19. februar 2021

Robert om Daniella & Søren, der ikke gider masseindvandring: “.. stemmer mod deres egen interesser”

Nye Borgerlige er med 15.000 medlemmer Danmarks tredjestørste parti, og i den anledning har Kristeligt Dagblad interviewet to medlemmer om deres bevæggrunde. Daniella Bak Jensen, en 45-årig specialpædagog fra Tikøb i Nordsjælland, og Søren Bo Frøstrup Madsen, og en sygemeldt 58-årig buschauffør fra Nørre Rubjerg i Nordjylland.

Det gør selvfølgelig lidt ondt i visse kredse, at Nye Borgerlige personificeres af helt almindelige danskere, der blot vil leve et helt almindeligt liv, uden al den bøvl der følger med islamisk masseindvandring. Nima Zamani antyder med kommentareren “Hun kalder perkere for perkere, og dét ka’ vi li’.”, at de to interviewede er racister, men hvis racismekortet engang har virket, så er det slut nu.

I kommentarsporet røg jeg i debat med e. Robert Kühnel, der har en kandidat i forvaltning fra RUC, og mener Nye Borgerlige-vælgere stemmer ‘mod deres egen interesser’. Da jeg problematiserede hans ‘interesse begreb’, bad han mig finde ‘en VUC’, og læse ’samfundsfag’ på B-niveau. På Facebook står hans arbejdsgiver som ‘Staten’, og på Linkedin kan man læse, at han indtil 2018 var deltids-bartender. Suk. Uddrag af debatten nederst.

To citater fra Daniella og Søren har meldt sig ind i Nye Borgerlige: De siger det, vi tænker.

“Jeg er ikke 100 procent enig i alt, de siger, men jeg kan godt lide, at de sætter tingene på spidsen og tør sige noget. Jeg er også tilhænger af, at man bidrager til noget i samfundet og ikke kun med had til systemet. Jeg vil ikke lyde som racist, men jeg ser også bare, at vi nogle gange lægger vores midler i nogle grupper i samfundet, og så bliver det ikke spiseligt for dem at komme ud og gøre noget som et produktivt medlem af samfundet – og det er altså uanset, hvilken etnicitet de har, vil jeg lige sige. Jeg kender til unge her i byen, som hellere vil være på kontanthjælp end at bidrage. … Jeg er også helt klart tilhænger af, at hvis man begår hård kriminalitet, skal man udvises, hvis det er muligt. … Hvis du tager det valg, skal du sendes ud af landet. Det, tror jeg også, kan være forebyggende over for nogle af dem, der står på springet til det.” (Daniella Bak Jensen)

For mig er udlændinge et meget vigtigt punkt. Jeg har ikke noget imod, at vi hjælper nogle udlændinge, men det skal være på en ordentlig måde. For min skyld må de gerne komme til Danmark og få hjælp, men de skal virkelig integreres, og der skal ikke flere ind, end vi kan magte. … Jeg kan godt lide Pernille Vermund, for hun pakker ikke noget ind. Hun skriver tingene, som de er. Det er letlæseligt, det er let at forstå, og det er lige ud af landevejen. Hun giver lige nøjagtigt udtryk for det, jeg mener. Jeg kan også godt lide deres økonomiske politik. Vi skal øge den økonomiske vækst og gøre den offentlige sektor mindre. Nogle gange bruger det offentlige oceaner af penge på at lave noget, og så skal det alligevel laves om igen.” (Søren Bo Frøstrup Madsen)

(Undertegnede i debat med Robert Kühnel, Facebook, 18. februar 2021)

“Det er sgu dygtigt, at man kan få så mange danskere til at stemmer mod deres egen interesser, ved at ville noget på et politik område…” (Robert Kühnel)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117129/trackback

33 Comments »

 1. Vend den om og spørg hvorfor Mette Frederiksen er så populær
  Er det i danskeres interesse at omdanne Danmark til en kopi af stikkersamfundet og kommunisthelvedet Deutsche “Democratische” Republik

  Kommentar by k.m. — 19. februar 2021 @ 11:51

 2. Robert Kühnel er en ekstremist der tror ‘Nanny-Staten’ kan gøre det bedre end folk individuelt, så derfor vil han stjæle folks penge.

  Kommentar by KineserSnot — 19. februar 2021 @ 11:58

 3. Det er tilsyneladende vigtigt for parnasset, at få Nye Borgerliges tilhængere til at fremstå som øldrikkende småbøvsende værtshusbumser, og de findes sikker også i vælgerskaren, fuldstændigt som hos alle de andre partier; Men der er efterhånden så mange helt almindelige mennesker, der har haft ubehagelige oplevelser med indvandrekriminalitet eller bare ubehagelige tilråb og intermidering at de melder sig ind i NB! Det er jo det eneste parti, der for alvor vil gøre noget ved det!
  De har oplevet en Lars Løkke, som sagde straks opbremsning og så lukkede 70.000 ind, og nu en Mette Frederiksen, som siger alt det rigtige, men gør det stik modsatte.
  Lars Løkke er åbenbart træt af at hører på folk, som vil have deres land tilbage, så måske er han og alle de andre som i konventionernes hellige navn, har åbnet døren på vid gab, ikke de rigtige til at redde kastanierne ud af ilden! Han, Helle, Anders, Poul og alle de andre har i alle tilfældet svigtet fælt! Der må nye kræfter til! Og der er altså ikke os alle som er værtshusbumser!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. februar 2021 @ 12:00

 4. https://www.bt.dk/politik/borgerlige-partier-raser-over-venstre-det-strider-imod-alt-hvad-de-har-sagt

  Kommentar by Islamarebad — 19. februar 2021 @ 12:02

 5. Nu foreslår de at teste børn ned til 1(eet år) for corona

  Diktatur hysteriet stikker fuldstændig af

  Kommentar by k.m. — 19. februar 2021 @ 12:04

 6. Endnu en der er skolet i marxismen, specielle fraser som kun har en betydning. Så vidt kendte han ikke betydningen, turde ikke mere. Alt er jo i “statens interesse” for ham…..

  Kommentar by Moth — 19. februar 2021 @ 12:11

 7. Daniella Bak Jensen: “Jeg vil ikke lyde som racist, men …”

  Min kommentar: Daniella har tydeligvis stadig købt globalisternes propaganda om den “onde” og “farlige” såkaldte “racisme”.

  Daniella Bak Jensen: ” … det er altså uanset, hvilken etnicitet de har …”

  Min kommentar: Lad nu være med at ligestille danskere med fremmede. De skal ikke behandles ens.

  Søren Bo Frøstrup Madsen: “For min skyld må de gerne komme til Danmark og få hjælp, men de skal virkelig integreres”

  Min kommentar: Så de fremmede må stadig gerne komme? Så han ønsker at vi fortsætter Den Store Udskiftning? Integreres? Nej, de skal ikke “integreres” eller “assimileres”, de skal slet ikke være her!

  Hvis Daniella og Søren repræsenterer den danske “højrefløj”, så er vi da helt fortabt!

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. februar 2021 @ 12:50

 8. Jeg har – som det hedder – en “kandidat” i samfundsfag. Jeg forstår heller ikke Kühnels “interesser”, og når han ikke kan forklare det, har han nok heller ikke selv forstået begrebet.

  Kommentar by ino — 19. februar 2021 @ 12:57

 9. Har folk set den nyeste video fra Nye Borgerlige, den med opremsningen af alle integrationsplanerne, fra 1999 og til i dag?

  Se den.

  Kommentar by Michael Nielsen — 19. februar 2021 @ 14:06

 10. Det er utroligt at høre hvor galt det står til i Sverige. Knivstikkeri, voldtægter og mord. Bilafbrændninger, hærværk og ødelæggelse. Da jeg boede i Sverige for ca. 30 år siden var det helt anderledes. Jeg tror ikke det er indfødte svenskere, som står bag. Det må være nogle udlændinge. Men det kan slet ikke være muslimerne, de er så fredelige alle sammen. Det siger i hvert fald svenske Aftonbladet, så det må være rigtigt. Mit bedste bud er at det må være enten islændinge eller færinge, som raserer dette ellers så smukke land?

  Kommentar by Thor — 19. februar 2021 @ 14:13

 11. DE INDVANDRINGSBEGEJSTREDE VRØVLER LØS OM INTEGRATION PÅ 35. ÅR. Men sandheden er at det store flertal af kulturfremmede ikke VIL integreres. Og derfor KAN de ikke integreres. Og den dag de bliver mange nok!!!

  Men man må undre sig over at flertallet af danskerne stadig har svært ved at gennemskue at de gamle partier har pisset på dem i årevis. Det burde ikke være svært at opdage at en folkeudskiftning er i gang, sådan som arabere og afrikanere vrimler rundt overalt i gaderne, bankerne og butikkerne osv.

  Det er vel heller ikke svært at observere at samfundet er blevet fattigere og ringere i de senere år. Postvæsnet, tlfbetjeningen, forsvaret, skolevæsnet, politiet, sundhedsvæsnet, retssikkerheden og den sociale velfærd osv., det er altsammen ikke hvad det har været.

  Men propagandaen som foregår døgnet rundt, blokerer måske hos mange vælgere for selvstændig kritisk tænkning?

  Godt at der stadig er nogle der ikke lader sig hjernevaske. Men er de mange nok til at vende udviklingen, så Danmark ikke ender som Nordens DDR, Libanon eller Somalia?

  Kommentar by BENT A — 19. februar 2021 @ 14:20

 12. Hvis Robert Kühnel er kandidat fra RUC så skal han nok komme videre i uddannelsessystemet. Han er sikkert allerede moden til at starte i en børnehaveklasse.

  Kommentar by bjarne binee — 19. februar 2021 @ 14:30

 13. Jeg mener, det var Dan Turell, der kom med historien om bartenderen der havde været på arbejde, ham der var på arbejde, og ham der skulle på arbejde, der alle tre ofte mødtes i baren.
  Under alle omstændigheder siger det lidt om at alt for snævre cirkler kan være en fare, dels at man, nogle, enkelte forhåbentlig også kan lære noget om mennesker selv i sådan et erhverv.

  Kommentar by Peter Buch — 19. februar 2021 @ 14:46

 14. Det som ROBERT KÜHNEL INDIREKTE PÅSTÅR, det er at det er i danskernes interesse at Danmark oversvømmes med afrikanske og arabiske asylanter og socialklienter. Det er en decideret idiotisk påstand. Er Robert idiot eller hvad er der galt med ham? Ganske vist er Pernille Weiss, Sofie Carsten, Pernille Skipper og Jelved/Zenia enige med ham i at Danmark bør afrikaniseres og islamiseres, men det gør jo ikke Robert til en fornuftig mand.

  Kommentar by BENT A — 19. februar 2021 @ 14:53

 15. LUK RUC!:-)

  Kommentar by Amad — 19. februar 2021 @ 14:54

 16. # K.M. kl. 12.04: Ja, diktatur hysteriet er ved at stikke fuldstændig af. Det er som om hysteriet er blevet et mål i sig selv.

  Flere sagkyndige har været ude at sige at bekæmpelsen af corona-virussen har været præget af stor forvirring og hastigt skiftende politiske meninger. At holde afstand er noget af det vigtigste, men Sundheds-Styrelsen ved Søren Brostrøm fortalte gennem lang tid at det med afstand var nærmest ligegyldigt. Der skete ingen smitte ved tæt samtale før efter 15 minutter, og en halv eller hel meter var nok til at forhindre smitte. Brostrøm vrøvlede løs i månedsvis, men er stadig direktør for S-S.

  Andre iagttagere har sagt at millioner af test kan være en dårlig investering, da andre metoder er mere effektive. Såsom opsporing. Desuden er antallet af syge langt mere interessant end antallet af smittede.

  At teste selv spædbørn to gange om ugen er at skyde spurve med kanoner, og tæt på meningsløs anvendelse af resourcer. Målet er tilsynelande nu over ti millioner tests pr. uge. Det vil koste mange milliarder kr. at gennemføre. Danmark kan blive det næste Venezuela.

  OG HVORFOR FÅR VI IKKE NOGET AT VIDE OM HVILKE MEDICINSKE BEHANDLINGER DER GIVES TIL CORONA-SYGE ??!!!

  Kommentar by BENT A — 19. februar 2021 @ 15:14

 17. Ordet Perker, blev udviklet i (19)80 erne, når man ikke kunne huske nationaliteten på indvandrende. Det er en sammenblanding af Iranere,Irakere, Pakistanere, og Tyrkere…….Jeg ha da heller ikke noget imod man kalder mig Synjye :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 19. februar 2021 @ 15:27

 18. Jeg tror regeringen forlanger test af småbørn, for at få et næsten 100% dækkende DNA register over danskere.

  Kommentar by k.m. — 19. februar 2021 @ 15:58

 19. Du må være masochist, siden at du er på BDSM-portalen Facebook, hvor du piner dig selv med tortur udført af horder af passivt forsørgede socialdemokratiske klientmigranter og borgerlønsmodtagere.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 19. februar 2021 @ 18:43

 20. Nok så mange test-prøver HELBREDER IKKE een eneste dansker. Og trods hundredtusindvis af tests har regeringen stadig ikke styr på nogetsomhelst, lader det til. Desuden skifter den strategi som vi andre skifter skjorter. 5-10 gange om ugen. Og igen og igen har skandale-foretagendet s-s med Brostrøm i spidsen dummet sig med fejlagtige påstande.

  Hvor mange er døde af sygdommen. Flere end i en normal influenza-sæson?? Muligvis er sygdommen meget alvorlig, men vi véd det ikke. For hvem kan man stole på? Ihvertfald ikke sundhedsstyrelsen. (dog det som skete i Italien og Spanien mv. tyder på en vis alvor)

  Men tyranni uden lovhjemmel, som i mink-sagen, har vi danskere vist snart fået nok af. Mette Mink har allerede begået flere store fejl, og dertil kommer at hastigt skiftende udmeldinger og at booking-systemet har givet anledning til forvirring og bøvl i lange baner. (iflg. JP)

  HVORNÅR POKKER får vi at vide hvilken medicinsk behandling corona-syge danskere tilbydes?

  Kommentar by BENT A — 19. februar 2021 @ 19:16

 21. TYRANNI, MED ELLER UDEN LOVHJEMMEL, har vi danskere vist snart fået nok af?

  Kommentar by BENT A — 19. februar 2021 @ 19:21

 22. Omvendt logik fra Robert Kühnel. Folk stemmer FOR deres egne interesser, når de stemmer for ikke at få deres boligområder, arbejdspladser og land transformeret til noget de ikke kan identificere sig med.

  Kommentar by Realisten — 19. februar 2021 @ 19:26

 23. OT: Se China spearheaded campaign, profited on pandemi, startet af Wuhan laboratorium for biologisk krigsførelse.

  (og så har udemokraterne i USA begyndt på en sand heksejagt på republikanere af alle slags. Dem er der mindst 75 millioner af. Bl.a. bliver USAs ambassatrice i Danmark sat på anklagebænken for at have støttet Trump med twitter opslag)

  Kommentar by BENT A — 19. februar 2021 @ 20:12

 24. Tidligere kaldte man det falsk bevidsthed, når stemmekvæget ikke rettede ind efter ideologernes ønskede klassebevidshed.

  Hvis de dumme ‘arbejdere’ begynder at tro, at indvandringen presser lønnen ned, mens boligpriserne, kriminaliteten og skatten går op, samt serviceniveauet i velfærdsstaten falder, så er de jo ofre for borgerskabets falske bevidsthed.

  Den herskende klasse har et behov opretholde dette circus le immigration, da der er penge i lortet for offentlige skrankepaver, konsulenter og andre tyverifinansierede badutspringere.

  Kommentar by Stirner — 19. februar 2021 @ 20:18

 25. Tidligere kaldte man det falsk bevidsthed, når stemmekvæget ikke rettede ind efter ideologernes ønskede klassebevidshed.

  Hvis de dumme ‘arbejdere’ begynder at tro, at indvandringen presser lønnen ned, mens boligpriserne, kriminaliteten og skatten går op, samt serviceniveauet i velfærdsstaten falder, så er de jo ofre for borgerskabets falske bevidsthed.

  Den herskende klasse har et behov opretholde dette circus le immigration, da der er penge i lortet for offentlige skrankepaver, konsulenter og andre tyverifinansierede badutspringere.

  Kommentar by Stirner — 19. februar 2021 @ 20:20

 26. Rettelse: China spearheaded mis-information campaign…

  Kommentar by BENT A — 19. februar 2021 @ 20:21

 27. Hvorfor laver Robert Kühnel ikke en afhandling om Social akrobaternes stemmekvæg, undersøgelsen tager ikke lang tid for de fleste af deres stemmer modtager løn og ydelser fra det offentlige som stemmekvæget mener at det er socialisterne og kommunisterne der sørger for, det de kalder velfærdssamfund, nu er de offentlige ansatte igen blevet forgyldt med skatteborgernes skattetryk og afgifter, det virker underligt at brændstofpriserne stiger i disse tider hvor mange arbejder hjemmefra og flyene står på jorden, er Danskerne Verdens dummeste folkefærd og lader sig r**pule af velfærds turisterne og grådige taburetklæbere på Borgen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Emmagad — 19. februar 2021 @ 21:34

 28. Det må da være Robert Kühnel, der stemmer imod egne interesser, for hvad han og slige leve af, når iSlammets tilbedere har opfyldt deres mål, med at udvandre fra hjemegne?
  ( se islaminfo dk og søg på ordet: erobring )

  Det er mærkeligt med “eliten”, for det er da bestemt ikke deres IQ, der er fremtrædende når de ytrer sig/er deltagende i debater, men de er hunde-gode* til at trække sig/sabotere dialoger med projektioner/skyde med racismekort, når de ikke kan svare på logiske og legitime spørgsmål.
  – som f.eks. hvad de vil leve af, når iSlammets tilhængere har opnået pladser nok i det offentlig/folketinget** og stadig, på livet, er forpligtet til at agere under iSlammets Sharia***?
  Sharia: læs mere på

  * læs: med halen mellem benene.
  ** google: islaminfo erobring
  *** google: islaminfo Sharia

  Svar udbedes, Hr. Robert Kühnel !

  Ps. der er også mange andre gode grunde til, at flere og flere melder sig ind i Nye Borgerlige.
  -> læs med på
  https://nyeborgerlige.dk/

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. februar 2021 @ 23:39

 29. https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE12776175/aeldre-mand-sigtet-for-racisme-efter-voldeligt-overfald-paa-muslimsk-kvinde/

  Ja så er de straks på pletten med alt hvad den kan trække af sigtelser! Skide være med de daglige muslimske racistiske handlinger mod os etniske danskere, vores land og levevis!

  Jer så ind i helvede træt af det her land! Danskerne fortjener lortet fra hele pakken…man vil det selv og jubler over islam og dets væsen…se bare valg på valg og overalt og på alle planer i Danmark!

  Danmark er bare så færdig…farvel lille lorteland!

  Kommentar by Black Watch — 20. februar 2021 @ 00:28

 30. ALARMERENDE NYT: SKRIV: REGERINGEN VIL TVANGSINDESPÆRRE DANSKERNE. (180 grader)

  Kommentar by BENT A — 20. februar 2021 @ 01:46

 31. Black Watch — 20. februar 2021 @ 00:28:

  Jeg forstår til fulde din frustration. Men husk på, at hvis globalisterne var sikre på at vinde, så ville propagandaen ikke være så massiv som den er nu. De ved, at vi har sandheden på vores side og de frygter at masserne indser den.

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. februar 2021 @ 03:33

 32. Ham der Kynel ku’ ikke lige finde ud af at stave til egne interesser. Fnis.

  Kommentar by Nielsen — 20. februar 2021 @ 05:55

 33. Robert Kühnel har et klassisk “Soy Face”. Det har hans slags som regel
  https://knowyourmeme.com/memes/soy-boy-face-soyjak

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 20. februar 2021 @ 11:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper