19. februar 2021

“… kunne være som taget ud af et Islamisk Stat-manifest”; “Der er mange, der skriver sådan noget”

For et par uger siden bragte Berlingske en kronik af ph.d. Tore Refslund Hamming, der anbefalede, at Danmark hjemtog Islamisk Stat-kæmpende fremmedkrigere, da de alternativt udviklede et had til Danmark. Vi måtte huske på at ikke alle jihadister, er terrorister, og de i nogle tilfælde var rejst til Syrien af ‘ganske noble, årsager’. En forskeraktivist, helt på niveau med DR-garden.

Ugens terrorsag involverer i øvrigt fjorten syrere, og blandt eksperterne er foruden islamisten Mona Sheikh, også apologeten Tore Refslund Hamming. Argumentationen er helt fantastisk. Bare fordi en terrorsigtet syrer udtrykker sig ‘ekstremistisk’, så betyder det ikke, at han har intentioner om terrorangreb i Vesten. Det kan være udtryk for at personen ‘er politisk indigneret’. Overskriften er direkte citater. Forbind selv punkterne – de gør det ikke for dig.

Fra TV2 Online – Sigtet i terrorsag har skrevet om jihad, IS og had mod Obama på sin Facebook-profil.

“En af de sigtede i terrorsagen fra Holbæk har på sin Facebook-profil delt indhold, der har karakter af ekstremisme og jihadisme. Det vurderer eksperter i islam og jihadisme, efter at TV 2 har forelagt dem flere eksempler på opslag, som den sigtede har delt.

– Noget af det, han har skrevet, kunne være som taget ud af et Islamisk Stat-manifest, siger Mona Kanwal Sheikh, der er seniorforsker ved Dansk Institut for Internationale Studier og forsker i blandt andet jihadisme og Islamisk Stat, og som har gennemgået tekster fra Islamisk Stat. …

Den syriske mand, der blev anholdt i Tyskland, har blandt andet skrevet Facebook-opslag, hvor han nævner terrororganisationen Islamisk Stat, og at der er ‘ingen islam uden jihad’. …

Tore Hamming og Mona Kanwal Sheikh påpeger også, at den sigtedes ekstremistiske opslag ikke nødvendigvis betyder, at han er terrorist.

Der er mange, der skriver sådan noget, og der er mange, der skriver det, som aldrig nogen sinde kommer til at begå et terrorangreb eller tage til Syrien. Det kan også være udtryk for en person, som er politisk indigneret over USA’s politik i Mellemøsten og bruger religiøse fraser til at italesætte sin frustration, siger Tore Hamming.”

(Collage: Islam, Apotekerhaven i Holbæk)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117111/trackback

24 Comments »

 1. Sjovt at muhamedanere aldrig mener, det de siger – og koranen aldrig skal tages bogstaveligt…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. februar 2021 @ 02:31

 2. Er der kun tale om skriverier? Er der ikke også gjort visse fund af diverse “materialer”?

  (Mn kan forstørre diverse tekster og bogstavstørrelser. Men ikke UPs tekster, som forbliver små og gnidrede pga. de brede margener. Véd nogen om computeren kan indstilles, så også disse tekster bliver større?)

  Kommentar by Bent A — 19. februar 2021 @ 04:37

 3. Er det Jakob Sheikhs søster? Han er også meget IS-glad.

  Kommentar by Skatteyderen — 19. februar 2021 @ 05:02

 4. Mona Sheik (?). var det ikke hende som meldte sig ind i De Radikale, hvor bl.a Helle Merete Brix meldte sig ind for at advare imod hende. Efter lidt mentalt turbulent, blev det konstateret at De Radikale ingen exclusionsparagraf, og så kan i princippet 50 nazister melde dem ind i De Radikale, og de kan selvfølgelig ikke blive smidt ud.
  Det perverse i Islam (-Usekulær diktatorreligion med et Førerprofet ideal, som hader den frihed alle andre har), siger selvfølgelig sig selv, og selvfølgelig vil der komme langt mere af det jo mere vi tolere det. Forhåbentlig bliver hun og ham (Mona og Tore) ikke understøttet financielt af offentlige midler under disse studier, som kan fåes gratis af alle andre, som bare har sat sig lidt ind i tingene. Nuvel- kejserens nye klæder med de to. En forening der ihverttilfælde er underbetalt (og som burde have støtte fra Staten OGSÅ) er selvfølgelig. SIAD plus. DenDanskeForening samt Trykkefrihedsselskabet. Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com. God Fredag og weekend (Holder nok en skrivepause. Bør det ihvertfald :-)). God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. februar 2021 @ 06:49

 5. PS: Man er forhåbentlig ikke så idiotisk at man tror man kan skilde Islam og Politik ad med den Diktatorreligions (skingrende sindsyge, terror imod alle andre og undertrykkende) ideal??? Jeg gider ikke nævne eksembler fra virkeligheden længere. Selvfølgelig hader Muhammedanere USA for den frihed og undertrykkelsesbekæmpelse den stor for. Intet nyt i den perverse selvforståelse.

  Kommentar by Michael Unna — 19. februar 2021 @ 06:54

 6. Gad vide hvad disse “forkere” så mener om de, der udførte “stormen” på den amerikanske kongres – hvor “5 døde”? Næppe nogle, der “brugte “fraser” til at italesætte en frustration…..”?.

  Kommentar by Limewoody — 19. februar 2021 @ 07:45

 7. @Bent A: Dit navn er sat med “strong”. Over kommentarfeltet står de mulige HTML-koder.

  Kommentar by ino — 19. februar 2021 @ 08:33

 8. Vi udnyttes, snydes og tyranniseres efterhånden af både de gamle partier, regeringen, EU, FN, sundhedsstyrelsen, coronareglerne, udlændingestyrelsen, familie-bureaukratierne, DR, tv-2, Politiken og gadebanderne mv. Vores såkaldte demokrati ligner mere og mere et folkefjendsk diktatur.

  Kommentar by BENT A — 19. februar 2021 @ 08:34

 9. Helle Merete Brix har gjort et stort arbejde for at advare imod Islam og bekæmpet den så godt hun kunne. Det er en af de (i mine øjne)- heltinder-, som har forudsagt alt den terror i Islam vi har oplevet. Det er over 15-18 års tid siden. Hun har skrevet bøger….Det er en del års tid siden,….men som jeg lidt spøjst plejer at sige, om dem som jeg holder af for Deres indsats,…Hun er underbetalt :-)

  Kommentar by Michael Unna — 19. februar 2021 @ 08:38

 10. Nu er man nødvendigvis ikke specielt begavet fordi man er forsker, men formodentlig har Mona Sheikh ret, det er ikke alle som skriver islamistiske opslag på facebook, der planlægger at begå terror, men det er sådan set tilstrækkeligt at nogen har tænkt sig at gøre det! Nu er det således at man ikke på forhånd kan sige hvem der vil og hvem der ikke vil, jeg har i modsætning til “forskerne” ikke tænkt mig at lade den danske befolkning være forsøgskaniner! Faktisk bør det være sådan at hvis man skriver sådan noget jihadistisk sludder, så kan man ikke komme ind i Danmark, for så er det jo tydeligt at man hader os, og så er det ikke her man skal søge beskyttelse, så må man søge til lande, man ikke hader! Sikkerheden for danskerne bør være vores politikeres første prioritet, men de vil åbenbart hellere kærer sig om mellemøstlige jihadtister!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. februar 2021 @ 08:42

 11. Hvis koranens bud om at vende hver en sten for at dræbe jøder ikke var gældende, var det her unødvendigt

  Københavns Politi bruger millioner på at »låne« folk udefra til …
  http://www.berlingske.dk › hovedstaden › koebenhavns-polit…

  for 2 timer siden — Københavns Politi har siden 2017 lånt politiledere fra andre dele af landet til at … i Krystalgade i februar 2015 har Københavns Politi øget bevogtningen af en … for at »låne« politiledere fra andre politikredse til én enkelt opgave: At bevogte …

  Kommentar by tavsen — 19. februar 2021 @ 08:43

 12. Ingen tvivl om at disse “eksperter” aka venstrefløjspropagandister, hader vesten lige så meget som islamisterne.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 19. februar 2021 @ 10:55

 13. Jeg er da glad for Mona Sheiks og Tore Hammings gode oplysninger, det bekræfter jo kun at de 4 flyvemaskiner der bl.a. fløj ind i World Trade Center slet ikke var teorisme, men udelukkende skyldes muslimer der med rette var frustrerede over et eller andet, måske manglende toiletpapir på flyenes toiletter.

  Kommentar by bjarne binee — 19. februar 2021 @ 10:58

 14. Til politikere og islam experter de er traettende at hoere paa som de fremturer “The Story of Muhamad” af Harry Richardson burde vaere paakraevet laesning,den er kun paa 135 sider og det er overkommeligt den kan ikke vaere saa dyr saa”staten” kunne maaske giver eet eksemplar til hvert folketingsmedlem og expert til opbygning af deres almene dannelse og viden

  Kommentar by dunk — 19. februar 2021 @ 11:01

 15. Røgslør, man bliver hverken sigtet eller dømt for terrorisme, blot pga. ting og sager man har skrevet på Facebook. Ejheller frikendt. Det er mao. et irrelevant halmstrå som formentlig er komplet uden betydning for sagen.

  Samme logik ville aldrig blive anvendt ift. “nazister”, “racister” osv. Her er associationer i tredje led rigelig bevismateriale for “eksperterne” og pøblens selvbestaltede folkedomstol. Har man een gang været til et SK-møde er man så godt som sikkert racistisk morder; hører man balalajka-musik er man moralsk medskyldig i Christchurch-massakren osv osv.

  Kommentar by DavidK — 19. februar 2021 @ 11:06

 16. De samme mennesker der kan male fanden på væggen og ser Nazi-spøgelser over alt. Har sjovt nok ikke samme tilgang til Islam.

  Kommentar by KineserSnot — 19. februar 2021 @ 11:15

 17. “Tore Refslund Hamming, der anbefalede, at Danmark hjemtog Islamisk Stat-kæmpende fremmedkrigere, da de alternativt udviklede et had til Danmark.”

  Man kan ikke “hjemtage” folk, som ikke hører hjemme i Danmark. De er ikke danskere og bliver det aldrig.

  Der er ingen risiko for at de “udvikler” et had til Danmark, de hader os allerede, det ER fuldt udviklet.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. februar 2021 @ 12:35

 18. Ifølge DE GODE HUMANISTERS OG VERDENSFRELSERES LOGIK er man et godt, fint og ædelt menneske hvis man gerne medvirker til at ofre det danske folk på godhedens alter. Dvs. fordriver og etnisk udrenser/udrydder danskerne.

  Det er hvad flertallet i tåbernes anti-danske højborg mener er vejen fremad.

  Kommentar by BENT A — 19. februar 2021 @ 13:01

 19. BENT A — 19. februar 2021 @ 13:01:

  Ja, Bent, det er forstemmende, men desværre sandt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. februar 2021 @ 13:26

 20. ” Ulykken for os tyskere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse, ville passe meget bedre for os end Kristendommens slappe tolerance” (cirka Citat) Adolf Hitler. Fra “Albert Speers erindringer (Kan findes på DDF hjemmeside). Adolf Hitler havde også Stor Muftien af Jerusalem boende i en lejlighed i Berlin, som hans rådgiver i “Jøde problemet”……Andet Citat fra A Hitler “Hvem husker længere massakren på Armenerne?”

  Kommentar by Michael Unna — 19. februar 2021 @ 15:23

 21. Mit indlæg i 20) var til 16)….samme ProfetFører ideal.

  Kommentar by Michael Unna — 19. februar 2021 @ 15:25

 22. Øhm…står der ikke i muhammedanernes instruksbog at de skal lyve for at fremme deres sag….prove me wrong Ali Mustafa ….

  Kommentar by Frafalden Moderat — 19. februar 2021 @ 17:39

 23. Vil også lige slutte med opfordringen til at man-ligesom SIAD- støtter foreningen . http://www.frafalden.dk – Rigtig god weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. februar 2021 @ 19:16

 24. Det er ikke alle m´Slimer der bliver terrorister i vestlig forstand, men selv kurrekurredut-ungernes chikane, af vi vantro, på gader og stræder, er en skattet terror-aktion iht. KOranens påbud.

  -> google: islaminfo erobring
  -> google: islaminfo Sharia
  – hver m´Slim giver sit bidrag (ud fra evner/rang)

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. februar 2021 @ 23:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper