10. februar 2021

Mens MSM hetzede ‘Putins marionet’, bekæmpede Trump etablering af russisk rørledning i Østersøen

Fredag kunne man høre mellemøstforsker Lars Erslev Andersen kommentere menneskerettighederne i islamiske oliestater, og specifikt nævnte han Saudi-Arabiens mord på Jamal Khashoggi, der forargede ‘amerikanerne, bortset fra Trump-regeringen’. Der var dog håb igen, præsident Joe Biden ville nu sætte hårdt mod hårdt.

Der er ingen dansk vinkel på Khashoggi-drabet, og i forhold til menneskerettigheder vil det nok være mere relevant at diskutere Ruslands fængsling af oppositionslederen Aleksej Navalnyj. For os der husker de mange spekulative ‘Russian collusion’-historier i massemedierne, er det påfaldende så kritisk Trump var overfor Putins planer om at bygge olierørledninger til Vesten – de såkaldte Nord Stream 1 og 2.

Knud Brix rullede forleden historien ud i podcasten Genstart, med hjælp fra tidl. udenrigsminister Martin Lidegaard. Det er artige ager. I 2011 drak Lars Løkke Rasmussen fadøl med Putin i Tivoli, og Lidegaard erkender, at han var naiv, da han have ministeransvaret i 2014-15. Selvom Clinton/Biden kaldte Trump for ‘Putins marionetdukke’, så modarbejdede Trump stædigt Ruslands geopolitiske tiltag. Trump ville sanktionere europæiske virksomheder, der hjalp Putin med rørledningen, og Putin fejrer nu Bidens sejr med genoptagelse af Nord Stream 2.

En masse debat om et marginalt emne, serveres med en kindhest til Trump. Omvendt er der ingen videre kritik af danske politikere, der trodsede Trumps advarsler om Putins Rusland i et større geopolitisk spil, der har direkte relevans til Danmark. Ja, faktisk tærskede medierne langhalm på Trumps postulerede venskab med Putin.

Her lidt fra udsendelsens afslutning.

Knud Brix, DR: Donald Trump er igennem hele sin præsidentperiode rasende over Nord Stream 2. På et NATO-topmøde i 2018 angriber han Tyskland. Han anklager uden blussel Angela Merkel for at gøre sig til Putins gidsel, og helt afhængig af russisk gas. … Diskussionen kulminerer i 2019.

Martin Lidegaard, tidl. udenrigsminister: Det næste kapitel er jo ret vildt. For her siger Donald Trump, på bedste Trump-manér – ‘Prøv lige at høre, jeg er sådan set ligeglad hvad vi er enige eller uenige om’, ‘Jeg kommer til at straffe alle de europæiske virksomheder, som på den ene eller anden måde indgår i det her projekt’ – ‘Dem straffer vi økonomisk’.

Knud Brix: Hvorfor har han så meget imod gasledningen?

Martin Lidegaard: USA har to interesser her. Det ene er man vil stække Rusland sikkerhedspolitisk. Men det andet er, at der er en kæmpe kommerciel interesse fra USAs side, fordi man gerne vil sælge sin egen gas til Europa. … De har flere motiver. …

Knud Brix: Du er vel enig med Trump i målet. Er han så ikke bare effektiv?

Martin Lidegaard: Man er nødt til at skille tingene ad. Jeg er sådan set enige med USA i, at det har været åndsvagt af Tyskland at bygge den her ledning på nuværende tidspunkt. Men det står også klart, at man ikke kan have en situation, hvor et land påtvinger andre sin udenrigspolitik, med økonomisk straf, hvis ikke de makker ret. Det er ikke den form for samarbejde, man skal have med allierede.

Knud Brix: Det her fører jo sådan set til at byggeriet blev udskudt, og sat i stå. … Det var jo også det du gerne ville. … Midt i januar genoptages byggeriet af Nord Stream 2 pludselig, efter mere end et års pause… Den bratte genstart af gasledningen, falder sammen med at Trump forlader Det Hvide Hus. Tror du at det er tilfældigt at byggeriet genoptages dage efter at Trump er ude af kontoret?

Martin Lidegaard: Jeg er helt overbevist om, at når man nu er gået i gang med at færdiggøre Nord Stream 2, så er det fordi man antager, at Biden-administrationen ikke vil fortsætte Trumps sanktioner. Det er ikke noget vi ved – det er noget, som de antager. Vi ved faktisk ikke hvor Biden står i det her. … Det var næsten ubærligt, at man ikke brugte Nord Stream 2 til at stille krav, og presse russerne mere end man gjorde. Nu kommer Nord Stream 2, og så er det bare om at være på mærkerne, og sørge for at at russerne ikke udnytter det til noget som helst, som ikke er i vores interesse.

(Genstart, En giftig gasledning, DR.dk, 4. februar 2021)

MSM

‘Trumps handelsminister tjener millioner på at sejle gas gennem Øresund for Putins inderkreds’ (Politiken, 6. november 2017)

‘Putins kok stegte valgflæsk for Trump’, Jyllands-Posten, 18. februar 2018)

‘Biden har fortalt Putin alt det, Trump ikke turde eller ville sige til ham’ (Michael Bjerre, Berlingske, 28. januar 2021)

(Nord Stream 2-rørlinje; Foto: Euractiv)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116818/trackback

46 Comments »

 1. Dhimmi Radioen førhen statsradiofonien har lavet deres helt egen great reset. Ind på banen kommer den store statsmand Martin Lidegaard og hævder det ubærlige i at vi ikke presser russerne. Mon ikke Lidegaard indkasserer 200Kr når han passerer start. Den modige sjovnalist Knud Brix vover at spørge om Trump havde ret. Der må være lagt op til et Kjærsgaard debatprogram mellem Clement,Martin og Knud. Det er bemærkelsesværdigt hvordan journalister og politikere dukker op til overfladen,efter at være blevne afslørede (gentagne gange) i at pleje egne interesser,og skide på befolkningsudskiftningen.

  Kommentar by Nielsen — 10. februar 2021 @ 06:49

 2. Så sent som her til morgen i radioen, fortsætter Steffen Kretz sin løgnagtige påstand om at Trump gav ordre til at storme kongressen(Capitol Hille)

  Venstrefløjen har ingen hæmninger, de føler sig så stærke at de kan lyve befolkningen op i hovedet uden konsekvenser.

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2021 @ 07:59

 3. k.m. 07:59. Ja, det er den nye medieløgn. Hørte igår anti-Trumperen Jesper Steinmetz udbrede sig om “Trumps anden rigsretssag”. Demoen foran Kongressen i Washington var retfærdig protest mod det Demokratiske Partis brug af valgmanipulation og valgsvindel for at få deres kandidat Joe Biden valgt som præsident. At nogle få tosser invaderede senatet var ikke Trumps skyld. Han understregede inden i en tale, at de skulle demonstrere ‘peacefully’.
  Nu får den ikke for lidt i medierne med ’statskup’ osv.
  De har – ligesom Hitler gjorde med Rigsdagsbranden i 1933 – brugt demoen foran Kongressen i Washington 6. januar, som anledning til at etablere en totalitær ét-parti stat uden demokrati og ytringsfrihed.

  Medierne er en del af det som Trump kaldt ’sumpen’, som han ville ‘dræne’. De, der råber op for at vise alverden, at de er anti-Trumpere, har alle snablen nede i de offentlig kasser opdager man altid, hvis man analyserer ’snabeldyrene’ nærmere. Det er den moderne klassekamp. Snabeldyrene mod skaffedyrene. Den klassekamp blev i øvrigt allerede indset af Jørgen S. Dich (1901-1975) i bogen “Den herskende klasse” (1973). Mogens Glistrup videreførte skaffedyrenes kamp mod skatteslaveriet dvs ‘hoveriet’ for ’snabeldyrene’.

  Kommentar by Amad — 10. februar 2021 @ 08:44

 4. Løgn og bedrag er den ny normal.
  Facebook forbyder al snak om corona oprindelse og vaccine.
  Det er selvfølgelig venstrefløjen der forfølger drømmen om diktatur med tankekontrol.
  BLM og andre tosser fjernede flere hundrede år gamle kulturminder.
  Det de demonstrerede imod sidst år, vendes på hovedet, hvor de genindfører slaveri med dem selv som slavepiskere.

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2021 @ 08:59

 5. Kan man tale om “den anden” rigsretssag, når den første omgående blev afvist? Man kan vel højst tale om “den anden anlagte”?
  Vedrørende Nordstream 2 er sagens kerne, at hverken Tyskland, Frankrig eller Holland kan undvære russisk naturgas. Det er et spørgsmål om disse landes overlevelse.
  Rusland har bedre chance for at overleve uden salg af naturgas til EU, end EU kan overleve uden køb af russisk naturgas.
  Russerne kan bare sælge til Indien og Kina.
  EU kan ikke går andre steder hen for få dækket EU’s energibehov.
  Al anden tale er ren Hollywood.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. februar 2021 @ 09:00

 6. politiken.dk 7.jan 2021 (kræver login)
  For første gang tager Danmarks udenrigsminister direkte afstand fra Trump: »Jeg mener, at han opildnede sine støtter«

  Jeppe Kofod er meget opsat på globalisering, se evt hans lille video på Facebook om G7 o.s.v.
  Trump sagde America First, det er Kofod selvfølgelig sur over, og een af grundene til at venstrefløjen vil forhindre ham i at stille op igen.

  Kofod brokker sig kun over de store big-tech betaler for lidt, eller slet ingen skat, jeg tror ikke Kofod er ked af, at samme big-tech sletter Trump og hans tilhængeres konti.

  Hvad gør Jeppe Kofod den dag hans konto går i sort, og han ikke længere kan udbrede sin globalist propaganda ?

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2021 @ 09:20

 7. enig med Gustav Jensen
  Venstrefløjen vil have grøn omstilling, men de ved sikkert også godt det ikke dækker energibehovet, det hele drejer sig om at plyndre befolkningen med klimaskatter og afgifter.

  Det kommer USA til at mærke den dag der ikke længere er varme i radiatorerne fra konventionelle kraftværker, men Biden den gamle nar er ligeglad bare han kan underskrive en stak dekreter.

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2021 @ 09:25

 8. https://www.dr.dk/drtv/se/debatten_-mette-frederiksen-_-sundhed-eller-sandhed_235660

  mink Cluster5 forsvandt. I går læste man at den engelske mutation er i vækst. I dag er den på vej ned.

  Magnus Heuniche mener ikke resten af Folketinget står bag hans og regingens corona strategi.

  For helvede Heuniche, det får de jo ikke lov til, når de får lagt et papir foran sig : skriv under, eller ……..

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2021 @ 09:43

 9. Heuniche er arrogant ad helvede til når han giver kræftpatienter skylden for at de går for sent til læge med symptomer eller behandlingsplaner.
  Det er regeringen der hele tiden påstår sundhedsvæsnet er i knæ, med corona relateret sygdom, så er det da klart folk bliver bange og isolerer sig uden grund.

  I efteråret 2020 lukkede regeringen lokalt ned i Nordjylland, med forbud mod at krydse kommunegrænser.
  I dag er Heuniche imod at åbne lokalt, fx Bornholm hvor der ikke er smittede.

  Heunice siger i debatten : vi er ikke klar til genåbning foreløbig-desværre

  Farvel Danmark. Den mand er dødsensfarlig for erhvervsliv og befolkningens velbefindende.

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2021 @ 10:00

 10. Ja, Danmark befinder sig i en økonomisk krise som vil få langtidsvirkninger. Alligevel planlægger Chrborg at bruge massevis af milliarder af kroner på en kunstig ø langt ude i havet, og de sædvanlige pengepakker med andre milliarder vil blive sendt sydpå til EU, Afrika og Mellemøsten. Og de radikale som aldrig har gidet hjælpe eller forsvare Danmark, vil føre krig i Afrika.

  Og nu lider læger, sygeplejersker, jordemødre, patienter og pårørende under endnu flere besparelser og forringelser. Arbejdsvilkårene er helt til rotterne, forlyder det, mange patienter er frataget reelle klagemuligheder, og er derved gjort retsløse.

  Kommentar by BENT A — 10. februar 2021 @ 10:20

 11. Og hvor bliver de OPVARMEDE TELTE til de danske hjemløse af??

  Kommentar by BENT A — 10. februar 2021 @ 10:27

 12. Per Stig Møller var konservativ engang i fortiden.
  Nu hvor han ikke længere har noget politisk i klemme, tør han sige at Trump vælgere og den borgerlige fløj består af gale ekstremister.
  Han må være blevet Radikal på sine gamle dage.

  https://www.berlingske.dk/kommentatorer/boernehavens-se-mig-kultur-er-slaaet-igennem-paa-de-sociale-medier (kræver login)
  “Da Trump tabte slaget, lukkede Facebook og Twitter for ham, og Biden afstår fra at gribe ind over for deres forretningsmetoder. Men de gale og ekstremisterne går bare videre til andre kanaler. Lukkes den ene for dem, finder de en anden. Det er som at kæmpe mod drager.”

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2021 @ 10:33

 13. Børnenes statsminister !!!!! ja, ingen skrupler med at misbruge børn i billedmanipuleret pressefoto
  https://www.bt.dk/debat/bt-mener-her-er-problemet-med-billedet-af-den-lille-dreng-med-mundbind

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2021 @ 12:30

 14. Den såkaldte “journalist” Knud Brix har tidligere være ansat på Ekskrement Bladet under gammelkommunisten Poul Madsen, så hvad kan man ellers forvente fra den kant…

  Kommentar by Revisoren — 10. februar 2021 @ 12:46

 15. Berlingske Tidenden har Trumph-fobi og tabt sutten – alt hvad Trumph sagde eller gjorde skulle kritiseres. Intet er for småt, og er der ikke noget at kritisere, så opfinder Berlingske noget. –

  Da Israel og flere arabiske lande indgik fredsaftale på Trumps foranledning, blev det kaldt “truende for freden” LOL
  Da Trumph kritiserede Tyskland for dels at lade sig blive afhængig af russisk gas og dels kritiserede Tyskland + andre Nato-lande for ikke at leve op til aftalen om 2 % til Nato-forsvaret, kaldet Berlingske Tidende Trumph for “konfliktsøgende”.

  For alle andre end Berlingske og andre venstreorienterede, så er der jo ganske simplet hen en konflikt, når en aftalepartner ikke lever op til aftalen – Men Berlingske benytter vel alternativ humanistisk logik.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 10. februar 2021 @ 12:46

 16. # !! BENT A.ja hvor bliver de opvarmede telte til vores egne hjemløse af? det er et rigtigt godt spørgsmål. i 2015 ,- hvor støjberg sørgede for opvarmede telte til alle hjernekirugerne og de øvrige veluddannede , der gik på vejene og jernbanesporene hertil ,- da endte de opvarmede telte med ikke at blive benyttet af nogen,- for det var ydmygende og uvenligt af os , ikke at tilbyde noget der var bedre. men vores egne hjemløse vil vi ikke engang ofre opvarmede telte på. kunne vi starte med at tage os af vores egne først? og iøvrigt gøre det langt bedre end vi gør nu ,- og blive endnu bedre til det ,- før vi inviterer mena-landene hertil?

  Kommentar by heisahero — 10. februar 2021 @ 13:01

 17. Venstrefløjen styres af kvinder, der føler mere end de tænker.
  Hvis ikke jeg tager meget fejl, går ny politisk ordfører i Enhedslisten, Mai Villadsen ind for flere indvandrere, der skal have højere offentlige ydelser end gældende regler.

  De få danskere der stadig har et job, tvinges til at afgive endnu mere af månedslønnen.

  Det er som Die Linke i Tyskland der vil tilbage til den gamle sovjet-statsstyret vanvids økonomi.

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2021 @ 13:05

 18. Tysken nedlægger deres CO2 fri A-kraft, for at købe gas fra Rusland.
  Men tysken regner vel med, at €’erne de betaler for gassen, kommer hjem igen, når russerne køber Audi, Bimmer og Mercere.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 10. februar 2021 @ 13:07

 19. google censur
  manipulated media er flydende begreb, der kan ramme hvem som helst, sikkert kun højrefløjen
  https://www.breitbart.com/tech/2021/02/09/google-quietly-escalates-manual-search-censorship/
  Discover policy violation: Adult-themed content
  News and Discover policy violation: Dangerous content
  News and Discover policy violation: Harassing content
  News and Discover policy violation: Hateful content
  News and Discover policy violation: Manipulated media
  News and Discover policy violation: Medical content
  Discover policy violation: Misleading content
  News and Discover policy violation: Sexually explicit content
  News and Discover policy violation: Terrorist content
  News policy violation: Transparency
  News and Discover policy violation: Violence and gore content
  News and Discover policy violation: Vulgar language and profanity

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2021 @ 13:11

 20. https://www.information.dk/indland/2021/02/hjemloes-stofbruger-forstaar-hvorfor-anholdes-tvinges-isolation?fstln

  fra denkorteavis.dk
  “Illegale migranter går i demonstration – de kræver at bo på luksushoteller på De Kanariske Øer”

  fra document.no
  “49 migranter på Ocean Viking testet positivt for covid, mannskapet må i karantene”

  Den omvendte verden. Smittede velfærdsflygtninge sender skibets mandskab i karantæne.

  Danmark koster rundt med danske borgere på samfundets bund, mens fremmede nasserøve får alt det de peger på.

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2021 @ 13:22

 21. OT: Per Stig Møller har vist altid været radikal. Det konservative parti har ikke været konservativt de sidste 50 år. Og Venstre er heller ikke hvad det udgiver sig for være. Og Danmarks Radio er Enhedslistens og indvandringsindustriens radio. Lige nu holder P1’s “Public service” mikrofon for tølperen David Trads.

  Lidt senere vil DR fortsætte med nedrakning af danske mænd, nedrakning af Trump, nedrakning af klima-skeptikere osv. Og man vil fejre at Enhedslisten har fået en ny ordfører, og at skolebørn fra nulte-klasse og opefter fremover skal undervises i kønspolitik, 117 køn, mændenes undertrykkelse af kvinderne, sexisme, kvindefrigørelse, mangel på kvoter, mee-too, BLM, bøssers og lesbiskes stolte parader osv.

  Først når Danmark er en komplet galeanstalt, vil DRs aktivister begynde at slappe lidt af.

  Kommentar by BENT A — 10. februar 2021 @ 13:24

 22. – K.M.

  Hørte lige Radio4.

  ‘Vesten er egoistisk ift. Vacciner’, ‘ Jordan prioriterer vaccinationer af flygtninge’.

  Vi er et lille land, men er alligevel en global aktør indenfor medicinalindustrien.

  Vi vaccinerer stort set ikke…. Men er stadig
  de onde. Selvhadet smadrer Vesten.

  Kommentar by Kim Møller — 10. februar 2021 @ 13:42

 23. PS: Læs det utrolige synderegister som vanvidsbilisten der dræbte en politimand på langebro, har bag sig. Og læs om retssystemets ligeså utrolige slaphed overfor migranten fra Somalia. (husker ikke lige hvor artiklen blev set, men en af netaviserne)

  Kommentar by BENT A — 10. februar 2021 @ 13:43

 24. – Revisoren

  Lige her var Brix jo faktisk god.

  Kommentar by Kim Møller — 10. februar 2021 @ 13:44

 25. Regeringen skøjter rundt i coronarestriktioner.
  Godt at Vejle borgmester slog i bordet for en gangs skyld

  https://vafo.dk/artikel/borgmester-kr%C3%A6ver-istjek-selvf%C3%B8lgelig-skal-vi-kunne-sk%C3%B8jte
  “Da avisen tirsdag spurgte driftskoordinator Trine Hedemand, hvad der skulle til, før Vejle Kommune ville tjekke istykkelsen, lød svaret, at man ville afvente en hævelse af forsamlingsforbuddet til 500 personer. Frygten var, at for mange ville forsamles for at udnytte muligheden for skøjte.”

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2021 @ 13:45

 26. Det var godt nok svært for Martin Lidegaard at sige at han var enig med Trump! Det kunne højst blive til et enig med USA.

  Kommentar by Den Nervøse — 10. februar 2021 @ 13:46

 27. Trump fik tæsk for at sige China virus.
  Man har diskuteret og spekuleret et helt år i, hvor lortet stammer fra, og vupti – i løbet af mindre en måned afviser en undersøgelsesgruppe i Wuhan, at den er menneskabt i laboratorium.

  Hvordan kan man tænke andet end at WHO og alle der nærmer sig Kina i den her sag, fodres med fake-news.

  til slut lidt fra foxnew, Tucker Carlson
  Melinda Gates siger næsten direkte :hold kæft og tag vaccinen
  From the moment the vaccine arrived, the most powerful people in America worked to make certain that no one could criticize it. Here’s Bill Gates’ wife Melinda on CNN back in December:

  MELINDA GATES: The Internet and the rise of social media has happened so quickly that really the regulations and the good policymaking hasn’t stayed out in front of it. And quite frankly, it needs to catch up.

  Quite frankly, she says, we need to censor people’s views on the COVID vaccine. Remember, Melinda Gates is not a scientist. She did not develop this vaccine. She has no background in epidemiology or any relevant discipline. She worked in the marketing department at Microsoft, but she’s the wife of a billionaire. That’s why she’s on television, and it’s why she’s allowed to control what you’re allowed to say about the drug she is demanding you inject in your body.

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2021 @ 14:04

 28. Tysklands hykleriske samarbejde med Putin, skyldes den katastrofale tyske energi- og klimapolitik. Merkel og hendes støtter nedlægger de tyske CO2-neutrale A-kraftværker af usaglige grunde, og bliver så nødt til at fyre med naturgas i elværkerne. Naturgas udleder mindre CO2 end kul og olie, men er dog ikke CO2-neutral. På denne måde har Tyskland gjort sig afhængig af Ruslands naturgasleverancer. I tilfælde og strid med EU kan Rusland nu lukke for naturgas hanerne og få den tyske elforsyning til at kollapse. Velkommen til tåbernes paradis.

  Kommentar by JC — 10. februar 2021 @ 15:02

 29. CO2-komikken (eller idiotien) fortsætter. Nu er det blevet så koldt i både Europa, Asien og Amerika, at det måske ikke er global opvarmning der venter forude, men en ny istid. Så vil co2-tosserne blive nødt til at vende på en tallerken. Meteorologerne kan ikke forudse vejret mere end to-tre uger frem, mens co2-fanatikerne forudsiger vejret 50-100 år frem. De co2 hysteriske aner ikke hvad de taler om.

  Co2 og grøn omstilling og andre røde mærkesager dækker over at marxisterne vil vende op og ned på samfundet og indføre diktatur.

  Kommentar by BENT A — 10. februar 2021 @ 16:15

 30. Co2-aktivisterne er under alle omstændigheder til grin, for co2 påvirkningen af temperaturen er stort set lig nul. Solen er den altafgørende faktor. Se også Prager U.com og Bjørn Lomborg etc.

  Kommentar by BENT A — 10. februar 2021 @ 17:21

 31. # Hr. Møller

  Ja, selv en blind høne kan finde korn…

  Kommentar by Revisoren — 10. februar 2021 @ 17:21

 32. FALSK KLIMA-ALARM FØRER TIL SPILD AF TRILLIONER AF KRONER, iflg. Bjørn Lomborg. Henrik Svensmark er inde på noget af det samme. (“Svensmark og hans solteorier er troværdige”….se artiklen på nettet)

  Kommentar by BENT A — 10. februar 2021 @ 17:45

 33. kommentar afvist i off-topic

  kræver login
  latterlig slap dom
  https://vafo.dk/artikel/indbrudstyv-slap-for-udvisning-han-dr%C3%B8mmer-om-at-drive-et-alarmselskab-for-han-kender-alle-fiduserne

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2021 @ 17:59

 34. …Man er nødt til at skille tingene ad“. Godt spottet. Den podcast vil jeg høre, det er som om det der var “hørbart” i starten på Radio4, langsomt er sevet ud til fordel for rendyrket kagleradio og camuflerede musikprogrammer ala P3. Det er snart ikke længere et alternativ, når P1 bliver for strengt (og det sker jo efterhånden X gange om dagen). Det der “Stram Diskurs II” var også en god anbefaling.

  Kommentar by DavidK — 10. februar 2021 @ 18:02

 35. https://www.youtube.com/watch?v=0ieCvh4FNp4
  TIME Magazine’s weird admission of guilt varer 5:26min

  Indrømmelse af at Trump havde ret ang. valget

  Kommentar by k.m. — 10. februar 2021 @ 18:07

 36. Kommer der aldrig en opdatering af hjemmesiden så man kan læse artiklerne på en mobiltelefon?

  Kommentar by Stopdog — 10. februar 2021 @ 18:23

 37. I dagens politiske meningsmåling ligger Mette Makrel og hendes socialdemokrater til mere end 35 % af stemmerne.

  Findes der virkelig så mange midaldrende offentligt ansatte kvinder i Danmark?

  Kommentar by Revisoren — 10. februar 2021 @ 18:44

 38. De røde lider af et betonstøbt tunnel-syn. Derfor evner de ikke at forstå at islamismen er en brutal dominanskultur, skriver en kendt debattør. Og de tusinder af overfald, vanvidskørsler. røverier, voldtægter og mord osv. har ikke noget med indvandringen eller fredens religion at gøre, iflg. enhedslisten, de radikale og andre gamle partier.

  Kommentar by BENT A — 10. februar 2021 @ 19:04

 39. Asger Aamund forklarer mere om hvordan de rødradikale bærer sig ad med at ignorere og bortforklare tusinder af mord og terror-handlinger.

  Kommentar by BENT A — 10. februar 2021 @ 19:10

 40. Hvem gider efterhånden at købe og læse danske aviser. De spræller alle sammen i takt, hvor snorene trækkes af MSM i USA. Hvad MSM offentliggør i igen styret af “big business” i USA.
  Mindre børn, som skal på toilettet bliver ofte af forældrene spurgt om de skal lave “big business” eller “little business”. Det er forklaringen på at “big business” i Danmark er synonymt med fast afføring (vulgært: Lort).
  Nyhederne i Danmark er med andre ord hvad danske medier skal offentliggøre, styret af amerikansk “fast afføring”; altså lokumsrygter.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. februar 2021 @ 19:23

 41. Ingen ministre vil udtale sig om delvis genåbning. Frygter de den folkelige opstand der er på vej?
  Mettes popularitet kan hurtig svinde ind igen

  Kommentar by k. m. — 10. februar 2021 @ 20:30

 42. Færdigbygningen af nordstrøm 2 er startet fordi dominerende kræfter indenfor tysk erhvervsliv og politik har indgået et tæt tosidigt samarbejde med Rusland ud fra nødvendighedens lov.– Værdien af de kendte naturresurser og mineraler i Rusland overgår langt de tilsvarende resurser tilsammen i USA,Kina og EU. For det fremtidige Tyskland har Rusland større betydning end Nato og EU tilsammen.– I øjeblikket bygger T. en serie af 300 MW gasdrevne elkraftværker som støtteanlæg til vindkraft og solceller. Gassen fra nordstrøm 2 skal forsyne disse. Prototyperne til dem blev driftstartet på Krim i 2019. Vel og mærke med tysk teknologi. Tysklands fremtid er ved Stillehavet. Det RUSSISKE STILLEHAV. – På tide at Dk følger i Berings og Lambertsen fodspor.— Iøvrigt bygger energinet i øjeblikket et dieseldrevet 55MW elkraftværk på Bornholm som støtteanlæg til øens vindmøller og solceller.– Gas fra USA er 25 -50 procent dyrere end russisk gas. Derfor køber Frankri og St br. enorme mængder tankskibsgas fra Rusland.

  Kommentar by dansker — 10. februar 2021 @ 21:13

 43. Trump forlader det hvide hus, og alt går nærmest ad helvede til. Selvfølgelig har han ret i at Northstream er som at forære diktaturet Putin, en nøddeknækker om kuglerne på Tysklands energiforsyning. Og dermed Nato. Og dermed USA. MAGA, blev set som at vende verden ryggen, men da dollaren styrer verdens økonomi, så er MAGA reelt et mere globalt ansvar end nogensinde. Biden? -han er bare endnu en sut o mange af ordets betydning.

  Nu sidder demokraterne med et prekært problem. Sidste gang de flippede ud, da tabte de rigsretssagen, så at sige. Altså blev Trump frikendt for at deltage i russisk indblanding. Nu står de så ved talerstolen og skiftes til, nærmest liderligt, at skrue ubegrundede anklager op i savlende vendinger.

  Der er bare det problem, at hvis Trump bliver dømt, så står det åbent for alle, at Supreme court, er corrumperet af de røde, der jo bare har fundet en “jøde” at hade…
  Men hvis Trump bliver frikendt, så fremstår demokraterne som de mest latterlige idioter, små børn, som skriger hinanden op til et rødt vækkelsesmøde…

  Igen, placerer de røde sig i en position, hvor de falder over egne ben og smadrer næsen ned i virkeligheden, så den røde dumhed løber dem ned ad skjorten… – og vi andre betaler og betaler og betaler…

  I Dk,kører medløberkværnen selvfølgelig, samme selv-savle-fænomen som i USA. Tænk, at de ikke keder sig selv, ud over alle os andre…- der betaler og betaler og betaler…

  Kommentar by Gaflen — 10. februar 2021 @ 23:50

 44. Og…. Hvad er det egentligt, det minder om, det der foregår? – jeg kommer til at tænke på middelalderens standretter og inkvisitionen, der opildnede med alskens vækkelses-vrøvl og så brændte folk på bål… Levende kdukker.. Igen ser det ud til at de røde assimilerer sig med invasionens tankegang og kultur. Middelalder-stil er så nemt. Demokrati er for de voksne.

  Og Martin Lidegaard? Var det ikke ham, der fik en næse, for at smide en milliard kroner, af skattebetaleres penge, ud ad vinduet, med et “hovsa”!? Jeg kan ikke huske for hvad, men hvem gider huske en fiaskominister? Og hvad med Akkari, som også kostede en milliard, for en tegning, og så sagde “undskyld”!?

  Rigsret? – ja, tak. Men de kan selvfølgeligt også bare betale pengene tilbage indenfor 14 dage, bevares…

  Kommentar by Gaflen — 11. februar 2021 @ 00:05

 45. Fuck det islamiske Shithole country kaldet Danmark.

  Kommentar by piphans — 11. februar 2021 @ 00:12

 46. Det er ligemeget om demokraterne er TIL GRIN ELLER EJ. Hvis de har magten, og medierne, politiet, militæret og valgsystemet adlyder dem, så er det stort set ligegyldigt hvad borgerne/ folket mener. Der er stor risiko for at USA om kort tid er et diktatur med hård, brutal og systematisk undertrykkelse og ødelæggelse af alle folkelige interesser og værdier. Måske er der ingen vej tilbage til demokratiet? For af de 74 millioner er der nok ikke mange som forstår hvilken katastrofe der er sket?

  Se hvordan dem i Libanon, Venezuela, Rumænien, Sverige, Norge, Danmark samt de fleste EU lande stadig sover.

  Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 00:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper