10. februar 2021

Gadelandet: Sydkystgruppen, Loyal To Familia, Yasser, Mohamed , Hozan, Mohammad, Aras, Hamza…

Multikulturen er gaven, der bliver ved med at give. ‘Fire mænd er blevet fængslet i sag om dobbelt skuddrab’, i det der angiveligt var et opgør mellem indvandrerbanderne ‘Sydkystgruppen’ og ‘Loyal To Familia’, skriver BT. Ekstra Bladet fortæller, at Yasser Wael Yasser, Mohamed Musse Mahamed Saney, Hozan Daoud, Mohammad Abbas Seifaldeen og Aras Hasan Al-Hasan og Hamza Wasim Ali er blevet dømt i et sagskompleks, der blandt andet indeholder den særlige islamiske specialitet – kombineret bordelrøveri- og voldtægt.

Dagens historie må dog være Københavns Politis efterlysning af en mørklødet mand, der efter et drabsforsøg i Husum ses med en Uzi i boligkvarteret med det meget sigende navn Gadelandet. De to øvrige, som Københavns Politi har efterlyst i år, er begge for blufærdighedskrænkelse. En afrikaner og en ‘ikke etnisk dansk’.

(Københavns Politi efterlyser mørklødet mand med Uzi, blufærdighedskrænkende ‘AEH’er og afrikaner)

Oploadet Kl. 01:13 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116879/trackback

15 Comments »

 1. Fantastisk billede af ham med uzi’en. Det ligner han har meget lange hypermobile ben… Så flere billeder af hans vilde løb hvor han desværre ikke ryger ned i de skralde containere hvor han vitterlig hører hjemme!

  Kommentar by kartoffeldansker — 10. februar 2021 @ 03:31

 2. Sjovt som mange efterlysninger fremkommer med elendige fotos der ikke gør det muligt at genkende gerningsmanden. Og nogle efterlysninger sker først med ugers eller måneders forsinkelse.

  Der var også noget med at Pet eller Fet fik lagt store hindringer i vejen af en kvindelig politiker eller to. Var Trine også med i det spil?

  Kommentar by BENT A — 10. februar 2021 @ 04:01

 3. Fra dr.dk: 9 FEB KL. 13:20TRINE MARIA ILSØE

  Syv anholdt i mulig terrorsag søndag aften

  Fire mænd og tre kvinder blev allerede søndag aften fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde i en mørkelagt mulig terrorsag.
  Det fremgår af en aktindsigt i retsbogen.
  Sigtelserne mod de syv personer er hemmeligholdte, men af politiets journalnummer fremgår, at der er tale om en mulig terrorsag.
  Fem af de syv personer blev varetægtsfængslet frem til 2. marts, mens to af dem fik opretholdt deres anholdelse i 3 gange 24 timer. Alle nægtede sig skyldige.
  Af retsbogen fremgår, at der udover de sigtede og deres advokater også befandt sig 15-20 betjente i retslokalet samt to tolke.
  De sigtede blev alle anholdt lørdag aften.
  Mandag aften blev der ligeledes afholdt et grundlovsforhør ved Retten i Holbæk, som også kører som en terrorsag.
  Grundlovsforhørene kommer, efter at kampklædte betjente fra Politiets Aktionsstyrke, bomberyddere og teknikere medvirkede til den omfattende aktion i weekenden.
  Den forgik blandt andet i Apotekerhaven på L.C. Worsøesvej centralt i Holbæk.

  Kommentar by Jävla Svensk — 10. februar 2021 @ 05:32

 4. Det ligner en Somalier der skal op hente et Dansk pas på kommunen

  Kommentar by Pallemand — 10. februar 2021 @ 07:25

 5. Muhamedanister!

  Kommentar by Bastardo — 10. februar 2021 @ 07:25

 6. Og imens sidder alle de selvgode politikere og såkaldte eksperter og pludrer løs om Putin, Trump og hvad de ellers kloger sig på.
  At gaderne og boligkvarterene i danske byer bliver omdannet til et nyt melllemøsten/afrika med alt hvad dertil hører af vanvittig vold,mord og kriminalitet,er de fuldstændigt ligeglade med.

  Kommentar by Danskeren — 10. februar 2021 @ 07:26

 7. Ja hvordan tror man det udviklede sig i Libanon, som i 60 erne var en lille kristen enklave, indtil Syrien indvaderede, og Islamiske klaner overtog??? Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com . God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. februar 2021 @ 09:45

 8. 4) Ja Muhammedanisme.

  Kommentar by Michael Unna — 10. februar 2021 @ 09:46

 9. Hold nu op. Det er helt normalt. Da Jens Rohde voksede op i Holstebro, løb de lokale danske drenge også rundt med maskingevær og stiv pik. Eller noget…

  Kommentar by Michael — 10. februar 2021 @ 09:55

 10. Al den kriminalitet, som bliver begået af de fremmede kunne være forhindret ved ALDRIG at have lukket dem (eller deres forældre) ind i Danmark.

  Men det er åbenbart vigtigere for politikerne, at vi har fremmede her i landet end at danskerne kan leve trygt i vores eget land.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. februar 2021 @ 11:19

 11. Brønshøj/Husum er tabt land, og er at betragte som et landområde, der tilhører Islamisk Stat…

  Kommentar by Revisoren — 10. februar 2021 @ 12:43

 12. Visse – vasse. Det er jo bare en dansk hjemmeværns-mand, forklædt i by-guerilla dress, som er på øvelse …kommer snart til en by nær dig !

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 10. februar 2021 @ 12:48

 13. En efterlysning et år efter, hallo hvor det går for politiet. De skal ud hver og en, ingen muslimer i vores gader.

  Kommentar by IES — 10. februar 2021 @ 16:50

 14. Husk på at det er ikke dem alle sammen! Det er bare uhyggeligt mange, og hver gang, næsten uden undtagelser, politiet efterlyser nogen, så er de enten mellemøstlig af udseende eller afrikansk af udseende og nu er de såmænd begyndt at skrive ikke etnisk dansk! Det er meget sjældent at det er en Jens eller Sebastian, det er næsten altid et muslimsk navn fra Stormellemøsten! Og statistikkerne er skånselsløs læsning for RV, Enhedslisten, Alternativer, Frie Grønne, Venstre og SF! Når de så forsøger at sno sig i et fortvivlet forsøg på at bortforklare statistikkerne, lyder de som komiske Ali!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. februar 2021 @ 17:10

 15. Tak til Polka for at få det fantastiske billede ind på lystavlen. ÅRETS FOTO

  Stadig uforståeligt alle de højtbegavede mennesker i 1983 ønskede multisamfund. Forudsigeligt vi ville få amerikansk krimifilm på danske gader. Drive-by shootings, likvideringer i massevis på gaderne, og Uzi-sprintere på fortovene

  HIP HIP HURRA FOR BERIGELSEN

  Ikke underligt medierne ønsker mere af den slags, det er noget, der sælger. Pyt med ofrene

  Kommentar by tavsen — 10. februar 2021 @ 20:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper