9. februar 2021

Nicolaj Bang om socialkonstruktivismens kønspolitik: “For at mennesket kan blive frit må manden dø.”

God klumme af Nicolaj Bang, der bør læses i sin helhed. Sakset fra Critique – Tillykke! Vi har skabt den bløde post-maskuline mand – men hvad skal vi dog med ham?

“Maskulinitet er hovedfjenden i kampen for et civiliseret samfund. Det fremgår ret tydeligt, hvis man studerer de nyeste kønspolitiske tendenser fra USA. Der skal være plads til alle de 71 køn, som Facebook UK anerkender – måske lige med undtagelsen af traditionelle mænd.

… Begrebet ‘toxic masculinity’ er blevet mainstream og bruges til at udpege karaktertræk hos mænd, som er uønskede i samfundet, fordi de – sådan lyder kritikken – har holdt både mænd og kvinder i et unaturligt jerngreb op gennem historien.

For at mennesket kan blive frit må manden dø.

Hankønsvæsener skal altså frigøres fra de snærende bånd og forestillingen om, hvad ‘en rigtig mand’ er. Man skal på kulturel genopdragelse. Han skal lære, at køn og biologi intet har med hinanden at gøre. Den sammenhæng har kønsforskningens socialkonstruktivister jo for længst fået italesat helt ud af virkeligheden. …

… Hvis vi tager karikaturen, renser ham for overdrivelse og forvrængning og gør ham til et menneske, ser vi noget andet: en sund, selvsikker, ambitiøs, karismatisk mand, som handlekraftigt bruger sine evner. En mand som i ord og gerning er i stand til at forsvare sine holdninger og sit hjem – at han så skal lære at sidde pænt ville en ordentlig opdragelse formentlig kunne sikre.

Men det er den mand, vi i øjeblikket ved at slå ihjel.”

“Misandri. Kvinders had rettet mod mænd og det der opfattes som mandigt.” (Ordnet)

Oploadet Kl. 00:51 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116849/trackback

11 Comments »

 1. Minder lidt om den “Politiken” eller “Information” artikel som sikkert kommer på et tidspunkt med overskriften.

  “Tilstedeværelsen af danskere i Danmark er skadeligt for integrationen i Danmark”

  Kommentar by CCC — 9. februar 2021 @ 01:26

 2. Véd ikke hvad der er værst: DE RABLENDE, SKINGRENDE VANVITTIGE, FORYKTE, TOSSEDE, ÅNDSSVAGE OG HYSTERISKE FEMINIST-KÆLLINGER, eller de overnaive, godtroende, overbærende, overtålmodige, lalleglade og kvindeleflende mænd? Hvem bidrager i grunden mest til at vores civilisation, fred og velfærd er ved at blive udskiftet med barbari, terror og elendighed?

  Det er en kendsgerning at de politiserende kvinder er blevet så mange at de er ved at ødelægge alt det som mændene har bygget op gennem århundreders slid og slæb, opfindsomhed og udholdenhed, heltemod og genialitet. Det er mændene som har fået menneskeheden ud af stengrotterne og jordhulerne.

  Ikke alle politik-kvinder er umulige og håbløse. Men 9 af 10, eller 19 af 20 er. Næsten alle er de irrationelle, arrogante, lunefulde og navlepillende …og alle konspirerer de mod mændene.

  Det er ikke uden grund at flere og flere tænkere og kulturpersonligheder advarer om at politik-kvinderne kan blive en katastrofe for Vesten. Med typer som Merkel, Ursula, Ylva, Nancy Pelosi, Rosa Lund, Stine Bosse, Sofie Carsten, Trine Bramsen, Jelved og Zenia osv. er Europa og USA ved at blive kørt i sænk….. økonomisk, kulturelt og demokratisk-demografisk set.

  Alt for mange mænd har ladet sig feminisere, eller har slugt feministernes og kvindesagskvindernes propaganda råt. De stemmer gladeligt på kvinder, de fylder gladeligt firmaledelserne med kvinder, de lader tankeløst kvinderne sætte sig på mere og mere af den politiske og bureaukratiske magt. Og får ikke andet ud af det end utak og hån. Se hvordan DR kvindelige journalister kører hetz mod mændene i lange rækker af udsendelser. Se hvordan feministerne sammen med røde pladderhumanister har fyldt Sverige med hverdagsterror.

  De woke gak-gak feminister er en trussel mod mændene, familierne, børnene, nationen, folkestyret, friheden og økonomien mv.

  Deres skøre kønspolitiske vrøvl bør alle mænd afvise som det idioti det er. Idiotien fremføres med mange fine ord, men er så fuld af selvmodsigelser og sindssyge påstande, at alle medier der spekulerer i den slags, bør rammes med boycot og købe-strejke.

  Feminisme er løgn, ondskab, marxisme og had til normale mennesker.

  Se “Why women destroy families, nations and civilizations”.

  Kommentar by BENT A — 9. februar 2021 @ 01:36

 3. Misandri er bare et andet ord for det gode gamle ‘penismisundelse’.
  Kvindens natur er kærlighed og dens form er modstand – S. Kirkegård.
  Better well hanged than badly married – Dr. S. Johnson, esq..

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. februar 2021 @ 08:39

 4. Det er jo egentligt lidt tragi-komisk, at den gruppe der af naturlige årsager ved mindst om hvad det vil sige at være en mand, og i øvrigt heller ikke er specielt interesseret i at vide det, hvis ikke det lige er i relation til deres eget liv, (og ofte heller ikke engang da), også er dem der tror, at de skal definere sådan noget.

  Der kan jo ikke herske bare et øjebliks tvivl om, at hvis mændene forsøgte at gennemtvinge det modsatte i samme skala, så ville jammeren ingen ende tage.

  Der påstås ganske vist hårdnakket, at de gerne vil have mændene til “at åbne mere op”, men pudsigt nok så ender det oftest i en henstilling om at “tage sig sammen”, og ellers “opføre sig som en mand”. Hvilket jo bare er et udtryk for, at de helst ser at samtalen bliver drejet tilbage til, at handle om dem og deres problemer igen.

  Og det ved vi mænd jo også godt, inderst inde..

  Kommentar by Kimski — 9. februar 2021 @ 10:23

 5. Jeg supplerer lige BENT A’s med endnu kvinde, som for tiden er særdeles skadelig , når det kommer til at ødelægge Danmarks økonomi:

  Med typer som Merkel, Ursula, Ylva, Nancy Pelosi, Rosa Lund, Stine Bosse, Sofie Carsten, Trine Bramsen, Jelved, Mette Frederiksen og Zenia osv. er Europa og USA ved at blive kørt i sænk.

  Kommentar by T. H. — 9. februar 2021 @ 10:26

 6. Wow er vi oppe på 71 køn nu? Sidst jeg undersøgte det var det kun 53, gad vide hvor det ender? Og tænk, hele mit liv har jeg levet i den vildfarelse at der kun var 2! Men det er vel også noget nær 99% der definerer sig som enten mand eller kvinde, og så må de 69 andre køn slås om den ene procent!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. februar 2021 @ 10:29

 7. Vi har brug for stærke maskuline mænd, som tør tage lederskab i både parforholdet og i samfundet.

  Vi har brug for loyale feminine kvinder, som tør lade sig lede af stærke maskuline mænd.

  Vi har også brug for et gennemgribende opgør med den gynocentriske diskurs og dens udstrakte og destruktive misandri.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. februar 2021 @ 10:45

 8. Kommentar by Den Nervøse — 9. februar 2021 @ 10:29

  Rolig nu, der er kun 2. Resten er bare et blandet udvalg af neuroser, psykoser, og tvangstanker, der alle burde være kraftigt medicinerede, og i behandling på landets lukkede afdelinger.

  Kommentar by Kimski — 9. februar 2021 @ 11:17

 9. Sidder lige og hører nogle gamle LP´er fra 90´erne.

  Faldt over Green Day´s Basket Case. Fuck det ligner verden af i dag hvis man kører teksten igennem en gang!

  Tænk at Rock i virkeligheden var 25 år ude i fremtiden.

  Kommentar by Santor — 9. februar 2021 @ 19:44

 10. youtube: Monthy Python -life of Brian- i want to be a woman. :-) :-) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 10. februar 2021 @ 14:36

 11. Kan huske en Radioparodi på- Shit og Chanel (Der skifterede navn til Shit og Jaloux)- sagen: Du er så smuk og dejlig (Anne Linnet)

  ….-Nej det er ikke let for Du er så blød og slatten- Den hænger bare nedad tag og kig den anden vej…- Du er lidt forvirret, siger Du og ler. Smiler lidt vemodigt, når du spørg mig, hvad er det der skeeer. men der sker jo ikke en skid for du er så blød og slatten- (Pigekor)- Du er så blød og slaaaten- :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 10. februar 2021 @ 19:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper