11. februar 2021

Venstres Ungdom vil importere Islamisk Stat-støttende familier: ‘Hellige krigere avler hellige krigere’

‘Hent de danske børn hjem’, skriver Venstres Ungdom på Facebook, og bringer et arkiv-foto af arabiske børn. Med børnene følger Islamisk Stat-støttende forældre, men Venstre er liberale i hjertet, og ungliberale har endnu ikke lært at konsekvenstænke. Ellemann-Jensens ideologiske ætlinger, lidt mere radikale end De Radikale.

30 danske børn sidder fanget under kummerlige forhold i Al-Hol-lejren i Syrien uden basale fornødenheder som mad, tøj og medicin … I Danmark har vi en selvudnævnt ‘Børnenes Statsminister’, men hvis man, som statsministeren, oprigtigt ønsker at være på børnenes hold, så kunne man passende starte med at være på de mest udsatte, danske børns hold. Børn kan aldrig holdes til ansvar for deres forældres valg” (Venstres Ungdom, 10. februar 2021)

(Venstres Ungdom på Facebook, 10. februar 2021)

Apropos Al-Hol lejrens ‘danskere’ (DR, 2019)

“‘Ni-årige Abdullah venter med sin mor ved en lægeklinik i al-Hol-lejren. … Ligesom de fleste andre af de 73.000 indbyggere i lejren tilhører Umm Abdullah og hendes søn de Islamisk Stat-støtter, der holdt ud til det allersidste i Islamisk Stats såkaldte kalifat. …

Jeg spørger ni-årige Abdullah, hvad hans drøm er for fremtiden.

– Mujahid, siger han. …

Jeg spørger ham igen for at være sikker på, at jeg forstår den ni-årige rigtigt.

– Ja, hellig kriger. Jeg vil kæmpe på Allahs vej, siger han og tilføjer, at han håber, at Islamisk Stats kalifat vil genopstå, så han kan vende tilbage til det.

En af morens veninder, der overhører samtalen, bryder ind:

– Hellige krigere avler hellige krigere, siger hun stolt.

Abdullahs mor afviser alle kritiske spørgsmål om Islamisk Stat. Hun forsvarer, at gruppen har taget kvinder og børn som slaver og ser ikke det store problem i gruppens terrorangreb i Europa.

Men hun er enig i, at lejren er en slags opdragelsesanstalt for nye IS-krigere. Hun ser det bare ikke som et problem.

– I skal ikke være bange for de Islamisk Stat-folk, der nu sidder i fængsel. I skal frygte den næste generation og den næste generation igen, siger hun og holder sin søn på skulderen.

– De vil bekæmpe de vantros verden. Om Gud vil.

Andre kvinder stimler sammen om mig. De støtter alle Islamisk Stat.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116920/trackback

38 Comments »

 1. Igen…hvad er det de ikke kan forstå mht. islam??

  VU er vel bestående af unge tøser og feminine unge mænd…hjernevasket effektivt i det danske socialistiske uddannelsessystem!

  Opskriften på afviklingen af Danmark har hele tiden været klar…og den går planmæssigt fremad!

  Kommentar by Black Watch — 11. februar 2021 @ 01:21

 2. Det er da LOGISK OG INDLYSENDE at lillebitte Danmark (se på en globus) bør være redningsbåd, socialkontor, sanatorium, pensionat og finansieringsinstitut for over 100 fremmede lande som tilsammen er over 1000 gange større end Danmark, og med en befolkning på flere milliarder individer. Deres beklædning, bespisning, boligstandard, aflønning og velbindende er selvfølgelig Danmarks ansvar.

  Det er lige så logisk og indlysende at Venstre og Venstres ungdoms-afdeling er en kopi af Enhedslistens og de radikales hysteriske og ekstreme teen-age afdelinger. Ligesom det voksne Venstre med Jacob Sprællemand i spidsen er et næsten rendyrket radikalt parti.

  Galskaben synes overalt i hastig vækst. Har nogen billetter til en rumrejse til Mars eller Saturn, bør man måske købe dem?

  Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 01:33

 3. Velbefindende…

  Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 01:34

 4. Pædagoger ødelægger landet med deres uvidenhed.
  Tulleby Koran
  https://youtu.be/4-v_OeQt6Tk
  Koran-indoktrinering af danske skolebørn (udateret), 19.06.2019

  Kommentar by Charles — 11. februar 2021 @ 01:44

 5. Hvor mange af de “danske” børn er også statsborgere i et eller flere andre lande.
  Dobbelt statsborger-skab er bedrageri af rigtige statsborgeres rettigheder og pligter.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 11. februar 2021 @ 03:37

 6. Venstre ved du hvor du har. Med et parti som venstre,behøver man næppe som phatcistisk kritiker af liberalismen mere noget at hænge sin hat på.

  Kommentar by Nielsen — 11. februar 2021 @ 06:08

 7. Venstre er helt væk

  Kommentar by Johnson — 11. februar 2021 @ 06:59

 8. Islamisk Stats børn – kommer til en legecirkel nær dig.

  Kommentar by J — 11. februar 2021 @ 07:45

 9. Lars Løkkes marokkoaftale er kun toppen af isbjerget

  rablende gale magtmennesker planlægger endnu værre ting end import af en håndfuld stakkels børn

  Kommentar by k.m. — 11. februar 2021 @ 07:53

 10. Der er slet ikke mening i at tildele statsborgerskab overhovedet.

  Det skal kun kunne opnås ved at have en dansk forælder, og samtlige tildelte statsborgerskaber siden 1970 skal tilbagekaldes, sammen med efterkommernes, hvis de ikke har en dansk forælder.

  De mellem 1½ og 2 millioner herved fremkomne ikke-danskere tildeles heefter forskellige grader af opholdstilladelse, hvor højeste rang vil være den ikke-fornyelseskrævende, der kun mistes ved fængselsstraf.

  Kommentar by Træt — 11. februar 2021 @ 08:16

 11. Joseph Goebbels kendte ikke til Facebook og Instagram, men han var en dygtig folkeforfører.

  Den stil udnytter visse nulevende danske politikere med vore dages sociale medier til perfektion.
  Man fremstiller sig selv som festlig, folkelig og fornøjelig, men budskaberne tjener det stikmodsatte. Forførernes mål er at samle så mange loyale støtter som mulig. Disse hjernevaskede støtter overtager mange af avisernes kommentarspor, hvor al fornuftig debat drukner i personangreb og æv-bæv-bussemand, sure tæer i saftevand.

  De magtgale har næsten frit spil, når sociale medier samtidig spiller med, og udelukker dem man ikke bryder sig om.

  Kommentar by k.m. — 11. februar 2021 @ 08:41

 12. Venstre aner du ikke hvor du har :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 11. februar 2021 @ 08:43

 13. Der er jo altid en grund til at det går, som det går eller mangel på samme.

  For tilbage i begyndelsen af 1990´erne arrangerede Venstres Ungdom (VU) rigtig mange møder, hvor bl.a. Mogens Glistrup altid var med.

  Formålet med disse landsdækkende møder var, at et panel diskuterede landets flygtninge- og indvandrerpolitik.

  Selvom der altid var 2-3 tilhængere af den førte flygtninge- og indvandrerpolitik i panelet, og Mogens Glistrup sad som den eneste modstander af den førte vanvids- og landsskadelig politik, var Glistrup tale altid klar og hans argumenter var altid stærke og dansksindede.

  Enten er det utroligt, at VU´erne aldrig lærte mere af Glistrup, end de gjorde, eller at moralen og fædrelandskærligheden var så svag, at de valgte at ignorere Glistrups stærke forsvar for danskhedens beståen til fordel for en dejlig givtig politisk karriere.

  Kommentar by Karsten Lund — 11. februar 2021 @ 08:51

 14. Problemet løser sig selv. Ungerne forbliver hvor de er og bliver sikkert fremragende selvmordsbombere der vil fremme Allahs vilje. Nogle bliver syriske hjernekirurger og atomprofessorer, andre bliver dygtige specialister i bæltebombedåd – dog sandsynligvis kun én gang. Det eneste danskerne ønsker er, at islam med påhæng smides ud af Danmark hurtigst muligt. Hvem ønsker at samleve med dødens budbringere?

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. februar 2021 @ 08:55

 15. Herfra skal der lyde en stor tak til Venstres Ungdom – En dybtfølt og af hjertet stor tak for at I hjælper til med at tæske de sidste søm i Venstres ligkiste.

  Jacob Ellemann, som ellers tappert gør hvad han kan for at få Venstre til at ligne, et forladt tidligere østtysk brunkulsleje, må da vær himmelhenrykt for at få denne hjælpende hånd?! – Pøj, pøj drenge og piger, klø på, I er på rette spor!

  Kommentar by T. Flodur — 11. februar 2021 @ 09:34

 16. VU er åbenbart kommet så langt ud på det røde overdrev, at de nu går ind for indvandring, afrikanisering og islamisering. Så går de vel også ind for proletariatets diktatur, selvom det stadig er diktatur. En rød diktaturstat er en magtfuldkommen stat hvor borgerne er uden rettigheder og betragtes som slavearbejdere, malkekvæg og kanonføde.

  Men det aner de historieløse tøser og skoledrenge i VU vel ikke noget om.

  Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 09:38

 17. PS: Kan det tænkes at VU, KU og andre ungdomsafdelinger er infiltreret af kommunister/socialister?

  Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 09:41

 18. # 10 by TRÆT. om opholdstilladelse i forskellige grader , samt fratagelse af statsborgerskaber. det synes jeg seriøst ville være en meget god vej at gå. jeg støtter det forslag ,- og har længe selv haft noget lign. i tankerne.

  Kommentar by heisahero — 11. februar 2021 @ 09:49

 19. # 17. BENT A , nej det tror jeg faktisk ikke er tilfældet. jeg tror vi nu ser bølgerne af de totalitært opdragede danskere i gennem skole systemerne ,- der giver deres version , af det politisk ideologiske univers tilkende her. dvs forskellige udgaver af den samme totalitære tankegang. desværre.

  Kommentar by heisahero — 11. februar 2021 @ 09:53

 20. Jo men vi som flød oven vande og blev nationalister er her endnu.

  Kommentar by Nielsen — 11. februar 2021 @ 11:20

 21. Hvem og hvor er dette billede taget? De ligner ikke det som disse påstås at være. Er det ikke bare børn fra Øst eller syd-øst Asien ?

  Kommentar by hartvig jensen — 11. februar 2021 @ 11:35

 22. Hvorfor melder unge ignoranter, som ellers naturligt hører hjemme i Enhedslistens Ungdom, sig ind i VU. Måske fordi VU holder bedre fester end Enhedslisten?

  Men ellers demonstrerer det, at skolevæsnets massive inddoktrinering af de unge til at være gode internationalister, venligboere og antiracister, har båret frugt. Forhåbentlig bliver de unge klogere når de kommer ud i det virkelige liv.

  Kommentar by JC — 11. februar 2021 @ 11:47

 23. Der er ingen “danske” børn i Syrien. Men Venstres Ungdom mener – ligesom de fleste andre politikere – at ikke-vestlige fremmede KAN blive “danskere”, selvom de IKKE har danske forældre, hvis bare de har de rette “værdier” eller “papirer” (såkaldt “statsborgerskab”).

  De såkaldt “borgerlige” konkurrerer konstant med venstrefløjen om at være mest Anti-Danske/Anti-Hvide

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. februar 2021 @ 12:45

 24. Børnenes forældre har tilsluttet sig Danmarks fjender og dermed har de også taget deres børn med, for børn er forældrenes ikke statens! Forældrene har valgt side og med dem børnene, uanset hvor synd det er for børnene. Danmarks forpligtigelser er ophørt, de er ikke længere danske, og ser vi på billederne og navnene, så er der heller ikke meget dansk over dem! Naturligvis har Danmark forpligtigelser overfor flygtninge, men ikke mere overfor disse børn end overfor andre flygtningebørn, fuldstændigt som andre lande har det, men de betyder ikke at de skal til Danmark.
  UNHCR (FN flygtninge organisation) budget 2020 var 52 mia. kroner til, som blev brugt til at hjælpe alle verdens flygtninge. Danmark bruger årligt 33 mia. kroner på indvandere af forskellige slags og vi bruger 17 mia. om året på ulandshjælp! Indvandrene i Danmark burde forsørge sig selv og ulandshjælpen havner hovedsageligt i diktatores lommer! Dvs. At vi bruger svarende til næsten hele UNHCR’s budget på nogle relativt få flygtning, migranter og diktatorer! Hvis vi havde stillet krav om absolut selvforsørgelse til alle indvandrer i Danmark og havde undladt en fejlslagen ulandsbistand, så kunne Danmark alene, næsten have betalt for alle verdens 70 mio. flygtninge! Nå man så oven i købet tager i betragtning at migranterne i Danmark fylder uhyggeligt meget i kriminalitetsstatestikkerne og i det hele taget gør megen skade på landet og vores følelse af sammenhørighed, er der så andre end mig som mener at vi opfører os umoralsk!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. februar 2021 @ 13:04

 25. Der er nok over en 500 MILLIONER REJSELYSTNE AFRIKANERE OG ARABERE MV. som i denne tid tænker på at tage afsted til Europa. En oversvømmelse af Europa kan blive resultatet. For Danmarks vedkommende er udgifterne til indvandring allerede oppe over 100 milliarder kr. om året, hvis det hele regnes med. Tolkehjælp, politi, hospitaler, førtidspensioner, huslejer, taxakørsel, skolegang, forplejning, jobskabelse, integration, bespisning, lommepenge, udlændingestyrelsen, rigsretssagen osv.

  Er lillebitte Danmark virkelig forpligtiget til at sørge for hele verdens velbefindende? Er det vores ansvar hvad der foregår i 200 andre store og fjerne lande?

  Og dem som har så travlt med at være gode verdensfrelsere, er de ikke udelukkende “gode” for andre folks penge og på bekostning af danskernes frihed, sikkerhed og sundhed.

  Og tager de “gode” sig ikke utrolig godt betalt for at være “gode”. (årslønninger på mellem en halv og hel million ses ofte)

  Åbne grænser kan blive Europas undergang. Læs selv om velfærdskollaps, terror og bydele i flammer, rundt om i EU.

  Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 14:36

 26. Hent aldrig de ‘danske’ børn hjem. Det er ikke vores ansvar. De følepornografiske madammer kan i stedet kaste deres behov for omsorg for andre, på deres egen familie og landsmænd. Som noget nyt og uprøvet spændende. Madammerne får ingen points for hente islamisk afkom ‘hjem’ til Danmark. Hold Danmark fredeligt og rent, smid islam ud.

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. februar 2021 @ 17:16

 27. “Hent de danske børn hjem nu!” står der på plakaten. Men de ligner ikke danske børn med danske rødder gennem mere end 5-6 generationer. “Lige børn leger bedst” siger et gammelt ordsprog med rødder i biologien.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. februar 2021 @ 18:24

 28. Hvordan ser det ud om 18 år. En ting er at vi ikke henter dem hjem, men hvordan ser det ud når de er myndige og flygter fra lejren. De er mig bekendt ikke forment adgang til Danmark…

  Kommentar by Morten — 11. februar 2021 @ 18:28

 29. Alt imens at pet og tysk politi arresterer syrer og andet godt folk i terrror sag.

  Kommentar by Islamarebad — 11. februar 2021 @ 19:01

 30. Venstre ved du hvor du har..

  Kommentar by redneck — 11. februar 2021 @ 19:26

 31. De 7 anholdte jihadister fra terrorsagen i Holbæk skal angiveligt have rødder i Syrien.
  Vi sender en stor tak til Marrakesh-Lars…

  Kommentar by Revisoren — 11. februar 2021 @ 19:41

 32. Der skal ikke hentes nogen hjem, som selv har valgt at tage til Syrien og kæmpet for IS, og Deres hjernevaskede børn skal selvfølgelig til et kristent eller Jødisk hjem eller et andet sted, hvor de kan få Deres hjerne ordnet væk fra Islam. Det er afstumpet overfor alle andres børn og fremtiden at hente dem hjem, til nogle verdensfjerne katastrofale konventioner, som nogle idiotpolitikere tankeløst har påtvunget os, til at forældersammenføre dem tilbage igen via Deres Børn.
  Såvidt jeg ved kan man fratage forældre Deres børn, hvis de er så skingrende islamisk sindsyge, at lære dem om Jihad. Man har jo kunnet fratage andre forældre Deres børn, hvis de skader dem. Hvis man mener man ikke kan tvangfjerne børnene fra disse forældre+….Jamen så har man jo overdraget ansvaret for børnenes tarv til forældrene, og så må de jo tage Ansvaret for at børnene er Der hvor De er. (Kan den juridiske process holde?) Støt SIAD.www.siaddk.wordpress.com. God torsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. februar 2021 @ 19:43

 33. “De følepornografiske madammer” skriver Gustav. Og det er netop hvad de er. Hertil kommer de benhårde, kyniske og korrupte kællinger som aldrig får nok af indvandring, islamisering, ligestilling, kvindefrigørelse og ondskabsfuld tilsvining og udnyttelse af mænd, familier og danske børn.

  Børn bruges igen og igen i propagandaen. Men hyggebillederne af søde småbørn har ikke meget med virkeligheden at gøre. 90-95% af de asylsøgere som ankommer til Europa, er mænd i den militære alder.

  Og når DR taler om uledsagede børn, er der næsten altid tale om mænd på 17-40 år med langt sort skæg. DR lyver og svindler altså, fører os bevidst bag lyset.

  Hvad der bliver de danske børns skæbne og fremtid i et besat og afrikaniseret Danmark, er de skinhellige radikale “humanister” bedøvende ligeglade med.

  Mange af de typer der er så varmhjertede at deres “næstekærlighed” omspænder hele jordkloden og når ud til de fjerneste lande 10.000 km væk, er i virkeligheden iskolde hårdkogte hyklere som uden skrupler udleverer deres nærmeste, deres eget lands børn, til endeløse rædsler.

  Bare de kan tjene godt på det.

  Kommentar by BENT A — 11. februar 2021 @ 20:12

 34. Glimrende, glimrende. 40% af Venstres vælgere er smuttet, og kan Jacob Ellemans ulveunger generere 20% mere, så ved vi, hvor vi har Venstre.

  Kommentar by B. Christiansen — 11. februar 2021 @ 20:20

 35. VU diskriminerer imod den skeløjede af de indiske børn https://unsplash.com/photos/CvqCzwVOhCM

  Hos VU bryster de sig gerne af at der er “Plads til forskellighed”, men det gælder åbenbart ikke børn der ser en smule mærkelige ud.

  Grahan Camp – Sar Pass (YHAI), Sosan, India

  I recently went for Sarpass trek in Himachal Pradesh (India) and found these cute kids at the first base camp called Grahan. When asked they told me they were siblings and they love their life out of the city chaos. They were happy, as the picture shows

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 12. februar 2021 @ 09:15

 36. Hvorfor skal de hentes hjem, når de er hjemme.

  Kommentar by JC — 12. februar 2021 @ 12:44

 37. Vi har brug for et tillæg til den danske grundlov. Det skal lyde: “Islam er forbudt på dansk grund.”
  Let et forstå og let at fortolke. Vi er ikke interesserede i fremmede kulturer og hvis vi skulle være det,kan vi selv rejse ud og opsøge dem. Det skal ikke ligge Danmark,det danske samfund og danskere til last,at nogen ikke bryder sig om røgen i bageriet.

  Kommentar by Nielsen — 15. februar 2021 @ 13:13

 38. Se nu rigtig godt på denne terrorist-yngel!

  Ville du have en af dem rendende i dine stuer med den kløgt og intelligens, som jo nærmest lyser ud af deres øjne???

  NEJ, vel!!!

  Hvorfor skulle vi så have dem rendende i vores gader!?!

  Husk: de bliver større og voksne!!!

  Har Danmark og Vesten ikke rigeligt med voldsdrenge og – mænd af denne kultur???

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 15. februar 2021 @ 19:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper