16. februar 2021

Blüdnikow: SF’s Anne Grete Holmsgaard, der støttede PFLP, skal nu dømme Inger Støjberg i rigsretten

Interessant pointe af den gode Bent Blüdnikow. Medierne driver i disse Metro-tider klapjagt på mænd, for noget de muligvis har begået for tyve år siden, alt imens samme medier konsekvent ignorerer politikere med venstreekstremistisk fortid. Det være sig eksempelvis den terrorsympatiserende Anne Grete Holmsgaard, der som VS’er støttede terrororganisationen PFLP, og nu er en del af rigsretten, der skal dømme Inger Støjberg.

Kronik i Kristeligt Dagblad af Bent Blüdnikow – Venstrefløjens jødehad rager medierne en høstblomst.

“Metoo-bevægelsen har medført sager mod mænd. Det har ført til fyringer for selv 20 år gamle sager. Men hvorfor er det kun sex, der får hoveder til at rulle og medierne til at gløde? Hvorfor er mange af fortidens andre og nok så væsentlige sager ikke genstand for debat og opgør? Et af de markante kapitler af danmarkshistorien efter 1960’erne var den yderliggående venstrefløj, der hyldede regimer i Sovjetunionen, Kina eller Nicaragua. Venstrefløjen havde tidsånden med sig, og mange unge stemte gerne på Danmarks Kommunistiske Parti (DKP), Venstresocialisterne (VS) eller det maoistiske Kommunistisk Arbejderparti (KAP).

Dele af venstrefløjen hyldede revolutionær vold og endda terror. Blekingegadebanden var hjælpegruppe til den palæstinensiske terrorgruppe PFLP, der udførte terrorangreb blandt andet mod jødiske mål i Europa, og Blekingegadebanden lavede en jødeliste med 300 navne på danske jøder, der kunne være mål for revolutionære angreb, fordi banden og PFLP mente, at zionister og jøder var i ledtog med amerikansk imperialisme.

VS tog først, som der står i PET-kommissionens rapport, afstand fra terrorisme et stykke ind i 1980’erne. Således tog VS ikke afstand fra en terroraktion i 1978 i Israel, der kostede 37 civile livet, heraf mange børn, og VS’ ledelse forsvarede aktionen ved et ledelsesmøde den 16. april 1978.

Folkene i VS og Anne Grete Holmsgaard, der var formand for partiets udenrigspolitiske udvalg og medlem af Folketinget, var ikke kedelige skrivebordsrevolutionære. I 1980 rejste hun og tre andre til Mellemøsten og havde møder med PFLP-folk. De mødte PFLP’s to repræsentanter, Taysir Quba og Marwan al-Fahoum. Det var de to samme PFLPfolk, der styrede Blekingegadebanden.

Man underskrev sammen en fælles erklæring, hvor man konkretiserede: ‘VS og PFLP er enige om, at der hverken kan findes en løsning på det palæstinensiske eller det jødiske spørgsmål uden en total ødelæggelse af den zionistiske enhed og Israel.’ …

Anne Grete Holmsgaard sagde i 1984 til det politiske tidsskrift Politisk Revy, at hun ikke anså drabet på 11 israelske sportsfolk ved OL i München i 1972 som terror: ‘Jeg opfattede ikke palæstinensernes kamp som terrorisme, men som en befrielseskamp.’ Anne Grete Holmsgaard udgav i 1984 en bog med titlen ‘Zionismens Israel’. Heri beskrev hun alle jødiske organisationer og jøder som værende en del af et zionistisk komplot og være en del af den amerikanske imperialisme: ‘Den zionistiske bevægelse fastholder de jødiske samfund som jødiske og pro-zionistiske gennem organisering af jøderne i et utal af særskilte jødiske organisationer (…) Under påskud af at ville frelse verdens jøder inddrages de af den zionistiske bevægelse i opgøret mellem imperialismen og de socialistiske kræfter automatisk på de imperialistiske og reaktionære kræfters side.’ Hun fortsætter: ‘VS og PFLP er enige om, at der hverken kan findes en løsning på det palæstinensiske eller på det jødiske spørgsmål uden et totalt opgør med den zionistiske bevægelse og med Israel.’ Læg mærke til ordet automatisk. Det vil sige, at jøder, ligesom hos Blekingegadebanden, automatisk var en del af VS’ fjendebillede.

… ikke en eneste SF’er har fundet det problematisk, at Holmsgaard har været fortaler for klassiske antisemitiske holdninger. Og ingen finder det værd at kritisere, at Holmsgaard står ved disse udtalelser i dag. … partiet fastholdt Anne Grete Holmsgaards kandidatur, og hun blev valgt. Og SF fremturede ved at indvælge Anne Grete Holmsgaard i rigsretten, hvor hun nu skal vurdere, om Inger Støjbergs handlinger var lovlige eller ej.

(Collage: Anne Grete Holmsgaard og PFLP-terror)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117022/trackback

46 Comments »

 1. Det er reelt set to juridiske systemer i konflikt med hinanden som Inger Støjberg står overfor. Det ene er er partikulært med rod i dansk sædvane med rødder tilbage til jydske lov. Det andet er rent normativt, utopisk med rødder i en utopisk menneskerettighedstænkning som slår igennem som utopi for en retfærdig verden for venstrefløjen efter 70erne i vesten da kommunismen som utopi var slået fejl. Efter dansk sædvane er Inger Støjberg uskyldig men efter dem som tror på en universel retfærdighed er hun skyldig.

  Kommentar by CCC — 16. februar 2021 @ 04:16

 2. Ja det er selvfølgelig perverst at et subjekt, som har støttet en terrororganisation skal være Dommer i nogetsomhelst,…..men en ting er sikkert sikkert. Hun har forhåbentlig ikke lagt sin hånd på låret af nogen Politiker ???? :-) :-) :-) (Ja ja ja sort humor). Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com . God tirsdag mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. februar 2021 @ 06:53

 3. Ekstremistmafiaen øjner profit.
  Dejligt at se dem blive hevet ud i lyset igen.
  Desværre er det ikke på tv, tv er tabt for flere generationer siden, radio ligeså.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. februar 2021 @ 06:57

 4. Grundlæggende en perkerluder; godt man ikke har børn med den frastødende kvinde; men stakkels børn, hvis der er nogen- det er der vel forhåbentligt ikke?
  Heldigvis er fleste af de mest forfærdelige Pol Potmennesker golde.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. februar 2021 @ 07:00

 5. Ironisk at hendes zionistrablerier også dækker hende selv; hun passer lige ind, hvis man skifter zionist ud med kommunist og nasserkælling på arbejderne..!

  Kommentar by Hul igennem? — 16. februar 2021 @ 07:03

 6. Valgt af befolkningsudskiftere kan straffe person der beskyttede børn mod voksne.
  Flot.

  Kommentar by Peter Buch — 16. februar 2021 @ 07:42

 7. DER ER INGEN JURIDISK ELLER MORALSK SUBSTANS i Støjberg-sagen. Der er derfor tale om politisk forfølgelse. Sagen udstiller at Jacob Sprællemand, van Opslagh og alle de andre der stemte for rigsretssagen med 30 dommere og en pris på op mod 100 millioner kr., enten er en flok radigale agenter for indvandringsindustrien, eller en ansamling af smålige, indskrænkede, opportunistiske og anti-danske levebrødspolitikere.

  Også denne sag var blevet undgået, hvis DF i dag havde været oppe på de mindst 40 mandater der blev lagt op til i 2015. (37 mandater)

  Kommentar by Bent A — 16. februar 2021 @ 08:04

 8. Ekstremisten Anne Grete kunne ikke se noget forkert i ANGREBET PÅ EN BØRNEHAVE hvor adskellige børnehavebørn blev dræbt. Mange andre terror-aktioner finder hun også ok. Holmsgaard er nemlig ekstremist på den yderste røde fløj, hvor man ingen skrupler har. Heller ikke mht. til en udskiftning og udrensning af danskerne. Hvorfor afrikaniseringen og islamiseringen fortsætter, mens der hykles løs om “en fair og stram indvandringspolitik”.

  Kommentar by Bent A — 16. februar 2021 @ 08:15

 9. Fr. Holmsgaard vil nok også finde DET HELT I ORDEN den dag asylanterne, islamisterne og evighedsturisterne fra Afrika og Arabien starter en regulær guerilla-krig og “befrielseskrig” mod danskerne. På samme måde som samme slags indvandrere har indledt en terror-kampagne mod svenskerne. Sverige er nu et land med rekorder i hverdagsterror og mord-rater.

  Kommentar by Bent A — 16. februar 2021 @ 08:25

 10. Hun sidder ikke på et plejehjem i dag – da hun var gammel nok gik hun, som alle andre rødglødende venstrefløjsere, sandsynligvis i kloster og læser i bogen, der har svar på næsten alt – “das Kapital”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. februar 2021 @ 08:37

 11. Dansk tv bringer en reklame fra godhedsindustrien, der starter med et klip at to børn, speakeren siger :”De to går ikke i skole, de arbejder” mange piger ender med at blive gift med en ældre mand.”
  “Det kan du hjælpe med at forhindre ved at donere penge til os”

  Vi har altså hjælpeorganisationer der får reklameplads på stats-tv for at bekæmpe tradition med barnebrude.

  Samtidig trækker man Inger Støjberg i rigsret, fordi hun forsvarede børns rettigheder, og stoppede fremmede der slæber barnebrude med ind i Danmark.

  Historien slår koldbøtte med jævne mellemrum. Rødstrømper og kvinde frigørelsesbevægelsen er død. De gamle dinosaurer fra 70erne der smed bh-en i protest – samles i dag om at hylde Islam med dens kvindeundertrykkende kultur.

  Kommentar by k.m. — 16. februar 2021 @ 08:40

 12. Alle gode danskere forstår jo, at et klap i røven og en hånd på låret for 20 år siden er meget værre end antisemitisk terror.
  Men det fatter de satans jøder ikke. De bør forlade vort land – og tage mig med.

  Kommentar by Hansen — 16. februar 2021 @ 08:49

 13. Fuck Facebook, Parler åbner igen, for dem der har lyst
  https://www.youtube.com/watch?v=UGchnfGkCPA

  Kommentar by k.m. — 16. februar 2021 @ 08:51

 14. ” … ikke en eneste SF’er har fundet det problematisk, at Holmsgaard har været fortaler for klassiske antisemitiske holdninger.”

  Det tror da pokker.
  Det er bestemt ikke alle partier, der som SF kan ”prale” af at have haft en tidligere formand, der var nazist i hans unge dage.

  https://fremskridtdk.wordpress.com/2008/08/28/rode-gert-med-nazifortid/

  Kommentar by Karsten Lund — 16. februar 2021 @ 08:59

 15. Præcis som klimahysteriet ! send flere penge

  https://planbornefonden.dk/boerneaegteskaber-er-et-fattigdomsproblem/

  Kommentar by k.m. — 16. februar 2021 @ 09:07

 16. Danmarks Radio fortsætter med at rode i, hvad Trump har gjort og hvad han vi fremover.

  Der er næsten ingenting om Biden og hans planer for USA.

  og en sidste off-topic kommentar, Michael Jarnvig viste en graf over kulde denne vinter. Næsten fem grader under seneste 30års gennemsnit
  Han skyndte sig videre uden at sige noget om global opvarmning

  Kommentar by k.m. — 16. februar 2021 @ 09:19

 17. PFLP-sympatisøren og samarbejdspartneren Anne Grete Holmsgaard er en af danmarkshistoriens virkelig skampletter. At hun havde en stor stjerne i VS kan ikke undre nogen, men at SF senere tog hende til sig som en af deres egne er en skamplet på SF der aldrig kan vaskes af.
  At hun stadig kan repræsentere SF, nu i en rigsret, viser hvor lidt SF har ændret sig. SF er stadig dybt begravet i venstrefløjens slam.

  Kommentar by bjarne binee — 16. februar 2021 @ 09:56

 18. Jeg mener ikke hun nogensinde har været ude og undskylde og forklare sine rabiate handlinger, om at hun er blevet klogere.

  Kommentar by Axl — 16. februar 2021 @ 10:10

 19. Karsten Lund 08.59
  Gert Petersen, af sit parti også kaldet “Den store rorgænger”, et navn der passede som fod i hose til Gert Petersen fordi han kom så vidt omkring.
  Han startede som nazist, blev derefter stalinist. Da Stalin faldt i unåde fulgte han påbuddet fra Moskva og blev almindelig kommunist. Da DKP blev sprængt fulgte han Aksel Larsen over i den kommunistiske fraktion der kaldte sig Socialistisk Folkeparti. Gert Petersen var nu SF’er. Det er mere tvivlsomt om han nogensinde nåede at blive demokrat, men det var dengang vel heller ikke nødvendigt for at være leder af SF.
  Han nåede vidt omkring, men mon ikke han i hjertet stadig var stalinist, da han endte sine dage?

  Kommentar by bjarne binee — 16. februar 2021 @ 10:12

 20. En udmærket artikel fra BT om søde Anne-Grete. https://www.bt.dk/danmark/lovede-terrorister-troskab

  Kommentar by Axl — 16. februar 2021 @ 10:19

 21. Så er Inger Støjberg dømt på forhånd, det er jo som at sætte ulven til at vogte får!
  Anne Grethe Holmsgaard er en af mine ynglings aversioner, men da hun er kvinde, vil hun, som følge af den herskende tidsånd, ikke skulle stå til ansvar overfor sine holdninger og slet ikke sin terrorrelaterede fortid.
  Hendes sindelag er simpelthen ikke demokratisk, det er kommet til udtryk ved flere lejligheder, f.eks. I Paris da klimaaftalen blev vedtaget! Hun kæmpede for at folk med en anden mening ikke kom til orde og DR var som sædvanligt ukritiske mikrofonholdere.
  Nu har vi endelig konsensus, hvorfor skal vi så hører på de synspunkter, sagde hun!
  Hendes forbindelser til PFLP og Blekingegade banden, burde snarere have sendt hende bag tremmer end at SF insisterer på at ophøje hende til dommer i rigsretsagen!
  Jeg er forarget, oprigtigt forarget!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. februar 2021 @ 10:44

 22. Hun er vist hvad kan kan kalde en halvstuderet røver, hvad dog ikke har hæmmet hendes “karriere”. To nedslag fra hendes CV på folketingets hjemmeside:

  Uddannelse
  Ikke afsluttet cand.mag.-studium i historie og samfundsfag, Roskilde Universitetscenter.

  Beskæftigelse
  Universitetsdirektør, Danmarks Tekniske Universitet, 1995-2002.

  Har man ikke evnerne, viljen m.v. til at fuldføre et studie, burde man objektivt set ikke sidde som universitetsdirektør.

  Evner man ikke at fuldføre et studie i samfundsfag, så må man spørge sig selv, hvorvidt hun evner den juridiske indsigt til at skulle dømme andre ved en rigsret?

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 16. februar 2021 @ 10:48

 23. Det bliver underholdende når man når til kapitlet venstrefløjen og pædofili.

  Kommentar by Rinus — 16. februar 2021 @ 11:02

 24. Absolut ikke uventet, at SF har indvalgt Anne Grete Holmsgaard til at sidde i rigsretten mod Støjberg – Hvis fremmøde i retten skulle glippe for en travl fru Holmsgaard, må jeg så ikke foreslår SF-erne, at man udnævner Ubåds-Madsen som suppleant? – Selvom Madsen er slem, så når han, hvad angår galskab, trods alt ikke fru Holmsgaard til sokkeholderne!

  Kommentar by T. Flodur — 16. februar 2021 @ 11:28

 25. Den gamle heks har siden januar 2012 været direktør i interesseorganisationen BioRefining Alliance, der arbejder for at fremme bæredygtige biobrændstoffer. (Wikipedia)

  Et typisk venstreorienteret karriereforløb. Lommerne fyldt med andre menneskers penge i “en god sag”s tjeneste.

  Kommentar by Crass Børsting — 16. februar 2021 @ 11:44

 26. Hold da op, hvor er det ækelt. Vil du slippe godt fra afskyelige holdninger, så meld dig ind hos det røde kleresi. Og der vil ikke være et eneste anklagende ord om, at ord skaber handling.

  Kommentar by tavsen — 16. februar 2021 @ 11:54

 27. Jeg skulle måske tydeliggøre min pointe – Jeg mener nu hvor SF-erne kapitalt har dummet sig med at føre fru Holmsgaard frem i forreste række, så kunne man forsøge at redde stumperne ved at udnævne Ubåds-Madsen som suppleant. Det ville helt sikkert sende et formildende signal; så at sige, en udstrakt hånd til en ulmende folkestemning!?

  Kommentar by T. Flodur — 16. februar 2021 @ 11:55

 28. Hvad er det som kendetegner DE FLESTE POLITIK-KVINDER I FOLKEMORDSTINGET OG DE FLESTE POLITISERENDE KVINDER I DR?

  Det er at de er arrogante, irrationelle, navlepillende, uvidende, halvstuderede, mandsfjendske, lunefulde og speed-snakkende m.m.

  Som følge af disse egenskaber er de illoyale overfor deres eget folk og land, de lyver rask væk om indvandringen, kriminaliteten og 100 andre ting, de er negative og nedladende overfor mænd, familier og danske børn, og de går ind for politik som i længden er vil lægge økonomien og civilisationen øde.

  Holmsgaard er et godt eksempel.

  Kommentar by Bent A — 16. februar 2021 @ 12:00

 29. Kommentar by Karsten Lund indlæg 14
  Gert Petersen blev stiktosset og fremturede da det kom frem han havde været medlem af DNSAP under krigen. Det var rent held han ikke kom i BOVRUP-kartoteket pga. alder.
  Han måtte siden krybe til korset på DR-TV og forsøgte sig siden med at han kun var medlem for at spionere på dem.

  Kommentar by Sømand — 16. februar 2021 @ 12:13

 30. Gert Petersen blev fremstillet som den store uskyldighed i BT, hvor han på billedet stod med armen om sin advokat. At nu ville den infame journalist høre fra ham.

  Der gik et års tid, og journalisten anklagede Gert Petersen for at beklikke hans journalistiske ære. Så måtte Gert Petersen krybe til korset og indrømme. Gert Petersen var et ynkeligt menneske (i stil med Anne Grethe Holmsgaard), jeg så ham flere gange i S-toget på vej hjem fra arbejde.

  Kommentar by tavsen — 16. februar 2021 @ 12:21

 31. Ja, og den dømte serie hærværks og voldsmand, Pelle Dragsted, er stadig fast gæst hos DDR – I ved ham, der siger at Enfoldighedslisten “har en højere moral end andre partier”…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 16. februar 2021 @ 13:02

 32. @ tavsen — 16. februar 2021 @ 12:21

  Yup. Hyæner mister ikke deres striber selvom de ruller sig i andre dyrs efterladenskaber.

  En gang nazist altid nazist!

  Kommentar by Santor — 16. februar 2021 @ 15:15

 33. Anne Grete du er en luder
  Anne Grete en hesteluder

  Kommentar by Jamensågådogvæk — 16. februar 2021 @ 15:52

 34. @32. Enig. For en gangs skyld er nazikortet velanbragt.

  Kommentar by Jern Henrik — 16. februar 2021 @ 16:27

 35. Vi mangler i den grad et opgør med en uansvarlig og naiv akademisk venstrefløj, fuldstændigt, som vi har haft et opgør med NationalSocialismen!
  Mange forfattere og kunstnere i øvrigt, mange ansatte på diverse læreranstalter, journalister, ledere i fagforeninger og centraladministrationen er kommunister eller som de oftest benævnes ex kommunister. Det er folk i magtfulde stillinger og magtfulde poster, de har ualmindelig stor indflydelse og har derfor kunnet kvæle ethvert anløb til kritik! Men måske burde man starte et opgør, selvom det kommer 30 år for sent!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. februar 2021 @ 17:22

 36. OVENI KOMMUNISMEN, NAZISMEN OG ISLAMISMEN har vi så nu fået feminismen, som er næsten lige så slem. Bare følg med i DRs radio og tv-programmer.
  DR er kvindernes højborg, de udgør vist ca. 90% af personalet. Der går ikke een dag uden pjat, vrøvl og feministisk/pladderhumanistisk fantasteri. Mænd anklages konstant for alt muligt, og vores lands økonomi, sikkerhed og kultur undergraves dagligt med marxistisk propaganda. Selv radio-aviserne, “orientering”, “bagklog” og “deadline” bruges til diverse manipulation.

  Kommentar by Bent A — 16. februar 2021 @ 17:57

 37. En gang nazist altid nazist!

  Kommentar by Santor — 16. februar 2021 @ 15:15

  Et lille skridt for en nazist af gå fra national-socialismen til socialismen, arvegodset følger med.

  Men et uovervindeligt skridt for røde medier at erkende det. Og de kan heller ikke forstå, at EL ikke fangede deres markedsføring af Peder Hvelplund, men igen valgte en kvinde som formand M/K.

  Das Partei hat immer recht, EL ved alt om, hvilket hoved de mandlige vælgere bruger.

  Kommentar by tavsen — 16. februar 2021 @ 18:20

 38. PS: Lige nu er der så en P1 debat om mee-too, sexisme og krænkelser. Der er tale om at DR er mikrofonholder for krænkelsesparate kvinder og mandsfjendske feminister. Man bruger 10-20 år gamle sager og oldgamle julefrokoster som grundlag for en sand heksejagt på danske mænd. Og kun danske mænd. Ikke et ord om indvandreres opførsel overfor kvinder.

  Det er en hetz, nedgørelse og tilsvining som nu har varet i månedsvis. Hver dag nye yderst tvivlsomme historier. DRs kvindelige journalister som driver denne uanstændige kampagne, burde skamme sig.

  Kommentar by Bent A — 16. februar 2021 @ 18:23

 39. UTROLIG UTROVÆRDIGT at udpege denne venstre-ekstremist!!!

  Hun burde droppes pga inhabilitet!

  Man er jo iøvrigt forhindret af gældende lovgivning i at beskrive den behandling, en sådan landsforræder bør have!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 16. februar 2021 @ 18:49

 40. Oy Vey!

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. februar 2021 @ 19:00

 41. *Ole Mejlstrøm 18:49
  I så fald er alle de politisk udnævnte dommere inhabile! Rigsretten består af 15 juridiske dommere og 15 politisk udnævnte. Og SF har valgt hende!
  Anne Grethe Holmsgaard’s møde med Blekingebandens PFLP kontakter, sympati for terrorangreb og manglende afstandtagen fra terror som kampmiddel, betyder i mine øjne at hun hører mere hjemme bag tremmer end end som dommer!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. februar 2021 @ 20:44

 42. OT: MAN TROR DET ER LØGN. I to stive klokketimer har DR vrøvlet løs om danske mænds skrækkelige undertrykkelse af danske kvinder. Efter mee-too udsendelsen med seks-syv kvinder og een mand fortsatte man med endnu en udsendelse om kvinders rettigheder.

  Ikke eet ord om hvordan kvinder i tusindvis misbruger den magt som kommunistisk familiepolitik udstyrer dem med, så de i årevis kan sjofle og krænke mænds og børns menneskerettigheder.

  Ved at finde frem til en håndfuld snerpede, oversarte og krænkelsesparate hystader kan DR skabe det “indtryk” hos mange lyttere at der er tale om at mændene generelt udsætter kvinder for et utal af grove krænkelser. Uhu hu hu, hulk, hulk, vræl, vræl, der var en gang for ti-tyve år siden en julefrokost hvor alle var fulde og en mand sagde noget forkert, eller forsøgte at danse kinddans, og han var slet ikke min type. Så gik jeg i stå og har lidt af traumer, depression og livsangst lige siden. Hvor meget kan jeg få i erstatning, førtidspension og opmærksomhed?

  Mee-too er en rødfeministisk bevægelse og dens formål er at skaffe kvinderne mere politisk magt. Nogle af deltagerne er givet fulde af løgn og overdrivelser. Stik dem en tudekiks.

  Anne Grete Holmsgaard har nok aldrig været udsat for “krænkelser”. Hendes udstråling har nok holdt mændene på afstand. Eller er hun kun til kvinder?

  (se også kl. 18.23)

  Kommentar by Bent A — 16. februar 2021 @ 20:51

 43. PS: Som modgift mod DRs påstande om at kvinder altid er uskyldige og mænd altid skyldige, kan man overveje at læse de talrige skildringer af kvinders hårdkogte udnyttelse af sagesløse ofre, spændende fra bedrageri og pengeafpresning til rovmord. Beretninger som viser at selvom mange kvinder er som engle, så er der også en del brodne kar imellem. De er ikke så hellige og fejlfri allesammen, som DR fremstiller det.

  Kommentar by Bent A — 17. februar 2021 @ 00:06

 44. Til den pikante ende kan da tilføjes, at Anne Gretes eks, Bjarne Skovsager, har siddet adskillige år i fængsel for voldtægt af børn ned til syvårs-alderen. At hun har været sammen med den dybt ubehagelige person – Skovsager – siger noget om hende. Noget, som harmonerer fint med, hvad vi allerede ved.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. februar 2021 @ 13:09

 45. SF, cirkuspartiet i Folketinget, der i klovneri langt overgår Alternativet.

  Kommentar by LarsB — 17. februar 2021 @ 15:55

 46. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/to-hoejesteretsdommere-udtraeder-af-rigsretten-paa-grund-af-inhabilitet/8478889

  Kommentar by Islamarebad — 19. februar 2021 @ 11:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper