9. februar 2021

Jens Philip Yazdani, kommunist: Jeg er ikke ekstremist, da jeg grundlæggende ‘kæmper for det rigtige’

Tilbage i efteråret 2019 deltog jeg i Nima Zamanis Stram Diskurs, som en af repræsentanterne for den yderste højrefløj. Han er i gang igen på Den Uafhængige, denne gang med en programserien Stram Diskurs II omhandlende den yderste ventrefløj. Da jeg debatterede emnet i sidste uge på Facebook, påpegede jeg tørt, at venstreradikale ikke havde brug for anonymitet, da de ikke risikerede andet end lektorater. Den faldt på en stenbund, men facts don’t lie.

Nu har jeg så hørt det første afsnit, hvor gæsten var Jens Philip Yazdani. En ung kommunistisk revolutionær ryger i clinch med Dansk Folkepartis Martin Henriksen, og får kort efter en klumme i borgerlige Jyllands-Posten og eget program på Radio4. Radiovært som 21-årig, talsmand for ‘Den Næste Generation’.

Yazdani er på alle måder mere radikal end de inviterede ‘højreradikale’ i Stram Diskurs-serien, og han var overraskende ærlig. Tidligere har han antydet, at det var urimeligt at associere ham med Socialistisk Ungdomsfront (som han har været aktiv i), men her fik den fuld skrue. Fire tilfældige nedslag…

Nima Zamani: Ideologisk set er du kommunist? Anarkist?

Jens Philip Yazdani: Sådan noget i den dur. Det er derude jeg er i hvertfald. Ideelt set, så ønsker jeg mig en verden hvor der ikke er nogle nationalstater, hvor der ikke er noget militær, hvor der ikke er nogle grænser. Hvor alle de kan yde efter evne, og nyde efter behov. Altså, en verden uden kapitalisme.

—–

Nima Zamani: Hvorfor er du ikke ekstremist?

Jens Philip Yazdani: Grundlæggende set fordi, at jeg kæmper for det rigtige.

—–

Nima Zamani: Er SF et racistisk parti?

Jens Philip Yazdani: Nej, men SF støtter nogle politikker, som er racistiske, og det gør Socialdemokratiet også. Og det gør Venstre også, og det gør Konservative også, og det gør DF også. Og det gør LA også… og klart Nye Borgerlige. … Jeg vil også påstå, at Nye Borgerlige er et klart racistisk parti.

—–

Jens Philip Yazdani: Det er ikke Pernille Vermund, jeg vil have ud af landet, det er hendes holdninger, jeg bil have ud af verden. Det er en kamp på værdier, på ideologi.

Nima Zamani: Hvordan vil du få dem ud af verden?

Jens Philip Yazdani: Ved at sikre, at der er ikke er opbakning til et sådan projekt. Ved at løse folks reelle oplevede problemer af, at samfundet er ved at gå i forfald. At de ikke kan få passet deres syge på plejehjemmene. … Der er nogle problemer, men det er problemer som mestendel er forårsaget af den neo-liberalistiske politik de sidste fyrre år. At man har udsultet den offentlige sektor…

(Undertegnede i debat: ‘Venstreradikale risikerer vel ikke andet end lektorater’, 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116873/trackback

52 Comments »

 1. Ha Ha, Det er sgu da selvretfærdighed på et meget høj og raffineret plan.

  Mage til verdensfjern tosse skal man lede længe efter og han tillader sig at kalde almindelige mennesker og deres meninger “racistiske” efter behag.

  Nima, det er tosser som dig der gav hitler og stalin lov til at destruere hele lande og slagte folk i millionvis!

  Kommentar by Santor — 9. februar 2021 @ 10:49

 2. Yazdani er et godt eksempel på, hvordan man også kan lære mange papegøje arter selv rimeligt komplicerede ord og sætninger, uden at de nødvendigvis forstår en brik af hvad det er de siger.

  Også intelligensniveauet ser det ud til at de har til fælles, for fik Jens Philip endelig den verden han ønsker sig, hvor lov og orden er ikke-eksisterende, så ville han øjeblikkeligt løbe ind i sådan en som mig.
  Og det eneste jeg har til fælles med papegøjer er, at min hukommelse er god nok til, at jeg ville kunne huske hvem Jens Philip Yazdani er.

  Kommentar by Kimski — 9. februar 2021 @ 10:51

 3. Hov forkert navn, Øv.

  Kommentar by Santor — 9. februar 2021 @ 10:59

 4. Jeg mener også vi skal ophæve tyngdeloven, og alle skal gå hånd i hånd i en bedre verden, og nationale stater er bare af det onde, selvom de står for frihed og demokrati- for det gør alle andre også- og Kommunismen var bare en dejlig religion, der ville det bedste for alle fold, og gøre alt og alle -ligegyldige-, hen over hovedet på naturen og hen over hovedet på den menneskelige sociale natur….hvis de bare have beholdt proletariats diktatur til ende indtil tyngdeloven var ophævet, så kunne vi med alle de gode intentioner gøre denne verden til et drømmeparadis…..Og islam er bare blevet misforstået i drømmeeventyret, som jeg aldeles ikke er blevet forgiftet af …..:-) :-) :-) :-). Jens Philip Yazdani skulle have stået for -Proletatiats Dikataur- så ville alt være så smukt så smukt så smukt……Trist han ikke blev politiker, så skulle han forholde sig til virkeligheden nede på jorden, og han ville med de bedste hensigter sgu nok få alle os andre racister ned med nakken :-) :-) :-) :-)………ja ja ja…nej jeg har ikke spist svampe eller drukket af natpotten…..Ja ja ja ja. Sort Humor. :-) :-) :-). God tirsdag. :-) :-) :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. februar 2021 @ 11:16

 5. PS: Rasmus og rasmine jagt på alle dem er uenig med, og som jeg ikke fatter en brik af. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 9. februar 2021 @ 11:20

 6. Etnisk udrensning i England og Norge
  https://www.document.no/2021/02/08/uddannelsesmaessig-etnisk-udrensning/

  aftenposten.no (kræver login)
  Er kristne farlige i Oslo-skolen?
  I Oslo-skolen nektes nå lærerstudenter praksisplass. Det skjer fordi de går på en kristen høyskole der man mener at ekteskapet er forbeholdt mann og kvinne. Slikt er et farlig yrkesforbud.

  Kommentar by k.m. — 9. februar 2021 @ 11:24

 7. Måske afløser for Rosa Lund, der uafladeligt spiller ko,med kofjæs og kotanker..?

  Kommentar by Hul igennem? — 9. februar 2021 @ 11:26

 8. Enig med indlæg 2. Idag, er det meget vigtigt, at ret ubegavede personer, udtaler sig om alt muligt. – reali-typer..

  En kommunist, har og vil aldrig forstå, hvad demokrati er. En dialog, en kompromis-søgende indtilling. Jens-barnet, lever i en så forkælet verden, at nogen, han er uenig med, bare kan smides ud af børnehaven, fordi jens leger politiker. Og pengene, som det demokrati leverer til Jens, dem tror han bare er hans ret. Wrong, boy.

  Alt er nemt når alle, der ikke er commies, er racister. Og det er jo muntert nok -den mest racistiske holdning, man kan have.

  Legeklodserne har talt deres firkantede sprog.

  Kommentar by Gaflen — 9. februar 2021 @ 11:44

 9. Yazdani er nærmest en klovn – et uvidende snakkehoved. Han har ikke bemærket, at det danske samfund er ved at blive kvalt, opløst, fladmast af et mægtigt statsapparat, der hyrer horder af jurister, konsulenter og ansvarsløse politikere, som uafbrudt åbner landets grænsen for snyltere og kriminelle. Og de faktiske forhold skjules eller forvanskes af dumme eller uhæderlige journalister. Hvornår kulegraver medierne elendigheden forårsaget af venstreorienterede lærere i undervisningen? Hvornår sætter redaktionerne projektøren på kommunernes ansættelse af afrikanere, der ikke forstår dansk men sættes til at pleje svage gamle, og arabere, der påstår at være læger men ikke kan finde ud af patienternes journaler? Et eksempel på tåbeligheden i offentlig service: Et hospital har i flere haft en stående aftale med en lokal vvs-mand, som en sygeplejerske kunne kontakte, når det var nødvendigt. Skulle en vaskekumme flyttes, blev sagen ordnet på en time eller to. Men så slog djøfferiet til. Sygeplejersken blev afkrævet en skriftlig redegørelse vedr. vaskekummen, som bureaukraterne skulle drøfte og undersøge, og vvs-manden forsvandt. “Behandlingen” af den store indsats tog flere dage, og så er det ikke en gang løgn!

  Kommentar by torben snarup hansen — 9. februar 2021 @ 11:46

 10. Alle mennesker kæmper for det rigtige. Problemet er bare, at ingen har monopol på at definere, hvad som er det rigtige. Sådan bør det også være i et demokrati – her findes ikke det rigtige – kun hvad et flertal kan vinde ved afstemning, med skyldigt hensyn til mindretallet. Uenighed gør stærk, men uenigheden skal behandles med respektfuld ikke-voldelig diskussion, men henblik på at opnå enighed om et praktisk resultat. Her kniber det gevaldigt for islam, der ikke tåle modsigelser af nogen art – den monomane fanatisme med at vide hvad som er det rigtige, har alle religioner tilfælles.
  Derfor er al religion essentielt antidemokratiske og skal holdes ude fra den politiske diskurs som et destruktivt element.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. februar 2021 @ 11:49

 11. Hej Kim

  Du er en af højrefløjens knivskarpe tunger. Hvor ville jeg dog ønske, at du blev en større del af debatten herhjemme. Hvorfor ser vi dig aldrig i tv, programmer som Deadline, News og Co, Debatten mv.? Er det fordi du aldrig inviteres eller er det fordi du aktivt fravælger dette.?
  Tak for din gode blog, som jeg dagligt læser og har fulgt meget længe.

  Mvh.

  Kommentar by Gert — 9. februar 2021 @ 11:59

 12. Hvem skulle saa vaerne om Yazdanis droemmeverden? alle vil vaere umaelende flokdyr,lige for ojeblikket er han jo ret tryg da han lever i det Danmark han proever paa at oedelaegge

  Kommentar by dunk — 9. februar 2021 @ 12:03

 13. Fra citat: “venstreradikale ikke havde brug for anonymitet, da de ikke risikerede andet end lektorater”

  Ganske rigtigt observeret.
  Hvordan får slave/skatteborgerne lukket de offentlige kasser for politisk nepotisme og korruption.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 9. februar 2021 @ 12:15

 14. Der er ikke paedagogisk raekkevidde nok i verden til at naa folk som det ovefor naevnte faehoved …

  Kommentar by krassisten — 9. februar 2021 @ 12:36

 15. En stupid idiot interviewer en stupid idiot. Godt jeg ikke lytter til den slags mere.

  Kommentar by Nielsen — 9. februar 2021 @ 12:44

 16. Meget lidt snak om Islam…..

  Kommentar by KineserSnot — 9. februar 2021 @ 12:58

 17. Manden siger decideret han vil bruge demokratiet til at nedbryde nationalstaten og indfører en form for totalitær marxisme.

  Kommentar by KineserSnot — 9. februar 2021 @ 13:35

 18. Dansk Trotskisme er velkendt, det mærkeligt at Yazdani ikke sætter label på sin idealisme og går i Enhedslisten.

  Kommentar by KineserSnot — 9. februar 2021 @ 13:53

 19. Kommunister, feminister, feltmadrasser og pladderhumanister har det tilfælles, at de lider af POLITISK HUNDEGALSKAB. En politisk hjernebetændelse der altid ender med hjernedød, medmindre modgift indtages i form af historisk viden om diverse landes ERFARINGER med kommunisme og masseindvandring.

  Men de røde og radikale kliker nærer en inderlig modvilje mod at tage ved lære af virkeligheden. At de røde har myrdet millioner af uskyldige mennesker, at masseindvandring igen og igen har ført til massedød, afviser disse kliker som højreorienteret propaganda. De er selvvalgte ignoranter, de foretrækker at vide så lidt som muligt.

  Derfor fører Rosa Lund, Trine Bramsen, Jelved, Zenia, Heegaard, Anne Valentin Bertelsen, Eva Flyvholm, Selma Montgomery og Greta Tunfisk osv. sig altid selvsikkert frem. Ud fra deres begrænsede viden er alting meget enkelt og sort hvidt.

  Har i DR P1 hørt mange eksempler på hvor nedladende, tåbeligt, respektløst og uanstændigt de fører sig frem. Sidst overfor forsvaret.
  Som iflg. Anne Valentin fra SF mest er noget med skandaler og krænkelser af kvinder, og iflg. Trine Bramsen noget med at forsvarschefen skal have mundkorv på og degraderes til at bureaukrat og papirnusser.

  Der er INGEN TVIVL om at den stigende feminisering af alt med politik, forvaltning og lovgivning udhuler og undergraver Danmarks og Europas økonomi, sikkerhed og fremtid.

  Kommentar by BENT A — 9. februar 2021 @ 14:04

 20. “Der er nogle problemer, men det er problemer som mestendel er forårsaget af den neo-liberalistiske politik de sidste fyrre år.”

  Rigtig mange på den nationale/autentiske højrefløj (“Dissident Right”) i USA og England er faktisk også stærkt kritiske overfor både den “neo-liberale” og den “neo-konservative” agenda, herunder navnlig dens aggressive udenrigspolitik og manglende kritik af multi-kultur, masseindvandring og degenererede livsstile.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. februar 2021 @ 14:04

 21. Takket være Yasdani ved jeg nu at det er helt forkert an anse Hitler, Stalin, Mao og Pol Pot for ekstremister, da de i egen optik kæmpede for det rigtige.

  Kommentar by bjarne binee — 9. februar 2021 @ 14:14

 22. Kommentar by Peter Nielsen — 9. februar 2021 @ 14:04

  Du har ret. DF burde bl.a udradere NB på dette grundlag. Men det forstår ikke hvad der skal til.

  Kommentar by KineserSnot — 9. februar 2021 @ 14:14

 23. mundkurv.

  PS: Har set at kommunister og rødkålshoveder som Pernille Skipper, Sofie Carsten, Joy Mogensen, Pernille Weiss og Zenia Stampe har opnået et stort antal personlige stemmer. Det tyder på at mange vælgere ikke véd ret meget om at kommunismen er ved at være en tidsindstillet bombe under dem selv. For både blodrøde og de lyserøde politikere ønsker Danmark afrikaniseret og islamiseret.

  Kommentar by BENT A — 9. februar 2021 @ 14:14

 24. 17) og 23)….Kommunismen er stor, og Karl Marx er dens profet :-) :-) :-) (Og alle I der kritisere den, skal dømmes efter paragraf 266B :-) :-) :-))

  Kommentar by Michael Unna — 9. februar 2021 @ 14:20

 25. Kommentar by BENT A — 9. februar 2021 @ 14:14

  Både Venstre, Konservative og Nye Borgerlige ønsker flere fremmede og tildeling af statsborgerskaber til fremmede så længe de ikke er Islamister.

  De neoliberale-borgerlige er måske endnu mere slemme end venstrefløjen, da de taler med to tunger.

  Kommentar by KineserSnot — 9. februar 2021 @ 14:21

 26. Det er åbent spørgsmål hvem der kæmper for det rigtige.
  Boris Johnson i England skal passe på med hvem han giver “amnesty”

  Illegale indvandrere(muslimer) kommer først i vaccine køen

  https://www.breitbart.com/europe/2021/02/08/illegal-migrants-granted-amnesty-come-forward-receive-covid-vaccine/

  Kommentar by k.m. — 9. februar 2021 @ 14:28

 27. # Gert 11.59
  Tak for de pæne ord om Kikm Møller, han forjener dem virkelig.
  Om Kim aldrig optræder i Deadline. News og Co, Debatten.mv. fordi han aldrig inviteres eller fordi han aktivt fravælger dise yderst objektive programmer er sandelig et spændende spørgsmål.
  Hvad tror du selv?

  Kommentar by bjarne binee — 9. februar 2021 @ 14:28

 28. …Udsultet den offentlige sektor over de sidste 40 år… åh christ, så har man hørt det med.

  Kommentar by Flaskeposten — 9. februar 2021 @ 14:39

 29. Åååh det er så dejligt selvfrelst at man ved man kæmper for det rigtige, uden at ane en dyt om hvad det er, i forhold til virkelighedens erfaringer :-) :-) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 9. februar 2021 @ 15:36

 30. Yazdani sidder formentlig i Folketinget for Enhedslisten indenfor nogle år, og om 10 år sidder han som minister i en socialdemokratisk regering jfr. lex Rosenkrantz Theil…

  Kommentar by Revisoren — 9. februar 2021 @ 15:37

 31. Syv mænd og kvinder er netop blevet anholdt i en mulig terrorsag fra Holbæk.
  Staklerne er formentlig blevet radikaliseret på grund af tonen i debatten…

  Kommentar by Revisoren — 9. februar 2021 @ 16:07

 32. # Kineseren, 14.21: Må desværre give dig ret. Men når 4/5 del af Christiansborg mest er en fjendtligt sindet anti-dansk galeanstalt, så er det jo sådan det er.

  Er jeg ellers den eneste som kan se at der er et eller andet skørt misforhold i at den unge skolefrøken Trine Bramsen der er uden skygge af erhvervserfaring, militær uddannelse, militære fortjenester…… og nok også uden militær forståelse……skal sidde og præsidere over forsvarschefen og staben af oberster og generalløjtnanter osv., samtidig med at hun giver dem mundkurve på og taler nedsættende om dem?

  Det kan godt være at det kaldes demokrati, men er der alligevel ikke noget helt sygt og femi-forrykt over scenariet?

  Kommentar by BENT A — 9. februar 2021 @ 16:15

 33. Kommentar by BENT A — 9. februar 2021 @ 16:15

  Vi overtaler ikke højrefløjen til at kæmpe for det rigtige ved at kritisere kulturradikalisme og feminisme.

  Vi skal istedet gå i kødet på deres de borgerliges trang til neo-liberalisme og udskamme dem for manglende social ansvar overfor det danske folk.

  Kommentar by KineserSnot — 9. februar 2021 @ 16:19

 34. Kommentar by BENT A — 9. februar 2021 @ 16:15

  Forsvaret er også dårligt, de jo intet andet end lejesoldater for NATO og Zionisme/USA. Vores krigs-deltagelse i mellemøsten er katastrofal på alle fronter og nytteløs.

  Kommentar by KineserSnot — 9. februar 2021 @ 16:24

 35. # Flaskeposten 14.39 har jo ret i at den offentlige sektor sluger flere penge end nogensinde før. Når store dele af vores infrastruktur, sundhed og sociale velfærd m.m.m. alligevel er UDSULTET, skyldes det at op mod halvdelen af alt hvad vi betaler i skatter, afgifter, bøder, gebyrer, moms og diverse “bidrag” bruges på vanvittige projekter som ikke gavner danskerne, men tværtimod skader dem.

  Tag f.eks. pas, kørekort, nr.plader, strømregninger, vandpriser, varmeregninger m.m.m. Op til 95% af den pris der forlanges betalt, er SKAT. Vi er nr. 1 eller 2 i verden hvad skattetryk angår.

  Kommentar by BENT A — 9. februar 2021 @ 16:25

 36. # Kineseren: De borgerlige i FT er borgerlige af navn, men ikke af gavn. De er skabsradikale, bortset fra NB. Men hvis danskerne ikke vil opstille nye ægte borgerlige partier for at supplere NB, SK og DF, ender vi som Libanon, Sverige og Venezuela.

  Kommentar by BENT A — 9. februar 2021 @ 16:32

 37. Kommunist, anarkist eller noget derude af! intet militær, ingen landegrænser og yde efter evne og nyde efter behov! Nuvel. Altså Kommunist! Det har måske ikke slået ham at uden nationalstat intet velfærdssamfund? Så enkelt er det, uden temmelig lukkede grænser vil enhver velfærdsstat bryde sammen, faktisk som den svenske er i fuld gang med! Og som vi forhåbentligt er kloge nok til at undgå!
  Verden har oplevet omtrent 40 lande med kommunisme eller venstresocialisme og de er alle som en mislykkede totalt! De er endt i enten fattigdom, sult, tyranni, diktatur, folkemord eller alle 5 dele! Når man så diskuterer med SF’ere, Enhedsliste folk eller noget deromkring, så hævder de at det var så ikke rigtig socialisme/kommunisme og at deres version nr. 41 naturligvis er den rigtige og vil lykkes. Vi er bare nogen der tvivler og agter at værge for os! Når vi hører hvad der siges fra venstrefløjen, så er det jo gammel vin på nye flasker, solidarisk ledelse, demokratisk overtagelse, demokratisk kontrol og solidarisk ejendomsret, de stærkeste skuldre skal bære mest, fredelig revolution, med mindre kapitalisterne yder modstand, international solidaritet osv.
  oversat til dansk. Voldelig revolution, nationalisering, ingen privat ejendomsret!
  Altså ingen ny underskov af virksomheder der vokser sig store, ingen motivation til at yde noget ekstra, kloge hoveder rejser, ingen virksomheder slår sig ned i Danmark.
  Det vil betyde fattigdom, tyranni og på forbløffende kort sigt sult! Cirklen er sluttet!
  Nej det var ikke den rigtige socialisme/kommunisme, men vi har version 42 og den vil lykkes! !

  Kommentar by Den Nervøse — 9. februar 2021 @ 16:34

 38. Utroligt at nogen stadig tilbeder kommunismen/marxismen.
  Disse ideologier har fejlet gang på gang, med utallige lidelser til følge.
  Disse individer falder for tomme floskler og luftige slogans, fordi de har mistet evnen til at resonere.
  De er simpelthen så dumme, at de må rubriceres som sinker.
  De har lært en masse ord, som tidligere nævnt, papegøjer, men papegøjer bliver også irriterende at høre gentage sig selv i det uendelige.
  Mange ord, men ingen substans.

  Kommentar by Finn A. Skov — 9. februar 2021 @ 16:54

 39. Kommentar by BENT A — 9. februar 2021 @ 16:32

  NB er ligeglade med demografisk-omvæltning, så længe BNPen stiger og 1%-procent bliver rigere.

  Alle kan være danskere ifølge dem, så længe man lever op til simple krav. Det er ligeglade med 1000års kulturarv og særegenhed etnisk-homogenitet.

  Kommentar by KineserSnot — 9. februar 2021 @ 17:03

 40. *KineserSnot 17:03
  Hvor har du dog det sludder fra?
  Er du rød eller bare fordomsfuld?
  Hvis du læser partiprogrammet, er det ikke det der står!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. februar 2021 @ 17:12

 41. Islam kæmper også for det ‘rigtige’, hvilket består i at pine og plage de værtslande som lader dem spise nådsensbrød. Som små børn der tigger om en ISpind, generer muslimske parasitter i vesten deres fodermestre. De plager voldeligt om at vesten skal respektere deres morderiske pædofile troldmand som en guddom, foruden ligesom muslimerne adlyde denne troldmands besynderlige og aparte kommandoer. Disse absurde kommandoer består mest i anvisninger om visse gymnastiske øvelser på gulv, udført repetitivt på underlige tidspunkter af døgnet. Vorherrebevares.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. februar 2021 @ 17:15

 42. Kommentar by Den Nervøse — 9. februar 2021 @ 17:12

  Vil du ikke give statsborgerskab til alle, undtagen dem der ikke lever op til deres krav?

  Kommentar by KineserSnot — 9. februar 2021 @ 17:20

 43. Kommentar by Den Nervøse — 9. februar 2021 @ 17:12

  Hvis mig et sted hvor de vil begrænse adgangen til folk der ‘bidrager’ økonomisk.

  Kommentar by KineserSnot — 9. februar 2021 @ 17:20

 44. KineserSnot — 9. februar 2021 @ 17:03:

  Jep, ALLE partier i Folketinget mener desværre, at en fremmed kan blive “dansker” ved at være født i Danmark, have dansk såkaldt “statsborgerskab” og såkaldt “danske værdier”.

  Mon NB også mener, at jeg kunne blive kineser?

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. februar 2021 @ 17:33

 45. Kommentar by Peter Nielsen — 9. februar 2021 @ 17:33

  Ja og alt er ‘dansk’, uanset hvor ‘udansk’ det der kommer ud af munden på folk er, så længe de har fået statsborgerskab.

  Kommentar by KineserSnot — 9. februar 2021 @ 17:45

 46. ‘kæmper for det rigtige’

  Hvorfra ved han det?? Har han nogle vellykkede lande at pege på, altså at kommunismen er så “rigtig”.

  Det var ubeskrivelig morsomt at høre på hele den røde fløj, da Muren væltede. Først prøvede de med, at vi skulle have den menneskelige socialisme. Underforstået, hvis vi ikke passede på, ville den blive umenneskelig. Nøjagtig som socialisten George Orwell skrev i 1948 – 1984.

  Rød fløj ændrede det hurtigt til. “Vi skal have den demokratiske socialisme.” Det stoppede også hurtigt, mon de kom i tanker om Kammerat Napoleon?

  Marx skrev, at socialisme ikke var en permanent styreform. Det var midlet til det endelige perfekte kommunistiske samfund. Men først skulle kulakker og andet rakkerpak udryddes.

  Jens Philip Yazdani: Sådan noget i den dur. Det er derude jeg er i hvertfald.”

  Så forsvandt sikkerheden i den dur. Kommunismen spiller i mol.

  Kommentar by tavsen — 9. februar 2021 @ 18:01

 47. Kommentar by tavsen — 9. februar 2021 @ 18:01

  Han ligger sig bare op af trotskister som Pernille Skipper

  Kommentar by KineserSnot — 9. februar 2021 @ 18:08

 48. På en Måde må man jo indrømme karl Marx havde ret. Religion er opium for Folket, og Kommunismen er jo en stor religion :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 9. februar 2021 @ 18:48

 49. Kommentar afvist i off-topic
  https://www.breitbart.com/tech/2021/02/06/facebook-censors-female-professors-book-critiquing-toxic-femininity/

  Kommentar by k. m. — 9. februar 2021 @ 19:00

 50. Er DR totalt domineret af kommunister? Det begynder at se sådan ud. Enhedslisten og de radikale er dem som DR helst vil være mikrofon-holder for. Derefter følger feminister som ikke er kommet videre siden ø-lejrene, basis-grupperne og hønsestrik-rødtrømperne i 1970’erne. Og hver eneste dag er der noget om hvor forfærdelige mænd er, mens kvinderne er ufejlbarlige, superdygtige og meget bedre til at forstå alting. Som de viser os når de bygger huse og broer, anlægger jernbane r og motorveje og rakker ned på mændene, forsvaret, Trump, familieværdierne, nationen og modstanderne af EU, islamiseringen og grøn omstilling = rød omstilling.

  (Hvad skulle vi dog gøre uden Jelved og Zenia, Anne Valentin og Trine Bramsen, Eva Flyvholm og Pernille Weiss osv. ??)

  Også indvandringsindustriens lobbyister og feltmadrasser er altid velkomne hos DR.

  Kommentar by BENT A — 10. februar 2021 @ 00:28

 51. Philip:

  Start et nyt parti til venstre for EL. Så kan dansk politik endelig få balance omkring midten – dit parti til venstre, EL som det store favnende midterparti for kvinder og andre offentligt ansatte, og alle de øvrige som racistiske højreekstremister.

  Sammen med EL vil dit ny parti få absolut flertal i alle de store byer til kommunalvalget.

  Kommentar by Bastardo — 10. februar 2021 @ 08:21

 52. Gammelkommunisterne i Enhedslisten har i dag præsenteret Mai Villadsen som ny politisk ordfører.
  Lille Mai betegner sig selv som “socialist, feminist og klimaaktivist”.
  Altså fuldt hus i woke-binko.

  Hvad mon den små frøken Skipper så skal få tiden til at gå med?
  Generaldirektør i Danmarks Radio?

  Kommentar by Revisoren — 10. februar 2021 @ 16:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper