13. februar 2021

Ditte Giese jubler over DR-femificering: “Det er ikke rigtig comme il faut med mænd på tv mere.”

Enhedslisten har kun haft tre politiske ordførere. Tre yngre kvinder, og tilsætter man 20 år og et par sorte designerbriller, så har man en 1:1 kopi af DR-toppen. Den manglende diversitet møder dog modstand, for hvad med de etniske og sensuelle minoriteter. Ditte Giese om DR-feminicering hos Heartbeats – Mads Steffensens exit.

“… Det er dog sjovt at iagttage, hvordan Steffensens programmer nu alle får yngre, kvindelige værter i stedet – Sara Bro på ‘Sara og Monopolet’ og ‘Kender du typen?’ bliver med den tidligere børnevært Anna Lin. Og det er helt i tråd med andre store DR-formater som ‘Hammerslag’, der nu er med Tina Müller, og ‘Versus’ med Sofie Østergaard, mens ‘Fællessang hver for sig’ har fået Katrine Muff og Johannes Langkilde som værter. Det virker som om, der er lagt en værts-strategi baseret på lige dele frygt og forandringsvilje, der går hånd i hånd med tidens kønsdebat og således også denne klumme. Det er ikke rigtig comme il faut med mænd på tv mere. Så hvad bliver mon det næste? … En sort kvinde på 50 år som vært for sporten? … Vi glæder os til at følge med i DR’s fortsatte femificering!

(Johanne Schmidt-Nielsen, Pernille Skipper og Mai Villadsen; Foto: Hårdt mod styrborg, 8. februar 2021)

Apropos

“… bemærkelsesværdigt, at vi i 2021 stadig kun ser heteronormative familier repræsenteret, når familiestrukturer i Danmark har udviklet sig så gevaldigt de sidste 20 år.” (Katrine Villarreal, Twitter, 8. januar 2021)

“Øv den ny”Årgang 2020″ ikke afspejler Danmark. Strictly hvide hetero kristne familier ONLY. Tag solbriller på inden du ser det” (Bwalya Sørensen, 1. februar 2021)

Oploadet Kl. 19:27 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/116968/trackback

40 Comments »

 1. Helt enig med Bwalya – Årgang 2020 med sådan en spændende familie vil give fantastisk TV – med eller uden solbriller … eller noget …

  Black Lives Matter: Sort tv-kendis myrder hvid adoptivdatter, “.. a result of several blunt force injuries”

  http://www.uriasposten.net/archives/116583

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. februar 2021 @ 19:43

 2. Enhedslisten og DR vil selvfølgelig undskylde sig med at de i produktionen og i det politiske bagland stadig er mange mænd, så samlet set er det lige fordelt.

  Kommentar by KineserSnot — 13. februar 2021 @ 19:46

 3. Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. februar 2021 @ 19:43

  De gamle nyheder, dagens negermord rettet imod hvide gik udover en tidligere model.

  https://nypost.com/2021/02/12/ex-fashion-model-rebecca-landrith-found-dead-near-pa-highway/

  Kommentar by KineserSnot — 13. februar 2021 @ 19:46

 4. Nationalister har altid sat ’skønjomfruen’ forrest i deres politiske-kampanger og aktivisme. Ved genforeningen i 1920erne var der stor fokus på at sætte den danske kvinde i front, det kom ligeoven på feminist-bølgen der var startet allerede i 1900ern og allerede fik sit spadestik med sædelighedsfejden i 1880erne.

  Kommentar by KineserSnot — 13. februar 2021 @ 19:49

 5. Ak ja, den fimsede Johannes “Jazz” Langkilde er efterhånden ene “mand” blandt alle feminazierne i Danmarks Radio…

  Kommentar by Revisoren — 13. februar 2021 @ 19:54

 6. Jeg er sgu sortseer, hvis jeg skal høre på Bwalas meninger i DR. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 13. februar 2021 @ 20:26

 7. Citat: “Tag solbriller på inden du ser det” (Bwalya Sørensen, 1. februar 2021).”
  Jeg nøjes med at tage solbriller på inden jeg ser Bwalya Sørensen. Ellers kan jeg ikke spise noget som helst de næste 2 dage.

  Kællingerne kan gå forrest med madkurve og øllerne, men ellers holde sig mest i baggrunden. I bedste fald har kællingerne en vis dekorativ værdi; men de kan let fare vild på lokum, hvis de ikke bruger GPS.

  1763, Dr. Johnson: “Sir, a woman’s preaching is like a dog’s walking on his hind legs. It is not done well; but you are surprised to find it done at all.”
  Boswell: Life of Samuel Johnson.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. februar 2021 @ 21:24

 8. DET GÅR KUN FREMAD OG DEN RIGTIGE VEJ, MED ALLE DE HERLIGE OG KLOGE POLITIK-KVINDER VED RORET.

  At fremtiden tilhører kvinderne er tydeligt. Se blot på de lange striber af lysende kvindelige begavelser. I Tyskland og EU er det Merkel, Ursula, Ylva og Magdalene. I USA er det Nancy Pelosi, Kamel a Harris, AOC og deres mange demokratiske veninder af samme slags.

  Og i Danmark er det typer som Jelved, Zenia, Sofie Carsten, Bosse, Bmwala Sørensen og de tre ovennævnte. Som alle støttes af en række feminiserede mænd, Jacob Sprællemand, Søren Pape, van Opslagh, DF-Tullesen osv.

  Om kort tid er der antagelig rendyrket skørte-regimente overalt i Vesten, og derfor vil alt med økonomi, frihed, demokrati, verdensredning og civilisation blive løftet til nye og fantastiske højder.

  Der er ikke længere brug for mændene. De kan sagtens undværes, for de er håbløst umoderne og slet ikke dygtige nok. Men med alle de kvindelige politiske genier der er kommet på banen, kommer vi alle ind i en ny festlig, fornøjelig, spændende og berigende tidsalder.

  Vover nogen at tvivle?

  Kommentar by Bent A — 13. februar 2021 @ 21:29

 9. Hun kan bare se/høre svensk radio tv. Der kan gå timer mellem at en mand dukker op.

  Når man iøvrigt betragter ødelæggelsen af landet de sidste 40 år, får man den tanke, at disse feminister, der kører med klatten, uhyre succesrigt er ved at tage livet af et tusind årigt land.

  Min holdning til kvinder i politik, er ikke, hvad den var

  Kommentar by Snaphanen — 13. februar 2021 @ 21:42

 10. Sidste nyt: Trump er blevet frikendt i Senatet, trods det at han er en mand. Demokrat-feministerne må være rasende ovenpå dette tilbageslag for deres langstrakte kamp for retfærdighed. Nancy Pelosi vil nu gå i tænkeboks sammen med veninderne, for at se om man kan få ram på Trump og republikanerne med andre metoder.

  Kommentar by Bent A — 13. februar 2021 @ 22:14

 11. “kvinder” er ikke der ikke er andet/har lært andet/kan andet end “se mig”-syndromet og feminiserede mænd er en skændsel for egne efterkommere, men det sq en endnu støre skændsel, at nogen stemmer på dem/tager MSMs indoktrinering af folket til sig ala Nordkorea!

  Slige bør TALES helt ned i dynnet, OVER ALT hvor vi møder dem, så de (skamfulde?) må erkende med sig selv, at de satte/sætter egen social/økonomiske-komfort højere, end deres (og vores) børns fremtid!!
  – og det samme for dem, som tav/tiger over for slige, blot for “ikke at blamere sig”/”ødelægge stemningen”!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 13. februar 2021 @ 22:23

 12. KVINDEKAMPS-KAMPKVINDERNE OPTRÆDER I MANGE FORSKELLIGE UDGAVER. Men alle er de en del af samme bevægelse, der har som mål at vende op og ned på samfundet og alle traditioner.

  Bevægelsen består, groft sagt, af 1/3 del hårdkogte feminister, 1/3 del kommunister og 1/3 pladderhumanister. Den driver sit spil overalt i Vesten.

  Man skal passe på, så at man ikke undervurderer bevægelsen. Den har skaffet mændene, familierne og børnene mange fjender på halsen. Og den har forvandlet Sverige til en jungle og kafkask galeanstalt hvor uretten, ondskaben, tragedien og døden ligger på lur overalt i samfundet.

  Og hele Europa er blevet destabiliseret af samme rødradikale pøbel. Og måske får også USA en krank skæbne i nær fremtid?

  Den moderne feminisme er en giftig sump af tåbelighed, historieløs uvidenhed, perverse vrangforestillinger og hadefulde holdninger til mænd, kultur, kernefamilier og klassiske værdier.

  Nutidens feminister, rødstrømper og kvotekvinder osv. er mændenes og nationernes FJENDER! Det er på tide at mændene vågner op og dropper deres naivitet mht. politik-kvinder.

  At lade sig narre af lokkefugle, sødladen snak, kvindelist og valgflæsk er vejen til selvødelæggelse.

  De gamle græske visdomsord om “Sirener der sang så smukt at de fik sømænd til at strande på dødens kyst” er nok fjernet fra skolerne, ligesom historierne om den lille rødhætte og den om heksen i pandekagehuset. Men alle tre historier er stadig aktuelle.

  Kommentar by Bent A — 13. februar 2021 @ 22:49

 13. Ja, Trump er blevet frikendt, og de venstreradikale “journalister” sidder i Deadline med tudefjæs og vræler.

  Så blev det sgu alligevel en god weekend!

  Kommentar by Revisoren — 13. februar 2021 @ 22:55

 14. Tre nydelige og fotogene kvinder på skift i front. Men hvorfor er Jette Gottlieb ikke med.

  Kommentar by B. Christiansen — 14. februar 2021 @ 00:38

 15. Bent A — 13. februar 2021 @ 22:49:

  Der må jo være nosseløse mænd nok, der ikke er informeret om dette, for da vi er ca. 50/50% mænd og kvinder i Danmark og dog en del kvinder der både privat og politisk arbejder imod venstrefløjsernes/RV+ernes indflydelse, kunne det tyde på, at det er den mandlige del, der giver overvægt til det “feministiske samfund”?

  Er feminismen måske i virkeligheden et tegn på mange mænds svaghed/stærke mænds manglende indsats (privat som politisk)?

  (jeg spørger, for at finde en bedre målretning på “oplysning til borgerne om samfundet”/finde ud af hvem der stadig holder feminismen oven vande)

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. februar 2021 @ 00:51

 16. Bwalya & co kan jo så glæde sig over kulsorte melvin der er på tv2 hele tiden samt en del tv og nyhedsværter med anden etnisk baggrund på begge kanaler, (abdel, de to kvindelige brune nyhedsværter, osv) men de typer bliver aldrig tilfredse før dansk tv ligner al-jazeera. Og det er præcist derfor at man ALDRIG skal række dem en lillefinger, for de brokker sig over smagen og æder resten af kroppen.

  Og så var der et program på DR for en del år tilbage med en lille fyr med runde briller der hed jeppe, som undersøgte alt muligt. Jeg kan ikke huske titlen på serien, men en af de ting han (modigt) undersøgte var sin egen arbejdsplads DR, og allerede dengang undrede han sig over hvorfor DR var fyldt med kvinder. Jeg husker en scene hvor han skal ind og tale med hende generaldirektøren maria rørbye rønn om det, og imens han venter foran hendes kontor, filmer de rundt på gangene hvor der UDELUKKENDE går kvinder rundt og ser ud som om de arbejder. Det lignede en scene fra et gammelt afsnit af the twilight zone hvor alle mænd var blevet fjernet fra samfundet, og den sidste mand som ikke havde opdaget hvad der var sket sad tilbage.

  Generaldirektøren (som tjener 3 gange så meget som statsministeren) kom med en eller anden dårlig undskyldning på spørgsmålet om hvorfor der kun er kvinder ansat, og jeppe arbejder ikke på DR længere..

  Jeg forstår godt hvis der er nogle som begynder at tro på en eller anden konspirationsteori om at george soros har forlangt at alle vestlige medier skal have unge kvinder ansat, imens de producerer multikulturel propaganda og udskifter befolkningen. Bare gå ind på dr/tv og tag et kig på hvad det er alle de kvinder mener at vi skal se, og måske især hvad vi ikke skal se.

  Kommentar by Per — 14. februar 2021 @ 02:48

 17. DR er og bliver Enhedslistens propaganda organ! De forsøger ikke engang at skjule det længere, det er bare sådan det er og vi må betale!
  Den hvide, lidt ældre, velhavende og magtfulde mand er helt igennem uønsket, jeg venter nervøst på den dag vi forbydes!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. februar 2021 @ 04:35

 18. # Per har bestemt ret i at det snarere er MÆNDS SVAGHED OVERFOR KVINDER, end kvinders styrke, der er hovedårsagen til at kvinder er godt på vej til at dominere og sætte sig på mændene, og på vej til at sætte sig på magten over Vestens samfund og fremtid. Alt for mange mænd er naive mht. kvinder og lefler for dem dagen lang.

  Det er forståeligt, for mange kvinder er søde, smukke, dejlige, charmerende, ordentlige og endda ret fornuftige.

  Men når det drejer sig om politik-kvinder i flok, er sagen en ganske anden. Her er der tale om en særlig slags kvinder. De er ikke som de normale kvinder, men er magtsyge og herskesyge, navlepillende, irrationelle, gak-gak humanistiske, speed-snakkende, fanatiske og besat af negative følelser overfor civilisationen som de, bevidst eller ubevidst, ønsker udskiftet med barbari. Og mændene, familierne, børnene, nationen, demokratiet, freden og friheden værdsætter de heller ikke. Systematisk undergraver de alle værdier.

  Feministerne arbejder ikke for ligestilling og retfærdighed, som de påstår. Hvad man bl.a. kan se af deres opførsel når de behandler skilsmisse-sager. I årtier har de brugt deres magt i familiebureaukratierne til at gøre både mændene, familierne og børnene retsløse. Med titusinder af tragedier til følge.

  Og se hvordan feministerne/kommunisterne og deres propaganda-medier har fået skilsmisse-tallet til at eksplodere.

  Mette Fupsens nye “børnereform” vil være endnu et slag mod familierne, der bliver gjort TOTALT retsløse overfor statsmagten. (OG HVORFOR SKAL BØRNENE FØRST HØRES NÅR DE ER TI ÅR OG OPEFTER? Allerede når børn er tre år kender de forskel på gode og dårlige forældre)

  Feministerne, rødstrømperne og deres medløbere, er blevet en pestilens i alle Vestens lande. De synes at nære et endeløst had til mænd og familier, og vi risikerer at deres snigløb af al kultur og alle menneskelige relationer, ender i økonomiens, fredens og civilisationens kollaps. Blot se på det kaotiske ragnarok der er ved at opsluge Sverige, Norge, USA og mange andre vestlige lande.

  Se også 22.49 og “Why women destroy families, nations and civilizations”.

  Kommentar by Bent A — 14. februar 2021 @ 07:32

 19. Hykleriet kender ingen grænser. Der er kun een i partiet med indvandrerbaggrund, det er unfair at favorisere hvide kvinder

  Kan vi så få noget ligestilling, tak.

  Kommentar by k.m. — 14. februar 2021 @ 08:08

 20. Kom i tanke om Gnags, Burhøns – Kylle Pylle og Rylle
  Venstrefløjen er som høns, et skridt frem og to tilbage

  Kommentar by k.m. — 14. februar 2021 @ 08:40

 21. Vigtig viden, ligegyldig info? I gamle dage var det ofte husmoderen, der styrede familiens økonomi, når manden havde afleveret sin løn til ‘lillemor’.
  Hvad enten hun pt har eller ikke har en sambo er det i dag for det meste kvinden i husstanden, der styrer familiens økonomi (og kommunen afleverer et evt kommunalt tilskud til hende).
  Kvinder er i dag mere afhængige af det offentlige end af mænd (Det offentlige har derudover for hver 6. kvinde overtaget befrugtningen). Derfor er de blevet socialister, hvor de i gamle dage gns var MERE konservative end mændene.

  Kommentar by Amad — 14. februar 2021 @ 08:57

 22. Johanne Schmidt-Nielsen burde sendes til Syrien med en kasse plastre. Hendes kernekompetence er at sætte plastre på små syriske børn, der kigger bedende på hende.
  Pernille Skipper burde som kaptajn være forblevet på den synkende skude “SS Enhedslisten” og gået ned med plimsolleren som sidste førerhøne ombord.
  Mai Villadsen skulle være blevet i sin Villa, med vovsen og volvoen – hendes kernekompetence er ikke dig, men “mig, mig og atter mig”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. februar 2021 @ 08:59

 23. Stygt syn. De dør alle alene med en miniture hund på skødet, i sikker forvisning om at de reddede menneskeheden fra sig selv.

  Og i øvrigt er Skinke-Samuraien slet ikke racist!

  Kommentar by Santor — 14. februar 2021 @ 09:25

 24. Det ska selvfølgelig kun være kvinder på TV. Jeg kan, for lang tid siden, huske kvindernes langrend på ski,…..og som Klaus Bååre så rigtigt sagde, da en forpustet deltager var ude for synsvinkel…”Og Disse Herlige lyde kommer fra…” :-) :-) :-)…(Han er sikkert selvfølgelig også fyret) :-) :-) :-). Jeg forventer selvfølgelig topløse værtinder i Vejrudsigten :-) :-) :-) :-) (så må vi mænd gå på efterløn :-) :-) :-))

  Kommentar by Michael Unna — 14. februar 2021 @ 09:40

 25. PS: Det kan selvfølgelig være problematisk hvis de åbner munden…:-) :-) :-). Men der er da jo Pia Kjærsgaard, Pernille Vermund, og Inger Støjberg…….Og hun er et rigtigt….nej undskyld :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 14. februar 2021 @ 09:43

 26. Bwalya Sørensen???

  Er der overhovedet nogen der tager den racistiske hystade alvorligt længere?

  Odd.

  Kommentar by Odd S. — 14. februar 2021 @ 10:31

 27. DE POLITISERENDE KVINDER STYRER FULDSTÆNDIG DR, hvor de udgør 80-90% af personalet. Og se hvordan de har kørt DR i grøften. DR er i dag en feministisk-kommunistisk propaganda-fabrik der har specialiseret sig i mis-information, fordummelse og manipulerende underholdning.

  Og bemærk hvor megen sendetid der bruges på nedgørende hetz mod mænd, forældre, co2-skeptikere, EU-skeptikere, “racister” og ikke-kommunister.

  Den røde forkvinde får en løn tre gange højere end statsmedisteren. Hvorfor har de gamle partier ikke forlængst sat en stopper for DRs pengefrås?

  Som en følge af bl.a. DRs radio og tv-propaganda er Danmark nu på vej til at få samme katastrofale fremtid som Libanon, Venezuela og Sverige. Og antallet af opløste og splittede familier, enlige mødre og retsløse faderløse børn er overvældende. Betegner nok en verdensrekord.

  Alt tyder på at BIG-MOTHER REGIMET snart kan ende i vanvid, afrikanisering, islamisering, 1984-tilstande, velfærdskollaps, terror, rædsel og elendighed. Er det virkelig hvad vælgerne ønsker?

  Kommentar by Bent A — 14. februar 2021 @ 10:36

 28. Blæwer Sorensen som kulturborgmester i København. Jaaaah.

  Kommentar by Bastardo — 14. februar 2021 @ 10:39

 29. Øøøøøh – har Enslisten ikke en regel om, at hver anden forperson skal være en mand?

  Kommentar by Bastardo — 14. februar 2021 @ 10:41

 30. Egentlig har jeg lidt ondt af de tre taber piger – Ja, kære læser, taber piger! De kommer jo aldrig nogensinde til at tjene deres egne penge!

  Altid (som i altid) vil de være henvist til at henslæbe sig i tvivlsomme nassejob; snart talskvinde for det ene, snart forkvinde for det næste røvsyge offentligt iscenesatte nassestunt (opfundet til lejligheden af skod-tosser som dem selv)

  Jeg ved godt at pigerne selv tror, at blot de sidder og skråler op i en eller anden komite, så er det at sammenligne med et rigtigt job. Det er det ikke!

  Et rigtigt job er, et job hvor man, underlagt markedsmæssige vilkår, producerer noget af værdi; for eksempel: Insulin, undervisning, fødevarer, tøj, bygninger, transport af vare- og personer, osv.

  Er der nogen her som har fantasi til at forestille sig, at seriøse foretagender som agerer i et internationalt marked, ville være villige til at udbetale gage (for at høre på skrig og skrål) til blot én af de tre megalomane fantaster vi her ser portrætteret!?

  Kommentar by T. Flodur — 14. februar 2021 @ 11:46

 31. Og niveauet på DDR fortsætter ufortrødent på børne-redaktionens stadie…

  Kommentar by Bastardo — 14. februar 2021 @ 10:41.

  Desværre, feministernes udgave af ligestilling anerkender ene og alene hunkønsvæsner, og der er ingen mangel på argumenter for den 100% ensidige tankegang, der også, lige som her, ligger til grund for alle former for ansættelser OVER glasgulvet.

  Med en 98% mandlig varetagelse af de job der EGENTLIGT holder et samfund kørende, og som desuden er både beskidte og farlige, er slaveriet reelt genindført i Vesten, under den nye matriarkalske ledelse.

  Og vi mænd har kun os selv at bebrejde, for at tingene har udviklet sig således, og får lov til at fortsætte, uden at nogen stiller spørgsmålstegn ved det.

  Kommentar by Kimski — 14. februar 2021 @ 12:01

 32. Kjære Kvinder. God Valentins dag :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. februar 2021 @ 15:38

 33. # Odd S. 10.31
  Ja, desværre tager Danmarx Ramadanradio, TV2, Journalistisk Venstreparti, resten af venstrefløj samt øvrige kulturradikale og politisk korrekte Bravalla Sørensen alvorligt.

  Kommentar by bjarne binee — 14. februar 2021 @ 17:01

 34. Det bliver spændende den dag det man kan kalde den “tekniske klasse” finder ud af sin magt i samfundet og bruger den

  Den tekniske klasse består nok for 90-95% vedkommende af mænd ,og den består af bla ingeniører ,håndværkere ,teknikere ,mekanikere ,elektricitet og datauddannede

  Uden disse folk vil der nærmest ingen produktion være i samfundet og mange af de ting tøserne tror er selvfølgelige vil ikke fungere

  Inden for en årrække vil vi have et samfund hvor en masse mennesker i pseudojobs vil være afhængige af disse folks arbejde og kunnen.
  Det vil derfor før eller siden gå op for den tekniske klasse at de bliver rippet i skat for at bla små tøser fra enhedslisten kan rende rundt i et fantasiunivers

  En uges strejke af den tekniske klasse vil få nærmest hele det politiske system til at krybe til korset og give voldsomme indrømmelser ,imens rød børnehave intet vil få ud af at strejke…da deres strejke ingen værdi har

  Kommentar by geden — 14. februar 2021 @ 17:05

 35. Danmarks røde nazistparti; Enhedslisten.

  Kommentar by LarsB — 14. februar 2021 @ 20:30

 36. Grimbrille designet som kun Rasmus Nordquist kan elske, er den bedste markør for leflende løgnagtigt og langfingret graven i andre menneskers penge.

  Kommentar by Hul igennem? — 14. februar 2021 @ 21:07

 37. LarsB — 14. februar 2021 @ 20:30 skrev:

  “Danmarks røde nazistparti; Enhedslisten.”

  “tHe dEmS aRe tHe rEaL nArTzEeEs!1!!”

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. februar 2021 @ 01:16

 38. Jeg gjorde mig den ulejlighed at læse Enhedslistens partiprogram. Det var interessant læsning, jeg følte mig sat tilbage til engang midt i attenhundredetallet, og sjældent har jeg læst magen til sludder. Man har været nødt til at skrive den voldlige revolution ud af programmet, men volden og magtovertagelsen svæver rundt mellem linjerne. I virkeligheden tegner der sig et gammelkommunistisk samfund med nationaliseringer og ophævelse af den private ejendomsret, bare med pænere ord, så som demokratisk ledelsesformer og demokratisk ejendomsret. Et samfund som jeg ville flygte fra og med mig en hær af landets kvikkeste hoveder. Der står at revolutionen ikke vil ske med mindre, der er flertal for den i befolkningen, men der står intet om hvordan revolutionen igen kan afsættes når folk bliver træt af den. En ny grundlov, ejendomsretten fordeles, ja ja men hvordan kommer vi så tilbage når folk opdager at det ikke virker, fuldstændigt som folk i de 40 andre lande på kloden har opdaget, når de har forsøgt! Nej pragrammet er opskriften på tyranni og fattigdom!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. februar 2021 @ 08:31

 39. “Den smukke blaffer” blev taget op at køre og derfra grøften kom alle tosserne, det fortsætter ud i en uendelig, hvor mange kommer der?

  Kommentar by Moth — 15. februar 2021 @ 10:04

 40. Den Nervøse — 15. februar 2021 @ 08:31:

  “I virkeligheden tegner der sig et gammelkommunistisk samfund med nationaliseringer og ophævelse af den private ejendomsret, bare med pænere ord, ….”

  …………..

  Er det mon ikke det Mette F. er i gang med at indfri, under dække af coronaen?,
  – til vinding for sig selv og vedligeholdelse af støtternes opbakning??,
  når detailhandlen tvinges i konkurs, folket henvises til indkøb i de store varehuse, man skal forvente krav om 2 ugentlige test i svælg eller næse (med alt hvad der deraf kan aflæses) og vaccinepas ind af bagdøren, alt mens folk i de private erhverv mister deres job og rigtig mange offentligt ansatte/kolde hænder er hjemsendt på fuld løn???

  (ja, jeg har ytret min tese før, men den får mere og mere karakter af noget, som vitterligt er et kommunistisk anført kup over for et D-DR/MSM-hypnotiseret Hr og Fru Danmark!)

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. februar 2021 @ 21:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper