21. februar 2021

Holbæk-terrorsag: Fik dansk pas i 2011 – “I dag har hun et Islamisk Stat-flag på sin Facebook-profil.”

Flere medier dækker Holbæk-terrorsagen fra alskens vinkler, men det ville være befriende, hvis der kom lidt perspektivering i forhold til den overordnede problematik. Hvorfor fik de asyl? Hvem gav dem dansk indfødsret? Hvad kan vi gøre for at undgå, at muslimer vil myrde ikke-muslimer på dansk jord? Det vil jeg kalde ‘konstruktiv journalistik’, men jeg tror ikke ‘Foreningen Ansvarlig Presse’ er enige på det punkt.

Fin dækning af Holbæk-terrorsagen hos BT – Hun blev student for tre år siden – nu er hun fængslet i terrorsag.

“Lejlighederne ligger med få hundrede meters mellemrum, og på postkasserne står navnene på de tre syriske søskende, der også er anholdt i terrorsagen.

‘De er søde og dejlige mennesker. En rigtig rar familie. Det eneste, jeg ikke kan få til at hænge sammen, er, at de er flygtninge, men har så mange dyre biler, som de ofte udskifter,’ siger en kvindelig nabo i den københavnske forstadskommune. …

Den 30-årige kvinde med irakiske rødder fik i 2011 dansk statsborgerskab. I dag har hun et Islamisk Stat-flag på sin Facebook-profil. Men de sympatier har hun ikke altid haft.

En tidligere veninde fortæller, at hun kom til Danmark fra Irak med sin mor. Veninden beskriver hende som en sød pige, der gerne ville læse til læge. Efter folkeskolen begyndte hun i gymnasiet. … Som elev begyndte hun at gå med tørklæde.

Den 30-årige kvinde danner i dag par med en 33-årig mand med rødder i Syrien. Beboere i området har set dem gå tur med et lille barn.”

(Collage: Islam, Apotekerhaven i Holbæk)

Oploadet Kl. 10:15 af Kim Møller — Direkte link46 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/117196/trackback

46 Comments »

 1. Djævleyngel.

  Kommentar by Bastardo — 21. februar 2021 @ 10:47

 2. Hold da kæft hvor noget lort at ofre skattekroner på.
  Hvad gør Kommunisten, Socialdemokraten Mette Mink Frederiksen, ??
  INTET

  Kommentar by Charles — 21. februar 2021 @ 11:04

 3. 12 stk uhyrlige lovforslag der er tæt på vedtagelse.

  https://180grader.dk/sektioner/politik/indland/artikel/historisk-vidtgaende-magtbefojelser-regeringen-vil-tvangsindesperre-danskerne

  Man kan tilføje at Mette Mink Frederiksen & co. har forberedt lov-forslaget gennem et halvt år, men sender det så sent til de øvrige partier, at de ikke kan nå at sætte sig ind i hvad den går ud på. Med andre ord, man prøver at kuppe den igennem. Man har intet lært af mink-sagen. Man har INGEN respekt for demokratiet. (I øvrigt vil der jo ikke ske noget ved at give oppositionen og offentligheden yderligere et par uger eller måneder til at debattere loven. Mette F er åbenbart modstander af demokrati, for der er slet ingen grund til at haste loven igennem. Og hvis den er så vigtig som man påstår, hvorfor sender man den så først i sidste øjeblik til FT?

  Ønsker Mette Mink at sætte FT og befolkningen ud af spillet.? Det ser åbenbart sådan ud.

  Kommentar by Charles — 21. februar 2021 @ 11:06

 4. Man taler om begrebet sudden jihad syndrom, hvor tilsyneladende velintegrerede og veluddannede muslimer, i løbet af kort tid bliver radikaliseret! Det smadre et af de dogmer, som præger indvandredebatten. Bare de får en uddannelse og et arbejde, så er alt fint og integrationen sker helt af sig selv, for disse mennesker er netop venlige, veluddannede og de har som regel også et job, og alligevel bliver de radikaliserede! Beskrivelsen passer fint på Mohamed Atta, ingeniørstuderende i Hamborg og selvmords pilot fra New York! Der er ikke tale om pludselig mental sygdom eller en pludselig indskydelse, det er et hurtigt opbygget voldsomt had mod os, og et dybt ønske om at ligge i en park med et gevær og skyde på folk, kører en bil ned gennem en menneskemængde eller styrer et fly ind i bygninger og formodentligt selv død i den forbindelse! For Mohamed Atta’s og de andre deltagere’s vedkommende lå der ca. 1/2 års forberedelse forud for udåden. Det har fået islamforskeren Daniel Pipes til at advarer om at alle muslimer må betragtes som potentielle terrorister! Hvis man har den viden og ikke handler derud fra, så er man som beslutningstager i høj grad medskyldig i det større terrorangreb, der med sikkerhed vil ramme Danmark på et eller andet tidspunkt, og når vi så er blevet ramt, hvad så, stopper det så, eller vil det blot være det første?

  Kommentar by Den Nervøse — 21. februar 2021 @ 12:11

 5. # Charles: Ja, de TOLV UHYRLIGE LOVFORSLAG

  Kommentar by BENT A — 21. februar 2021 @ 12:34

 6. # Charles 11.06: Ja, DE TOLV UHYRLIGE LOVFORSLAG søges lusket igennem, ved at man tilbageholder oplysninger overfor folketinget og oppositionen, og ved at man hindrer offentlig debat. Det er lovforslag som vil give regeringen/ Mette Mink diktatorisk magt og som nærmest vil afskaffe demokratiet. Det danske folk vil blive kørt endnu længere ud på det sidespor, hvor endestationen hedder afmagt, retsløshed, folkeudskiftning og Danmarks/ folkehjemmets ophørsudsalg.

  Den nye epidemilov er kommunistisk og totalitær, og et anslag mod alt med hjemmets fred, personlig frihed og de danske familiers borger- og menneskerettigheder.

  DR, TV2 og Politiken osv. fortier nok hvad der er under opsejling. Men hvad med blå blok, V, K, LA og andre?

  Kommentar by BENT A — 21. februar 2021 @ 12:49

 7. Nu har det onde Danmark igen forulempet stakkels flygtninge fra Fredens Religion. De chokerede venligboere og lokale hattedamer kan bekræfte at de jo er “søde og rare”, “søde og dejlige mennesker, “en rigtig rar familie” og de “håber der er sket en fejl”.
  Heldigvis har Journalistisk Venstreparti gennemskuet at det nok er Inger Støjberg, Rasmus Paludan, Pia Kjærsgaard og Pernille Vermund der står bag.

  Kommentar by bjarne binee — 21. februar 2021 @ 12:49

 8. Det viser hvor Mark Sukkerknalds sympati ligger.
  Han sletter alt hvad der har med corona og vaccine at gøre, men lader Islamister lægge deres uhyggelige ting op

  Kommentar by k.m. — 21. februar 2021 @ 12:57

 9. Danskerne burde stå og slå på grydelåg og trommer foran Christiansborg de næste par dage: For at sige NEJTAK til den ny og uhyggelige epidemi-lov som vi risikerer bliver vedtaget om 2 dage!!

  Kommentar by BENT A — 21. februar 2021 @ 13:28

 10. Studser over det med bilerne – igår var jeg en tur i Brøndby og bemærkede de mange solbrændte, ikke grisefarvede, der kørte rundt i store, dyre biler. Nogen mennesker kan åbenbart, også selv om de er på overførselsindkomst?!

  Sidst jeg selv var på netbank, skulle jeg svare på alt muligt crap om, hvorvidt jeg hævede og indsatte kontanter m.v.

  Men når Danske Bank jonglerer rundt med 100-vis a millioner kr. (Euro?) i hvidvask-sager, så sker der intet.

  Det næste bliver sgu, at de kontrollerer alt, hvad vores penge bliver brugt til – hov, kammerat, du har købt en six-pack, det kan Allan ikke lide og det er skadeligt for helbreddet, så du ryger ud af sygesikringen …

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 21. februar 2021 @ 13:54

 11. Man ser generelt i mange vestlige lande med meget store mindretal, at de bliver meget etniske bevidste end i hjemlandet og mere konservative. Mit indtryk fra Canada er f.eks at kinesere, tamiler og indiske sikher er meget etniske bevidste. Det kinesiske mindretal er meget stort at det reelt set også er fragmenteret efter hvilke provinser i Kina folk kommer fra. Man har ikke med andre kinesere, at gøre som ikke kommer fra ens provins. Der skulle være meget store nationaliste sikher i Canada som ofte giver problemer for Indien. Hvis grupper bliver så store, at de kan fastholde egne tribale identiteter ser vi også en markant identitetspolitik fra disse grupper. Muslimerne er store grupper i Europa og derfor giver de massive problemer. Jo, mere fremmede en kultur er, jo mere lukket og diskriminerende skal man være overfor den fordi de også vil have tendens til, at segregere sig for os og vi for dem alene fordi vi er så fremmede for hinanden.

  Kommentar by CCC — 21. februar 2021 @ 14:13

 12. Et andet emne om mediernes parløb med den røde regering.

  Jeg har lånt følgende på Fjæsbog, skrevet af Rasmus Nøhr

  Kære Danmark,
  vi blir let uvenner, hvis vi ikke deler synspunkt om covid og lock down. Jeg er af den mening, at vi skal kunne tale om de her ting, uden at råbe grimme ting ad hinanden. Vi skal igennem covid som et helt folk, uden flere konkurser og uden flere selvmord, og uden vi blir opdelt i de vaccinerede og de uvaccinerede. vi skal alle være frie igen, sammen.
  Jeg kom til at se tv avisen på DR i går. Jeg er ellers rimelig hårdfør, men sad da nærmest og rystede af corona skræk, efter 20 minutters selskab med Kim Vildsøe. Jeg kan saft susseme godt forstå at vi danskere er totalt splittede, i den gruppe der kun får sine informationer fra Danmarks Radio, og så den gruppe som selv søger viden.
  Jeg vil gerne prøve at slå bro mellem de to grupperinger i vores folk. derfor har jeg skrevet en hurtig abc til dem der gerne vil prøve at forstå situationen i et bredere perspektiv.
  Om Danmarks radio og tv2
  Danmarks radio og tv2 er underlagt medieloven. Dermed er de beordret til at udføre såkaldt “public service”, hvilket betyder at de skal kommunikere videre, hvad regeringen fortæller dem, ukritisk.
  Det betyder at journalisterne og redaktørerne ikke har fri vilje til at fortælle danskerne om at forskning og læger, som ikke er enige i regeringens politik. det vil være kontra “public service”, som altså er stramt styret information fra regeringen.
  (det er min egen udlægning af medieloven, som regulerer at DR og TV2 skal være upartiske, altså de må ikke have deres egen mening. Når folketinget med 100% stemmer bakker op om at give magten til sundhedsministeriet, må DR ikke have sin egen mening om dette. så ville de tage parti. Der ud over er DR og tv2 i følge medieloven forpligtiget til at informere fra myndighederne, som er styret totalt og tæt af sundhedsministeren og statsministeriet som fremkommet. igen ville det være at tage parti, at kritisere sundhedsmyndighederne, og altså i strid med medieloven)
  Her er nogle fakta, som Danmarks radio ikke må fortælle dig, fordi regeringen har besluttet, at det kan være med til at vi danskere ikke tager covid seriøst nok. Jeg synes du skal vide det, så du selv kan få lov at bedømme, hvor bange du skal være.
  om pcr testen
  Pcr testen til covid, er udviklet og solgt af en ledende gruppering fra who. Den blev godkendt og peer reviewed på rekordtid, nemlig i løbet af en weekend, af den samme gruppe mennesker som sælger den, i et magasin som de også selv ejer.
  pcr testen mod covid er siden blevet totalt gennemhullet af verdens førende forskere, både de studier som blev lagt til grund for at markedsføre testen, og selve peer review grundlaget blev også bevist fejlagtigt på 10 ud af 10 punkter, igen af førende forskere. Testen i sig selv er blevet påvist at have op til 97% positive fejlmeldinger, i forsøg hvor man har dyrket titusindvis af positive podninger, og intet levende virus kunne finde. Det konkluderer man er fordi, at de fleste menneskers immunsystem med lethed modstår covid, og selv smadrer virus til atomer. Men pcr testen viser altså positiv, selvom du modstod virus, og aldrig har haft en sygedag, eller har haft virus nok til at smitte andre.
  Denne kritik er stadfæstet af domstole i Europa, med identisk retssystem som det danske. Det betyder at verdens førende forskere og læger har stået foran først byret og så landsret fulde af landet klogeste hoveder, og forklaret at pcr testen er ubrugelig.
  Det er altså fuldkommen bevist ud over en hver tvivl, og absolut irrelevant hvor mange der testes positivt med pcr test. og det må Danmarks radio og tv avisen ikke fortælle det danske folk, for det er mod “public service”som regeringen ser det. Jeg synes bare at det er viden danskerne har krav på at få, når vi nu er i gang med at få ødelagt vores liv og økonomi over netop pcr test.
  I hollands højesteret, har verdens førende forskere været indkaldt og forklaret landets dygtigste hoveder, at Holland på ingen måde er i krise, og derfor er udgangsforbudet ophævet og dømt ulovligt.
  om mutationer af virus
  Der findes over 20.000 typer hiv virus, man har ikke tal på det, så meget muterer virus. Virus muterer konstant og hele tiden, og det er ikke noget at være bange for. Jo mildere en virus, jo mere smitsom, det er hovedreglen når det kommer til virus, husk det. mutationer er ikke noget at være bange for, det er positivt fordi det betyder at vi bliver mindre syge.
  hvor hård en sygdom er covid efterhånden
  Når du vil fortælle hvor omfatende vi er angrebet af en sygdom, så hold øje med, hvor mange som er indlagt på intensiv, og hvor længe de syge er om at blive udskrevet. Hvis et forløb er kort, betyder det, at sygdommen ikke er så hård og farlig. lige nu er gennemsnitindlæggelsen nede på 3 dage. Det er alt i alt et meget mildt forløb for de fleste. Det må Danmarks radio ikke fortælle dig, for så tager du ikke covid restriktionerne seriøst nok, ifølge regeringen. det er altså mod “public service”at fortælle, at der er masser af gode behandlingsmuligheder mod covid. Man mener ikke det er i danskernes interesse at høre om behandlingsmuligheder, kun må vi høre om vaccine til hele verdens befolkning, som eneste vej til frihed.
  om behandling og forebyggelse af covid
  Der er masser af muligheder for at styrke dit immunforsvar, også selv om du er i risikogruppe eller er ældre. utallige studier viser, at a,c, og d vitamin, sollys , regelmæssig søvn og motion er godt for dit immunforsvar. Depression og isolation og fast food skal du virkelig forsøge at undgå. så er det formodentlig bedre at se din familie og enda få de knus du savner så meget, selvom det er det modsatte regeringen fortæller dig via public service. De vil have dig til at holde afstand og give albuer, men sundhed er også at være glad og få fyldt dine kærlighedsdepoter op, og her er nærhed og berøring altså livsvigtigt for mennesker. Ja jeg ved godt det ikke er særlig tv avisen agtigt at tale om hvordan berøring og kærlighed hænger sammen med immunforsvar og sundhed, men faktisk er det gennemforsket og studeret, at berøring og sundhed hænger sammen.
  rigtig mange af os lider nu af ensomhed, og har ikke fået en krammer eller en god snak i snart et . Det synes jeg personligt er en tragedie.
  Vær selv kritisk, det er din borgerpligt
  Hvis du synes det lyder mærkeligt at regeringen bestemmer hvad de største medier må fortælle os, og at det ikke harmonerer med demokrati og fri presse, og hvad du egentlig gik og troede vi havde i Danmark, så ring selv til Danmarks radio og bed dem fortælle dig, om hvad public service betyder for deres fortælling om corona, og spørg hvorfor de har valgt ikke at fortælle om retsagerne i portugal, Holland, Italien og sågar i Danmark, eller hvorfor de ikke gør opmærksom på at covid ikke engang er på top 50 når det kommer til dødsårsager for danskere under 70 år.
  Spørg om hvorfor de ikke nævner at pcr testen er dømt ubrugelig, og spørg hvorfor man aldrig hører menige læger og sygeplejersker, om de er pressede af dødsyge covid patienter på hospitalerne, eller om det måske mere handler om at det tager tid at iføre sig rumdragter, når de skal behandle en forstuvet fod.
  Om vores læger og sundhedsmyndigheder
  Hvis du kun får nyheder fra de statskontrollerede medier, så tror du også at lægerne og forskerne og sundhedsmyndighederne bakker op om regeringen.
  Det er kommet frem ved offentliggjorte mails, at sundhedstyrelsen og statens seruminstitut ikke bakker op om lock down. De har direkte sagt, at covid ikke er en dødelig sygdom, men er at sammenligne med influenza.
  Myndighederne bakkede heller ikke op om at minkene skulle aflives, igen er dette kommet frem via offentliggjorte mails.
  Regeringen måtte fratage lægerne magten, for at kunne gennemføre test regime og lock down.
  søren Brostrøm bleb tvunget med til pressemøderne og lovet en høj stilling i udlandet, for at gøre som der blev sagt.
  Men det må danmarks radio ikke fortælle, pga public service. det kunne få danskerne til at tage lidt let på hvad regeringen ellers melder ud.
  Selv om alle læger i Danmark får en stor del af deres løn fra staten, og måske er offentligt ansatte, og ikke direkte får lov at sige deres mening, så er mange læger aktive i deres modstand mod det der foregår. men det du må altså selv igang med at undersøge.. du kan starte her..
  flere end 40.000 læger og forskere forsøger at komme igennem med deres kritik af lock down på verdens plan.

  Kommentar by k.m. — 21. februar 2021 @ 14:46

 13. *CCC 14:13
  Ja og fordi vi ingen social kontakt har og fordi vi ikke føler nogen sammenhørighed, bliver det sværere og sværere og forklare danskerne at vi skal spytte i den fælles kasse, som vi vel at mærke fylder i og de tømmer! Det er og bliver uholdbart!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. februar 2021 @ 14:53

 14. Det viser hvad islam er for en farlig størrelse, et uintegrerbart uvæsen i ethvert vestligt samfund.

  Kommentar by LarsB — 21. februar 2021 @ 15:12

 15. Selv på Vesterbro gider man ikke have en Moske i nabolaget.

  https://ugeavisen.dk/vesterbro/artikel/uroen-ulmer-om-moske-p%C3%A5-vesterbro

  Kommentar by KineserSnot — 21. februar 2021 @ 15:43

 16. Sådan går det, når man importerer Assads fjender og giver dem falsk indfødsret.

  Kommentar by Syrienblog — 21. februar 2021 @ 15:56

 17. “hun ville være læge” – suk….. det er et yndet udsagn bland indvandrerbørn, og medierne hopper på den. For hvor er det dog fantastisk….og løgn. De færreste bliver det, det kræver mere end et udsagn og forældrernes drøm.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 21. februar 2021 @ 16:35

 18. DET LANGE BREV SOM K.M. VISER OS OVENFOR, KL. 14.45, ER MEGET INTERESSANT OG OPLYSENDE.

  Det fortæller os at DRs Public Service burde omdøbes til Public Propaganda eller Regeringspropaganda. Og det fortæller mange andre ting som bør vække til eftertanke.

  Nu er nye uhyrlige og groteske RESTRIKTIONER og TVANGSFORANSTALTNINGER på vej. Om to dage risikere vi at Mette F får vedtaget en lov som kan bruges til jernhård marxistisk undertrykkelse af danskerne. Der er tale om et blodrødt politisk kup udenom både folketinget, blå blok og den danske befolkning. Der gives ikke tid til at andre partier kan nå at sætte sig ind i de flere hundreder sider med lovtekster, og der gives ikke tid til debat. Fremgangsmåden er yderst udemokratisk og egenrådig.
  Samme metoder blev brugt overfor mink-branchen.

  Også i USA er corona-influenzaen m.m. blevet misbrugt til at tilrive sig magt. Store kriser af enhver art er til alle tider blevet udnyttet på “snedig” vis.

  WHO må efter diverse afsløringer betragtes som et meget tvivlsomt foretagende. Mildt sagt.

  Test helbreder ingen. De kan i begrænset omfang være udmærkede til at skabe et overblik, men at planlægge at bruge mange milliarder af kroner på at tvangsteste samtlige danskere to gange om ugen, er hul i hovedet når man tager i betragtning at sygdommen ikke er specielt farligere end så mange andre sygdomme.

  Med den ny TVANGSLOV der indeholder historisk vidtløftige magtbeføjelser til Mette Fupsen og Heunicke, bliver medicinen nemt langt værre end sygdommen.

  Det vil være klogt af danskerne at ringe til alle politikerne i FT for at udtrykke deres bekymring.

  Kommentar by BENT A — 21. februar 2021 @ 17:18

 19. Meget enig CCC 14:13, når du skriver: “Hvis grupper bliver så store, at de kan fastholde egne tribale identiteter ser vi også en markant identitetspolitik fra disse grupper. Muslimerne er store grupper i Europa og derfor giver de massive problemer. Jo, mere fremmede en kultur er, jo mere lukket og diskriminerende skal man være overfor den fordi de også vil have tendens til, at segregere sig for os og vi for dem alene fordi vi er så fremmede for hinanden”

  Sådan er det og det har altid været kendt i den internationale sociologiske forskning. Den blev næsten kvalt af 68’erne herhjemme, men den har hele tiden været til at få adgang til.

  Hvis man havde lyttet til demografiens og sociologiens empiriske kendsgerninger og handlet derefter, ville ingen nogensinde have tilladt masseindvandringen til Danmark fra helt fremmede religioner og kulturer, der er helt forskellige og inkommensurable med den danske protestantisk-kristne kultur. Det grænser til kollektivt, nationalt selvmord. Det sker nu.

  Kommentar by Amad — 21. februar 2021 @ 17:24

 20. Sindelagskontrollen venter. Men forhåbentlig ikke for længe; alle hvis ene forældrer er islamist, må klargøre hvor de står- og hvis ikke de står på klar dansk grund- så er det landsforvisning!

  Kommentar by Hul igennem? — 21. februar 2021 @ 17:29

 21. https://www.redbubble.com/i/t-shirt/Funny-Political-Shirt-Losers-In-1865-Losers-In-1945-Losers-In-2020-by-Gearsbop/69917522.IJ6L0?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=g.pla+notset&country_code=US&utm_content=%5BC.823240038%5D%5BAG.46333416630%5D%5BAD.498088454336%5D&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIp7CthrX77gIVjGvgCh2dRQ2IEAEYASACEgIcK_D_BwE

  er dette en historie Møller?
  den lå på hotmail som reklame, meget “funny”…
  (dette er ikke en kommentar til artiklen, men et tip til Dig)

  Kommentar by konservativ — 21. februar 2021 @ 17:41

 22. De fremmede skal ikke have asyl i Danmark.

  De fremmede skal ikke kunne komme ind i Danmark.

  De fremmede skal ikke integreres i Danmark.

  De fremmede skal ikke assimileres i Danmark.

  De fremmede skal slet ikke være i Danmark.

  Vesten tilhører Vesterlændinge.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. februar 2021 @ 17:48

 23. Jeg tager lige den med medierne igen.
  Hvem styrer verden ? regeringer eller Big Tech

  Det er ved at være tæt på Big Tech, de sociale medier som har taget magten. De kan lukke ned for deres brugere eller lukke et helt land ned som Australien.

  Mette Frederiksen og Magnus Heuniche bruger Facebook som talerør, som om man præsenterer regeringens politik den vej igennem.

  Det må de gerne for Facebook, og jeg tror ikke vores røde politikere tænker på hvor mange der censureres, det er mig bekendt ikke noget de klager over.

  Den der lukker øjnene for fortiden bliver blind for nutiden.
  Historien er fuld af beviser på censur og meningsundertrykkelse. Sporene skræmmer ikke, alligevel er det netop det vores politikere og andre skruppelløse magtmennesker i færd med at indføre

  Kommentar by k.m. — 21. februar 2021 @ 18:01

 24. Det er jo heller ikke et problem at man har et IS-flag på Fjæset….Bare man ikke nævner Tommy Robinson, så er alt andet iorden… (Ja ja ja sort humor fra Virkeligheden).

  Kommentar by Michael Unna — 21. februar 2021 @ 18:18

 25. Hmmm. . Fakebook er svin! Man må reklamere for bomber og drab på ikke-muslimer, det signalerer siden der jo kraftigt, men siger man noget negativt om covid ‘vaccinen’, så bliver man straffet og får indlæg slettet. Nå ja, de-populisterne tænker vel, at alle kneb gælder, når de vil reducere jordens befolkning m 7 milliarder.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. februar 2021 @ 18:34

 26. Robert Kennedy Jr fik for et par uger siden lukket sin twitter konto for at skrive noget om ‘vaccinen’. Tjek Childrenshealthdefence.com og se, hvad de danske lorte journalister ikke fortæller! Det siges at være meget værre, end der rapporteres til VAERS , som er bivirkningsindrapporteringsstedet for amerikanske CDC!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. februar 2021 @ 18:37

 27. Britta Due Andersen — 21. februar 2021 @ 16:35

  For flere år siden var der en politisk korrekt kvinde på Nationen, der også troede på den fake news om muslimske kvinder, der blev læger. Prøvede at få hende til at finde nogle på Vestegnen, hvor jeg bor. Hun kunne ikke, men afslørede hun ikke kendte forskel på drenge og pigenavne. SØRGELIGT

  Kommentar by tavsen — 21. februar 2021 @ 18:46

 28. Jeg har ikke tv, og jeg vil opfordre folk til at slukke for kommunisterne, der ævler om corona i eet væk: så forsvinder corona nemlig 👍 Af med masken og stop håndspritning. Regeringen bør retsforfølges.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. februar 2021 @ 18:47

 29. Hvem gav dem dansk statsborgerskab???

  Ja, det gjorde såmænd vores kære landsforrædere på Christiansborg!

  Minus Dansk Folkeparti, som altid stemmer imod dette bunkebryllup, og Nye Borgerlige, som gør det samme og iøvrigt ikke var i Folketinget på dette tidspunkt!!!

  Den muslimske invasion og befolkningsudskiftningen skrider frem som planlagt af forræderne!!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 21. februar 2021 @ 18:49

 30. Charles 11.06 – tak for link! Interneringslejre har de sikkert oprettet i hele vesten, ihvertfald masser i usa og Canada, ved jeg.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. februar 2021 @ 19:17

 31. Fornuftige danskere inviterer jo ikke hvemsomhelst ind i hjemmet. Men de radikale har inviteret alverden ind i det danske folkehjem. Det beviser at radikale er snotdumme eller korrupte, og at de til enhver tid parat at udlevere deres land og egne landsmænd til fremmede besættelsesstyrkers forgodtbefindende.

  Men lige nu er den sag der bør have højeste prioritet den nye epidemi-lov med UHØRTE OG VIDTGÅENDE MAGTBEFØJELSER til Mette F. Loven indeholder uhyrlige bestemmelser om en lang række TVANGSFORANSTALTNINGER!!!!!!!! Der er kun to dage til at ringe til politikerne og bede dem tænke sig om.

  Kommentar by BENT A — 21. februar 2021 @ 19:36

 32. … og til enhver tid parate til at udlevere deres land og egne…..

  Kommentar by BENT A — 21. februar 2021 @ 19:38

 33. De er jo kloge nok til ikke at reklamerer med deres inderste sympatier, når de står med hatten i hånden. Klart at det såkaldte tillids-samfund er under kraftig afvikling.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 21. februar 2021 @ 19:56

 34. OT: LUK UNIVERSITETERNES GALEANSTALTER. God artikel af Rune Selsing hos JP. Om et vanvid som her bredt sig til DR, Politiken og andre medier. Også visse politikere hos enhedslisten og de radikale mv. er med på galejen.

  Kommentar by BENT A — 21. februar 2021 @ 23:20

 35. Et vigtig emne lig her, håber det går.

  Det ser ud til den nye epidemilov er vedtaget. ! ☻☻

  Men HVIS loven er vedtaget og der IKKE er 5/6 flertal for loven, er det Grundlovebrud. Husk det nu kære venner.

  12 stk uhyrlige lovforslag der er tæt på vedtagelse.

  https://180grader.dk/sektioner/politik/indland/artikel/historisk-vidtgaende-magtbefojelser-regeringen-vil-tvangsindesperre-danskerne

  Man kan tilføje at Mette Mink Frederiksen & co. har forberedt lov-forslaget gennem et halvt år, men sender det så sent til de øvrige partier, at de ikke kan nå at sætte sig ind i hvad den går ud på. Med andre ord, man prøver at kuppe den igennem. Man har intet lært af mink-sagen. Man har INGEN respekt for demokratiet. (I øvrigt vil der jo ikke ske noget ved at give oppositionen og offentligheden yderligere et par uger eller måneder til at debattere loven. Mette F er åbenbart modstander af demokrati, for der er slet ingen grund til at haste loven igennem. Og hvis den er så vigtig som man påstår, hvorfor sender man den så først i sidste øjeblik til FT?

  Ønsker Mette Mink at sætte FT og befolkningen ud af spillet.? Det ser åbenbart sådan ud.

  Kommentar by Charles — 21. februar 2021 @ 23:47

 36. OM TO ELLER TRE DAGE KAN DEMOKRATIET ERKLÆRES FOR OFFICIELT AFSKAFFET !!!!!

  Den nye epidemilov som Mette F & co. har udarbejdet, giver regeringen ret til at OVERVÅGE ALLE BORGERE UAFBRUDT og døgnet rundt, året rundt, ned i de mindste detaljer. Der er tale om hidtil uhørte og yderst vidtgående magtbeføjelser, og om en lang række TVANGSFORANSTALTNINGER som gør det muligt at koste rundt med borgerne som man lyster. Ministrene kan efter loven fratage borgerne alle borger- og menneskerettigheder. Og hele systemet og alle bureaukratier vil kunne herse rundt med borgerne efter forgodtbefindende.

  Af privatlivet og de personlige frihedsrettigheder vil nærmest intet være tilbage. Fra om tre dage kan Danmark være et nyt DDR. Et tyranni hvor hjemmets fred og retten til at råde over egen krop, tid og ånd m.m. er fortid.

  Man prøver at kuppe loven igennem. Der kan blive tale om endnu et grundlovsbrud og straks derefter magtmisbrug i lange baner.

  Corona bruges nu som påskud for at etablere DIKTATURSTATEN. (Minder om Tyskland 1933)

  Det tilrådes at bruge linket i Charles tekst 23.47.

  Kommentar by BENT A — 22. februar 2021 @ 04:29

 37. Islamiske terrorister forsørget af rigmænd fra ungabunga land og den danske stat.

  Kommentar by Flaskeposten — 22. februar 2021 @ 07:05

 38. Sidst jeg selv var på netbank, skulle jeg svare på alt muligt crap om, hvorvidt jeg hævede og indsatte kontanter m.v.

  Men når Danske Bank jonglerer rundt med 100-vis a millioner kr. (Euro?) i hvidvask-sager, så sker der intet.

  Det næste bliver sgu, at de kontrollerer alt, hvad vores penge bliver brugt til – hov, kammerat, du har købt en six-pack, det kan Allan ikke lide og det er skadeligt for helbreddet, så du ryger ud af sygesikringen …

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 21. februar 2021 @ 13:54

  Og lige netop derfor er det en rigtig god ide at klare de daglige indkøb i supermarkedet med kontanter også selvom brug af betalingskort kan forekomme lidt mere bekvemt.

  Dernæst er det også en god altid at have en mindre beholdning privat i kontanter, for bankerne har åbenbart fået beføjelser til at kunne spærre kunders konti, hvis de foretager “mistænkelige” transaktioner. En absolut grotesk situation som er opstået som følge af den såkaldte hvidvaskningslov.

  Kommentar by T. H. — 22. februar 2021 @ 08:59

 39. Rettelse: Dernæst er det også en god ide altid at have en mindre beholdning privat i kontanter

  Kommentar by T. H. — 22. februar 2021 @ 09:00

 40. T. H. — 22. februar 2021 @ 08:59

  Sidste år skulle jeg dokumentere mit statsborgerskab efter at have haft banken i en menneskealder, ellers ville mine konti blive lukket. En ansat indrømmede i telefonen, at det selvfølgelig ikke var muligt at gøre det samme med indvandrerne, der kom til landet uden papirer.

  HURRA FOR BERIGELSEN

  Kommentar by tavsen — 22. februar 2021 @ 10:34

 41. @ 12 k.m.
  Det er rigtigt at vira som slår sin vært ihjel ofte muterer til mildere men mere smittefarlige mutationer, da de ellers ville forsvinde af sig selv. Men det gælder bestemt ikke alle vira. Se på ebola f.eks. som nok er den mest smitsomme og mest dødelige virus vi kender.

  I øvrigt har jeg spekuleret på, da der er noget der tyder på at Coronavirusset er menneskabt (lad os sige for at komme af med ‘ældrebyrden’ og de i forvejen meget ‘dyre’ syge og svage mennesker f.eks.), om et ‘konstrueret’ virus overhovedet vil mutere? Mutation ændrer jo et virus egenskaber, så det med tiden ikke længere gør hvad det er ’skabt’ til?

  Odd.

  Kommentar by Odd S. — 22. februar 2021 @ 10:38

 42. # T.H. : Det næste kan blive at kontanter afskaffes. Se hvordan bankerne indskrænker og lukker ned for kontantkasserne og andre slags service.

  Tusindvis af boligsøgende og hjemløse har været i fare for alvorlige helbredsskader pga. frost ned til minus 20 grader. Til dem var der ingen opvarmede telte.

  Samme kynisme finder man nu i forslaget til en ny epidemilov, der giver regeringen hals- og håndsret over undersåtterne. Loven giver “systemet” ret til at overvåge, kontrollere og bestemme over danskerne ned i de mindste detaljer. En historisk nærgående og vidtgående magt gives til ministrene. 1984 og DDR-tilstande ankommer med denne lov, som nok er ulovlig og grundlovsstridig ligesom mink-loven. Ihvertfald er den i strid med borger- og menneskerettighederne.

  Men de ensrettede og indoktrinerede vælgeres store flertal er vel ligeglade? Dumhed og uvidenhed bliver antagelig Danmarks undergang.

  Kommentar by BENT A — 22. februar 2021 @ 10:58

 43. tavsen — 22. februar 2021 @ 10:34

  Lige præcis det samme var jeg igennem sidste år. Forud for dette havde min bank bedt om en email adresse, så de kunne sende mails til mig, hvad de så fik. Og den første mail omhandlede lige netop, at jeg skulle legimitere mig ellers ville min konti blive spærret. Jeg brugte herefter min banks interne chat til at meddele, at jeg ikke havde oplyst min email adresse for at modtage uforskammetheder og at jeg ville have mig frabedt at blive behandlet som en uartig skoledreng. Jeg havde selvfølgelig på det tidspunkt undersøgt sagen og opdaget at det var pga. en hvidvaskningslov, hvad banken ikke nævnte i mailen. Dernæst oplyste jeg alderen på mine 4 konti, som alle er ældre end 30 år!!

  Til det modtog jeg en beklagelse om, at sådan er reglerne og lidt ros for at have sat mig ind i tingene. Endelig blev jeg rost for at være trofast kunde i så mange år.

  Ikke noget som jeg kan bruge til en skid. Det er meget bekymrende med al den kontrol og man skulle tro, at det er nok med krav om nem ID for at bruge internet bank. Men ak nej, bankerne kender åbenbart ikke ens CPR nummer.

  Kommentar by T. H. — 22. februar 2021 @ 12:11

 44. # T.H. : Det næste kan blive at kontanter afskaffes. Se hvordan bankerne indskrænker og lukker ned for kontantkasserne og andre slags service….

  Men de ensrettede og indoktrinerede vælgeres store flertal er vel ligeglade? Dumhed og uvidenhed bliver antagelig Danmarks undergang.

  Kommentar by BENT A — 22. februar 2021 @ 10:58

  Ja, de vil formentlig gerne have gennemført det kontantløse samfund. Et modtræk vil være at gå over til udveksling af anden form for ækvivalente værdier uden for den totalitære stats kontrol.

  Der bør oplyses så vidt og bredt som muligt om at modarbejde digitale løsninger, det gælder ikke bare bankvæsen men også sådan noget som f.eks. rejsekort. Nu findes klippekort desværre ikke længere, men man kan dog vist købe engangsbilletter stadig væk. Ellers bør man undgå personlige rejsekort uanset postulerede fordele og i stedet købe anonyme rejsekort.

  Den indlysende risiko er ved hver form for digitale løsninger er, at “nogen” kan lukke ned for en, når man ikke har har været en god dreng eller en god pige.

  Kommentar by T. H. — 22. februar 2021 @ 12:20

 45. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE12778434/v-og-k-vil-revidere-ny-epidemilov-allerede-til-efteraaret/
  22.02.2021 KL. 11:56
  V og K vil revidere ny epidemilov allerede til efteråret
  Der er så mange usikkerhed i forslaget til en ny epidemilov, at Venstre og De Konservative nu i sidste øjeblik vil binde sundhedsministeren til at genåbne loven senest 15. oktober.

  Kommentar by Charles — 22. februar 2021 @ 12:53

 46. T. H. — 22. februar 2021 @ 12:11

  Godt at høre,
  jeg ikke var ene om at føle mig nedværdiget. Det er en uanstændig måde at behandle trofaste kunder på.

  Kommentar by tavsen — 22. februar 2021 @ 17:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper