5. februar 2021

Men In Black til Paludan: ‘Du er ikke velkommen. Ej heller dine racistiske venner’, ‘Danmark er for alle’

Blandt Men In Black Denmarks talsmænd er iranske Ali Sufi, der anser Nye Borgerlige for at være ‘pæne neo-nazister’. For ham er Stram Kurs ‘de grimme neo-nazister’, og måske skulle man fremover kalde dem for ‘Black Men in Denmark’. Her en ordveksling, som gruppen efterfølgende slettede.

Rasmus Paludan: Jeg kommer gerne.

Men In Black, Denmark: Rasmus Paludan en mand der fremmer splittelse og had som dig. Skal IKKE deltage til vores demonstrationer. Du er ikke velkommen. Ej heller dine racistiske venner og fans her. DANMARK ER FOR ALLE DER VIL DANMARK!

(‘Men In Black, Denmark’ til Rasmus Paludan, Facebook, 4. februar 2021)

Oploadet Kl. 01:10 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116762/trackback

21 Comments »

 1. Det mest komiske er at de kriminelle perkere bruger vores flag, det kan sgu ikke blive mere grotesk her i Mohammedanmark.

  Kommentar by piphans — 5. februar 2021 @ 02:30

 2. Men in Black er nok ingen samlet bevægelse. Der er næppe nogen organisatorisk holdning bag det ævl, en person på den Facebook-profil skriver. Jeg kunne have oprettet den og skrevet at Rasmus Paludan er Gud. Men in Black er en kontanthjælpshær, der er (endnu et) ynkeligt eksempel på passiv forsørgede borgerlønsanarkister og Christianiakunder, der keder sig efter at Pusher Street coronalukkede.

  Kommentar by Skatteyderen — 5. februar 2021 @ 02:30

 3. Pas på med at deltage. Det er klart et socialistisk stunt, kontrolleret opposition der kan få dig til at komme rigtig galt afsted. Paludan beviser det uden skygge af tvivl.

  Kommentar by Peter — 5. februar 2021 @ 02:32

 4. DET ER EN TOTAL FORDREJNING at påstå at Rasmus Paludan er racist, neo-nazist og en der ikke vil Danmark. Rasmus er derimod en dansker som ikke finder det rimeligt at danskerne uden videre skal aflevere det land der har været deres i op mod 3000 år…. til tilrejsende arabere og afrikanere som ankommer til grænsen, siger asyl eller asul, og straks tildeles retskrav på boliger, penge, forsørgelse og borger- samt menneskerettigheder der går langt ud over de rettigheder danskerne har.

  Rasmus Paludan og hans fans kender verdenshistorien der viser at masseindvandring og multi-kulti altid ender i konflikter, blodige stridigheder, kultur-tab og andre ulykker. Den oprindelige befolkning er dømt til at blive tabere som synker ned i elendighed, sygdom, nedværdigelse, fattigdom, ufrihed, afmagt og død, hvis de finder sig i at deres land overtages af kultur-fremmede.

  Rasmus er en patriot som mener at danskerne har ret til at være i deres eget land, med det sprog, den kultur, den frihed, det demokrati og den økonomi og selvbestemmelse de har bygget op gennem mange århundreders slid og slæb, dygtighed og handlekraft.

  Ligesom Paludan mener at muslimer og islamister gerne må bo i deres egne lande, hvor de kan dyrke deres egen kultur.

  Og Paludan har også gennemskuet godheds- og indvandringsindustrien og dens korrupte forretningsinteresser. Og han véd at folkeudskiftning ender i folkemord.

  Danskerne har med deres lange historie ubetinget ret til at beholde Danmark som deres land. Hvorfor skulle de dog frivilligt aflevere deres fædreland, folkehjem, livsgrundlag og fremtid til fremmede fra helt andre verdensdele? Hvorfor skulle de dog prisgive sig selv, deres værdier, deres familier og børn til fremmede besætteres, evighedsturisters og socialklienters forgodtbefindende?

  Og hvorfor skulle de tro på at indstrømningen af vildt fremmede ikke denne gang ende i uroligheder, blodbade og krig, når det er hvad fremmedindtog er endt i hver eneste gang hidtil, ifølge alle historiske erfaringer!

  Det er kun tåber som nægter at lære af andre landes erfaringer med hærskarer af fremmede.

  DANMARK ER DANSKERNES LAND, hvor meget det end benægtes eller bortforklares af DR, TV2, Pølletiken, pladderhumanisterne og feltmadrasserne, eller af korrupte politikere.

  Uden et land har et folk ingen fremtid.

  Kommentar by BENT A — 5. februar 2021 @ 02:44

 5. PS: Lad os dog tage ved lære af Sverige der ville være en humanistisk stormagt, men som i stedet er endt i kaos, guerilla-krig, økonomisk deroute, hærgende sygdomme, velfærdsskandaler, utallige overfald….. afbrænding af biler, skoler, kirker, børnehaver, butikker og huse. Byer som Malmø, Stockholm, Gøteborg, Upsala, Jönköbing og mange andre byer hærges af hverdagsterror. Og tusindvis af folkepensionister må nu leve i gaderne efter at have mistet deres hjem.

  Det er hvad indvandringen har givet til svenskerne.

  Kommentar by BENT A — 5. februar 2021 @ 03:01

 6. Hvis der er noget der er Nazivenligt her, så er det Islam, og det er dessideret perverst at en der er flygtet fra det perverse Iranske regime, skal påstå det om andre, som søger at beskytte Danmark. Han ka sgu selv være Nazi. Velkommen til Rasmus Paludan. Tak for dit pædagogiske forsøg ude i virkeligheden, væk fra drømmemoralister.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com . God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. februar 2021 @ 06:35

 7. JOURNALISTER og alle andre statsansatte politisk korrekte er dem, der fremmer splittelse ved at importere 518.000 mentalitetsfremmede mennesker fra den ikke-vestlige verden og fremelsker had til de vantro.

  LÆS KORANEN og forstå din fremtid som dhimmi

  GOOD LUCK også til Tesfaye med at få lavet en bedre definition på de 518.000 mennesker

  Kommentar by tavsen — 5. februar 2021 @ 07:22

 8. Ehhhhhh, Rasmus Paluddan “Vil Danmark” men han er åbenbart IKKE velkommen.

  Venstrefløjen forsøger endnu en gang at overtage et narrativ. De vil ikke Danmark eller Danskerne for den sags skyld.

  Kommentar by Santor — 5. februar 2021 @ 07:48

 9. Paludan fik pulver i posten.
  Dette fejredes i nyhederne, men var hurtigt ovre, da der ikke var noget der i.

  Kommentar by Islamarebad — 5. februar 2021 @ 08:19

 10. Men In Black til Paludan: ‘Du er ikke velkommen. Ej heller dine racistiske venner’, ‘Danmark er for alle’.

  Korrektion: Paludan til Skvat in Black: ‘i er ikke velkomne. Ej heller jeres islamistiske venner’, ‘Danmark er kun for ikke-muslimer’.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. februar 2021 @ 08:25

 11. Har set at Ali Sufi og sangerinden Saszeline skriver sammen på Twitter.
  En rapper fra Iran og en popsanger fra Malaysia i spidsen for MIB.
  Hvad kan gå galt?

  Kommentar by Revisoren — 5. februar 2021 @ 09:59

 12. @5 BENT A

  Sverige er ikke en humanitær stormagt, men en humanitær og politisk afmagt!

  Odd.

  Kommentar by Odd S. — 5. februar 2021 @ 10:27

 13. Det er direkte komisk! Danmark er for alle, ALLE? Åbenbart ikke alle, for Paludan og NB er åbenbart ikke velkommne! Nej i følge Ali er Danmark kun for dem der abonnerer på det multietniske og det multikulturelle samfund! Det betyder at de 46% af danskerne som chokerede samfundsforsker Jørgen Goul Andersen, ved at ønske at muslimer skal rejse hjem til Muslimstan, ikke er velkommen!
  Der er sket et skifte, vi så det i Tyskland hvor folk som kæmpede imod det multietniske og multikulturelle samfund, altså oprindelige tyskere, blev bedt om at rejse, hvis de ikke ville indordne sig! At det så kostede ham der sagde det livet, er uhyggeligt, og måske et bevis på hvor hårdt fronterne er trukket op! Men vi ser det nu også i Danmark hvor Ali vil udelukke danskere med bestemte meninger fra sin demonstration! Det betyder at hvis ikke du vil lade dit land oversvømme af alle, så bliver du ekskluderet og så er du nazist!
  Ud over at jeg stærkt tvivler på at jøder med kalot vil være velkommne til demonstrationen, så har jeg et meget anstrengt forhold til folk som trækker nazikortet, tilsyneladende uden at ane hvad den nazistiske ideologi går ud på! F.eks ser jeg ingen tegn på at Pernille Vermund plæderer for territoriale udvidelser af Danmark og det tror jeg heller ikke Rasmus Paludan har planer om! Jeg er heller ikke sikker på at hverken Vermund eller Paludan, som Hitler ser sig selv som socialister! For selvom nazismens og for den sags skyld fascismen ser kommunismen, som deres værste modstander så er det jo fordi de kæmper om de samme vælgere og både fascismen og nazismen udspringer fuldstændigt, som kommunismen af socialismen og er da også alle tre territoriale ekspanderende, planøkonomiske og kollektivistiske ideologier!
  Altså i følge Ali er Danmark ikke for alle!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. februar 2021 @ 11:38

 14. Navnet fortæller enhver, der gider vide det, at dette ikke er en dansk bevægelse, men en globalistisk. Tiden for danske bevægelser af nogen betydning er for længst omme. Så hvorfor overhovedet spørge sig?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 5. februar 2021 @ 12:46

 15. Hvem gider at tage Radikale og Venstreorienterede og Muhammedanere, som skriger Nazi og Facist efter alt og alle de ting de ikke fatter en dyt af, og som slet ikke vil forholde sig til Islam, og de problemer der er i virkeligheden? De pålyver bare folk en holdning, fordi de ikke selv kan argumentere eller tænke over, hvad de har med at gøre. De er så moralsk forlorne, så bare ingorere dem.

  Personligt ville jeg da blive meget meget meget ked af det, hvis en DF-er, NB-er eller Stram Kurs eller SIAD kaldte mig det, men de tanketomme Fraser fra Dem jeg lige har nævnt-Radikale, Venstreorienterede fjolser og Muhammedanere, rager mig en papand. De er overhovedet ikke værdige til moralsk bedømmelse på det plan.

  Kommentar by Michael Unna — 5. februar 2021 @ 14:48

 16. Det som Rasmus Paludan forsøger at forhindre er at Danmark begår NATIONALT SELVMORD. Medierne manipulerer danskerne til at tro at de gamle partier fører en fast, fair og stram indvandringspolitik, men sandheden er at de er i gang med en folkeudskiftning. Lig med folkemord, iflg. gamle FN-definitioner.

  Diverse politiske hyklere og vatnisser påstår også at udlændinge-politikken er hård og strammes mere og mere, men indstrømningen fortsætter ikke desto mindre, ligesom afrikaniseringen og arabiseringen skrider fremad.

  Hvis den anti-danske borg og medierne ikke lægger kursen om, vil fremtiden for danskerne blive et mareridt af tab, ulykke, sygdom, vold og mord. Den samlede politik lægger op til en gigantisk katastrofe.

  Kommentar by BENT A — 5. februar 2021 @ 14:58

 17. Det lader til at Men in Black er en suppedas af autonome, indvandere og gamle ildelugtende 68’ere, og ikke som antydet i MSM en højreorienteret gruppering!
  Men antydningens kunst mestre MSM.

  Kommentar by Den Nervøse — 5. februar 2021 @ 18:20

 18. Såvel venstrefløjen (RV inkl.) og iSlammets tilbedere er stormestre, i at infiltrere sig over alt og nedbryde det, som de lever af (skatteYDERNES penge såvel som en tryg fremtid for DANSKERNES efterkommere)!

  Nu er de to segmenter nok så langt, i hver deres ildhu for ismerne, at deres trofaste*, er mange nok, til at få, selv en demonstration for fred i børnepasnings-institutionerne, forpurret, med optøjer, som IKKE hører hjemme i et demokratisk land ?
  – av for den, for her vil vil venstrefløjen tabe, fordi iSlammets doktrin er er, netop, at oplære deres børn til kamp, fra førskolealderen, hvor venstrefløjen stadig befinder sig i spelt-segmentet og curler deres børn, til en fred som IKKE er der**!

  *”gadens (manglende IQ) sump-soldater/lavest arbejdende”
  ** – fordi de selv har curlet iSlammets indtrængere i vort land!

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. februar 2021 @ 22:17

 19. Hvis “Men In Black” var på nogen måde nationalt-sindede, så var de med det samme blevet hetzet, chikaneret og forfulgt af medier og Anti-Fa på samme måde som fx “For Frihed”/”Pegida” eller Rasmus Paludan/Stram Kurs.

  De er i bedste fald en slags godkendt “opposition”, som skal aflede danskerne fra den katastrofale demografiske udvikling (“Den Store Udskiftning”).

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. februar 2021 @ 22:28

 20. 19) Jeg tror Du har ret Peter. (God kommentar)

  Kommentar by Michael Unna — 6. februar 2021 @ 12:15

 21. Komikken når nye højder.
  Nu har det kulturradikale menighedsblad Politiken opdaget, at der også er muhammedanere og autonome med i MIB, og så skiften tonen lige pludselig.
  Nu betegner Politiken bevægelsen som “folkelig”, hvor man i starten stemplede MIB som højreorienterede sølvpapirshatte.

  Kommentar by Revisoren — 7. februar 2021 @ 11:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper