestrømmen går aldrig den anden vej. Der er selvfølgelig fremmede der klarer sig som bus-og taxachauffør, men deres bidrag til samfundet overskygges desværre af social nassere og kriminelle

  et off-topic spørgsmål : Nogen der ved hvor den spanske syge blev af?
  så vidt jeg ved er det ikke noget der bliver vaccineret imod, men i dag står i medierne, vi skal forvente vaccination mod corona med jævne mellemrum ud i fremtiden.

  Det er sgu da kun for at medicinalindustrien og Bill Gates kan tjene endnu flere penge på unødvendig medicin.

  Kommentar by k.m. — 4. februar 2021 @ 10:33

 37. Den åndelige indavl i DR, RUC, TV2, Pølletiken, feminist-kredse, radikale partier, Folkekirkens nødhjælp, Afrika-hjælpen, Feltmadrassernes folkeparti og indvandrings-industrien, er nok for tiden et noget større problem, end det problem Eske Willerslev fabler om.

  Kommentar by BENT A — 4. februar 2021 @ 10:45

 38. DR og for den sags skyld også TV2 forspiller aldrig en chance for at promoverer det multietniske og det multikulturelle samfund. Det sjove er at der intet multi er over det, det er kun det muslimske Mellemøsten der promoveres. Det er rendyrket propaganda mod os betalt af os!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. februar 2021 @ 11:17

 39. Brødrene Willeslev bør negligeres.

  Kommentar by Ole Madsen — 4. februar 2021 @ 11:17

 40. Breaking News!

  Inger Støjberg forlader det såkaldte borgerlige parti Venstre med følgende afskedssalut:

  “Jakob Ellemann Jensen bliver aldrig statsminister.”

  Endnu et blåt øje til Uffe-junior…

  Kommentar by Revisoren — 4. februar 2021 @ 11:32

 41. ot
  Meget vigtig Nyhed Nappet fra 24 nyt.
  Er Biden ved at starte en storkrig i Mellemøsten?
  4. februar 2021 24NYT Debat, Tophistorie
  Debatindlæg af ARES

  Israel er et avanceret teknologisamfund med en højt udviklet industri, et produktivt landbrug og er globalt førende på IT-teknologi. Israel har flere selskaber noteret på NASDAQ børsen i USA end Frankrig og UK tilsammen. Israel er Mellemøstens eneste demokratiske retsstat og er derfor både misundt og forhadt af de omkringliggende korandiktaturer, der uden deres olie- og gasforekomster ville være primitive beduinsamfund som for 100 år siden.

  Israel er med sine 9 millioner borgere geografisk en lille nation, der ikke fylder meget mere end Jylland. Kun tre til fem nukleare sprænghoveder kan på få sekunder forvandle hele den israelske stat til en radioaktiv askehob, og det er lige præcist, hvad præstetyranniet i Iran har tænkt sig at gøre. Verdens øvrige atombevæbnede nationer ser deres nukleare arsenal som en afskrækkelse, der skal forhindre fjendtlige angreb, fordi den gensidige undergang er den uundgåelige pris for et en atomkrig. Men i Iran ønsker man atomvåben for at bruge dem.

  Ayatollaherne i Teheran har aflagt et helligt løfte om at udslette staten Israel, at besejre sunni-islam og at etablere shia-islam som verdens førende religion og statsform. Den dag Iran har skaffet sig atomvåben, vil Israel derfor indlede en militær operation med det formål én gang for alle at udslette Irans muligheder for nogensinde at blive atombevæbnet.

  Mossad (den israelske efterretningstjeneste) har fuld klarhed over, hvor Irans nukleare udviklingscentre befinder sig og har våbensystemerne, der kan destruere dem. Dette forbyggende angreb vil blive gennemført med konventionelle våben, men der er ingen tvivl om, at hvis det ikke er nok, vil Israel gøre arbejdet færdigt med atomvåben. Den israelske regering ved, at man ikke har noget andet valg, hvis man vil sikre landets fremtidige eksistens.

  I 2015 indgik Iran en aftale med de faste medlemmer af FN’s Sikkerhedsråd med det formelle formål at sikre et program til udvikling af atomkraft uden det militære aspekt. Aftalen, som blev døbt Joint Comprehensive Plan of Action, var imidlertid mere hullet end en emmentalerost, og forhindrede reelt ikke Iran at udvikle atomvåben, men sparkede blot dåsen ned ad vejen.

  Dengang vurderede Pentagon, at Iran kun behøvede 18-24 måneder til at færdigudvikle sin første atombombe. Den israelske regering har siden fremlagt dokumentation for, at det militære atomprogram kører videre på fuld styrke på hemmelige anlæg uden for JCPOA- inspektørernes rækkevidde. USA’s nye udenrigsminister Antony Blinken kunne imidlertid i et interview med NBC News den 25. januar oplyse, at Iran kunne have et atomvåben klart om få uger.

  Samtidig erklærede det iranske forsvarsministerium på tv, at Iran nu råder over en ballistisk raket, der kan anbringe satellitter i rummet (Iran opsendte sin første satellit i april 2020) . Løftekapaciteten er enten en satellit på 220 kg eller 10 mindre satellitter. Talsmanden for Irans Forsvarsministerium, Ahmad Hosseini, ville utvivlsomt gerne have os til at forstå, at 10 mindre satellitter også kunne være nukleare sprænghoveder. Så sent som den 4. januar kunne New York Times bekræfte, at præsident Biden ønskede at genindtræde i atomaftalen, som præsident Trump skrottede efter aftale med Israels præsident Netanyahu.

  Iran har bekræftet, at aftalen er ratificeret af FN’s Sikkerhedsråd og vil ikke blive genforhandlet eller modificeret på nogen måde. Hvis Biden giver efter og ligesom præsident Obama lader sig byde hvad som helst, har Iran fået frie hænder til at skaffe sig atombevæbning, og en storkrig i Mellemøsten synes uundgåelig. Militære iagttagere vurderer, at Israel råder over et arsenal på mellem 150 og 400 nukleare sprænghoveder. Og om nødvendigt vil de blive taget i anvendelse. Hvis Biden forlader Trumps effektive sanktions- og inddæmningspolitik og svigter det demokratiske Israel til fordel for det koranfascistiske Iran, må han tage det fulde ansvar for den krig, der kommer.
  ARES.
  —————————————————————————————————————————–
  Iran har jo bekræftet aftalen med Forbrydernes Nationalforsamlingen´s (FN) Sikkerhedsråd.!
  Mit spørgsmål er: Tror I “Tyven” forlader Trumps effektive sanktions- og inddæmningspolitik, med en Krig til følge. ?
  Eller Tror i “Tyven” besinder sig. ?
  Underforstået: Biden er Tyven.!

  Kommentar by Charles — 4. februar 2021 @ 11:45

 42. En restauratør er racist og det der er værre, hvis han nægter Muhammed adgang til sin forretning.

  I dag synes politikere og erhvervsliv det er helt OK at dele befolkningen op i rene og urene – vaccinerede og ikke-vaccinerede.

  Hvorfor skal jeg som etnisk dansk, rask borger nægtes adgang til museum eller smukfest? fordi jeg ikke har taget imod en uprøvet fup-medicin som ingen kender langtidsvirkninger på

  Kommentar by k.m. — 4. februar 2021 @ 11:46

 43. ISRAEL WARNS BIDEN: DON’T REJOIN IRAN NUCLEAR DEAL

  Kommentar by k.m. — 4. februar 2021 @ 11:52

 44. Sidst nogen fik så massivt et befolkningstilskud, som Europa har fået de sidste 50 år, var da Australien og USA modtog det europæiske befolkningsoverskud i 1800-tallet – jeg tror ikke, at de oprindelige folkefærd kan nikke samtykkende til den politiserende tåbe.

  Og hvor i alverden ser tåben befolkningsblanding i det nuværende scenarie. Arabere gifter sig helst indenfor den nærmeste klan, og gerne i fætter-kusine ægteskab.

  Dum, dummere, dansk forskning

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 4. februar 2021 @ 11:59

 45. Hele det propagandastykke er sat op på en måde så man kun kan tilbagevise hvad idioten siger hvis man ønsker at blive kaldt racist.

  17´5 4 7r4p, But I´ll take the bait.

  Vores kultur er bedre end “mellemøstens”, for det er jo dem Vi taler om.
  Vi er i gennemsnit klogere/smartere en dem.
  Vi er mindre krigeriske end dem, på trods af Vores fortid som Vikinger.
  Vi er bedre uddannede end dem.
  Vi er sundere end dem.
  Vi er langt mere åbne for forandringer.
  Osv …………… Vi er i det hele taget bare bedre, alle mål peger i den retning!

  Dansk kultur er så åben og veltrimmet at Vi sagtens kan indgå med snesevis af andre kulture hvis blot de tilnærmelsesvis ligner Vores egen.

  Problemet opstå når Vi skal blande olie og vand. Det bliver en emulgering der over tid vil udskille sig fra hinanden og skabe problemer i ethvert system!

  Kommentar by Santor — 4. februar 2021 @ 12:13

 46. Breaking news:
  Inger Støjberg har meldt sig ud af Venstre! Og hun smækker med døren, det er rigtigt at hun begik fejl som minister, men det er hun ikke den eneste minister der har gjort gennem tiderne! Der er forskel på fejl!
  I byerne må man kører 50 km/t. Kommer speedometeret op på 58 km/t. og det har de fleste af os nok prøvet, så får man en bøde, hvis man bliver blitzet, men hvis man kører 200 km/t så konfiskeres bilen og straffen bliver desuden meget større! I mine øjne så har Støjberg kørt 58 km/t. Og derfor er rigsretsagen helt ude af proportioner!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. februar 2021 @ 12:21

 47. Forsker-aktivisten Eske

  Kommentar by Johnson — 4. februar 2021 @ 12:22

 48. BTW

  Her er en ÆGTE racist : https://www.youtube.com/watch?v=a8INEYLFWwc

  Det fortæller alt om den Woke tankegang!

  Kommentar by Santor — 4. februar 2021 @ 12:26

 49. *Charles 11:45
  Jeg håber bare du tager fejl! En atomkrig i Europas baggård vil med sikkerhed berører os! Det er et skræmmende perspektiv du opridser og ud over at et par bomber kunne falde i Europa, så ville det starte en hidtil uset flygtningestrøm, hvortil man med sikkerhed kun kan sige: wir schaffen nicht das.

  Kommentar by Den Nervøse — 4. februar 2021 @ 12:32

 50. OT, men hvad fanden er der blevet af den såkaldte globale opvarmning?

  Man må sove med lange underbukser i et forsøg på at holde varmen, og alligevel vågner man op med drivis i klunkerne.

  Kan man venligst udbede sig en forklaring fra frøken Thunberg?

  Kommentar by Revisoren — 4. februar 2021 @ 12:50

 51. Gad vide om de 2 Willerslev tvillinger er resultatet af at deres mor har gjort det Eske Willerslev nu anbefaler?

  Kommentar by bjarne binee — 4. februar 2021 @ 13:37

 52. kommentar afvist i off-topic

  David Trads i Altinget, 7.januar 2021
  “Trump er klodens farligste mand. Punktum”

  David Trads i Altinget 4.februar 2021
  “Fængsling af Navalnyj bør give os alle frostbid”

  Jamen, det er da ikke Trump der har fængslet Navalnyj – Trads skifter holdning som en vejrhane drejer efter vinden

  Kommentar by k.m. — 4. februar 2021 @ 13:55

 53. Santor — 4. februar 2021 @ 12:26:

  Jeg ville ønske, at såkaldt “borgerlige” forstod, at ordet “racistisk” er et Anti-Hvidt skældsord.

  Ved at bruge ordet “racist” om andre accepterer man globalisternes anti-hvide retorik.

  Det er kun her i Vesten at vi er blevet hjernevasket til at tro, at det er “ondt” og “forkert” at foretrække folk fra vores egen etniske gruppe.

  I resten af verden anser man det som helt naturligt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. februar 2021 @ 14:11

 54. Willerslev glemmer så blot den lille detalje, at folk fra Stormellemøsten generelt ikke formerer sig med danskerne.

  Kommentar by Holger_Danske — 4. februar 2021 @ 14:30

 55. Den gennemsnitlige IQ i Danmark er gennem de senere år faldet fra ca. 100 til 98. Hvorfor mon det? Det er nærliggende at det skyldes, at den muslimske indvandring trækker gennemsnittet ned. Det er vel også det der giver sig udslag i at danske skoleelever stadig bliver dummere og mere uvidende. I skolen er indvandrerandelen meget større end den er totalt.

  Eske willerslev har hverken tænkt sig om eller undersøgt fakta, når han udtaler sig om emnet. Han fisker bare efter popularitet i medierne og i de elitære kredse. Hans bijobs som foredragsholder og medieperson giver ham gode ekstraindtægtet.

  Kommentar by JC — 4. februar 2021 @ 14:34

 56. ATOMKRIG ISRAEL-IRAN KAN BLIVE EN REALITET OM KORT TID. Hvis man tvivler, så læs den tekst Charles viser os kl. 11.45 ovenfor.

  En tekst som også påviser at Trump ikke var den farlige mand som DR og idioten og tølperen David Trads påstår. Det er Joe Biden som sammen med Nancy Pelosi og resten af “demokraterne” der lige nu er de farligste for verdensfreden.

  Røde DR og de øvrige gamle danske medier jubler alle over at Trump blev afsat, og Biden valgt. Vil de juble videre hvis resultatet bliver en atomkrig eller verdenskrig startende fordi Iran af Biden får lov til at opstille atomraketter rettet mod Israel?

  Er bibelens profetier om at dommedag vil udgå fra Mellemøsten rigtige? Det begynder næsten at se sådan ud. En krig mellem Iran og Israel kan blive et atom-ragnarok som kommer til at berøre Europa og Danmark på katastrofal vis.

  Men de Gudløse, fædrelandsløse, samvittighedsløse og tankeløse DR- og TV2 journalister fatter vel som sædvanlig meget lidt eller ingenting.

  Kommentar by BENT A — 4. februar 2021 @ 14:35

 57. Det er Joe Biden som sammen med Nancy Pelosi og Kamela Harris er de farligste for verdensfreden…

  Kommentar by BENT A — 4. februar 2021 @ 14:39

 58. *BENT A 14:35
  Din bemærkning om journalister er spot on. Du glemmer at journalistuddannelsen i virkeligheden ikke er nogen særlig høj uddannelse. Optagelseskravet er at du består en prøve i almen viden, hvor af en stor del er om diverse kendisser og sportspersonligheder. Kort sagt, hvis du ved lidt om fodbold og læser billedbladet, så kan du blive journalist!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. februar 2021 @ 14:43

 59. # JC 14.34: I de gamle partier er IQ’en nu kun ca. 85-90 i snit. Det må vist betragtes som en videnskabelig kendsgerning. :(

  Kommentar by BENT A — 4. februar 2021 @ 14:43

 60. # Den nervøse 14.43: Så længe kommunister og radikale dominerer uddannelses-systemet er problemet desværre nok uløseligt. Mere uddannelse vil kun føre til endnu mere indoktrinering.

  Kommentar by BENT A — 4. februar 2021 @ 14:59

 61. Så må Willerslev også mene at det var godt dengang spanierne “blandede sig” med indianerne, dvs. de tog deres kvinder og arbejdede mændene ihjel.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 4. februar 2021 @ 15:05

 62. Citat: Danskere har kun overlevet , “… fordi vi har knaldet med andre folkeslag fra Mellemøsten…”

  Korrektion: Islam har kun overlevet , “… fordi muslimer har knaldet bæltebomber af blandt andre folkeslag fra Europa…”

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. februar 2021 @ 16:33

 63. Blogposter om statsradiofonien,Dhimmi Radioen,Danmarks Ramadanradio eller hvad skidet nu går under,er så skide uinteressant. Alene af den grund,at der næppe kan være andet at sludre om,end hårfarven på Prinsesse Pia.

  Kommentar by Nielsen — 4. februar 2021 @ 16:33

 64. redneck — 4. februar 2021 @ 10:13.
  En god bekendt blev engang tilbudt en arabisk kvinde på ca. 25 til ægtefælle i Israel. Desværre var hendes overskæg allerede ved at bryde frem – danskere gifter sig sjældent med “skæggede damer”.
  Mange mellemøstfemier får en synlig moustache sidst i tyverne, til forskel fra hvide kvinder.

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. februar 2021 @ 16:45

 65. Det er uhyggeligt som Dhimmi Radioen spreder statens propaganda om at følge vejleding og tage vaccineindsprøjtninger,selv om de ikke en gang selv ved, at den indeholder aflivningsmidler.
  Prøv at læse rundt omkring,hvad medicinalproducenterne skriver,om deres “medicin”

  Kommentar by Nielsen — 4. februar 2021 @ 16:53

 66. Ja.og hvis du synes kulturradikalisme er …et eller andet. Men reklameringen for statsradiofonien var slet skjult.

  Danmarks Radio er lige til at brække sig over. Foruden at de er klart forbryderiske,idet de stjæler fra danskere flest,UDEN at have dårlig samvittighed derover.

  De er lig så foragtelige,som de fortjener at være. Men de burde ikke kunne sikre sig deres løn-checques ved hjælp af skatteinddriverne. (som bør brænde i helvede til evig tid)

  Kommentar by Nielsen — 4. februar 2021 @ 17:08

 67. Willerslevtvillingernes far var vidst 70 år gammel da de blev undfanget.

  Kommentar by Træt — 4. februar 2021 @ 17:10

 68. Dette her er meget sigende:

  ”Vi har lavet en lille smule på vikingetiden. Vi sidder og ananlyserer data, men behøver mere, for at gøre det færdigt. Men det mønster der viser sig, der må I tage mit ord med et gran salt, vi er langt fra færdige. Men det ser ud som om det viser sig, at vikingerne i modsætning til alle andre, de blander sig ikke med nogle. De tager ud i verden, jah joh, de sejler ud i deres skibe, og det kan også godt være at de voldtager nogle kvinder og sådan noget, det skal jeg ikke kunne udtale mig om. Det der er besynderligt, er at de ikke tager nogle med sig tilbage. Det er som om man forbliver, man blander sig simpelthen ikke med den lokale befolkning. Det er meget specielt. De har gennemgået mange historiske faser, og er blevet brugt nazistisk, den rene arier og sådan noget. Der må man så sige, at den passer desværre meget godt på den nazistiske ide.”
  (Eske Willerslev, DNA-forsker, i ”Hvor stammer vi fra, i samtalerækken ”Det vi ved – det vi kan,” 02.05.2017) under regi af Københavns Universitet/Carlsbergfonden og Politiken).

  6 måneder efter siger man dette:

  ” Jeg må være ærlig og indrømme, at jeg faktisk selv ændrede holdning til det her med indvandring, efter at have set mine egne resultater. Jeg startede med at være meget skeptisk over for
  indvandringen. Den indvandring, som fx sker til Europa og Danmark” siger Eske Willerslev. Han forklarer sin oprindelige skepsis med, at han troede, indvandringen var noget særligt for vores tid.
  ”Men det vi kan se på vores egne resultater i dag, er jo, at det er fuldstændig forkert. Indvandring har været med til at forme den europæiske og danske historie i flere omgange” siger Willerslev. Og
  altså vel at mærke på en gavnlig måde.
  ”På den lidt længere bane har det været enormt godt for vores overlevelse både genetisk og kulturelt set.”
  (Eske Willerslev, DNA-forsker i DR-1 – 06.12.2017 og Uriasposten 07.01.2018).

  Jeg mener ikke at det hænger sammen? Tendensen er, at der med djævlens vold og magt, bliver kastet vrag på alt nationalt. Hvad med denne udtalelse:

  Arkæologen Jeanette Varberg har vundet flere priser, og det er som oftest et tegn på lav integritet. En historie fra overdrevet i Information – Arkæolog: Måske var vikinger ikke kun mænd og kvinder. Måske var de også queer.
  “Den seneste tid har vikingerne hjemsøgt den offentlige debat. For hvem var de egentlig? Måske var de ikke blonde barbarer, men queer latinoer. Arkæolog Jeanette Varberg fortæller om det nye syn på vikingerne. …
  Var de virkelig queer latinoer?
  ‘Nej, ikke altid. Men sådan bliver det fremstillet, når forskningen skal til debat.
  Var Odin queer? Ja, han optrådte i kvindetøj.
  Var vikingerne latinoer?
  Eske Willerslevs laboratorie fandt ud af, at dna’et matcher sydeuropæeres dna. Men det er ingen hemmelighed, at vikingerne rejste rigtig meget, og at de var slavehandlere. …’
  Hvad er den største misforståelse om vikinger?
  ‘At nationalitet hænger sammen med vikingebegrebet. Går jeg en tur på Strøget, kan jeg se, at ikke alle er lyshårede. Det var det samme i Ribe i vikingetiden. Det var nogenlunde det samme gadebillede som i dag.‘”

  I byer som Ribe, Århus, Hedeby, der har været en mangfoldighed og forskellige tungemål, grundet at det var handelsbyer, og dermed mange købmænd. De var der måske nogle uger eller måneder, så tog de hjem hvor de kom fra. Nogle få giftede sig sikkert også med lokalbefolkningen, det er der intet nyt i.
  Gadebilledet i dag, er væsentlig forskelligt fra vikingetiden – undtaget handelsbyerne – da der i dagens Danmark, myldrer med utilpassede minusvarianter, som ikke agter at forlade smørhullet Danmark.
  Queer her, bøsse der, lesbisk her og transkønnet der, siskønnet her og hvad bliver det næste. Det er s`gu da indlysende, at også blandt vikingerne har der været mænd, der havde forkærlighed for andre mænd, det er der heller ikke noget nyt og epokegørende i, men det var ikke normen.
  Den afdøde museumsinspektør og vikingeekspert Thorkild Ramskou ville rotere i sin grav, hvis han vidste, hvilke narrestreger der foregår i underholdnings industrien på Nationalmuseet under Rane Willerslev.
  Hans tvillingebror Eske Willerslev har så “forsket,” og fundet ud af at vikingerne var mørkhårede og mørkere i huden og stammede fra Mellem – Europa?? Alene formuleret ud fra et meget snævert skeletmateriale.
  Meget underligt, for kendetegnet for en stor del af befolkningerne i Norge, Sverige og Danmark, var deres højde, deres lyse hår og blå øjne, som man stadig ser i alle tre lande. Hvor stammer de mennesker så fra om jeg må spørge!
  Dagens rodløse mennesker, vil så gøre fortidens mennesker om til dagens perverse billede. Vi må skrive historien om siger omstyrterne!
  Vikingerne var åbenbart kvindagtige mænd med løse håndled og pudderkvasten og spejlet indenfor rækkevidde og selfølgelig iført kjole. Lidt upraktisk når man besejlede verdenshavene og udførte de bedrifter som man kan læse om i sagaerne og diverse årbøger fra klostrene i England og Frankrig.
  Man har i Lejre fundet en lille sølvfigur, som man mener forestiller Odin med sine ravne Hugin og Munin, og måske iført kvindeklæder, men det er omdiskuteret. Katolske præster er iøvrigt også iført kvindeklæder.
  Alt fortidigt skal omgøres, for at få det til at flugte med nutiden.
  Man må hjertens gerne digte og fabulere, men så bør det varedeklareres som sådan. Hvis man forestiller sig Ribe i vikingetiden som Strøget anno 2020, så er det en fin ramme for en spændende roman – men det er ikke en historisk kendsgerning. Og det ved vi fra tekstkilderne og arkæologien.
  “Det nye syn på vikingerne” er ikke udtryk for ny viden, selvom det sælges sådan, men en moderne “versionering” der lidt tragikomisk er mindst lige så tendentiøs historisk ukorrekt som 1800-tallets ariske, hornhjelmede udgave, som dette “nye syn” forsøger at være et korrektiv til.
  Om man bruger vikinger som bagtæppe for at promovere nationalisme, fascisme whatever, eller bruger dem til at promovere multikultur, globalisme, LGBTQ+ whatever – det er i bund og grund et fedt. Blot yderpoler af fortænkt nonsens.
  Parallellen til holdningsbåren kampagnejournalistik er oplagt. Pressen er i store træk miskrediteret, mindre troværdige end brugtvogns forhandlere, og det samme er tilfældet med de mere bløde humanistiske studier. Nu er turen så kommet til arkæologien og historiestudiet. Som en anden Jan Stage eller Jakob Holdt digter forskerne løs, og fraværet af en kritisk presse bogstavelig talt deprimerende. Som vi ser i Informations artikel, så bidrager journalisten ligefrem til historieforvanskningen. Med mindre naturligvis Daniel og Varberg ikke ved hvad “latino” og ”queer” betyder. Nu er hun så gå ind på Willerslevs præmis, at vikingerne ikke var skandinaver, men men godt kunne være sydeuropæere. Hvordan nutidens lyshårede skandinaver så skulle være kommet fra, spørger hverken hun eller Willerslev om.
  Der er ikke noget at sige til, at islam har så frit spil i hele Vest-Europa som de har, hvor kvinderne har fået passiviteret drengene og mændene til ligegyldige nikkedukker.
  Det mest forstemmende er, at den slags aktivistisk “forskning” jo i sidste ende blot vil medføre tvivl, skepsis og afstandtagen til forskning og forskere generelt. Akkurat som det er sket med journalistik og MSM.
  De saver deres egen gren over. Varberg er åbenlyst ligeglad – det er jo ikke historien der interesserer hende, men muligheden for at bruge historien som løftestang for at afmontere nationalstaten som ide samt desavouere enhver forestilling om en dansk fortid og ditto kultur, og ikke mindst ved evig og altid at kunne kundgøre, at nu skal min ”enestående” forskning bevirke, at historien om vikingetiden skal skrives om.
  Det lykkedes ikke så godt at omdefinere vikingetiden til jernalderen/folkevandringstiden, og så må man gøre det næstbedste: Hævde at vikingerne slet ikke havde noget med Danmark og danskere at gøre.
  Det samme skete med Egtved-pigen, hun var ikke opvokset i det der senere blev Danmark, men stammede fra Syd-Tyskland. Det viste sig så senere, ikke at kunne holde vand. Om Frei ville prøve at legitimere de sidste 40-års forfejlede ved at ”bevise” at vi altid har haft indvandring, er ikke godt at vide. Disse verdensfjerne ”forskere” lever i deres egne lukkede systemer, der ikke har meget med virkeligheden at gøre. Hvornår bliver Tollund-manden gjort til muslim?
  Hvis det så blot handlede om interresante betragtninger og ny viden, men vi er ude i idiotiske stråmænd og tåbelige nysproglige etiketter, der ikke bidrager med noget nyt. Hvem har nogen sinde hævdet, at “nationalitet hænger sammen med vikingebegrebet”? Latino er en person med latinamerikansk baggrund, og queer er et moderne udtryk der implicerer en form for aktivisme eller “opposition til den herskende kønsforståelse”; det handler altså ikke om “blot” en form for homoseksualitet, der muligvis er foregået men som vi i bund og grund intet ved noget som helst om. Det er projektioner og tankespind med 1.000 års afstand. Er det ikke temmelig uvidenskabeligt at basere nogle generelle lovmæssigheder på forholdsvis fåtallige ærkæologiske vidnesbyrd: Et par skeletter med sydeuropæisk prægede gener, et sværd i en kvindegrav, en Odinfigur med tøj som tolkes som kvindetøj. Den jernalderkriger som arkæologerne til deres begejstring udråbte til at være kvinde, har siden ved grundigere undersøgelser vist sig at være en mand.
  Den videnskabelige fremgangsmåde ville være at basere teorier på en statistisk analyse at et stort antal fund.
  En type som Varberg er tilsyneladende urørlig, der burde jo allerede nu været skrevet adskillige bekymrede åbne breve med underskrifter fra flertallets af hendes fagfæller og kollegaer.
  Nu bruger hun jo det moderne socialforskningsbegreb “kunne”, dvs. det er noget hun hiver ud af sit numsehul.
  Hun ved mindre om vikinger end jeg gør. Ideen om at nordboer var “queer”, eller “bøssekarle”, som man siger på dansk, er helt hen i vejret. “Bøssekarl” var en af de værste fornærmelser man kunne slynge i hovedet på en nordbo – selvfølgelig fandtes der bøssekarle i vikingetiden, men de blev omfattet med mistænksomhed fordi homosexualitet blev forbundet med evnen til at “sejde”, anvende sort magi, noget som ellers kun kvinder gav sig af med. Jeg tror at vikingerne var ret ligeglade med homoer, der var vel ca. de samme 1% som i dag, så længe de kunne svinge et sværd og råbe lige så højt som de andre!
  Hvis homoer var tabu ville sagaerne være fulde af historier om forfølgelse, drab og lemlæstelse af disse. Jeg tænker, hvis en Jarl eller en søn af en Jarl var homo ville det blive brugt imod ham af hans politiske modstandere og det ville medføre en vis tumult på tinge, som givet vis ville få en eller anden form for eftermæle!
  Men nu er kvindemennesket jo heller ikke interesseret i nordboer, hun er kun interesseret i “fuck danskere”, og det er derfor hun har en så strålende karriere i DanMarx Radio, ligesom hendes børnebøger er rost til skyerne. Det er indiskutabelt at Europa i dag er en svækket, destabiliseret og kriseramt civilisation. Flertallet af Europas mænd er gennem en ca. 40 år lang proces gjort til feminiserede bløddyr og hjernevaskede tøffelhelte som end ikke kan gennemskue ligestillings-, berigelses-, klima-, EU-, kommunist- og globalisme-propagandaen m.m. Eller Trump-hetzen og DRs løgne om racisme, sexisme, faldende kriminalitet, uledsagede børn, co2-trusler og gammel-partiernes økonomiske uansvarlighed og ikke omsorg for etniske danskers ve og vel.
  Jeg kan med lige så god ret slynge ud, at ”vikinger” blot betyder “svage skvat”, fordi Vik=veg=svag og ”-ing” er ligesom i ”kylling” og ”ælling”.
  Vikinger sejlede over til England, hvor munkene gik rundt i kjoler og var bøsser. Dem ville de svage danske skvat gerne bolles af, så de betalte munkene med sølv og guldskatte hjemmefra for at blive munkebollet. Senere viste det sig, at vikingerne for det meste var muslimske migranter, der for først gang var på nassetur til Europa, noget de igen genoptog ca.1000 år senere. Danske vikinger var på charterferie i Normandiet imedens, for at blive bollet på fransk.
  Det siger arkæologien.
  Der er nu tre slags videnskab, der fylder lige meget:
  A er den ægte videnskab. B er den falske videnskab. C er den politiserede videnskab.
  Igen og igen påstår politikere at deres udspil, udtalelser og politik er baseret på kendsgerninger og videnskab. Men oftere og oftere er der tale om bluff.
  Som når klima-aktivisterne skriger og skråler om at dommedag er nær, hvis vi ikke straks bruger 500 milliarder kr. på krigen mod CO2.
  Den fremtidige ”forskning” fra Eske/Rane Willerslev viser vel, at danmarkshistorien igen skal skrives om, at kristusfiguren på den store Jellingesten i virkeligheden er en Muhammedtegning. Den første i Danmark og de slyngede mønstre (arabesker) på stenen var den tids oversættelse fra arabisk til oldnordisk af sætningen “Allahuhu wawa akbar”. Willerslev mener så, at stenhuggeren dengang enten stammede eller mere sandsynligt en omvandrende kolbøttefabrik, da han ristede runerne – derfor gentagelserne af stavelser. Det er ganske vist, at vikingerne var skabsmuslimer, der aldrig sprang ud. Moské fordi bombebæltet endnu ikke var opfundet af den svenske viking “Asbjørn hin Stridbare”.

  Kommentar by der Adler — 4. februar 2021 @ 18:10

 69. Willerslev ved åbenbart godt at den er gal med IQen i Mellemøsten og valgte for sig selv hellere noget “eksotisk” fra Asien i form af hustruen Ulrikke Ji Mee Willerslev der åbenlyst må være en Korea-import (IQ-snit på 104)

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 4. februar 2021 @ 18:38

 70. > k.m. 13:55
  Hvordan drejer en vejrhane?
  Og hvordan kan du bilde dig ind,at Biden ikke er Gud’s gave til menneskeheden,som alt for længe har lidt under Trumps racistiske tyranni?

  Kommentar by Nielsen — 4. februar 2021 @ 19:17

 71. Uanset hvad hr. Willerslev mener (oplyser) er han 100% sikker på en fin månedlig hyre, hvilket vel gælder samtlige i DR ansatte. DR er kendt som en statslig arbejdsplads der helt klart varetager de ansattes sociale interesser. F. eks. at sørge for den personligt ejede ridehest kommer vel over til en ansat i Guds eget land. Nå ja, først da dette sociale engagement kom frem måtte det meget sociale DR indrømme at der var sket en fejl. Også andre ansatte er under DR´s beskyttende vinge, f. eks. ham den raske ungersvend der for åben skærm lod meddele at USA selv var årsag til terrorhandlingen den 11.11. Samme beskyttende vinger modtog en anden rask, i DR ansat, eller var det i TV2 ansat, der trods konkrete beviser, lod vise filmklip der viste at Danmark´s tropper i Irak var på vej ud, ungersvenden påstod at tropperne var på vej ind.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 5. februar 2021 @ 00:31

 72. Knaldede Eske Willerslevs danske far med en islamisk hungorilla? Med den lille æske som det resulterende “missing link”?
  Svaret kan man let finde, ved at spørge ham om hvor mange bananer han spiser dagligt. Efter hans grynten at dømme er det mange.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. februar 2021 @ 15:58

 73. Den store forsker, som I ved, er brormand til bossen på Nationalmuseet, ham der mente at eskimo, var et uartigt ord.
  Et par kønne riddere af den oppustede selvforståelse med snablen dybt begravet i det som socialisterne kalder fællesskabets pengekasse.
  Men det skulle være sandt, at den store forsker har fundet ud af,
  vikingerne slet ikke var blonde og nordiske.

  Nu ses der med stor spænding frem til, at den store fusker…øh forsker, naturligvis fortæller, at vikingerne var transkønnede med sortkruset hår, gik med burka og vikingeskibenes sejl var regnbuestribede.
  Gud bevare Danmark.

  Kommentar by B. Christiansen — 5. februar 2021 @ 20:30

 74. Så må Eske jo snart rose vikinger, korsfarerne og kolonialister for at blande nogle hvide europæiske gener ind i mørkere og – indtil da – isolerede og mere eller mindre indavlede folkeslag.
  Eller fordelen ved gen-blanding er måske kun envejs – mod Europa – ligesom nutidens migration?

  Kommentar by Gio — 5. februar 2021 @ 20:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper