20. februar 2021

Holbæk-terrorsag: Kom til Danmark i ‘flygtningestrømmen’, begyndte pludseligt ‘at gå med tørklæde’

I en debat om social kontrol i islamiske miljøer får en kommentar af Thomas Hoffmann kritik fra Hizb-ut-Tahrirs Taimullah Abu-Laban, der hævder at ‘negativ social kontrol’ er en måde at ‘dæmonisere muslimer’. En række trosfæller liker kommentaren, men også ph.d. Louise Lund Liebmann, en af de to forskere bag rapporten der konkluderede at muslimer skulle kende Koranen bedre, så de kunne stå imod samfundets ‘konformitetspres’.

Muslimer, islamister, jihadister eller terrorister. Det starter med Koranen. Her lidt fra en omtale af Holbæk-terrorsagen. ‘To generationer af syriske flygtninge’ er blandt de anholdte, skriver Ekstra Bladet, og giver beskrivelsen af arabere, der på overfladen fremstår velintegrerede. Fra EB.dk – Terrorsag: Hun begyndte pludselig at gå med tørklæde.

“Nogle af dem har levet i Danmark i mange år, mens andre kom hertil i flygtningestrømmen for omkring fem-seks år siden. Én er for længst fyldt 70 år, mens en anden er i starten af 20’erne.

I alt 14 mennesker sidder lige nu fængslet i den terrorsag, som eksploderede forrige weekend. … udadtil har de tilsyneladende levet som helt almindelige mennesker. Indtil politiets aktionsstyrke pludselig dukkede op og stormede flere adresser i både Vestsjælland og i Storkøbenhavn. …

En 37-årig småbørnsmor, som også skal være blevet anholdt, er både sød og venlig, men meget privat fortæller en kvinde i samme opgang. En ting har hun dog undret sig over:

– Hun har boet her nogle år. I starten gik hun helt almindelig klædt, men pludselig begyndte hun at gå med tørklæde og var tildækket. Hun er ellers meget smuk.”

(Ph.d. Louise Lund Liebmann liker Hizb-ut-Tahrir-talsmands kritik, 19. februar 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117147/trackback

13 Comments »

 1. Bonnichsen : usandsynlig der kommer terrorister i flygtningestrømmen

  Kommentar by k.m. — 20. februar 2021 @ 12:54

 2. Ja Ja, lad Os nu se hvad der sker. Det ender vel med at de alle bliver frikendt og får en kæmpe erstatning!

  Kommentar by Santor — 20. februar 2021 @ 13:15

 3. Ang. Bonnichsen og øvrige muhamedanerleflende “eksperter”, de tager fejl HVER ENESTE GANG de udtaler sig om emnet.

  Kommentar by Danskeren — 20. februar 2021 @ 13:20

 4. Et Danmark fuld af femte kolonne kællinger, som anvender ethvert snit til at undergrave Danmark og danskerne…frem med saksen do!

  Kommentar by Black Watch — 20. februar 2021 @ 13:57

 5. k.m. 12:54
  Ja hvor naiv kan man tillade sig at være, og så stadig blive brugt som ekspert?

  Kommentar by Den Nervøse — 20. februar 2021 @ 14:02

 6. FET, PET OG POLITIET TAGER TERROR-TRUSLEN alvorligt, men det gør politikerne ikke, og derfor fortsætter indstrømningen af asylanter, socialklienter og besættere. Det er kun et spørgsmål om tid før vi rammes af terror-aktioner svarende til dem i udlandet. Som f.eks. den i Paris hvor snesevis af koncertgæster blev skudt ned og dræbt.

  Vi er også truet på en anden front, nemlig af regeringens ny sundhedslov der giver hidtil uhørte, diktatoriske og historisk vidtgående magtbeføjelser til ministre. Ikke mindre end TOLV NYE TVANGSFORANSTALTNINGER overfor vi danskere lægges der op til. Et sundheds-tyranni uden lige kan blive vedtaget om ca. 8 dage, medmindre oppositionen når at vågne op inden. Flere oplysninger kan findes på nettet.

  Man skal være meget naiv og autoritetstro hvis man mener at man roligt kan give diktator-Mette, Heunicke, Brostrøm & co. uindskrænket magt til at overvåge og tvangsstyre danskerne 24/7/365.

  Der er jo allerede afsløret en række ulovligheder, grundlovsbrud, krænkelser af danskernes borger- og menneskerettigheder, samt ret mange forvirrede, skadelige og usaglige beslutninger.

  Kommentar by BENT A — 20. februar 2021 @ 14:18

 7. Hvis Magt-Mette sørger for at fastholde forsamlingsforbuddene, er det begrænset, hvormange der kan blive dræbt af hver muslimsk terrorbombe.
  Folkesundhed – husk: Hun gør det for din skyld.

  Kommentar by Bastardo — 20. februar 2021 @ 14:33

 8. SIKKE EN BERIGELSE AF RAKETFORSKERE. De politiske korrekte må juble af fryd, indtil raketterne rammer dem selv.

  Kommentar by tavsen — 20. februar 2021 @ 15:05

 9. PS. skriv i søgefeltet: Regeringen vil tvangsindespærre danskerne. Klik så ved: Historisk vidtgående magtbeføjelser, og der kommer oplysninger frem som er meget alarmerende. Den ny epidemi-lov handler om tvang, tvang og atter tvang. Og endnu mere tvang. Skræmmende læsning om Mette Fs ønske om diktatorisk magt.

  Kommentar by BENT A — 20. februar 2021 @ 15:36

 10. ja man har jo aldrig villet forholde sig til Islam, men kun den åndsindsnævrede moral (Mimi Jacobsen, Radikale, KD o.a), som man bibelsk har tolket i medmennesket uden at forholde sig til, hvad medmennesket tænker og tror på. Og så har man ofret fremtiden for vores børn. Vi har igennem tiden været advaret af bl.a . Helle Merete Brix, Lars Hedegaard, DDFetc. men når man ikke vil vågne op og bekæmpe den religion, så må man jo tage konsekvenserne. Nogle har tværtimod fremelsket dette perverse monster, af en- usekulær diktatorreligion med Dens Førerprofet ideal…Vi kan da ikke blive overrasket over at der selvfølgelig importeres Terrorister med Flygtningestrømmen, når hovedparten er Muhammedanere (så er man da på nuværende tidspunkt idiot, når de benytter selvmordspiloter). Der er kristne som er smidt overbord i flygtningebådene (Så pervers er den religion). Nogle få lyspunkter er der. Ud over at Støtte SIAD (www.siaddk.wordpress.com), så støt også http://www.frafalden.dk.
  Fortsat god lærdag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. februar 2021 @ 15:54

 11. Said Mansour kom til Danmark som en ung hashrygende hippie. Først i Danmark fik han kontakt til al-Qaeda og blev terrorist.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 20. februar 2021 @ 17:32

 12. Holbæk Kommune har 100 procent anvisningsret til Lejerbos helt nyopførte og topmoderne afdeling Apotekerhaven centralt i Holbæk med kunstig lav husleje, hvor Lejerbos egne private opskrivere kan glemme alt om at få et tilbud. Der skal IS-terrorister fra Syrien bo.

  Kommentar by Syrienblog — 20. februar 2021 @ 17:35

 13. Al den kriminalitet, herunder TERROR, som bliver begået af de fremmede kunne være forhindret ved ALDRIG at have lukket dem (eller deres forældre) ind i Danmark.

  Men det er åbenbart vigtigere for politikerne, at vi har fremmede her i landet end at danskerne kan leve trygt i vores eget land.

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. februar 2021 @ 18:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper