11. februar 2021

DR illustrerer corona-højreradikale med AFA-demo: ‘Corona ist das Virus – Kapitalismus die Pandemie’

Det er svært at sætte lockdown-modstanderne i bås, men hvis de ikke er 100 procent fredelige, så associerer medier dem automatisk med den yderste højrefløj. Det foregår næsten per refleks, og derfor opdager de DR-ansatte bag artiklen herunder ikke, at de dokumenterer højreradikale optøjer i Tyskland med venstreradikale AFA’er, der demonstrerer under paroler såsom ‘Corona ist das Virus – Kapitalismus die Pandemie’ og ‘Ihr redet von Gesundheit, doch ihr meint Profite’. Fra DR Online – De går på gaden ‘for frihed’ og ender i sammenstød med politiet: Hvorfor fører vrede over corona-restriktioner til vold?

“Men In Black organiseres via sociale medier, og efter gruppens eget udsagn er den upolitisk og favner alle, men de benægter ikke coronavirussets eksistens. I stedet er budskabet, at de ønsker et opgør med corona-restriktionerne og nedlukningen af det danske samfund.

Og det er ikke kun i Danmark, at frustrationer over nedlukninger vokser. I flere steder i udlandet har der også været voldelige protester, der har været meget mere voldsomme end de danske. Ifølge en amerikansk tænktetank er coronapandemien med til at styrke voldelige bevægelser på den yderste højrefløj – både i USA, men også i Europa.

Hvordan det hænger sammen, kan du få svaret på i videoen, hvor du også kan høre mere om, hvorfor vi ser disse voldsomme og voldelige demonstrationer.”

(DR illustrerer højreradikale lockdown-modstandere med AFA-demo, Berlin, 30. december 2020)

“Mehrere Hundert Menschen aus der linken Szene demonstrierten in Berlin-Mitte gegen Corona-Kritiker und Kapitalismus. ‘Ihr redet von Gesundheit, doch ihr meint Profite’ oder ‘Corona ist das Virus – Kapitalismus die Pandemie’ war zu hören und zu lesen.” (Euronews, 30. december 2020)

(Venstreradikale demonstrerer i Berlin, 30. december 2020; Foto: Youtube)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116907/trackback

44 Comments »

 1. -> Bent A

  Jeg sletter din anden kommentar i denne tråd.

  Kommentar by Kim Møller — 11. februar 2021 @ 02:40

 2. Det hjællper ikke meget at vi har kapitalisme,når vi ikke har fri handel og når stater subsidierer udvalgte virksomheder. Så burde et retsystem træde til. Men desværre favoriserer det ofte de selv samme virksomheder,sandsynligvis p.gr.a. et politisk pres. Og når man ser hvor let det er for et større firma,at påvirke en politiker i en eller anden retning,er det også let at se hvorfor kapitalisme kommer under angreb fra tåberne på venstrefløjen.

  Kommentar by Nielsen — 11. februar 2021 @ 05:46

 3. DR følger den nye parole fra vinderne af det amerikanske præsidentvalg. Det er ikke ydre fjender som islam og muslimsk indvandring, der skal bekæmpes. De skal modtages med genåbnede grænser, Det er de indre fjender på højrefløjen, der skal bekæmpes. De kan være svære at finde, men medierne bestemmer selv, hvem de vil kalde højreradikale, der truer samfundet. De skal findes og neutraliseres er venstrefløjen og deres mediers parole.

  Kommentar by Amad — 11. februar 2021 @ 08:12

 4. Det er jo klart folk bliver frustreret over den lov begrænsede sociale kontakt man har været vant til (Er selv blevet overfuset i et supermarked, da jeg spurgte et par om hvorfor de ikke havde mundbind), så kan der opstå strømninger som Muhammedanere og den rebelske ekstreme Venstrefløj gør brug af. Det nødvendige frihedsindgreb for at hindre smittespredning i forhold til tiden før er selvfølgelig ikke let menneskeligt.

  Kommentar by Michael Unna — 11. februar 2021 @ 08:37

 5. Undskyld, men har nogen kommenteret i mit navn i denne tråd? Medmindre jeg tager meget fejl, har jeg slet ikke været med i denne tråd før lige nu. Hvad drejede det slettede indlæg sig om?

  Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 09:24

 6. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 11. februar 2021 @ 09:29

 7. 6. Er det evt. en tidligere tråd end denne der sigtes til? Må man da høfligst spørge om årsagen til sletningen?

  Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 09:29

 8. Dem som demonstrerer mod kapitalismen, har misforstået hvad kapitalisme er. For det er ingen ideologi, men blot køb og salg, marked og produktion. Der kan være noget med monopoler og kæmpeformuer som fører til diverse overgreb og udskejelser, men det skyldes normalt mangel på ægte og direkte demokrati og mangel på ærlig folkeoplysning.

  Det demonstranterne burde demonstrere for, er ægte og oplyst folkestyre, for det begrænser monopolerne og den rå pengemagt. I modsætning til kommunisme som i alle lande endte i tyranni, magtmisbrug, fattigdom og undertrykkelse.

  Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 09:50

 9. -> Bent A

  Det var en spids kommentar til dine DOBBELTkommentarer i flere indlæg minutterne forinden. Du gør det samme her i 5 og 7. To indlæg (om det samme) på fem minutter. Jeg ved ikke om det er en bevidst strategi, at besætte samtlige kommentarspor, men udfra din logik, så kunne jeg roligt konstatere at kommentarsporet var infiltreret af AFA.

  Kommentar by Kim Møller — 11. februar 2021 @ 09:56

 10. Bidens immigrationslov er meget upopulær. Han forestiller sig at samle landet – hans politik ender i mere splittelse.

  Bemærk også danske medier udelukkende kigger på Trump´s retssag.
  Det fjerner focus fra Mette Frederiksens minkskandale og rigsretten mod hende, som vi heller ikke hører mere til, selv om mere end 50.000 underskrifter er sendt til Folketinget.

  Vores førende ministre gemmer sig på Facebook, har ikke tid, eller nægter at at svare på spørgsmål fra journalister om corona og genåbning.

  Det virker som psykologisk krigsførelse, hvor man får de rette eksperter til at sige det er alt for tidlig at åbne noget op igen.

  Kommentar by k.m. — 11. februar 2021 @ 10:26

 11. Det vil altid være venstrefjøjen der laver ballade ved demonstrationer da der er en masse af dem som er unge (og eventuelt på overførselsindkomst og har masser af tid)

  Højrefløjen derimod er ‘normale’ borgerlige mennesker, som regel med et arbejde at passe, og har selvfølgelig ikke tid til at lave ballade hele natten.

  Udsagnene ovenfor var måske lidt karikeret, men faktum er at flertallet på højrefløjen er ‘almindelige’ VOKSNE mennesker, som for længst er holdt op med at bruge vold som argument. Hvorimod venstrefløjen ofte bliver repræsenteret af unge frustrerede voldsparate individer OG grupperinger. (som AFA f.eks.)

  Jeg selv er i hvert fald blevet for gammel til at lave ballade…

  Odd.

  Kommentar by Odd S. — 11. februar 2021 @ 11:02

 12. https://fyens.dk/artikel/vreden-breder-sig-i-tyske-virksomheder-over-forl%C3%A6nget-nedlukning

  Kommentar by k.m. — 11. februar 2021 @ 11:06

 13. Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 09:24

  Du skal bare holde dig til emnet, du fyrer altid en eller anden tirade af imod socialister og feminister der er ligegyldig.

  Kommentar by KineserSnot — 11. februar 2021 @ 11:32

 14. Den Jødiske Venstreradikale organisation ADL fra USA har udgivet ny ekstremisme rapport.

  Til trods for et kraftigt fald i ‘white supremacist’ mord, så mener man stadig det er det største problem. (Har strækker man den langt, så selv bande-relateret mord er en del af ligningen)

  Der er til-gengæld en voldsom stigning i normale mord, men her tager man ikke forbehold

  https://www.adl.org/murder-and-extremism-2020

  Kommentar by KineserSnot — 11. februar 2021 @ 11:35

 15. “Men In Black” omfatter etnisk fremmede, AntiFa-typer og gamle hippier, så jeg er rimelig sikker på, at de ikke er “højreradikale” eller lign.

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. februar 2021 @ 13:01

 16. > Kim Møller 09:56
  Bent A er næppe AFA og jeg er hverken de grønne eller falkeøje.
  Min baggrund er som din på det suspekte overdrev. Men det gør os ikke til andet end højst spammere.

  Kommentar by Nielsen — 11. februar 2021 @ 13:05

 17. KineserSnot — 11. februar 2021 @ 11:35:

  Ja, ADL er en af de værste og mest anti-hvide organisationer i USA. De tilsviner, forfølger og chikanerer enhver hvid person, som tillader sig at sige eller gøre noget positivt i forhold til mennesker af europæisk/vestlig oprindelse.

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. februar 2021 @ 13:06

 18. # Kineser: Hvis du mener at det er ret ligegyldigt med den magt og indflydelse som kommunister og feminister udøver på samfundene, bør du nok undersøge nærmere hvad der foregår i Sverige, der snart vil blive til Skandinaviens Venezuela, Libanon eller Iran.

  ADL? Er det ikke en bevægelse domineret og styret af røde betonhoveder?

  Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 13:44

 19. Og, i næste uge protesterer de prostituerede imod syfilis.

  Kommentar by Santor — 11. februar 2021 @ 14:09

 20. DR har ingen troværdighed, har ikke set det lort i 15 år.

  Kommentar by Johnson — 11. februar 2021 @ 16:18

 21. Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 13:44

  Det fint, men derfor behøver vi ikke en svada omkring det, i alle tråde under emner hvor det ikke høre hjemme.

  Kommentar by KineserSnot — 11. februar 2021 @ 16:21

 22. Kineser: Ingen tak for dine sure/uvenlige kommentarer. Hvad med dine egne svadaer/skriblerier?

  Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 16:48

 23. Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 16:48

  Nu skal du ikke peger fingre af mig, det der der er blevet gjort opmærksom på at tage det roligt.

  Kommentar by KineserSnot — 11. februar 2021 @ 16:59

 24. Via et link inde på Den Danske Forenings hjemmeside har jeg åbnet en artikel skrevet af Uwe Max Jensen og lagt på Document.dk med overskriften “‘Men In Black’-demo: Smadrer café på Nørrebro … ejeren er etnisk dansk”

  Og det går ikke udover de utallige shawarma barer med videre.

  Kommentar by T. H. — 11. februar 2021 @ 18:03

 25. og favner alle” DR tegner og fortæller eventyr.

  og favner alle” med undtagelse af DF, NB, og Paludan får fingeren. SKRID

  Kommentar by tavsen — 11. februar 2021 @ 18:09

 26. T. H. — 11. februar 2021 @ 18:03

  Fra den 7. feb.
  så det burde være trængt ind til de statsansatte “journalister” på det beskyttede værksted DR.

  https://www.document.dk/2021/02/07/men-in-black-demo-smadrer-cafe-paa-noerrebro-ejeren-er-etnisk-dansk/
  Senest er det kommet frem, at det muslimske bandemedlem Shadi Imad El Chofani og den iranske velfærdsmigrant Ali Sufi er toneangivende medlemmer af ‘Men In Black’.

  Kommentar by tavsen — 11. februar 2021 @ 18:19

 27. OT har nogen fulgt med i ,- er klare over den udvikling steen raaschous sag har taget? det ser meget sort ud. se lars hedegaard på fb.

  Kommentar by heisahero — 11. februar 2021 @ 20:14

 28. #27

  Ikke på FB. Måske du kan uddybe en smule?

  Kommentar by Henrik Wegmann — 11. februar 2021 @ 20:33

 29. Slet alle abonnementer på Disney.NU
  #GINA CARANO

  Kommentar by piphans — 12. februar 2021 @ 02:05

 30. Testing..

  Kommentar by Per — 12. februar 2021 @ 07:01

 31. Ok der er hul igennem, jeg vil bare lige gøre opmærksom på denne detalje i ekstra bladet om de terroranklagede, før EB opdager at journalisten kom til at nævne årsagen til terroren: https://ekstrabladet.dk/krimi/yderligere-seks-faengslet-i-stor-terrorsag/8470492

  “Desuden fandt politiet ifølge Spiegel et hjemmelavet IS-flag, og en koran hvor passager om kamp mod de ‘vantro’ var understreget.”

  Det er ihvertfald første gang jeg har set noget medie nævne sammenhængen mellem koranens vers og dem der fører dem ud i livet. Normalt har de to ting jo absolut intet med hinanden at gøre ifølge de kloge..

  Kommentar by Per — 12. februar 2021 @ 07:09

 32. Lars Hedegaard opslag på FB
  “Hvorfor skal morderne beskyttes?
  Efter at anklagemyndigheden har besluttet at trække Steen Raaschou i retten for at have linket til Louisa Vestager Jespersens dødsvideo, går myndighederne nu efter Uwe Max Jensen. Han står anklaget for at have vist et billede af den franske skolelærer Samuel Patys afhuggede hoved, som morderen, Aboulakh Anzorov, selv havde publiceret. Her er der altså tale om en ugerning i Frankrig, som man ikke må vise i Danmark.
  Der begynder at tegne sig et mønster.
  Tænker man tilbage til sagen om Basil Hassan, står det stadig uklart, hvorfor domstolene opretholdt et navneforbud, efter at han på dansk foranledning var blevet fængslet in absentia, og navnet var ude i tyrkisk presse. Det kunne i hvert fald ikke være af hensyn til sagens efterforskning.
  Derfor får man mistanke om, at formålet var et ganske andet – nemlig at skjule den uheldige morders islamiske identitet.
  I årtier har en alliance af politikere, myndigheder, medier og eksperter af al magt villet forhindre befolkningen i at få kendskab til den ondskab, som den samme alliance har sluppet løs i Europa.
  Der er kun én ting at gøre, nemlig at blæse de herrer og damer en lang march.” citat slut

  I dag holder politiet pressemøde kl.11 om terrorsagen, vi må se om de nedtoner Islam.

  Ang. angreb på kongressen, går der rygter om at det var planlagt og infiltreret af venstrefløjen, for at give Trump skylden. Det ville passe perfekt med deres rigsretssag.

  Kommentar by k.m. — 12. februar 2021 @ 08:40

 33. 32) Jamen jeg kan da huske dengang Lars Hedegaard udkom med sin bog “Muhammeds Piger”. Det er en totalt kildemæssigt dækket bog med henvisninger til alt den yderst modbydelige kvindeundertrykkelse der er i Islam, med alt den teoretiske del iorden også dokumenteret, og de eksembler der selvfølgelig er i denne- usekulære diktatorreligion med dens Førerprofet- og denne verdens virkelighed inden for Islam.
  Han bliver så interviewet, og kastes for MSM (Main Stream medier), fordi han i et privat interview muligvis- muligvis ikke kan dømmes for paragraf 266B,….ikke et ord om bogen. Men interviewsagen hyles der frem og tilbage om i Medierne. Ikke et eneste kritisk ord om bogen…intet om den er sand eller falsk eller noget andet,….men manden skal man da så sandelig have ned med nakken.
  Det er ligesom med sagen om Inger Støjberg. (Meld ambulancen for at køre over for rødt).Skide være med alle de tvangsægteskaber af mindreårige,……nej har hun orienteret Folketinget korrekt??? Denne MSM fejhed er simpelthen afstumpet overfor alle ofrene for denne modbydelige religion…..så mit gæt er at Holbæksagen, ifølge MSM, nok bare var nogle drengestreger, som PET tilfældigvis var indblandet i…(Ja ja ja sort humor). Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com. God fredag og weekend.(skrivepause) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. februar 2021 @ 08:57

 34. PS: Muligvis (Holbæk) var det nogle Højreekstremistiske mennesker, som tilfældigvis kom fra Syrien (Ja der er nogle tråde til Tyskland og Syrien)…..men det har selvfølgelig ikke noget med Islam at gøre…..(ja ja ja sort humor, men den slags er sikkert acceptabelt for MSM idiotiet)

  Kommentar by Michael Unna — 12. februar 2021 @ 09:19

 35. Det værste er faktisk, at der er fuldstændigt umuligt at overbevise ‘den gennemsnitlige dansker’ om, i hvor stort et omfang DDR jævnligt fylder dem med løgn.

  Efter at have påvist et par af de mere åbenlyse eksempler, for et par af mine bekendte ‘normier’, endte samtalen essentielt set op i en diskussion om, hvorvidt deres følelser var mere vigtige end fakta.

  Altså i hvilket omfang man “følte”, at det man blev fortalt af medierne og fra Statens side var sandheden, og derfor overtrumfede den faktuelle virkelighed man blev præsenteret for.

  Og så var jeg jo godt klar over, hvad det var jeg stod overfor, og hvor frugtesløst det ville være, overhovedet at fortsætte diskussionen, med andet end en dyb hovedrysten, og en konstatering af, hvor stor en succes fordummelsen af danskerne egentligt har været.

  Kommentar by Kimski — 12. februar 2021 @ 10:47

 36. Har prøvet det samme som Kimski. Folk som i og for sig er normalt begavede eller endda ret ekstra begavede, men som er ude af stand til at forstå at de er ofre for systematisk vildledning fra Politikens, DRs og TV2s side. Net-aviser nægter de at læse, da de opfatter dem som højreorienterede. De har så at sige iført sig selv skyklapper, eller de holder kun kikkerten for det blinde øje.

  Hvis man siger at visse kendsgerninger ganske enkelt er kendsgerninger, som de selv vil kunne konstatere. Men ofte er de meget uvillige til at tage nye oplysninger ind.

  Kommentar by BENT A — 12. februar 2021 @ 15:41

 37. Jeppe Kofod lydBillede? faldende granater; piev bum, piev bum, piev bum, men det var samplet- hvor er han direktør i dag?
  Soundsnyderen…

  Kommentar by Hul igennem? — 12. februar 2021 @ 18:13

 38. I øvrigt et belastet navn, nå det vælger man vel ikke selv..?

  Kommentar by Hul igennem? — 12. februar 2021 @ 18:14

 39. Altid underligt for mig, at kulturjøderne dækker sig så meget for deres største fjende, nemlig islam.
  Måske tror de at de slipper, hvis de lader som ingenting?
  Man kan så se hvad den holdning gav i 2 Verdenskrig. Mange millioner havde overlevet, hvis de havde flygtet og ikke blevet “hypnotiseret” some tja høns?

  Kommentar by Hul igennem? — 12. februar 2021 @ 18:26

 40. Apropos korona.
  Så kom chancen til at få aflivet svine branchen.
  https://www.bt.dk/samfund/dansker-er-for-foerste-gang-smittet-med-influenzavirus-fra-svin

  Kommentar by Islamarebad — 12. februar 2021 @ 18:59

 41. The great reset.
  En verdensomspændende proces til at lave et kommunistisk styre.
  Hvordan verden rejser sig efter korona. Falske vacciner. Penge løst. Stats eje.
  Er vi igang? Virksomheder får lån de måske aldrig kan betale tilbage. De bliver pantsatte til staten og senere overtaget. Overvågning af penge. Registrering via mobil. Folkets dna i baser.

  Kommentar by P — 13. februar 2021 @ 06:47

 42. kommentar afvist i off-topic
  FB danmark lukker munden på fredelige forretningsfolk, der protesterer mod Mette Frederiksens totalitære coronaplanlægning.

  Big Tech blander sig helt åbenlys i valget i Spanien

  og de påstår valget i USA ikke var manipuleret!!!!!
  https://gatesofvienna.net/2021/02/spain-big-tech-and-the-deep-state-unite-to-cancel-vox/

  Kommentar by k.m. — 13. februar 2021 @ 10:07

 43. Hold kæft hvor var det hysterisk morsomt at se Debatten på DR2 torsdag aften.
  Den såkaldte politiske ordfører for socialkammeraterne Jesper “Komiske Ali” Petersen udstillede sig selv som en komplet nulbon…

  Kommentar by Revisoren — 13. februar 2021 @ 12:45

 44. @41 der er for mange links på nettet til at kunne ligge op, søg selv.
  Men hvis der virkelig er noget om det. Banker tvinger deres kunder til at hæve deres kontanter når beløb er over en hvis størrelse, ellers koster det minus renter. Altså betale penge for at have penge. Folk tager ud for at komme under beløbet.
  Kan vi ske at få penge ombytning, så kun hvad, der er på konto og registreret må byttes.
  Vacination og alligevel dødsfald.
  https://www.tjekdet.dk/indsigt/moed-great-reset-en-ny-konspirationsteori-om-en-elite-der-med-coronavirus-vil-skabe

  Kommentar by P — 14. februar 2021 @ 06:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper