11. februar 2021

Mette Thiesen lader sig fotografere med fire hjemløse: Piopio via Redox – ‘poserer med naziveteran’

Nye Borgerliges Mette Thiesen fortæller på Facebook, at hun ikke støtter Danmarksindsamlingen, da Danmark i forvejen sender nok penge til Afrika, og der er behov for hjælp til hjemløse. Hun illustrerer budskabet med et billede hun fik taget med tilfældige hjemløse, sidste år ved Farum Station. ‘Nye Borgerlige-profil poserede med naziveteran’, skriver Venstreradikale Redox, hvad gengives af socialdemokratiske Piopio med en næsten enslydende overskrift. Manden bag artiklen, Jan Kjærgaard, var i 1986 med til at stifte Socialistisk Weekend, hvis sidste redaktør var Martin ‘Kat’ Lindblom, der sideløbende var ledende skikkelse i Antifascistisk Aktion.

Fra Piopio.dk – Nye Borgerlige-profil poserer med naziveteran.

“Nye Borgerlige-profilen, Mette Thiesen, poserede forleden sammen med en kendt nazi-veteran, Niels Erik Clausen. Mette Thiesen skrev lørdag på sin Facebook-side, at hun var meget imod Danmarksindsamlingen. De indsamlede penge går nemlig til at hjælpe børn i fattige lande, der er ramt af coronakrisen. …

Som blikfang for Facebook-opslaget har Mette Thiesen ladet sig fotografere sammen med tre Hus Forbi-sælgere og Niels Erik Clausen, der – ifølge researchkollektivet Redox – er en kendt nazi-veteran.

Niels Erik Clausen har været en del af den nazistiske bevægelse i Storkøbenhavn i flere årtier, skriver Redox.

Han har en fortid Dansk Front og Blood & Honour, han er kommet i DNSB’s hus i Greve og har de seneste mange år været aktiv i den nazistiske organisation Danmarks Nationale Front, oplyser Redox videre.”

(Mette Thiesen på Facebook, 6. februar 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116909/trackback

18 Comments »

 1. HVEM AF DE TRE HJEMLØSE på billedet er “nazi-veteran”? Nok ingen af dem. Det er vel bare endnu en fræk og fascistisk løgn fra det stalinistiske-leninistiske kollektiv? Er det ham i baggrunden? Fotoet af ham er så utydeligt at det kan være hvemsomhelst. Iøvrigt er stalinisterne jo kendt for at kalde alle ikke-kommunister for nazister og racister.

  Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 00:54

 2. DET ER PÅFALDENDE at når indvandrere, asylanter, fup-flygtninge, kulturfremmede og nyankomne evighedsturister mangler tag over hovedet, så er der ingen smalle steder. Hundredvis af opvarmede telte, hundredvis af boligcontainere, hotelskibe, rækkehuse, hoteller, villaer, skoler, tomme bygninger, villaer og campingvogne fremskaffes. Lynhurtigt, fra den ene dag til den anden. Og hundredvis af hjælpere ansættes omgående til at servicere de nyankomne. Og millioner og milliarder af kroner bevilges i løbet af få øjeblikke.

  Men når DANSKERE mangler tag over hovedet, går alt i stå. Om de fryser i kulden og får lungebetændelse og dør, det er da ikke noget man kan tage sig af. Om de direkte fryser ihjel, pyt da med det.

  Nå, ok, nu skal vi da heller ikke gøre det værre end det er. “Systemet” kan da godt finde på at bevilge nogle soveposer og papstykker og noget brugt tøj, så DANSKERNE ikke skal ligge direkte på de iskolde fortove i sne eller regn. Alle de rødradikale politikere og bureaukrater er jo humanister.

  Det er det samme når danske læger, sygeplejersker, jordemødre, patienter og pårørende må nøjes med vilkår der er helt til rotterne. Så kan “systemet” svare at om ti-tolv måneder vil man “kikke på sagen”. (Svar fra en region)

  Danskerne er efterhånden kun på tålt ophold i deres eget land. Og Christiansborgs folkemordsting begynder at ligne en organisation eller fabrik til fremstilling af landsskadelige og anti-danske love, regler, bevillinger og “politikker”.

  Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 01:15

 3. Hvis danskere er så dumme,at de vil give deres penge til åbenlyse svindlere hvoraf DR er den største,så lad dem dog.

  Kommentar by Nielsen — 11. februar 2021 @ 06:23

 4. Redox kan selv være naziveteraner :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 11. februar 2021 @ 08:45

 5. Jeg ved godt …de deler mennesker op i rene og urene :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 11. februar 2021 @ 08:46

 6. https://www.document.no/2021/02/10/kevlar-mannen-identifisert-neppe-trump-supporter/
  Mannen som bruker Kevlar-hjelmen som slagvåpen mot et vindu inne i Kongressen er identifisert. han heter Zachary Jordan Alam og har et langt kriminelt rulleblad. Han virker ikke som en typisk Trump-supporter. Hvorfor var han blant de mest aggressive 6. januar?
  Når ansiktet har fått et navn vil det komme mer for en dag om Zachary Jordan Alam, f.eks. hva slags forbrytelser han er dømt for, og hvor han står politisk.

  Kommentar by k.m. — 11. februar 2021 @ 08:51

 7. Vælgerne var forsøgt advaret mod den importerede sociale skævhed og forskelsbehandling, som BENT A så rigtigt påpeger i indlæg nr. 2.

  Én af advarslerne mod ovennævnte fandt sted i år 2002:

  https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/08/02/skibet-der-gik-ned/

  Kommentar by Karsten Lund — 11. februar 2021 @ 09:10

 8. Antifa og Redox benytter altid det gamle trick med at associere partier på den borgerlige fløj med Nazismen (man må ikke sige “højrefløjen”, da dette er det værst tænkelige skældsord i medierne, i modsætning til hædersbetegnelsen “venstreorienteret”).

  Man skulle tro at Antifa og Redox havde deres agenter i DR. Forleden forsøgte DR i en Horisont udsendelse at associere Trump med nynazistiske bevægelser. Beviset skulle være at nogle nynazistiske grupper havde deltaget i pro-Trump demonstrationer. Ja, hvem skal nynazisterne ellers stemme på? Der er jo kun to partier i USA, og man kan vel ikke forestille sig at de skulle stemme på Demokraterne. Men det er da en uforskammet bagvaskelse at bruge dette til at stemple Trump som en slags nazi symptisør. Steffen Kretz er måske gammel Antifa medlem?

  Kommentar by JC — 11. februar 2021 @ 11:06

 9. Vi kan og skal ikke redde hele hele verden, vi skal i første omgang hjælpe dem herhjemme.

  Kommentar by IES — 11. februar 2021 @ 11:18

 10. De varmestuer for hjemløse (Kirkens Korshær bl. a.) som jeg kan følge i mit nabolag, er blevet overtaget næsten 100 % af Romaer og afrikanske dåsesamlere. De danske hjemløse er trængt ud.

  Det har vel aldrig været meningen at man skulle løse Østeuropas og Afrikas sociale problemer med penge indsamlet til reelle danske hjemløse. Fattigdomsturisterne er ikke hjemløse. De har deres hjem andre steder i verden. Særligt da ikke Romaerne, som rejser herop for tjene penge på danskernes naivitet (tiggeri, tyveri, dåseindsamling), og derefter rejser hjem med pengene indtil de foretager en ny ekspedition. Jeg forstår ikke at danskere gider støtte den slags.

  Jeg køber aldrig “Hus Forbi”, da denne hjælpeinstitution er blevet kapret af Romaerne. Det er efterhånden sjældent man ser en reel, etnisk dansk “Hus Forbi” sælger.

  Kommentar by JC — 11. februar 2021 @ 11:19

 11. Kommentar by JC — 11. februar 2021 @ 11:19

  Kirkens Korshær er venstreradikale, de laver arrengmenter med Folkets Hus i København.

  Kommentar by KineserSnot — 11. februar 2021 @ 11:40

 12. Kommentar by JC — 11. februar 2021 @ 11:06

  En af de kendte ‘ny-nazister’ Richard Spencer, siger han stemte på Biden, fordi Trump havde svigtet den hvide vælger.

  Kommentar by KineserSnot — 11. februar 2021 @ 11:41

 13. Hvis man optræder på et foto med andre mennesker, så må man selvfølgelig stå inde for hvad samtlige mennesker på fotoet nogensinde har ment eller gjort … det giver jo god mening …

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. februar 2021 @ 12:35

 14. Jeg har lige set et billede af AFA Pelle og Frank Jensen.

  Kommentar by wilty — 11. februar 2021 @ 18:47

 15. Den såkaldte “journalist” Jan Kjærgaard har ligeledes en lang “karriere” på EB under gammelkommunisten Poul Madsen bag sig.
  EB bruger også jævnligt Redox/AFA som sandhedsvidne.
  Nu har Jan Kjærgaard prostitueret sig selv, og skraber bunden på den “uafhængige” socialdemokratiske partiavis Piopio…

  Kommentar by Revisoren — 11. februar 2021 @ 19:56

 16. Jeg køber gerne – Hus Forbi- (Har set et blad der hedder -Strada- men jeg ved ikke hvad det går til-stoler ikke på det), og jeg deler ikke mennesker op i holdninger i den forbindelse. Om det så er Pelle Dragsted jeg lod mig fotografere sammen med, så ville det da rage mig en papand:-). Så kan man spørge om jeg deler holdninger med manden??? Nej. Jeg hader da den selvfrelste Kommunistiske agitator, ligeså meget som den Nazistiske :-). Køber det nede på Århus Banegård hos en særlig dealer :-) :-). Jeg ved at cirka en 1/3 går til manden/kvinden der sælger det. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 11. februar 2021 @ 20:00

 17. Glemmer aldrig da de selvfrelste idioter protesterede over – Moses Hansens- demo på Nørrebro, og alt den chikane Moses Hansen ingorerede. Imens nøgne kvinder lod sig fotografere sammen med ham, under en Pornomesse, som han også demonstrerede imod :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 12. februar 2021 @ 11:33

 18. OG????

  Hvad i alverden rager det røde sammenskrab Redox dog normalttænkende borgere?!?

  En samling Trotskister og folkemordere in spe!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 15. februar 2021 @ 21:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper