6. februar 2021

Niels Lillelund: “Man eksperimenterer jo ikke med sine egne børn – men altså gerne med andres.”

Skøn klumme af Niels Lillelund i Jyllands-Posten – Den ‘moderate’ muslim er et politisk fantom, et tegn på magtens afmagt (kræver login).

“Der er ikke noget principielt islam iboende til hinder for, at man kunne være muslim på en mere fredsommelig måde. Forestillingen om en religion an sich er i sig selv ret fundamentalistisk.

Det uheldige er, at der for nærværende ikke rigtigt er hausse i Tesfayes drømmescenarie om en dansk islam. Islam har svært ved at respektere vigepligten, både her og i verden omkring os. Der er ikke tegn på, at islam har tænkt sig at ‘tilpasse’ sig Danmark.

Der er intet, der tyder på, at den berømte ‘moderate muslim’ har medvind ret mange steder – tværtimod er demokratiet så godt som ikke eksisterende i lande med muslimsk flertal. Hvad er egentlig en ‘moderat muslim’? I begrebet ligger jo en erkendelse af det modsatte: den ekstreme muslim. Som er ordførende i disse tider. Det er de faktisk forhold i halal-industrien, en million kronikker fra Tesfayes hånd kommer ikke til at lave om på det.

… Integrationen er sådan en smuk drøm.

‘Tjalfe, Anna og Fatima skal kende hinanden,’ mener børne-og undervisningsministeren og… tordner mod opdelte gymnasier, det skal forbydes, men hvordan opstår de? Hun kan prøve at spørge sin chef, som sendte begge sine børn i privatskole. Og hvis Mette Frederiksen ikke er til rådighed, kan hun prøve at få fat i Helle Thorning-Schmidt, som gjorde det samme.

For rent principielt er det vigtigt, at vi kender hinanden og går i den samme skole, men lige netop for disse børn af de socialdemokratiske ledere gjaldt helt særlige forhold. Kan vi nok forstå. Man eksperimenterer jo ikke med sine egne børn – men altså gerne med andres. Og med Danmark, desværre.

Oploadet Kl. 17:03 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116802/trackback

19 Comments »

 1. Muslimsk demokrati eksisterer ikke

  Global democracy has a very bad year
  The pandemic caused an unprecedented rollback of democratic freedoms in 2020

  https://www.economist.com/graphic-detail/2021/02/02/global-democracy-has-a-very-bad-year?utm_campaign=editorial-social&utm_medium=social-organic&utm_source=twitter

  Kommentar by BB — 6. februar 2021 @ 17:17

 2. Grunden til de store medier ikke belyser dette “problem” er, at de højt betalte ansatte hos medierne jo selv sender deres børn i privatskoler.

  Kommentar by Prebber — 6. februar 2021 @ 17:18

 3. Koranen vers 5:51: “I der tror, tag ikke jøder og kristne som venner”.

  Ja gad vide hvad problemet mon kan være..

  Er der ikke en der bor i nærheden af de ministre som lige gider at male det med meterhøje bogstaver, gerne et sted hvor de ser det hver eneste dag?

  Kommentar by Per — 6. februar 2021 @ 17:36

 4. https://www.document.no/2021/02/05/hva-er-det-med-maktpersoner-og-pedofili/

  Kommentar by k. m. — 6. februar 2021 @ 17:41

 5. Lad bare muslimerne vinde. Alternativet er værre: rødt kællingevælde, villigt assisteret af kønsforvirrede liberale mænd.

  Kommentar by Bilka — 6. februar 2021 @ 17:51

 6. Hvorfor sender Mette Frederiksen og Helle Thorning-Schmidt deres børn i privatskole? Det er for at give deres børn en ordentlig uddannelse, som ikke forringes af for mange børn af anden etnisk oprindelse i klassen. Hvorfor går de så ind for, at Danmark skal modtage endnu flere “flygtninge”? Det gør de, fordi det er nye vælgere, som sikrer genvalg og en god løn og pension. Og de små erhvervsdrivende klapper i hænderne; det giver flere kunder i butikken og større omsætning; de er ligeglade med om kunderne er muslimer eller ikke muslimer. Men hvor får disse “flygtninge” deres købekraft fra. Det får de fra skatteyderne. De små erhvervsdrivende er ganske vist også skatteydere, men tjener alligevel på den øgede omsætning. Og de store erhvervsdrivende mangler hele tiden arbejdskraft. Det startede med “fremmedarbejderne” og er fortsat lige siden. Blot et par procent af indvandrerne har en kvalificeret uddannelse er det bedre end ingenting. Af disse grunde ændres demografien i Danmark.

  Kommentar by Ole Madsen — 6. februar 2021 @ 17:51

 7. Moral er godt dobbeltmoral er dobbelt så godt!
  Vi er mange der husker Mette Fredeksen da hun tordnede mod forældre, som kom deres børn i privatskole. Jeg har selv sendt mine piger i privatskole, jeg vil hellere save min ene arm af end sende mine børn i skole med aggressive muslimske drenge, med dominanskultur i bagagen. De ødelægger undervisningen, de tæver drengene, altid kujonagtigt i flok, de intimiderer pigerne og pigerne er bange for dem, fortæller andre forældre, som ikke fik plads på privaten! Det ville hverken Mette eller Helle udsætte deres børn for, men de har og havde intet imod at udsætte andres børn for det!
  Jeg har altid kæmpet imod indvandringen fra muslimske lande, og har på ingen måde dårlig samvittighed over at have sendt mine piger på privatskole, men der er måske andre som burde have dårlig samvittighed.
  I min hjemby dukkede det lokale SF byrådsmedlem pludselig op blandt forældrene på privatskolen, så heller ikke hos SF skal man nyde noget med at eksperimenterer med egne børn, men skidt med andres!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. februar 2021 @ 18:10

 8. #4 Ole Madsen “flere kunder i butikken og større omsætning”

  Helt korrekt. Dette er selve nøglen til at fortå ikke mindst de store virksomheders begejstring for indvandringen.

  Glem den sædvanlige røverhistorie om at “vi mangler arbejdskraft”.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 6. februar 2021 @ 18:22

 9. rart med Niels Lillelund i disse tider :-)

  Kommentar by Michael Unna — 6. februar 2021 @ 20:59

 10. DE RØDE OG FEMINISTERNE VIL GERNE BESKYTTE deres egne børn, men ANDRES børn vil de gerne beslaglægge, konfiskere, udnytte, opdrage og indoktrinere. ANDRES børn må systemet gerne slå ihjel hvis de findes ubekvemme af en gravid kvinde, og ellers må de gerne tvangsfjernes fra hjemmet, fra forældrene, søskende og kammerater. Og de må gerne gøres retsløse og faderløse. Der svindles med barnets tarv og familiernes menneskerettigheder. Feministernes børne-, familie- og skilsmisse-politik er korrupt, totalitær, betændt, rådden, brutal og skruppelløs.

  Danmark er mellem de mest familiefjendske og børnefjendske lande i verden.

  Se videoen om Næstved kommunes tvangsfjernelse af en 11-årig pige fra hendes hjem.

  Kommentar by BENT A — 6. februar 2021 @ 23:30

 11. Begge statsministre, den tidligere og nuværende har en dobbeltmoral som 10000000000000000000000000000000 Eiffeltårne i højden tilsammen. Skatteslaverne der betaler gildet har bare at frekventere Folkeskolen, politikere osv. har retten til at leve et andet bedre og mere sikkert liv for dem selv og deres børn. Dertil kommer retten til nødløgn, jvf. Pia Kjærsgård´s besøg på Christania. Dengang kom en højtstående (i Danmark) med en yderst begavet bemærkning om at i visse tilfælde må man gerne stikke en løgn.

  Kommentar by NED MED EKSTRAHØRMEREN.. — 6. februar 2021 @ 23:46

 12. Det er et forhold man ser over hele den vestlige verden og i USA har det været kendt i flere årtier. Som den amerikanske konservative, Joe Sobran sagde:

  “In their mating and migratory habits, liberals are indistinguishable from members of the Ku Klux Klan.”

  I det private liv om hvem de omgår er folk på venstrefløjen til højre for Dansk Folkeparti.

  Kommentar by CCC — 7. februar 2021 @ 01:58

 13. “We cannot continue to send our children to Caesar for their education and be surprised when they come home as Romans”

  Kommentar by Jan huus — 7. februar 2021 @ 08:41

 14. Hykleriet har fede tider. Det borgerlige Danmark lader som om, at islam er fredens og kærlighedens religion. Alligevel sørger de politisk korrekte borgerdyr for at holde muslimerne i god og sikker afstand.
  Muslimer i Hellerup og Gentofte? No way – ikke før de er blevet ‘domesticated’ og ‘housetrained’ af de danske plebejere, som ikke har råd til at flygte fra de muslimske ghettoer.
  Det drejer sig ikke om at kramme en muslim, men om at få krammet på dem, før de får krammet på dig. Det har vi lært.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. februar 2021 @ 09:20

 15. Enig Michael Unna 20:59. Håber ikke han bliver bortcensureret og hans stemme fjernes i den grasserende nye censurbølge, der har ramt vesten.
  (Man kan lave en alenlang liste over intellektuelle med forkerte meninger, man aldrig ser i MSM. De er åbenbart ikke Nomenklatura, (russ., af lat.), fortegnelse over vigtige poster i den tidligere Sovjetunion; det privilegerede lag af politikere og funktionærer i den tidligere Sovjetunion.

  Kommentar by Amad — 7. februar 2021 @ 10:25

 16. Det er flot at Politiken Vest giver Niels Lillelund lov til at skrive fornuft i sin klumme 1 gang om ugen, men som bekendt gør en svale ingen sommer. Lillelund må føle sig ensom i det hav af venstreorienterede politisk korrekte journalister der i dag totalt dominerer den avis der engang var kendt som Jyllandsposten. Et godt eksempel – eller skulle jeg sige et dårligt eksempel – på avisens vandring fra Jyllandsposten til Politiken Vest er den politiske redaktør Marchen Neel Gjertsen med en fortid på Information og som aktiv politiker i Enhedslisten, opstillet til kommunalvalget i Odense.

  Kommentar by bjarne binee — 7. februar 2021 @ 13:06

 17. Lillelund er altid bag betalingsmur, mens galningen Per Nyholm ikke er.

  Kommentar by Træt — 7. februar 2021 @ 16:28

 18. Ja, det var ligeledes Mette Makrel, der udskammede de forældre, der fravalgte den islamiserede folkeskole, og tilvalgte privatskoler.

  Hvorefter gimpen selv gjorde det samme – i øvrigt ligesom silikonemonstret Gucci Helle…

  Kommentar by Revisoren — 8. februar 2021 @ 15:40

 19. Der findes ikke moderate muslimer, for det kræver at der findes en moderat version af koranen.

  Kommentar by Kimski — 9. februar 2021 @ 11:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper