5. februar 2021

Inger Støjberg: Vi forstår foran en ny indvandringsbølge, “.. den erkendelse mangler Venstres ledelse.”

Så oprandt dagen. Ingen kan nu stemme på ‘Det Liberale Venstre’, og samtidig påstå at de har stemt for en stram udlændingepolitik. Sådan var det heller ikke før i dag, men nu bliver borgerlige bløddyr nødt til at tage stilling. Fra et interview med Inter Støjberg i dagens udgave af Skive Folkeblad – Inger Støjberg forlader Venstre.

“Inger Støjberg har meldt sig ud af Venstre og fortsætter i Folketinget som løsgænger. Det siger hun til Skive Folkeblad. … Om baggrunden for udmeldelsen af Venstre, siger hun:

– Jeg må erkende, at jeg ikke har fået et ben til jorden i det Venstre, som Jakob Ellemann-Jensen og den nuværende Venstre-ledelse på Christiansborg står for. Jeg mener, at Venstres ledelse med Jakob Ellemann i spidsen i høj fart er på vej væk fra de værdier, som jeg altid har kæmpet for… om udlændingeområdet tilføjer hun blandt andet:

– Vi står ved begyndelsen til en indvandringsbølge. Og den erkendelse mangler Venstres ledelse. Hvis Venstre igen skal være et stort parti og igen have statsministerposten, så kræver det en stram og troværdig udlændinge-politik. Jeg tror ikke længere, at vi kommer dertil med Jakob Ellemann-Jensen som formand. Jeg tror ikke, han bliver statsminister, siger Inger Støjberg til Skive Folkeblad.”

(Inger Støjberg, Folketinget, 2. februar 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116752/trackback

35 Comments »

 1. På en måde synes jeg partier burde forbydes.
  Er dog medlem af to selv…

  Kommentar by Peter Buch — 5. februar 2021 @ 00:34

 2. Så længe Danmark og de øvrige Europa fastholder hinanden på nogle konventioner som reelt set kun er ratificeret af vesten vil denne folkevandring ikke kunne stoppes. De har juridiske rettigheder, at komme efter,- så de vil komme.

  Kommentar by CCC — 5. februar 2021 @ 01:22

 3. INGER STØJBERG HAR RET I AT VENSTRE UNDER JACOB SPRÆLLEMANN ikke er er borgerligt parti med en stram indvandringspolitik. Venstre er tværtimod et skabsradikalt parti, hvor parti-toppen går ind for Marokko-traktaten.

  Der tales meget om at føre en fair og stram invasionspolitik. Både S, SF, Enhedslisten, de Radikale, LA, DF, K og V anvender denne retorik. Men det er bluff og hykleri, for deres bremse på invasionen er ikke-eksisterende (bortset fra noget symbolpolitik), og de opfører sig særdeles unfair overfor danskerne.

  Det er en FOLKEUDSKIFTNING der er ved at ske, og Danmark er ved at blive et besat land. En snigende, men alligevel tydelig afrikanisering, islamisering og besættelse er i gang. Situationen nu er ligeså alvorlig som under den tyske besættelse 1940-45.

  Ja, på sin vis er den endnu mere alvorlig, for den tyske Wehrmacht optrådte som regel meget disciplineret her i Danmark. Der var ikke tale om daglige overfald, røverier, voldtægter, vanvidskørsler, skyderier, spark, knivstik, kølleslag, påsatte brande m.m., selvom besættelses-magten dengang også optrådte meget voldsomt og brutalt ved visse lejligheder, især 1944-45.

  Hvornår slutter denne indvandring og besættelse samt folkeudskiftning? Ja, hvis det står til de gamle partier slutter det aldrig, eller ikke før danskerne har afleveret deres land og alle værdier i det, til det nye herrefolk.

  Trofast følger den anti-danske borgs politikere i Merkels, Ursulas, Ylvas og svenskernes fodspor. Den Københavnske politik er magen til Stockholms. Det er rystende, det er uhyggeligt, det er katastrofalt.

  Vi må håbe at Inger Støjberg går til NB. Og at NB udvikler sig endnu mere i retning af at blive danskernes, mændenes, familiernes, børnenes og ungdommens parti.

  Vi må også håbe at der dannes endnu et borgerligt nationalkonservativt parti.

  Kommentar by BENT A — 5. februar 2021 @ 02:10

 4. 2) og 3) ja. Hvad andet er der at sige end at vi bør støtte SIAD, Rasmus Paludan, NB, og DF (som ja burde have taget sig sammen i 2015), DDF, og alle de græsrødder der kæmper for den frihed vi endnu har noget af endnu. Vi kan ikke redde hele verden, og verden kan ikke redde os, hvis der ikke er vilje til det. Rettigheder på verdensplan imod naturen???? Det er en (sort) joke, som vi ikke kan tage ansvar for.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com . God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. februar 2021 @ 06:28

 5. CCC — 5. februar 2021 @ 01:22

  HØRT.

  Internationale konventioner er de politiske korrektes og deres kommende klienters redningsplanke. ALTID

  Kommentar by tavsen — 5. februar 2021 @ 07:26

 6. he he, hvis Mette F. var vaks ved havelågen,
  tilbød hun Inger en ministerpost, og hun ville straks få en stemmesluger ind i folden.

  Men det ville jo afsløre de gamle partiers mummespil på tinge. Alle de gamle partier var og er 100% enige i Danmarks gravskrift i 1983. Kun et parti, FRP, stemte imod galskaben med begrundelsen, at loven ville kraftig forøge tilstrømningen. 518.000 mennesker fra den ikke-vestlige verden er slagkraftige beviser på rigtigheden af den protest.

  Schlüter “… vi troede jo ikke, at det ville udvikle sig sådan.”

  Vejen til helvede er brolagt med gode hensigter. GOOD LUCK NYDANMARK

  Kommentar by tavsen — 5. februar 2021 @ 07:38

 7. Lav et højre parti igen.

  Kommentar by Islamarebad — 5. februar 2021 @ 08:21

 8. EU’s islamofiler venter kun under deres sten på, at Biden åbner alle døre for latinoer, muslimer og hele verdens overskudsproduktion af tobenede fætre til aberne.
  Når først creepy Joe har sagt “wellcome parasites” ved USA’s grænser, giver Merkel, Macron og EU’s topdogs los for ubegrænset tilvandring af østens overskudproduktion af uønskede hanmuslimer.
  Verdens finansfyrster ønsker vestens intelligente befolkninger udskiftet med analfabetiske ørkenbeboere. Med moderne teknologi og automatisering i industrien kan selv ‘monkeys’ (betalt med peanuts) bruges som arbejdere og bogholdere. Det er hvad nogle finansfyrster kalder “Rettidig omhu”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. februar 2021 @ 08:41

 9. # 2 CCC
  Ja det er nemlig helt rigtigt. Kort og klart udtrykt!

  Kommentar by Tim Pallis — 5. februar 2021 @ 08:46

 10. Læs den såkaldte leder i lokumsprøjten Ekstra Bladet, og man brækker sig i lårtykke stråler.
  En skandale at gammelkommunisten Poul Madsen hvert år inkasserer 17.500.000 kroner fra skatteyderne til sin sølle pamflet.

  Kommentar by Revisoren — 5. februar 2021 @ 09:48

 11. kommentar afvist i off-topic

  På borgerforslag.dk ses to indsamlinger
  Mette Frederiksen for rigsret, oprettet 8.jan2021 58434 stemmer

  Inger Støjberg for rigsret, oprettet 22.dec2020 1189 stemmer

  Det viser lidt om hvor sympatien ligger

  Mon ikke Mette Frederiksens popularitet pustes kunstig op i medierne?

  Kommentar by k.m. — 5. februar 2021 @ 10:08

 12. Så klip fra Inger Støjergs indlæg i forlketingsdebatten om rigsretssagen. Hun sagde 1)at hun gjorde det rigtige og 2)ikke havde givet ordere til at bryde loven (som vistnok påstået af ‘instrukskommissionen’ med venstrefløjserne håndflukkede formand fra ‘asylindustrien’, landsdommer Peter Mørk Thomsen)

  Det er ikke kommet meget frem i mediedækningen at der i et tekstafsnit har splittet partier bag rigsretssag mod Støjberg: S, V og K vil have formulering med om, at tvangsadskillelser af asylpar »politisk set« var rigtig
  Partierne, der stemmer for en rigsretssag mod Støjberg, har på ét centralt punkt ikke kunnet blive enige om den tekst, der skal vedhæftes som en kommentar til beslutningen om at rejse sagen. S, V og K vil have med, at tvangsadskillelserne, Inger Støjberg satte gang i, og som fik alvorlige konsekvenser hos flere af de berørte par, »politisk set var rigtig«.

  Kommentar by Amad — 5. februar 2021 @ 10:18

 13. PS.Inger Støjergs indlæg i forlketingsdebatten om rigsretssagen. Hun sagde 1)at hun gjorde det rigtige og 2)ikke havde givet nogen ordre til at bryde loven
  Folketingets kommissorium om at indlede en rigsretssag giver Inger Støjberg ret i 1)at hun gjorde det rigtige.

  Så det er helt åbenlyst en politiks skueproces 8som i den hedengangne Sovjetunion) Lidt en strid om kejserens skæg! Eller en strid om Muhammeds skæg?:-)

  Kommentar by Amad — 5. februar 2021 @ 10:29

 14. 1 år gammel artikel der syltes i medierne
  https://www.information.dk/debat/2020/02/naar-gennemsnitlige-iq-falder-falder-faglige-niveau-folkeskolen-ogsaa?fbclid=IwAR1UiUPSRveTNMst5H2J-f0L5C6Y1lIflqlkr_74pMwceXQIk_5ClKzin7A

  Kommentar by k.m. — 5. februar 2021 @ 10:38

 15. Hvad er det oppe på efterhånden i læsgængere og afhoppere til andre partier? 8-10 stykker?
  Parti ledere og parti navne, der aldrig er blevet valgt ind.
  Kom nu med et valg!

  Kommentar by P — 5. februar 2021 @ 10:58

 16. Kun ældre mennesker er bekymrede for den demografiske udvikling i Danmark. Ældre mennesker kan huske, hvordan Danmark var før islamiseringen. Unge mennesker er ubekymrede. Forandringen sker så gelinde, at de ikke ænser det. I 1940 skete det så hurtigt, at de unge opdagede det og satte sig til modværge. Det sker ikke i dag.

  Kommentar by Ole Madsen — 5. februar 2021 @ 11:58

 17. Det er en taktisk fejl at forlade Venstre nu. Men det er naturligvis for sent at påpege.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. februar 2021 @ 12:48

 18. 17) Morten. Det tror jeg ikke jeg er enig i…Det var da på tide. Men nok også klogt at blive som løsgænger…..ellers tror jeg det bagefter NB ville passe godt til hende…. (et gæt).
  Tilgengæld mener jeg også at Jacob Ellemann (Poppedrengen), ligesågodt kunne indlemme/ Indmelde hele Venstres Folketingsgruppe ind i De Radikale, som han jo ellers har forladt Formelt. :-) :-) :-). Inger Du er en helt. Håber Du hurtigt kommer over dit brud med Venstre. Inger! Venstre har slet ikke fortjent en Politiker med det format som du har. Bravo Inger.!.

  Kommentar by Michael Unna — 5. februar 2021 @ 16:01

 19. Støjberg var poppet: smykkelov, lagkager ……. Ingen larm da der kom 20000 atomfysikere og lignende, da Løkke tiltrådte aftale med risiko for stor indvandring (husker ikke navnet) var hun tavs.

  Kommentar by Rinus — 5. februar 2021 @ 16:13

 20. – Rinus

  Hun larmede faktisk en hel del ift Marrakesh-aftalen. Nægtede at tage afsted, så det måtte Løkke gøre.

  Kommentar by Kim Møller — 5. februar 2021 @ 16:24

 21. 19) Smykkeloven var lavet, så det merkantile ansvar også blev pålagt indvandrendende- yderst rimelig lov….Lagkagen var en måde at fejre en Politisk gevinst…..Men ja det som Løkke lavede- Marrakeshaftalen (? Mit gæt)- var en politisk katastrofe, som jeg ikke vil uddybe her, men som selvfølgelig var ufatteligt foragtværdig og et svigt overfor friheden….Mit gæt er hun måtte være solidarisk i forhold til Venstre dengang….Jacob Elleman…..han har tidligere meldt sig ud af Venstre og ind i De Radikale….og tilbage igen….JEG HAR HØRT HANS POLITISKE POP TILTAG, SOM BLOT ER ET DESPERAT FORSØG PÅ AT HOLDE PÅ INGERSYMPATISØRENE I VENSTRE.
  Jeg stoler ikke på den mand for fem flade ører. Han har overhovedet ikke Ingers format, og er for mig at se blot en overflade Popspejling.

  Kommentar by Michael Unna — 5. februar 2021 @ 16:33

 22. PS: Men ja…den var mest kun symbolsk,….men rimelig.

  Kommentar by Michael Unna — 5. februar 2021 @ 16:35

 23. Nu skal man ikke være for hurtig med at gøre Inger Støjberg til en helgen.

  Også hun gik i 2015 til valg på “Straksopbremsning”. Og blev efterfølgende Minister med ansvar for kontrol med indvandring – og dermed altså også personlig ansvarlig for at opfylde valgløftet om “Straksopbremsning”.

  I stedet for en opbremsning kom halvdelen af Mellemøsten kort efter vandrene hertil i tusindvis ad motorvejene uden at hun løftede en finger for at forhindre det.

  Det ligger kun nogle få år tilbage. Alle kan da ikke have glemt det allerede. Eller?

  Kommentar by Henrik Wegmann — 5. februar 2021 @ 16:42

 24. Rent ævl. Venstres udlæingepolitik er ikke blevet mere slap efter Jakob Ellemann blev formand. Det rent røgslør fra Støjberg i et forkrampet forsøg på at iscenesætte sig selv som martyr.

  Kommentar by Holger_Danske — 5. februar 2021 @ 17:13

 25. Der havde nok været straksopbremsning, hvis Lars Løkke ikke var løbet fra løftet
  Det er ikke Ingers skyld

  Kommentar by k. m. — 5. februar 2021 @ 18:30

 26. Jakob “the baboon” Ellemania kræver nu også ’straksopbremsning’. Så hårdt, at der ville komme bremsespor i hans underbukser, hvis det ikke var for hans medfødte dybe uvilje mod nærkontakt med sandheden.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. februar 2021 @ 19:49

 27. 23) For mig at se er hun både en helgen og martyr for Radikal politisk korrekthed pr Jura. Det var i 2015, og dengang var der flere der skulle have grebet ind (OK også DF). Men hun var en del af Venstre.
  24) Rent ævl??? Jacob Ellemann som gik ud af Venstre pga den udlændingelinjen, OG MELDTE SIG IND I DE RADIKALE, som han forlod og meldte sig ind i Venstre igen……Jo selvfølgelig bliver den mere slap igen med den Radikale Poppedreng, som kun vil mæske sig med Politisk korrekthed. LAD OS LIGE GØRE EN TING FULDSTÆNDIGT KLART.STØJBERG ER MARTYR FOR AT HAVE FØRT DEN RIGTIGE POLITISKE LINJE (ifølge dem SOM OGSÅ HAR STEMT FOR RIGSRET), MEN ALLIGEVEL BLIVER SLÆBT FOR EN HYSTERISK DOMSTOL, FORDI ENHEDSLISTEN OG RADIKALE VIL DET, IMENS ELLEBELLEMAND DOLKER HENDE I RYGGEN.
  25) lars Løkke var formand for venstre da han solgte Danmark og friheden til Marrakeshtraktaten, og fr den tid løb fra sit løfte i 2015, da bølgerne fra -det arabiske forår (i Syrien)- skyldede ind fra Tyskland imod Danmark.

  Kommentar by Michael Unna — 5. februar 2021 @ 19:57

 28. #27 Michael Unna, du har ofte ret, så jeg lytter.

  Men at (mange) andre svigtede ændrer ikke på Støjbergs eget svigt. Hun var Minister, og hun havde som sådan ansvar. Hvis hun ikke kunne leve med ansvaret for det, som Regeringen pålagde hende at acceptere, så stod det hende frit for at træde tilbage. Gerne i højlydt afsky over det, som hun så ske.

  Det skete ikke, og det må så indgå med stor vægt i det samlede billede, som vi har af hende i dag. Og jeg finder det ikke kønt.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 5. februar 2021 @ 20:41

 29. Wegmann
  Mogens Jensen ofrede sig for Mette Frederiksen.
  Inger Støjberg stod fast på sine principper længe efter Lars Løkke sagde farvel til Venstre.

  For mig er Venstre blindtarmen i Det Radikale Venstres krop

  Kommentar by k. m. — 5. februar 2021 @ 21:38

 30. Det er et narrespil der foregår inde på borgen. De er IKKE Vores repræsentanter men deres egen lykkes smed og hvis man er nødt til at sparke en parti”kammerat” ud for at beholde formandsposten så gør man det, ligegyldigt hvilken grund man kan finde.

  Det rager dem en fjer hvad Vi tænker, tror og mener bare de kan få Vores stemmer!

  Kommentar by Santor — 5. februar 2021 @ 21:42

 31. Inger Støjberg mener – ligesom de fleste andre politikere – at ikke-vestlige fremmede kan blive “danskere”, selvom de ikke har danske forældre, hvis bare de har de rette “værdier” eller “papirer” (såkaldt “statsborgerskab”), det er et kæmpe bedrag!

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. februar 2021 @ 22:22

 32. Meget er allerede sagt her, så bare kort fra mig:

  Inger Støjberg skulle have gået fra Venstre allerede da Lars Løkke i egen person underskrev Marrakesh-aftalen.

  Jeg har stor respekt for Inger Støjbergs agern i barnebruds-sagen.

  Inger Støjberg kan ikke helhjertet indgå i Nye Borgerlige, da hun er for EU og konventionerne.
  – hvis hun fravælger dem nu, til fordel for andre partier, vil hun enten stå som falskner i sit tidliger politiske tilhør eller som levebrødspolitiker i NB/DF.

  Inger Støjberg vil nok kunne samle blå blok, ved at stifte sit eget parti. Hun har en ret god opbakning bag sig.
  Men det var en skam, at hun ikke blev i Venstre og de´r kæmpede imod infiltrationen af RVerne.

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. februar 2021 @ 00:04

 33. 28) Ærligt nok Henrik Wegman. Jeg mener da også hendes selverkendelse kom ret sent…(Personligt skulle jeg da lige opleve 11 september 2001) før det for alvor gik op for mig, hvad vi havde med at gøre…..og til den dag er det mig en yderst mærkelig gåde, at Vesten (og især kristne) ikke vågnede op og gjorde mere indlysende modstand.
  Jeg tror det har været svært for Inger i forhold til det Parti hun har været medlem af i så lang tid, at skulle gøre op med det. Så din omtanke er en god kommentar værd.
  29) Enig…..Ihverttilfælde med Jacob Ellemann (Poppedrengen).

  Ja Marrakeshtraktaen er et højforræderi overfor den frihed vi har, og især overfor De soldater vi har sendt til udlandet for at bekæmpe konsekvenserne af Islam. Lække står for mig som en forræderisk figur overfor friheden.

  Kommentar by Michael Unna — 6. februar 2021 @ 09:32

 34. (fejlskrivelse- Løkke) God lørdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. februar 2021 @ 09:32

 35. Ellers en sidste kommentar: Rigsretssagen imod Inger Støjberg er en SKAMPLET PÅ FOLKETINGET.

  Kommentar by Michael Unna — 7. februar 2021 @ 09:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper