6. februar 2021

Ph.d.: “… Danmark ville blive et sikrere sted, hvis vi tog alle vores udrejste hjem – også mændene.”

Fredag kom jeg for skade, at høre lidt af ‘Ugen ud’ på Radio4, hvor Jens Folmer Jepsen kommenterede ugens nyheder. Efter en historie om ‘yderligtgående højreorienterede svin’ (nationale socialister), problematiserede han, at Danmark ikke tog ’25 danske børn’ hjem fra Syrien, da de alternativt ville udvikle et had til Danmark. Logikken er 100 procent halal, for Danmark har i sagens natur hverken interesse i at integrere 25 familier, selv hvis de blot er jihadistiske, og ikke terroristiske. Det bedste forhold til Koran-tro vil altid være fysisk afstand.

Kronik af ph.d. Tore Refslund Hamming i Berlingske – Homegrowns – ikke fremmedkrigere – udgør den største terrortrussel i Danmark og i Vesten.

“Den offentlige debat har det seneste stykke tid særligt omhandlet spørgsmålet om hjemtagelse af kvinder og børn. Tilbage i august 2019 argumenterede jeg i en kronik i Politiken for, at kvinder og børn skulle hjemtages hurtigst muligt. Det var ikke kun det rigtige at gøre fra et moralsk og juridisk perspektiv, men også det sikreste. Men, som jeg skrev i en kronik i Berlingske i 2018, har det faktisk også altid været min holdning, at Danmark ville blive et sikrere sted, hvis vi tog alle vores udrejste hjem – også mændene.

Store dele af det danske politiske landskab med stærk assistance fra højrefløjen har over årene opbygget et skræmmebillede af fremmedkrigere som den ultimative trussel mod Vesten. Det er ganske enkelt en misforståelse. Skønt nogle vestlige fremmedkrigere har intention om at udføre terrorangreb i deres hjemlande, og der historisk har været tilfælde af vesterlændinge, som er rejst ud for så at vende hjem og orkestrere terror, er tilfældene ganske få.

… Ifølge data fra de anerkendte norske forskere Petter Nesser og Thomas Hegghammer har der i Europa siden 2014 været udført 67 militante islamistiske terrorangreb. Kun seks af disse angreb har involveret fremmedkrigere som gerningsmænd. …

Kigger man på det totale antal af udførte og forsøgte angreb, har der været fremmedkrigere involveret i 21 ud af 132 angreb og angrebsforsøg. Overraskende nok viser de to forskeres data også, at et angreb faktisk har langt større chance for at blive gennemført, hvis der ikke medvirker nogle tidligere fremmedkrigere.

Dette skyldes sandsynligvis, at fremmedkrigeres involvering gør det betragteligt nemmere for europæiske sikkerhedstjenester at identificere angrebsplanlægning. …

Ser vi på de danske terrorsager, både i et historisk lys og den seneste bølge siden 2014, er kendetegnet, at terrortruslen udgår fra såkaldte homegrowns. … Deres radikalisering er ikke foregået i Syrien, Afghanistan eller Somalia, men i ekstremistiske og militante kredse i Danmark eller over internettet. Både i Europa og i USA udgår terrortruslen altså primært fra lokale miljøer, der ikke lige er til at fjerne, som politikerne forsøger sig med fremmedkrigere. …

Selvom det er vanskeligt for mange at forstå, er alle jihadister ikke terrorister. Det er simpelthen fakta. Langt hovedparten tilslutter sig jihad af helt andre, og i nogle tilfælde ganske noble, årsager, og er stærke modstandere af vestlige terrorangreb.

Det problem, vi så ofte ser, når noget sikkerhedsliggøres, er, at faglighed tilsidesættes…”

(Berlingske, 1. februar 2021, s. 21)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116801/trackback

44 Comments »

 1. PET er uenig med idioten:

  “Radikaliserede personer, der er eller har været udrejst til konfliktzoner som den i Syrien/Irak, adskiller sig efter CTA’s vurdering på en række måder fra andre radikaliserede personer.

  Udrejse til en konfliktzone demonstrerer en stærk vilje til at handle, selvom det kan indebære livsfare og betydelige afsavn. Opholdet i en konfliktzone kan have ført til en øget brutalisering og voldsparathed hos den enkelte og have medført, at denne kan have tilegnet sig en øget kapacitet til at udføre angreb.

  Udrejste personer kan herudover have skabt forbindelse til andre personer, grupper og netværk med hensigt om og kapacitet til at begå terror i Vesten.

  Den mulige trussel fra udrejste og hjemvendte personer er ikke begrænset til eventuel angrebsplanlægning, men vedrører også radikalisering af andre personer, propagandavirksomhed, logistisk støtte, terrorfinansiering eller anden terrorrelateret virksomhed

  https://www.pet.dk/Center%20for%20Terroranalyse/~/media/VTD%202020/VTD2020DKMARTSpdf.ashx

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 6. februar 2021 @ 19:54

 2. OT
  Twitter fordømmer kupmageres blokering af platformen i Myanmar

  Befolkningen i Myanmar kan ikke længere tilgå en række sociale medier. Senest er Twitter blokeret i landet.

  Twitter fordømmer en afgørelse fra kupmagere i Myanmar om at blokere befolkningens adgang til platformen.

  Det siger en talsmand for det sociale medie fredag.

  Det underminerer den offentlige samtale og folks ret til at få deres stemmer hørt, siger talsmanden fra Twitter.

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA…

  Griner stadigt…

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 6. februar 2021 @ 19:55

 3. Ja, Jørgen Nielsen- deres land, deres regler😅- ligesom alle shills siger at Twatters regler gælder på deres platform.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 6. februar 2021 @ 20:11

 4. Denne “ekspert” forstår åbentbart ikke at den bedste måde at stoppe terrortruslen er at holde de potentielle terrorister ude?

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 6. februar 2021 @ 20:13

 5. De kan vel bo hjemme hos Tore Refslund Hamming. Han er jo eksperten i radikalisering. Det må være det sikreste sted at have dem hos en rigtig fagmand.

  Kommentar by Syrienblog — 6. februar 2021 @ 20:16

 6. Man kunne også spørge Assad, hvad han skal have for dem. Det ville da være et DANIDA-projekt, vi ville få noget ud af herhjemme.

  Kommentar by Syrienblog — 6. februar 2021 @ 20:17

 7. Jeg græmmes over den afstumpede idiots forhold til virkeligheden. Idioten ingorere totalt alt fra Koranklodser til samtlige drab på ytringsfriheden i Holland (Pim von T og Theo Van Gogh) og Frankrig (Charlie hepdo) og forsøget i Danmark på SIAD i en parkeringskælder i Kbh, og Krudttønden, og lars Hedegaard. Den perverterede selvopfattelse af tingene ingorere totalt Islams natur. Må han bandlyses af alt og alle der har menneskeliv og frihed kært.

  Kommentar by Michael Unna — 6. februar 2021 @ 20:55

 8. Besynderlig forestilling, at de skulle nære et had til Danmark i en sådan grad, at de vil rejse hertil for at tage “en bitter hævn”, bare fordi de vokser op i Mellemøsten. Ikke megen menneskekundskab dér.

  Den forhutling i det danske system, der venter dem her, tror jeg derimod på er farlig …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. februar 2021 @ 22:10

 9. MAN BØR SKELNE SKARPT mellem de intellektuelle og de pseudo-intellektuelle, og mellem de ærlige og de korrupte af slagsen.

  En ærlig, ægte og ikke-korrupt intellektuel ville aldrig diske op med det bavl som vi her præsenteres for. Og som mange andre pladderhumanister prøver at stopfordre os med via DR, TV2, Politiken, Information og andre papiraviser.

  Hvis folkeudskiftningen drives ret meget videre, ender danskerne i en stor og meget varm sort gryde. Det forstår de pseudo-intellektuelle ikke, og de korrupte kloge koner og kloge åger VIL ikke forstå det. Og så er der også alle de jævnt begavede eller lettere retarderede politikere og journalister som også ignorerer den hastigt voksende trussel mod danskernes økonomi, liv og fremtid.

  De historie-løse rødradikale er en trussel mod alle i Danmark, men også mod sig selv. Se hvordan det gik dem som hjalp islamisterne til magten i Iran. I tusindvis kom de til at dingle fra byggekraner.

  Kommentar by BENT A — 6. februar 2021 @ 23:53

 10. PS: Det sidste nye er at Marokko-traktaten nu følges op med en bevilling på 100 millioner euro, der skal finansiere transporten af yderligere TRE MILLIONER afrikanere til Europa/Danmark.

  Kommentar by BENT A — 6. februar 2021 @ 23:59

 11. Ps. til

  Se også:
  http://www.islaminfo.dk/artikler_kategoriSingle.asp?PgID=12

  og søg m´Slimernes højeste pligt på google under:
  islaminfo vantros skæbne

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. februar 2021 @ 00:14

 12. Hvor udbredt er trangen til masochisme på venstrefløjen?

  Kan nogle virkelig være så befængt af sligt og nyder det så meget, at det nærmest er deres livsværk?

  – og ender de ikke som sadister, når de kæmper for, at deres børn og alle andre IKKE iSlam-tilbedende skal leve med iSlammets hovedformål:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=188
  “Det gælder om at påpege den gift og de umuslimske handlinger, som muslimer omgives af i det vestlige samfund. “Da vil muslimer i stigende grad hviske til hinanden:
  “Disse handlinger er ikke skabt for os og vi er ikke skabt for dem. Hvad har vi med alt dette at gøre?” (s.120). Og da er grobunden skabt for forkastelsen af det vantro system og døren åbnet for at Islam kan gribe magten.”

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. februar 2021 @ 00:14

 13. 11 0g 12 skulle have været byttet om, så læse venligst 12 først ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. februar 2021 @ 00:15

 14. OT.
  @ 2 Jørgen Nielsen: Dit OT om Myanmar og Twitter udstiller hvor syge/befængte, disse sociale-platforme er i virkeligheden!
  Det er mere tragikomisk end morsomt!

  I sidste uge lukkede Twitter kontoen for det konservative, højre-orienterede, indvandrekritiske parti VOX i Spanien, så vidt vides er der valg til parlamentet i næste weekend.
  Twiiter syntes VOX driver hetz mod de islamiske velfærds-migranter samt at VOX er racistiske.

  Twiter har udnævnt sig selv til herre over hvilke ytringer vi må fremfører.
  Når Twittter bliver lukket ned af en nation, er nationen racister.
  Når Tvvitter lukker en konto, er det fordi indehaveren er racist!
  Jack Dorsey bestemmer!

  Det passer vores socialistiske Regimer rigtig fint, fordi så er de selv fri for at udøve censur mod kritker & dem der taler dem imod.
  Selv EU, med Pestager som IT-kommisær, vil ikke begrænse de sociale-platforme & Tech-selskaberne.
  EU & Regimerne kan med rette påstå, at der er fuld Ytringsfrihed!

  @8, Morten. For Mennesker der rejser fra et sted til et andet, fordi nu skal de være herskere, men der oplever et knusende nederlag, og at drømmen er brast og på samme tid bliver “persona non grata”, er det helt menneskeligt, naturligt at søge hævn og opbygge et had til alt & alle, der ikke kommer fra deres stamme!
  De er potentielle bomber der kun venter på at exploderer.
  Og , det er bedre at de exploderer i Al Hol lejren end inde på Nørreport!
  Prøv at læse lidt psykologi om mennesker i taber-rollen.

  DEr findes rigeligt med idioter i DK der ikke vil se virkeligheden i øjnene, og en af dem er Jens Folmer Jepsen!

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop EU&FN! Støt SK! Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 7. februar 2021 @ 01:18

 15. Hvis en kvinde eller mand forlader Danmark er det nok fordi de har fået nok af det politikerskabte multikulturelle kulturradikale helvede,som de har omdannet vores fædreland til. Jeg tvivler på de kan overbevises om at vende tilbage til dumskerland.

  Kommentar by Nielsen — 7. februar 2021 @ 07:05

 16. Og berlingeren er den værste gang socialistisk propagande fra aviskioskens smudsafdeling.

  Kommentar by Nielsen — 7. februar 2021 @ 07:09

 17. “Kun seks af disse angreb har involveret fremmedkrigere som gerningsmænd”. Jamen, det er da betryggende at vide. Gad vide, hvad ofrene og de efterladte mener?

  Kommentar by Limewoody — 7. februar 2021 @ 08:21

 18. Endnu et bevis på at en ph.d-grad kan trækkes i den nærmeste uddannelses-automat. Særlig sætningen: “Det problem, vi så ofte ser, når noget sikkerhedsliggøres, er, at faglighed tilsidesættes…” er kostelig – især da den sikkert i egne øjne “fagligt velfunderede” ph.d. ikke anser Muhammed og koranens ideologis opdeling af verden i ren/uren som et grundlæggende problem – altså skygger ph.d-fætter Tore Refslund Hamming eget sekulære, men pseudo-objektive for en egentlig forståelse af jihad-begrebet.

  Kommentar by Limewoody — 7. februar 2021 @ 08:32

 19. Det er en – formodentlig bevidst – forfalsket argumentation, når ph.d. Tore Refslund Hamming i Berlingske skriver “Ifølge data fra de anerkendte norske forskere Petter Nesser og Thomas Hegghammer har der i Europa siden 2014 været udført 67 militante islamistiske terrorangreb. Kun seks af disse angreb har involveret fremmedkrigere som gerningsmænd”. (9% eller hver 11. gerningsmand til militante islamistiske terrorangreb var fremmedkrigere. Det er immervæk alligevel en foruroligende høj procendel?)

  Et andet statistisk fupnummer: “Kigger man på det totale antal af udførte og forsøgte angreb, har der været fremmedkrigere involveret i 21 ud af 132 angreb og angrebsforsøg.” I 16% eller mere end hver sjette islamistiske terrorangreb medvirkede der fremmedkrigere! Jeg orker ikke lige at regne dødraterne ud, men det er nok ikke et statsligt lottospil, der er mange danskere der har lyst til at deltage i?

  Det Tore Refslund Hamming skriver i Berlingske er totalt vildledende. Nævneren i brøken er forkert. Spørgsmålet var, hvor stor (tælleren) en andel af hjemtagne (nævneren), der ville fortsætte med terror OG ikke i hvor stor en andel af al terror, der medvirkede hjemtagne. Et typisk statistisk bluffnummer. Fupnummeret kan forbedres: Hvis vi sætter terror begået af hjemtagne jihadister i forhold til f.eks alle muslimer i verden, kan man få terror begået af hjemtagne jihadister til næsten helt at forsvinde (prøv evt selv at beregne det:-).

  Det, der er spørgsmålet, er imidlertid et helt andet: Hvor stor en procentdel af de hjemtagne islamistiske jihadister, vil udføre terror, mord og voldtægt af vantro? Her er procenten selvfølgelig meget højere.

  Tore Refslund Hammings argumentation er rent fup! Hvis vi antager at 25% af de hjemtagne – hvilket sikkert er lavt sat -vil fortsætte deres jihad, når de kommer ‘hjem’, er det hver fjerde, der vil begå terror. En statslig lottogevinst, der nok ikke vil blive rift om?

  Kommentar by Amad — 7. februar 2021 @ 08:54

 20. ph.d. Tore Refslund Hamming har for sine meninger lige vundet et splinternyt fuldt udstyret bombebælte af bedste IS kvalitet.
  Kåringen af ph.d. Tore Refslund Hamming som vinder fandt sted i hovedbestyrelsen for “Men In Black” og var enstemmig.
  For at være sikker på bombebæltets kvalitet og pålidelighed blev ph.d. Tore Refslund Hamming anbefalet at teste bæltet grundigt på sig selv. Gerne på en afsides beliggende lokation eller inde i en selvvalgt moské under gudstjenesten. Han bør meddele resultatet af testen til Men In Black; om muligt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. februar 2021 @ 09:07

 21. Han er kun ph.d., men bliver snart professor.

  Kommentar by Bastardo — 7. februar 2021 @ 09:23

 22. Netop nu toner lille soyboy Tore frem på nyhederne på DDR, hvor han uimodsagt fremfører sit nonsens.
  Den flinke negerdame, der er vært på programmet, stiller ledende spørgsmål, der blot bekræfter dhimmiens pointer.
  Ligeledes får DDR’s kæledægge Rosa Lund lov til “kræve”, at alle “danske” børn omgående hentes hjem sammen med deres mødre.
  Studievært Nola Gaardsmand er i øvrigt gift med Politikens debatredaktør Magnus Barsøe.
  Hvem sagde politisk indavl?

  Kommentar by Revisoren — 7. februar 2021 @ 10:02

 23. Nemlig Amad
  Det er sikkert rigtigt når Tore skriver:
  ” Homegrowns – ikke fremmedkrigere – udgør den største terrortrussel i Danmark og i Vesten.”
  Ikke-fremmedkrigere står jo for 80-90% af terror.
  Men på individ-plan er konklusionen helt forkert:

  “Store dele af det danske politiske landskab med stærk assistance fra højrefløjen har over årene opbygget et skræmmebillede af fremmedkrigere som den ultimative trussel mod Vesten. Det er ganske enkelt en misforståelse. Skønt nogle vestlige fremmedkrigere har intention om at udføre terrorangreb i deres hjemlande, og der historisk har været tilfælde af vesterlændinge, som er rejst ud for så at vende hjem og orkestrere terror, er tilfældene ganske få.”

  Der er ca. 25 millioner muslimer i Europa – ca. 5000 er rejst ud og ca. 2500 er vendt tilbage – de hjemvendte står for i størrelsesordenen 10% af al jihad-terror – hallo, det giver jo en overrepræsentation på et tusind gange eller 100000%
  De hjemvendte er altså 100000% mere terrorparate, end den ikke-udrejste muslim! (som dog er uendeligt meget mere terrorparat end den etniske europæer)
  En hjemvendt fremmedkriger er faktisk den ultimative trussel – det fortæller hans egne tal os.
  De her mennesker er simpelthen dødsensfarlige!

  Det er derfor helt i granskoven, når Tore-tossen siger:

  “Danmark ville blive et sikrere sted, hvis vi tog alle vores udrejste hjem – også mændene.”

  “faglighed tilsidesættes” skriver fjolset – den retarderede spade har ingen faglighed!

  PS.: Hvor er det borgerlige Danmark, når sådan en skatteyderbetalt idiot kan få lov til at sprede sine løgne på danske og europæiske universiteter? – og i “borgerlige” Berlingske?

  Tore-drengen oplyser selv, at han bruges som ekspertvidne i retssager med hjemvendte fremmedkrigere – hvor han så sidder og fylder dommere og nævninge med løgn…

  https://www.eui.eu/Documents/DepartmentsCentres/SPS/ThesesDefended2020/Hamming.pdf

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 7. februar 2021 @ 10:41

 24. Jow – jow, vi burde vel også have inviteret Himmler, Göring, Mengele og Adolf (og Saddam) indenfor i den varme stue.
  Om ikke andet, så som humanitære flygtninge, med dødsdomme hængende over hovedet …eller noget.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 7. februar 2021 @ 10:55

 25. Efter valget i 2001 indledte Anders Fogh sin kamp mod de såkaldte smagsdommere.
  Altså “eksperter”, “forskere” og “professorer”, der misbrugte deres position til at udøve venstreradikal aktivisme.
  Her 20 år senere må vi konstatere, at smagsdommeriet stadig lever i bedste velgående.
  Og ikke overraskende især i det røde ekkokammer Danmarks Radio…

  Kommentar by Revisoren — 7. februar 2021 @ 10:59

 26. Når folk rejser ud af Danmark og tilslutter sig Danmarks fjender og kæmper sammen med tropper, der står overfor danske soldater, så er man ikke længere dansker! Hvis man så samtidigt tager dine børn med, så er disse børn, så uskyldige de end er, heller ikke længere danske, og vi har ikke flere forpligtigelser overfor dem, end vi har overfor alle mulige andre børn, som lider pga. muslimernes interne krig!
  UNHCR’s (FN) budget til samtlige flygtninger i verden er 2021 52 mia. kroner. Vi bruger 33 mia. kroner på at indvandre, skal ligge på en sofa i Danmark og 17 mia. kroner på ulandshjælp, hvor de fleste af pengene går i diktatores lommer. Hvis vi undlod det så kunne Danmark alene betale næsten hele FN’s udgifter til flygtninge på verdensplan!
  Er der nogen som, ligesom jeg, kan blive voldsomt forarget over den vanvittige prioritering? Så er der nogen som kalder os på den konservative fløj for onde og ufølsomme. Kære venstrefløj prøv lige at finde et spejl frem!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. februar 2021 @ 11:13

 27. Bertel sidder rank på sin høje hest.

  Kommentar by Johnson — 7. februar 2021 @ 11:18

 28. Hey Tore, kan du ikke lige definere hvilke “noble årsager” jihadisterne har til at slagte de vantro?

  Kommentar by Revisoren — 7. februar 2021 @ 11:37

 29. Hvis alle udrejste fremmedes efterladenskaber blev smidt på porten/sendt i fængsler,ville Danmark være i nærheden af at være for danskere.

  Kommentar by Nielsen — 7. februar 2021 @ 11:50

 30. OT:

  I dag fylder den såkaldte finansminister Nikolai Wammen 50 år.
  I den forbindelse fortæller han til sn.dk, at hans store politiske forbillede er den afdøde svenske kommunist Olof Palme.
  Wammen meldte sig ind i DSU dagen efter, at Palme blev skudt i 1986.

  Samme år meldte undertegnede sig ind i KU…

  Kommentar by Revisoren — 7. februar 2021 @ 11:50

 31. Dersom denne Tore Refslund Hamming (ph.d. i militant islamisme, non-resident fellow) Gosh! – ønsker at tørre røven på alverdens uretfærdighed, så er der sandelig nok at tage fat på – Men hvorfor lige ødsle denne hjertens godhed på jihadisterne og deres afkom?

  Jeg vil mene, at hvis man har overskud til at føre sig frem, her som opstyltet verdensredder og barmhjertig samaritaner, så vil de sidste eksistenser i køen nok blive jihadististerne inklusive deres luddere og djævleyngel!

  Kommentar by T. Flodur — 7. februar 2021 @ 12:44

 32. Berlingske blevet en ussel avis.

  Kommentar by KineserSnot — 7. februar 2021 @ 14:50

 33. Det stopper ikke. Venstrefløjen og alle deres medier vil føre kampagne indtil alle de her mennesker er tilbage i Danmark.

  Kommentar by Martin — 7. februar 2021 @ 14:54

 34. “Selvom det er vanskeligt for mange at forstå, er alle jihadister ikke terrorister….. Langt hovedparten tilslutter sig jihad af helt andre…ganske noble, årsager, og er stærke modstandere af vestlige terrorangreb.”

  Stærk modstand mod “vestlige terrorangreb” regnes altså alle danskere til last? også de som er stærke modstandere af østlige terrorangreb?

  De civiliserede danskere vil gerne informeres om, hvorledes de kan kende forskel på en ‘god’ muslim og en ‘ond’ muslim. Ellers gør man klogt i at gætte på at muslimen overfor dig er ‘ond’ – du kan blive dræbt eller invalideret, hvis du gætter galt. Er de ‘onde’ muslimer kun dem med langt skæg?

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. februar 2021 @ 15:23

 35. Og nu kommer jihadisterne med hjælp fra Enhedslisten, undskyld, Red Barnet…

  Red Barnet: »Det er fuldstændig uacceptabelt«
  Generalsekretær i Red Barnet Johanne Schmidt-Nielsen er rystet. Hun kalder regeringens ageren »fuldstændig uacceptabel« efter at have læst Berlingskes artikel om en fireårig dansk pige med posttraumatisk stress, som sidder fanget i en fangelejr i Syrien.
  »Det er fuldstændig uacceptabelt, at regeringen har ladet det komme så vidt, før man overhovedet overvejer at få hende hjem til Danmark. Nu kan der ikke længere være tvivl om, at den fireårige pige skal hjem så hurtigt som muligt, og selvfølgelig skal hun have sin mor med,« siger Johanne Schmidt-Nielsen.
  https://www.berlingske.dk/samfund/red-barnet-det-er-fuldstaendig-uacceptabelt

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 7. februar 2021 @ 15:27

 36. Twitter fodømmer Myanmar men spærre Trumpf konto :-) :-) :-) Læs 2)

  Kommentar by Michael Unna — 7. februar 2021 @ 16:10

 37. #Jørgen Nielsen — 7. februar 2021 @ 15:27.

  Lad os bytte: Den fireårige alene mod Johanne Schmidt-Nielsen.
  Den fireårige skal dog adopteres af en kristen dansk familie og vi vil aldrig se Johanne Schmidt-Nielsen her i Danmark mere. Hun gør lige så stor skade for Danmark, som hele Nørrebro-ghettoen besætning af uintegrerbare muslimer. Kan Johanne Schmidt-Nielsen integreres i Danmark? Næppe.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. februar 2021 @ 16:25

 38. Jørgen Nielsen — 15:27

  Det der med Red Barnet, går det ikke først og fremmest på at redde Johanne Schmidt-Nielsens privatøkonomi? – Jeg mener, der er formentlig ikke andre blot nogenlunde klarttænkende foretagender, der kunne finde på at brænde plus/minus kr.1.000.000 af i gage til den flippede hystade!?

  Kommentar by T. Flodur — 7. februar 2021 @ 16:45

 39. Hvorfor flokkes afdankede/værdiløse politikere i diverse godheds organisationer?
  Er det en kvalifikation i sig selv at have været politiker?
  Mange af dem har aldrig lavet en skid nyttigt i hele deres liv, men ophøjer sig selv som alvidende.
  Desværre er det disse inkompetente idioter der altid kommer til orde i medierne, som alle stort set er betalt af skatteyderne.
  Endnu et fjols man har hængt en Ph.d. grad på.
  Jeg ville hellere hænge den titel på min lokale blikkenslager. Han bidrager trods alt med noget nyttigt til samfundet, men han ville nok betakke sig.
  Ph.d. i vrøvl.
  Man græmmes!

  Kommentar by Finn A. Skov — 7. februar 2021 @ 18:03

 40. Danmark ville blive et sikrere sted,”

  Uden alle de politisk korrekte eksperter,
  der har gjort Danmark så usikker, at vi blev nødt til at have et Tryghedsbarometer og store politiaktioner.

  Kommentar by tavsen — 7. februar 2021 @ 18:14

 41. 39) Åh Helle Thornings Smidt er da blevet cencor på Facebook…..og hun var da en meget pæn statsminister,…..og så dejlig politisk korrekt….med et flot tomt hoved :-) :-) :-)….og Mimi og Mogens Lykketoft i FN :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 7. februar 2021 @ 19:32

 42. DR (DDR) burde advare folk, der ser med under aftensmaden, om at der nu kommer indslag til fordel for vore kommende bødler, INDEN de blænder op for Rosaen og resten af deres venstreorienterede foretrukne “eliter”,
  for det er sq spild af gode svine-frikadeller og stuvet hvidkål, når det hele skal skrabes op fra gulvet og over i brækposen!
  (og så sendes med lastbil 100km. til nærmeste biogasanlæg)

  Et forslag:
  DR betaler X % af deres statsopkrævede finansiering til transport af privat bioaffald, for hvert eneste indslag, der ikke er dækket ligeligt mellem højre- og ventre-fløjs politikkere/meninger/”eksperter”/…

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. februar 2021 @ 21:57

 43. Islam er en usekulær diktatorreligion, med en Førerprofetideal. Den deler verden op i tro og vantro- og overfor vantro kan man tillade sig alt. Den HADER den frihed alle andre lever under. Hvis vi vil give vores børn den frihed vi fik i arv fra bl.a Churchill, så gør vi op og bekæmper denne modbydelige religion, så godt vi kan. Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. februar 2021 @ 07:15

 44. Tore Refslund Hammen skriver bl.a: “…den dertil knyttede trussel fra fremmedkrigere og deres familier, er det mig dog særligt magtpåliggende at få lidt fakta og fagkundskab ind i debatten. Jeg er aldeles enig med Michael Unna (6. feb. 20:55) Man græmmes over at være i familie med sådan en landsskadelig person. Føj for en refugees welcomer føj for en væmmeligboer føj for et Hans Bonnichsenagtigt opportunistschwein.
  Han tror han er ekspert i terrorisme,men desværre har han ikke oplevet den på egen krop. Gid det må gå så vel. Gid han må gå ind i en kirke,og blive mødt af en af dem han så gerne vil belemre danskere med. Men den syge stodder har nok kun foragt til overs for krker. Må han kvæles i hans fakta og fagkundskab.

  Kommentar by Nielsen — 8. februar 2021 @ 07:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper